Verus!
Köszi a segítséget! Én átsiklottam Vöcsök hsz-én!
Most olvastam, h. párod kolléga.
Miért csak szökőévente írsz?
Vöcsök!
Öblögetéssel óvatosan! Ha élesen elkezd fájni, akkor mindenképpen menj vissza a dokihoz! Ha netán belázasodnál, akkor ügyelet!
Ha eddig deszkakemény volt a dúzzanat és meleg, akkor tényleg jó rá a meleg borogatás, de ha úgy érzed, h. vhol genny ürül a szádba, akkor mindenképpen menj el dokihoz!
Kincs!
Tényleg ilyen hegyes a pocid v. csak a fénykép torzít?
Tényleg kisfiú?
Csakegy!
Ha a CT maradandó károsodást okozott volna a kis ostoros egysejtűben, akkor az embrió kiszelektálódik az első hetekben (kivéve pár kromoszóma szám eltérést, de azok a fentebb emlegetett vérvételekkel jó arányban szűrhetőek!). Szóval, ha megmarad, akkor valószínűleg egészséges!
Szerintem is a 11 a nyerő, nekem olyan brutális tojásfehérjéim voltak szülés óta a PÉ napján, mint a nyákdugó annó!
Káros dolgok? Én rendszeresen forró vízben fürödtem és nyomattam a Vibrocilt a taknyolás miatt. De a beágyazódás napjától már nem kellett.
Lépcsőzés? Mi úgy csináltuk, h. eleinte 1-2, majd később 8 lépcsőt hagytunk neki megmászni.
Eleinte négykézláb ment csak, aztán rájött, h. hogyan lehet a korlátba kapaszkodni, mostmár gyönyörűen jön le is, fel is! A „le” a nehezebb!!!! Mire akkora lesz a pocid, Lilla is simán megtanulja!!! Csak ne sajnáld a ruháját, ha hason csúszva mászik fel, akkor hason csúszva, az a lényeg, h. haladjon! Nálunk az a jutalmazás, h. minden sor lépcsőn felérve felkapaszkodhat a hátamra és hátiputiban megriszálom, azt nagyon szereti!
Espero!
Akkor utólag boldog szülinapot Sára babának!
Hajni!
Köszi a rajzolóst! Időbe telt mire rájöttem a nyitjára, de nagyon jók! Elmentettem!
Ja és Boldog Névnapot! (Bocs, én mindig le vagyok maradva a névnapokban!
)
Ella, Lafi!
Pockok nagyon aranyosak!
Nekem a Mikulásos tetszik legjobban! Melyik babafürdető habzik ennyire?
Babancs!
A műtétet nagyon gondold meg, mert utána átmehet alulműködésbe és hízni fogsz!
Akkor a Dulux titeket is megszivatott! A papayán én is filóztam, de aztán egy mézszín mellett döntöttünk (már nem is tudom, mi a neve), de miénk is sokkal sötétebb lett, mint a színmintán!
Bettica!
Disney-ék rettentő pofátlanok árban! Ha vmin egy fél Micimackó v. az éppen aktuális mozihős vigyorog, az egyből duplaannyiba kerül!
Mi a párommal bojkottáljuk a Disney ipart és inkább Kisvakondos, Vukos v. hasonló cuccokat veszünk majd!
És alsó tapétának inkább egyszínű, lemosható tapétát keress, majd a ded kiszínezi!
Nálunk is csak kék ruhák voltak az elején, de legutóbb már végre sikerült zöld és khaki ruháat is börzéznem! Gergőnek is jól áll a piros (szőke kissrácoknak általában). Rózsaszínt azért nem adnék rá!
Monácska!
A kacsintós kép haláli!