Sziasztok!
na tegnap csak nem volt már erőm írni!jól le is maradtam megint!
Köszönöm a hozzászólásokat!mióta tegnap hazaértem azóta pihenek,fekszek és már nem is érzem szerencsére!a dokim nem hívtam fel,ugyanis már épp nagyban boroztak apával!tegnap pont nálunk voltak,mert fogott pár halat és a lányok meg azt csinálgatták!
elolvastam mindent,de szokás szerint alig emlékszem már!
Andi:én is csak csatlakozni tudok az elöttem szólókhoz,h kitartás és pozitív gondolatok!!!!de látom már szerencsére jobban vagy!:D
csak így tovább!
Nyugtonmalac: nagyon jó a táblázat!én is megköszönöm,h elvállaltad!
Peva:prága gyönyörű lehet!érezzétek jól magatokat!én titokban kicsit irigykedem is!
nekem ismét dögunalom lesz a hétvégém!
Betty:nem láttam a filmet,de majd igyekszem!:D
a tünetekkel kapcsolatban!...én sem mondhatnám,h elárasztanak!nekem sincs semmi igazából!a cicimmel nincs semmi(nem nő,nem feszül,nem változik a színe), és a pocim is tök lapi még mindig!
ugyhogy nekem sok bajom nincs a kismamiruha vásárlással!
de én már egy ideje ritkán hordok nacit! vettem pár hosszú pulcsit meg tunikákat és hozzá vastag harisnyákat meg cicanadrágokat!
nagyon kényelmesek! csizmával és kiscipővel hordom!:D nekem nagyon bejött!
úgy szeretném,ha már lenne pocim!tök fura,h 3hónapos terhes vagyok és nem látszik!pedig én mindig azt hittem,h ilyenkor már fog!
na mind1!ilyenkor mindig azzal nyugtatom magam,h örüljek neki,mert lesz még nagy pocak is és az már fárasztóbb lesz,meghát nem lehet 9 hónapig nagypocija az embernek!
képzeljétek mi történt tegnap!elmentünk moziba a plázába és annyi narilevet sikerült meginnom közben,h a végén tűztem a wc-re
és ahogy lerántottam a harisnyát és a wc fölé gugoltam véletlen hozzáértem a pereméhez!mind2 combommal!
olyan ideges lettem,h majdnem elbőgtem magam!soha nem történt még ilyen!
szerencsére volt nálam laktacid kendő!4et gyorsan szét is dörzsöltem magamon,aztán irány haza(kb fél óra) alapos zuhi aztán térdtől derékig bekentem magam canestennel!
és most reménykedek,h nehogy elkapjak vmit!
veletek történt már ilyesmi???
na nem húzom tovább,így is hosszú lettem!
szép hétvégét mindenkinek!