Köszi Fatima, vagyok, csak olvasó üzemmódban, hihi
Hogy érted, h. nehéz Tarekkal?
Hát igen, azért mindannyiunknak vannak érzékeny területei a bébiket illetően. Ki erre allergiás, ki arra.
Én mire is?
Zsófi, azért ne légy elkenődve, még közel sem biztos, h. nehezen fogsz tágulni. Azért mert még zárt a méhszáj (ami nem is baj), attól még szülésnél simán tágulhatsz.
[b]Nehogy elkenődj nekem!!!!!
Minden rendben lesz!!!![/b]
Lányok, nekem ma olyan boldogságos napom volt. Semmi különös nem történt, de mégis annyi minden. (pedig apa is csak 8 után ért haza).
Napról napra hihetetlen mennyit fejlődik és okosodik az én lányom.
Olyan dolgai vannak, h. csak lesek.
A mai nagy szenzáció, mikor mondtam neki, h. hozd ide anyának a bárányt (pénteken kapta, tehát péntek óta tudja, h. az a bárány), megkereste és idehozta nekem.
Fürcsi után kiment a sötét előszobába, beült a bejárati ajtóba és várta apáját. Annyira nagyon aranyos volt.
Aztán meg a körtét/sajtot úgy ette, h. harapta. Odatartottam a kis szájához, ő meg harapott belőle, mint a nagyok. Eddig úgy ette csak, ha darabonként a szájába adtam vagy a kezébe, de akkor csak csócsálta. Most már rendesen harapja. Durva.
A formába bele tudja tenni egyik másik formát is.
Szóval nagyon sokat fejlődött a napokban és gondolom ez csak rohamosabb lesz.
Klári, Zsófi, ti ezeken már túl vagytok. Gondolom Nektek is nagy élmény volt annó. Na persze meg most is. Zsófi Te szoktad írni, h. h. le vagy döbbenve Samun, h. milyen nagyfiús és mennyire társ. Tök durva.
Cipő: ma eldöntöttem, veszünk egy félcipőt tavaszra.
Mivel már tolja ezt a toligát és ha fogom a kezét, akkor megy, szal, ha lemegyünk sétálni akkor le tudom őt tenni. Na meg a homokozóba is. Kocsicipőbe nem akarom őt letenni. Már látom, h. ő is szállna ki a babakocsiból...
Aztán majd nyárra úgyis kell szandál, de addig is kell egy cipő.
Tudom, mondtátok, h. csak akkor vegyek, ha már jár, de most úgy vagyok, jön a tavasz, homokozóba be, játszón ki és nem ártana ha valami tartaná a bokáját.
Csak még azt nem tudom milyet vegyek?