Sziasztok!
Ari
Édes a lány csini ruciban
Használhatatlan ajándék
, ezek a sógornők már csak ilyenek (az enyém sem tudott még egy normális dolgot venni a keresztlányának
)
Nadine
Vágottszemű gyerkőc
Mókuska
Tollasverseny klassz lehetett, gyorsan visszarázódsz
, addig is a kiruccanás a lényeg
Zulu
Biztosan elég a kajcsi Macnak, így jónak tűnik
Norka
Orrvérzés: passz. Szandival egyszer volt, hogy jött be a déditől bömbölve (alig egy évesen), dőlt az orrából a vér, azt hittük, elesett, pedig a macskát hajkurászta, az meg bekarmolt az orra alá
.
Csipegetés nem megy a rágástanulás rovására, majd rájön Jázi, hogy kell és rágni fog mindent
Jó kreszelést
Beu
Az a rossz, hogy már mindenki lemondott a néniről (én meg több, mint fél éve nem láttam). Ma jön anyósom, megpróbál egy orvossal beszélni...
Gratula a pohárból iváshoz és az alma-evéshez
Tali: tényleg jó lett volna, de nekünk a szerda délután nem jó (két gyerekkel nem szívesen bkv-znék délután több átszállásosat, remélem, megértitek, Apa meg nem ér rá), de gondolok Rátok!
Vagy ha mégis a Mikkamakkában lenne...
Gömb
Régen jártál erre, de jó, hogy újra itt vagy
Te sem unatkozol...
Én akkor láttam utoljára Lilit, amikor még Kaska kerty-party-ján fel akart ülni
Gyönyörű és ügyes
Gratula a fogacskákhoz
Norka, Zulu, Mókuska
De jó Nektek, hogy van rendszer a kajcsiban
Én nem is tudnám megszámolni, hányszor eszik egy nap Zsombi
. De már két napja (!) megy a gyümipüré (Hipp, a csomagból, de vettem másikat, remélem, az is ízleni fog, mert amit én pürésítek, nem kell neki
)
Törpi
Ugye jöttök úszni? Olyan régen írtál! (Vagy én voltam felületes?)
Kangi
Remélem, nem bántottalak meg a tegnapival, nem állt szándékomban, de nekem nagyon tetszik Julcsid
, cuki leányzó, és légyszi ne parázz, ne depizz stb., hanem kérjük a régi Kangit vissza
Zsombi is elromlott, éjféltől kelt egy-másfél óránként, és most is csak szűk egy órát aludt, lehet, hogy ma megint megsz.vom az úszást
Megyek, mert már megy az adda-adda...
Szép napot
Puszi
Toffi + Zsombi