Zsuzsi megnéztem a babauszi honlapját, és nagyon tetszik a dolog, már én is gondolkodtam a rajta, mert a baba-mama torna nagyon tetszik neki. Szerintem szereti nagyon a társaságot, a foga miatt is kevesebbet nyüglődik ilyenkor, mert annyi új dolog van körülötte hogy elveszi a figyelmét.
Nekünk midkettő uszi elég messze van de anyuék a 10 ker.-ben laknak onnan simán elmegyünk a 16.-ba.
Nyafi a Kolozsvár u.-ai uszinak van honlapja mert én nem találtam.?
A babókák tényleg elragadóan cukik!!!:-)))
Cicc, Levi sem kapkodja el a megfordulást, ha hasra teszem 10-15 percig folyamatosan emeli a fejecskéjét, olyan szépen magasra, hogy én nem tudnám úgy, de megfordulni nem akar, inkább a lábával próbál kúszó mászó poziciót felvenni és tolja előrébb magát. Annyira cuki.
Levi most 6700 gramm, és 63 cm, nem duci csak olyan tömény gyerkőc, gondolom a csontozata, mivel ő 3850-nel, és 55 cm-vel született, és akkor sem volt dundi. A védőnő is azt mondja hogy a nehezebb gyerekek később fordúlnak meg.
Mostnában olyan mint egy cséphadaró, a kezecskéjével köröz folyamatosan és csapkod mindent, te tényleg mindent, múltkor be is húzott egyet nekem, és rötyög egyfolytában. Kész imádnivalóak ezek a csöpségek.
Nekünk a tali a jövő héten bármikor jó szóval mi rugalmasak vagyunk, úgy hogy írjatok egy időpontot és egy helyet és mi ott leszünk.
Kingii, nekünk az egyik ismerősünk 3 hónapos korában vitte repülővel Spanyolországba, és nem volt semmi gond. Nem tudom ti milyen messzire akartok menni, de ha gondolod megkérdezhetem, mert az anyuka légikisérő volt.
Betty majd nyáron bepotoljuk, és csinálunk sok képet hogy semmiről sem maradjatok le.
)
Niki rég láttunk Rékuciról képet! Talán egy megfordultam kép?:-)))
Linus, mi újság van veletek? Kristóf baba mekkora már? Tényleg ti hogyan becézitek a Kristóf nevet. Mi a férjemet Krisának szoktuk szólítani, de nem nagyon lehet becézni nem?? Van jó ötletede?
Puszi Mindenkinek!
Anna, Levi baba