Sziasztok!
Végre kisütött egy kicsit a nap!Már kedtem depis lenni!
KÖszi csajok a vonalzóra, terhességi időre vonatkozó válaszokat!
Annyit írtatok, hogy előre is bocsi, ha nem tudok, mindenkinek írni.
Üdv az újaknak!Nagyon szépen gyarapodunk!
Luca! Mekkora már a babád!Nagyon szép kép!!Szépen fejlődik Tesóbaba!Egyik szemem sír, másik nevet! Nagyon sajnálom, hogy végig kell nézned Angyalkát is. Viszont nagyon de nagyon örülök neki, hogy minden rendben volt a vizsgálaton Tesóbabával. Felfelé tornázik a drága!Csak így tovább!
Engem is érdekelne, de nagyon ez az aquanatal dolod. Nagyon jónak és egészségesnek tartom. Csak az a baj, hogy ahol lakom, nincs. Pestre felmászkálni, meg tudom. Ha hétvégén lenne, akkor még megoldható lenne.Nagyon felcsigázott!!!
Netti! Fantasztikusan jó ez a kép!Pont belekukkantott a "kamerába"
Ági! Gratulálok a jó eredményekhez!Hajrá!
Petra Nagyon édesek a kuttyok!Megszakad a szívem értük! Egyszer voltak magyar vizsla kölykeim, gondolhatod, 3-szor nagyobb volt a bőr rajtuk, mint a testük...haha
és úgy sírtam, hogy el kellett őket ajándékozni!
Én bevallom őszintén, inkább fürdök. Valahol össze kell melegednem. Megpróbálom azért a víz hőmérsékletét nem túl forróra engedni, meg nem sokáig maradok a kádban.
Ahogy kezd melegedni, gyakrabban fogok zuhanyozni, mert a melegben már nem fogom kívánni a fürdést.
rékaorsi! a.m. ! szeder! kistigrincs! :D
Nagyon jók a pocakfotók!!!!Majd teszek fel én is, már nekem is látszik egy kicsit. POnt tegnap mondta a főnököm, hogy mekkora már, pedig első gyerek, bár én sem vagyok egyszálbelű....
röné! Nem hagnzik túl jól az állapotod! Nem lettél jobban hétvégére? Remélem hamar rendbe jössz. Szerintem szerzdán elnézek arra a kismamatornára, megnézem milyen. Addig is jobbulást kívánok!
druska!Egyetértek veled, pont a legnagyobb melegben lesz a legnagyobb a pocakja mindenkinek!!!Valószínű visszasírjük a kisebb méretet!
gwini!Jobbulást kívánok a kislányodnak!Szegény pára.
Rólam egy pár szót. Alávetettem magam én is az összetettebb tesztnek. Bár az integrált tesztről lecsúsztam, így maradt a 4-es teszt. Jövőhéten kapom meg az eredményemet. Majd beszámolok.
Egyre jobban érzem a méh mozgását, meg a babámat. Rendkívül hihetetlen érzés!
Kellemes hétvégét kívánok minden kedves kismaminak!