Új privát üzeneted érkezett!

Hajni, Boldog Fél Évet Lillusnak!

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Sziasztok!

Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kívánok és sok-sok locsolkodót!!! :D

Vivinek így utólag is nagyon boldog születésnapot!!!!

A hófordulós babáknak pedig boldog hófordulót!

...és jó hétvégét!
szerika

Mindenkinek boldog húsvétot!

Vivi: boldog születésnapot!!!

meriann

Bodzi Nyunyi nagyon élvezi a fürdést ,pedig most akkorát nyelt mert Ricsi rosszkor merítette (küzdött is a lelkiismeretével napokig )

Kellemes Húsvétot Mindenkinek!

Bridzsi

Kép
esztora

sziasztok,

Remélem mindenkinek jól telt a húsvét - a gyerkőcök élvezték? mit csináltatok?

Nálam nincs sok történés, szervezzük az utazást, és most kivételesen várom, hogy megjöjjön, hogy aztán mehessek 3. cn vérvételre :? mert jó lenne még az utazás előtt lezavarni a konzit, amihez kell a 21. cn is...

Pusz mindenkinek!
V.

Kép
vickybabe

Sziasztok!

Csak ezért ugrottam be:

Gábor babának nagyon boldog 1. névnapot kívánok!!!! :D

Amúgy mostanában elég sűrű az életünk, ha kicsit lecsillapodnak a dolgok körülöttünk, akkor jövök és írok.

Pussszzz
szerika

Sziasztok!

En is szeretnek Gabor babanak boldog nevnapot kivanni!!!!

Szeri,
remelem semmi baj nincs!

Kép

Kép
arwen07

Akkor utólag is:

Gabi babának boldog névnapot !

Dominak pedig boldog születésnapot kívánok!
Kép

meriann

Nagyon köszönjük az névnapi jókivánságokat :lol: Hatalmas kényeztetés zajlott a hétvégén, nagy családi ünneplés és hát az én kis rontombontomom bizony eléggé el lett kapatva :shock: Egy csomó ajándékot kapott, ami szerintem túlzás volt, de ő nagyon oda volt mindért, igy nem ellenkeztem. kapott egy kismotort is!!!! 4 kerekű és már egy pár lépés erejéig tudja magát hajtani 8)

Most épp alszik, igy szaladok is tovább ebédet főzni neki, meg vasalni, rendetrakni, mert amikor ébren van, akkor semmit sem tudok csinálni. Nem tudom, hogy ez most az anyásság vagy a szeparációs félelem, de amikor kimegyek a szobából nemhogy utánam jön, hanem belekapaszkodik a lábamba és sírva követeli, hogy vegyem fel. Persze én meg felveszem :roll: Most kezdtem el azt, hogy hiába nyüszizik, mondom neki, hogy egy pillanat és befejezem azt, amit épp csinálok és utána veszem fel. Úgy érzem ez beválik, de akkor sem tudok semmit csinálni tőle. Este meg hulla vagyok. Egyébként nagyon aranyos és már van, hogy 1-2 lépést megtesz kapaszkodás nélkül. Áldogálni már tud. Most nálunk is a kaja a gond, mert a bébi kaja már nem igazán csúszik, állandóan az én tányéromat nézi. Úgy hogy muszáj főznöm neki, mert csak azt eszi meg :shock: Ez persze még több idő. Ehhh... na jól van, nem panaszkodom, hiszen van egy gyönyörű kisfiam :lol: :lol:

Éjszaka: kitartás mindenkinek, nálunk most kezd normalizálódni a helyzet, ejszaka 1-2 szer kelünk csak.

Mennem kell főzni. Próbálok gyakrabban jönni, de nem tudom megigérni :(

Kép
Kép
adrienna

Dominak boldog születésnapot kívánok én is

Kép
Kép
adrienna

Ja, Gáborka azért alszik, mert ma 6-kor kelt :roll: vannak ilyen napok is :roll:

Kép
Kép
adrienna

Húsvét:
Kép Kép

A nagybátyjával (Csenge is gitározni akart...):
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Adri! Jó, hogy jöttél! Nyugodtan panaszkodd ki magad! Szerintem sokan vagyunk hasonló helyzetben, mint te. Mármint, hogy csak akkor tudunk valamit is csinálni otthon, ha alszik a pici. Valamint az éjszakázással sem vagy egyedül, teljesen átérzem a helyzetet, engem csak az vígasztal, hogy egyszer csak át fogja aludni az éjszakát... :roll: Gáborkának boldog névnapot így utólag!

Csenge egyre többet megy. :D Már 3-4 métert is megtesz egyedül kapaszkodás nélkül, pedig csak 1 hete indult el. :roll: Azt hiszem nemsoká szaladhatok utána.. :roll:

Hogy telt a húsvét?

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Angyalkrisz,
Csenge igazi nő. Ebben a szerkóban olyan csinos :lol: :lol: Milyen ügyes, hogy már megy kapaszkodás nélkül pedig csak 10 hónapos.

Kép
Kép
adrienna

Sziasztok Drágáim!
Remélem mindenkinek jól telt az ünnep, a nagy putyunálból erre következtetek;)

Minden hófordulúsnak, szülinaposnak, návnaposnak SOK BOLDOGSÁGOT!

Adri:D
De jó, hogy jöttél! Nálunk szórol szóra ugyanez van, amit leírtál. Áki jön utánam, és sírva öleli a térdem...és persze én is fölveszem....:D Viszont azt jó hallani, hogy kezdenek normalizálódni az éjszakák, ez nagyon sok erőt ad! Hihetetlen, hogy Gabcsi mindjárt egy éves!

Angyalka:D
Csenge nagggyon csaj! Annyira szép!! És nagyon ügyes is, hogy így lépeget!

Gyuzsokám:D
Besz@rt a gépünk :evil: :evil: A telómmal csináltam pár fotót, de azok használhatatlanok, viszont Apa holnap hoz egy új fotóapparátot:D

Opsz, most mennem kell :shock: puszi mindenkinek

Fioo télleg rég voltél...hiányzol ám!

porsika

Dominak boldog születésnapot!!!

Adri,
tök jó volt hallani felőletek. Teljesen megértelek, Balázs sincs meg egy percet se nélkülem... még a wc-re is elkísér és hiszti van, ha becsukom az ajtót és nem kukucskálhat be. Ja és az a csúcs, hogy közben feláll a lábamnál...
Balázs már se a saját főztömet, se a bébiételt nem akarta megenni és csak sírt (hát persze, hiszen éhes volt), aztán valami hirtelen ötlettől gondoltam, hogy egy nagyon pici sót teszek a kajájába és láss csodát! megette az egészet! Egyszerűen nem is értem hogy működik ez nála, kész talány ez a gyerek. :shock:

Arwen,
semmi baj nincs, ez egy jóféle "baj", ha lehet azt mondani :)

Angyalkrisz,
Csenge nagyon ügyes és édi ezzel a hajjal, igazi nagylány.

Vicky,
szuper, hogy nemsokára utaztok! A húsvét jól telt, mi szülőknél voltunk, sokat ettünk, híztunk :roll: Balázs ebből nem sokat vett észre, de végülis próbált locsolkodni ő is.
szerika

Szeri,
a WC-s sztori nálunk is ugyanigy van, csak én nem tudom úgy becsukni az ajtót, hogy Gabcsi ne tudja kinyitni, igy mindig bejön utánam és feláll a térdemnél, ja és nyúlkál, mert meg akarná fogni a WC deszkát :shock: :shock: :shock: A kaja nálunk sem megy. Ma is direkt a kedvencét csináltam: házi spenótot, de alig evett belőle. Se házi koszt, se bébiétel. Bezzeg a tápszer az megy minden mennyiségben. Néha olyan mintha visszafejlődnénk :roll:

Kép
Kép
adrienna

Sziasztok!

Na bejelentkezem már én is :)

Nikó,
hát azt hiszem, nem is gratuláltam még halkan a pöttömhöz.
Nagyon boldog voltam, mikor olvastam a hírt.

Adri,
jó olvasni rólatok is. Néztem Gabi babát az iwiwen, csuda helyes kispasi már.

Krisz,
Neked még mindig csak gratulálni tudok CSengéhez, tényleg igazi kis csajszi lett. Nekem még mindig ő a kedvencem :)

Vicky,
várod már a nagy utazást igaz?
Mennyi időre is mentek?

Porsikám,
hogy vannak az unokák?

Mi jól vagyunk.
A Húsvét gyorsan telt, de sajnos semmi ünnepi hangulatom nem volt.
Mindig nagy családos buli szokott nálunk lenni, most meg csak ketten nyitották ránk az ajtót. Na de sebaj, majd jövőre szervezek valami jó kis programot. Bence azért nagyon nézegette a festett tojglikat hétfőn :)

puszi Nektek.

Kép
bodzi

Bodzi, várom nagyon, 3 hétre megyünk 8) legközelebb szervezz nagy bulit, akkor biztos elmegy a család :D Mi kettesben voltunk, de nem is hiányzott most a nagy vendégeskedés...

Szeri, ari lehetett Balázs, ahogy locsolkodott - nincs fotó róla?

Pusz
V

Kép
vickybabe

életjel :brutál náthával küzdök

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora:D
Uh, sajnálom:( Jobbulást! Nyunyi jól van?

Bodzikám:D
Köszönöm, jól, remélem hamarosan képet is tudok mutatni. agik, elevenek és nagyon szépek! Nálunk sem volt nagy buláj.....viszont mi elmentünk állatkertbe, ami jó lett volna, ha nincs brutál hidewg ;)

Vicky:D
Elhiszem, hogy nagyon várod az utat! Jót fog tenni most egy kis kikapcs.

puszik

porsika

Porsika igen ő jól van én vacakul,beszakad a hátam,minden lépésnél ropog a térdem ,egésznap hőemelkedésem van stb...
Ricsi persze éjszakás :?

Bridzsi

Kép
esztora

Hajni Nagyon Boldog Névnapot!!

Bridzsi

Kép
esztora

Bridzsi,
jobbulást!! küldünk gyógymanókat!!!!

Agota,
maradhatunk a zsu-nál, azt könnyebb megjegyezni! :wink:
a súly miatt ne aggódj!! majd ha szaladni kell a kölök után, lemegy! meg jön a gyümiszezon is lassan, de biztosan!!! meg a sok babakocsizásban hiszek, nálunk dombos a vidék, 20 kg kocsi+10 kg gyerek, na, lehet edzeni vele!! :lol: csak lenne jobb idő!!!

Hajni,
boldog névnapot!! és boldog félévet Lillusnak!!

Gábornak meg boldog névnapot kívánunk!!

Krisz,
Csenge nagyon nőcis!! és nem 10 hónaposnak néz ki!!! csudiszép!!

Adri,
én is felveszem, ha fel akar jönni!! :wink: hogy is hagyhatnám, hogy cibálja a lábam ordítva!! :lol: még mindig nem hiszem, hogy el lehet kényeztetni.. olyan rövid ideig leszünk elegek neki, nemsokára ciki lesz, ha amama piszit akar adni.. :lol:
nálunk is közös program a legkisebb helyiség látogatása :lol: csak itt a radiátor a menő! :wink: lehet rángatni, kótogni rajta..

Bodzi,
kérek fotót bencéről, hogy hamarabb kiigazodhassak a topikon!! ha lehet ilyet kérni... :lol: :wink:

Porsi,
állatkertben nem volt tömeg? mi is akartunk menni, de elrettentettek, hogy nem tudunk majd moccanni sem..
szuper volt a kölkök születés-sztorija!! :lol:

mi is csendes húsvétoltunk, főzés volt, nagy vendégsereg nem! :lol: jól sikerült!!
egy kedves kisbarátnőjétől kapott Mica quadot /mocit elkapkodták../
Kép

KépKép
Kép
gyuzso

Szerika,
nálunk a tányéromból akar enni, így a mi kajánkat kapja
persze nem főzök azóta még annyira sem sósan :lol:
de mi is a sótlan ételekkel kezdtük még januárban!
így húsvétkor is rizset-kacsát kapott :wink:

Vicky,
nemsokára utazás!!!! de izgi!!! kész az utiterv, mi lesz a 3 hetes program?

borostyánlánc:
december közepén vettem a neten, csak az első 2 fog indult enélkül, nem tudom mennyire javít.. hinni kell benne!!
most már a 7.-8. (alsó szélső metszők) is nekiindultak, ezért voltak tragikus éjjeleink (meg persze a telihold..)
nem zavarja Micát, hozzá sem nyúlt soha, éjjelre sem veszem le

evés: nem a fogaival rág, azzal csak harap, ha épp olyanja van :lol:
a rágók helyén lévő ínyével rág :wink: beveszi a falatot, kirakja oldalra a nyelvével és ott nyammogja
amivel érdemes kezdeni: alma kockázva párolva - puha, könnyen szétnyammogja, nem fullad tőle, finom.. :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok Drágáim!

Esztora:D
Szegénykém...ez annyira tipikus, mikor az ember sz@rul van, akkor betegszik le a többi családtag is, vagy nem érnek rá, vagy akrmi....kitartás, és mihamarabbi gyógyulást Neked!

Zsu:D
MA megpróbálom felvarázsolni a képeket, amit a telommal csináltam...lehet, hogy nem a legjobb minőség, de legalább legyen vmi. ;) Aztán meg lassan már jöhettek vizitálni :D:D:D Voltaképp már kinyílt a szemük, és "kocognak", úgyhogy innentől kezdve bármikor jöhettek :D
Szupi Mica quadja! :D Nálunk is nagy quadolós a család, főként Apa mondjuk, de Áki sem esett messze a fájától....
Köszi a tippeket "rágós kaja"-ügyben! Annyira édes Ákos, hogy valaányszor eszem vmit, Ő is elkezdi utánozni a rágó mozdulatot, és csorog a nyála. Egy kambozsai éhező árva megirigyelhetné azt a tekintetet....;)

Hajnikám:D
ISten éltesssen!

Többiek?

porsika

Hajni, nagyon boldog névnapot! Remélem, már jobban van a kezed...

Gyuzso, nagyon édi a kicsi fiad!
Igen, hétvégén mindent megterveztünk 8) Nagy vonalakban: Los Angeles - San Diego - Las Vegas - Grand Canyon - Monument Valley - vadnyugati skanzen és indián rezervátumok, Route 66, Zion nemzeti park, Bryce canyon - Yosemite nemzeti park - San Francisco , és kb 1 hét a beach-en 8) 8) 8) El se hiszem, csak ha már ott leszünk :lol:

Kép
vickybabe

Porsi,
kambodzsai éhező árva!!! ez tuti hasonlat!! :lol:
jót nevettem rajta!!! :wink:

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Először is, Hajninak és Gabi babának Boldog Névnapot!

Dominak pedig Boldog Szülinapot!

Krisz, Csenge nagyon csini, olyan kis vagány Nőci! :)

Esztora, gyógyulást Neked! :oops: :oops:

Minden érdeklődőnek tanusíthatom, hogy a Porsi unokák nagyon édesek :) Tegnap volt szerencsém velük találkozni :) Olyan kis husos, gyömöszkölni való puha "plüssök" :)

Vicky, elhiszem hogy várod már az utat :) 3 hét!!! Aztaaaaa, nagyon irigyellek ám :)

Én már annak is örülök, hogy ha a lépcsőn le tudok menni és fel tudok jönni :roll: Na jó, azért ennél kicsit fittebb vagyok, de estére bitangul tud már fájni a jobb oldali forgóm :( Kedden vettem a patikában - a családban régi csodaszernek számító - Crotalgin kenőcsöt. Csak éppen rá volt írva, hogy kismamáknak tartós, nagy felületen való alkalmazása nem javasolt, a benne lévő szalicil miatt. Na, hát én megkérdeztem egészségügyben jártas barátnémat, aki azt mondta, 2-3 naponta kis felületet nyugodtan kenjek be vele. Persze para mami egyből beindult és én biza inkább szenvedtem esténként ha meg kellett mozdulni. Értsétek úgy, hogy még a melléken sem tudtam rendesen ülni.
Aztán Apa tegnap este megelégelte, hogy 10 perc alatt értem ki a fürdőbe, beparancsolt az ágyba és jól bedörzsölte a fájó területet. Remélem használni fog, mert ma megyek tornázni :)

Úgy várom már a szombati 4D-t :) Na meg a vasárnapi börzét is :):)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Pinkiné,
én fekete nadálytő krémmel kentem, azzal tuti lehet, asszem naturlandos
jobbulást a fájó forgónak!!!
hagyd abba a szalicilsavat!! jobb lesz mindkettőtöknek, veszélyes..
pihentesd!!
kutyus-gyömöszért meg picit irigy-irigy!!

Dominak mi is boldog boldog szülinapot kívánunk!!

KépKép
Kép
gyuzso

sziasztok!

köszönöm a köszöntéseket.
a kezem rosszabb lett, így felvan kötve. olvasni olvasok, de írni nem nagyon tudok....

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

Hajnikam,boldog nevnapot!Gyogyulj!!!!!!+++++++
Lillanak boldog fel evet!!!

Dominak boldog szulinapot!!!!!!!

Marietta nagyon reg volt....remelem minden oke veluk!!!????
Most lesz az eskuvojuk szombaton,ugye???

Es Fionaval mi lehet???Nagyon eltunt!!

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok, csak bekukk, tegnap voltam dokinál, 4 mm-es már a gyerekünk, dobog a szivecskéje.

Hétvégén jövök, holnap dolgozom utoljára, már ma szóltam is a főnökömnek.

Bocsi, most mennem kell
Nikó

Kép
nikóska

Nikó, szuper hírek!!!!!!!!!!!!! Vigyázz magatokra!!!!!!!!!!!!

Arwen, jól emlékszel, szombaton lesz az esküvője, a másikba szokott néha írni, már nagyon készül :D Ti hogy vagytok?

Pinkiné, én is irigy vagyok ám :wink: főleg a 4D miatt :wink: Na de ami késik, nem múlik 8)

Kép
vickybabe

Arwen!

Vagyok!
Nyugi minden oké velünk! Készülök ezerrel. Majd jövök képekkel.
csipcsab

Sziasztok!!!

Egyszerűen nem jutok ide... :shock: :(

Nagyon köszönjük a Domis köszöntéseket,átadom neki.:)

Olyan nagy fiam (is) van:D Mindíg meglepődök rajta,hogy mennyire kedves és jó gyerek...ez most csak úgy eszembe jutott.. :D pl ma is megvígasztalt..senki más nem tud úgy megvígasztalni mint ő..imádom na :D

Samu is tündér,csak kár,hogy pár hete elég sokszor kel éjszaka.
Próbál mászni..ez úgy történik,hogy elösször kinyomja magát a kezeivel,aztán lehasal és feltolja a popóját...lök egyet magán és orra esik. :D de kitartó,így is eljut oda ahová akar.:)

Nekem meg perpill nagyon fáj a fejem...
A húsvétom falfestéssel telt el,majd megmutatom...2db 3m*2m-es festmény.

Esztora!

Hú remélem hamar meggyógyulsz!!!!

Marietta!

De izgi..1 nap az esküvőig. :lol:

Nikó!

Akkor hangos gratula!!!dejódejó!!!! :lol:

Hajni!
Boldog nevnapot!
Lillanak boldog fel evet!

Gyuzso!

Mica nagyon édi az új járgánnyal.:)

Annyi mindent írnék még,de a fejfájástól alig látok...
Felteszek pár képet gyorsan és aztán megyek,próbálok aludni.
(persze,se algopirin,se homeós szer nincs itthon :()

Márc.24. Domi 4 éves lett

Kép
Kép

Húsvéti ajándék keresés :)

Kép
Kép

KépKépKépKép
*orsi*

Hajni: utólag is boldog névnapot kívánok! És jobbulást!!

Mi is jól vagyunk, de egyszerűen tengernyi a meló. Úgy tűnik egy nagy kamu volt, hogy persze csak amennyit bírsz, annyit dolgozz. A védőnőnél is jártam és veszélyeztetett vagyok az előzményeim miatt. Közben nagymamám is elég rosszul van. Kórházba kerül hétfőn 100 km-re, kivan a család. Hétfőn nekünk is menni kell genetikai uh-ra. Már nagyon várom. Röviden ennyi, majd jövök ahogy tudok.

meriann

Hajni, jobbulást a kezednek! :roll: :roll:

Gyuzso, köszi a tippet, igyekszem majd beszerezni a krémet. Patikában, dm-ben, hol kapható?
Bár most lekopogom, a tegnapi torna óta sokkal jobb, úgy látszik helyrerakódott. :roll: :roll: Kutyus gyömöszben meg lesz részed Neked is, nemsokára :)

Nikó, nem is lehetett volna másként, mint hogy fejlődik ez a kis mazsola ezerrel :) Nekünk az volt az egyik legnagyobb élmény, amikor hallottuk először a kis szívét dobogni :) Dehát most meg már Ő dübörög odabent ezerrel :)

Marietta!!!! Hát holnap van a Nagy Nap!!! :) :wink: :wink: Úgy irigyellek ám, olyan hihetetlen, hogy a miénk már 3 éve volt :) :roll:

Vicky, akkor irígykedjünk egymásra kölcsönösen :) Én utaznék, Te mennél 4D-re :) Na de majd amikor Te mész 4D-re én megyek utazni :) Megdumáltuk? :)

Orsi, olyan édes ez a két krapek :) Hihetetlen, hogy Domi már 4 éves!!! :shock: :shock:

Holnap megyünk 4D, majd hozok képeket :) Vasárnap meg Börzére megyünk shoppingolni, majd mutatom mit vettünk. :roll: :roll: Szerintem a fél vagyonunkat ott hagyjuk, dehát Petinek mindent :) Meg egyébként sem tervezünk luxus cikket venni. :oops:

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Sziasztok!

Marietta,
holnapra gyonyoru napot es tengernyi boldogsagot kivanok Nektek!!!!!!!!!!!!!!!!Varjuk a kepeket!!!!

Niko,
akkor most mar hangos gratulaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!

Meri,
jaj sajnalom,nagyon vigyazz magadra!Nem akarsz elmenni tappenzre inkabb???Most ti vagytok a legfontosabbak!!!!!!!

Orsi,
jaj de nagyfiu Domi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Es Samu meg...hat valami gyonyoruuuuuuuuuuuuu!
Vigasztalas:hat igen,el tudom kepzelni,hogy hoyg vigasztal Domi.De draga!!!Egy fiugyerek egeszen mas,mint egy lany.(Sogornomeknel latom,ahol 2 lany es 1 fiu van)Ezert is nagyon igaz,az Anya-fia szerelem :wink:

Pinkine,
drukk a 4 Dhez es varjuk a kepeket!!!!!!!!!!!!!!!!

Vicky,
nagyon sokat eszemben vagy!!!!!!De jo lesz Nektek most ez az ut!!!Megjott mar?Volt vervetel?

Velunk:most indul a tervezes,szoval most ejjel-nappal azon ragodunk,hoyg hogy leygenek a dolgok,mi is,meg atervezo is.Rajzolunk-rajzolunk-rajzolunk :lol: De mondjuk mar kesz :wink: Csak meg vannak dolgok,amiket finomitunk.
Megneztunk par hazat,amit o tervezett,meg kivitelezett is a cege,es mas kivitelezok hazait is.

Attilanak meglett a ver-vizelet eredmeny,meg a hasi Uh,mindne ok,de majd kell kontroll pipit vinni 1 honap mulva,hoyg nehogy visszajojjon a baci.
Amugy nagy csibesz,dumal ezerrel,kuszik,mint a villam,maszni nem,csak negykezlab hintazik,felterdel,most par napja terdelesbol oldalra ul,de sztem az csak veletlen,ahogy elbillen,vagy nem tudom... :roll: Szoval ilyesmik.Es semmi nem szent neki,mindent meg akar vizsgalni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Imadjuk,na!!!!
Majd hozok kepeket,ha felteszem a gepre.
Alvas:nalunk (lekopogom) mostanaban szuper,ugy 8 hos kora ota este 8-reggel7-8ig alszik egyhuzamban.Van olyan,hoyg kel ejjel,de 1-2nel nem tobbszor.De leginkabb nem kel egyszer sem!Nagyon jo lenne,ha ez igy maradna mar!
Nappal is alszik szepen.Mondjuk o mar regota egyedul elaszik,este is es nappal is,kb 4-5 hos kora ota.
Ja es kepzeljetek,nem akar szopizni..vagy el akarja magat valasztani vagy csak sztrajkol,nem tudom,de tegnap reggel ota nem szopizott.Mondjuk o mar kb 1 honapja csak reggel es este szopizott,de most sem este sem reggel,sem semmikor nem akar tegnap ota....... :roll: Ugyhoyg tejpepet kapott reggelire is,az bezzeg lecsuszott neki......szoval nem tudom,hogy elvalasztaj magat vagy atmeneti lesz...na majd kiderul....

Gyuzso,
csucs ez a quad! :lol: ragas:Attilam s pont igy rag,es a vedon is mondta,hoyg nem fogfuggo,hisz a ragofogak igen keson jonnek ki..akkor addig nem is ennenek darabosat?Az inyukket ragnak,bizony.Attila csak azt rag am,amit o akar.Pl a kenyergalacsint lazan pakloja a szajaba,eszi,de pl a krumplidarabokat nem nagyon eszi.... :roll:

Szeri,
remelem majd elmondod,mi az a "baj" :wink:

Adrienna,Bodzi,
orulok,hoyg jottetek :wink:

Angyalkrisz,
csenge tunderiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!

Esztora,
jobbulast!!!!

Nandorka is eltunt.....
Fionaval tenyleg mi lehet?????Nagyon reg volt.....

Porsikam,
olyan reg lattuk Akit,kerunk kepet!Na meg a kutyikrol is :wink:

Na most ennyi,felebredt....puszi

Kép

Kép
arwen07

Most van pár percem írni.:)

Meri!

Sajnálom a nagymamádat,remélem hamar rendbejön!

Uh képeket nagyon várom!!:)

Pinkiné!

Holnapi börze miatt irigy vagyok:) Bár én meg költök eleget a neten... :roll:

4D Uh dejódejó! Már nagyon szépen fog látszani Peti!

Arwen!

Biztos nagyon kalssz lesz a házatok, én is szívesen tervezgetném a házikónkat,bár tudom macera,meg sok idegeskedés...de még is... :D
Örülök, hogy Atti eredményei jók lettek!!!
Édi lehet ahogy megvizsgál mindent. :D
Samu is kezdi...mindent a szájába tesz..pl most meg hoztam ki a szobájából, és kifelé jövet a szárítóról kapott el egy ruhát és már tömte is a szájába. :D

Angyalkrisz!

Csenge nagyon csini,szép kislány!

Fioonának azt hiszem nincs nete...ha jól emlékszem.
:roll: Remélem jól vagytok Fio!!!!!

Nán-Dorka!

A Húsvéti ovis kép is nagyon jóóóó!!! Jó lehet ez a waldorf ovi.Nálunk nincs ilyen sajnos...

Mennem kell nem bírnak magukkal... pedig ilyenek is tudnak lenni :)
Kép
Kép

KépKépKépKép
*orsi*

Orsi, de édik a gyerkőcök :D :D

Pinkiné, rendben, megbeszéltük :wink: várom a képeket Petiről!

Arwen, de jó, hogy ennyit haladtatok a házzal! Bár majd csak most kezdődik a java :wink: Hol lesz és milyen lesz pontosan? Akár pü-ben is érdekelne, nagyon kíváncsi vagyok! Atti nagyon jófej, hogy végigalussza az éjszakát, végre tudsz pihenni!
Nem volt még vérvétel, 3. és 21. napon lesz majd. Ma lenne esedékes, hogy megjöjjön, máskor bezzeg pontos, mint a halál, most persze sehol semmi :evil: Ha így folytatja, nem tudunk menni konzultálni az út előtt... :evil:

Kép
vickybabe

Sziasztok!

Délelőtt írtam egy csomót, aztán elszállt. :twisted:
Na megpróbálom még egyszer.

Először is ünneplőknek:
Lillának boldog fél évet, Hajninak boldog névnapot, Dominak meg boldog szlinapot.

Orsi,
mennyire helyesek ezek a fiúk! A kép, amin együtt vannak nagyon szuper.
Én nagyon várom a fotókat a munkáidról, mindig megcsodálom őket.

Pinkiné,
kérünk fotókat Petiről :)
Börzézni mi is megyünk vasárnap, mert Bence kezdi kinőni a ruháit és a következő méretből meg nem igen van.

Porsikám,
Így hogy Pinkiné ilyen lelkesen írt róluk, mostmár tényleg nagyon kiváncsi vagyok az unokákra.
Képzeljétek, a mi németjuhászunkat ma hoztuk haza az állatkórházból :(
Kivették a lépét és tele van daganatokkal a kis szervezete. Valószínűleg nem marad meg sokáig, pedig csak 4 éves :( . Annyira rossz.

Meri,
vigyázz ám magatokra. Sokkal fontosabb dolog is van, mint a munka.

Vicky,
nagyon jó útvonalterv. Mennyi ilyet terveztem, amikor még dolgoztam. :)

Marietta,
csodaszép napot kívánok holnapra.

Nikó,
szuper hírek, vigyázz magatokra!

Arwen,
Örülök, hogy Attival végre minden ok. A szopi sztrájk lehet átmeneti.
Hát én az alvásra továbbra sem panaszkodhatok, Bencém még mindig soka alszik (este 8-tól reggel 7-ig)

Gyuzsó,
teszek képet Bencéről legközelebb, ezen a gépen nincsenek.

puszi mindenkinek!

Kép
bodzi

Sziasztok!

Sajnos elpusztult a kutyánk. :cry: :cry: :cry:
Miután hazahoztuk jó kedve volt, sétált mellettünk. Aztán pár órája roszul lett, zilált, csak feküdt, hányt...
Olyan igazságtalan ez.

Kép
bodzi

Ő volt a mi kis kutyusunk :cry:

Kép

Kép
bodzi

Jaj Bodzi nagyon sajnalom :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Fionaeknak netuk biztosan van,mert tegnap volt fent iwiwen.Remelem minden oke tenyleg...... :roll:

Nandorka sem szokott igy eltunni.....

Orsi,
hat ezek nagyon aranyos kepek a fiukrol!!!!!!!

Na most ennyi,mert Attila mar alszik,en meg megyek furdeni,mielott Dragam hazajon. :wink: pusz

Kép

Kép
arwen07

Cicizni tovabbra sem akar...es a tapszert sem fogadja el!!!!!Megorulok!Csak a tejpepet......nem tudom ez jo-e igy neki.....

Marietta,
gyonyoru napot kivanok mara!!!!!!!!!Legyetek nagyon-nagyon boldogok!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok Drágáim!

Először is Marietta:D
Nagyon szép napot mára Nektek! Várjuk képeket!

Arwen:D
De jó, hogy rendbejöttek az éjszakák! Annyira kijárt már ez Nektek a sok küzdelem után! Remélem így is marad tényleg.
Édes lehet Ati, a kis felfedező. Szerintem nem véletlen ám, hogy oldalra ül négykézlábból...ha meg mégi, a nagy felfedezéesk ugye mind véletleneknek köszönhetőek, úgyhogy előbb-utóbb tudatos lesz ;)
Sokat segített, amit írtatok Zsuval a Gyerkőcük rágásával kapcsolatban. Így utólag belegondolva télleg tök logikus, hogy hogy oldják meg, hiszen a rágók valóban későn jönnek...elég gáz, hogy ez nem jutott eszembe :oops: :oops:
Rakok majd képet Ákiról és a Kutyukról is, (bár szerintem ez utóbbiban Zsu meg fog tudni előlegezni nekem egy párat), de Apa megint elbarmolta a gépet....ezzel jár quadozni, aztán kisssé leamortizálódik a szegény szerkezet. ;)

Bodzikám:D
Jajjj, nagyon sajnálom a kutyukát :( :( :( :cry: Tényleg ez a legrosszabb az egészben, hogy szinte mindíg Ők mennek el előbb....viszont pont azon gondolkodtam, hogy az állatoknál tisztább (lelki értelemben) lény kevés van. Önzetlenül szeretnek, felvidítanak, vagy veled együtt "szomorkodnak", és végül olyan szépen tanítják meg nemünk az elengedést, még ha az első hetek piszok nehezek is....talán épp emiatt a tisztaságuk, kedvességük miatt olyan nehéz elengedni Őket...meg mert Velük nek tudjuk a szó szoros értelmében megbeszélni, hogy mi történik most, bár meggyőződésem, hogy ha elmondjuk Nekik, értik....hozzám több cicám is (olyan is, aki évekre eltűnt) hazajött meghalni....

Fiooo, Dorka:D
TÉnyleg nagyon hiányoztok ám, nagyon remélem, hogy nincs semmi gond egyikőtöknél sem!

Ninokám:D
Már várom ám nagyon, hogy láthassam az én jóképű KEresztfiacskám;)
Nadálytőkrémet én vettem már patikában is, de mintha DM-ben is láttam volna....szerintem azért inkább a gyógyszertárban keresd, ott egyszerűbben meglelhető, és szinte mindenhl van.

Vicky:D
Húúúúúú, szuperül hangzik ez az út! Én mindíg úgy gondoltam, hogy annyira nem vágyom a nagy Ámerikába, aztán megnéztem pár term.filmet a Grand Canyon-ról, meg a Yellow Stone-ról, hát azóta mennék...csak ne f.snék annyira a repüléstől...bár, ha az a sorsom, hogy repülőgépszerencsétlenségben adjam le a kulcsot, úgysem fogom megúszni, akkor sem , ha egész életemben nem ülök gépre...akkor legfeljebb rámesik egy ;)
Pihenjetek nagyon sokat, érezzétek jól magatokat, abból gond nem lehet:D Ja, és remélmem megint megörvendeztetsz minket olyan gyönyörű képekkel !

Niko:D
Ezek szupi hírek! A kis Óriásbébi! :D Áki egy 5 cm-s petezsák (inkább petegömb) volt, mikor először láttam.....régi szép idők...olyan fura, mintha álmodtam volna az egész várandósságot, pedig még tavaly ilyenkor javában pocakom volt;)

Szeri:D
De helyes lehetett Bali, ahogy locsolkodott! Nálunk sjanos ez kimaradt, Ákit még nem nagyon kötötte le a parfümös üveg (kivve a kupakja, azt kitartóan próbálta lenyelni) :D Majd jövőre ;) (mármint jövőre locsolkodhat, nem lenyelheti a kupakot)

Tegnap nálunk járt Zsu és Mica. Hát kérem egy tündércsaláddal van dolgunk. Miklós hihetetlen vagesz volt, úgy gyömöszölte Süti-mamát (aki boldogan tűrte a kényeztetést), hogy csak néztem. Szerencsére a titkos vágyamnak megfelelően a kedvenc kutyumat választották, majd Zsu bizti mutat képet Róla.

Na, mára ennyi, mindenkinek ezer ölelés

porsika

Marietta,
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ez a Ti napotok, sikerüljön úgy, ahogy szeretnétek!!

Hajni,
gyógymanókat elküldtük!!! ha tudunk bármit segíteni, szólj!!!

Pinkiné,
sztem bárhol lehet kapni, gyógyszertárban és drogériában is :wink:

Ákosnak boldog boldog 8 hónapot!!!

Nikó,
hangosabb gratulaaa!! de jóóó!! és jól vagy? minden rendben??
én aluszékony voltam és állandóan pisilni jártam az éjszaka közepén.. :lol:

Orsi,
nagyon édesek a gyerkőcök!! maradt esetleg a tortából?? :wink:
szintén Ikea fan??? :lol:

Meri,
drukk, drukk hétfőre!!!!! és tényleg próbálj pihizni!! meg picit inkább befelé figyelni..
Nagyinak jobbulást kívánunk, térjen hamar haza!!!

Arwen,
tök jó, hogy minden rendben Attival!!! mászós-felfedezős.. :lol: :lol: ez a korszak jön :wink: nálunk a kályhát nyitogatja, amikor kisebb volt, Apával együtt raktak mindig tüzet :lol:
lehet, hogy elválaszt, a napi 2 szopi mindenképp ez irányba halad
ha Ő dönt így, az mindenképp jobb, el kell fogadjuk a döntését..
nagyfiú már!!! :lol:
házhoz sok lekik erőt és türelmet!! mindenképp izgis időszak következik!!

Vicky,
remélem, meggondolja magát a szervezeted és tudtok majd konzultálni a dokiddal!!!

Bodzi,
nagyon sajnálom a kutyust!! szegénykém!! :(

Mi tegnap voltunk kutyus-viziten, így megismerkedtünk orsival-Ákossal-Nagyival-unokahúgokkal-öccsel :lol: :lol:
Áki úgy sötör 4kézláb, hihetetlen!! és állandóan felállna-lépegetne.. édes azzal a nagy kék szempárral!!
Porsiéknak végük lesz lasssan!! :lol:

és persze Süttenccsel és a 9 teljesen anyjukra hasonlító kölökkel :lol: :lol: Miklós imádta sütit, Ő meg annyira türelmesen viselte az én visító, nagy mozdulatokkal közelítő fiamat, hogy csak na!!
itt egy fotó :lol: :lol:

Kép

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok,

csak bekukk, jó sűrű hétvégénk lesz megint, úgyhogy nem nagyon tudok majd jönni...

Marietta, nagyon szép napot Nektek mára!!!!!!!!!!!

Gyuzso, Porsika! Gratula a sikeres "örökbefogadáshoz" :D

Porsi, néha én is félek a repüléstől, volt már párszor, hogy lepergett életem filmje, mikor épp hóviharban szálltunk fel, vagy dobált a vihar....és azért 15 óra az nagyon durva lesz...spanyolba menet már 3 óra után minden bajom volt, fogalmam sincs, hogy fogom bírni...de a szent célért mindent! 8)

Bodzi, sajnálom a kutyit :cry: :cry: :cry:

Puszi, jók legyetek :lol:

Kép
vickybabe

sziasztok!

Gyuzso, hát nem megmondtam? :)

Most kifejezetten hozzád kukkantottam be, mert azt olvastam a neten a házipatika.com gyógynövénytárában, hogy várandós nőknek nem ajánlják a nadálytő használatát :shock: :shock: mivel a májra toxikus (mérgező) hatású pirrolizidin-alkaloidot tartalmaz.

Vélemény?

Mondjuk a csütörtöki torna kimozgatta a fájó forgómat, dehát ha megint beüt a mennykő, jó lenne valami ellenszer. Bár tegnap a szülőfelkészítőn a gyógytornász azt mondta, hogy erre sajna nincs se gyógyszer, se semmi mert hát a terhesség utolsó harmadában lazuló kötött izületek tudnak ennyire fájni, ahogy a medence tágul, készül a szülésre. Na meg hát Peti "súlya" is, amivel nyom lefelé.
Egyébként szerinte még amiatt is fájhat, hogy már koponyafekvésű a fiatalúr és nyomul lefelé. Dehát az még kicsit korai, szerintem. :roll: :roll:

Mind1, ma uh után okosabbak leszünk :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?