Halló csajok!
Na, párom lefényképezte a hajamat tegnap este, majd megnézem ma, hogy feltette-e a gépre. ha nem, megpróbálom feltenni én, és szúrok be belőle egyet. Nagyon szolid, de nem bánom. Elől jól néz ki, csak olyan képet meg nem szeretnlk ide feltenni.
Igazából olyan, hogy elől oldalt el van választva (bal oldalon) és le van nyalva teljesen, hátul pedig egy apró kontyban végződik. Na, és e fölő lesz betűzve a fátyol, végülis a tarkóm felett lesz. Így a kontyot el fogja takarni, de a kontyomban lesz egy-két dísz, hogy este, mikor leveszem a fátylat, mutasson egy kicsit.
Páromnak nagyon tetszett ez az egyszerű frizura, azt mondta, hogy nekem ez áll jól. Mindenki ezt mondja a családomból. Pedig nagyn véletlenül jöttem rá erre a frizurára. Egyszer mentem be anno a főiskolára, és okádék volt a hajam, már elnézést... szóval, sszefogtam hátul, és jól lenyaltam oldalt. Mindeninek nagyon tetszett, pedig ha tudták volna, hogy a szörnyű tartása miatt csináltam ezt. Szóval, azóta ez a hivatalos hajam, és a védjegyem!
Szerintem sem korfüggő, ki mikor lesz anya. A nagyim 16 évesen szülte apukámat, és írtó jó anya volt mindig is, mamának is nagyon jó! Egyszerűen ez egyéniség kérdése, semmi másé.
Barátnők. Hasonlóképpen vagyok én is, mint ti. Talán most nagyon önzőnek hangzik, de valójában úgy gondolom, hogy a család a legfontosabb dolog az életben, és úgyis az ember mindössze pár ember véleményére ad, azt veszi figyelembe, mikor döntést hoz. Lehet, hogy furán hangzik, de igazából én azt vettem észre, hogy semmivel nem vagyok hátrébb, hogy nincsenek barátaim (max. jó ismerőseim). Egy időben jobban barátköztam, de mindig én tettem erőfesszítéseket a kapcsolatért, más nem. Aztán egyszer döntöttem: ezentúl nem fogok mást keresni. Hát, kiderült, hogy más se kíváncsi rám, mivel nem is kerestek. Így aztán rájöttem, hogy egyedül jóformán többre vagyok képes, mint barátokkal. Észrevettem azt is, hogy sok minden, amit elértem, tkp. barátok nélkül ment. Meg ezt érzi az ember. Én amúgy is olyan vagyok, hogy megtartom a 3 lépés távolságot, szóval, nekem nem barátom a fél világ, de én alapjában ilyen ember vagyok. Talán sokan azt is hiszik ez miatt, hogy rideg, zárkózott vagyok. De ez jellemző is a Bak jegyre.