Új privát üzeneted érkezett!

Myssnia!
Képek naggyon jók! Szili meg persze édes!Kép
PelenkázásKép Apája nálunk is valahogy így csináljaKép

Réka
muki
 
 


Sziasztok!

Momo! Isten éltessen sokáig!

Elli! Kevinnek is boldog hófordulót!

Babók a képeken arik!!!!!KépKépKép

Tali: én csak bedobtam a szerdát, de látom sokaknak nem jó. Nekünk még a csütörtök kora délután jó lehet esetleg, utána már nem, sajnaKép.

Beu
beu
 
 


Sziasztok,
csak gyorsan beugrottam, hogy elmeséljem a nagy újságot Kép: Anka ma tízóraira megevett egy egész körtét, ráadásul nem is kicsit, juhhhhhéjjjj, ilyen nálunk még nem volt!
Látom, mindenki leírta a napi menüt, hát nálunk ez így zajlik (aligevő babik mamijai számára önbizalomnövelésként):

Reggeli: szopi
Tízórai: gyümi, néha egy kanállal, néha 8-10 kanálnyi is "belefér".
Ebéd: főzi husival, mennyiség ld. fent Kép, max. mennyiség eddig egy fél üvegnyi volt.
Uzsi: vagy valami gyümi, vagy negyed (!) adag tejpép gyümivel Kép
Vacsi: szopi, és éjjelente szintén Kép
Ja, és minden étkezés után megkínálom szopival, amit néha elfogad, néha nem.

Na megyek is!
Babók gyönyörűségesek, Timici, a tar.hu-n is megnéztelek titeket, hát csodálatosan szépséges ez a Bence!!! KépKépKép

F.
franyo
 
 

 
 

Sziasztok!

Én eléggé le vagyok maradva, de próbálom behozni a lemaradást.

Sofka!
Testvérek: A négy év korkülönbséggel az a gondom, hogy addig hol tudok dolgozni? Vajon elhinnék-e a munkahelyemen, ha Levi kétéves korában visszamennék, hogy tényleg nem lesz több baba? Az sem biztos, hogy vissza tudok menni ugyanoda, lehet, hogy nem ajánlanak fel megfelelő munkahelyet, akkor meg keresgéljek? Bár anyagilag biztosan jobban járnánk ha dolgoznék a második baba születése előtt Kép. Arra jutottam, hogy úgy járunk a legjobban, ha GYED-ről megyek szülni. Vagy rosszul számolgattam?
Nekünk is volt már 'szerencsénk' mentőt hívni, amikor Levinek eltört a karja. Tényleg nagyon rendesek voltak, siettek hozzánk, nagyon finoman mozdították meg Levit (mi hozzá sem mertünk nyúlni, nehogy nagyobb bajt csináljunk) és nem kellett sorbaállnunk a vasárnapi baleseti ügyelet folyosóján, hanem egyből bekerültünk a v izsgálóba.

Kakukk!
Én nem hagyom Levit evés közben a kanállal garázdálkodni Kép. A tál és a kanál is nálam van. Nem nagyon adtam még oda neki ezeket, mert Ő játszik velük. De valamikor el kellene már kezdeni, csak az a kérdés, mikor? Még egyebet sem nagyon tudok neki adni, mert csak két foga van és nem tud rágni. Bár már jelentős haladást értünk el a Győri Édes fogyasztásában, mert már nem fuldoklik.

Ari!
A ruha tényleg nagyon hasznos lehet Kép, a tiszta műszálas cuccról nem is beszélve. De a kiscsaj gyönyörű!
Hozzánk anyósom hord mindenféle göncöt, most éppen mindenféle sapkát, amiktől nekem égnek áll a hajam. Emlékeztek arra a sapkára, ami sapka és sál egyben, a végén pedig hosszú bojt van? Na ilyenekből hozott ötöt, kb. ezer évesek, mindenféle lehetetlen színösszeállításban. Rettenetesek, legalábbis szerintem. Az igaz, hogy én is turkálok ruhákat a gazfickónak, de azok jó minőségűek és jó állapotúak.

Levi étrendje:
Reggel: 260 ml tápszer (Beba 2 vagy Humana Baby Fit 1)
Tízórai (kb. 11-kor): gyümölcs v. tejpép gyümölccsel (ma pl. két alma + 1 banán), néha 1 joghurt 1 Túró Rudival
Ebéd (kb. 2-kor): 1 üveg bébiétel, vagy általam kotyvasztott kaja hússal (szintén üvegnyi)
Uzsi (kb. 5-kor): gyümölcs, vagy joghurt és Túró Rudi, esetleg tejpép
Vacsora (fél 9-kor): 260 ml tápszer

Mennem kell vasalni, meg a fiatalember is ébredezik.
Pusza, Virág
virga
 
 


Momo, boldog szülinapot!

Maci2, pp székről le lehet emelni a "kárpitos részt, és külön külön alaposan csutakolni. Brevin össze vannak növesztve, és a huncut kajamaradékok ott bújkáltak a rejtett zugokban. Na ez a brevi 8 éves volt!!! És én kivágtam végül belőle az ülőpárnát. De még az sem használt.
pp-hez szerintem akár új kárpitot is kapni.
Myssnia, tök jó képek. Nemférjapa milyen lelkes!!! Jó festegetést.
Beu, a 13-15 óra között az kora du? Szerintem... Mikkamakka? Nálunk? Más ötlet?
sofka
sofka
 
 


Sziasztok!

Egy huncut kép Benciről:
Kép

És egy a hugomról, amikor egy pillanatig nem figyeltünk rá:
Kép

Minden baba nagyon szép!

Myssnia!
Tök ari, ahogy Sziszka néz ki a kocsiból!!!
KépKépKép

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Sofka! Elvileg jó az időpont, gyakorlatban a mamámmal kell beszélnem, mert aznap ők szállítanak haza minket. Mármint hozzájuk. Szóval nem tudom, pontosan mikor akarnak indulni, de szerintem belefér. Nekem mindegy hol, talán, mert Kangi általában (eddig mindig - hála neked Kangi) el szokott vinni, meg mások is ajánlkoztak sofőrködésre.

beu
beu
 
 


Ja!
Megjött a homeodokitól a kérdőív, nem emlékszem már rá, ki kérte, elküldöm Csucsukának, ő meg továbbküldi mindenkinek.

B.
beu
 
 


Sziasztok,

Mi is megvagyunk ám...

Réka,
Répát elkészíteni (biztosan írták már mások is): szal felkarikázod, és annyi vízben, ami éppencsakhogy ellepi megfőzöd - a főzőléből minél többet használj fel. Vagy ha van párolórácsod, akkor párold meg, az állítólag mégjobb. ha párolod, adhacc hozzá anyateje, hogy hígabb, folyósabb legyen. TIPP VOLT!

Kakukk,
Engem is érdekel, hogy ki engedi bele a féléves csemetéjét a tányérba. Én sem engedem neki MÉG, de úgy gondolom, hogy amikor már nem folyós kaját kap, csak villával törtet (amit ugye kézzel is lehet éppen enni, csak nem ildomos), akkor engedem majd neki a tányérba mászákálást. Akkor már könnyebb takarítani is - gondolom.
Férjbók és gyerekbók könyvelve - köszönjük Kép

Kangi,
Irtó nagy szerencséd van, ugyanis az összes Dalnokok Ligáját felvettük videóra Kép Szóval az első eresztésben a Nox szövegeket, most meg az Inflagranti szövegeket írja a férjem. Nagyon imádja, végre valahol kiélheti az infantilitását Kép

Norka,
Mindennapi porszívózás úgy fér bele, hogy a gyerek először 7-kor eszik, aztán vagy jáccik még vagy nem. Ha jáccik, akkor 7 után, ha nem, akkor 10 előtt, amikor már ébren van. Persze én még tudnék aludni, főleg, hogy most a nátha gyötör, de muszáj, így nyugodt a lelkiismeretem Kép

Sofka,
Ha nálatok lesz a tali, akkor megkérem apát, hogy reggel kocsival menjen, és akkor egész nap boldogíthatnánk titeket - meg persze segítenék is a vendéglátásban Kép Szóval a férjem is ottfelé dologzik, és akkor meg lehetne oldani. Jaj, úgy várom már, hátha láthatnálak benneteket Kép Kép Kép
A lakásért irigy-irigy! Csuda szép helyen lakhattok.

Norka,
Az én lányom kapaszkodva feláll szinte minden mellett. Ő is nagyokat koppan, néha (ha fáradt) akkor sírni is szokott. De olyan igazi baleset, hogy véraláfutás, vagy elered a vére még nem volt, hála istennek. Majd figyeld meg, milyen ügyesen tudnak esni, hogy a fejük éppen hogy csak koppan, igazából nem ütik meg. De most elgondolkodtam, és én (ha eleredne az orra vére) akkor azt csinálnám, hogy az alkaromra fektetném hassal lefelé (mintha dédelgetnéd) és hagynám, hogy kivérezze magát az orra. Aztán popsitörlős kendővel kitisztítanám a beszáradt vér. Kb ennyi!

Toffi,
Még hogy nem köthetem ki Orsit! DE IGEN!!! Csak az meg hogy nézne ki ??? Kép Kép Kép Hadd menjen, ha akar!

Ari,
Ezek szerint Bori balerina lesz? Kép Kép Kép
Micsoda praktikus ajándékok Kép

Mókuska,
Párombókot köszönjük.

Zulu,
1 db gyümölcs nálatok mit jelent? egy 10 kg-os dinnyét? Kép

Ja, és mégvmi! Nekem meg fodrász+kozmi miatt a péntek nem jó. Olyannyira, hogy még apáját is hazarendeltem, hogy legyen vki a gyerekkel, amíg én szépítkezek.

Magunkról: Orsi egyre inkább ébred éjjelente. Most pl kéccer, ebből eccer hagytuk sírni, és kb 5 perc múlva már aludt is. Nagyon nyügi vagyok, mert olyan jó alvókája volt eddig, és ez a kécceri ébredés eléggé leamortizál - főleg a nátha miatt. Amúgy jól van. Ja, és egy tapasztalat. Ugye ő már nem anyatejpótló, hanem követő tápszert kap. Kóstolgattuk mindet, és az a tapasztalatom, hogy a Beba2-től ritka és kemény (na meg nagyon büdös) lett a széklete. Most második napja megint Nutrilon2+ van a menüben, és ettől most megint szép sárga, anyatejes szagú, és napjában kettő van. Szal csak leírtam...

Megyek Norkának feladni az "adományt"...

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi
 
 


Szaisztok,

köszi lányok az ujjszopival kapcsolatos megnyugtatásokat...bár,addig nem leszek nyugodt,míg egyszerecsak el nem hagyjuk nagylány korunkban. Kép NÁlunk sajna a családban sok negatív példa van az "úgyis elhagyja magától" című dologra.Több unokatesó is 14 éves koráig ujjszopizott,fiúk. :0

Myssnia,
Sziliboy+nemférjapa nagyon édesek együtt..és ahogy elnézem nagyon jól megértik egymást. Kép A képeket még festeni kell?!?!?!Akkor csak hamar-hamar!!! hol lesznek kiállítva? és,hogy tudsz így időre festeni?Honnan jön az ihlet?

Beu,
már megint elkerüljük,elkerültük egymást.Mi most vasárnap voltunk Pápán. Kép Talán majd egyszer összejön, együtt ott lenni.

Toffi,
rokon Kép

Gömb,
Lili nagyon édes nagylány már.Mikor láttam a Kaskáéknál még olyna pici volt. Kép

Ari,
Bori nagyon ari. Kép Majd februárban a farsangra keressétek elő a rucit...ááááá,nem jó ötlet,akkor már kicsi lesz. Kép

Zsuzsi,
megpancsizott Zsuzsi édes. Kép

Norka,
nekünk nagyon hasznos a buzgó Norka.Linkeket még,még....Eddigiek mentve...sőt kinyomtatva.Kép

Toffi,Réka,Timici
fiaitokat is láttam még a hétvégén,mi az hogy láttam,megcsodáltam.Csajozó pasi....Kép

bocsi,ha valakinek a babáját kihagytam a közelmúltból...esküszöm mindet láttam....édik,m int mindig. Kép


üdv mindenkinek
Évi+Petra

és egy kép...ma reggel ébredés után
Kép
Évi24
 
 


Sziasztok!

Gomb!
En adok Emmanak kenyerfalatkakat kis sonkaval.
Bulatat szoktam meg neki adni, es egyszer megprobaltam a fott repat, de annak nem volt nagyobb sikere. A kenyeret viszont szereti.

Akkor en is leirom az etrendet.

Reggel: 150-170 tap
10orai: falatkak, gyumi vagy gyumi es pep (alma es fel banan, vagy alma es sutotok)
ebed: 1 uvegnyi kaja, kb 70 tap
uzsi: ugy alakul mint a 10orai
este: 200 tap

Az esti tapba szoktam tenni egy keves gabonapelyhet, de csak annyit, hogy meg atmenjen a kislyuku cumin, mert csak azt hajlando elfogadni. Kép

Zsofi!
Ezt a kepet fotopalyazatra is elkuldhetned! szuper!

A tobbi baba is nagyon edes, pusz
Kakukkfu
Emma
kakukkfu
 
 


Manó,

megnéztem Emma képeit a fotoalbumba...nagyon édes. KépMégegyszer gratula a szülinaphoz.Milyen tortája volt?

Zsófi,
Bence és a kishugod is nagyon aranyosak..és kis csibészek. Kép

Évi+Petra
Évi24
 
 


Hali Csajok!

Momo, Istenke éltessen, gyertyát nem számolunk!Kép

Halkan megjegyezném, mert ahogy olvasom elég sokunknak nem jó a mostani szerda, nem lenne jó jövő csütörtök? Ünnepnap, utána még 3 nap hétvége, talán apukák is jobban megbékélnek, meg aki hímnemű sofőrtől függ, talán könnyebben meg tudná oldani... Persze csak egy felvetés... Ja és utánanézek, a Soroksári úti Megatoysnál van az aktívszülés kp. az remek lenne taliszínhelynek.

Beu homeós kérdőívét küldöm.

Nálunk orrvérzés még nem volt szerencsére, csak esés vérző szájjal körítve (uszkve egyévesen). Apára szívbaj jött, én meg kikaptam a kezéből a manót és hideg vízzel kimostam a száját. Egy a lényeg, bármit csinálsz is, azt nyugodtan, határozottan és csendben kell, hogy a manó minnél hamarabb megnyugodjon. Égésnél is mindenestűl be a kádba és folyatni rá a hidegvizet.

Látom, napi étrend a témaKép, nálunk:
1/2 8 körül szopi (pár hete egyszer lemértem, 2,5 deci volt akkor)
10 körül gyümi 1 banán + 1 alma (körte, sbarack, őszibarack)
1/2 2 főzi husival (kb 2 deci), utána desszert
1/2 6-6 főzi (az is 2 deci körül), utána desszert
8 kor szopi
a desszert egy banán fél joghurttal és egy kis gabonával, a két alkalomra szétosztva.

Toffi, epeműtéttel kapcsolatban nem nyugtattál meg... Részvétem a családnak.

Na, menek, már nem is írom, hogy este még prószálok...
Pussz
Zsófi
csucsuka
 
 


Csucsuka Kép
nemmá, hogy csak kéccer szoptacc! Énis! Én is kicsi lazítást akarok!!!

LázadóKangi, aki megint cask kukkol Kép
kangi
 
 


Sziasztok!
Kangi megnyugtatasara leirom en is egy napunkat:
6 szopi
9 szopi
1/2 12 fozi + szopi
3 szopi
6 Sinlac pep + tap + szopi
9 tap + szopi
Es ezen kivul is van szopi, ha nyugos, ha ejszaka felebred stb. Tejem nem sok van, de Kincso imad szopizni, igy nem igazan marad valasztasom.

Csucsuka, nekunk jo lenne a csutortok, bar meg a parommal nem beszeltem, de szerintem belemenne Kép

Egyelore nem sikerult visszaolvasnom, csak itt a veget kukkantottam meg, es persze a kepeket. Minden baba aranyos Kép
Pussz,
Kiszuny es Kincso

Kép
kiszuny
 
 


Kiszuny,
Kincső zabbantanivaló. Kép

Évi+Petra
Évi24
 
 


Sziasztok!

Vagyogatok, olvasok is, csak megint az írás marad elKép Most végre alszik mind2, de akkor mi lesz az esti lefekvésükkel??? Még 10-kor is fenn leszünkKép
Köszönöm a szülinapi jókívánságokat, úgy tűnik, a 33. sem halálosKép
Hétvégén anyámékat is fogadtuk, újabb torták érkeztek sietve, Timi már nehezebb, mint a hasmarsos nyavalya előttKép Holnap el is viszem a 2 éves mázsálásra, legalább nem piszkálnak a súlya miattKép
Zsebi talán mégse a betegséget kapta el, inkább azt a kevéske porcukrot nem bírja a pocija, amit kínomba tettem a krumplis őszibariba, hogy egyen már valamitKép
Nézegettem a babák napi menüjét, és teljesen el vagyok szontyolodba, mert Zsebi max. délbe hajlandó magába undorodni úgy kb.10-12 mokkáskanálnyi! egyéb kajátKép, ezen kívül csak szopi jó. A tejem viszont erősen apad, hiába eszek-iszok tejserkentőket, éjjel többször kelünk a korgó pocija miatt (tuti, hogy az éhség kelti, mert rengeteget eszik) Viszont nappal nem hajlandó együttműködni a tejszaporításban, mert ő nagyon elfoglalt csajsziKép vagy inkábbKép Mit lehet ilyenkor tenni?
Építkezés halad, ha a mesteremberek nem tűnnek el, kb 2 hét múlva már tető is lesz az új részenKép Csak a pénz fogy veszettülKép
Hétvégén sajna jól összekaptunk a párommal, mert én minden változásról az építési tervben csak utólag értesülökKép Indok: a főmester szerint az építész hülyeséget tervezett, így nem lehet megcsinálniKép Szerintem már lassan kár volt egyáltalán terveztetni. Mellesleg az a gondom, hogy nem tetszik a változtatás, és nem szeretek olyanra pénzt kidobni, amit nem szívesen nézek életem végéigKép
No a veszekedés örömére vasárnap azért megpróbáltunk egy kicsit lazítani...2 kölökkel felmentünk Pest széléig az Europarkba boltokat nézni. A súlyosbító 2 éves és 7 hónapos tényező ellenére egész jól sikerült a kiruccanás és kaptam egy leértékelt adidas sportcsukát isKép
Tali: én is szeretnék menni, de nekem, ugye, csak a sofőrömmel együtt megoldható. Nem tudom, hogy a héten rá tudom-e venni egy munkahelyi lógásra (a melótól függ), ha a jövő hetet nézitek ki, akkor viszont valszeg itthon lesz szabin, igaz, a fia is itt lesz, így még nem tiszta ez a verzió sem. Döntsetek ti, én majd megpróbálom a lehetetlent isKép
Na ennyi elég is volt magunkról, most lássuk a többit!

Kangi, ne legyél elkenődve! A szopis problémáimról eddig én se beszéltem szívesen, de hozzád hasonló gondjaim voltak már Timivel is. Csípett, harapott, marcangolt, legszívesebben abbahagytam volna az egészet, ha nem vagyok ennyire makacs. De azért nagy megkönnyebbülés volt, amikor a terhesség miatt erősen megritkultak a szopik. Zsebi ugyan nem harap (eddig), de már az elejétől fogva mar és rúgkapál, nem is akárhogyKép Először azt mondták, talán a túl erős tejleadóreflex zavarja, de ez már nem játszikKép Most akkor már az a baja inkább, hogy nem jön eléggé a tej??? Fogalmam sincs, de elég nyögvenyelős a dolog. Én komolyan mondom, mindíg irigyeltem azokat az anyákat, akiknek az idilli kép marad meg az emlékezetében a szopirólKép

Csucsuka, talis ötleted tetszikKép
Nálunk is volt szájelharapás, tiszta horror egy egész picike sérülés isKép Szerencsére Timit nem rázta meg a dolog és hamar el is állt a vérzés.

Elli, köszi a mailtKép Éjszakák miattKép Tudom, nem vígasz, én is kelek éjféltől kb 3-4x. Boszikra nem irígykedni kell, hanem csinálni egyetKép

Myssnia, Szili csúcs az apjávalKép

Évi, az ujjszopival én nem akarlak vígasztalni, mert mi is megjártuk. Timinek próbáltam anno a cumit a szájába tuszkolni, de nagy ívű volt a nemtetszéseKép Aztán 3 hónapos korától rászokott az ujjára és azóta is non-stop használja erre a célra, még játék közben is, ugyanis remekül eljátszik egy kézzel isKépKépKép Képtelenség leszoktatni róla, nem tudom, hol a vége a dolognakKép

Maci2, a Cerazette-től nem jön meg, ha tényleg kistesóra hajtotok, azért abba kéne hagyni egy pár hónappal előtte, hogy rendeződjön a helyzetKép Most nekem is havaj van a gyogyó miatt, Timinél már 5 hónapos korában megjött. Én csak azért nem szívesen hagyom abba a bogyeszt, mert akkor még a mensi is jól bekavar majd az amúgy is problemás szopibaKép

Heppi, én annyira összpontosítottam a pénteki Dalnokok Ligájára, hogy elaludtam rajtaKép, így az Inflagrantit már nem láttamKép De az előző szériában a Nox szövegei tetszettek a legjobban, úgyhogy gratula a férjednekKép
Ne álmodozz, a nem folyós kaják után is lesz még mit takarítanodKép

Magdi, Zsuzsi nagyon helyes, és milyen jó husiban vanKép

Ari, elvetemült rokonok, micsoda ajándékKép
Nekem anyósom hozott csupa nejlon hálóinget, színházi látcsövet, aranyszínű műanyag pénztárcát és piperetáskát stb, aztán a férjem értésére adta, hogy beérjük ám egy képeslappal is a nagy alkalmakkorKép
Bori azért nagyon helyes a szerkó ellenére isKép

Most muszáj mennem, majd este még benézek...ha hagyják a csajok.

pusssz
Momo


Momo
momo
 
 


Gomb: ne nem sokat lacafacaztam, a ded kezebe nyomtam a bulatat o meg lelkesen elkezdte ragniKép

En szivesen mennek talira (ha Apaval le tudom egyeztetni a kocsitKép), de a jogsim csak az Orsig szol, ha onnan kerhetnek valakitol fuvartKép(illetve ha konnyen megkozelitheto helyszin, pl mikkamakka, akkor megyunk metrovalKép)

Lanyok, azert a kekszeknel figyeljetek arra, hogy ne legyen bennuk tojas(feherje) ill. tej, mert mint tudjuk, ezek 1 eves kor alatt nem tul jok!Kép

orsoly
orsoly
 
 


Sziasztok,

Momo,
Nem álmodozom, tudom, hogy a nem folyós kaják után is lesz takarítanivaló, csak nem mindegy, hogy csak áttörlöm a bútorokat, vagy sikálni kell Kép Egyébként nem haraxom a DL elalvás miatt, én a Heti7-essel szoktam így lenni Kép

Norka,
ha olvasod, ma feladtam a küldeményt egy puffancsos borítékban. Remélem, holnap megkapod...

csak ennyit akartam (én inkább nem írom le, hogy hánykor mennyit eszik a gyerek, mert mostanában elég rapszodikus az evésben)

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi
 
 


Sziasztok,

Orsoly,
elküldtem a belépőtKép.

Momo,
Istenke éltessen!Kép

Csucsuka,
nekünk sajnos nem jó, mert elutazunkKép. De majd legközelebb.

megyek, mert Macka itt jajong a lábamnál, majd később jövök bővebbenKép.

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Sziasztok!

Ma találkoztam a városban a védőnővel és majdhogynem lehurrogott, hogy miért ilyen hidegben kezdtem Lilivel az uszit, miért nem várok tavaszig!
Szerintem a megbetegedésre ugyanolyan esélye van tavasszal mint most ha az ember nem elég óvatos!

Elli
Gratula Kevinnek a 4 hónapossághozKép
Az éjszakáid viszontKép
Ha elalszik akkor is kell neki a cumi? Ha Lili elalszik én elteszem a kiságy sarkába igy tutira nem fekszik rá.

Magdi
Zsuzsi nagyon aranyos husi kislányKép nyalókaKép vagy inkábbKép

Maci_2
Már kistesót akartok?Kép
Én is Cerazettet szedek és még nekem sem jött meg.
Egyenlőre nem izgat, kb. két évet szeretnénk a gyerekek között.

Myssnia
Jó festegetéstKép
Szilárd nagyon cuki a képekenKép

Virga
Második gyerkőc jövetelében én is ugy gondolkozom mint Te!
Nekem mindenképp ez lenne jó mert jövöre elköltözik a cégem igy hamarosan munkanélküli lennék viszont igy még nyerek pár évet.
Na persze nem ez volt a döntő érv!Kép

Momo
Boldog szülinapot!
Kép

Zsófi
Bence és a kishugod is nagyon édesekKép

Évi
Mekkora hölgy már PetraKép

Kiszuny
Aranyos KincsőKép Gyönyörü szemei vannak!

Délután olvasgattam a topicot és mivel Lili nem dijazta, hogy egyedül hagytam idehoztam egy kicsit az etetőszékében. Megmutattam neki a fényképeket, reakció: höööööö höööööö
Nagyon tetszettek neki is!Kép

MókuskaKép

Kép
Kép
mókuska
 
 


Norka,
Egy könyvben olvastam, orrvérzéskor:
Ültessük velünk szembe a gyereket, majd hüvelyk és mutatóujjal csíptessük össze orrlyukait az orrcsont lalatt. Engedjük el 10 perc elteltével. Ha elállt a vérzés nedves vattapamaccsal töröljük le az orra alját, száját. Orrlyukakba ne nyúljunk.
Ha nem áll el a vérzés ismételjük a szorítást-elengedést. Ha a gyermek orra 30 percnél hosszabb ideig vérzik, vigyük kórházba.

Myssnia,
Jó festét!Kép
Képek nagyon édesekKép

Franyó,
Mi is az alig evő babák csoportjához tartozunkKép

Sofka,
Kösz a fejtágítástKép

Zsuzsófi,
KépekKépKép

Évi,
KépKép

Kiszuny,
Kincső nagyon drágaKép

Momo,
Zajlik az élet nálatok. Drukk a tejcsinekKép
Szopinál én is gyanakszom, hogy kezd kevés lenni a tejcsi, ezért sem hagytam még abba a bogyesz eszegetést, sejtettem, hogy annak köszönhető a jólétKép

Mókuska,
Mi is közel 2 év különbséget szeretnénk, de a pontosabb tervezéshez a bogyeszt időben el kell hagyni.

Látom mindenki babája milyen szépen eszik. Roni délelőtt kap egy kis gyümit (max. fél almát vagy fél őszibarit esteleg 10 szem meggyet eszik meg). Délben vagy kora délután főzi. Ma kb. 100 ml sütőtököt megevett, elég jó ahhoz képest hogy ma kapta először. Minden más étkezés tejcsi (éjszaka többször is), sőt kajcsi után is mindig megkínálom, többnyire szopizik is.

Mivel lehet megnézni Beu homeós kérdőívét (dat)?

Már mindenki vízszintben, megyek utánuk. Pá!

Maci_2
maci_2
 
 


Maci_2
Beu kerdoive word dokumentum csak lemaradt a kiterjesztes.
Ari
ari
 
 


Sziasztok!

Nem volt idom olvasni, csak atfutottam, de latom, hogy sokan megkerultek, akik jo reg irtak: Kangi, Marti, Zsuzsofi... ez tok jo! Kép
Negy napja folyamatos vendegjarasok voltak, en azert tuntem el megint.

Momo,
boldog szulinapot! Kép

Babocak pediglen naddon helesek a kepeken :-))) Ari, az a ruci eszveszejto :-)))

Evi,
engem abszolute nem zavar, hogy szopja az ujjat Vilcsi. Majd ha neki ciki lesz, abbahagyja. Ha meg egesz nagy, mondjuk iskolas koraig nem hagyja abba, az valami mas gondot jelent, aminek csak a tunete az ujjszopi, es akkor az alapproblemaban kell segitenem.

Kangi,
becopyzom, amit tegnap irtam a szopistopicba, hatha vigasztalodsz...
(...)
Amugy meg kuzdunk rendesen. En Violam most eli azt a periodusat, amikor minden jobban erdekli, mint a szopizas :-( Napkozben atlag 2-4 perces evesek vannak, aztan a kovetkezok tortennek:
- szajat a cicihez nyomja, es berregve fujja a cicit, ami kellemes altesti hangot eredmenyez (ezt mostanaban tanulta, es nagyon buszke ra)
- eles torokhangon visit, kozben bamban nez maga ele (szinten uj fejlesztes, jokat szoktunk egyutt is visibolni - persze, ha nem cicizesrol lenne szo...)
- felfele forditja a fejet, az arcomba vigyorog, es kedves, vekony hangon beszelgetni kezd (meg kell zabalni)
- ketsegbeesetten sir :-(
es ezek kulonfele kombinacioi... Most mondjatok, hogy nem kreativ! :-)))
(...)
Ehhez kepest ma ugy evett, mint kisangyal. De szokott markolaszni is, morogni meg nem, de szerintem jo otletnek tartana :-]

Ellimami,
ne add fel! Vilcsi tegnapra ATALUDT EGY EJSZAKAT! Kép Egeszen hihetetlen erzes volt, magamtol ebredtem 1/4 6-kor, a sotetben osszecsereltem a mutatokat, es azt hittem, 1/2 3 van... csak gyanus volt, hogy majd kipukkad a cicim! :-)))
Aztan mara a teljesen szokasos menet volt, 1/2 3, 1/4 5, 6, 1/2 8. De tegnap valami olyan hihetetlen erzes volt az 5 es fel ora folyamatos alvas utan, megereztem, hogy egyszer majd leszek en meg olyan, mint regen! :-)))
Szoval nem remenytelen! :-)))

Lanyok,
lecci drukkoljatok, holnap mazsalunk!

Kaska
kaska
 
 


Sziasztok

Maci
koszonjuk a hianyolast Kép forditottam, (csak mar fizethetnenek kb. 400 EUR kintlevosegem van) elektromos lancfuresz hasznalati utasitasat es leirasat Kép Alig lettem kesz...es alig ertettem, mit hova es hogyan, milyen csavarral kell szerelni Kép.

Ma utlevelet csinaltattunk (apa szakalla befigyel a kepen, olyan mintha Andusnak szoke haja is lenne Kép) es Andus uszi utan elaludt Kép a szaunaban kezdte volna Kép mar aludt mikor oltoztettem kb. 6-tol 9-ig nyomta. Hetvegen ha minden osszejon utazunk Marosvasarhelyre es Kolozsvarra, apanak kell vizumot csinaltatni. Mennyivel van hidegebb Erdelyben mint itt, milyen cuccot vigyek? Nem ismertek vkit a kolozsvari magyar nagykovetsegen?

Ari
Bori tenyleg szuper ari Kép bar tenyleg megkerdezhettek volna mire van inkabb szuksegetek Kép (En is kaptam anyamtol egypar gaz-babacuccot, de a vedonenieknel van egy hasznaltruhas-doboz, a kisebbseg nagy oromere Kép majd abba bedobalom oket, nekik biztos tetszeni fog Kép)

Norka
koszi a linkeket, csemegezgettem beloluk.

Magdi
igen Forby uloke volt Kép

Zsuzsofi
Milyen nagy mar Bence Kép Hugod is edes. En is uugy mennek mar Szegedre Kép

Momo es Emma
boldog szulinapot!

Toffi
nehogymar Zsombi vegre nozik Kép (Mert a talin nagyon megijedt a 3 ramenos fruskatol Kép)

Elli
Kevinnek is boldog hofordulot, remeljuk bejon a hatraforditasos csel

Evi
Nem elrettenteskeppen (Andus is nagy ujjszopo) de a nagypapam unokatestvere meg felnott koraban is gyakorolta ezt a tevekenyseget, elotte korbenezett hogy nem nezik-e, majd gyorsan bekapta az ujjat. (Kepzeljetek el szinhazban rendezes kozben Kép)

Tali
Hol van a Mikkamakka?
A Moszkvater is jo nekunk, apa ugyis csak du-tan tud betancolni a munkahelyere Kép de legalabb egyutt metroznankKép

es Segitseg...
Jartatok mar ugy, hogy az eddig jol evo-ivo (cumisuvegbol) gyermek nem fogadta el a cumisuveget? A gyumolcslevet sem... Valoszinuleg azota csinalja ezt miota megprobaltam csoros poharkabol itatni. (Csak szopikazna, aminek 1 nap beesett kutacs volt az eredmenye Kép szerencsere elmult, kanalbol eszik)



Sziasztok
Zsurlo es a sztrajkolo jelenleg Coras ujsagot tanulmanyozo Andus
zsurlo76
 
 


Maci!
Csak a mindenki babája milyen szépen eszik megjegyzésedhez fűzném hozzá Lőrnc étrendjét. Reggel szopi, délelőtt szopi, délben, ebédre meg egy kis szopi. Uzsonnára csak egy kis szopit kap, vacsorára pedig egy jó nagy adag szopit. Lefekvés előtt altató szopi, aztán éjjel rossz álmok ellen még kétszer egy kis szopi. A változatos étrendbe az elmúlt két napban beillesztettünk még pohár alján lévő gyümölcslevet. Előtte változó időpontokban 5-6 kanál bébiétel vagy gyümi trükközve.KépKépKép

Éjszakai ébredés: stabilan kétszer. Gondolkodtam rajta, hogy hagyni kéne egy kicsit sírni, de nem csak nyugiszopizik. Ilyenkor is rendesen eszik. Lehet, hogy tényleg kéne neki a szilárd kaja, hogy kibírja az éjszakát?

Beu
beu
 
 


Zsurlo, gyere:-)))))

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Minden gyerkőc tüneményesen szép. Sajna most időm nincs írni, de két képet tennék fel én is NektekKép

Képegy gyors megfordulás, mert ez már nagyon megy nekemKép

Képitt pedig ülök éppenKép

Mindenkinek jó éjt: Anita+Robó
anita77
 
 


Sofka,

küldtem méltKép.

Gömb,
de jó, újra itt vagytok! Mekkorát nőtt Lilike!Kép És nagyon hasonlítanak az uncsitesóval!Kép

Heppi,
szerintem Mac nem tiltakozna a dinnye ellenKép. Ma is felfalt mindent, ami a keze ügyébe került.

Képeket végignézegettem, skacok gyönyörűek, mint mindigKép.
Írni majd holnap, most ki vagyok purcanva teljesen.

pusz, jóéjt mindenkinekKép

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Sziasztok!

Tali: Nekünk a 23-a csütörtök nem jó, mert anyósom 50. szülinapját ünnepeljük.Kép Kép

Myssnia!
Jó festegetést.

Babócák mind nagyon szépek, de most nem részletezem, mert megyek alukálni.

Magdi
gallainémagdi
 
 


Sziasztok,

Kevin nem alszik háton. A szokásos 8 órás fektetés után 9ig 4x kelt, és sírt. Mindannyiszor úgy tünt, bealszik, aztán csak negyed órát szundikált. 9kor feladtam, hasratettem. Negyed 1kor kelt, majd legközelebb csak negyed 5kor, 4 óra egyben - Isteni volt! Utána még fél 6ig szundikált, és most fél 8kor visszaaludt.
Ezt a 4 órát rendszeresíthetné, de ha fokozná, azt se bánnám...Kép

3 kicsi babakanál (Walt Disney, télleg kicsi) almalé lement, nem fogjátok elhinni, a harmadiknál nyitotta a száját. Kép Persze mindent megcsócsál, szerintem a kanálra utazottKép
Mindennap kap innentől 2-3 kanál valamit (egyelőre persze lét) , hogy szokja az ízeket. Nálunk még nem aktuális a hozzátápiKép

Tegnap fodrásznál voltam. Este még olyan volt a hajam, mint Meg Ryané. Ma reggelre mint óvodás önmagamé. Sürgősen vennem kell mindenféle vaxokat meg zseléket, hogy a bájosan szélfútta hatást mesterségesen előidézhessem. A férjem kibukott, mániája a hosszú, nem érti, hogy sem a hajam, sem az egyéniségem, sem az életmódom nem felel meg ehhez. Most tök jól érzem magam, ő meg majd megnyuxik.Kép

Myssnia
Nemférjapa nagyon csinos is, nem csak lelkes.Kép Rémlik, mintha már írtam volna, hogy esetem a magas szőke szemüveges, enyimférj is az. Kép

Franyo
Gratula a gyümölcszabihozKép

Zsófi
Kishuncut nagyon édi!Kép

Kiszuny
Bájos ez a lánykaKép

Momo
Boszicsinálás akadálya egyelőre a 15 kiló, ami rajtam ficog. De most már nekiállok lenyomni őketKép
Azért látom, jobb a kedvedKép

Mókuska
Soxor kiköpi a cumit oldalfejes helyzetben, akkor jó, de ha pont fejfordításkor csúszik ki , akkor ráfexik...Kép De ez télleg ritka, valszeg mégse ettől ébred. Ma is mellette találtam meg a cumcumot.) De egyébként mondasz valamit, megpróbálom majd én is elalvás után kivenni a cumit. Kép

Kaska
Gratula az éccakáhozKép Csak kicsit vagyok irigy, nekem már a 4 óra egyben is felüdülésKép

Beu
Lőrinc étrendjeKépKép vagy Kép???

Anita
Robó nagyon falatkaKép

pusza
Elli
ellimami
 
 


Sziasztok!

Pénteken beadtuk a papírokat az Első Lakáshitelhez, tegnap szóltak, hogy hiányzik egy Földhivatal által érkeztetett tulajdoni lap. Boáá, hogy utálom ezt a sok papírt és a java még hátravan Kép.

Maci!
Te írtál az előtörlesztésről? Van rá lehetőség itt is, ezért (is) választottunk egy éves kamatperiódust.

Évi!
Én néha örültem volna, ha Levi megtalálja az ujját. Most viszont nagy cumista, de úgy tervezzük a férjemmel, hogy jövőre leszoktatjuk róla. Vagy legalábbis megpróbáljuk Kép.
Mindkettőnek (mármint az ujjszopásnak és a cuminak is) megvannak az előnyei és hátrányai, nehéz eldönteni, hogy melyiket válassza az ember. Bár nálatok nem volt kérdéses Kép.

Schobert-Rubint gyermek most volt a találkozásokban. Olyan kis csöppség Kép. Remélhetőleg rájönnek, hogy a baba az első és nem megy vissza egy hónap múlva dolgozni az anyukája, mint ahogy állítólag tervezte. Én azt még korainak tartanám.

Mennem kell, Levi befejezte a reggelit.
Pusza, Virág és Levi
virga
 
 


Szisztok!

Csak bekukkantottam,mert már nagyon hiányoztatok!!!!!
Vissza olvasni csak keveset tudok,irni még kevesebbet,de majd ha a vendégsereg elvonul-1 hét -jövök!!!!!
Adiig is pusza minden babó édes kis hasára!!!!!


Elli!

Mint ha csak magamat hallanám!!!!!Nekem már irnom sem kell egy az egyben irod helyettem is.KépKépKép
Fodrász,-férj-dettóKépKépKép

Hát az alvásról meg ne is beszéljünk.......KépKépKépKépKép


Mariann
Mariann
 


Sziasztok!

Sofka
Én is gondoltam erre, de az az íz rovására megy. Akkor a Norka-féle rágókát kihagyjukKép

Maci_2
A mami (így hívjuk itthon) 83 éves múlt, nem igazán volt jó választás a műtét semKép. Sajnos egyre rosszabb állapotban van Kép (tegnap már nem volt magánál) Bocs az off-ért

Myssnia
Hát ez az a pelenkázási mód, amit én is szeretnék megtanulni KépKép
Jó festéstKép

Franyó
Gratula az egész körte eltüntetéséhezKépKép

Momo
Tényleg, boldog szülinapotKépKépKép

Zsuzsófi
Gyerkőc és tesó tündériKépKép

Zsombi elaltatta magátKépKép Kíváncsi vagyok, mikor ébredKép

Évi
Ébredés utáni Petra is édesKép

Törpi
Nem jöttök úszni? Kár...
Tegnap minden okés volt Zsombival, háromszor merült és utána is eljátszogattunk, nem volt sírásKép. Sőt, uszi után két és fél órát aludt (kendőben rajtamKép)

Tali: nekünk esetleg a Mikkamakka jó lenne, de jövő csüt nem jó, megyünk anyukámékhoz (lakáseladás-projektet indítani)

Zsófi
Epeműtét: nem 83 évesen kell csináltatni és nem az utolsó pillanat után két hónappalKép. Műtét után pedig be kell(ett volna) tartani a diétát. Sajnos ez is idetartozikKép

Kiszuny
Kincső tündériKépKép Huncut mosolyKép

Mókuska
VédőnőKép. Egyébként pedig a Te gyereked, nem? Barátnőmnek nem adott a gyerekdoki igazolást a babaúszáshoz azzal a szöveggel, hogy örüljön, hogy van egy egészséges gyereke, minek akarja megbetegíteni???

Kaska
Mekkora Vilcsi?

Zsurló
Zsombi még mindig fél a csajoktól, a képen levőtől pont nem (az nem akarta szétszerelniKép), de tegnap is nagyon bukott rá egy kilenchós leányzó, na volt ordítás megintKép
Olvasó AndusKép

Beu
Zsombi is ugyanígy eszikKépKépKép Annyi a különbség, hogy éjjel nem két szopi van, hanem 1-től 6-ig változóKép. Ma szerencsémre csak egy volt, fél 5-kor, úgyhogy kipihentem magamKép

Anita
Robó jópasiKép

Magdi
Anyukám is 50 éves lesz (24-én)
[size=-2]én meg 31 leszek 25-én, de ez titokKép[/size]

Elli
Meg Ryan frizuKép ovis frizu Kép



Megyek, csinálok egy kis házimelót...
PusziKép
Toffi + Zsombi
toffifee
 
 


Sziasztok!

Leírom mi is az étrendünket, ha már ez a trendi:

6 körül tápi
9körül tápi gyümivel
11 kor 40-50 g tápi
1 órakkor Egy üveg főzi
4-5 órakkor fél üveg gyümi+50 g tápi
7kor tápi
9kor tápi
Aztán alvás reggeligKépKépKépKépKép

Komolyan lányok, nem akarok dicsekedni, de én mindig sok alvást igényeltem, és annyira jó, hogy Benci hagy aludni. Lefekszünk 9 körül, megetetem 6kor aztán még alszunk 9ig, 10ig. ÉlvezemKépKépKépKép


Mi is járunk már úszni, Benci imádja a vizet, ha csak meglátja máris fülig ér a szájaKép
Merülni még nem mertünk, kíváncsi leszek hogy fog menniKép

Pussza:

Zsófi

Ui: Ha lesz időm, ma visszaolvasok.

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Sziasztok!


Na nagy sokára van netünk, igaz ideglenes, mert itt nincs még freestart.

Remélem mindenki jól van.
Én elkaptam valami gonosz vírust, így tegnap nem is dolgoztam, itthon nyomtam az ágyat, ma apa a beteg, remélm Dorka kimarad...

Mi jól vagyunk, aránylag elég jól alakulnak a dolgok, anyósék nem nagyon zaklatnak eddig, bár még dolgozki, márciusig, de remélem utána se fog rászokni.

annyi munka van egy ekkora házban, hogy mindig van mit csinálni.

Manó: akkor valószínű, hogy csütörtökön be tudunk menni, ha nektek is jó.

Bár ha akkor kell menni az autóért, akkor lehet, hogy nem lesz korlátlan szabad időm...

Dorka jól van növöget.És nagyon ügyes aranyos..
Azt is megértette, hogí beteg vagyok,és egész nap elvolt a kiságyában.

Mikor kell neki normális cipőt venni?

Jók legyetek, megyek ledölök egy kicsit, mert azért még fáradt vagyok..

Sziasztok
Manó2+Dorka

Kép
Kép
dorka2
 
 


Heppi
Megjott a Czett! KOSZII! Kép
Norka
norkini
 
 


Hali Csajok!

Tegnap este írtam egy hosszút erre nem elszállt valahova. Azért se írtam újra.

Zsaninak jön a foga, legalábbis valami fehérlik az ínyében és az éjszaka is 6 óra alatt kb 7-8 sírt fel. Nem cicizett, hanem vagy a cumit vagy az újam, vagy a varázitatót rágta max 2 percig és aludt tovább. Kicsit zombi vagyok. De ma délután megyek venni dentinoxot, mert mérg vagy ét ilyen éjszaka és kitérek a hitemből!!!! ÉS nem nagyon eszik a lány, pontosabban szopizni nem nagyon hajlandó. C alakban megfeszíti magát és nem akar, de elalvás előtt meg bújik enni (gondolom éhes) majd 2 perc szopi 2 perc nyügi és kézrágcsa. Ez a foga, vagy csak szopisztrájk??? (ha sztrájk akor letörjük Kép)

Mókuska
Védőnővel ne foglakozz! Nekem is mondta, hogy ráérünk fél éves kora után, én meg megkérdeztem hogy miért pont akkor, a tél közepén? Kevésbé fog megfázni akkor? Nem tudott rá semmit se nyögni. Próbálkozott a fertőzésveszéllyel, de leszereltem a bébiuszi előtt lecserét vízzel, mert nekik ugyi másfajta fertőtlenítő kell. Azóta csak dícséri, hogy milyen ügyes és hogy szeret úszni. (persze nem rajta múlott)

Mindenki babája aranyos, most megyek a nyöszörgőhöz, vígasztalom egy kicsit.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine
 
 


Hali Csajok!

Tegnap este írtam egy hosszút erre nem elszállt valahova. Azért se írtam újra.

Zsaninak jön a foga, legalábbis valami fehérlik az ínyében és az éjszaka is 6 óra alatt kb 7-8 sírt fel. Nem cicizett, hanem vagy a cumit vagy az újam, vagy a varázitatót rágta max 2 percig és aludt tovább. Kicsit zombi vagyok. De ma délután megyek venni dentinoxot, mert mérg vagy ét ilyen éjszaka és kitérek a hitemből!!!! ÉS nem nagyon eszik a lány, pontosabban szopizni nem nagyon hajlandó. C alakban megfeszíti magát és nem akar, de elalvás előtt meg bújik enni (gondolom éhes) majd 2 perc szopi 2 perc nyügi és kézrágcsa. Ez a foga, vagy csak szopisztrájk??? (ha sztrájk akor letörjük Kép)

Mókuska
Védőnővel ne foglakozz! Nekem is mondta, hogy ráérünk fél éves kora után, én meg megkérdeztem hogy miért pont akkor, a tél közepén? Kevésbé fog megfázni akkor? Nem tudott rá semmit se nyögni. Próbálkozott a fertőzésveszéllyel, de leszereltem a bébiuszi előtt lecserét vízzel, mert nekik ugyi másfajta fertőtlenítő kell. Azóta csak dícséri, hogy milyen ügyes és hogy szeret úszni. (persze nem rajta múlott)

Mindenki babája aranyos, most megyek a nyöszörgőhöz, vígasztalom egy kicsit.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine
 
 


Ari,
KösziKép

Kaska,
Hogy ment a mázsálás?

Zsurló,
Hú, nem semmi! Te ilyesmit fordítasz?! Ehhez aztán kell nyelvtudás! Magyarra, milyen nyelvről?

Roni nem fogadja el sem a cumisüveget, sem a csőrös poharat. Tegnap már próbáltam rendes pohárból illetve kiskanállal is, sikertelenül. Olyan fáradt volt, hogy 7-kor letettem aludni, cicin elaludt. Annak ellenére hogy nem evett sokat 2-ig aludt. Akkor mégsem az éhség ébreszti fel? Igaz tegnap csak 1-szer aludt 2 és fél órát. Ma meg másodszor is alszik. Pótolja a tegnapit?Kép

Beu,
Én is a kevesebb éjszakai kelés érdekében próbálkozom mindenféle kajákkal (a mai sütőtöknek csak a felét ette megKép). Ezért is adnék neki fagyitejet, csak tudnám hogyan.

Anita,
Milyen szépen fejlődik RobóKép

Elli,
4 órás alvásKép Drukk, hogy legyen több is!
Új frizuról kaphatunk képet?

Virág,
PapírokKép

Toffi,
Szegény mamiKép
Lakáseladás-projekt? Elköltöztök?

Zsuzsófi,
De jó neked.Kép Mi is szerettünk (szeretnénk) sokáig aludni.

Manó2,
Jobbulást!

Nadine,
Zsaninak (fognövés)gyorsító-nyugtató puszikKép

Maci_2
maci_2
 
 


Manó,
Meg akartam nézni az 1 éves Emmát, de nem műkszik a képtárKép

Maci_2
maci_2
 
 


Bocsi hogy kétszer ment, de elsőnek azt írta hogy hiba történt próbáljam újból, hát én újrapróbáltam

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine
 
 


Sziasztok!

Virga
Én úgy tudom, hogy anyagilag nem jár jól, aki két gyerek között min. 6 hónapot nem dolgozik.

Toffi
Jó lenne már találkozni. Küldtem neked e-mailt, de sajnos az gép elromlott és most olvasni nem tudok. Ha a házunk felé sétálsz, csörögj fel 9 szám 3. em. 8., vagy ha megtaláltad a levelemet, akkor hívj.

Edit+Dalma
redit
 
 


Sziasztok Kép
édesek vagytok a vigasztalással! Nálunk nemcsak a szopi a gond (illetve a nemevés), hanem a nehezenkakálok-szélgörcsömvan-feszengés is KépKépKép
Mindegy, a védőnéni is aszondja, adjam a par.krumplit, oszt időnként próbálkozzak mással is KépKépKép Csak betörtem őt is Kép

Persze aggódom, hogy kevesbedik a tej ...

Momo Kép
ja, én is ezért nem hagyom el a bogyót! Majd decemberben (asszem adigra el is fogy), addigra már csak nem lesz ennyire szopifüggő a csajszi, és akkor februártól kistesó-projekt (én balga marha, mondogatom már jóelőre magamnak, hogy ne mondhassam, hogy én nem tudtam, hogy ez mennyire nehéz Kép)

Mókuska Kép
nagy ló a védőnőd (ugye nem mondtam újat?!)!!! Mi az úszás végén bemegyünk a gyerekhőmérsékletű (50 fokos) szaunába megmelegedni (meg hajat szárítani Kép), így a füle sem hűl meg, és egyáltalán.
Viszont kötöhártyagyulánk volt a múltkor, azóta minden uszis nap estéjén (uccsó szopinál) cseppentek tejet a szemeibe, megelőző jelleggel. Azóta nem jött ki a gyula.

Elaludt a gyerekem negyed kettőkor. Azóta is alszik. Mi baja lehet??? KépKépKép

Pussz
Kangi
kangi
 
 


Itt vagyok megintKép

Nadine
Drukk a gyorsan kibújó fogacskához Kép vagy a sztájk-letöréshezKép

Maci_2
Ez albérlet, muszáj lesz előbb-utóbb menni, mert így csak egy helyben toporgunk. Szerencsére már Apa sem akar panelban lakni, kíváncsi vagyok, mi jut nekünkKép


Mai hozzátápi: délelőtti 2 órás(!) alvás után kb. 50 g almás őszibarack fogyott az üvegből, de közben Zsombi rájött, hogy ha tele szájjal beszél, szépen röpködnek a kajadarabokKép, utána persze ciciKép

Már itt sem vagyokKép
Toffi + azerkélyenalszik Zsombi
toffifee
 
 


Sziasztok!

Olvasgatok én is egy keveset, de mintha anyukás életem legfáradtabb időszakát élném. Pedig semmi különös. Biztos az ősz.

Réka, Andi, Elli! Nem voltatok tornázniKépKépKép Mi igen.

Elli! Amitől tartottunk, bekövetkezett: Lőrinc mászik, és nekem egy perc nyugtom sincs. Tornán én tornáztam, ő csajozott. A szomszéd kislány fenekét fogdosta előszeretettel.

Amúgy jól ellenne a vezetékekkel, újságokkal, de azt ugye nem lehet. Még szerencse, hogy a járókát tűri valameddig, így nyerek némi szabadságot.

Hozzátápi egy lépés előre, tíz hátra, ma megint zárt ajkakkal reagál a nemanyatej közeledésére. EGy egész tanya állatseregletének hangját utánoztam, arra nevetett, és kinyitotta a száját. Zutty be egy kanál barack. Így evett azért egy kicsit. Aztán már csak zárt szájjal mosolygott, véégül tiltakozni kezdett. Így evett meg egy negyed barit.

Tegnap voltunk úszni, és a hosszú kihagyás ellenére (most voltunk harmadszor) merültünk. Persze imádta, merült vagy hatszor, hétszer. Már úszás előtt, ahogy elkezdtem vetkőtetni, transzba esett. Imádja. Apja meg retteg, hogy nehogy úszó legyen.

Toffi! Istenem, csak ezt meg ne tanulja! Mit akarsz, jól eszik, jól alszik! Nem adott igazolást a gyerekdoki? Ezt a bunkóságot! A védőnő nekünk is nagyon ellenezte az úszást.

Elli! FrizuraKép Ismerős, csak én a rákenhető vacakokkal sem tudom hordhatóvá varázsolni a hajam. A múlkor elmentem a keresztelő előtt, hogy szárítsa be. Semmi mást nem kellett csinálni. Több mint 3000 volt. Azt hiszem, nem fogom rendeszeresíteni. Pedig jó lenne. KanalazgatásKépKépKép

Kangi! Örülni, örülni! Nem aggódni!!! Védőnő betöréseKépKépKép

Maci! Ugye, hogy nem működik a képtár megint? Annyiszor próbálkoztam, azt hittem, csak nálam van gond. Pont ma beszéltem egy lánnyal a tornán, mondta, hogy sokat kel a lánya, pedig eszik rendesen, nem lehet éhes. Szóval ez sem biztos megoldás.

Nadine! Drukk a fogzáshoz, minél gyorsabban elgyen eredmény.

Manó! gyors gyógyulást! És ne dolgozz sokat a háztartásban! Dorka édes, hogy kíméli anyát!

Zsófi! Jó neked ezzel a sok alvással! Irigy-irigy!

Anita! Édes Robó!

Na, elaludt, megpróbálok én is.

Beu
beu
 
 


Sziasztok!

Beu!
Szóval még élvezzem ki azt az időszakot amig még nem mászik Marci?????KépKépKépKép

Egy kérdés!: meddig kell sterilizálni?Marci mindjárt féléves lesz,én azt hiszem lassan elfelejtem ezt a dolgot! ?????????? Ti hogy vagytok ezzel???????

Most mindenki elszivárgott itthonról,van egy kis időm,szorgalmasan olvasgatlak benneteket!!!!!KépKépKépKép

Ja ,főztem ma krumpli,sütőtök,répa egyveleget, 270ml,se perc alatt becsúszott-nagyon ettük ám!!!!!!!!


Mariann & az alvó ,és mindjárt tornázó Marci
Mariann
 


Sziasztok!

valahogy semmi időm mostanában, mondjuk folyton van valami program is, de azon kívül sem nagyon érek rá Kép

ma megkaptuk az 5 hós oltást (Beu, ezért nem voltunk tornázni), most alszik.
Most a doki néni is szólt, hogy akkor kezdjük el a hozzátápit, és gyümölccsel (a védőnő múlt héten krumplifőzit mondott). Asszem holnap kezdjük az almát, és most már napi rendszerességgel. És még azt is mondta, hogy ha savanyú az alma, tehetek hozzá barna cukrot. Ti szoktatok?

Beu
3000 a beszárítás?! ajjaj! én most le szeretném vágatni tök rövidre a hajam, akkor szóljak a mh-emnek, hogy a fodrászhoz utalja a GYEdemet? Kép

Maci2
még a múltkor kérdezted, hogy amikor hagytam sírni DAnit éjjel, bementem-e hozzá? Nos, igen, de csak megnéztem, hogy nincs-e beakadva a lába a rács közé vagy nincs-e vmi más baj amitől sírhat, megsimogattam egy kicsit, aztán kijöttem a szobájából. Utána 2 napig tök jó volt, nem kelt éjjel, de most megint. Viszont éjjel csak 1x szoptatok, a második alkalomnál (ha van) hagyom sírni és olyankor pár perc után visszaalszik.


bocsi, de mennem kell, remélem nemsokára azért tudok rendesen is írogatni

Andi
psandi
 
 


elfelejtettem írni, hogy természetesen minden baba tündéri KépKépKép

Mariann
szerintem sem kell már sterilizálnod, úgyis annyi mindent a szájukba vesznek, ami szintén nem steril. (legalább is Danim Kép, de gondolom más baba is)

Andi
psandi
 
 


Jajaj lányok,

ismét nagylány lettem.Petra meg csak vergődik a cicimen.Ez normális?Ilyenkor tényleg megváltozik a tejcsi íze?MEddig tart ez?
Ha így haladunk estére fagyitejcsi lesz.

Pusz mindenkinek
megyek fejni

Évi+Petra
Évi24
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?