Sziasztok!
Marietta,
holnapra gyonyoru napot es tengernyi boldogsagot kivanok Nektek!!!!!!!!!!!!!!!!Varjuk a kepeket!!!!
Niko,
akkor most mar hangos gratulaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!
Meri,
jaj sajnalom,nagyon vigyazz magadra!Nem akarsz elmenni tappenzre inkabb???Most ti vagytok a legfontosabbak!!!!!!!
Orsi,
jaj de nagyfiu Domi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Es Samu meg...hat valami gyonyoruuuuuuuuuuuuu!
Vigasztalas:hat igen,el tudom kepzelni,hogy hoyg vigasztal Domi.De draga!!!Egy fiugyerek egeszen mas,mint egy lany.(Sogornomeknel latom,ahol 2 lany es 1 fiu van)Ezert is nagyon igaz,az Anya-fia szerelem
Pinkine,
drukk a 4 Dhez es varjuk a kepeket!!!!!!!!!!!!!!!!
Vicky,
nagyon sokat eszemben vagy!!!!!!De jo lesz Nektek most ez az ut!!!Megjott mar?Volt vervetel?
Velunk:most indul a tervezes,szoval most ejjel-nappal azon ragodunk,hoyg hogy leygenek a dolgok,mi is,meg atervezo is.Rajzolunk-rajzolunk-rajzolunk
De mondjuk mar kesz
Csak meg vannak dolgok,amiket finomitunk.
Megneztunk par hazat,amit o tervezett,meg kivitelezett is a cege,es mas kivitelezok hazait is.
Attilanak meglett a ver-vizelet eredmeny,meg a hasi Uh,mindne ok,de majd kell kontroll pipit vinni 1 honap mulva,hoyg nehogy visszajojjon a baci.
Amugy nagy csibesz,dumal ezerrel,kuszik,mint a villam,maszni nem,csak negykezlab hintazik,felterdel,most par napja terdelesbol oldalra ul,de sztem az csak veletlen,ahogy elbillen,vagy nem tudom...
Szoval ilyesmik.Es semmi nem szent neki,mindent meg akar vizsgalni
Imadjuk,na!!!!
Majd hozok kepeket,ha felteszem a gepre.
Alvas:nalunk (lekopogom) mostanaban szuper,ugy 8 hos kora ota este 8-reggel7-8ig alszik egyhuzamban.Van olyan,hoyg kel ejjel,de 1-2nel nem tobbszor.De leginkabb nem kel egyszer sem!Nagyon jo lenne,ha ez igy maradna mar!
Nappal is alszik szepen.Mondjuk o mar regota egyedul elaszik,este is es nappal is,kb 4-5 hos kora ota.
Ja es kepzeljetek,nem akar szopizni..vagy el akarja magat valasztani vagy csak sztrajkol,nem tudom,de tegnap reggel ota nem szopizott.Mondjuk o mar kb 1 honapja csak reggel es este szopizott,de most sem este sem reggel,sem semmikor nem akar tegnap ota.......
Ugyhoyg tejpepet kapott reggelire is,az bezzeg lecsuszott neki......szoval nem tudom,hogy elvalasztaj magat vagy atmeneti lesz...na majd kiderul....
Gyuzso,
csucs ez a quad!
ragas:Attilam s pont igy rag,es a vedon is mondta,hoyg nem fogfuggo,hisz a ragofogak igen keson jonnek ki..akkor addig nem is ennenek darabosat?Az inyukket ragnak,bizony.Attila csak azt rag am,amit o akar.Pl a kenyergalacsint lazan pakloja a szajaba,eszi,de pl a krumplidarabokat nem nagyon eszi....
Szeri,
remelem majd elmondod,mi az a "baj"
Adrienna,Bodzi,
orulok,hoyg jottetek
Angyalkrisz,
csenge tunderiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!
Esztora,
jobbulast!!!!
Nandorka is eltunt.....
Fionaval tenyleg mi lehet?????Nagyon reg volt.....
Porsikam,
olyan reg lattuk Akit,kerunk kepet!Na meg a kutyikrol is
Na most ennyi,felebredt....puszi