Hajni!
Sok boldog névnapot!!!
Minél gyors javulást!
Piciknek meg jobbulást!
Mi is újra itthon.
Prücsi!
Ákos csatlakozik a zenekarba. Ő is rázza ezerrel de még a katicás csörgő is megy mellé.
Wellness hétvége nagyszerű volt. Felváltva vigyáztunk a fiúkra, így mindenki kényeztette magát.
Most pedig Mutiék vagyunk. Apa lepasszolt minket, sok a meló...
Bea!
Mi is pont így jártunk nyáron a rendőrökkel. Nekünk sem égett a lámpa, de amint meglátták Manót és nagy pocakot tovább engedtek.
Fordnál már könnyű kicserélni, de inkább engedtek, de pl. a polónál anno nem ment házilag a csere.
Ja és Miskolc, akár ott is lehet tali. Van rokon, és sűrűn járunk.
;)
Pajzsmirigy, holnap megyek vissza. Alulműködik, meg gyulladás van a szervezetemben. Holnap elválik mi lesz ezután.
Andi!
A pajzsmirigy miatt nem parázok, mert már tudják kezelni. Én attól féltem, hogy másfajta dudorom van.
Ezért is féltem, pedig távol áll tőlem, hogy párázzak, de sajnos mostanában olyan hamar kimondják a halálos ítélet, kortól függetlenül.
Meglestem az ikreket.
Hubának, igazi kisfiús arca van. Tényleg rengeteget változtak.
Timi!
Ejha, volt nagy ünnepelés nálatok. Nem szeretem ezt az ünnepet sem. Az összes csoki az én hasamba landolt, onnan meg a fenekemre rakódott.
Maja rucija nekem is nagyon tetszik. Csini nagyon.
Ciripke!
remélem Marci is jobban van már. Verdás pulcsi nagyon vagány, Manó is örülne neki.
Ági!
Esés miatt ne legyen rossz napod. Előfordul, akárhogy is figyelünk, lesz még nagyobb is. Ákos is letolatott már a nagyágyról. Kacagott, kacagott, mert hátrafelé ment le, gondolom a lába egy darabig lógott, majd puff, de nagyobb volt az ijedség szerencsére. Most már csak a földön maradhat egyedül.
Kriszta!
Nadinról a sorozat kép nagyon tetszik!
watellily!
Már igazi hátihordót akartam venni, azt hiszem anyagilag jobban járok a kendővel. Köszi a képeket, jó ötlet. Nagyon csinik vagytok.
Minden baba nagyon tetszik. Prücsi, Te nagy fiad, nagyon ügyes, lassan járni fog.
Kata!
Ez az almás kép.
Szuper, szerintem Ákosnak is csak így kellene.
Ádi babáról rég láttam, kérem a macis képet. Már csak viszonyítás miatt is.
Móni!
Hozzátápi? Mikor lesz start?