Hello!
Köszi, azért nem fogok a kardomba dőlni, egyre inkább úgy tűnik van megoldás a Szt. Imrére.
Most már idő van, rá kell állnom az orvos/szülésznő beszervezésre és akkor utána minden okés lesz. A lakás dolgot meg majdcsak elintézzük valahogy.
Luca!
Baromira embertpróbáló lehet, hogy mindkét baba látszik a pocidban. Írtam már korábban, olvastam róla hogy mi fog történni most veletek és nem irígylésre méltó. Az angyalka baba egészen a szülésig Veled marad már.
Én nem vinném el a tesókat a 4D-re, mert bár nem biztos hogy látszik az angyalka baba, de lehet. Én meghagynám inkább őt emléknek, az egészséges baba ikertesójának, mert a valóság még gondolatban is nagyon rossz.
Viszont nagyon nagyon örülök neki hogy Te jól vagy, és a babus rendben van. Tudjátok már a nemét?! Valahogy talán el kéne őt nevezni... az "egészséges baba" kifejezés kicsit elszomorító.
Winona!
Szerintem ez úgy van hogy az edipurállal azt a részét teszik könnyebbé a szülésnek amég a tágulási szak van. Azt nem érzed annyira hogy fáj, plusz nem is fáradsz el annyira egy esetleges elnyúló szülésnél. De a végére a kitolásra leállítják a szert, mert neked is érezni kell a fájásokat hogy tudjál rendesen nyomni.
Petra!
Kutyíííííík. Jaj, nagyon aranyosak!
Én zuhany, mert nincs kád. Ha lenne, akkor is fürdenék, de valszeg a nagyon meleg vizet kerülném.
Most hétvégén le akartunk menni a közeli gyógyfürdőbe, mert most lesz a házassági évfordulónk, de mégsem megyünk. Egyrészt nincs kiírva sehova hogy kismamiknak lehet-e, másrészt elég meleg a víz, harmadrészt nem is biztos hogy tiszta. De a fő érv hogy meleg a víz. Nem biztos hogy jó az hogy tartósan felmelegszik a testhőmérsékletem.
A.m.!
A ducibbaknál ez mindig nehezebben megy, nem?!
A másik topikomon az egyik kismami és a huszonadik hát körül kezdte el látni magán, hogy tényleg babás és nem csak az úszógumik látszanak. Szegénykém ő is ezzel küzdött addig.
Csajszik!
Baromi izgi időszak kezdődik nekünk most. Elkezdenek a babák veszett tempóban hízni és csontosodni. Két hetente kb. megduplázzák a súlyuk. A pálcikababákból kisemberkék lesznek.
Most aztán majd jól szétrúgják a ház oldalát...
Eszike!
Neked akartam még.
Mint kiderült a héten, nekem hátsófali a lepény, uh valszeg azért érzem ilyen hamar hogy mocorog a bébi. De nehogy azt gondold hogy ez tudatos érzés, meg hogy jaj, most ezt vagy azt rúgott meg, hanem csak úgy érzem hogy megy a mocorgás. Már tudom hogy ez ő, e biztos sokkal nagyobb lesz a különbség ha TÉNYLEG elkezd rugdalózni.
Kétszer ettem reggelit és még mindig éhes vagyok.
Monee