Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ma végre voltam dolgozni 3 hét után!!! Tök jó volt! A suliban is elmondtama gólyahírt, mert nam nagyon akarták elhinni a 3 hetes betegséges mesét ( ezelőtt volt, hogy egy napot se hiányoztam egész évben). Olyan jó volt, hogy mindenki velem örült!!! Nagy kő esett le a szívemről, hogy most már mindenki tudja, nem kell titkolóznom.

Amíg én dolgoztam, annyi mindent írtatok, hogy na! :D

Gratula az uh-okhoz!!! Úgy irigykedem! Persze veletek örültök, de majdmegesz a fene, hogy mikor lesz már ápr. 8.! REmélem, így hogy dolgozom gyorsabban repülnek majd a napok.!

Szöszke Welcome és gratula! A védőnőről és a beutalókról mindent elmondtak már a többiek. Nem tudok hozzátenni.

Peva 1,5 kg??? Tessék enni rendesen!

A betegek remélem jobban vannak! A gyógyszerekről csak annyit, hogy nekem sem engedett semmit a házi dokim, csak ha netán lázas lennék és más természetes módon nem tudnám levinni akkor Rubphpen. Ezen kívül csak homeopátia.

Nevek??? Jó kérdés. Én ugye a suliban nap mint nap gyerekek 100-aival találkozom és ezáltal vannak előítéleteim is. Vannak navek, amik nem hangzanak ugyan rosszul, de sose adnám a gyerekemnek, mert nincs túl jó élményem az adott nevű lurkóval a suliban. Csak egy példa, remélem senkinek sem gázolok a lelkébe, ha mégis, akkor a kivétel erősíti a szbályt!!!! Szóval tapasztalataim szerint a Ricsik égetni való rossz kölykök!!! Egy kivételével az összes az, akit ismerek. :D
Vannak Bogi és Boróka taníványaim is. Mindannyian nagyon talpraesett, éltrevaló kiscsajok és egyáltalán nem
kényeskedők. :D
NÁlunk még nincs igazán befutó név. Inkább csak kizártak vannak. Ezt eléggé meghatározza a vezetéknév is. Természetesen ezen poénkodott a család a hétvégén. SZegény gyerek! Még meg se született és máris a családi poéngyár célkeresztjében van. :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Jó reggelt!
Gratulálok mindenkinek a jó eredményhez! Azoknak pedig továbbra is megy a drukk, akik ma mennek uh-ra.
Én asszem ma hívom fel a dokit és remélem, hogy jövő hét elején már elmehetek ultrahangra...

Bettyna
A Ricsikről nekem is rossz tapasztalatom van... :lol: És én is úgy választok, hogy kötöm valakihez a neveket... :oops:

Perdo
Pont tegnap beszéltünk a barátokkal erről az őssejt dologról, és arra jutottunk, hogy mekkora szemétség, hogy el akarják érni, hogy minden szülőnek lelkiismeret furdalása legyen azért, mert nem tett meg mindent a gyereke érdekében...

Tegnap este olvastam, az előző oldalra már sajnos nem emlékszem, úgyhogy arra nem tudok most reagálni...Bocs...

marek

Jó reggelt!!!

Gratulálok mindenkinek a jó hírekhez!!!jó érzés volt olvasni,h minden rendben veletek!!!!:D
én most indulok uh-ra!remélem én is hasonló jókkal térhetek majd vissza!!! :roll:

adri
Vendég

Jó reggelt!

Szöszke!
Üdv itt nálunk! :)

Inez!
Drukkolunk, hogy minden rendben legyen! Jelentkezz ha már van eredmény!

Szbettyna!

A nevekkel én is így vagyok, ha van az ismerőseim körében akkor tuti hozzá kapcsolom. És hiszek ababn, hogy a nevünkben hordozzuk a sorsunk! Szóval nagyon nem mind1, hogy milyen adsz a kicsinek!

Mindnekinek szép napot!

Kép
kalózlány

Sziasztok!

Adri! De jó, hogy Te már reggel indultál uh-ra. Én még bejöttem dolgozni (hajnal óta ébren vagyok....) csak 11.40kor indulok.

Betty! Jó munkát, így tuti jobban fog telni az idő! Április 8. meg mindjárt itt van. Próbálok enni. De a hényinger nem múlt el....

Neveken nem gondolkoztunk, most még azon stresszelek, hogy minden rendben legyen. De mi is személyekhez kötjük, szóval ez természetes - sosem adnék olyan nevet a gyereknek, akinek már egy másik viselője rossz benyomást tett rám.

Szöszke! Welcome! Én szeptemberben leszek 31 :)
Szóval 1977 jó évjárat. :lol:

Daisypath Happy Birthday tickers
peva

hányinger nem múlt. hényinger sosem volt :lol:

Daisypath Happy Birthday tickers
peva

Aki ma megy UH-ra annak megy a drukk! Aztán gyertek ám hogy mit mondtak!!! Aki kap képet tegye már fel! Nálunk nem adnak, mert nincs pénz a papírra. :shock:

Zsuzsu! Dr Horváth Emesénél voltam genetikán. Magánba, de holnap a genetikai központba megyek, előkészít minden beutalót, és ott már nem kell fizetni semmiért se.

Kép

Kép
perdo

Reggelt!

UH-osoknak mi is drukkolunk. :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Csajok!

Akartam már kérdezni, hogy jár már valki kismama tornára, vagy intimtornára? Vagy csak a 12. hét után ajánlott???

Kép
kalózlány

na ,megérkeztem!...
köszönöm a drukkokat!!! :D
a jó hír,h él,mozog,dobog a kis szive!:D 6cm-es a pindúr!
viszont ezen kívül katasztrófa volt ez az uh!...olyan hihetetlenül bunkó volt velem a nő aki csinálta,h legszivesebben felpofoztam volna!főleg amilyen agressziv vagyok mostanában! :lol:
azzal kezdte,h mondta,h ez a baba még határeset így nem tudja rendesen megnézni,még kéne 2-3 nap neki az sokat számít!mert,h én pont a 12.héten jöttem egy nappal sem késöbb!(persze mert magamnak írtam ám a beutalót)...Erre megkérdezem,h tehát még kicsi a vizsgálathoz?és az baj lehet? a válasz: mit mondtam én magának?!nem azt,h kicsi hanem azt h határeset!így nem tudja megnézni pl,h megvan e minden ujja!...Én meg mosolyogva mondom,h de jó ezt is látják már ilyenkor?...Erre rámförmed,h: nem kötelességem nekem beszámolni arról,h milyen vizsgálatokat végzek!látja inkább meg kellett volna csinálni így ahogy van és akkor most nem kéne magának félórás kiselőadást tartanom! :shock:
annyira felidegesített :evil: hát hogy lehet ilyen vki?!?!

na de a lényeg,h megvan még!emiatt aggódtam és ez oké!mostmár kibírom ezt az 1hetet aztán mgyek a saját orvosomhoz szolnokon!soha többet nem megyek el itt miskolcon!!! :evil:

dragonfly:lehet,h ténylek ekcéma(nem tudom,h kell leírni :oops: )
kösz a tippet!rákérdezek majd!

peva:nekem sem akar még múlni a hányinger!néha olyan rossz!pedig én is eszek!meg a fejem is fájdogál,de nme vészesen csak inkább nyomást érzek!meg gyakran szédülök! :?

a neveken mi sem nagyon gondolkodunk még(azért van 1-2 ötlet :wink: ),de az biztos,h vmi különleges nevet szeretnék adni neki!azok úgy tetszenek!pl:ciprián,ariel,romeo!:D
lánynévben a mirjam tetszett,de olyan ismerősöm van így ez sajna ki lett zárva,mert én sem szivesen adok olyan nevet,amiről eszembe jut vki! :roll:
bár vki említette a bendegúzt!az nagyon édes név!ezek a hagyományosak is tetszenek egyébként!mint pl bulcsú:D

jajj,...ne haragudjatok,h ilyen hosszú lettem! :lol:

folytatódik a drukk az uh-soknak!!!
:wink:

adri
Vendég

Sziasztok Lányok!

Szöszke! Szia, érezd jól magad közöttünk!

Gratulálok én is mindenkinek az uh eredményihez!!! Most akkor már cak növeszteni kell őket, úgyhogy tessék szépen eszegetni, vitaminozgatni, sétálni, mozogni (!) és boldogan növeszteni azt a pocakot! Néhány hét, és rugdosódni fognak a kis manók, úgyhogy aludjatok most sokat hason, mert aztán nem fog menni!!! Nekem a 17. héten már érezhetően rugdosott a lányom, úgyhogy készüljetek!!!!!!

Tegnap:
Bejelentkeztem az uh-ra, április 5-én, szombaton 17:00-ra megyek :lol: :lol:
Nagyon izgi! Az én dokimnál az van, hogy a rendelésére van egy külön bejelentkezéskor hívandó telefonszám. Itt egy rém kelletlen és bunkó csaj van állandó szolgálatban, úgyhogy tegnap annyira felbosszantott, hogy még vele is álmodtam!
A terhesgondozás monden 2. hét szombatján van. Nem szívesen írnak be terheseket a nőgyógyászati vizsgálatok közé, így hát marad a szombat. Mondja, ápr.5-i szombaton és utána 2 hét múlva(!) van terhesgondoás. Mondom ok, de én még ápr. 5-én nem töltöm be a 12. hetet, mert vasárnap, 6-án töltöm csak be. 2 héttel később pedig már ugye majdnem a 14. hetet is betölteném. Kérdezem őt, mit gondol, mikorra iratkozzak be? Nem tudom leírni, azt a minősíthetetlen stílust, amivel kiosztott, hogy miért gonodlom én az ápr.5-ét korainak, most jó a 17 óra vagy nem? stb...
Lányok, annyira rosszul esett, hogy az nem igaz!!!! Olyan tapintatlanok tudnak lenni az emberek, és abba biztos nem gondol bele, hogy Te a napokat számolgatod a szülés napjáig, és nem szórakozásból dilemmázunk a szombaton és vasárnapon...

Andi
Kép
handrea75

Hello Adri!
Látod, én is erről beszélek! Iszonyúak az emberek!!!!
De gratulálok a picúrhoz!!! És biztosan meg van minden ujja!!!!

Andi
Kép
handrea75

Adri
Gratula az uh-hoz, uh-s nő meg menjen a ......(ízlés szerint behelyettesítendő)-ba.
Andi
És a telefonos kisasszony is ugyanoda...

Csomó bunkó ember van, de én már kezdem megtanulni, hogy nem szabad befogni a szám, ha valami nem tetszik...

Adri
Rómeó, Áriel??? WOW...ezek tényleg szépek...lánynak pedig Dzsesszika...Esetleg még Ixion??? Az mondjuk fiú név, de senki nem mondaná meg róla... És az örök kedvenc természetesen még mindig az Orália... :lol: :lol: :lol:

Egyébként tegnap megint éjfélkor indultunk haza, úgyhogy vissza kellett feküdnöm délelőtt, mert majd leestem a székről.... Ezt a napot is jól elcsesztem, de az alvás legalább hasznos...meg szépít....rajtam mondjuk már nem segít sajnos... :roll:

marek

Nekem az első ultrahangon volt olyan a doktornő, hogy majdnem sírva fakadtam. eleve csúszott az egész 2,5 órát, szétizgultam magam, majd benn ahogy beszéltek velem! Mint egy teljesen degenerálttal. Akartam képet kérni, mire közölte minek, ez csak egy kis szürke folt, majd a 12. hetesen... majd mikor kérdeztem, hogy minden rendben van, közölte, hogy orvos vagyok, vagy miért nem hiszem el, hogy igen minden rendben, különben mondta volna. csak a papírból tudtam meg, hogy mekkora, hogy pontosan hány hetes terhes vagyok, és hasonlók.
Annyira szívesen jelenteném fel az ilyen és hozzá hasonló orvosokat a szakmai kamaránál. mégis mit képzelnek, így nem lehet egy kismamával beszélni!

Kép
kalózlány

Andi:látom egyszerre panaszkodtunk!de mareknál szebben nem tudom leírni erről a véleményem!egyszerűen bunkók és kész!...
az uh-d meg szombat 5re? durva! :shock:
olyan jó amit a mocorgásról írtál!jajj...de szeretném már érezni!!! :D

marek:jól van!látom nem tetszenek a neveim!:D
igaz.lehet,h kicsit romásak,na.... de ez az orália tetszik!:D:D:D
amúgy nem semmi ez az éjszakai műszak! :shock: nem tudom hogy birod!de az tuti,h az alvás hasznos!..bár szépíteni rajtam sem szépít mostanában :( úgy le vagyok pukkanva...kikészített ez az utóbbi pár hét...
Vendég

Sziasztok!

Csak beköszönök, hogy megvagyok. :D De most ettem és úgy émelygek, nagyon rossz. A reggelit már kihánytam és a fejem is kezd fájni, ez egy ilyen nap. Így még visszolvasni sem voltam képes. :(

Tegnap elmentem EKG-ra, másfél órát ültem ott, mire elvégezték ezt a 3 perces vizsgálatot. De mindegy megvan. Aztán felmentem a terhesgondozásra a vércsoport leletemért. Terhesgondozásra nem ide járok, hanem magánba, csak ez az sztk a lakhelyem szerinti, így a vérképet itt csinálták. Kikaptam egy borzasztó dokit, akinek magyaráztam a helyzetem, de azért meg akart vizsgálni. Én meg őszintén szólva nem tiltakoztam, mert reméltem, hogy lesz egy uh. Csinált is, és láttam Mazsolát. :D Össze-vissza bukfencezett. Nem mérte meg, meg a uh itt irtó gagyi és kedden megyek ugye a nagy uh-ra, de nagyon jó volt látni.
Az ellenanyagom, meg pozitív lett, pedig nekem is A pozitív, meg a páromnak is ez a vérképe, de vmi mégsem stimmel, de majd a saját dokim elmegyarázza. Mindenesetre 2 hónap múlva kell mennem újra.
Nagy gartula a 12. heteseknek! Örülök, hogy mindenkinél jól alakulnak a dolgok. Vissza is olvasom a beírásaitokat délután, ha már kicsit jobban érzem magam.

Kép
barifelhõ79

Barifelhő!
Próbálj sokat pihizni!!!! Ha teheted, akkor pláne! Nagyon tudom sajnálni, aki ennyire rosszul van!!!

A lepukkanást hagyjuk, jó? Szerintem túl teszek mindnyájatokon :(
Az orrom, mint a buszcirkusz-igazgatónak, a szemem vérben forog és könnyezik, mint aki flyton hagymát pucol, a szám olyan cserepes, hogy még véletlenül se mernék nevetni, mert tuti, hogy szétrepedezne, na meg aztán kedvem sincs nevetgélni mostanában. Szóval nagyon rendben vagyok...
Szegény párom! Nemigen foglalkoztat mostanában a külsőm, örülök, ha 5 percig nem kell fújni az orrom...

Marek, Adri!
Húzzátok ki magatokat, mert biztosan jobban festetek, mint én!
Meg amúgy is! Szép az, aki jól érzi magát a bőrében! És miért is nem érzitek magatokat jól?

Andi
Kép
handrea75

Mindenkinek gratula az uh-okhoz!!! Drukkoltunk ám!! És még drukkolunk is tovább a többieknek!
A hülye uh-sok (mármint akik csinálják) meg maradjanak maguknak!!!!

kgaba

sziasztok.
Megjöttem uh-ról, crl- 70mm NT- 1,5mm (tarkóredő) BPD 25mm.(Fejátmérő).
Teljesen egészséges, fölhangosították a szivhangot, mert szerintük ennyi szenvedés után megérdemlem.
Szóval minden rendben, egy kő megint leesett a szívemről.

Vera grat. neked is, mostmár akkor vigyázz magatokra.
hétfőn már genetikai vérvételre megyek, remélem ott is minden rendben lesz, mért ne lenne!!!!!!!!!!

Kép

Kép
napsugár035

bocsi de vera nem itt van,

Kép

Kép
napsugár035

Napsugár
Neked is gratula! Lassan mindenki túl lesz rajta...

Adri
Éjszakai műszak...ez inkább vacsora a barátokkal...minden szerdán ez a program, amíg a férjem fallabdázik... :lol: Annyira azért nem megterhelő...legalábbis ez a része a napnak... :lol:
Amúgy én nem este vagyok baromi fáradt, hanem déltől háromig... azt a részét ki tudnám hagyni a napnak... :x

Fülfájásra valami ötlet???...sürgős lenne, mert iszonyúan fáj... :cry:

marek

marek.gyorsan melegíts sót, tedd egy db anyagba vagy konyharuhába , amíg érzed hogy meleg addig feküdj rajta.
este a fiamnak is fájt, ma reggel már semmi baja.

Kép

Kép
napsugár035

ne a só legyen fölül hanem a fájós füled

Kép

Kép
napsugár035

te mikor mész dokihoz?
visszajöttek a tünetek?

Kép

Kép
napsugár035

Én még itt... :lol: De úúúúúgy el fogok késni... :roll:
Egyébként köszi az ötletet, este megpróbálom, bár annyira nekem nem szokott használni... Mondjuk mindig én vagyok alul :lol: :lol: :lol: lehet, hogy ez a baj....? :roll:
Tünetek...háááát...ha nagyon éhes vagyok, akkor van egy kis hányinger, meg a hasam elkezdett nőni, de ennyi... Ja, és csíkos... :cry: Az előző terhességnél híztam 16 kilót és egy darab csíkom nem volt, most meg már tele van. Mondjuk tény, hogy elég kevés idő telt el , nem mondhatnám, hogy sikerült visszanyernie a bőrömnek a rugalmasságát.... :roll: De...ez legyen a legkisebb gondom! Tőlem a fejem tetetjéig is csíkos lehetek, csak legyen egy egészséges kisbabám....

Uh...valamikor jövő héten...

Hú de nagyon mennem kell!!! :arrow:

marek

akkorát sétáltunk a kutyával!:D másfél óra a levegőn és mikor hazaértünk nusika elterült és azóta alszik!én is kedvet kaptam tőle!:D

marek:én is csak a sót tudom ajánlani!...
és,h vacsi volt.....az mindjárt más! :wink:

andi: köszi a bíztató szavakat!remélem mostmár lassan rendbejössz!!!...egyébként ugyan az orrom nem piros,de a szám nekem is annyira ki van repedezve!pedig folyamatosan kenegetem!
kérdezted miért is nem érzem magam jól...hát nem akarok panaszáradatot csak röviden:borzasztóan kipattogtam mióta beköltözött a bébi,le van nőve a melírom és a hajam formája is a múlté már és kb olyan szőrös vagyok mint egy jeti!és mindezek mellett olyan iszonyú fáradt vagyok,h lusta vagyok tenni ezek ellen!tudom,h ez nem szép dolog.... :(

napsugár: nagy gratula neked is!!!:D

lányok!nektek nem szokott fájdogálni a hasatok alja???
mert nekem most ez a legújabb! :?
Vendég

Inez!
nekem múlt héten annyira fájt, hogy felhívtam a doki, aki közölte hogy a sárgatest miatt van, meg azért, mert most kezdenek nyúlni/nőni a méhszalagok, és azért van. Phenés,pihenés! Már ha teheted! Amúgy azt mondta, akkor van baj ha vérzés is kíséri.
A nőiesség elvesztését én is érzem, és küzdök ellene, bár néha a fáradság nagyobb. reggel csak ülve tudok sminkelnia tükör előtt. olyan lettem mint egy tojóstyúk! mindig csak ülök.
Én próbálom magam felkészíteni, hogy bálna méretet öltök, de persze szembesülni vele nagyon rossz. Nekem amikor nagyon cserepes volt aszám mézzel kentem be, és használt. Persze most ha nem bírod az ízét, akkor inkább nem!

Marek: én is nagyon fülfájós vagyok, és rettegek, hogy terhesség alatt el ne érjen. Nekem legutóbb a sótol csak jobban begyulladt, szóval nem minden esetben jó. Orvos mit mond? Homeopátia? talán van rá valami!

Napsugár: olyan jó, hogy túl vagy a vizsgálaton! Irigyellek! már megőrülök, én is látni akarom!

Kép
kalózlány

kalózlány:köszönöm szépen!megnyugtattál!:D mert eddig is szúrkált és az nem zavart,de ez most olyan fura(de nem görcsös) fájdalom!...
a mézet imádom,úgyhogy kipróbálom!...
és örülök,h a lustaságommal nem vagyok egyedül! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Gratulálok és rettentően irigykedem az uh-kra! Hihetelen,h ogy már ilyen nagyok a babák!
Már nem tudom melyikőtök írta, de abszolút egyet értek, azzal, hogy nem szabad lenyelnünk, ha valami nem tetszik. Sajnos, ahog a hivatalokban is, vannak "hatalom komlekszusban" szenvedők, akik azt hiszik, hogy azért, mert ők ülnek a pult mögött vagy mert te fekszel az ágyon és nem ők, mindent megtehetnek. Vagy csak egyszerűen bevágott nekik a bugyi... :wink:
Én hangulatomtól függőne vagymagamban kiröhögöm őket vagy úgy szólok vissza, hogy udvariasan elküldöm .... oda, de lehet, hgoy már csak akkor veszi ezt észre, amikor kimentem. :lol:

Peva Mi volt? Minden ok ugye??? Köszi a bíztatást! Az elsőseim olyan édesek voltak! Reggel jöttek, öleltek, de közben figyelmeztették egymást, hogy "tudod, csak óvatosan"! Azt hittem megzabálom őket!

Lepukkantság? Hát igen. Én is amikor a múlt héten először randiztam az új dokimmal, akkor vettem rá magam, hogy csak le kéne irtani magamról a dzsungelt. EZen kívül engem ez a két nap közösségi élet eléggé feldobott, amúgy meg nem vagyok az a nőcis fajta. Fura is lenne pl. kiskosztümben tesi órát tartani. Így mivel eddig is elég sporty volt az öltözködésem, talán méeg nem annyira feltűnő, hogy abban az egy farmerban járok ami még rámjön.

Inez Nekem esténkent szokott egy kicsit, de nem vészes. Főleg tegnap, meg ma is érzem egy picit. VAlószínűleg az az oka, hogy 3 heti lustálkodás után most emeleteket mászok. Nincs 2 órám egymás után ugyanazon az emeleten!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

betty:igazad lehet a mozgással kapcsolatban!én is sokat feküdtem most meg újra elég aktív vagyok!
(ez a bevágós bugyis szöveg tetszett :D )
egyébként szeretnék én is olyan lenni aki jól a szemükbe mondja a véleményét az ilyen "kedves" embereknek! csak az a baj,h amikor történik akkor olyan ideges vagyok,h semmi okos nem jut az eszembe csak percekkel utána,mikor már tisztább fejjel átgondolom a dolgot!...

Lányok!kitaláltam,h avokádókrémet szeretnék csinálni és mindenféle jót olvastam róla itt a neten,viszont az egyik recept után azt olvastam,h terhesség esetén az avokádó alkalmazása elött meg kell kérdezni az orvost!(mondjuk volt ott sokminden más avokádós dolog is).....Ti erről tudtok valamit???Szoktatok csinálni ilyen krémet?
Vendég

Adri, azt hallottam az avocado nagyon jo, ra is kerestem, es ezt talaltam....

Aim for around four servings of fat a day (from the monounsaturated and polyunsaturated groups, if possible), using the list below as a guide to the healthiest choices. Other foods such as lean meats and dairy products will provide the remainder of the fat you need in your diet during pregnancy.

Monounsaturated Fats: Best Choice
 1/8 avocado
 1 tsp. canola, olive, or peanut oil
 8 large almonds or cashews
 10 peanuts
 4 pecan halves
 2 tsp. peanut butter
 1 Tbsp. sesame seeds
 2 tsp. tahini

dragonfly

hasam alja nekem is szokott fajni, foleg delutan/este, vagy ha nem jol ulok...

Kepzeljetek! Megrendeltem az elso kismama gatyomat!!! Nagyon ra voltam mar szorulva, mert nem ferek bele semmibe, es ugy gondoltam (kopp-kopp), hogy mar tortenik semmi baj, megerdemlek egyet! :wink:
bo farmer, es oldalt gumis, majd meglatjuk, hogy mennyire lesz kenyelmes, meg egy melltartot is rendeltem, follelkesulve, ha jo, akkor johet tobb is, mert itt nalunk nem olyan nagy a valasztek kismama cuccokbol, es kocsikazni, vonatozni, nincs kedvem/gyomrom... :? igy meg olyan kenyelmes, kis kakaommal uldogelve pizsiben vasarolgatok :lol: :lol:

En is szolnek a bunko orvosnak/ uh-snak, bar tudom, neha jobban tudja az ember utolag, hogy mit mondana, akkor csak remegosen ideges... vagy panaszlevelet irni???

dragonfly

es Adri, en is hasonloan nezek ki.... a hajam meg ok, de lassan raferne egy festes, es meg nem dontottem, hogy mit is fogok csinalni vele... gyanta mellozve beultetes ota, ugyhogy borotvalok, amikor van erom (vizsgalat elott :lol: ), de amilyen szep volt a borom a terhesseg legelejen, most el kezdtem pattogni :cry: pedig azt hittem, hogy ram ervenyes a kitisztult arcu kismama mondas.... :roll:

Nektek van olyan, hogy kenyelmetlen ulni?? En mindig le kell csusszak a fenekemre, kulonben neha elesen belenyilal a puncimba..... :shock: es a pisiles is kellemetlen neha..... fel lennek fazva?????

dragonfly

dragonfly:köszi!köszi!:D egyébként ahogy írtad a mogyoróvajat úgy megkívántam! :lol: de nem tudom,h itthon hol lehet kapni?...
irigyellek a kismamirucik miatt!én is úgy szeretnék már ilyeneket vásárolgatni,de sajna nekem még tök jók a mostani rucik! :(
egyébként te fogod festetni a hajad?...mert sokan ellenzik!én még ezért sem mertem fodrászhoz menni!...

nekem ülésnél nem szokott baj lenni,de ha sokat állok vagy megyek szúró érzésem van(de nem tudnám megmondani,h a hüvelyben vagy a hugycsőben van e) és a pisinél is gyakran érzek ilyesmit!de már szinte az eleje óta és azóta volt 2 vér,vizelet és egy citológia és azok szerint nincs bajom a dokim meg azt mondta,h a terhesei furábbnál furább dolgokkal szoktak hozzá menni,úgyhogy ez normális lehet! :roll:
de ha végképp meg akarsz nyugodni ,akkor kérdezz rá a dokitól! :D

nekem meg újabb kérdésem lenne: szóval a barna szerencsére elmúlt(kopp-kopp-kopp) és most ilyen világos sárgás kicsit sűrűbb folyásom van és már január óta no sex! tehát szerintetek ezzel a folyással szabad a szex??? :lol:
Vendég

Adri, szerintem siman! terhesseg alatt tobb lehet a folyas... ha nincs viszketes stb, akkor szerintem hajra!!! :wink:

Hajfestes: eredetileg sotetszoke vagyok, es sotetbarnara vagyok festve.... meg egy darabig elmegy a szin, es nyaron meglatom, hogy hogy nez ki a lenoves, amugy is kiszivja majd a nap (ha sut) a hajam, es remelem igy kb egyforma lesz...
Te mit gondolsz a melirrol?

dragonfly

mogyorovaj, bioboltban??? vagy a tesco-nak volt nemzetkozi reszlege regen legalabbis, ott talan???

Ha nem talalsz, max kuldok... :lol: :lol: :lol: nehogy mar a falat kapard hiaba!!!

dragonfly

Halihó
Elment a tanítvány...hurrá!!! :lol:

Mogyoróvaj...tescoban...de rohadt drága. Szerencsére én nem szeretem... :lol:

Szerintem 12. hét után egy melír nem árthat. Gondolom a festés se... Egy melír már rámférne, de annyira nincs kedvem...

Nekem akkor szokott a hasam fájni, ha front van, de akkor néha úgy, hogy majd besz..rok :oops: És olyankor egyszerre fáj a hüvelyem is...szerintem még mindig a gátsebet érzem... Remek érzés mondhatom... :roll:

Én is vettem már egy kismamagatyát, bár még minden cuccom kényelmes :oops: meg amúgy is elég sok kismamacuccom van, legalábbis nyárra. Úgyhogy most nyáron nem kell majd ilyesmire költenem, bár nem biztos, hogy ki fogom bírni... :oops:

marek

Folyás nem gáz...bár kissé kellemetlen. Viszont a szex mehet azért. Mondjuk én még régen valahol azt olvastam, hogy terhesen inkább óvszerrel kell, úgyhogy ehhez én mindig ragaszkodtam. Gondolom ez hülyeség, de az ember ugye mindent megtesz... :oops: És a férjem még nagy hassal is engem küldött óvszert venni...a pénztárosok meg néztek nagyot és azon agyaltak, hogy vajon mi ellen védekezünk... :lol: :lol: :lol:

marek

:twisted: :twisted: :twisted: Már megint lelépett mindenki, amikor megérkeztem... :twisted: :twisted: :twisted: Engem kerülnek az emberek... :cry: Vajon miért....? :roll: :lol:

marek

Marek, én vagyok, de csak rövid időre. ...már ha megfelelek... :roll:
Gatyesszal kezdek én is bajba kerülni. Leginkább az a baj, hogy konkrét pocakom nincs, de a meglevők kényelmetlenek. Jelenleg azt a megoldást választotta, hogy ált. kigombolom a gombot, és az jobb. Hosszú távon ugyan kezd lecsúszni, dehát ez van. Gondolkodom ezen a kismamaöv című dolgon, de nem tudom, hogy nem lennék-e vicces benne...

kgaba

Sziasztok!

Dragonfly!
örülök, h minden rendben a babáiddal! Szívemből gratulálok és jó egészséget kívánok! Kicsit irigykedem az ikrekre, -szerettem volna én is-, de mióta megszületett a fiam, örülök, h nem ikrek :lol: Vidám pocakosodást Neked! A narancslevet sajnálom :)

Andrea!
Remélem meggyógyultál már! Nekem szerencsém van a házidokimmal, időpontra mentem mindig és amint odaértem szóltam és behívott, akkor is, ha csúszásban volt. Kismamik elsőbbséget élveznek....Szerintem ez lenne a normális!!!!

Babaneme:
Ha belegondoltok a 12. hétre már teljesen kialakul a baba, onnantól már csak "finomodik", gyarapszik. Elvileg meghatározható a neme. Tényleg az a fontos, h EGÉSZSÉGES legyen, imádjuk bármi van a lába között :lol: :lol:

Nyugtonmalac!
Küldtem pü-t! Köszi a gratulációt! Nálunk védőnőügyileg az van, h háromhavonta jön a fiamhoz, két hetente hozzám és kéthetente nekem van jelenésem nála. Amikor hozzá megyek, akkor néz pisit (fehérje), vérnyomi, súly és majd szívhanghallgatás. Kell mennem a központi terhesgondozóba is 4 szer összesen, ott adják ki a vérvételes papirokat, ott is súly, vérnyomás, szívhang.... és még mondja valaki, h a kismamák ráérnek........

Perdo!
Ha lesz egy kis időd, lécci irjál Emeséről (doki), mert kíváncsi vagyok. Úgy tűnik mindenképp l kell mennem majd hozzá.
Marcihoz gtarula!!!!!!
Mikor jössz a dokinkhoz???

Kgaba!
Boróka-Barnabás csodaszép nevek!!!!!!!! Jó egészséget!

Szöszke!
Szia!
Gyere amikor tudsz! Valahogy mindenhol másképp működik ez a védőnősdi, városa válogatja....

Adri!
Gratula! Iszonyat nehéz, de próbáljatok tullépni a bunkó embereken! A babucik a legfontosabbak, ők adjanak erőt!!!!!!

Napsugi!

Örülök, h jól vagytok!!!!! A szívhang= mennyei zene :D :D Ábinál még bőgtem, most csak könnyeztem. 160-t vert a szíve, imádom! :lol: :lol:

Marek!
Nekem az infralámpás melegítés segít ha fáj a fülem, arcom, homlokom. Nekem 3. napja bedugulva a füleim....... (kb. 10 napja megáztam, a hajamból csavartuk a vizet. lehet, h akkor történt a baj, de nincs lázam, semmi nátha, csak füldugulás....)

Kedden megyünk a Bolgárkerékutcába! Nagyon kedvesek voltak a telcsibe. Érdekes napunk lesz, reggel 7-re vérvétel Szegeden, 10-től apának tárgyalás Óbudán (mi addig játszóterezünk), majd 14:30-ra Bolgárkerék.... :)

Csajok!
Aki tud tegyen fel 12. hetes UH képet legyenszíves!!!!!!!!!!!

mindenkinek jó egészéget, Eszter! Szeretünk!!!!!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Látom csacsogós kedvetekben voltatok és sokat írtatok. :D Tegnap nem voltam valami jól, remélem, ma könnyebb napom lesz.

Tényleg nem semmi, hogy egy kismami hány órát tölt a 9 hónap alatt kivizsgálásokon és védőnőnél. Kedden megyek a védőnőhöz, 1/2 12-re. Délután nincs, úgyhogy a jövőben ez egy nap szabit jelent, mert ezt sem dolgozó mamikhoz igazítják. :( De mindegy, mert kedden 3/4 9-re megyünk az uh-ra. Már csak 4-et kell aludni. :D

Csajok, rám már semmi nem jó. 2 hete már csak egy fekete szövet gatya jön rám, de azt sem lehet begombolni és ha a cipzárat felhúzom, megfulladok. Így amint beérek tövig lehúzom, úgy ülök bent. Mikor ma reggel a párom meglátott, rámparancsolt, hogy délután menjek és vegyek egy gatyát, mert ez türhetetlen. Így délután muszáj vennem egy gatyót. Aki budapesti és szerzett már tapasztalatokat, meg tudja mondani hova érdemes menni?

Szép napot!

Kép
barifelhõ79

Jóreggelt Mindenkinek!

Zsuzsi:
Köszi!!!! Örülök, hogy Neked is tetszenek a nevek!!!! :D

12 hetes UH kép: (nem a legnyerőbb, de ilyet kaptunk... :? )
Kép

Reggel mukába jövet láttam egy szép fekete cicát, csak az volt a gond, hogy meg volt halva... gondoltam, felhívom az állatmentőt, akinek a számát múltkor mentettem el, hogy ő majd elszállítja. Erre amikor a címet mondtam neki, közölte, hogy ő közter-ről nem szállít el állatkát. Mondott egy vonalas számot, amit még meg is ismételtem neki. De mire leraktam a telót, már elfelejtettem a számot... :? gáz.... úgyhogy zegény cica ott maradt. Most meg már úgy voltam vele, hogy ha keresek neten vkit, és mondom neki, hogy 3/4 órája feküdt ott egy cica, és már nem lesz ott, akkor áldanak majd... Na mindegy
Bocsánat, hogy ilyen hülyeségeket írok, csak mindig úgy szertnék segíteni az állatkákon...

Most meg még a cicasimizés is meg lett tiltva Ádám által... :cry:
Na de a bébi egészségéért mindent!!!! :D

kgaba

Jó reggelt!

Kipróbáltam a sót és egy kicsit jobb lett... :lol: Köszi a tanácsot!!!

Ancsa
Én úgy tudom, hogy a munkahely köteles elengedni minden vizsgálatra, ha terhes vagy. Nekem az igazgatóhelyettes mutatta meg a törvényt, amikor szabadságra akartam menni egy vizsgálat miatt.
Szerintem nézz utána és nem menj el szabadságra mindig, amikor a védőnő meg akarja mérni a vérnyomásod.

Kgaba
Miért lennél vicces kismamövben?? Én végig hordtam és nagyon szerettem!!! És legalább melegítette a derekam...mondjuk nyáron ez nem volt annyira nagy öröm :lol: Mondjuk van aki nem szereti, de azért érdemes kipróbálni. A C&A-ban elég olcsók...

Annyi dolgom lenne, de gondolom megint nem tudom rávenni magam semmire. Asszem inkább megkérdezem a kozmetikust, hogy van e kedve megszabadítani a szemöldökömtől....ill. egy részétől... :lol:
Titeket nem ért még el ez a hihetetlen lustaság???? Mert én azt veszem észre, hogy megint eltelt egy nap, és nem csináltam semmit... :roll: :oops:

marek

Rám ez a lustaság leginkább a munkahelyen tör rám. Egyszerűen semmit nem csinálok napok óta. Kicsit (nagyon) lelkiismeretfurdalásom is van...

kgaba

Marek: tudom, hallottam én is, hogy el kell engedniük. Én azonban még nem jelentettem be, majd jövő csütörtökön. Most betegszabira megyek 3 napra, hogy mindent elintézzek. Már nálam a Csepel-Budaörs-Kosztolányi tér háromszög nem egyszerű utazás szempontjából sem, így valóban egy nap egy vizsgálat. :D

Ja! A lustaságról ne is beszéljünk. A hétvégén kéne takarítanom. Régen összekaptam magam, aztán pillanatok alatt megcsináltam mindent. Most olyan vagyok, mint egy lajhár bálna testben. :D

Kép
barifelhõ79

Én is itt ülök a gép előtt és azon agyalok, hogy fel kéne emelnem a seggem és el kéne kezdenem takarítani, de valahogy mégsem teszem... :lol:
De mivel lemondta a délelőtti tanítvány, ezért muszáj lesz valamit csinálnom...például felhívom a kozmetikust... :lol: :lol: :lol:

marek

Zsuzsu! Szerintem nagyon rendes a doktornő. A medicenterbe 7500-at fizettem, részletesen elmondta hogy kinek javasolják a vérteszteket, meg tudsz vele beszélni minden kockázatot. Engem utánna behívott a genetikai intézetbe, mert ott tudott adni beutalót mindenhova. Mondjuk nekem a cukorbetegség miatt más vizsgálatok kellenek.
Közös dokihoz április 8.-ra szeretnék időpontot kérni. :)

Holnap megyünk 4 D-s UH-ra. :) Remélem ott meg tudják nézni az orrcsontját rendesen, mert a 12 hetesen nem nagyon mutogatta a pofiját.

Kép

Kép
perdo

Marek: Te hol vetted a gatyót? Most nézgelődtem a neten. Szép árak vannak. A 2in1 gondolom vagyonos kismamiknak van kitalálva. Egy barátnőm a Maternelle-t ajánlotta. Még a Waiitingre is gondoltam, hogy benézek, de egyelőre csak 1 gatya kell és nem akarom az egész várost körbejárni.

Kép
barifelhõ79

Ancsa
Nem nagyon tudok segítenik, mert én nem vagyok pesti... Soltvadkerten vettem, 3000 forint volt (féláron). De tavaly is mindet ennyiért vettem, mert mindig megvártam a leárazást.... :lol:

Kedden 7-re megyek uh-ra!!! VÉGRE!!! Mondjuk 5-kor kell indulni, hogy odaérjünk. :roll: És 11-re megyek integrált tesztre. Mondjuk időpont már nem volt keddre, de bekönyörögtem magam, hogy ne kelljen kétszer felmenni Pestre. Annyira nem is kellett könyörögni, gondolom azért, mert nem kevés pénzről van szó, és nem szerették volna, ha elmegyek máshova... :lol: :lol: :lol:

marek

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?