Sziasztok,
Moncsi,
Mivel egy a doktor nénink, ezért az enyémek már 1 éve megkapták kb... Így is lehet elkapják, de sokkal könnyebb lefutású, alig pár pötty meg ilyenek. Semmi gondot nem okozott az oltás...
Pesti barátnőm kislánya 5 évesen egy nagyon durván esett át, láttam, szörnyű volt (akkor még nem volt gyerekem), a szemgolyólyán is volt pötty alig látott, jó hogy nem vakult meg, 2 hónapig gyógyult.
Rozi,
Nekünk bevált a Normaflor. Nekünk az antibiotól hasmenés szokott lenni és ha rögtön adom már az elején akkor nem lesz... Használtunk már mást is az is jó volt, meg ez is.
Megnyugtat bicóügyben, hogy nem csak Rolcsi "kis ügyetlen", de bizti jól tesszük, hogy nem erőltetjük.
Angika,
A harántsüllyedés olyasvalami mint a lúdtalp. Azt hiszem... A Réka gyógytornászának mondtam, hogy törte a koricipő a talpam és nézze meg miért. Ő mondta először. Aztán nemrég voltam talpmasszázson és ott is mondta a masszőr pasi, hogy egy kis harántsüllyedésem van. De nem fáj, még...
Gangi,
Réka már 11,5 kg és 88 cm. (jó étvágyú, legalábbis Rolihoz képest aki 17,5 kg és kb. 107 cm)
Megpróbálom kevesebbet cipelni, ha egy kezét fogom elég jól megy, csak most épp próbáljuk leválasztani a vezetésről. Egyedül alig mer lépni, pedig tudna már... most ott tartunk, hogy kb. 1 m-ről odajön hozzánk...
Lívi ma a hivatalban megsürgette a dolgokat, lesz rokis igazolvány már holnapra. Köszönet érte!
Egy kis könnyítés lesz, mert pl. ma is így cipekedtem Rékával dózsakertben miután kikértem a szakorvosi beutalókat a dokinőnktől a rendelőben: Gyógyszertár:cuccok, DM: 2 csomag pelus, popsitörlők, bébiételek + gyerek a hónom alatt, beszartam még a kocsihoz értem, mert a közelben nemigen volt szabad parkolóhely.
Eredményünk (vér) még nincs, így nem is kell menni 2 hétig az újabb vérvételre.
Ma voltam velük húsvéti készülődésen az oviban, hát nem volt egyszerű kettőjükkel és még csinálni a hajtogatást is.
Csinálok képeket és teszek fel...
Cirmike