Új privát üzeneted érkezett!

Én is bejelöltelek iwiwen :) a nevemből rájössz :)

Kép
encsike87
 
 


Én sztem mára elköszönök... egyébként nagyon jó ittlenni veletek :) Most DVD-zni fogunk családilag, azért majd néha lehet hogy felnézegetek :) Kellemes estét, jóéjt mindenkinek, ha nem jönnék már!

Kép
szöszke.
 
 


Zsuzska!

Itt volt ma du. a sminkes már meg is mondtam neki, hogy ezt is próbáljuk ki, és örült neki, gondolt rá ő is! :D

Kép
Kép
tabati
 
 

 
 

Anuk!

Én is bejelöltelek! Már csak Zsuzskát nem találom! :(

Kép
Kép
tabati
 
 


Sziasztok!

Hú, jó sokat termeltetek :lol:

Anyós: ismerős ez a téma. Én is addig voltam jó nekik, amíg terhes nem lettem. Utána hallgathattam a kifogásokat. de az ilyenek ne tántorítsanak el senkit! Nem szabad ezzel foglalkozni. Ahhoz meg semmmi közük, h 20 évesen vagy 40 évesen szeretne valaki szülni. Van aki 20 évesen érettebb mint a másik 40 évesen.

Fogyókúra: nekem a sógornőm ilyen, h állandóan kövérnek látja magát, és kőkeményen elkezdett fogyókúrázni, most 49 kiló, és nem hagyja abba. Ő egy kevés húst hajlandó csak enni és grapefruitot (azt viszont állandóan, nem tudom a gyomra hogy bírja ki). Vele se lehet beszélni, csak nála az a szomorú, h az anyja hagyja és ő is elkezdett hasonlóan fogyózni. De szerintem náluk valami nagyon nincs rendben az agyukban, de hiába mond nekik az ember bármit, mindenki hülye. Biztos azt hiszik, h irigylem őket, de akkor inkább maradjak duci, mint egy kiállhatatlan besavanyodott pi...
Az a baj ezekkel az emberekkel, h hiába akarunk segíteni, nem hiszik el, h csak a saját testüket teszik tönkre. Addig nem is lehet őket meggyőzni amíg kórházba nem kerülnek.


Ósió, tabati! Várjuk a képeket!!!

Én is fent vagyok iwiwwn: http://www.iwiw.hu/pages/user/userdata. ... ID=8501167

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Halló csajok!

Na, párom lefényképezte a hajamat tegnap este, majd megnézem ma, hogy feltette-e a gépre. ha nem, megpróbálom feltenni én, és szúrok be belőle egyet. Nagyon szolid, de nem bánom. Elől jól néz ki, csak olyan képet meg nem szeretnlk ide feltenni. :? Igazából olyan, hogy elől oldalt el van választva (bal oldalon) és le van nyalva teljesen, hátul pedig egy apró kontyban végződik. Na, és e fölő lesz betűzve a fátyol, végülis a tarkóm felett lesz. Így a kontyot el fogja takarni, de a kontyomban lesz egy-két dísz, hogy este, mikor leveszem a fátylat, mutasson egy kicsit.
Páromnak nagyon tetszett ez az egyszerű frizura, azt mondta, hogy nekem ez áll jól. Mindenki ezt mondja a családomból. Pedig nagyn véletlenül jöttem rá erre a frizurára. Egyszer mentem be anno a főiskolára, és okádék volt a hajam, már elnézést... szóval, sszefogtam hátul, és jól lenyaltam oldalt. Mindeninek nagyon tetszett, pedig ha tudták volna, hogy a szörnyű tartása miatt csináltam ezt. Szóval, azóta ez a hivatalos hajam, és a védjegyem! :D

Szerintem sem korfüggő, ki mikor lesz anya. A nagyim 16 évesen szülte apukámat, és írtó jó anya volt mindig is, mamának is nagyon jó! Egyszerűen ez egyéniség kérdése, semmi másé.

Barátnők. Hasonlóképpen vagyok én is, mint ti. Talán most nagyon önzőnek hangzik, de valójában úgy gondolom, hogy a család a legfontosabb dolog az életben, és úgyis az ember mindössze pár ember véleményére ad, azt veszi figyelembe, mikor döntést hoz. Lehet, hogy furán hangzik, de igazából én azt vettem észre, hogy semmivel nem vagyok hátrébb, hogy nincsenek barátaim (max. jó ismerőseim). Egy időben jobban barátköztam, de mindig én tettem erőfesszítéseket a kapcsolatért, más nem. Aztán egyszer döntöttem: ezentúl nem fogok mást keresni. Hát, kiderült, hogy más se kíváncsi rám, mivel nem is kerestek. Így aztán rájöttem, hogy egyedül jóformán többre vagyok képes, mint barátokkal. Észrevettem azt is, hogy sok minden, amit elértem, tkp. barátok nélkül ment. Meg ezt érzi az ember. Én amúgy is olyan vagyok, hogy megtartom a 3 lépés távolságot, szóval, nekem nem barátom a fél világ, de én alapjában ilyen ember vagyok. Talán sokan azt is hiszik ez miatt, hogy rideg, zárkózott vagyok. De ez jellemző is a Bak jegyre. :lol:
Vendég
 


Jaj, szöszke, képzeld, én is 14 évesen ismertem meg a páromat. Az egyik este valahogy elkezdtünk nosztalgiázni, és vagy éjfélig beszélgettünk, felidéztük a régi dolgokat, hogy miket éreztünk, mikor találkoztunk, stb. 8)
Vendég
 


Nektek van MSN azonosítótok? Néha összeröffenhetnénk ott. Nem?
Vendég
 


Teri: Bejelöltelek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tabati: Encsikénél megtalálsz: Nagy Zsuzsa :wink:

Ósió: MSN: kuzsa@freemail.hu

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Húhh, az nekem nincs. :?

Kép
Kép
tabati
 
 


Köszi Zsuzska, akkor bejelöllek titeket, ha hazaértem, mert itt nem műkszik az iwiw.

Kép
Kép
tabati
 
 


Ja szép napot mindenkinek!!!!

Mostanra sikeredett áletet lehelnem netbe :evil:

Mennem kell suliba, de utána jövök majd. Hétvégén nem leszek sajna, megyünk Balcsira szüleimhez :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


De van Skype-om is: kuzsanna

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


msn: sbozse@msn.com
skype: anukcicuka

Végre péntek. Már azt hittem sosem jön el. bár hogy mit főzzek ma fogalmam sincs. kettő óra mire hazaérek, és háromra ér haza a sógorom farkaséhesen.
Arany szive egész héten éhkoppon, úgy szokott falni, mint akit fizetnek érte. Nyelvsuliba jár nonstop intenzív, így koleszban lakik. Egyébként meg nálunk, mert itt kevesebb a kötöttség, mint az anyjánál :D
Vendég
 


Sziasztok!

Végre hazaértem 8) 4 órám volt ma, de azt hittem, meghülyülök, annyira álmosan keltem ma, h az vmi hihetetlen volt... :? Egész szép idő van, még a nap is süt, micsoda csoda 8)

MSN-en engem is megtaláltok: szoszke87@live.com, nekem skype nincs. Zsuzska és Anuk, felvettelek titeket, remélem nem baj :)

Zsuzska! De jóóó, a Balcsit nagyon szerettem!!!! :) Mikor indultok?

Nálunk anya palacsintát csinált, de nem kívánom, vmi sósat szívesebben ennél :oops: Délután megyünk a nővéremmel vásárolgatni, elég régen voltunk, és be akarok újítani ezt-azt.

Na, most elfutok a boltba... utána jövök!

Kép
szöszke.
 
 


Szöszke!

Palacsintát nekem küldheted, én nagyon is kívánom!! :lol:

No, letudtam az uccsó fogorvosi látogatásomat is, most egy darabig remélem nem kell mennem! :roll:

Mindenkit bejelöltem iwiwen, aki még kimaradt!

Kép
Kép
tabati
 
 


Itt vagyok, ragyogok! :D

Tabati! Okés, küldöm ;) Vettem magamnak rágcsát a boltban, úh most elleszek azzal, aztán majd vmikor kajálok, de ettem az egyetemen is, szóval nem vagyok éhes...

Ósió! Neked akartam még írni az előbb, hogy nosztalgiázni jóóó :) Mi a nővéremmel idéztük fel a gyerekkori élményeinket vmelyik nap, olyan jó volt... a párommal ez eddig még nem volt téma, de itt lenne az ideje :D

Kép
szöszke.
 
 


Fogorvos... utálom :roll: :roll:

Kép
szöszke.
 
 


Sziasztok!

az én msn-em eniko87@freemail.hu

Reggelre születtek kiscicák nálunk :) 2 db :) olyan kis édesek... első dolgom volt hogy lerohantam megnéztem,hogy megvannak e már... erre ott matatott két fekete szőrcsomó :):):) Megsimiztem őket is meg az anyucit is persze :) aztán jöttem dolgozni :shock:

Kép
encsike87
 
 


Encsike! Felveszlek téged is, ha nem baj ;)
A kiscicák naggyon édesek lehetnek :) Imádom őket, otthon nekünk is volt, de odaadtuk a barátnőméknek :( Itt most semmi állat nincs, anyuék nem is akarnak... :(

Kép
szöszke.
 
 


Nem baj Szöszke :) nyugodtan... :)

Én imádom a macskákat... És a Szami ( a cicám) valahogy nagyon jól sikerült macska lett... macska létére szófogadó és értelmes... nem olyan macskás mint általában a macskák :)

Kép
encsike87
 
 


Csak kettő cica született? :shock: Náluk nem úgy van, hogy egyszerre vagy 3-4 születik, vagy még több is? Aranyosak lehetnek! :D

Kép
Kép
tabati
 
 


Hát reggel 2 volt... de lehet mire hazaérek már dupla annyi lesz... bár nem hiszem, mert két elég nagyméretű és már száraz macsek volt... Ő általában 3at szokott szülni... de most szerintem csak kettő van, viszont tényleg nagyon... Jaj szegény Szamóca....biztos nem volt kellemes megszülni őket :)

Kép
encsike87
 
 


Én is szeretem acicákat, meg minden állatot úgy általában, csak sajna nálunk nem lehet semmi a kutyák miatt. Próbáltunk kóbór cicákat a kertünkbe édesgetni, de féltek ottmaradni, pedig mindig raktunk ki nekik tejet, miegymást... Úgyhogy maradnak a kutyák, no meg az akváriumban a tekik. Persze ha nagyobbak lesznek, akkor lesz kerti tavuk is nyárra, csak jól ki kell eszelnünk, hogy barikádozzuk el a kutyáktól. Mert sajna csak az egyik kutyus fél a víztől, amásik imád lubickolni.

Kép
Kép
tabati
 
 


Nekünk kutya is volt otthon, na ... azt meg pláne nagyon sajnáltam, hogy el kellett adni, a szívem szakadt meg, imádtam :cry: Egy kutya, egy macska volt, és imádták egymást :D Megosztották a kaját... olyan édesek voltak :) És egyszerűen nem hiszem el, h anyuéknak nem hiányzik vmi állat, legalább egy kutyát kéne beszerezni, ekkora házhoz elférne ..

Kép
szöszke.
 
 


Adok én nektek cicát :):):) Úgysem tudjuk még hogy hova lesznek elpasszolva... mert egy macska nekünk elég, meg amennyit még odacsődit, amikor éppen "szerelmes" :):)

Kép
encsike87
 
 


Én is imádom az állatokat.
Na, majd megkeresek mindenkit az msn-en. Most pont felszaladtam, de Encsike nincs fent, pedig felvettem partnernek. :-)
Én is főzök, krumplifőzeléket, csibemellből készükt pörkölttel, friss kenyérrel, a desszert sütemény lesz, hozzá limonádé vagy forró tea. Páromat annyira elkapta a nátha, reggel alig tudott megszólalni. Nagyon mély hangja lett hirtelen. Lehet, neki jobban esik majd a tea.

Este színházba megyünk. A darab címe, amit megnézünk: A hülyéje. Valami bohózat. :D teljesen kiment a fejemből a színház, pedig úgy volt, hogy a nagyimhoz megyek, és veteményezünk, de aztán akkor haza kellene buszoznom, stb, ezért inkább majd hétfőn megyek hozzá.
Mi holnap a koszorúslányaimmal megyünk Pestre vásárolgatni. Ők néznek maguknak ruhát, remélem, találnak is, én meg menyecskeruhát nézek magamnak. Jó lenne ezt is letudni. De nagyon várom már, hogy egyet csavarogjunk, férfiak nélkül, akik alig bírják ki, amikor mi nézelődünk. :D Nem csodálom, én is majd megőrülök, amikor hifitornyokat kell nézegetnem, meg kábeleket.
Vendég
 


Ósió! Jobbulást a párodnak :)
Biztos jó lesz a színház, én Magyarországon voltam utoljára... nem vagyok egy nagy színházba járó ember, én inkább a mozit kedvelem, csak itt az a rossz, hogy ugye nem magyarul van... és hiába beszélek németül, kevésébé élvezhető.

Na, pont ezért megyünk a nővéremmel vásárolni, hogy végre csajos napot tartsunk :D

Kép
szöszke.
 
 


Szöszke, nem jösz fel MSN-re? Encsikével ott dumálunk.
Vendég
 


Ósió! Elvileg fent vagyok, Encsikével mi is beszélgetünk :)

Kép
szöszke.
 
 


Na, Ósió, látom leléptél, majd elkérem a címedet Encsikétől, vagy küldd el priviben, ha gondolod :)

Én most megyek készülődni, indulunk a nővéremmel.
Legyetek jók, írjatok! ;)

Kép
szöszke.
 
 


NA sziasztok!

Végre itthon :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szöszi, Encsike, felvettelek benneteket :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Szöszi: Valamikor holnap reggel megyünk. Anci majd küld sms-t, hogy milyen idő van reggel. Aztán indulunk hozzájuk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Fogorvos: fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Itthon ;)

Képzeljétek, annyira gyönyörű szemfestéket vettem. 5 árnyalat van benne, rózsaszín és lila... tényleg gyönyörű, beleszerettem :)

Zsuzska! Tetszik ez a Szöszi :lol:
Remélem, jó idő lesz, és jól fogjátok érezni magatokat ;) Msn-re mindjárt felnézek 8)

Kép
szöszke.
 
 


Végre (nem akarom azért elkiabálni), de úgy néz ki, hogy műkszik netem :roll: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Csajok, elköszönök, sztem én sem leszek a hétvégén. Jönnek át a barátaink (van itt a közelben egy magyar család, már otthon is ismerük őket), és velük töltjük a hétvégét, DVD, kártya, társas, minden ilyesmi.. :) Kellemes hétvégét kívánok mindenkinek, vigyázzatok magatokra!
Puszi

Kép
szöszke.
 
 


Szép jó estét

Aki megvolt felvettem msn-re.

Egy kis csemege, ha még a leendő csemetének nincs neve. Ez a hivatalos vadi friss MTA-s utónévlista :D

www.nytud.hu/oszt/nyelvmuvelo/utonevek/index.html

Hát én vagy fél órát röhögtem némelyiken pedig meg is botránkoztam.
Ronaldinnyó, Amidala, Árven, Triniti, Anakin, Gandalf, Frodó és még sorolhatnám

Viszont felvettek pár egyiptomi nevet is, úgyhogy bár eddig nem akartam, de valszeg lesz a kölyöknek második neve is.

Szóráth Emma Ízisz ha fiú akkor Szóráth Koppány Ozirisz :D Így ápolom a hagyományokat és a mániám. Rod eddig berzenkedett a Koppánytól, de amikor felolvastam neki, hogy mik vannak azt mondta, hogy ezek szerint szolid nevet választottam :D

Mindenkinek szép hétvégét!
Vendég
 


Helló!

Nekem is a különlegesebb nevek tetszenek, de ami biztos, az az, hogy mindegyik gyerekünknek két nevet szeretnék adni, mert akkor biztosan nem fut össze egy másik ugyanolyan nevű emberrel. Nekem nagyon tetszik lánynévből az Amadea, Blanka, Fatime, Niké, Zoé, Rubina, Nadin. Úgy általában kicsit a élyebb hangzású nevek tetszenek, bár ezek között van magas csengésű is.
Fiúnevek közül tetszik: Adrián, Benjámin, Dalton, Edvárd, Edvin, Loránd, Leon, Maxim, Noel, Orion, Sámuel.
A baj csak az, hogy a fiúnevek közül páromnak egy se tetszik, a lánynevek közül pedig egyedül a fatimére mondta, hogy neki is tetszik, benne lenne ebben a névben. Még a Rubinán is gondolkodott. Csakhogy az én kedvencem az Amadea. Bár azért a Fatimét is nagyon el tudnám képzelni, s párom nevéhez minden név passzol. Egyébként neki lánynévben mostanában a Georgina jön be nagyon. Régen ez az egyik kedvenc nevem volt. :-)

Tényleg, Tabati, te felveszed a párod nevét majd? Régebben beszélgettünk erről, de már nem emlékszem. ÉN megtartom a saját nevemet.

Mi is megyünk ma vásárolni, a csajokkal Pestre. Párom meg addig két haverjához megy el. Remélem, sikerül a koszorúslányoknak valami cuccot találniuk. Venni én is szeretnék magamnak valamit, ha látok, de azért spórolásban vagyok.

Mindenkinek kellemes hétvégét!
Vendég
 


Én is mindenknek szép napos meleg hétvégét kívánok!!! Mi mentünk Balcsira, holnap este meg jövünk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok!
Bocsika az eltűnésért,de nem volt energiám jönni.Mostmár jobban vagyok.Tegnap csináltam lh-tesztet pozitív volt,sikerült apával együtt lenni :lol: Kíváncsi vagyok a mai tesztemre milyen lesz.Ezek szerint 2 nappal később volt az ovum nem középidőben :roll: :shock:

Ósió!
Jobbulást a páodnak!Milyen volt a színház?Mit ne mondjak a név választásaid nem a legegyszerűbbek közzé tartoznak.

encsike!
Szegény macsek!Nekik sem könnyű a szülés főképp,hogy több kiscica lát napvilágot egyszerre.Én inkább kutyi párti vagyok,de a cicákkal sincs bajom.

Kép
Kép
a.ibici
 
 


zsuzska!
Jó pihizést nektek.Reméljük már babásan jössz haza!! :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
a.ibici
 
 


Sziasztok!

Cicajelentés: 3an lettek :) Két fekete, meg egy tarka. Édesek :)

Ibici, reméljük akkor pont jókor voltatok együtt a pároddal, aztán jössz majd 2 hét múlva a zebrás tesztekkel :):) :wink:

Ósió, tényleg különleges neveket válogattál :):)

Mi megnézük Schönbrunn-t :) Szerencsére az idő is kegyes volt hozzánk! Kicsit fújt a szél, de egyébként sütött a nap! Volt egy csomó mókus is, de valamiért a zsemle nem izlett nekik és nem is fogadták el .... :roll:

Hazafelé meg benéztünk a Práterbe, pontosabban a vidámparkba, de nem ültünk fel semmire, mert úgy egyik sem ragadott meg... vagy éppen volt olyan ami össze vissza pörgött a tengelye körül az viszont nem valami nagy barátja a gyomromnak :):):)

Kép
encsike87
 
 


Sziasztok!
Ibici, hát egyszerűen ezek a nevek tetszenek. Persze, tisztában vagyok vele, hogy ezek nem a tipikus Katalin- Andrea-Krisztina összeálítás, de hát most mit csináljak? :roll:
Köszönjük, nagyon jó volt a színház. Betegre nevettük magunkat! Írtó jó darab volt, a Pécsi Nemzeti Színház előadásában tartottak. Úgy felbudultunk, hogy vettünk két jegyez április 23-ra a Lar't pour Lar't társulatra. Már ez is nagyon várjuk.

Encsike, mókust mi is láttunk, amikor voltunk Schönbrunnban. Bementetek a labirintusba? Ha igen, milyen volt?

Hát, mi voltunk tegnap Pesten, de a lányok semmit nem vettek. Igaz, három lánynak ízlésben és árben is nehéz közelíteni az elképzeléseket. Ezért úgy döntöttem, hogy valóban rájuk bízom, hogy mit és hol szeretnének. Csak gondoltam, ne okvetlenül estélyi ruhát vegyenek, mert azt utána nem fogják tudni kihasználni.
Gondoltuk, beugrunk mi is a vidámparkba, ott mentünk el mellette. De aztán mégse. Drága is lett volna, meg a többieknek nem volt kedvük. Pedig én imádom az ilyeneet, és a gyomrom is jól bírja.

Éjszaka állítottunk az órán, olyan jó, hogy most már még világosabb lesz esténként.
Vendég
 


Sziasztok!

encsike!
Gratulálok a cicusokhoz,mama jól van?Bízok benne én is,hogy ez a hónap az enyém is lesz :lol: :lol: Olyan jó lenne karácsonyra,én nem is kérnék egyebet!! :lol: :lol:

ósió!
Persze,ha neked ezek tetszenek semmi gond. :wink: Ne izgulj én is találkozok érdekes nevű gyerekekkel.Bölcsiben dolgozom és igazadvan a megszokott,hagyományos nevek lassan már nincsenek.pl:Kyara,Nicol,Nikolás,Zalán, stb.

Egy a bajom az óra állítással,ha reggeles vagyok 6-ra járok.A héten még világosba mentem,2 hét múlva sötét lesz. :( :(

Kép
Kép
a.ibici
 
 


Hát, én már csak ilyen vagyok. Ilyen nevek tetszenek. 8)

Te Ibici, jó a kislányodról a vonalzó?

Hát, a decemberbe még én is beleférnék, mert december 29-re lennék kiírva, ha most áprilisban teherbe esbék. Aztán én is január elsején éjfélkor szülnék. :D Csak én most nem akarok még teherbe esni. Hát, ez van. :P

Én oylan jót aludtam az éjjel, Tegnap este fél nyolckor elaludtam! Annyira fáradt voltam, és csak pihizni akartam. Ma pedig fél kilenckor keltem, ami ugye még csak fél nyolc eredetileg. De azért 12 óra alatt kialudtam magamat. Ilyenkor azonban kicsit nehéz átállni az új időre, hogy este még világos lesz, de azért már mégis este lesz...
Vendég
 


ósió!
Köszi az észrevételt!Gyorsan ki is javítottam :roll: :roll: Ki vagy akkor pihenve :wink:

Kép
Kép
a.ibici
 
 


Sziasztok!

Csak bekukucskálok, elég felületesen olvasgattam, de látom a nevek a téma. Én igazából nem tudom megmondani, hogy nekem mely nevek tetszenek - a különlegesek vagy az egyszerűek; is-is. Nálam nagy kedvenc az Anita, de nem hiszem, hogy ez lesz a gyermekem neve, mert hozzá pl. nem tudom elképzelni.. Fiú neveim nem is nagyon vannak, a Kele meg a Keve tetszik, ezek nem mindennapi nevek azt hiszem :D De tetszik a Dávid, a Bence és a Dani is, csak ezek eszméletlenül gyakoriak. Bár itt Ausztriában nem is biztos ;)

Encsike! Dobj már fel egy képet a cicákról :) olyan édik lehetnek..

Na, most megyek, majd holnap jövök többet :)
További kellemes hétvégét mindenkinek!!!

Kép
szöszke.
 
 


Sziasztok!

Én csak bekukkantottam olvasgattalak titeket, de most megyünk táncizni lassan, úgyhogy csak keveset írok!

Nekünk az első két név már eldőlt... :lol: Sőt, fiúból 2 is van.

Jó neked Ósió, hogy kipihented magad. :evil: :lol: Mi későn feküdtünk. Éjjel átállítottuk az órát, így 1 óra körül feküdtünk, és már fél 8 kor mentünk templomba. Ráadásul a lelkész nem állította át az óráját, így késett fél órát. :evil: Úgyhogybosszantó!! :evil: De legalább süt a nap, meleg van, és már el is vittük a kutyákat sétálni. No, sziasztok, holnap majd írok sokat!

Kép
Kép
tabati
 
 


Minket még mindig nem hívott a pap a jegyesoktatás miatt, pedig azt mondta, majd ő hív minket március vége felé. ősszel azt mondta, hogy ez egy 4-5-6 alkalomból álló találozás lesz, ahol mindig egy-egy témát beszélgetés fomrájában kivesézünk. Namost, ha mondjuk 6 alkalmat akar tartani, nagyon gyorsan neki kellene állni, mert nem biztos, hogy pl. egy héten több napot is tudunk menni, hiszen párom is változóan dolgozik. Van, hogy bent van este hétig is, akkor utána meg már hova menjünk oktatásra? Ldehet, hogy aztán el is tekint tőle a pap.

Valóban nagyon szép idő volt tegnap, és csüötrtökig ilyet is mondanak. Én ma megyek a nagyimhoz, mert veteményezünk. Igazából mindig március közepén szoktunk, de idén olyan hideg volt még akkor, hogy nem lehetett. És nemsoká érik az eper. Annyira várom már!!

Mi a lánynevekkel úgy vagyunk, hogy ha majd aktuális lesz, kiválasztjuk. Mert úgyis az utolsó pillanatig változhat.
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?