Új privát üzeneted érkezett!

Zsófi: eszméletlen jól nézel ki! Nagyon vékony vagy!

Klári: örülök hogy Juli jobban van!

Kaját én is vegyesen adom. Ha van lehetőségem elmegyek biopiacra és ott bevásárolok. Nem mintha hinnék benne, de szerintem mégiscsak kevesebb vegyszer van benne, mint a bárhol megvásároltba.

Egy sztorit meg kell osztanom veletek:
Ma sétáltunk, és megállított egy anyuka a lányával (kb. 8-10 éves) hogy jaj de édes Szonja stb... Első mozdulatával megsimogatta a kislány, Szonja arcát, amit csak hátulról a kukucskálon láttam, de rögtön mellé léptem, és rászóltam, hogy ne simogassa a koszos kezével a gyerek arcát. Ezek után a második mozdulatával a gyerek arcát, száját simogatta meg. Mire újra rászóltam, és eltakartam Szonja arcát a kezemmel, hogy ne nyúljon hozzá. Ezek után újra meg akarta simogatni az arcát, száját, mire a kocsi odábbtolásával reagáltam. Közben az anyjával beszélgettem végig, és az anyuka volt még fölháborodva, hogy nem engedem simogatni a gyereket! NORMÁLIS AZ ILYEN?!

Nelly

Kép
breeki

Sziasztok!

Nelly, az ilyenen én is ki tudok akadni. (pedig én nem vagyok egy...)
Hát igen, ha az anyja nem szól rá, szomorúú....

Zsófi, tökre nincs is akkora hasad! Formás vagy nagyon!

Fatima! Éljen a harmónia és a kiegyensúlyozottság! :lol:

Zsu, mizu, hogy evett ma Emmus?!

Marcella, üdvözöllek én is! Helyes a kisfiad!

Mi ma sétáltunk egy nagyot. Na jó, nagyobbat, mint az elmúlt időben.
El is aludt Emma a babakocsiba.

Kép
niki30

babakocsiban :)

Kép
niki30

Klári örülök,hogy Juli meggyógyult-hurrá-hurrá

Nelly-a sztori nagyon elkeserítő,egyesek tényleg nagyon el vannak tájolódva.és ha az ember rájuk szól még ők vannak felháborodva.

Lányok lenne egy kérdésem,lehet ha bután fog hangzani,de szerintetek ha a lefejt tejcit felmelegítem és nem issza meg a pici,akkor később még újra odaadhatom?mert sokszor megmarad és én ilyenkor kiszoktam dobni,de annyira de annyira sajnálom minden cseppjét,hogy az nem igaz.
Mi a véleményetek?

macarella

Kriszti! Sajnos az anyatejet nem szabad újra meg újra felmelegíteni. :( Én is fejtem (nem szoptattam) és sajnos bármennyire is sajnáltam sokat ki kellett öntenem. Mi lenne, ha úgy csinálnád, hogy cak keveset öntessz az övegbe és ha kér még akkor megint egy kicsit!?! Más ötletem nincsen!

fatima

hát ettől én is rosszul vagyok (lásd a fenti sztori)
Ja meg még attól hogy ha valakivel találkozunk akkor ő is rögtön meg akarja simogatni a gyereket, és persze hogy nem mondjuk a lábát, hanem rögtön az arcát!!!!! félreértés ne essék, nagyon hálás vagyok azért ha valaki szépnek tartja a fiamat, mert persze hogy ettől dagad a májam, de én is voltam "nemanyuka" és tudtam nagyon jól hogy nem mindenki szereti ha "hozzá piszkálnak" a gyerekéhez
na erről ennyit, mert ezen mindig csak felbosszantom magam...

KRISZTI: szerintem ha rövid időn belül odaadod neki, akkor ok, de nem hiszem hogy az jó lenne ha újra megmelegítenéd. De ha mások mást írnak, ne rám hallgass légyszi, mert én még soha nem csináltam ilyet.

ZSÓFI: szerintem sem látszol annyi idősnek pocak alapján, nekem kb.5 hónaposan volt ekkora hasam. mutizok egy szülés előtt egy héttel képet. Kép szülés előtt egy héttel:)
húhhhhhhhhh így visszanézve, tényleg hatalmas volt, de az a legszebb hogy én mindig olyan kicsinek láttam, és a férjem folyton fényképezett hogy megtudja mutatni és elhiggyem:)

KépKépKép
szilvianya23

ha nem bánjátok rakok fel képeket Kép Kép Kép

KépKépKép
szilvianya23

Edis: GRATULA LUCÁNAK A PÖRGÉS-FORGÁSHOZ!!!! Olyan jó érzés amikor valami újat csinálnak! Sokszor a legapróbb újdonságtól teljesen elolvadok.

Zsófi: Nagyon csini a Jónáspocak!! :wink: Szerintem is kissé lenn van már, de én még nem drukkolok, majd ha elindultatok a kórházba. Tök ügyi energikus kismama-anyuka vagy! Ennyit tenni-venni-vásárolni egy nap, le a kalappal! Jajjj nem gáz, hogy ennyit dícsérlek? :oops: Mondjuk valszeg megérdemled, csak nehogy azt gondoljátok hogy ilyen negédes stílusom van... Tudok én hisztizni meg csúnyákat is mondani!!! :lol:

Ági: Én az aranyközépút híve vagyok, üveges bébikaját és sajátot is adok, de Beninek csak a HIPP ízlik és a Nestlétől pár féle. Bízom az állítólag ellenőrzőtt minőségben és a drága hamikban biztos kevesebb vegyszer van, de azért szokja a szervezete a normál úton termesztett zöldségből készültet is. Gyümölcsöt szintén frissen reszeltet és Frutapurát (Milupa) vagy Gyümölcsduett (Hipp) is kap. Viszont egyre több olyan kaját ehet amit mi - igaz nekem még turmixolni kell mindent mert egy árva fogacskája sincs. Nyár közepétől már nem kell külön főzni, úgyhogy nem tart sokáig ez külön etetős időszak, nekünk már csak pár hónap.

Klári: Szép új frizurát majd mutasd meg! Szerencse hogy Juli már jobban van!

Kép
viky30

Nelly, én üvöltöttem volna azzal a nővel! Iszonyúan utálom, ha hozzányúlnak Emmához (mármint vadidegenek, és főleg, ha a fedetlen részeihez), és ilyenkor előtör belőlem a vadállat!!! :oops:

De jó, hogy Juli már jobban van! Csak így tovább!! :)

Zsófi: helyes, pici pocakod van!!! (Bár a fekete biztos slankít egy kicsit.) Nekem is hasonló volt!

Janika nagyon helyes, jó vagányul öltözik!

Ma nagyon szépen evett a kisasszony, ma először adtam neki natúr joghurot (gyümivel) ízlett neki! Ja és a saját készítésű ebédből is megevett 160at!!!! És egyre tübbet mászik! Büszke vagyok Rá! :lol:

Zsu
svs

Én is üvölteni tudtam volna, de sajnos csak később jött ki. Akkor csak lökdöstem el a csaj kezét, és óvtam a gyerekemet. Képzeljétek utána a cumisüvegben lévő vízzel lemostam a száját, arcát. :oops: Ciki, vagy sem, érek vele valamit vagy sem, ez engem megnyugtatott. Ne nyúljon senki az arcához, kezéhez, és főleg ne a szájához!!!

Edis: gratulálok Lucának a forgolódáshoz! Nagyon ügyes!!!

SZilvi: az utolsó hordozós képen látszik, hogy nem is olyan nagy Janika, mint a többi képen látszik. Nagyon aranyos, az utolsó kép a kedvencem!

Zsu: tök jó, hogy ilyen jól evett ma Emma! Nagy nagy gratula a mászáshoz!!! A joghurt Szonjának is ízlett, de a túróval nem tudott mit kezdeni. Majd később újra próbáljuk.

Nelly

Kép
breeki

Janika nagyon cuki baba,nekem az első kép tetszik nagyon,azzal a lesz@rom a világot arckifejezéssel,és a cuccok rajta isteniek.Igazi kis pasi.

Nálunk most járt le az esti szertartás ami abból áll,hogy 19-20 óráig ordítás,20:00-tól fürdés,utána ordítás,vacsi,egy kis lightos ordítás és lefekvés.Szerencsére éjszaka csak egyszer kel fel enni,napközben sincs semmi gond,de estére mintha a kisördög szállt volna bele úgy tud sírni.Ilyenkor a szívem szakad meg,de nem tudok mit tenni vele.

Fatima,Szilvi-köszönöm a tanácsokat,megpróbálok kevesebbet melegíteni hátha így nem pazarolom el az értékes tejcifalatokat.

macarella

Szilvi, Kriszti! Nagyon helyes kispasijaitok vannak! :) Milyen picikék még! :)

Nelly! Na ezennel te is paramamivá lettél! :) Mondjuk igazad van, mert én sem örülnék, ha odapiszkálnának Tareknek, de azért ennyire nem akadnék ki. :oops: Lemostad vízzel az arcát? :) De édes vagy!!! :) De az a lényeg, hogy megnyugodtál! És remélhetőleg nem lesz Szonjának semmi baja! Én is voltam már amúgy hasonló helyzetben, de nem vadidegennel, hanem egy szomszéd kisfiú a házból. Úgy kezeltem a szitut, hogy azt mondtam neki: "Édesem! Nem szabad a babát megfogdosni a kis kezeddel. Tudod milyen sok baci van a játszón ahonnan jöttél?!? Na ha az mind Tarekra megy, akkor megbetegszik, mert ő még picike!". Persze az anyukája helyeselt és így a kissrác abbahagyta.
De félre ne érts! Igazad van.... csak úgy elmosolyodtam, hogy ki miken parázik. :)

Zsu! Gratula Emmus evéséhez! Lehet, hogy megijedt, hogy a főztömet kéne ennie. :shock: :lol: :lol: :shock:

Csajok! Ti már adtok tejterméket a babáknak??? Nikit tudtam, de a többiek! :shock: :roll: :P :shock:

fatima

halihó lányok. voltam ctgén. az első 20 percben semmi aktivits nem volt és csak egy valamire való keményedés.aztán kiküldött annamari pisilni, meg mozogni és aztán már kicsit jósolgattam, meg jónás is rugdosott.
bent volt pont kaszás doki, mondta, h látja vannak keményedések. aztán jött az én dokim, mondta, h ez semmi extra :( aztán megnézte a méhszájat ami fent van, kemény és zárt és azt mondta, h a feje lent van de azért még nincs beilleszkedve teljesen. és hogy még rengeteg idő van.

csak úgy elkeseredtem. ez volt samuval is. hiába megyek-jövök, lépcsőzés, meló, emelgetés stb a méhszájam, mint a beton. és egyáltalán nem látom, h majd hipp-hopp felpuhul és kinyílik. kicsit elkenődtem. meg persze még bármi lehet, de olyan irigy vagyok, akik csak úgy simán megszülnek meg minden. és nem értem, h nekem vajon ez miért nem megy?? miért nem lehet nekem is természetesen, könnyen szülni? grrrrrrrr.

próbálok pozitív maradni.

kép: sztem becsapós, ennél sokkal nagyobb a hasam! na majd csinálok egyet még.
kerekpocak

Tényleg! Mi lehet Teriékkel???? :shock: :shock: :shock:
Remélem minden OK velük és már nem beteg Petra! :roll:

Zsófi! Valóban lent van már a hasad! És egyáltalán nem nagy! :) Hajrá Jónás hajrá! Nemsokára itt leszel közöttünk! :)

Niki! Mizujs? Ma alig voltál! :( Emmácska hogy van???

Velünk minden OK. Kicsit nehézkes mostanság Tarekkel. Vagy csak megszoktam, hogy anyuméknál nagy volt a segítség? :roll: Nem tudom, de estére ki vagyok purcanva. Így hát el is köszönök... vár az ágyikóóóóó! 8) :lol: 8)

fatima

Fatima: jól van na, igazad van. De miért a száját fogdossa, az idiótája? Egy ekkora gyereknek nem tanította meg senki, hogy pici babák arcát nem fogdossuk?
Én is mondtam neki, hogy nem tiszta a keze, ne fogdossa, de biztos nem olyan szépen, mint ahogy te mondtad.

Zsófi: ne keseredj, ha nagyon nem akar úgy alakulni, akkor biztos császár lesz, és akkor nem kell szenvedned.

Nelly

Kép
breeki

Zsófi! Ne keseredj el! Ahogy mondod még bármi lehet! Ha aztán mégsem termézetesen szülöd meg Jónást, akkor is legalább azt tudod már most, hogy nem fogsz szenvedni.
Nekem csak azért rossz visszagondolni a szülésre, mert rengeteget hagytak szenvedni hiába! Tudniuk kellett volna X óra után, hogy nem véletlenül nincsen székelési ingerem. Naná, hogy nem volt, ha Tarek nem illeszkedett be. :( Na mindegy! Már túl vagyok rajta, csak hát persze szar azt hallani másoktól, hogy ripsz-ropsz megszültek. Konkrétan egy szült velem egy csaj, aki a másodikat szülte. Meg volt a baba 2 óra alatt (én még röhögcsélve voltam el akkor), erre mikor varrták össze hallottam, hogy azt mondja: "Hűűűű. Azért az első szülésem könnyebb volt!" :shock: Bakker ha ez nehezebb volt, akkor milyen lehetett az első??? :roll:

Szóval fel a fejjel! VELED VAGYUNK!

fatima

Na itt ragadok baszki. :twisted:

Nelly! Megértelek hidd el! Ott abban a pillanatban nem tudtál kedves lenni. Na bumm. Ez van! :) De ne a gyereket hibáztasd, hanem a paraszt anyját. Mert hiába 8 éves körüli volt, attól még gyerek! És pont abban a korban művelnek mindenféle hülyeségeket. :wink: Na sebaj! Legközelebb ne állj meg nagyobb gyerekes anyucikkal dumcsizni! :wink:

fatima

Köszi Fatima, vagyok, csak olvasó üzemmódban, hihi :)
Hogy érted, h. nehéz Tarekkal?

Hát igen, azért mindannyiunknak vannak érzékeny területei a bébiket illetően. Ki erre allergiás, ki arra.
Én mire is? :roll: :wink: :wink:

Zsófi, azért ne légy elkenődve, még közel sem biztos, h. nehezen fogsz tágulni. Azért mert még zárt a méhszáj (ami nem is baj), attól még szülésnél simán tágulhatsz.
[b]Nehogy elkenődj nekem!!!!!
Minden rendben lesz!!!![/b]

Lányok, nekem ma olyan boldogságos napom volt. Semmi különös nem történt, de mégis annyi minden. (pedig apa is csak 8 után ért haza).
Napról napra hihetetlen mennyit fejlődik és okosodik az én lányom.
Olyan dolgai vannak, h. csak lesek.
A mai nagy szenzáció, mikor mondtam neki, h. hozd ide anyának a bárányt (pénteken kapta, tehát péntek óta tudja, h. az a bárány), megkereste és idehozta nekem.

Fürcsi után kiment a sötét előszobába, beült a bejárati ajtóba és várta apáját. Annyira nagyon aranyos volt.

Aztán meg a körtét/sajtot úgy ette, h. harapta. Odatartottam a kis szájához, ő meg harapott belőle, mint a nagyok. Eddig úgy ette csak, ha darabonként a szájába adtam vagy a kezébe, de akkor csak csócsálta. Most már rendesen harapja. Durva.

A formába bele tudja tenni egyik másik formát is.

Szóval nagyon sokat fejlődött a napokban és gondolom ez csak rohamosabb lesz.
Klári, Zsófi, ti ezeken már túl vagytok. Gondolom Nektek is nagy élmény volt annó. Na persze meg most is. Zsófi Te szoktad írni, h. h. le vagy döbbenve Samun, h. milyen nagyfiús és mennyire társ. Tök durva.

Cipő: ma eldöntöttem, veszünk egy félcipőt tavaszra.
Mivel már tolja ezt a toligát és ha fogom a kezét, akkor megy, szal, ha lemegyünk sétálni akkor le tudom őt tenni. Na meg a homokozóba is. Kocsicipőbe nem akarom őt letenni. Már látom, h. ő is szállna ki a babakocsiból...
Aztán majd nyárra úgyis kell szandál, de addig is kell egy cipő.
Tudom, mondtátok, h. csak akkor vegyek, ha már jár, de most úgy vagyok, jön a tavasz, homokozóba be, játszón ki és nem ártana ha valami tartaná a bokáját.
Csak még azt nem tudom milyet vegyek?

Kép
niki30

Zsófi nyugi, ne keseredj el. Inkább lazulj el, lehet hogy most az segít!!! Lehet hogy nálad pont a sok aktívkodástól beton a méhszáj.

Ne érts félre légyszi, de szerintem örülj annak, hogy Jónás és Samu is egészségesek, és lesz két cuki gyerkőcöd!! Én tudod mennyit agyaltam azon hogy más miért lesz terhes ha már ránéznek én meg sehogyse??? Kb ilyesmit érezhettem mint te most. De be kellett látnom hogy ez nem kívánságműsor, azt kell elfogadni ami van. És sz...rd le ha császár lesz a szülés nem rólad szól!!! (Csak ezt manapság szeretik így beállítani)

És ne haragudj nem bántani akarlak, csak tényleg lazulj el, pihenj, Jónás majd tudni fogja hogyan jöjjön ki.

Nelly szerintem nem is az a gáz ha egy gyerek jön és fogdossa a babát hanem ha az anyja nem szól rá :twisted: Mert ő tudhatná.

Janika nagyon édi!!! Juli este fél kilenc körül született, nincs pontos időpont, mert esett a szívhang nagyon és mindenki úgy örült hogy végre kijött hogy elfelejtették megnézni az órát. Már varrtak mikor megkérdezték (az adminisztráció miatt) hogy hánykor született, mivel 8.50 volt és már varrtak egy ideje mondtam hogy legyen fél kilenc :lol:

Na erre az asztrológiamániás ismerőseim leszúrtak hogy akkor sose fogom tudni mi a gyerek aszcendense :shock: vagy mi.

Klári
Kép
ganti

Niki! Te azon parázol, hogy miért nincsen parád!!! hihihi.
Jajj de jó, hogy Emmácska ilyen ügyes! :) Annyira durva, hogy mennyire sokat tudnak fejlődni pár nap alatt. Ti meg pláne már abban a korban vagytok, amikor iszonyat sebességgel tanul dolgokat!
Tarek is hihetetlenül okos. De most komolyan. :) :oops: :) Konkrétan ma az egyik délutáni interaktív műsorban köhögött a műsörvezető. Tarek nem is nézte a TV-t, de elkezdte utánozni. Azt hittem elájulok! :shock: :lol: :lol: :shock: Nme hittem volna, hogy játszás közben figyel másra is! :)
Ja! És van egy olyan játékunk (Zsuéktól loptuk az ötletet) ami egy húzható zenélő elefánt, amibe kicsi színes kockákat lehet beledobálni (az orrmányába) és akkor felbőg az elefánt. Tarek egymás után dobálja bele a kockákat és örül, ha hangot ad az állat.
Ezenkívül ha tetszik neki valamilyen zene, amiben nincsen ének, akkor ráénekel. :lol: :lol: :lol: Beszarás édes!!! :)

Na abbahagyom az ajnározását! Örökké írni tudnék róla! :oops:

Ja! Most válaszolt Bogi a privimre! :) Minden OK velük. Nem a "rossz hangulat" (ami nincs is) miatt tűnt el, hanem a dereka volt nem OK + mellgyuszik + Balázska szemével volt gond. De majd jön és mesél. Most elutaznak, de ha visszajöttek, akkor jönni fog! HURRÁÁÁÁ!!! :lol: :lol: :lol:

fatima

Zsófi-fel a fejjel,nem szabad elkeseredni,még mindig van ideje kicsi Jónásnak teljesen beilleszkedni.Ha jól láttam még 2 hét van hátra a kiírt időpontig,addigra annyi minden történhet.(persze csupa jó dolog).
Én a két órás szülésekhez tartozom,ha ez vigasztal egy nappal szülés előtt voltam dokinál ctg-n semmit nem látott,azt mondta kis jósló fájások vannak,de az nem jelent még emmit és jövő héten menjek vissza a következő vizsgálatra,erre reggel megérkeztem szülni,a méhszájam majdnem teljesen eltünt.
Szóval fel a fejjel,meglátod minden rendben lesz

macarella

Sziasztok!

Először is: Beninek, Lucának, Janikának nagyon boldog hófordulót!!!

Remélem nem hagytam ki senkit!

Vagyok ám, csak amióta Petra ráérzett a mászás-felállás-rosszalkodás hármasra, azóta egy perc szabadidőm sincs. Este meg már kidőlök. Már nem beteg, de menni kell kardiológiára, m a mi dokint is hallotta azt a szívzörejt. de azt mondta, h ez nem a veleszületett, hanem vmi accelerációs, ami akkor jön ki, ha lázas vagy hirtelen vmi erősebb inger éri. nem kell tőle megijedni, csak azért küld be, h megnyugodjak.
Petra átment "nagylányba": nem hajlandó a kis kádban fürödni. Ha azzal próbálkozom, akkor égigordítja az egész fürcsit, de ha berakom a nagy kádba, akkor röhög, fröcsköl, játszik. Ki érti ezt??,

Zsófi! Tök helyes pici pocid van!!! Nyugi! Minden rendben lesz! Szorítunk értetek nagyon!!!

Nelly! Tök jó az a kis cipő! Hol vettétek? A gyereken meg ne akadj ki! Ők ezt még nem igazán értik h miért nem. Az anyját kellett volna leordítani! Neki kellett volna szépen elmagyarázni h miért is nem szabad egy kisbabát simogatni piszkos kézzel.

Edis! Nagyon ügyes Luca!!!

Kriszti! Üdv itt! Nagyon édes a kisfiad!!!

Szilvi! Milyen komoly pasi lett Janikából! Nagyon cuki!

Teri

KépKépKép
pruci

Klári! Ez jóó! Nem tudni mikor született pontosan Juli??? :) Milyen vicces! Hűűűűűűűha! Sose tudod meg, hogy mi az aszcendense! Hogy fog így élni Juli!!!????!!! :shock: :lol: :lol:

fatima

Igen Niki, meg Fatima annyira jó mikor rohamosan fejlődnek!!! Egyébként nekem pont ez a 9-14. hónapig volt eddig a legeslegnagoybb élmény Julival, ha egyéltalán ezt lehet rangsorolni. De arra úgy emlékszem vissza hogy az nagyonnagyonnagyon jó volt!!! Olyan felhőtlen!! Most is vannak persze ilyenek csak nem ilyen hosszú ideig, mert néha belebújik a kisördög.

De jó Bogi előkerül!! Hát most nem hiszem hogy valaki panaszkodhat a hangulatra. 8)

Klári
Kép
ganti

Hát ez az Fatima bakker. Most hogy fogom elemezni az sorsát a személyiségét és egyáltalán, MILYEN PASI ILLIK MAJD HOZZÁ???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Klári
Kép
ganti

Sehogy Klári! :lol: :lol: :lol: Majd alakul... :lol: De tényleg vicces a sztori! Én egy életen át emlékezni fogok Kaszás dokibá hangjára, amint azt mondja: "Hat óra negyvenhat perc. Élő fiú gyermek!!!" Még most is könnyezek, ha visszagondolok. :cry: :)

fatima

Klári! Én egyszer azt olvastam, h az aszcendens nem változik olyan hirtelen, úhogy valszeg ugyanaz volt 8-kor, fél9-kor és 9-kor is. Bár lehet h hülyeség, én nem tudom.
De ha ezen múlik a pasi, akkor gondolom megcsináltatod mind a 3 időpontra.

Teri

KépKépKép
pruci

Niki-nagyon jó amiket írsz a kis Emmáról,nagyon ügyes kiscsaj,aranyos lehet,ahogy várja apát az ajtóban,annyira letudják venni a szülőket a lábukról ilyen kis(nagy) dolgokkal. :D
Én is mindig elvagyok ájulva a fiamtól,pedig Ő még igazán nem sok mindent tud.Csak bámulom és gyönyörködöm benne.

macarella

Amúgy az időpont nálunk is kérdéses: 14.40-et mondtak, de már egy kicsit később, m elfelejtették megnézni és csak percekkel később jutott eszükbe. Aztán megállapodtak 14.40-ben, hátja ezzel beelőzzük az e1 ágyasban született babát. De nem előztük be, ő 14.38-kor született. :lol:

Teri

KépKépKép
pruci

hátja=hátha
e1=1

Bocsi :oops: :oops: :oops:

Teri

KépKépKép
pruci

Na csajok én tényleg lépek alukálni.

Jó éjt!

fatima

én annyit kérdeztem mikor kibújt és hallottam hogy ordít hogy ugye lány?? Mert azon aggódtam hogy esetleg mégsem és nem volt fiúnevünk :lol:

Hát Teri nem vagyok egy horoszkóphívő úgyhogy szerintem nem csináltatok semmit. :wink:

Klári
Kép
ganti

én is megyek, jó éjt mindenkinek!!!

Klári
Kép
ganti

Fatima, na könnyes is lett a szemem, élő fiúgyermek :D
Elhiszem, h. még a füledbe cseng.

Tarek meg utánoz, de durva.
Jók ezek a bedobálós, formatevős dolgok. Annyira fejlesztik a kis készségüket.

Klári, azt mondod, h. 9-14 hó?
:lol: De jó!
Juli nem elemezhető, ennyi az egész! :lol:

Mindenkinek nyugodalmas, szép éjszakát kívánok!
Megyek csicsikálni apa mellé.

Kép
niki30

én végig az órát bámultam a császár közben így (bár nem mondták) tudtam, h 5.05 perckor emelték ki samut. nekem az az emlékezetes, h az aromhoz tették egy pillanatra. sose felejtem el. kicsit megsimította az arcomat a nagy óbégatása közben. :) én meg csak azt mondogattam, h jaj de édes. gondolom mint a többi anyuka és hirtelen éreztem, h nekem ez az első, nekik az 1000.dik ilyen élmény. de mindegy volt. onnantól még emlékszem h összevarrtak (az még 30 perc volt) kitoltak, de innen már csak foszlányok. csaba meséli miket csináltam, kicsit kimaradtak események.

klári tök igazad van. tényleg nem az a fontos, h jön ki, a lényeg, h jöjjön és egészséges legyen! erre összpontosítok. és tök jól esett, megnyugtatott, egyáltalá nem esett rosszul, hanem nagyon is meggondolandó volt!

ééééééééééééééés éjjel végre viszonylag jól aludtam!!!! nagyon nagyon klassz volt!

ma de bemegyünk a suliba, utána brendon (veszünk samuval PureLan krémet, meg kiskesztyűt, mert elkavartam- samunak nem kellett) du meg állítólag apa hamar jön!!!! :) :)

niki nekünk a 8-hónaptól felfelé tartó időszak a nagyon nagyon király, de a tavaly nyár ez a 10-11-12 hónap annyira nagy élmény volt, h elképesztő! szal megértelek! apát váró kisemma tündérmalac!!!!!!!!! jól megrágnám a fülét :)

tarek nagyon nagyon ügyes kiscsákó, de ez nem újdonság! és nem csak ügyes, henm eszetlen jó pasi!!!

janika ahogy alszik hát megeszem a kis orrocskáját! annyira édes! és milyen cool szerelése van!!

nelly: én megértem, h ideges lettél! én is az lettem volna!

kriszti: köszönöm a bíztató szavakat! jó érzés, h semmi sem lejátszott meccs, mindenből minden alakulhat! ezt tartom majd szemelőtt. meg igazából próbálok nem rágörcsölni a dolgokra :)
kerekpocak

teri: nem tudtad beelőzni hihi :lol: :lol: :lol: drukk h a szívzörej specialista megnyugtasson hamar!

ági: amikor kaptál epidurált mennyivel később kelhettél fel? v hogy van ez?
kerekpocak

Tejtermék ügyben: én tegnap adtam Emmának először (natur joghurtot), és mostantól lassan elkezdem a sajtot és a túrót! Védőnő szerint el kell kezdeni terhelni a gyomrukat ilyen idősen már, h apránként hozzászokjon!

Tényleg hihehtetlen tempóban fejlődik a kis testük meg az értelmük! Emma labdázni szeret nagyon, nagyokat kacagva dobja „vissza” a labdát! :D És mi is dobáljuk az elefántba a kockát!!!

NikiEmma
szuperédes lehet, ahogy az ajtóban vár!!! Ezekért a pillanatokért érdemes élni meg éjszakázni …….. (hüpp-hüpp):D

Fatima: most már nem úszod meg, tuti megyünk ebédelni vmikor!!!! :wink: Ti is jöhettek ide azért!

Teri: mikor menteka dokihoz? Drukkolunk, de biztos midnen rendben lesz!!!

Zsófi: nekem 5 nappal a szülés előtt még kőkemény és tök zárt volt a méhszájam, aztán az 5 perces fájásoktól számított 6 órán belül megszültem!!!!! Ha parázol, akkor tuti nem fog menni a dolog :!: , úgyhogy tessék lazítani és optimistábban hozzáállni!!
Akkor végre kicsit kipihented magad! Tök jó!!

Zsu
svs

Klári-Engem a doki,teljesen meghökkentett mikor megszültem és bejelentette,hogy gratulálok...kislány.Épp poénos kedvében volt,de én akkor nem nagyon vettem a viccet.

Teri-szurkolunk mi is,hogy minden rendbe menjen a dokinál,de nem lesz ott semmi gond

Zsófi-örülök,hogy egy kicsit megnyugodtál,pihenni-pihenni sokat,habár tudom,hogy nehéz így a vége fele,de gondolj arra,hogy mindent a babócád érdekében teszed,és ha te nyugodt vagy hátha meghálálja Jónás azzal,hogy gyorsan és könnyen kibújik anya pocakjából

macarella

Én most épp a reggeli zsonglőr számomat adom elő,egyik kezemmel fejem a tejcit,a másikkal írok,a lábammal hintáztatom a babócát a babakocsiba,tudniillik,csak itt hajlandó elaludni,és persze csak is a páraelszívó hangjára :?

Olyan jó amiket írtok,én is már annyira várom,hogy Balázs egy kicsit nagyobb legyen,igaz minden korosztálynak megvan a maga szépsége,de annyira örülök,hogy még ennyi szép dolog vár ránk.

macarella

Zsu-Emma nagyon aranyos lehet ahogyan labdázik,olyan kis cuki baba az avataron

macarella

ZSU!!!
Ha még olvasol séta előtt!!! Hívj fel, mert én nem tudlak! Elhagytam/ellopták a telóm. Nincs meg senki száma. :( Mi is megyünk ki sétálni 1 óra múlva! Talizzunk!!!

fatima

Szonjának megkóstolta a natúr joghurtot, és a túrót, de az nem jött be neki. Én úgy tudom, ezeket 8 hónapos kórtól lehet nekik adni.

Fatima: Egy élő fiúgyermek! Borsózik a hátam is tőle. :)

Niki: Emma nagyon édes lehetett ahogy várta Apáját! Ezt tuti megkönnyeztem volna.

Zsu, Fatima: mi ez az elefánt? Kérek szépen képet róla.

Zsófi: végre aludtál egy jót! Örülök neki, hát még te!!!

Kriszti: nem vagy semmi, igazi kis zsonglőr!

Teri: örülök hogy Petra meggyógyult, és írj majd, hogy mi volt a kardiológián.

Nelly

Kép
breeki

szisztok!

A napokban elneteztem az idot igy most rengeteg a dolog hetvegere szoval muszaly csinalni mert h.vegen tanulnom kellene ha esetleg kell menjek vizsgazni csutortokon mert hetkozbe egyszeruen nem erek ra

Niki nagyon ugyes a kis Emma es meghato amiket irsz en is alig varom bar en mar most is minden nap meglepodok mennyit ugyesedik Anna. Emmacskarol egyszer felraktal egy nagyon osszekakiltam magam kepet meg az elejen mindig az jut eszembe, a szemek ahogy nezett :lol: es csodalkozok hogy azota hogy megnott es milyen ugyes lett...

Zsofi en azonnal felkeltem volna csak maradnom kellett mert vartam a 3 agyasba egy agyra de szerintem epiduralis utan mar mindjart fel lehet kellni ha ugy erzed, persze mondjak hogy vigyazzal, Annamaria bekisert a WC-re pedig mondtam hogy megyek egyedul de o nem hagyta aztan szoltam hogy legyszi menjen ki amig pisilek es akkortol mar nem is kisergettek... nekem nem vettek ki ejszakara a tut pedig kertem csak masnap neha meg most is erzem a helyet szoval te mindenkeppen vetesd ki meg aznap (a mellettem levo agyon a nonek aznap kivettek)

mennem kell mert szirena van de meg jovok remelem

Ja hol vannak bio piacok aki tud ilyet irja meg legyszi???!!!!!

puszi mindenkinek

Kép
cica_1

Jó Reggelt Mindenkinek!!!!

Képzeljétek, nálunk is két időpont volt, az egyik azon a kis papírkán, amit a "kocsijára"tettek, azon 1 óra 20 perc volt, de a zárójelentésben pedig 1 óra 10 perc... Hát én inkább az utóbbinak hittem. Én annyira emlékszem a császárból, hogy nagyon régóta feküdtem már az ágyon, és amikor végre kevették Janikát, akkor azt mondta az orvosom,hogy mondtam én hogy kisfiú :) De ezt azért mondta mert mindig szekáltuk egymást a baba neme miatt :lol: és akkor egy másodpercre memutatták, de közel nem hozták hozzám, amit mostmár nagyon bánok, hogy nem voltam határozott, és szóltam volna... de mostmár mindegy. még megsimogatni vagy hozzá érni sem tudtam volna, mert levoltam szíjjazva... de azt tudom hogy elvitték, és akkor még nem sírt, de pár másodperc múlva felsírt, és akkor hallottam a hangját, és kérdeztem hogy ez az én fiam???? nagyon boldog voltam :D :cry:

képzeljétek el Janika a 3 hónapos mérésen 6kiló20deka volt, ami azt jelentette hogy 1 kilót hízott és 2 centit nőtt egy hónap alatt. És ha ez most is így van, akkor a szerdai "mérlegelésen" 7kiló 20 deka, és 64 centi lesz :D szerintem nem olyan kicsi, kis vasgyúró

ja és szerintetek mikor lenne "illő" egy babának átfordulnia? Janika semmi jelét nem mutatja hogy hajlandó lenne bármire is, jobban mondva annyit tesz, hogy féloldalra fordul ha lát valamit, vagy mellé fekszek amikor cicizik. ja és hason utál lenni, egy pár perc és már sír is és fordítanom kell vissza.

igen,és még egy dolog: hullott valakinek szülés után a haja? és ha igen akkor mit csinált vele? az enyém annyira hullik hogy komolyan mondom attól félek hogy ha ez így folytatódik akkor nem lesz hajam :cry: pedig van bőven, de akkor is

KépKépKép
szilvianya23

Sziasztok!

Zsófi! Az h a méhszáj zárva, nem jelent semmit, nekem kb a 36. héttől 1-2 ujjnyira nyitva volt és utána így ráhúztam még 2 hetet.

Kardiológiára 9.-re kaptunk időpontot a Budai gyerekkórházba utaltak. Remélem nem lesznek nagyon bunkók.

Kép Fürcsi után Kép
Így alszom...
Kép
Felálltam
Kép Várom a fürcsi vizet Kép Végre a kádban!

Teri

KépKépKép
pruci

Szilvi! Nekem baromira hullt a hajam, én végül biovanne kapszulát szedtem/szedek rá, és bánfi sampont, hajszeszt használtam. A fodrász szerint most sokkal sűrűbb lett, m volt régebben.

Teri

KépKépKép
pruci

Niki: Nagyon aranyos dolgokat produkál Emma! Okos kislány! Az hogy ilyen hamar megtanul tárgyakat ennyi idősen szerintem szuper teljesítmény! :wink: Én is naponta csodálkozom apróságokon, hogy honnan tudja Beni, mikor nem is mutattam. Maguktól is annyi mindent tanulnak, utánoznak.

Fatima: Tarek szupi ügyes! Tényleg hihetetlen okos baba! Elképzeltem amit leírtál, ilyenkor annyira meghatódik az ember! Zenei érzékét nem apukától örökölte véletlenül? :lol: :lol: Beni nem énekel, viszont minden zenére ami tetszik neki táncikál. Tarek is?

Nelly: Szép Szonja cipőcskéje! Majd felvéve is mutasd meg! A joghurtot és túrót én először HIPP Gyümölcsduett-ként adtam Beninek, az nagyon ízlett. Utána szépen elkezdtük a normál joghurtot de én teszek bele gyümölcsöt, mert anélkül ízetlen. Néha egy-egy falatot megeszik simán, de rájön hogy valami nincs rendjén és elkezd fintorogni, szóval mi még magában nem esszük, de szerintem nem is baj. Most banán és alma kapható avval keverem.

Zsófi: Megértem hogy már ennyire izgulsz! MINDEN OKÉ LESZ!!! Annyian drukkolunk, segít majd ez a sok jó engergia is! Ahogy Samu megsímította az arcod születésnél ugyanolyan szuper élményed lesz most is, hiába nem az első, Jónással igen és pont ezért.

Szilvi: Nagyon helyes Balázs! Jó nagyott nőtt! Ezek szerint nincs baj az étvágyával a kis drágának! :wink: Az átfordulással ráér még, fél éves korig "illik", de sok baba később csinálja és még akkor sem késett el.

Teri: Nem lesz semmi baj Petra szívecskéjével!!! Azért jó hogy kivizsgálják, majd megnyugszol!! Ügyes nagyon Petra baba!! Nemrég még ijesztegettek hogy nem fog forogni, erre tessék nincs időd semmire mert csak azt lesed nehogy elessen a nagy álldogálásban. :lol:

Kép
viky30

Teri: Fú de cuki Petra! Nagyon ügyesen áll és ül!!! Tényleg gyorsan behozta a lemaradást!!! GRATULA!

Szilvi: Nekem is nagyon hullott a hajam, de főleg az hullik ki ami a terhesség alatt nő. Vitamin szedtem és most is még, ilyenkor tavasszal az fontos, főleg ha szoptatsz is, várhatunk még a friss gyümölcsre.

Kép
viky30

Viki! Az hagyján, h elesik, m általában seggre pottyan:lol: :lol: :lol: , de magára húzza a ruhaszárítót, rázárja a kezére/lábára az ajtót, becsapja az ujjára a fiókot... :roll: :roll: :roll:

Teri

KépKépKép
pruci

Viki! Az hagyján, h elesik, m általában seggre pottyan:lol: :lol: :lol: , de magára húzza a ruhaszárítót, rázárja a kezére/lábára az ajtót, becsapja az ujjára a fiókot... :roll: :roll: :roll:

Teri

KépKépKép
pruci

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?