Új privát üzeneted érkezett!

Lafi: Olyan jó nézni ezeket a fotókat!!! Mind2 gyerek nagyon aranyos! Büszkék lehetnek rájuk a szülők!

Kép

Kép
bettica

CSakegy: gratula!!!! Ilyen lazán kell ezt csinálni!!! Egyébként volt egy érzésem veled kapcsolatban, sőt még tippem is van a zebrapárodra!! Na de nem kiabálom el, majd ha tényleg ő lesz, megmondom.
Jaj és Lilla baba egy tünemény!! Olyan kis huncutul tud nézni!! :D

Lafi, Ella: fiúk gyönyörű szépek!!!

K.ir: remélem jól vagytok!! Anyukádnak mennek a drukkok még mindig!!!

Zsizsik, Zazzy: sajnálom :cry: :cry:
Hajni: te mikor tesztelsz? Szorítok!

Rejo: hangosan felröhögtem a válltördelős tanácsodon!!! :lol: :lol: Bár ha tényleg ezen múlna.... ki tudja.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kincs: gyönyörű hegyes pocid van, én is fiúra tippelek :wink:
Norka, Anyóka, Monee: ti pocijaitok is szépségesek!!! Csinik vagytok nagyon!

[/quote]
Vendég

Monee!

Ha jól emlékszem 4*1-et szedtem a MaCi-ból. Nekem por formában volt, már nem tudom mennyi volt egy zacsiban. Az egész zacskó MaCi 20 ft volt kb. és jó sokáig elég volt. Néha szedtem mellette MagneB6ot is +ba.

Csakegy!

Kicsit át kell strukturálnod most akkor az életed, de gondolom nem bánod. :wink:

Nekünk még várni kell a tesóval, most épp a sebészt hajkurászom. Pajzsmirigy-műtétre szeretnék időpontot kérni. Mondjuk most épp nem javasolták, mert rosszak lettek a hormonértékek és így nem vállalják a műtétet. Én meg már meg akarok szabadulni ettől a betegségtől..

Kép
babancs

Ja Kincs: Szép nagy, hegyes pocak! :) Tetszik a szoba. Én is olyasmit akarok, hogy alul egy kicsit sötétebb szín (pl. kék), egy tök jó Micimackós bordűr, maj egy jó kis halvány szín. Ja és persze a kék háttérbe majd pingálgatok Dimet-féle módszerrel szintén Micimackós figurákat...
Őszintén szólva én is fiúra tippelgetek (az a zöld babakocsi sok mindent elárul ;) ) Nevek megvannak már?

A szobáról jut eszembe: Bementünk az egyik közeli tapétaboltba a múltkor, hogy nézzünk valami szép tapétát a gyerekszobába (a párom tapétázni akart én meg kinéztem egy tök jó tapétát). Na, amit kinéztünk, mert tök aranyos volt és talán még a mi picike szobánkban is jól mutatott volna, az 5000Ft lett volna tekercsenként :shock: Így maradt az arcunk... Kellett volna belőle kb 9-10 tekercs és ráadásul az alsó része csak egyszínű kék lett volna, arra jött volna egy Micimackós-Malackás bordűr, majd egy apróbb, ritkásabban mintás szintén Micimackós-Malackás-Füleses-Tigrises tapéta... Sokkolva jöttünk ki a boltból, hogy akkor ez most hogy is van? Nyilván a Disney-figurák miatt ilyen drága, mert a többi gyerek tapéta nem volt ennyire brutál áron (csak hát azok meg nem tetszettek)...
Mondanom sem kell, hogy sikerült az uram lebeszélni a tapétázásról (mi a fenének kellett volna, úgy is csak letépi a gyerkőc, amikor unatkozik... arra meg sajnáltam volna ezt a drága tapétát) és maradt az én festéses ötletem. Igaz jól ki kell glettelni a falat, de ez így kevésbé lesz zsebbenyúlós. Arról nem is beszélbve, hogy igencsak szeretnénk elköltözni, akkor meg mi a fenének költsünk sokat a gyerekszobára... No, gondolom jól unjátok magatokat, úgy hogy abbahagyom és megyek válaszok néhány ímélre
:oops:

Kép

Kép
bettica

Na még 1-2 dolog, ami eszembe jutott:

Zazzy: Sajnálom... Tényleg nézd a dolog jó oldalát: spontán pé és mensi. Hamarosan beköszönt az a baba, ne félj ;)

Hajni: Bódogat neked! Sok-sok szép virágot!

Kép

Kép
bettica

Boldog Hajnalka névnapot kívánok!

Kép
babancs

kis időm van csak visszaolvasni, és csak egy hirig jutottam el... csakegy!!!!!!

csakegy, aztamindenségitneki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gratula!!!!!!!!!!!!!!!!

nálatok is 21 hónap lesz kb a korkülönbség. :roll:

Marci 12 kiló. lépcsőt mászni megtanult (egy hatgyerekes családnál voltunk látogatóba, kb 5 perc alatt megtanult felmenni a lépcsőn), így már ő megy fel. és úgy szoktam felvenni, hogy enm hirtelen, hanem magamhoz ölelve. igy olyan, mintha én lennék 12 kilóval több.
te most szedted végülis a metet???? mióta?

az a baj, hogy én is nagyon gázul eszem. nem is tudok másképp. nem tudom, hogy csinlod, nekem nincs tenger időm, és sosincs itthon semmi. ha bemegyek egy üzletbe vásárolni, olyan undor fog el, hogy üres szatyrokkal jövök ki, aztán eszem ami nagy nehezen van otthon.

Kép

Kép
csillagfény

Szióó!

Ezoterike pü olvasva és véálaszolva :wink:

Ella Lafi ez a két srác ennivaló!! :)
Nagyon formás pofik!!! :)
Lafi a kabátos képen naggggyon hasonlít rád a fiatok!

Babancs a pelenkázón a szopipárnát tárolom :lol:
A műtétet sajnálom, jó lett volna ha gyógyival rendesen működik! sok sikert!

Bettica mi a bordűrrel jártunk,úgy mint ti a tapétával... zöld színt akartunk és két lehetőség volt, ami jobban tetszett az több mint duplája volt mint amit megvettünk...de szeretem ezt is. Micimackót én is akarok de lehet csak később,láttam aranyos szivacs figurákat elérhető áron,a festést nem merném megkockáztatni
Sztem a zöld szín lány és fiú szín is :D A babakocsiból meg piros kék fekete választás lehetett volna...én világos, beige vagy sárga ,zöld színben gondolkodtam...így egyértelmű volt a zöld.
Olyan rossz hogy pár boltban kék, rózsaszín vagy fehér babás dolgok vannak csak:evil:
Vendég

Azért kíváncsi vagyok, hogy bejön-e nekünk a fiú tipp. Elég sokan erre tippelnek :lol: Lassan, úgy is kiderül és kénytelen leszel elmondani :) Mi is várjuk már a nagy napot... :lol:
Egyébként én is azon bosszankodom, hogy nem tudok másmilyen cuccot venni a kisfiamnak, mint kéket, fehéret és zöldet. nincs másféle szín a palettán a gyerekcucc-gyártóknál... Hihetetlen. Most kaptunk egy rakat tacskós pólót, meg bodyt persze mind kék és fehér :twisted: Nem akaom, hogy a gyereknek csak kék meg fehér cuccai legyenek... Remélem lesz másmilyen is és nem csak ezeket a színeket fogjuk kapni... Ja, hülye vagyok, mert kaptunk egy szarvasos mintás zsemleszínű bodyt, de ennyi...

no, nem bosszankodom ezen, mert legalább lesz mibe öltöztetni a gyereket és nem fog pucéran rohangálni a lakásban :twisted:

Kép

Kép
bettica

Kincs!

Válaszoltam :wink:

Bettica!
Ne sajnáld a tapétát! Ha mi majd festjük a lakást, az összes tapétát leszedetem, mert penészedikegy-két helyen alatta :evil: , így én utálom....
Kisfiú ruhák színe:még lehet találni bézs és barna színeket, oszt ennyi :evil:
ezoterike

Fiús szín(ek): az én két fiamnak sok zöld (és árnyalata) színű ruhájuk van, továbbá sárgák is vannak (szerintem az sem kizárólag lányos, inkább csak azért van kevesebb, mert én nem szeretem a sárgát), és sok piros ruhájuk is. Az nem kizárólag lányos szín (lásd: Sumi), főleg, ha jól kombinálod: piros nadrág (kis kék mintával a térdén) + zöld felső. Vagy: piros felső + barna nadrág. Én nagyon szeretem a pirosat rajtuk, és jól is áll. Egyetlen szín van, ami szerintem mindenképpen lányos (a rózsaszín), a többi mind adható fiúra. Legalábbis szerintem :)

Kép
vöcsök

Cukik nagyon ezek a kislegények.....!!! :lol:

Kincs, nem is írtam az előbb, hogy mennyire hegyes a pocakod..... :shock: :shock: Őrület, hogy milyen helyes vagy pocakosan !! A szoba is nagyon aranyos, és a babakocsi színe alapján + a pocak formája alapján én is kisfiúra tippelek.... na majd meglátjuk !

Norka, tudom, hogy igazatok van, türelmetlen vagyok. Majd igyekszem komolyabb lelki gyakorlatot tartani.... és lenyugodni. :wink:
zsizsik

Sziasztok!

Csak egy gyors beköszönés, nemsokára érkezik a dokinéni, és rohanok rendet rakni............

Visszaolvasás nélkül: Mindenkinek nagyon köszönöm a jókívánságokat, azokat is amik sms-ben érkeztek, és azokat is, amiket itt kaptunk!!

Viszonzásképpen 3-4 fotót is teszek fel nektek, lássátok, milyenre sikerült ez a pcos baba!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kicsit sárga, nem is akar szopni, (hiába küzdöttem a tejért, ami mostanra be is indult végre rendesen), állandóan alszik, de a miénk és imádom. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A szülés........... Kicsit felemásra sikerült, de összességében csodálatosnak és ösztönzőnek nevezném. Részletesebben kicsit később!

Íme a képek:
Kép

Kép

Kép
Vendég

Még a hülye csíkom is tudja, hogy Nóra megszületett!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Betojok............

Majd cserélek!

Puszka csajok

Sok-sok ölelés!
Vendég

Monácska gratulálok, nagggyon helyeske!!! nagyon cuki!!!

gyönyörű ez a kisleány!!!

Kép

Kép
rejo

Sziasztok!

Rejo!

Írtam privit.
Kórházas ügyben nem rongálnám a fórumon a népet.

Monácska!

De jó hogy jöttél! :D:D:D:D:D:D:D:D
Milyen gyönyörű kiscsaj Nóri, hihetetlen! :lol:
Örülök hogy a tejcsi rendben van! Megesz a penész a születéstöri után. :lol:

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Monácska!

Nagyon édes a kislányod! Még egyszer gratulálok hozzá!

Lafi!

Mégegyszer megcsodáltam Hunor babás képeket, olyan jó fotók! A kedvencem a mikulásos :lol: , de a kabátban is igen helyes. Domira én is adtam olyan ruhát, ami még az enyém volt. :)

fiús színek: én is Vöcsökhöz hasonlóan gondolkodom a zöldről, a pirosról és a sárgáról. A babakocsink is főleg piros a bézs mellett. Volt Dominak egy turis piros-fehér csíkos gatyája, abban volt a legaranyosabb. Dehát függ a babától is mi áll neki jól :) , na meg az anyuka ízlésétől is, mit ad rá. :lol:
Ja és a gyerekszobánk rózsaszín. :), pedig papayát választottam a színskálából. Nekem már olyat is mondtak, hogy nem szabad rózsaszínt adni a fiúgyerekre, meg rózsaszín szobába tenni mert buzi lesz (ez a legviccesebb :twisted: ) Pedig nemrég még mekkora divat volt a férfiak körében a rózsaszín ing, meg nyakkendő.
Mondjuk rózsaszín ruhába én sem öltöztetném Domit, de pl. pöttyös bodyja van.

Kép
babancs

Monácska: Fantaztikusan szép ez a gyerek! Az egyik képen olyan, mintha mosolyogna :) Nagyon szépek vagytok és én is tűkön ülve várom a töriteket ;)

Monee: Szerintem nyugodtan tárgyaljátok ki it a fórumon a kórház témát (persze csak ha nem túl személyes), mert szerintem sokan okulhatunk belőle. Engem pl tényleg nagyon érdekelne, hogy mi az ami miatt inkább feljönnél pestre a fájásokkal... Csak van ott a környéken egy normális doki...

Kép

Kép
bettica

Színek: Én is gondoltam a sárgás, meg pasztell színekre is (hiszen a szoba is valami ilyesmiként fog pompázni...). A piros nekem merésznek tűnik, de persze minden attól függ, hogy milyen piros és milyen ruci ;) Pl. egy kantáros nacit simán el tudok képzelni a fiamon, de azért persze látnom kell azt a nacit, mielőtt ráadom... :wink:

Kép

Kép
bettica

Köszönöm, édes gyermekem nevében is a dícséreteket, dagad a májam... :lol:

Mona, ti is nagyon szépek vagytok, jól sikerült kiscsaj, büszke lehetsz rá, asszem pasik nektek annyi... :lol:

Babancs, nyugtass meg, hogy nem geci a szakvizsga bizottság, olyan elánnal kezdtem tanulna, B-részből megyek először, anyagi bjogból írok, de már eljutottam odáig, hogy csak a btk, be, bvtvr és egy-kát bk, bh-t tanulok....feladtam még az elején...nem fog az agyam...eddig tanultam könyvet, most már csak a fontosabb törvényeket, pedig az összes tv-t kinyomtattam, amiket a tételekhez írtak, de az baz..i sok!Szóval nyugtass meg, elég csak a főbb tv-ből tanulni....
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm szépen a gratukat! A családon és rajtatok kívül senkinek sem jutottam az egszembe. Gondolok itt a munkahelyemre. Vagyis bocsánat egy azaz egy gyerkőcnek és az apukájának, akik reggel beestek és ez volt az első szavuk. Szép mi?
Éééééééééés Apa sütött nekem palacsintát durumlisztből édesítőszerrel. Hát nem édes???? Napok óta nyavajgok neki hogy palacsintát ennék. Erre ma meglepett vele.

Monácska: Tündériszép ez a babóka. Mégegyszer gratulálok.

Lafi: Hunor fantörpikus mint azt már mondottam.

nemhiába ezek a metes babák, hát szóval.........tudjátok: GYÖNYÖRŰEK!!!!!

Monee: másikba dobtam görbét. Amúgy végignéztem a clsotis görbéimet és soha de soha még akkor sem nemhogy máskor, nem probukáltam még ilyen magashőjű mondhatni egyenleteset.

(Halkan mondom szerintem ebből mensi lészen, mert vannak pici görcsikék, de ahogy jön, el is múlik. De a cicim, basszuskulcs ég, meg viszket, meg feszít, bimbók már nem annyira érzékenyek bár fene tudja mán.)

Nyah menem összeszedem cókmókomat irány a víz.

Ja, valaki kérdezte, asszem Koriági, hogy mikor tesztelek: nemtom. Őszintén szólva kisebb gondom is nagyobb most annál minthogy teszteljek. Meg annyi sex senem volt mert Apának fáj a térde, pont tegnap kapott rá rögzítő műanyagot. Porckopása vagy leválása van meg kezdődő Baker cisztája. Na mondom kezet foghatunk, nekem a fészkem cisztás neked meg a térded. :lol: :lol:

hajni...
Budaörs

Csakegy!

Gratula!!!!
Ugyemondtam! :wink: :lol:

Mivel a lincselés elmaradt hálistennek, ezúton érdeklődnék udvariasan, h. lehetek-e a zebrapárod?

Kép

Igaz, az enyém egy kicsit öreg zebra, mert bár mi a Jézuskától rendeltük eredetileg, de ő átmeneti készlethiányra hivatkozva átpasszolta az ügyet a Nyúlnak, és még dugdostam is egy ideig, de miután a mai UH-on beigazolódott, h. jó helyre kuckózta be magát a mi kis 3 mm-es Mazsolánk, és a dokim a szívdobogását is látni vélte, gondoltam megosztom veletek is az örömünket.

És, mint az Oscar gálákon szokták, ezúton szeretnék külön köszönetet mondani Norkának, mert amikor kiderült, h. nálunk csak laparos átjárhatóságit csinálnak, a HSG-t pedig a jódallergiám miatt máshol sem végezhetik el, akkor villámgyorsan leszervezte nekem a hycosy-t. Aznap, amikor Arnold doki felhívott időpontegyeztetés céljából, akkora kő esett le a szívemről, h. csak úgy koppant, az esti barnázást annak tudtam be, h. rövidesen meg fog jönni, pedig valószínűleg akkor ágyazódott be!
Onnantól csak a mensit vártam (pont, mint bő két évvel ezelőtt :lol: ), még írtam is Norkának, h. most fog kib..ni velem az anyatermészet és késni fog, h. lemaradjak az időpontról!
Aztán tényleg nem jött meg és én két éjszakai nemalvás és agyalás után reggel úgy döntöttem, h. lesz, ami lesz, tesztelek!
Aztán reggel ott álltunk a párommal és az a vacak olcsó teszt csak nem akart csíkosodni, én meg ott bőgtem, kezemben a teszttel, amikor a könnyeimen át egyszercsak azt láttam, mintha halványan derengene rajta mégegy csík! A párom mondta, h. szerinte nem. Ott vitatkoztunk a teszt felett, a csík meg közben egyre erősebb lett! :lol:
(szóval türelem ezzel a vacakkal, mert kell neki 3-5 perc, mire vmi lesz belőle! :evil: ).
Úgy tűnik, nálam a pszichés faktor erősen beleszól a teherbeesésbe. 7 hónapja próbálkozunk, tökéletes PÉ mellett, tökéletesen időzítve, de a mensivárás kellett ahhoz, h. a baba megtapadjon! :twisted:

Remélem mások is rövidesen csatlakoznak a csordához! :wink:

És bocs, h. önző voltam, mindjárt visszaolvasok! :oops:

rambóka

.................... :shock: :shock: :shock: :shock: :D :lol:
Hát.....izé................ nem is mondok semmit..........Rambóka..... GRATULA !!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ez meg a suttyom zugizebra.....!!! :lol:

Basszus...... mi jön még ma.........????????????????
zsizsik

Rami: Hát komolyan mondom beszarok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pszhoszomatikus bebeszélés igaz???????????? :lol: :lol: :lol:
Gratulálok!!!!!!!!!!

Akkor már megis van Csakegy társa!

Egyébként énsenem lincselnék meg senkisenem! ne féljetek!
:D

hajni...
Budaörs

Pá mindenkienk elhúztam a csíkot, este benézek hátha lesz még meglepi.

hajni...
Budaörs

Sziasztok!

Milyen hírekre jövök itt már megint! :lol: :lol:

Rambóka, nagyon nagy gratula Nektek is!!! Hogy bírtad eddig titkolni a zebrádat?!

Jó lenne, ha a jó idő egész csordát csalogatna ide!!! :)
Kép

Hajni, boldog névnapot!
Kép

Lafi, Ella, nagyon édesek a gyerekek!

Monácska, gyönyörűséges Nóri baba! :D várjuk majd a szüléstörit! :wink:

Kép

Kép
anyoooka

Anyooooooo: Kösiiiiiiiiiiiii

hajni...
Budaörs

Rambóka!
Gratulálok!!!

Kép
vöcsök

Monácska,

Nóri egyszerűen TÖKÉLETES !! Gyönyörű kislányotok született, csak gratulálni lehet hozzá...! Puszi
zsizsik

Rambóka!!!! Szívből gratulálok! Jesszus mi van itt, asszem sűrűbben olvasgatlak benneteket hátha fertőző ez a zebrás dolog!;-)

Jaj, és a babák csudi szépek: irigy-irigy!
Vendég

Verus!

Köszi a segítséget! Én átsiklottam Vöcsök hsz-én! :oops:
Most olvastam, h. párod kolléga. :D
Miért csak szökőévente írsz?

Vöcsök!

Öblögetéssel óvatosan! Ha élesen elkezd fájni, akkor mindenképpen menj vissza a dokihoz! Ha netán belázasodnál, akkor ügyelet! :!:
Ha eddig deszkakemény volt a dúzzanat és meleg, akkor tényleg jó rá a meleg borogatás, de ha úgy érzed, h. vhol genny ürül a szádba, akkor mindenképpen menj el dokihoz!

Kincs!

Tényleg ilyen hegyes a pocid v. csak a fénykép torzít? :D
Tényleg kisfiú? :wink:

Csakegy!

Ha a CT maradandó károsodást okozott volna a kis ostoros egysejtűben, akkor az embrió kiszelektálódik az első hetekben (kivéve pár kromoszóma szám eltérést, de azok a fentebb emlegetett vérvételekkel jó arányban szűrhetőek!). Szóval, ha megmarad, akkor valószínűleg egészséges!

Szerintem is a 11 a nyerő, nekem olyan brutális tojásfehérjéim voltak szülés óta a PÉ napján, mint a nyákdugó annó! :shock:

Káros dolgok? Én rendszeresen forró vízben fürödtem és nyomattam a Vibrocilt a taknyolás miatt. De a beágyazódás napjától már nem kellett.

Lépcsőzés? Mi úgy csináltuk, h. eleinte 1-2, majd később 8 lépcsőt hagytunk neki megmászni.
Eleinte négykézláb ment csak, aztán rájött, h. hogyan lehet a korlátba kapaszkodni, mostmár gyönyörűen jön le is, fel is! A „le” a nehezebb!!!! Mire akkora lesz a pocid, Lilla is simán megtanulja!!! Csak ne sajnáld a ruháját, ha hason csúszva mászik fel, akkor hason csúszva, az a lényeg, h. haladjon! Nálunk az a jutalmazás, h. minden sor lépcsőn felérve felkapaszkodhat a hátamra és hátiputiban megriszálom, azt nagyon szereti! :D

Espero!

Akkor utólag boldog szülinapot Sára babának!

Hajni!

Köszi a rajzolóst! Időbe telt mire rájöttem a nyitjára, de nagyon jók! Elmentettem!
Ja és Boldog Névnapot! (Bocs, én mindig le vagyok maradva a névnapokban! :oops: )

Ella, Lafi!

Pockok nagyon aranyosak!
Nekem a Mikulásos tetszik legjobban! Melyik babafürdető habzik ennyire?

Babancs!

A műtétet nagyon gondold meg, mert utána átmehet alulműködésbe és hízni fogsz!

Akkor a Dulux titeket is megszivatott! A papayán én is filóztam, de aztán egy mézszín mellett döntöttünk (már nem is tudom, mi a neve), de miénk is sokkal sötétebb lett, mint a színmintán! :evil:

Bettica!

Disney-ék rettentő pofátlanok árban! Ha vmin egy fél Micimackó v. az éppen aktuális mozihős vigyorog, az egyből duplaannyiba kerül! :evil: Mi a párommal bojkottáljuk a Disney ipart és inkább Kisvakondos, Vukos v. hasonló cuccokat veszünk majd!
És alsó tapétának inkább egyszínű, lemosható tapétát keress, majd a ded kiszínezi! :wink:

Nálunk is csak kék ruhák voltak az elején, de legutóbb már végre sikerült zöld és khaki ruháat is börzéznem! Gergőnek is jól áll a piros (szőke kissrácoknak általában). Rózsaszínt azért nem adnék rá! :roll:

Monácska!

A kacsintós kép haláli! :D :D :D

rambóka

Hajni mondta nézzek fel hozzátok!
hát nem semmi! itt aztán zajlik az élet!

Csakegy, Rambóka: gratulálok nektek!!!! szép kismamaságot nektek!!!

Monácska : Nóri baba nagyon szép!!

Lafi: Hunor baba nagyon szép és nagyon kis ügyes, nagyon szépen tartja a fejét!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Hát ehhez már nekem is hozzá kell szólalni! :lol: :lol:

Beszarok csajok! Kép
Csakegy, Rambóka! Hehe :lol: :lol: :lol:

Annyira élvezem! :lol: :lol: :lol:

Monácska!
A kiscsajod gyönyörű. Kép

Gabika, Lafi!
Nagyon jóképű kiskrapekok! Kép Remélem a következő talin már tényleg mi is ott leszünk! Kép

Kellene frissíteni a kismama listát, de most nem megy! :?

Nyugodtan átveheti bárki tőlem. :D

Egy hete vagyunk itthon.... :roll: hármasban. Nagyon telik az idő. :shock:
Vendég

Rami, gratulálok!Ügyesek voltatok!!!!Én is a mensit vártam, hogy legyen végre a Kaális-projetktből valami, de csak nem jött meg!!!!Johnsons termék, kék színű, DM-es bónból vettük és bejött nagyon....
Vendég

Ahogy látom, itt szép sorjában jönnek a babák a régieknél....szóval Dimet, BAbancs, ti jöttök, Okr már kiesik, ők nem akarnak kistesót...én meg lemondanék erről, átadom másnak...mi még egy jó pár évig nem akarunk kistesót....
Vendég

Hát lányok tényleg szóhoz sem lehet jutni....Kivételesen nem tudtam jönni délután és tessék!
RAMBÓKA!Hatalmas gratula!Olyan jól írtad le ezt az egészet, szinte láttam magam előtt, ahogy bűvölitek azt a tesztet :D Hihetetlen, hogy eddig magadban tudtad tartani.Én biztos nem tudnám, úgyhogy mindenki megnyugodhat, mihelyst zebrám lesz, azonnal jövök majd! :lol:

Ez egy igazán szép zebrapáros!
Ja!Még reggel elfelejtettem írni neked CSakegy, hogy ennyi laptetőt nem is lehet "büntetlenül" elvinni!!! :lol: És tényleg!

Hajni!
Reggel még fél kómában meg a megdöbbenéstől ezen a zugzebrán, elfelejettem, pedig esküszöm tegnap este eszemben volt:
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!És gratulálok a palacsintához!Ez annyira aranyos meglepi volt! :wink:

Hunor és Miron gyönyörűek, nincs is szó rájuk.Tüneményesek mindketten!

MONÁCSKA!
Ez a kislány szépséges!Gratulálok hozzá!

Kép
Kép
zazzy

Tudtammmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!! Rambóka!!! Tudtammmmm!!! Kétszer is kérdeztem hogy megjött-e, de csak lapítottál, mint sz...r a fűben :lol: :lol: :lol: :lol: Hurráááááááááááá!!! Nagyon örülök nektek!!!!!!!!
Bárcsak ilyen ötösöm lenne a lottón!!!
Vendég

Micsoda jó hírek!!!!

Csakegy, Rambóka!!!! GRATULÁLOK NEKTEK!!! (szerintem Rambóka be is előzött engem, mert neki már dogobó szivecskéje is van...)

Monácska! Gyönyörű ez a kislány!!!

(halkan üzenem a gólyának, hogy én is puncist szeretnék....)

Kép

Kép
szakmarinekati

Na jól van már... :lol: Rejteget még valaki zebrát?? Mert most itt az idő, előadhatja bátran! :lol:

Rambóka: Nagyon gratulálok a kis maszatkához! Gondtalan babavárást mind kettőtöknek!
De jó! T

Tessék csak zebrácskák, tessék. Vannak még rátok vágyó lánykáink ;)

Hajni: Megnéztem a görbédet odaát. Szerintem továbbra is nagyon ígéretes ;) Drukkolok neked is! Lehet lesz még egy zebrapárosunk? Hallod Zsizsik? Nem vagy elfelejtve, nektek is megy még ezerrel a ++++ energia :)

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!!!!

Micsoda meglepi!!!!!!!!! :D :shock:
RAMBÓKA GRATULÁLOK!!

annyira jó,hogy jönnek a zebrák csordában :D
és van akinél második kismamiságát izgulhatjuk végig :D

Hajni boldog névnapot!

Mona Nóri nagyon formás kiscsaj!!!
A második képen pedig fantasztikus a fintor :)

Ezoterike köszi a pü-t!
megkerestem a képet :wink:

Sztem nem torzít a fénykép,mindenki csodálkozik a pocakom alakján és méretén de én nem találom furcsának :roll: :lol:
és nem is nehéz :D
Vendég

Koriági!
Ezek szerint beletrafáltál?!Tessék gyorsan lottót venni!!! :wink:

Kép
Kép
zazzy

:lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol:

Csakegy, Rambóka GRATULÁLOK!!!!! annyira hihetetlen ami itt történik!

Kavics, Monácska, Lafi, Ella, Babancs, a gyerkőcök egytől egyig gyönyőrűek!

születéstöriket várjuk ám

Babancs, pajzsmirigy műtét nem tuti megoldás! Kockázata is van, és nem biztos, hogy helyrejön tőle a hormonszint! Nem akarsz elmenni más dokihoz, hogy meghallgassd más véleményét is? Mondjuk Tűűhöz?

Kép
mamint

Sziasztok!

RAMBÓKA GRATULÁLOK!!!!!! :D MEGLEPI VOLT NEKÜNK A JAVÁBÓL :lol:

MONÁCSKA GYÖNYÖRŰ NÓRA!MÉGEGYSZER GRATULÁLOK HOZZÁ!!!!!

Ma béreltem egy mérleget,mert estétől csak ciciből etetem Tomit és olyan rossz érzés Volt,hogy nem tudom mennyit eszik,amikor eddig mindig láttam az üvegben a mennyiséget.
Most én is 1 ciciből etetek,hááát tényleg rengeteg tejem van Rejo :D .260 ml plussz gyült össze ma idáig.A jobb cicimben több tejcsi van mint a balban,az nehezen is bírta a 6 órát.Már várta az etetést
Fürdéskor megmértem a csupasz fenekét 4060gr :D .Reagálás :shock: :shock: :shock: 2710-zel jöttünk haza a kórházból(2800gr-al született).Pont ma 1 hónapos

Kép

Kép
lecso

Rambóka!

Gratulálok! Megvan a zebrapár! :lol:

A gyerekszoba Hérával (nemtom így kell-e írni) van festve, 3 rétegű. Ezt az egy színt nem találta el a festő. Mndjuk nem bugyirózsaszín szerencsére, hanem olyan púderes rózsaszín, nekem tetszik.
Nekünk a Dulux, ami a nappaliban van (mézsárga szerintem nálatok is ilyen van, honeybee), meg a narancssárga jók lettek).

műtét: már nagyon meggondoltam, ennél jobban már nem lehetne.
Hízás, alulműködés: amint elkezd alulműködni, azonnal adnak hormont. Ez benne van a pakliban, de az is hogy egyáltalán nem kell gyógyszer. A túlműködésre adott Methotyrin elég káros és a pulzusra szedett béta-blokkolót sem szívesen szedem. Nekem a magas pulzus már több mint 10 éve keseríti meg az életemet. Minden nap 130as pulzussal kelek, pedig szedek béta-blokkolót.
Amúgy izotóp-kezelést szerettem volna, de a doki szerint a nagy strummám miatt nem a legjobb. Szóval ha javítana a közérzetemen a műtét, az igen jó lenne. A pajzsmirigyes-gyógyszer is max. 2 évig szedhető, utána más megoldás kell.
Az alulműködésre adott gyógyszer úgy tudom, hogy gyógynövényes, veszélytelen, alulműködéssel sokkal könyebb együttélni.
Nagyon durván hull a hajam, tiszta patti a bőröm, mindenhol melegem van és még sorolhatnám..így nem igazán vágyom visszamenni dolgozni, de ilyen TSH értékkel köv. gyereket sem vállalhatok. Szóval valami megoldást kellett kereni. Jövő kedden beszélek a sebésszel, kíváncsi vagyok ő mit mond.
A Tűűt nem ismerem, de nem is szeretnék felmenni Pestre. Bízom az endokrinológusban, nagyon jó orvos, biztos nem akar rosszat nekem.

Lafi!

A büntetős bizottság volt a leglazább. Csak a bírósági dolgozókat kérdezték ki alaposan, a többieknek light-os kérdéseket tettek fel. Nekem jogeset sem volt. Terhesen 10 perces "gyógyvizsgában" részesültem. Ja és 4eseket, 5ösöket adtak. :lol: Nem úgy mint a polgári jog..pedig már ott is terhes voltam, de az 50 percesre sikeredett.
Most kezdted a szakvizsgát? Vagy már megvan valamelyik?

Kép
babancs

RAMI!!!!

BASSZUS, ÜLÖK ÉS BŐGÖK!!!!
NAGYON NAGYON GRATULÁLOK!!!!
:D:D:D:D
Aztamindenit! :D Hogy tudtad eddig magadban tartani?! :lol:

Nekem annyi mára, K.O. ez a sok információ!

Lafi, Ella!

Még Nektek akartam akartam, gyönyörűek a gyerkőcök! Nekem a kuttyos képek jöttek be nagyon!

Kincs!

Én lenni kicsit irígy a babakocsitok miatt, nagyon széééép! :D

Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

BAbancs,most kezdem...büntivel...és akkor szted elég a fő tvek és ennyi????
Vendég

Rambóka :))))) Te egy zugzebrázó vagy :)))) Nem azért mondom, de Gergőnél is ezt csináltad... már ezer éve tudtad, hogy ott lapul és közben lapultál :)))

Hatalmas gratula:))))))))

Akkor most Hajninak és Zsizsiknek kell szurkolni :))))))))))))))))))))))))

Monácska: Nóra baba gyönyörű:)))))

Kavicska: képeket, képeket, képeket :))))))

Mondenki más: bocsi, ma egész nap rohangáltunk, ki vagyok purcanva... (garanciálisan megjavíttattuk a törött utazóágyunkat, gyerekülésre vadásztunk... apropó: Mit ajánlanátok a 9-18-as kategóriában az Adacon jól megfeleltek közül? Mi most valami svéd ülést néztünk ki és teljesen beleszerettünk... csak "kicsit" drága (50e) úgyhogy nem bánnánk ha valakinek lennének tippjei... ha nincs más akkor ezt vesszük meg, a biztonságon nem spórolunk)
Vendég

Én csak a fő törvényeket tanultam. A Be.-t kérdezték legrészletesebben, de megválaszolható egyszerű kérdések voltak. Anno elküldtem a kérdéseket ugye? Mert már nem nagyon emlékszem rá.

Kép
babancs

Csakegy!

Én is pont ezeket nézegetem. Azt nem tudom, hogy milyen gyerekülést vagyünk. 9-18 kg, vagy 9-36 kg (ez olyan nagy, nem?). Nagyjából egy árban vannak, 14 e ft. Gáz ilyen olcsót venni?

http://bambino.hu/shop_artdet.php?shop_id=3968&cikk=PIKOLO

http://bambino.hu/shop_art.php?shop_id=3968&cat=607938

Kép
babancs

babancs, igen, elküldted...meg is néztem gyors...hú ha ezeket kérdeznék tőlem is...jaj de jó volna...az is rossz hogy a be-ből én még régit tanultam, mint te is, és hááát ez az új, na ettől félek nagyon...remélem nem olyan gáz, mint a terjedelme...
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?