Sziasztok!
Köszi szépen (mármint, örülök, hogy így tetszik nektek a kislányom)!!!
Nutella, Dominika!
Igen, tök jól vagyok, köszi az érdeklődést. Már akármit is tudnék csinálni, csak itthon nagyon kikímélnek. Most épp az a "problémám", hogy hogyan osszam be a napjaimat, hogy minden beleférjen: hogy az etetések mellett a házimunkákat is el tudjam látni, meg még ki is tudjam magam pihenni.
Köszike, Fricky!
Az még túlzás, hogy összeszoktunk, még nem. Még csak szokogatunk egymáshoz, ismerkedünk egymással, de alakul a dolog.
Mannogab!
Sajna nem tudom, h kölcsönözni hol lehetne, mert mi ezt kaptuk kölcsön. De tényleg az interneten ha a google-ba beírod, hogy babamérleg kölcsönzés, biztos, h kidob egy csomó mindent.
Lilla!
Az én véleményem a szülésznő fogadásról; szerintem érdemes akkor is, ha esetleg császáros szülésed lenne. Nekem Ágika (Czövek Ági) volt a szülésznőm, a műtét előtt ő kötötte be az infúziót, vezette be a katétert, tehát ő készített elő a műtétre, és végig beszélgettünk, amíg vártunk arra, hogy elkezdődjön a műtét.
Egy jó pár órát kellett várnom, hogy rám kerüljön a sor, ugyanis korán reggelre kellett bemenni, de csak fél egykor született meg Zsófi, tehát délben kezdték el a műtétet, mert előttem volt még egy csomó ún. kisműtétes.
És nem utolsó sorban lelkileg is nagyon jó volt, hogy ott volt Ágika, vagyis, h volt szülésznőm, merthogy végig beszélgettünk, és az olyan jó volt. Úgy elterelte az izgalomról a figyelmemet. Én kb. 31 hetes voltam, amikor megismertem őt, és onnan kezdve végig tartottuk a kapcsolatot. Ő is hívogatott engem telefonon, e-maileztünk, tehát érdeklődött irántam, és mire a szülésre került a sor, már olyan jó kapcsolatba kerültünk, úgy megismertük egymást, olyan baráti kapcsolat alakult ki közöttünk.
A szülés után még az újszülött osztályon is minden nap meglátogatott. Nagyon aranyos volt, úgyhogy szerintem érdemes.
Hű, na megyek, mert most kezdett el nyafogni a kiscsaj.
Sziasztok:
Évi