hali,
visszaolvastam, de elfelejtettem kinek mit akartam írni:
Gyugyi: kedvet kaptam tőled és csütörtök reggel ahlálra hajszoltam magam a futópadon és a lépcsőzőgépen. meg is lett az eredménye: -11 kg. ha nem megy vissza -10re, akkor írom csak át a vonalzóm
Nati: én január közepén kezdtem
Baba: kitatás! vagy az inkább nekünk kell..nehezen bírjuk türelemmel
Bridget:
az azért hír, hogy a ciklus hossza visszaállt!
Edinka: szia! szuper, hogy apa otthon lesz majd
pirit küldjétek hozzám, mert lebetegedtem. annyira görcsölt szerdán, hogy bevettem a savlekötőt. most kicsit aggódom, hogy amiylen az én formám bizti ilyenkor jön össze. tegnap du a trokom is lekezdett fájni, és be is lázasodtam, pedig én nagyon ritkán vagyok lázas.. ma elmentem dokihoz, a saját dokim sajna szabin volt, az ügyeletes viszgált meg, azt mondta, hogy valszeg vírus.
szóval piri jöjjön, nehogy valami gond legyen.
reggel azért bevásároltam a picon és főztem fini husileves és sütöttem pulykmájat. nyami.
Csipcsab: (ha jól rémlik TE sütöttél sütit) nagyon szuerek lettek! a linzer receptjét le tudnád írni
imádom, bár le vagyok tiltva..de azért néha csinálnék
Luca: örülök, hogy az egészséges baba jól van
pihenj sokat!
Vucuska: kitartás a várakozáshoz! és én is vinném hozzád a kutyákat..aztán koccintanánk
Gröni: ha apjuk jobban érzi magát az új helyen, az a fontos... na jó, a pínz is..de ha úgyis váltás előtt álltok..sose lehet tudni, miért jó egy változás!
na ennyi maradt meg a fejemben.
puszi