Sziasztok!
Dragonfly!
örülök, h minden rendben a babáiddal! Szívemből gratulálok és jó egészséget kívánok! Kicsit irigykedem az ikrekre, -szerettem volna én is-, de mióta megszületett a fiam, örülök, h nem ikrek
Vidám pocakosodást Neked! A narancslevet sajnálom
Andrea!
Remélem meggyógyultál már! Nekem szerencsém van a házidokimmal, időpontra mentem mindig és amint odaértem szóltam és behívott, akkor is, ha csúszásban volt. Kismamik elsőbbséget élveznek....Szerintem ez lenne a normális!!!!
Babaneme:
Ha belegondoltok a 12. hétre már teljesen kialakul a baba, onnantól már csak "finomodik", gyarapszik. Elvileg meghatározható a neme. Tényleg az a fontos, h EGÉSZSÉGES legyen, imádjuk bármi van a lába között
Nyugtonmalac!
Küldtem pü-t! Köszi a gratulációt! Nálunk védőnőügyileg az van, h háromhavonta jön a fiamhoz, két hetente hozzám és kéthetente nekem van jelenésem nála. Amikor hozzá megyek, akkor néz pisit (fehérje), vérnyomi, súly és majd szívhanghallgatás. Kell mennem a központi terhesgondozóba is 4 szer összesen, ott adják ki a vérvételes papirokat, ott is súly, vérnyomás, szívhang.... és még mondja valaki, h a kismamák ráérnek........
Perdo!
Ha lesz egy kis időd, lécci irjál Emeséről (doki), mert kíváncsi vagyok. Úgy tűnik mindenképp l kell mennem majd hozzá.
Marcihoz gtarula!!!!!!
Mikor jössz a dokinkhoz???
Kgaba!
Boróka-Barnabás csodaszép nevek!!!!!!!! Jó egészséget!
Szöszke!
Szia!
Gyere amikor tudsz! Valahogy mindenhol másképp működik ez a védőnősdi, városa válogatja....
Adri!
Gratula! Iszonyat nehéz, de próbáljatok tullépni a bunkó embereken! A babucik a legfontosabbak, ők adjanak erőt!!!!!!
Napsugi!
Örülök, h jól vagytok!!!!! A szívhang= mennyei zene
Ábinál még bőgtem, most csak könnyeztem. 160-t vert a szíve, imádom!
Marek!
Nekem az infralámpás melegítés segít ha fáj a fülem, arcom, homlokom. Nekem 3. napja bedugulva a füleim....... (kb. 10 napja megáztam, a hajamból csavartuk a vizet. lehet, h akkor történt a baj, de nincs lázam, semmi nátha, csak füldugulás....)
Kedden megyünk a Bolgárkerékutcába! Nagyon kedvesek voltak a telcsibe. Érdekes napunk lesz, reggel 7-re vérvétel Szegeden, 10-től apának tárgyalás Óbudán (mi addig játszóterezünk), majd 14:30-ra Bolgárkerék....
Csajok!
Aki tud tegyen fel 12. hetes UH képet legyenszíves!!!!!!!!!!!
mindenkinek jó egészéget, Eszter! Szeretünk!!!!!!!!