Chris,
beirtalak!
Hirtelen már megijesztettél, hogy én következem utánad, de végül is most látom, hogy közted és Bambika között csak 7 nap van, igy tényleg mondhatni, hogy én vagyok a következő. Nem semmi, de azért már nagyon szeretnék babázni!
Azért remélem tényleg megtudom, hogy milyen, amikor lerúgja a szerveimet. Bár, lehet, hogy akkor ez az állapot fog hiányozni...
A jóslókat én sem tudom milyenek, nekem már most is egyre többször van, hogy csak úgy bekeményit egy kicsit, de az gondolom nem a jósló (ahhoz még talán korai lenne, vagy nem?) Most látom, hogy Jaimee irta, hogy a keményedések a jóslók. Akkor már nekem is jóslóim vannak?
Elég rémisztő!
Ti megvettetek már mindent a picúrnak? Pocakkép?
Jaimee,
, úgy értettem a pofikat, hogy szinte látszanak a gondolatai is, nagyon fotogén kiscsaj! Ahogy mondtad is, a pillanat van elkapva a képeken!
Jaja, hihetetlen, hogy már a végén vagyunk, de az is még csak most volt, hogy Mr. Gyapjút emlegetted...
Bibi,
nekem is nagyon tetszik a babasarok! Ha jól nézem a ti ágyatok mellett lett berendezve, vagy lesz külön szobája rögtön? Egyébként ti hogy vagytok? Kezd már nehezedni?
A babakocsi hordozójával kapcsolatban nekem is voltak fenntartásaim, mivel nem fekszik benne teljesen vizszintesen, de mivel alapból 0 hónapos kortól ajánlják, meg mások is mondták, hogy nem lesz semmi baja a gerincének, igy megnyugodtam, mert tényleg nem is ül benne (nem a popsiján), főleg ha van benne szűkitő is. De én csak ezt a variációt tudom, mert ilyet vettünk.
Mirci,
ez csak természetes!
Judy,
sajnálom, hogy Barbika még mindig ennyit sirdogál, de majdcsak túl lesztek már ezen az időszakon is, és aztán minden jó lesz! Drukk a csipőszűréshez! És nagyon szépek vagytok mindannyian! Esetleg valamelyik képet betegyem Barbikáról a tábliba? Mert még mindig a kórházi képe van bent!
Lányok,
az rendben van, hogy mindent kimosok a babának, ruhákat meg ilyenek, de mi van az ágyneművel meg a pléddel? Azt is kimostátok?