Sziasztok!
Először is gyorsan bepótolom az elmaradásomat:
Kíra baba!
Nagyon sok boldog első szülinapot kívánunk!!!
Zsuzsi, jobbulást a férjednek!
Viki! A 4 kg eddig nagyon jó! És szerintem sem szabad aggódni azon, hogy mennyi lesz a végére! A lényeg, hogy arra kell figyelni, ne egyél nagyon sokat! Mondom ezt én, aki akkora adag kajákat eszem, hogy a férjem mindig csak mosolyog, mert már szólni nem mer.
De én ráfogom arra, hogy a szoptatás és a terhesség együtt követeli magának ezt a sok kalóriát!
Brigi, én is ilyen szédülős/összeesős voltam, aztán a terhesség alatt a 3. vérvétel már meg sem kottyant. Lehet, hogy hozzászoktam. Mondjuk kíváncsi leszek, hogy most mi lesz majd. De szerencsére csak a 16. hetes vérvételre kell mennem, az lesz az első. Kicsit fura, mert Csengével csináltak korábban is egyet. De hát nem reklamáltam, hogy akarok menni.
Ja, és Brigi, nyugodtan bejelölhetsz!
Sensi, hogy sikerült a tegnapi nap?
Mostmár egyébként alig van hányingerem!!!
Olyan jó érzés, hogy nem kell ülve elaludni, meg kaja után azon agyalni, hogy milyen rosszul vagyok! Csak arra kell figyelni, hogy ne legyek nagyon éhes, mert akkor nagyon rossz.
Most a multivitamin leveket kívánom (pedig soha életemben nem bírtam meginni egyetlen pohárral sem!!!
), meg a jégkrémet korlátlan mennyiségben.
Tegnap voltunk Praktikerben, szúnyoghálókat venni. Készülünk a jó időre. De nem ez a lényeg, hanem az, hogy vettünk egy kerti törpe kislányt is. Pedig én nem szeretem a kerti törpéket, szerintem giccsesek, de mivel Csenge annyire simogatta őket, meg egyfolytában "törpézett", ezért apa szíve meglágyult... Így most egy piros sapkás törpelány trónol a sziklakertünkben.
Ennyi voltam mára, holnap még remélem, tudok jönni, aztán egy darabig valszeg nem, mert szerdán utazunk haza.
Sziasztok