Napsütéses jó reggel!!!!
Judy,
a srácok és Barbika is nagyon helyes a képen. Igazi boldog család vagytok!!! Piri egy hónap után???? A mindenit!!! Azt hittem, azért később jön....
Ilyenkor fáj a pocid?
Milyen érdekes hogy Barbika nincs el a kiságyban.. Ennyire érzékenyek már pici korban is a helyre ahol alszanak??
Ildi,
szerintem nagyon klassz pocid van!!!! Vékony vagy, nem lehet, már nagy görögdinnyéd
De ne félj az az idő is eljön hamarosan!!! a 20. hét után már úgy fog nőni, hogy magad is meglepődsz
Ani,
szuper, hogy megszabadultál két kövecskétől. Látod, használt a sok ivás!!!
Kedden megyek tornázni
Van helyiség, ahol át lehet öltözni? A csnk a várkörúton van? Mi van a közelében?
Márti,
a fehérjét szokták nézni a vizeletben? ha az rendben van, akkor szerintem ez a vizesedés sem árthat... de csak gondolom... Tegnap du-án aludtam és azt álmodtam, hogy jött az sms és megszültél, és Pici veled volt
Úgy legyen!!!!
Szilvi,
nagyon ügyi vagy, hogy csak ennyit híztál!!!! Én most tartok 6 kg-nál
Bár BB azt mondta, hogy az nagyon jó
Kata,
ne butáskodj már, persze, hogy a Te születéstörténeted is érdekel mindenkit. Én pl. nagyon kíváncsi vagyok Te hogy élted meg és hogy írod meg, nyílván a férjed "tollából" máshogy hangzik. Szóval ne habozz, ha lesz időd, oszd meg velünk!!!!
Tündi,
sajnos én sem ismerem Blaskó Ervint, látni már láttam, nem az idős kategóriába dolgozik, szerintem BB korosztály vagy egy kicsit fiatalabb lehet...
Nibcsike,
szülésznőt még én se választottam, de BB-t már kérdeztem felőle. Azt mondta, hogy a 30. hét körül kell választani. A dokit szerintem is kérdezd meg, kit javasol.
Andesz,
sok boldogságot Patriknak!!!! Biztos örült az ajándéknak, és Bencus is a labdának. Hihetetlen, hogy egy pici kis dolognak mennyire tudnak örülni a babók
Sziklakert engem is érdekel, tegyél fel képet róla!!!!!
Ani,
nincs még hideg a balkonos növényekhez?? Nekünk már a pincében figyelnek a muskátlik, de én még nem mertem kirakni őket... Mit mondanak a jövő hétre???
Bessy,
hát ez aztán a jó hír!!!! Ezek a tüszőcskék simán lesznek 20-25 mm-esek hétfőre!!!! Szuper!!! Ha mind a 4-et le tudják szívni, akkor 2-őt le is fognak fagyasztani???
Szabikon vagy most vagy betegácsiban? Nagyon drukkolok, hogy jövő hét végére már babás légy!!!!!
Kriszta,
édesek Réka baba fotói!!!!! Nagyon békésnek tűnik. Sajnálom, hogy a tápszer ilyen drága, de bízzunk benne, hogy legalább jó lesz!!!!
Vikike,
veletek mi újság??? Jól vagytok??? Picur hogy van a pocidban?? Levi baba még mindig szívtipró???
Ágica,
tüneményes Dorkátok van!!!! Nagyon-nagyon helyes!!!! Tüszőcskéket néztetek a csnk-ban? Dorka mennyi idő után jött össze? (bocsi, ha már írtad, lehet, hogy nem figyeltem)
Vicuska, Gabi,
merre vagytok??????
Kriszti,
sikerült már elkezdened adni a cseppeket Martinkának? Édes lehetett az ágy alatt!!!
Alexa,
A Ti Martinkátok mit csinál mostanában??? Jól vagytok?