Új privát üzeneted érkezett!

ja meg a napi hülyekérdés, előre is bocs : most ugyebár, mint mindenki látja, ez a 38. hét, 6. nap. Holnapután lesz a 39. hét 1. nap. Viszont jövő hétre vagyok kiírva, az a nap a 40+0 lesz, tehát a betöltött 39 hét. Na de nem 40 BETÖLTÖTT hetet számolnak kihordott terhességnek?? Ezen már filózok egy ideje... :lol: És nem csak a vonalzóm gondolkodik így, hanem az összes dokim is. Most pl az NST-n 38 hetesnek írtak, akkor jövő 7en meg 39 hetesnek fognak?? Lányok, most én vagyok a hülye? :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Andesz, Boldog Szülinapot Patriknak!!!! :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Láttátok a Dr. House-t? Annyira féltem hogy mivel amerikai sorozat így a babának baja lesz. Megfigyeltétekl hogy amerikai sorozatokban (ER, ez, Grace Klinika) ha csecsemő kerül kórházba az meghal?
Nem szeretem az ilyet de szerencsére tegnap happyend-del végződött a dolog. Jaj olyan megható volt.

Tündi
Kép
Kép
trundike

Tündi, basszus tök elfelejtettem megnézni!!! :evil: bezavart a húsvét hétfő :cry:
Vendég

Sziasztok!

Tündi

Aranyosak vagytok,nagy puszi a kisfiadnak :wink:
Ti mennyi ideig ettétek ezt a tápszert?A hasfájás már épp múlóban volt erre tegnap este megint nem aludtunk túl sokat :roll: Azt mondta a doki hogy kipróbáljuk ezt az új tápot és ha nem jó mást ír fel..de honnan tudjam hogy jó-e neki?
Én tegnap életemben először láttam a Dr.Houset és tényleg megható volt..de azt tudjátok hogy volt valóban egy ilyen eset hogy a doki műtött és kinyúlt a baba?Az egész világot körbejárta a kép..

Szilvi

Nem is írtam még de tök hogy eldöntöttétek a nevet..és jókat választottatok.. :)

Márti
Én nem tudok hozzászólni a hetek dologhoz..úgy igazából én sem értettem soha hogy hogy van...de már nem kell sokáig agyalnod ezen neked sem :wink:

Szép idő van ma lesz séta is..puszi nektek!!
Vendég

Kép

"Valójában annyi történt, hogy amikor Bruner doktor (lásd jobbra) összezárta a terhes asszony méhét, a kis Samuel apró keze kicsúszott onnan. Az orvos ezt követően óvatosan megfogta és visszahelyezte. A megindítónak szánt körítés az abortuszellenzők propagandája annak érdekében, hogy megmutassák: egy 21 hetes magzat már mennyire tudatos lény."
Vendég

Juj. Hát igen.
Dr. House már rég megölte volna akisbabát, de jó hogy afilm azzal zárult hogy mutatták a tüneméynes egészségesen megszületett babucit :)

Kriszta: Barnika 3.héttől végig (pontosan hogy meddig azt nem tudom, ameddig támogatták) tápszert kapott. Mi nem váltottunk, hagytuk had szokja meg a pocija. Székrekedése nem volt tőle szóval szerintem azért bírta a pocija de tény hogy volt neki is hasfájós időszaka.

Tündi
Kép
Kép
trundike

Lányok. Infó kellene: Blasó Ervin doktorról. Milyen és mi az elérhetősége? Tud nekem valaki segíteni?

Tündi
Kép
Kép
trundike

No igen, Blaskó Ervin nekem se ártana, mivel valószínűleg nála szülök! :)
Vendég

Márti: Ő lesz az ügyeletes? Jókat hallogattam felőle 2003 első babáját ő segítette világra :)

Tündi
Kép
Kép
trundike

nemtom ki lesz ügyeletes, de a dokim, a Svarci neki adott át erre a hétre mert ő szabin van. Szóval ha szülök ezt kell előadnom és előjön majd valahonnan. Nem ismerem, de én is jókat hallottam róla, pl hogy lelkiismeretes meg megnyugtatja az embert. Legalább azt lenne jó tudni még, hogy kb mennyi idős, hogy néz ki, stb. Őt nem is tudom majd felhívni, az ügyeletesek hívják szerintem. Már ha a héten szülök, amit egyre kevésbé hiszek... :? tök furi, egyszer olyan közelinek tűnik, egyszer meg el nem tudom képzelni, hogy valaha előbújik :D
Vendég

Előfog ám! :) És az nagyon szupi lesz!!! :)

Tündi
Kép
Kép
trundike

Sziasztok

Sajnos csak most tudtam jönni, képzeljétek el kellett mennem uh -ra a CSNKba persze millióan voltak, protekcióval is 1,5órát vártam mire bekerülhettem, ez szörnyű!!!

Gratulálok Gréti baba 6 hetéhez :-)

Réka baba is olyan szép kislány, mint az anyukája :-)

Barbika szerintem nem baj , hogy ennyit eszik, Dorka is majdnem féléven keresztül mindig 2óránként evett éjjel nappal, ha nem adtam neki akkor üvöltöt :-) inkább adtam természetesen :D

Viki :Levinek nem pirosodott be a tegnapi sétától a szeme? Dorkának a jobb szeme igen, én a szélre gondoltam, elég durván fújt tegnap, valaki esetleg tud rá mondani a kamillázáson kivül valami jó kis gyógymódot?:-)

Ágica
ágicaa

Megjártam a védőnőt, minden okés. vércukrom és a vérnyomásom is tökéletes, megdícsért, 1 hónap alatt 1,2 kg jött fel. Most járok 75,8 kgnál (69,4ről indultam).
Titababa tornázik ezerrel. :)
Aztán, hogy kerek legyen a dolog, ismét sikerült minket kiborítani. Felhívott az ingatlanos, hogy a háztulaj felhívta őt, hogy nem mentünk el aláírni a szerződést kedden, így ő lezártnak tekinti a dolgokat. Mondtam neki, hogy ez nem így van, mert apa lebetegedett, ezért nem mentünk.
A lényeg, hogy legkésőbb szombat délelőtt bemegyünk az ingatlanos fickóhoz egy kis beszélgetésre, mert ez most úgy néz ki, hogy mi vagyunk a bűnbakok, miközben a háztulaj és az ügyvéd intenzíven keveri a sz@rt. :evil:

Márti
Látom, még Kisati jól érzi magát ott bent. :) Csak megvárja, míg a dokid visszajön. :)

Andesz
Patriknak nagyon boldog 8. szülinapot!

Tündi
Ezért nem nézek kórházi sorozatokat. A vészhelyzetből kiábrándultam, a többit meg majmolásnak tekintem.
Annak idején olvastam egy csomó Robin Cook könyvet, azt se olvasok mostanában. :lol:

Krixta
Örülök, hogy Réka baba pocija javulóban van.
Köszi a névdícséreteket. Ezekkel én is meg vagyok békélve. :)
Vendég

Ágica
Köszönjük szépen,nagyon aranyos vagy :oops: Én tegnap nem mertem kivinni a picurt a szél miatt..állítóalg a kamilla jó..

Szilvi
Olyan rossz lesz nélküled a jövő héttől :cry:
Mi volt a védőnőnél?Jó védőnőd van,amúgy?

Na megyünk sétálni,szép délutánt mindenkinek!
Vendég

Teszek fel egy-két képet Dorkáról, húsvétkor készültek :-)
Kép

Ágica
ágicaa

Kép

Ágica
ágicaa

Boldog Szülinapot Patriknak!:-) A Bátyámnak is ma van a szülinapja :-)

Ágica
ágicaa

Sziasztok! :)

Andesz
Nagyon aranyos Bencebaba!Olyan szép :)

Krixta
Igen, nekem a Csetényi doki a választott orvosom!Én nagyon meg vagyok elégedve vele! :) Tegnap is tök rendes volt elmondott mindent.Amúgy mindent rendben talált. :P

Judy
Minden rendben van, minden ok!Amúgy nagyon jó fej volt most is a doki!Jól elbeszélgettünk! :)
Szépen nő Barbika, nagyon aranyos!

Tündi
Mi se néztük a tegnapi Hauset mert láttuk a bemutatóban, hogy milyen lesz ez a rész!Most nemszeretjük nézni ezeket a dolgokat! :(

Voltunk ma szülésfelkészitön a Köfém rendelöben, jó sokan voltunk! :) Nem sok apuka volt sajna.Sokmindent hallottunk, habár sok ujat nem mondtak!Tényleg nem ér meg 10E Ft-ot.Volt ott két leendö anyuka is akik lombik babát várnak! :)

Mennyire fontos szülésznöt választani?Miért jó ha van?És azt, hogy kell választani?Bocsi a sok kérdésért, de most elgondolkodtunk ezen is csak nemtudjuk, hogy hogyan kezdjünk hozzá! :oops: Vagy ezt a dokitól kérdezzem? :oops:
nibcsike

Nincs itt most senki? Kivel mizújs? Nekem hányinger ma ezerrel. Blaskó Ervinről valaki?

JUHUUUUU :)

Tündi
Kép
Kép
trundike

Elkéne ma menni valamerre. Jó idő lesz nem tudjátok véletlenül? Bár ha most nicns itt senki akkor jó idő van mert mindenki kinn van igaz? :)

Tündi
Kép
Kép
trundike

Sziasztok!

Bessy, nagyon várom mi volt ma! Tüszöcskék?

Enikő, millió drukk a vizsgákhoz!

Ibi, nem vagytok lemaradva semmivel, mindent meg tudtok még venni a lurkónak. Viszont ajánlom hogy ne eccerre a végére hagyjátok, mert nem lesz olcsó mulatság (még ha sok mindent használtan is vesztek). Mi is most jöttünk rá hogy a sok apróság elég sok pénzt elvisz. Szülésznőbe még nem tudok érdemleges választ adni, május után kérdezd megint. :) Nekem a dokim ajánlotta, megadta a számát. Felhívtam és taliztunk.

Tündi, Blaskó Ervinről nem tudok semmit sajna. Már csak pár hét és reméljük Vuk is békénhagy. Sajna a kismamiknak sok teendőjük van. :)

Ágica, szörnyű hogy protekcióval ennyit kellet várnod. Reméljük legközelebb a kistesó miatt mész :)

Márti, örülök a jó NST eredményeknek. Sztem baj nem lehet ha szeded a homeós bogyeszokat, ha hat akkor szupi ha meg nem akkor se ártottál. Jaj, bármikor szülhetsz, ha front jön mindig Rátok gondolok.

Andesz, bizony szerencsém volt a kövekkel. Remélem ha vannak még, azok is így jönnek ki. Nagyon jók a képek! Patriknak Nagyon Boldog Szülinapot kívánok!

Szilvi, nagyon szép neveket választottatok, javítom a tábliba. Erről a mosható pelusról nem is hallottam még. Mi pont ma vettünk egy csomag Liberot, nekünk azt ajánlották a legtöbben. Kipróbáljuk aztán majd meglátjuk beválik-e. Összesen csak 6,4 kg-ot híztál, az elejétől fogva? Hogy csinálod?

Chrissy, Martinka szenzációs :) Várom a képeket! :)

Kriszta, gyönyörű a kis hercegnőtök. Nekem is a hasonfekvős a kedvencem :)

Judy, sajnálom pirit, jó korán jött. A képek fantasztikusak. Kis puszilgatnivaló huncutság, és tiszta anyja. A fiúkkal is szuperül néztek ki.

madiani

Szép estét!
Szerintem ilyen még nem is volt, hogy du. 2 óta senki nem írt. :shock:

Ani
Örülök, hogy görcsmentesen jönnek ki a köveid! Nagyon rendesek :wink: :D

Szilvi
Nagyon szép neve lesz Titababának!
A háztulaj NEM NORMÁLIS! :evil: Mást nem is tudok hozzáfűzni :wink: :? Jövőhéttől nem leszel? Én meg akkortól leszek itthon netközelben :roll: Tényleg hiányozni fogsz! :wink:

Andesz
Patriknak nagyon boldog szülinapot kívánok!
Milyen ajándékot kap? Édesek a képek Bencéről!

Krixta
Nagyon édi Réka baba! Olyan kis picurka. :wink:
Nem semmi árkülönbség van a tápszerek között :shock: Remélem ez már beválik.

Judy
Sajnálom pirit :evil: Még várhatott volna a rohadék! Küldd át Vicuskának :wink: :lol:
Nagyon szép Barbika és a fiaid! Szerintem arcra teljesen rád hasonlít Barbika.

Rólam is pár szó:
Ma voltunk a BMC-ben és holnap megint kell menni. Most már úgy néz ki, beindultak a dolgok. :D A legnagyobb tüszőket megjegyeztem: egyik oldalon 2db 14mm-es, a másikon 2db 16mm-es. :D mnyh:11mm
Szóval, ha minden jól megy, hétfőn leszívás :D :D
bessy76

Márti
Szorítok, hogy kisAti kibírja a hetet odabent! :wink: :wink:
bessy76

Chrissy
Gondolom, mennyire megijedtél, hogy nem találtad sehol Martinkát. Nagyon ügyes kissrác! Lassan szaladni fog. :wink: :D
bessy76

Bessy, szinte egyszerre írtunk. :) Nagyon de nagyon drukkolok hétfőre. Már javítom is a táblit!

Velem ma minden szupin történt.
Reggel fogorvosnál voltam mert kicsit érzékeny volt a fogam a hidegre és édesre. Viszont szuvasodás nincs így csak érzékenyebb a fogam. Elmex fogkrémet javasolt a doki. Kipróbálom. Megdícsért megint a doktorbácsi. :) Vikivel taliztam du., dumcsiztunk kicsit. Megvettük apácskával a balkonvirágokat, holnap meg is csinálom.

madiani

Nya, nyugógóra térek... Roni babám nagyon hancúrozik, nem tudom el tudok-e aludni.

Kérlek, szóljatok ha valami nem jó!

madiani

Sziasztok!

Szerintem a topic egyre inkább pangani fog mert itt van végre a jó idő! :D Lassan szervezhetjük a közös babakocsizást..
Mi is nagyot sétáltunk ki is dőltem én is meg Réka is mikor hazajöttünk..most meg várom a 11-es etetést aztán remélem nyugis éjszakánk lesz mert tegnap nem volt az (sem) :roll:

Bessy
Én is imádom a hasonfekvős képet hihetetlen hogyan tud így elmászkálni álmában..nagyon-nagyon drukkolok neked (is) ezek jó kis adatok! :wink:

Ani
Köszönjük!
Nekem bevált hogy ringattam magam, akkor mindig elaludt Réka is a pocakban..egy próbát megér Ronival..tegnap nézegettelek iwiwen,milyen szép voltál az esküvődön is.. :)

Andesz

Patriknak Boldog Szülinapot!

Tündi
Nektek is ilyen drága volt a tápszer?(2500ft)

Márti

Szerintem KisAti érzi hogy még várnia kell néhány napot hogy az anyukája nyugodtan szüljön..kitartás már tényleg nagyon kevés idő van!

Nibcsi
Szülésznő..Én nem gondoltam rá amíg Chrissy nem javasolta és nagyon jó volt hogy ott volt..szerintem érdemes,ők többet melóznak mint a doki..a doki néha bejött rámnézett de a szülésznő végig bennt volt..kísért mindenhova,kipróbáltatott velem minden fájdalom enyhítő dolgot és a végén még le is zuhanyoztatott..és ő hívta a dokit ha volt valami..egy percre sem hagyott magamra..(a párom mondta is hogy fölösnek érezte magát,pedig jó volt hogy ott volt)szóval kismamik szerintem érdemes szülésznőt fogadni megkönnyíti a szülést és a vajúdást..szerintem.. :oops:

Most nézem milyen sok szülinap van áprilisban...

Na eldugultam, szép éjszakát!!
Vendég

Ani, köszi hogy beírtad a szülinapom, tök aranyos vagy! :D Ha így haladunk, tényleg 1 hónapban születünk Kisatival 8) beírsz nekem majd még egy NST+ UH-t jövő csütörtökre? (11 óra)
Krixta, nem is tudom mit szeretnék jobban, most szülni vagy megvárni a jövő hetet, még szerencse, hogy nem én döntöm el! :D
Már nagyon kínlódok a lábammal, tegnap pakolásztam 1 órát, nem is végig álltam és olyan dagadt lett a bokám meg a térdhajlatom, hogy nem hiszitek el :? pedig már nem hordok itthonra zoknit, alig iszom valamit, akkor is az elvileg erre jó teát, meg ugye a málnalevelet, szedem a doxiumot, de semmit se ér...habár lehet ha nem szedném már szétrobbantam volna :D Ugye ettől nem lesz baja a picúrnak?! Lehet inkább már hétfőn elmegyek Svarcihoz
(Enikő! Te kérdezted, mikortól van ott ugye?? :roll: ) mert hétfőtől már van, elpanaszkodom neki a nyavalyám, hátha mond vmi okosat :D meg a méhszájam is érdekelne...meg Atika becsült súlya! :)
Vendég

Jó reggelt! :D
Patrik nevében is:Nagyon-nagyon köszönjük a jókívánságokat! :lol:
Tegnap tényleg nagy pangás volt!
Mi délelött vásárolni voltunk,vettem a sziklakertbe virágokat,nagyon szépek,meg Patriknak tortát,meg a bulijához egypár dolgot!
Képzeljétek,vettem Bencusnak egy pici labdát,hát nem semmi,hogyan fogja :D ,és mint minden mást,ezt is tolná be a szájába :lol:
Bessy!
Patrik gördeszkát kapott tőlünk,Ő választotta! :D
Gratula a tüszőcskékhez,nagyon drukkolok hétfőre! :D
Kriszta!
Nagyon gyönyörű Réka baba,azért tényleg nem semmi,milyen drágák ezek a tápszerek :shock:
Neked is minnyá lesz a szülinapod! :lol:
Judy!
Barbika is egy Tündér :lol: És már látom,jönnek a hurkácskák is! :D
A fiúk is nagyon szépek! :wink:
Ani!
Jó virágültetést mára,én majd holnap fogok! :)
Már nagyon várom,hogy tényleg itt maradjon a jó idő,és elkezdhessük szervezni a talit! :D
Ildi,Vicuska!
Merre vagytok?! :roll:

KépKép
KépKép
andesz78

Sziasztok!

Mindenkitől bocsánat, hogy ennyire ritkán tudok jönni.

Édesek a babák nagyon! Réka, Gréta, és Barbika is! Meg persze Dorka is!!

Krixta! Remélem Réka pocakja gyorsan megjavul, illetve gyors lesz a javulási folyamat, és akkor Te/Ti is többet tudtok majd alukálni.

Ani! Légyszives írd át a tábliba, hogy nem szeptember 2, hanem szeptember 1.-re vagyok kiírva.(a Svarczi szólt, hogy a szökőnapot nem számolta) Ja, és inni-inni!

Márti! Szprítottam, nagyon, de látom nem hozott Neked kisAtit a nyuszi. Na mostmár bírd ki jövő hétig.

Lányok! Egy nagyon fonti kérdés: én még a legelején szóltam Schwarczinak, hogy szeretnék nála szűlni, na meg azóta már magánba járok hozzá. Nemsokára 18hetes leszek. Nála is van az, ami Batánál, hogy le kell jelentenie a kórházba? Vagy hívjam fel, hogy tuti számíthatok rá?
Vagy ha már magánba járok hozzá, akkor gondolja, hogy tuti nála szeretnék szűlni?

Hú ez bonyolult lett, de ti biztos értitek. Lécci segítsetek!
Amúgy hétfőn megyünk 4D-re, hogy megnyugodjak, hogy biztos jó helyen van a Babóca. Meg hétfőn megyek az AFP eredményéért. Remélem jó lesz.

Bessy! Akkor hétfőn Neked is fontos napod lesz! Szorítok!

Tündi! Blaskó Ervinről sajnos én sem tudok semmit.

Szilvi! Hát kicsit bonyolult Nekem az ingatlanos ügy, de Te biztosan érted. Mindenesetre nagyon szorítok, hogy meglegyen az álomotthonotok, minél előbb.

Puszi mindenkinek!

Az ünnepelteknek utólag is sok boldogságot! És Sok puszi!
n.k.ildi

Egy kép a pocakomról. Még jó, hogy a fejem nem teljesen láccik.
:)

Kép
n.k.ildi

Ui: jópáran azt mondták, elég pici a pocakom ahhoz képest, hogy ez a 17.hét, bár szerintem az is számít, hogy magas vagyok(170cm).
n.k.ildi

Jóóóóóóóóóóóó reggelt! :D

Köszönöm a névdicséreteket. :)
Apa tegnap délután már itthon is volt. :) Kirámoltuk a szerelvényt, ma adja le. Délután viszi Halásztelekre a kaminyont, jó kérdés, hogy tud onnan hazajönni. :(

Krixta
Nagyon rendes védőnőm van, nyugodtan kereshetem, ha valami nyűgöm van.
Majd igyekszem valahonnan netet varázsolni, ha mást nem, néha átnézek a szomszédba.

Ágica
Hű, mekkora maci! Dorka nagy állatbarát. :)

Nibcsike
Érdemes a dokit megkérdezni, hogy tud-e valakit ajánlani. Így elkerülhető, hogy olyan szülésznőt válassz, akivel a dokid nem jön ki.

Ani
Ne kérdezd, hogy csináltam, hogy "csak" ennyit szedtem fel. Pedig nem tagadom meg a csokit magamtól. :D

Bessy
A tulajnak annyi szerencséje volt, hogy apának nem adtam meg a telcsiszámát. Le is kiabálta volna a haját.
Holnap bemegyünk az ingatlanoshoz, tisztázzuk ezt a témát.
Hétfőn intézem a papírmunkát, leadom a leadnivalókat. Keddtől átadom magam a pihinek. :)
Nagyon drukkolok a tüszőcskéidnek!

Andesz
Én is, én is akarok sziklakertet! Csak elsőbb ház kellene hozzá. :?
A sziklakertről kérünk képeket. :)

Ildi
A házas gombolyagba teljesen belegabalyodtam. :? Próbálok kimászni belőle.
Drukk a hétfői 4Dhez.
Szép pocid van! Majd lesz kerekebb is. ;) :)
Vendég

Sziasztok Lányok!

Szomorú idő van ma, remélem azért jobb idő lesz. Tegnap olyan jót játszótereztünk a kisfiammal, apuci meg Pesten keresett némi pénzt :)
Jó volt és a kisfiam is nagyon jól viselkedett :) Meg lehetett volna enni olyan édes volt :)

Andesz: Patrkinak utólag ugyan, de Nagyon boldog szülinapot kívánok

Bessy: Drukk de egy hatamas :)

Ildi: Nagyon csinos kismama vagy!!! Én fel sem fogok tenni ezek után majd pociképet :)

Kriszti: Igen, ha jól emlékszem bizony ennyibe került a tápszer. De a mi dokink nem is akart másfajtát felírni. Lehet hogy ezért mert pótlással kezdtünk hogy csak egy kicsit az anyatej mellé pajon, de aztán teljesen elapadt a tej, és akkor már nem akart váltani.

Tündi
Kép
Kép
trundike

Jó reggelt,

Krixta,

Hála istennek éjszaka nincs gond Barbikval.
11-12 körül elalszik és reggel 6-ig meg sem szólal. Azt persze tudni kell, hogy a nagyágyban alszik, nappal meg a babíhordóban. Kiságy egyenlőre dísznek van. Abban nem marad el. :lol: :lol:

Szilvi,

Azt mondják, hogy a császárosoknak előbb megjön piri. Sajnos. :evil: :evil: Bár a fiuk után is megjött 6 hét mulva.
Nagyon ügyi vagy, hogy csak ilyen keveset híztál.

Márti,

Vannak nyugis pillanatai kicsikémnek, de mé mindig az átlagnál többet sír.
Homeos bogyók sajna nekem nem segítettek, de ugye engem műtöttek anno és talán ezért nem.
Húúú...már csak 1 heted van.
:lol: :lol: :lol: :lol:

Andesz,

UtólaG is BOLDOG SZÜLINAPOT PATRIKNAK.
Dani is meg va őrűlve a gördeszkáért, azt kért a névnapjára. :lol: :lol:

Ágica,

Bajnak ne baj, hogy sokat eszik, csak ugye mivel erős a tejem szegényke szenved a görcsök miatt. De majdcsak tul leszünk rajta. Az fontosabb, hogy szépen hízik. :lol: :lol: :lol:
Nagyon édes Dorka baba. :lol: :lol:

Nibcsike,

Örülök, hogy miden rendben van veletek. :lol: :lol:
A szülésznő ott van veletek végig, mindenben segít, míg az orvos össze-vissza rohangál, főleg ha dolgozik is közben odalent a nőgyógyin. Amugy a Csetényi legtöbbször azzal a szülésznővel dolgozik együtt akit én is választottam. Persze a doki ajánlotta. Nagyon kedves és aranyos, ha gondolod megadhatom a nevét és a számát.

Bessy,

Ez szuper jó hír. :lol: :lol: :lol: Akkor mindjárt babás leszel. :lol: :lol:
Utánad meg jön Vicuska. :lol: :lol: :lol: :lol:

Ani,

Jó kertészkedést mára. :lol: :lol: :lol:

Ildi,

Húúú..nagyon csnos kismami vagy, és egyáltalán nem kicsi a hasad. Szerintem teljeen normális. Emberre válogatja, kinek nagyobb kinek kisebb. Lesz még majd óriási is, meglásd. :lol: :lol: :lol:
Szerintem kérdezz rá a dokidnál mégegyszer, ártani nem ártassz vele.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Tündike!
Privi ment! :D

KépKép
KépKép
andesz78

Andesz: Köszi :) Viszont

Tündi
Kép
Kép
trundike

Napsütéses jó reggel!!!!

Judy,
a srácok és Barbika is nagyon helyes a képen. Igazi boldog család vagytok!!! Piri egy hónap után???? A mindenit!!! Azt hittem, azért később jön.... :shock: Ilyenkor fáj a pocid?
Milyen érdekes hogy Barbika nincs el a kiságyban.. Ennyire érzékenyek már pici korban is a helyre ahol alszanak??

Ildi,
szerintem nagyon klassz pocid van!!!! Vékony vagy, nem lehet, már nagy görögdinnyéd :wink: De ne félj az az idő is eljön hamarosan!!! a 20. hét után már úgy fog nőni, hogy magad is meglepődsz :P

Ani,
szuper, hogy megszabadultál két kövecskétől. Látod, használt a sok ivás!!!
Kedden megyek tornázni :wink: Van helyiség, ahol át lehet öltözni? A csnk a várkörúton van? Mi van a közelében?

Márti,
a fehérjét szokták nézni a vizeletben? ha az rendben van, akkor szerintem ez a vizesedés sem árthat... de csak gondolom... Tegnap du-án aludtam és azt álmodtam, hogy jött az sms és megszültél, és Pici veled volt :P Úgy legyen!!!!

Szilvi,
nagyon ügyi vagy, hogy csak ennyit híztál!!!! Én most tartok 6 kg-nál :shock: Bár BB azt mondta, hogy az nagyon jó :P

Kata,
ne butáskodj már, persze, hogy a Te születéstörténeted is érdekel mindenkit. Én pl. nagyon kíváncsi vagyok Te hogy élted meg és hogy írod meg, nyílván a férjed "tollából" máshogy hangzik. Szóval ne habozz, ha lesz időd, oszd meg velünk!!!!

Tündi,
sajnos én sem ismerem Blaskó Ervint, látni már láttam, nem az idős kategóriába dolgozik, szerintem BB korosztály vagy egy kicsit fiatalabb lehet...

Nibcsike,
szülésznőt még én se választottam, de BB-t már kérdeztem felőle. Azt mondta, hogy a 30. hét körül kell választani. A dokit szerintem is kérdezd meg, kit javasol.

Andesz,
sok boldogságot Patriknak!!!! Biztos örült az ajándéknak, és Bencus is a labdának. Hihetetlen, hogy egy pici kis dolognak mennyire tudnak örülni a babók :wink:
Sziklakert engem is érdekel, tegyél fel képet róla!!!!!

Ani,
nincs még hideg a balkonos növényekhez?? Nekünk már a pincében figyelnek a muskátlik, de én még nem mertem kirakni őket... Mit mondanak a jövő hétre???

Bessy,
hát ez aztán a jó hír!!!! Ezek a tüszőcskék simán lesznek 20-25 mm-esek hétfőre!!!! Szuper!!! Ha mind a 4-et le tudják szívni, akkor 2-őt le is fognak fagyasztani???
Szabikon vagy most vagy betegácsiban? Nagyon drukkolok, hogy jövő hét végére már babás légy!!!!!

Kriszta,
édesek Réka baba fotói!!!!! Nagyon békésnek tűnik. Sajnálom, hogy a tápszer ilyen drága, de bízzunk benne, hogy legalább jó lesz!!!!

Vikike,
veletek mi újság??? Jól vagytok??? Picur hogy van a pocidban?? Levi baba még mindig szívtipró???

Ágica,
tüneményes Dorkátok van!!!! Nagyon-nagyon helyes!!!! Tüszőcskéket néztetek a csnk-ban? Dorka mennyi idő után jött össze? (bocsi, ha már írtad, lehet, hogy nem figyeltem)

Vicuska, Gabi,
merre vagytok??????

Kriszti,
sikerült már elkezdened adni a cseppeket Martinkának? Édes lehetett az ágy alatt!!!

Alexa,
A Ti Martinkátok mit csinál mostanában??? Jól vagytok?
Vendég

Mi szerdán voltunk dokinál, BB szerint minden rendben, Bencus már 536g :P . Nő mint a gomba szerencsére :lol: Rakok fel egy képet is róla :P

Kép

Kedves Anyucik,
már nem emlékszem pontosan, hogy melyikőtöknek volt sztetoszkópja a babavárás idején :oops: . Ha feleslegessé vált, nem kérhetném el Bencus születéséig?? Előre is köszönöm a segítségeteket!!!!!

Remélem ma is olyan szép idő lesz, mint tegnap volt, annyira jó volt nyitott ablaknál, ajtónál hallgatni a madarak csiripelését!!!!
Vendég

Hali! Sztetoszkóp az amivel hallgatózni lehet? Mi vettünk egyet olyat amilyen a dokiknak van de mi azon nem hallunk semmit :(

Tündi
Kép
Kép
trundike

szia Tündi,
igen olyan. Még nem hallod, majd pár héttel később. Többeknek már van, talán ők tudják mikortól, de én úgy tudom, hogy a 14-16. héttől lehet jól hallani...
Doki ügyben hogy állsz? Émelygések??? Már csak pár hét és hidd el el fognak múlni!!!

Lányok, szerintem pár emberrel még nem jelölgettük egymást, elküldöm priviben a nevem, jó?
Vendég

Sziasztok!

Csak felkukk,Rékus egész éjjel bömbölt a hasa miatt és most sincs nyugodtan..Nati én szívesen odaadom a sztetoszkópot de nem nagyon hallani vele semmit csak a 33.hét körül hallottam halkan valamit..de hasfal és méhlepény függő..amúgy Vicuska is írta hogy tud szerezni..
szólj ha kell és ha jössz a csnk-ba vagy erre jársz akkor beugrasz érte..:wink:
szép napot mindenkinek!
Vendég

Nati: Doki ügyben két esélyesem van aztán meglátjuk. Én azon a saját szívverésemet is alig hallom, ha gondolod oda tudom adni :)

Privit iwiw ügyben várom :)

Tündi
Kép
Kép
trundike

Kriszta,
nagyon rendes vagy, köszönöm szépen!!!! Vicukáé már Szilvinél van, azt hiszem...
Kedden megyek tornára fél négyre, ha előtte meglátogatlak benneteket, az jó lenne??
Kitartás Réka babához!!! A pocimasszázst már próbáltad melegítőpárnával? Katánál azt láttam és egész jól megnyugodott a kis Geri baba tőle..
Vendég

Kriszta: Sajnálom hogy ilyen nehéz az éjszakátok :( Kitartás, el fog múlni ez a korszak. Szegénykének nagyon nehéz lehet :(

Tündi
Kép
Kép
trundike

Nati, ez aranyos :) többen is álmodnak mostanában ilyet rólunk, van aki fel is hív ezért, hogy egyben vagyok-e még. :) A pisimben nemtom mit néznek, de eddig mindig rendben volt, még sose volt benne bacin kívül semmi. Meg a vérnyomásom is normális, szóval remélem csak nekem okoz kellemetlenséget! Bence baba nagyon édi, tök jól látszik! Teszek fel én is ilyen képet, amin pont ilyen pózban van:
Kép

Még meg is tükröztem neked, hogy egyforma irányban legyen :D

Judy, mit jelent, hogy erős a tejed?
Ildi, tök szép pocid van!
Andesz, a sziklanövényeket én is szeretem! :)
Tündi, Krixta, pont tegnap hallotta apuci harmadszor Kisati szívét, legelőször 25 hetesen csípte el! Mármint szabad füllel, sztetoszkóp nélkül. Sztetoszkóppal a védőnéni nézte 16 hetesen, már hallotta. Ez sztem attól függ, hogyan fekszik, nyilván a mellkasának közel kell lenni a pocid "falához" ahhoz, hogy halld.
Vendég

Sziasztok!

Pár kép Martinról, mivel már régen raktam, egy kicsit sok lett, ne haragudjatok érte, de alig tudtam válogatni közülük:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Na bumm...
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?