Új privát üzeneted érkezett!

Erika!

Két dolog tőlem:
Szerintem jobb ha átesik, véleményem szerint jól karbantartható, és nem a legrosszabb betegség, csak kellemetlen! De ez az én véleményeme, azért azt tudni kell, hogy az én fiaimnál nem volt olyan "súlyos" lefutású, bár az is igaz, hogy napjában többször kenegettem neki a pöttyeit. Ákos meg észre sem vette!

Kippkopp pedig nagyon tetszik, lehet vevő leszek rá gyereknapra!
:wink: :lol: (Ha már így felajánlottad!)

Puszi: Rozika!

KépKép
Kép
siprozi

Erika!

Mi is beszélgettünk a férjemmel és mi is úgy gondoltuk, hogy nem oltjuk a bárányhimlő ellenit. Annyi mindenre kapnak oltást, ez ellen nem fog :)

Ági!
Elfelejtettem megkérdezni, minden vasárnap van az új plázában gyerekműsor?

Most csak ennyi!
Puszi
Angi

Kép
Kép
gangi

Sziasztok!

Jujj,nagyon sokat írtatok! Vagyis én jövök ritkán s mindig sok van addigra!

Szívből gratulálok a Edi és Eagleszem a kis pocaklakókhoz!!!!

Lívi!
Köszönöm szépen a pótkerekeket, szerencsére jók lettek a bicóhoz!!! :) És Julcsi olyan ügyesen tekeri! :roll: Tök meglepődtem rajta. Persze még nem indul a tour-de-france-on, de nagyon ügyi.

Ági!
Ti unokatesóztok? Zolti még a héten szabin van. A múlt héten 1 napot aludtunk csak itthon. Tök jó volt. Hétközben anyóséknál, hétvégén pedig tesóméknál tavaszoltunk :lol: Én közben még csinálom adogáimat a suliba,mert 1 hét múlva újra megyek :(

Erika!
Hűű,nagyon jó lett Tipptopp! Biztos nagyon fog Viki örülni neki. Mi egy tök jó fa kirakót vettünk Julónak. már oda is adtuk neki :oops: nem bírtam kivárni. :) Még kap majd valai nyuszit+ kindertojást, azt nagyon szereti.
Viki meggyógyult már?

Rozi!
Normaflor-nak hívják és tényleg jó! mi már használtuk! ja most látom már írták, s le is lett szavazva :) Drukkolunk,hogy hassanak az antibiotikumok!!!

Zsani!
Nagyon ügyes Máté a bicóval!!! Tök jól áll neki Elmo! :) Hát megértem,hogy hagyod a lakást szaladni.Tényleg nagyon kevés az a pár óra,így ki kell használni!

Cirmike!
Szegényke!!! :roll: Milyen a harántsüllyedés? bocs,ha hülye kérdés.

megyek ébresztem a 7alvó kislányom :)

Kép
angika

Erika
Nekünk nem javasolta a dokink a védőoltást. Máté már túl van a bárányhimlőn, nekünk nem volt vészes. Nem kaparta pedig nem kentük semmivel. Homeós bogyót adtunk neki. Igaz utána kicsit megfázott, mert lehet legyengítette a szervezetét, de az is csak egy sima nátha volt, semmi komoly.
Én a nem beoltás oldalon állok.....
Pöttyökkel

Kép
Vendég

Szisztok!

Láttom egyedül csak Én adatom be a bárányhimlő oltást!
Sokat gondolodtam rajta, de aztán megbeszéltem a drnénivel és Ő is inkább javasolta! Elsőként Én csak a Zsófira gondoltam, mivel ha a Dóri hazahozza az oviból akkor tuti elkapja és a pelenkásoknak elég rossz! Ott ugye nem tud szellőzni és sokan mesélték, hogy elégé rossz! Meg attól is félek, nehogy felszálljon vmi baci a hugyholyagba, vagy a vesékbe, és vesemedence gyull legyen . ( inkább a lányok a veszélyesebbek).Drnéni meg azt mondta, ha a Zsofi is megkapja akkor adjunk a Dórinak is mert mostanában elég beteges és ahogy a MnZsani is irta a bárányhimlő elégé legyengiti az immunrendszert! Meg szerintem a Dóri biztos elvakarná őket! ( rossz beteg, nem eszi meg a gyogyszert, mindig kihánnya!!!!) Ugyhogy MI juliusban ( 1 éves kor után lehet adni) beadatjuk mind a kettőjüknek!

Na megyek, mert ma végre meghozták a UPC-ek a konvertert és a Minimaxot nézzük! Megy a Thomas!!!!!

Sziasztok!

Kép
Kép
moncsi76

Sziasztok,

Moncsi,
Mivel egy a doktor nénink, ezért az enyémek már 1 éve megkapták kb... Így is lehet elkapják, de sokkal könnyebb lefutású, alig pár pötty meg ilyenek. Semmi gondot nem okozott az oltás...

Pesti barátnőm kislánya 5 évesen egy nagyon durván esett át, láttam, szörnyű volt (akkor még nem volt gyerekem), a szemgolyólyán is volt pötty alig látott, jó hogy nem vakult meg, 2 hónapig gyógyult.

Rozi,
Nekünk bevált a Normaflor. Nekünk az antibiotól hasmenés szokott lenni és ha rögtön adom már az elején akkor nem lesz... Használtunk már mást is az is jó volt, meg ez is.
Megnyugtat bicóügyben, hogy nem csak Rolcsi "kis ügyetlen", de bizti jól tesszük, hogy nem erőltetjük.

Angika,
A harántsüllyedés olyasvalami mint a lúdtalp. Azt hiszem... A Réka gyógytornászának mondtam, hogy törte a koricipő a talpam és nézze meg miért. Ő mondta először. Aztán nemrég voltam talpmasszázson és ott is mondta a masszőr pasi, hogy egy kis harántsüllyedésem van. De nem fáj, még...

Gangi,
Réka már 11,5 kg és 88 cm. (jó étvágyú, legalábbis Rolihoz képest aki 17,5 kg és kb. 107 cm)
Megpróbálom kevesebbet cipelni, ha egy kezét fogom elég jól megy, csak most épp próbáljuk leválasztani a vezetésről. Egyedül alig mer lépni, pedig tudna már... most ott tartunk, hogy kb. 1 m-ről odajön hozzánk...

Lívi ma a hivatalban megsürgette a dolgokat, lesz rokis igazolvány már holnapra. Köszönet érte!

Egy kis könnyítés lesz, mert pl. ma is így cipekedtem Rékával dózsakertben miután kikértem a szakorvosi beutalókat a dokinőnktől a rendelőben: Gyógyszertár:cuccok, DM: 2 csomag pelus, popsitörlők, bébiételek + gyerek a hónom alatt, beszartam még a kocsihoz értem, mert a közelben nemigen volt szabad parkolóhely.

Eredményünk (vér) még nincs, így nem is kell menni 2 hétig az újabb vérvételre.

Ma voltam velük húsvéti készülődésen az oviban, hát nem volt egyszerű kettőjükkel és még csinálni a hajtogatást is. :lol:

Csinálok képeket és teszek fel...

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Eagleszem!
Gratula a pocaklakóhoz, tényleg jól összejöttünk mostanában!!!! Vigyázz magadra így az elején! Akkor most ez a picur hamarabb összejött mint a kisfiad?
Varjúnak az UH-jának az egyik monitorját most ellopták (betörtek a rendelőben), de szerintem biztos lesz hamarosan újabb.... vagy már voltál nála!

Julcsi, jó dogaírást, ott Anyudéknál is tudsz írni? az tök jó....

Bárányhimlő: mi megkaptuk 2 évesen a bölcsiben, de nemigen jött ki (január volt és én kivittem Somát-nem tudtam, hogy nem kéne, így a hidegtől visszahúzódott), remélem nem lesz a későbbiekben belőle övsömör.... Mondjuk egyet jól elvakart, de a fenekén, így az egy szexi-foltja lesz inkább 15 év múlva :wink:
Mostanában azt mondják nem nagyon szabad a rázókeverékkel kenni, én ki sem váltottam! Én is a homeopátiás bogyókra szavaznék, meg a Fenistil csepp az jó viszketés ellen!
Sok doki javasolja, de én előbbre valónak tartom az agyhártyagyull. ellenit és a kullancsot (azok ugye igen veszélyes szövődményekkel járhatnak), épp elég az nekik a kötelezők mellé- én így gondolom.

Moncsi!
Most látom Dóri most lesz a napokban 3 éves? Akkor füle érjen bokáig..... :D

Megyünk fürcsizni, szép estét mindenkinek!

lola77

:oops: :oops: Julcsi helyett Angika persze.... :oops: :oops:

lola77

Réka most... egyedül áll... igaz még kicsit mereven és koncentrálva...

Kép

Húsvéti hangulat (mai kézműveskedés is részben)

Kép

Kép
[KépKép
cirmike77

Lola!

Igen, a Bendire 3 évig gyakorlatoztunk majdnem:) Már pont feladtam volna, erre teherbe estem.
Próbálok vigyázni magamra, bár a Bendi mellett kicsit nehezen megy.
Viszont fáj a pocakom. Neked is fájt az elején? Mert Bendinél nem emlékszem. Bár szarabbul is vagyok most. Lehet kislány lesz? De a 12. hétig nem akarok semmit sem elkiabálni.
A tesztek viszont erős pozitívak:D

Anikó

Kép tesztek:)

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok!

Bárányhimlő: mi átestünk 3,5 évesen a bölcsiben, nem volt semmi gond, nem is viszketett Emesének és nem volt rajta sok. Viszont: Dórámnak valószínű beadatom majd. Nemrég volt egy előadás az oviban nálunk, doktornénink adta elő és leadtak egy dvd-t is.... HÁT... nagyon durva volt!!! Iszonyat mellékhatások lehetnek: komolyan erős idegzetűeknek ajánlom (kislánynak elsorvadt az egyik keze stb.). Tudom, ezek szélsőséges esetek, de az győzőtt meg, hogy nem tudhatjuk, kinek a gyerekénél jön ez elő.

Ettől még kijöhet rajta a bárányhimlő, amit én nem is bánok, de a mellékhatások, szövödmények sokkal light-osabbak. Szerintem nem gáz beadatni, ártani biztos nem árt, ennek utána jártam.

Sziasztok, megyek Emesét fürdetni

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Angika!
Igen uncsitesózunk :lol: .tegnap szerencsésen megjöttek,kis B is jól bírta a hosszú utat.Olyan szép kissrác,hatalmas kék szemei vannak,és állandóan vigyorog.Ja és már alul két kis foga,és azzal olyan ügyin eszi az almát ő reszeli le magának a kis fogaival,így teganp Dorka is evett végre kis gyümit :lol:
Akkor tegnap ti sem voltatok a zeneböliben?Holnap ,együnk a sárberki oviba nyílt napra,de hát nem túl jó véleményeket hallotam róla....Bár sztem ninc solyan ovi ami minden szempontból a legjobb...

Eagleszem!
Gratula a pocaklakóhoz.Egyik ismerősöm annó is ugyen így volt,mint Te.Az első babára 3 évet kelett várnia,és utánna kicsit megfújta a szél,már terhes lett...3 gyerek van és jött volna még egy iker terhesség is,de az már sok lett volna...
Ja nekem az elején fájdogált a hasam,olyan menzi szerüen,és vérezgettem is egy kicsit.Úgyhogy sztem ne aggódj ezért.
Ja és 4 hónapig szinte mindentől háyningerem volt egész nap....

Cirmike!
Nagyon ügyi Réka,hogy áll már.Nyárra sztem már egyedül fog futni a kerben :lol: Megy végülis oviba?Szőlősi oviba ninc silyen zeneböli szerü összejövetel?

Erika!
Hühaa Dorka most 95 cm,és 13kg...vérnyomása olyan 90/45 szokott lenni.Vesegondin mindig mérik neki,attól függ mennyi mikor hogy húzzák fel a viszgálatnál :lol: Nagyon jól néz ki ez a kippkopp vagy tipptopp vayg mi,bocsi de nem vagyok ebbena mesében ott,Dorka Tomas és Elmo függő,ja meg Noddy.Nics varró géped???Kézzel varrod azt a sok szépet????Az igennn.....

Bárányhimlő!
Én biztos be fogom ellene oltatni Dorkát.Azt hallottam hogy ezeket a mai betegségeket ha lehet ne kapják el a ygerekek a szövődmények végett.Emlékszem a mi időnkben valaki bárányhimlős volt öszezártak vele minket csak hogy kapjuk el :lol: .

Megnyílt az új plázában az Elfáni játszóház.fél óra 400ft,de vannak naygon jó játékok kicsiknek és nagyoknak is.Vannak programok is .De eléggé szemetek sztem,mert h aakár 2 percel is túlléped az időt akkor kifizettietik veled a követekő fél órát is...

Gangi!
Igen minden vasárnap van gyerekszíbház a plázában,de nem mindig 10-30-tól van előadás an hogy délután...Ha valamelyik hétvégén el akartok menni megnézem neked szivesen hogy mi lesz és mikor.

Na léptem még van kis időm míg Dorka felkel...

Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok

Gangi
Az előadások meg programok általában fenn vannak a neten a pláza oldalán.Majd mesélj a byronról mert mi is gondolkodunk hogy ki szeretnénk próbálni.

Anikó
gratula a pocaklakóhoz.Az elején nekem is fájt a hasam úgy mint mielőtt megjön,de pár hét már nem emlékszem és elmúlik. Barátnőm is hasonló koru terhes mint te,és ő is fájlalja a pociját.Parázott is tőle hogy ez normális e mert neki még ez az első terhessége.Holnap megy majd a Varjúhoz.

Zsani
Előre is köszi a cd-t,majd küldöma csere csd-t,csak Évika aszem nincs a héten. És én is úgy látom hogy Máté tök sokat változott. Meg mintha nyúlt volna is nem?

Cirmike
Jó volt látni titeket.Réka is mennyit változott.Nagyon ügyes már.Látom azért csak meghozza agyümölcsét a sok utánajárás. Kitartást hozzá.Irigykedem hogy ennyi mindenre van energiád.

Rólunk röviden annyi,hogy talán sikerül átvészelnünk komolyabb betegség nélkül ezt a hetet.És ha ez megtörténik akkor idén előszőr volt egy huzamban 2 hetet Timi böliben.(de ezt még csak halkan mert ügye még csak szerda este van,ja de pénteken mondjuk nem megy bölibe mert megyünk nyílt napra). REméljük azért már erősödik az immunrendszere.Adom neki a béres cseppet is,attól meg állandóan éhes :D . Növesztett is egy pici pocakot.De mindig mondja hogy hogy anya éhes a pocim picit. Csak az a baj hogy a béres csepp megfogja a székletét így megint szenvedünk vele.Amúgy a böli még mindig nem nyerte meg a tetszésemet,de hát ez van.
Ja köszi mindenkitől a tanácsokat házimunka+gyerek téren. Egyedül a mosogatást oldom meg mert Timi imád mosogatni és azt együtt csináljuk,tök élvezi(na de nehogy azt higyétek hogy dolgoztatom szegényt :D ,egy két kanál meg tányér).A többi meg marad hétvégére.Főzés meg 2 naponta.Aztán majd csak kialakul valamiféle új rend.

Na mentem jó sokat írtam.
Üdv mindenkinek Jó éjt Lívia

Kép
slivia

Kép mostanában így grimaszol ha fényképezzük,nem tom honna szedte :) Kép alkotás közben Kép Timi bohóc :)

Kép
slivia

Sziasztok,

Lívi,
ha pénteken a turul oviba mentek akkor talizunk, és ha a Zoli megírja, akkor viszem a CD-t!
A Timi az utolsó képen nagyon hasonlít az anyukádra :)))

Eagleszem!
GRATULÁLUNK a picihez! Próbálj meg pihizni és ne izgulj a hasfájás miatt!

VALAMI VAN A LEVEGŐBEN, HOGY MINDENKI BABÁSODIK? :) :) :) :)

Edi,
mi is tervezzük a tesót, én erősebben :) :) de még várunk. Élvezzük a Mátéval az együtt töltött időt :)

Amúgy köszike a dícsérő szavakat a Matyikával kapcsolatban, igen megnyúlt, lehet azért látjátok fiusabbnak, mert elég nagy szegénykémnek a búrája, még nem vittem el fordászhoz, mert amíg beteg volt a sok sírástól biztosan lerókázta volna :) pedig a barátnőm de biztosan nem örülne neki :) :)

Gangi,
mi az előző szombaton voltunk az új plázába, menjél csak szerintem szuper. Kell a kikapcsolódás mamika! Csak a mi 14 fős társaságunkat majnem kidobták annyira hamisan karaokéztunk! :) :)

A bárányhimlő ellenin én is gondolkoztam már elég sokat...
az a bajom vele, hogy még nincsenek tapasztalatok vele, hogy mi lesz mondjuk 10-15 év múlva.. lehet akkor kapja el - ha addig nem - és úgy még rosszabb... de nagyon gondolkodom rajta, sok a pro és kontra...

na megyek
puszi mindenkinek
Zsani

Kép

Kép
zsanka

jaj még valami,
ha van esetleg időtök szavazzatok az egyik nagyon jó barátunkra, mert esküvőre akarunk menni!! :)

http://alomeskuvo.szekesfehervar.hu/ind ... alomeskuvo

EDINÁRA ÉS LÁSZLÓRA adjátok le a szavazatotokat!

köszi
Zsani

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok,

Lívi,
Hát tényleg nagylány lett már Timi és kitartás biztos erősödik majd az immunrendszere és az oviban már nem lesz gond...
Nekünk Roli szed Bérest, de nem okoz székrekedést szerencsére. Tudod ugye hogy adni kell hozzá a C vitamint is mert akkor épül be jobban a szervezetbe? Nekem is úgy szólt az ovó néni és azóta veszem hozzá a Cebion cseppet és azzal együtt adom a kakaóba.

Zsani,
A bárányhimlőt igen az oltás után is elkaphatja, itt az a lényeg, hogy nem lesz durva lefolyású...

Anikó,
Én is gratulálok a friss terhességhez. Nekem is fájdogált a hasam mensi szerűen, kb.8-9. hétig.

Ági,
Zeneovi itt nincs Szőlősön, csak havonta 1X babaklubb.
Igen úgy néz ki megy szeptembertől Réka...
Beiratjuk azt majd meglátjuk, reméljük addigra már menni fog. De vállalták így is plusszmunkával, etetéssel, pelenkázással. (lehet erről is leszokik nyáron)
Mostantól elvileg minden ovinak és sulinak is vállalnia kell, persze a gyakorlatban még eltelik majd egy kis idő mire mindenhol megszokhatjuk a másságot és a kisebb fogyatékosságot. A gyerekek pár hét alatt megszokják, hogy az a társuk más és másként bánnak velük ösztönösen, de nem kiközösítve. (legalábbis az eddigi tapasztalatok ezt mutatják)
De mire átállnak az intézmények, beszerzik a szükséges kellékeket, stb...
A puputevés kodály téri oviról ez ügyben rosszakat hallottam. Nem vállalnak pelenkázást, de egy gyógyúszásos ismerősünket, nem vették be sokkal kisebb megkésés miatt, pedig 50 méterre laknak az ovitól (ikrek is ráadásul) és kénytelen a Ságváriba hordani az anyuka őket. Ma már 5 évesek semmi elmaradás nincs velük.

Cirmike

UI: Megint bedöglött a sz.gépem, a mútkor majd 3 hónapig javíttatta a párom, most a laptopján lógok, meglátjuk mi lesz most...

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok Lányok!

Nem tudom jövök-e még vasárnap előtt, így ezúton minden Kicsinek és Nagynak Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok. Pihizzetek és ne legyetek szomorúak a rossz idő miatt!

1206103406.8089.zip

lola77

Na újra:

Kép

lola77

Így talán nagyobb:

Kép

lola77

Sziasztok!

Ha már nem jönnék Húsvétig,mindnekinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánunk!!!!!!!jó sok locsolóval :lol: :lol: :lol:

Valaki kérdezte hogy mikor van nyílt nap a Kodály oviban,ma felhívtam őket és akár mikor lehet menni 9,30-tól.

Nem tudja valaki esetelg az Alsógallai ovi telefonszámát,vagy estelg azt hogy ott mikor van nyílt nap?

Tegnap voltunk a sárberki oviban.Nekem semmi bajom nem volt vele.Sokan írtátok hogy nem iratnátok oda semmi képpen sem,miért?
18-20-an vannak egy csompotban 3 ovónő van rájuk.Van vegyes csop.is.Van sportolásra lehetőség,görkori ...mennek színházban,van délutánonként gyerek szülő foglalkozás.Változatos kaját kapnak.Sok fa játékuk van,vannak fejlesztő foglalkozások is....Idősebb ovónők vannak ,tapasztaltak,több türelmük van...sztem...
Dorka is nagyon jól érezte magát,a gyerekek egyből befogadták,köszöntek neki simogatták,játszottak vele,tök édik voltak....

Ági

Kép

Kép
ági01

KELLEMES HÚSVÉTOT KÍVÁNUNK MINDENKINEK!!!

JÚLIA&ANGI

Kép

Húsvéti köszöntő
Gyönyörű a tavasz, mosolyog az élet,
Áldásokat mutat az arany kikelet.
Feltámada Jézus, mondják az írások,
köszöntő hétfőre buzognak források.
Mi is idejöttünk az ifjú kedvünkre,
hogy harmatot öntsünk e szép növendékre,
mert ha meg nem öntjük e szép növendéket,
nem virágzik nekünk jövendőre szépet.
angika

Szia Ági!

Én is azt írtam, hogy szerintem nem jó a sárberki ovi. Ott voltam annak idején nyílt napon, meg csak úgy benézni, és mindkét alkalommal két (nekem legalábbis) durvaságot tapasztaltam két óvónő részéről két gyerekkel (megrángatta, kiabált vele). Lehet, hogy más oviban is van ilyen, de ezek után nekem ez nem tetszett.

Nem három óvonő van, hanem kettő, a harmadik az dadus néni. Ő készíti be a kaját, ágyakat, takarít stb. Az óvónők váltják egymást. Az egyik megy korán, az megy haza ebéd után, a másik délelőtt megy, ő marad délutánig. Másik héten csere.

Én konkrétan tudom, hogy kevesebb program van, mint a mi ovinkban, de természetesen Neked kell dönteni és az is fontos, hogy a kislányod hol érzi magát jól. Nekem nem jött be, de valaki biztos arra esküszik.

Szia, sziasztok

Én is kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek!

UI: nem biztos, hogy minden esetben az idős óvónénik a nyerők. Nálunk pl. a fiatalabbért van oda Emese (ő 38 éves), tök fiatalos, még annyinak sem néz ki. Az egész családunk "szerelmes" belé. Ő különben régen a Sárberki óviban dolgozott, onnan jött el.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, még annyi hozzá, hogy a mi nagycsoportunkban egy gyerekneknek javasolták, hogy maradjon vissza (nagyon zárkozott), meg nevelésibe küldték, a sárberki oviba van olyan csoport, hogy több, mint 10 nagycsopisnál találtak problémát és küldték a nevelésibe iskolaérettségi vizsgálatra. Hát... ez azért érdekes.

Meg igazán a vegyes csoport sem annyira előnyös, szerintem. Olyan óvónéni is ezt mondja, aki ebben dolgozik (ott). Azt mondja, nagyon nehéz három különböző korosztállyal foglalkozni egyszerre. Én a simának vagyok inkább híve, de biztos van, akinek tetszik a vegyes csoport.

Sziasztok

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk mi is.

Egy kis hozzászólás
Én a vegyes csoportnak vagyok a híve, mert szerintem megtanulják, hogy van kisebb és arra oda kell figyelni illetve a kicsik sokat tanulhatnak a nagytól. Mivel keveseb a kicsi jobban oda tudnak rá figyelni (öltözködés, evés) mert a nagyok már önállóbbak.
Meg igazából én azért akartam a Lackót vegyesbe iratni, mert reménykedem benne, hogy a nagyok egy kicsit megregulázzák, elég bátor és a nagyoknak is neki megy.

Lola!
ezeket a tojásokat vetted vagy csináltad?

Micsoda idő van :evil: a végén még húsvét hétfőn nem tojástgurítunk, hanem hóembert építünk!

Puszi mindenkinek!
Angi

Kép
Kép
gangi

Sziasztok!

Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kívánok!
Gratulálok a kis pocaklakókhoz!

Erika:
Köszönöm a köszöntéseket!

Mi nagyon örültünk a hónak, fiúk azt mondták, hogy szánkóval jön a húsvéti nyuszi. :D

Jó hétvégét!

Kép

KépKép
renáta29

Sziasztok!!!

Kép

Edit

Kép
Kép
edi78

Én is kellemes Húsvétot kívánok mindenkinek!!!

Jó készülődést és sütögetést!

Ez az idő...! :?
(mi kiszórtuk tegnap délelőtt a műtrágyát a fűre, hogy jó sok csapadék lesz rá, erre tessék, kb. 1 cm hó olvasztja bele, süt a nap, bár a hangulatomnak jót tesz)

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Nagyon boldos, sok locsolós éa a feltámadás örömével teli szép húsvétot kívánok mindenkinek!

Egy kis közbeszólás, én jobban szeretem a nem vegyes csoportot, nálunk az vált be jobban, de Angihoz képest nekem nem olyan temperamentumú Csbám, hogy a nagyokat is helyrerakja, így neki jobb így. Úgy látszik mindenkinek más jön be, és a gyerek egyénisége a döntő és mérvadó! :D

Képzeljétek, elvittem Csabit a gerekdokinkhoz, azt mondta, szépen meggyógyult, továbra is szívjuk az orrát és vigyázzunk a széllel és nem lesz baj! Érdekes, hogy az antibigyó megtette a hatását, a füldoki meg egyből vágni akart!
Valahogy nem értem én ezt, és higgyétek is el, nagyon bosszant eza hozzáállás!

Mi is festettünk már tojásokt, sütöttünk sütiket, most meg próbálom Csabit locsolóversre tanítani, de olyan mértékben szégyenlős, hogy nem hiszitek el. Állítom megint én fogok szavalni helyette! :cry: Vagy az apja, mert idén nem akarok mindenhova bemenni vele! Kicsit elszontyolodtam, hogy ennyire beszari a nygfiam! Ugye kinövi! Bár ha az anyára ütött....T :?

KépKép
Kép
siprozi

Bocsi a hibákért!

KépKép
Kép
siprozi

Sziasztok!

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk minden picinek és a szüleiknek!

Jó nyuszivárást!

Sziasztok!

Kép
Kép
moncsi76

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek az oltásal kapcsolatos hsz-iat!
Végül úgy döntöttünk,hogy nem lesz beoltva Viki ellene.

Cirmike
nagyon szép nagylány lett Rékából,mióta utoljára láttam,már nem is tudom mikor :roll: :oops:
Szép az asztaldekor is!

Reni
nagyon aranyosak a fiúk a képen!
Jöhetnél gyakrabban képekkel meg amúgy is :wink:

Kellemes húsvéti ünnepeket,sok nyusziajándékot a lurkóknak!!!!
Kép Kép

...és persze jobb időt,hátha valaki szabadtéri programot szeretne....

Moncsi
Dórinak nagyon boldog születésnapot holnapra!!!!!!!

Sziasztok:ERika

cseriviola

Sziasztok!

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK MINDENKINEK!!
Kép

puszi
Máté, Zsanett

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok

Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánunk!
Puszi Lívia Tímea Kép

Kép
slivia

Üdv Nektek!

Síelni voltunk, azért nem jelentkeztem... Most is csak röviden: Nagyon boldog húsvétolást kívánok szeretteitek körében eltölteni!
Julcsi
pkjulcsika

Kép

Büszkeségeim!
Végre!!!
pkjulcsika

Sziasztok,

Képzeljétek tegnap anyuéknál Húsvétoltunk Móváron, volt igazi nyuszi a kertben, meg az a ajándékok is elrejtve mellette, erre megint itthon hagytam a fényképezőt...
Anyuéval azért sikerült készíteni, majd a héten jön és remélem elhozza.
Annyira szép idő volt, 10 fok és napsütés, nem tudom itthon milyen volt, de ma nagyon ramaty... szegény fiúk ebben a hidegben mennek locsolkodni, már fél 9-kor elindultak.

Cirmike

UI: Jó sok locsolót mára (vagy aki nincs oda érte annak keveset) :lol:

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Kinek hogy telik/teltek az ünnepek?
Gyerekek miket kaptak a nyuszitól?

Íme egy új album: :lol:
http://www.babanet.hu/album/index.php?album=15063

Tiovábbi kellemes ünnepeket,sziasztok:Erika

cseriviola

Sziasztok!

Erika, nagyon jó az album! Szép szempillái vannak a csajnak!

Mi rengeteg csokit kaptunk persze most is, 2 mesekönyvet és összelocsolt egy vagyont, amiből riszáló százlábút és mesekönyveket akar venni!
A csokit nem eszi egyáltalán, én eszegetem, aztán jövő héten a védőnő majd kivág, hogy mennyit hízok! (itthon nincs mérlegünk, így nem tudom, bár még mindig övvel hordom a gatyákat, ez a gyermek a pocimban befele növekszik!)

Mi jól vagyunk, vasárnaptól érzem a mozgását is, Soma sokat puszilgatja a hasamat, nagyon édes!
Az Afp-m kicsit magas (1,3-ig jó a vérvételes papír szerint, de nekem 1,5). Varju+védőnő is egymástól függetlenül azt mondták csak 2,5 fölött kell genetikára menni, ne aggódjak jó az eredmény!
Talán a jövő hét keddi uh után így most hamarabb elmegyünk 4 D-re, hogy több doki megnézze a picit, de remélem semmi baj nincs!

Holnaptól állítólag jó idő lesz, már ideje lenne. Az ovisok ma tojásgurításra mentek Somlóra, de majdnem hógolyót is guríthattak volna! :roll: :?

lola77

Sziasztok!

Eléggé megállt az élet itt :cry:

Lenne megint egy körkérdésem:
ki honnan szokott letölteni filmeket/mesefilmeket?
Kérnék címeket......fizetősek vagy ingyenesek a letöltések?

Köszi előre is!!!!!!!!!!!

Lépek aludni.....az előbb fejeztem be Viki tortáját :lol: :P

Puszi:ERika

cseriviola

Sziasztok!

Gondoltam most már ideje lenne keresni néhány "sorstársat" a közelből. Barátnők elmaradtak, mióta babát várok. Így nem vagyok olyan izgalmas úgy látszik...

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!

Szupik a képek jó volt nézegetni őket. Látom Erika fotózási kedve nem lanyhul az albumokat látva :lol: :wink:

Erika!
Vikinek Boldog Születésnapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Egyébként varrógéppel varrtam a takarót. Be van szegve utána meg a virágokat varrtam rá, de azokanak először külön meg kellett a belsejét varrni. Cikkcakk mintával varrtam, nem tudom mi a rendes neve.

Anikó!
Gratula a Pocaklakóhoz! Hogy vagy? Voltál már dokinál?

T.Kriszti!
Szia, üdv. itt. Én ma vagyok pont 18 hetes, jővő héten megyek Uh-ra, már várom. Mi dózsakertben lakunk.
Te merrefele laksz? Ki a dokid?

Edit

Kép
Kép
edi78

sziasztok!

Köszönöm a Dóri nevében a köszöntést!

Mi is boldog születésnapot kívánunk a Vikinek!

Ma ebéd után voltunk a védőnéninél méreckedni:
Hát kicsit nagyok a gyerekek:
Dóri 19,5 kg és 108 cm magas és 3 éves,
Zsófi 9,75kg és 75 cm magas és 9 hónapos!

Megyek is mert kicsit elcsusztam, rengetegen voltak lent majdnem 1 orát voltunk lent.

Sziasztok!

Kép
Kép
moncsi76

Szia Edi!

Én újvárosi vagyok, de csak tavaly költöztünk ide dózsából. Kicsit bánom...

Én a Ferencz Zoltánt választottam. Tényleg, vele kapcsolatban valakinek valami tapasztalata??

A 18.heti uh-t én is nagyon vártam, mondták, hogy tök jó lesz, mindent megnéznek... háát, két perc alatt lezavartak.. :roll:

A következő "nagy dolog" a cukorterhelés lesz. Már most parázom, mert szinte szó szerint elájulok vérvételekkor. Hát ez van..

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Még pár képet rakok fel:
Kép

Kép

Kép

Kép

Az utolsó kép hajmosás után készült!

Sziasztok!

Kép
Kép
moncsi76

Moncsi!
Tényleg nagyok a lányok :wink: Kata egyévesen volt 73 cm :lol:
De te sem vagy alacsony nem?
Hogy tetszett a Turul ovi, láttam voltatok múlt héten?
Gyönyörű Dóri haja. Zsófinak is kunkorodik?

Kriszti!
Nekem anno a Ferencz csinálta a 18 hetes Uh-ot és mit ne mondjak, futószalag volt. Ki is akadtam és alá is kellett írni egy papírt. Neked is most?
Azt hallottam akinek a Ferencz a dokija meg volt elégedve vele, kedves volt és jó ultrahangos. Ennyit hallottam. Igazából nekem akkor ott az Uh-on baromira nem volt szimpi.
Neked ki csinálta a 18 hetest?
Nekem a Pazár Dani a dokim és 16 hetesen csinált Uh-ot, nem talált semmi szokatlant, de ugye neki nem olyan nagyfelbontású gépe van, mint a kórházban.
Én is szeretek Dózsakertben lakni. :)

Edit

Kép
Kép
edi78

Sziasztok!

Erika, írok privit ma a letöltős oldalakkal kapcsolatban, ide nem akarom inkább :oops:

Krisztina!
Üdv köztünk, mint 4. babát várót! Legalább van egy, aki előrébb jár nálunk Edivel,Anikóval! Én napra pontosan ugyanannyi vagyok,mint Edi, 18 hetes!
Jó, hogy mondod ezt a futószalagot, mert kedden megyünk Edivel, így legalább tudom, hogy kérdésekkel fogom bombázni a Vargát (ő lesz, ha minden igaz), az tuti. Mivel nekem kicsit magasabb lett az Afp-m alaposan nézze meg, mert lesz irgum-burgum!!!!!!!!! Meg a lábaközére is kíváncsi vagyok!
A Ferencz doki nekem elég közömbös volt annó, talán 1szer Uh-zott, de volt ismerősöm aki nála szült.
Első babád lesz? Hogy viseled a terhességet? Újvárosban lakom én is, a kispostához közel! Te merre? Mikorra vagy kiírva? Mikor is lesz a terheléses vércukor vizsgálat?
Nem jársz véletlenül terhestornára?
Én szeretnék majd a 2. félidőben! Edi???? Asszem most délelőtt van, majd kedden megyek védőnőhöz megérdeklődöm! Anno 5 éve Somával is jártam, jó volt egy kis mozgás és voltak akik hozták a nagyobbat, elvoltak ott, elhozhatnád Katát, meglátod hogy viseli, tornázik velünk esetleg.... :)

Moncsi, nem semmi méretek tényleg! Nekem Soma nincs most 5 évesen ekkora mint Zsófid! :lol:
Nagyon jó Zsófi haja, tök tetszik, és édes a pofija is hozzá!

lola77

Sziasztok!

a VIKINEK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK! sok puszi neki!

Kép

Kriszi,
üdv közöttünk! De jó még1 kismama!
Zsanett vagyok a Mátém lassan 2,5 éves lesz, és nagy csibész :))
Mi is újvárosiak vagyunk itt lakunk a Mártírokon.

Moncsi,
aranyosak a csajok, a Dorka haja nagyon szuper!

Cirmike,
nagyon ügyes a Réka, lassan majd szalad, csak győzd utolérni... :)

Remélem mindenkinek jól tellt a húsvét, nálunk is jó volt - csak gyorsan vége lett. Voltunk családnál, kirándulni szóval szupi volt.
Volt egy "vendégünk is" úgy hívták Tapsi, nálunk lakott 4 napig ő volt a húsvéti nyuszi, aki eldugdosta a csokikat a lakásban :) Az egyik barátnőméké. Aranyos volt, a Máté pedig szerette nagyon simogatta, etette, itatta... :)
Íme Tapsi-hapsi
Kép
Tojásfestő mester
Kép
A tropicariumban voltunk - héé kukucs :)
Kép

Voltunk a turul oviban is nyílt napon, 1/4 4 kor oda is értünk :) már nem volt egy látogató sem, így legalább dumálgattunk, eszegettünk - a Zoli ugyis ismer mindenkit.. :) Nekem nagyon-nagyon tetszik, de egyre inkább úgy néz ki hogy a Máté marad még 1 évet böliben, az ovisnénik csak megerősítettek minket ezügyben, hogy jobb még neki ott.. :) azért beíratjuk hátha változik a véleményünk szeptemberig :)

na bocis hogy csak magunkról írtam, de szaladok, még 1000 dolgom van.. :(
puszi mindenkinek
sziasztok
Zsanett

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket Viki nevében is!!!!!!!
Íme a meglepi bulijáról az album:

http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=31984

Kriszti
üdv köztünk!
ERika vagyok,Viki lányom 3 éves :lol: ,Bánhidai ltp-en lakunk.
Gratula a pocaklakóhoz,tudjátok már mi lesz?Nevek?

Moncsi
aranyosak a "kislányaid" :lol: jó kis paramétereik vannak :lol:
Dóri haja még mindig csodás!

Lola
köszi az infót letöltés ügyben,még megbeszélem a férjemmel és válaszolok.
Neveken már gondolkodtok? :lol:

Zsanka
jó ötlet ez a kölcsön nyuszis dolog :wink:

Lassan megyek,holnap meló :? szo-ról meg ne is beszéljünk,útálom a 12 órázást :evil: :evil:

Szép hétvégét mindenkinek!
Sziasztok:ERika

cseriviola

a lényeget elfelejtettem:
április 13-án a Dózsa suli sportcsarnokában lesz Mega játszóház!!!!!!!!!!!!!!

gyertek minnél többen!!!!!!!!
íme a honlap,hogy miről is beszélek:
http://www.megajatszohaz.hu/

bár még a honlapjukon ez a program nincs fent,én már előre e-mailen megérdeklődtem :wink:

Puszi!!!!!!!

cseriviola

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?