Sziasztok!
Vagyogatok, olvasok is, csak megint az írás marad el
Most végre alszik mind2, de akkor mi lesz az esti lefekvésükkel??? Még 10-kor is fenn leszünk
Köszönöm a szülinapi jókívánságokat, úgy tűnik, a 33. sem halálos
Hétvégén anyámékat is fogadtuk, újabb torták érkeztek sietve, Timi már nehezebb, mint a hasmarsos nyavalya előtt
Holnap el is viszem a 2 éves mázsálásra, legalább nem piszkálnak a súlya miatt
Zsebi talán mégse a betegséget kapta el, inkább azt a kevéske porcukrot nem bírja a pocija, amit kínomba tettem a krumplis őszibariba, hogy egyen már valamit
Nézegettem a babák napi menüjét, és teljesen el vagyok szontyolodba, mert Zsebi max. délbe hajlandó magába undorodni úgy kb.10-12 mokkáskanálnyi! egyéb kaját
, ezen kívül csak szopi jó. A tejem viszont erősen apad, hiába eszek-iszok tejserkentőket, éjjel többször kelünk a korgó pocija miatt (tuti, hogy az éhség kelti, mert rengeteget eszik) Viszont nappal nem hajlandó együttműködni a tejszaporításban, mert ő nagyon elfoglalt csajszi
vagy inkább
Mit lehet ilyenkor tenni?
Építkezés halad, ha a mesteremberek nem tűnnek el, kb 2 hét múlva már tető is lesz az új részen
Csak a pénz fogy veszettül
Hétvégén sajna jól összekaptunk a párommal, mert én minden változásról az építési tervben csak utólag értesülök
Indok: a főmester szerint az építész hülyeséget tervezett, így nem lehet megcsinálni
Szerintem már lassan kár volt egyáltalán terveztetni. Mellesleg az a gondom, hogy nem tetszik a változtatás, és nem szeretek olyanra pénzt kidobni, amit nem szívesen nézek életem végéig
No a veszekedés örömére vasárnap azért megpróbáltunk egy kicsit lazítani...2 kölökkel felmentünk Pest széléig az Europarkba boltokat nézni. A súlyosbító 2 éves és 7 hónapos tényező ellenére egész jól sikerült a kiruccanás és kaptam egy leértékelt adidas sportcsukát is
Tali: én is szeretnék menni, de nekem, ugye, csak a sofőrömmel együtt megoldható. Nem tudom, hogy a héten rá tudom-e venni egy munkahelyi lógásra (a melótól függ), ha a jövő hetet nézitek ki, akkor viszont valszeg itthon lesz szabin, igaz, a fia is itt lesz, így még nem tiszta ez a verzió sem. Döntsetek ti, én majd megpróbálom a lehetetlent is
Na ennyi elég is volt magunkról, most lássuk a többit!
Kangi, ne legyél elkenődve! A szopis problémáimról eddig én se beszéltem szívesen, de hozzád hasonló gondjaim voltak már Timivel is. Csípett, harapott, marcangolt, legszívesebben abbahagytam volna az egészet, ha nem vagyok ennyire makacs. De azért nagy megkönnyebbülés volt, amikor a terhesség miatt erősen megritkultak a szopik. Zsebi ugyan nem harap (eddig), de már az elejétől fogva mar és rúgkapál, nem is akárhogy
Először azt mondták, talán a túl erős tejleadóreflex zavarja, de ez már nem játszik
Most akkor már az a baja inkább, hogy nem jön eléggé a tej??? Fogalmam sincs, de elég nyögvenyelős a dolog. Én komolyan mondom, mindíg irigyeltem azokat az anyákat, akiknek az idilli kép marad meg az emlékezetében a szopiról
Csucsuka, talis ötleted tetszik
Nálunk is volt szájelharapás, tiszta horror egy egész picike sérülés is
Szerencsére Timit nem rázta meg a dolog és hamar el is állt a vérzés.
Elli, köszi a mailt
Éjszakák miatt
Tudom, nem vígasz, én is kelek éjféltől kb 3-4x. Boszikra nem irígykedni kell, hanem csinálni egyet
Myssnia, Szili csúcs az apjával
Évi, az ujjszopival én nem akarlak vígasztalni, mert mi is megjártuk. Timinek próbáltam anno a cumit a szájába tuszkolni, de nagy ívű volt a nemtetszése
Aztán 3 hónapos korától rászokott az ujjára és azóta is non-stop használja erre a célra, még játék közben is, ugyanis remekül eljátszik egy kézzel is
Képtelenség leszoktatni róla, nem tudom, hol a vége a dolognak
Maci2, a Cerazette-től nem jön meg, ha tényleg kistesóra hajtotok, azért abba kéne hagyni egy pár hónappal előtte, hogy rendeződjön a helyzet
Most nekem is havaj van a gyogyó miatt, Timinél már 5 hónapos korában megjött. Én csak azért nem szívesen hagyom abba a bogyeszt, mert akkor még a mensi is jól bekavar majd az amúgy is problemás szopiba
Heppi, én annyira összpontosítottam a pénteki Dalnokok Ligájára, hogy elaludtam rajta
, így az Inflagrantit már nem láttam
De az előző szériában a Nox szövegei tetszettek a legjobban, úgyhogy gratula a férjednek
Ne álmodozz, a nem folyós kaják után is lesz még mit takarítanod
Magdi, Zsuzsi nagyon helyes, és milyen jó husiban van
Ari, elvetemült rokonok, micsoda ajándék
Nekem anyósom hozott csupa nejlon hálóinget, színházi látcsövet, aranyszínű műanyag pénztárcát és piperetáskát stb, aztán a férjem értésére adta, hogy beérjük ám egy képeslappal is a nagy alkalmakkor
Bori azért nagyon helyes a szerkó ellenére is
Most muszáj mennem, majd este még benézek...ha hagyják a csajok.
pusssz
Momo