Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Hogy bírjátok ezt a remek időt? És a sok locsolót?
Nálam szerencsére a fiúk elmentek már korán reggel (a fiam és a férjem) locsolkodni, mi meg a lányommal lustizunk.
Rám is fér, mert most eléggé szédelgős vagyok. Biztos az idő teszi, szinte csak feküdni van kedvem.

Zsuzsa!
Nekem is elég gyakoriak a keményedések, de még nem fájdalmasak. Igaz még nem olyan sűrű mint neked, de már edzünk a nagy napra.
Nekem ápr. vége a kiírás, remélem marad is addig a kiscsaj.

Én két hét múlva megyek uh-ra, a multkorin már fejfekvéses volt a baba, remélem nem fordult vissza.
Bár a rugdosásaiból ítélve a talpa van felül és szívesen ki szokta tolni a hasfalamat vele. Szinte meglátszik a hasamon egy talpacska nyoma, amikor odaszorítja.

Szép napot mindenkinek, sziasztok!
Judit

Kép
yusz

lányok nagyon edződnek a babáitok!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Dobok néhány képet nektek.

Hűűű, ma beriasztott a légzésfigyelőnk, persze rohantam a szobába, Zsófi édesen aludt, szerintünk téves riasztás volt. De utána még vagy 10 percig remegett a lábam. :? :? :(

Kép
evisan

Kép De álmos vagyok!!! Kép Kép

Kép
evisan

Kép tegnap este már 2490 gramm voltam Kép cicizés után Kép nagymami és nagypapi

Kép
evisan

Évi!

Nagyon formás kislány Zsófi! Remélem, minden rendben van veletek. Milyen hamar eltelt ez a két hét... Te is jól érzed magad?

Nutella

Kép

Kép
nutella

Szia Évi!

Nagyon édes a kis Zsófi! :P :P :P
És az a lényeg, hogy eszik rendesen.

Szia
Lilla
Vendég

Sziasztok!

Remélem mindenkinek jól telt a Húsvét!!!

Évi!

Milyen édi Zsófi baba! És gratula a súlyotokhoz, szépen gyarapszik!!!
Jól vagy Te is?

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

SZIASZTOK!!!

ÉVI!!!
NAGYON ARIKA ZSÓFI BABA!!!

NUTELLA!!!
NAPJAID IS MEGVANNAK SZÁMOLVA MINT LÁTOM MÁR!!!IZGALOM???

KRISZTI!!!
ÉN KIKÉSZÜLTEM HÚSVÉT HÉTFŐRE!!!OLYAN MIGRÉNRE KELTEM,DE AZÉRT AZ URAMMAL ELMENTEM LOCSOLKODNI A SZŰK CSALÁDI KÖRÜNKBE ÉS UTÁNA MEG VERGŐDTEM AZ ÁGYBA DÉLUTÁN!!!SAJNOS MÉG MINDIG NEM MÚLT EL A FÁJDALOM ÉS A MÁSIK ROSSZ HÍREM HOGY A GYOMROM IS MEGÁLLÁS NÉLKÜL ÉG HÉTFŐ ÓTA!!!PEDIG IDÁIG OLYAN SZÉP VOLT MINDEN AMIG EZ A FEJFÁJÁS MEG A GYOMORÉGÉS NEM JÖTT!!!ÉS SEMMIVEL NEM TUDOM FELEDTETNI EGYIKET SE!!!FRANKÓN MINT SÜSÜ ÚGY ÉRZEM MAGAMAT!!!MOST UGY VETTEM VISZONT ÉSZRE HOGY NORINÁT NEM ANNYIRA VISELI MEG EZ AZ EGÉSZ MERT Ő NAGYON JÓL ELVAN A HASAMBA EGÉSZ NAP ÉS ESTE ALSZIK IS!!!CSAK ÉN VAGYOK ILYEN SELEJT!!!

SZIASZTOK!!!
MEGYEK VISSZA VERGŐDNI AZ ÁGYBA!!!
SNÁPI ÁGI

Kép
Kép
snápi

Sziasztok!

Tudna valaki segíteni,hogy erzsébeten,soroksáron esetleg csepelen hol lehet csecsemőmérleget kölcsönözni?

Ti hol kölcsönöztök?

Kép

Kép
mannogab

Sziasztok!

Évi! Nagyon aranyos a kislánykád! :D

Ma már egy picit jobb, de tegnap nagyon ki voltam. Egész nap szinte csak feküdtem, és szédelegtem.
Most már azért ellátom a családot, de lassan, mint egy csiga.

Különben is minden olyan nehézkesen, lassan megy mostanában, amióta ilyen nagy a hasam.
Szoktam mondani, hogy olyan vagyok mint egy tehén, erre a lányom közli, hogy "nem is anya, inkább olyan mint egy viziló!" :lol:
Kedves gyerek.

Mannogab!
Szerintem a google-n keress rá, hogy mérlegkölcsönzés és esetleg a kerületet is add meg. Én ugyan Csepelen lakom, de dunsztom sincs, hogy hol-és egyáltalán van-e ilyesmi.
Látom, hogy minket egy nap választ el a kiírástól. Lehet, hogy találkozunk a kórházban?

Szép napot mindenkinek!
Judit

Kép
yusz

Sziasztok Csajok!
Csak gyorsan, mert r.hadt sok a munkám :cry:

Először is: Boldog húsvétot utólag is mindenkinek!

Másodszor: Mannogab!
Az Üllői úton a 18ik kerületben van egy üzlet, ahol lehet kölcsönözni mérleget. Viszont gondold meg, mert lehet, hogy jobban jársz, ha mondjuk a babaszobán v. vaterán veszel egy használtat. Megmondom miért: egyrészt, lehet, hogy akartok még tesót is, akkor is jól jöhet még, másrészt, a kölcsönzésnél lerakod a kauciót (tény, hogy azt visszakapod a végén), de a havi díj kb. 1500-2000 Ft között van. Na most, ha használod kb. fél éves koráig, akkor az ugyebár minimum 9000 Ft, míg használtan egy tizesért már kapsz egyet. Azt meg ugye addig használod, ameddig csak akarod, nem kell visszavinned, stb.

Pápá: Eszti

Kép Kép
fricky

Jajjjj, de bunyevác vagyok!

ÉVI!
Nagyon szépséges ez a pici lány!!!
remélem már jól összeszoktatok!

Kép Kép
fricky

Sziasztok Lányok!

Mannogab!
Szerintem sem érdemes bérelni. Ha felmész az expressz.hu-ra és ott a baba-mama, azon belül az Egyébnél szokott lenni mérleg kb. 8.000,- Ft körül. Én még a babaapro.hu-n is szoktam nézelődni, ott is vannak ilyenek. A vetara.hu-n is vannak, csak nekem ez a licitálás kicsit magas.

Én most kiságyat nézegetek, szerintetek melyik a jobb a sima, vagy a pelenkázós?

Évi!
Csak azt szeretném tőled kérdezni, mert nekem sem akar megfordulni a baba, igaz korán van, mégcsak a 28. hét, hogy császárnál is érdemes szülésznőt fogadni, vagy ott semmi szerepe nincs. Még egyenlőre nem fogadtam (fogadott orvosom az van), várok a 32. hétig, hogy megfordul-e. Majd ha ráérsz, válaszolj légszi.

Lányok!
Nem tudom mi jön, meleg- vagy hidegfront, de én még ilyen fáradt nem voltam eddig. Úgy kellett már magam megerőszakolni, hogy legalább valami kaját összeüssek. Erre is csak azért tudtam rávenni magam, mert a párom már reggel 6-kor elment és késő estig dolgozik, farkaséhesen jön haza, és azért sajnálnám, ha csak hideg kaját tennék elé. Hát remélem melegfront jön végre.

Ági!
Azért tornára megyek, hátha ott felébredek végre. Remélem addig Te is rendbejössz.

Sziasztok
Lilla
Vendég

evisan nagyon szépen fejlődik a kis Zsófi baba!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Mannogab!
A másik fórumon írtam neked választ mérleg kapcsán. Van egyébként Csepelen is kölcsönző. De mint a másik helyen tanácsoltam először kérdezd meg a védőnődet, mert pl. nálunk is tudnának adni.

Nutella! Még 5 nap. Ez izgi nagyon.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Jelentem a frontok hatására ismét fejvégűek vagyunk. De sajna még mindig van helyünk és jön egy újabb hidegfront, ami nálunk forgolódást jelent. Remélem már megúnja és így marad.
Egyébként egész hétvégén szinte feküdtem, mivel annyira keményedtem, hogy felkelni sem nagyon tudtam. Fájás mellé minimális, az is inkább éjszaka. És a sok keményedés ellenére a méhszájam még mindig teljesen zárt. Jövőhéten ismét ctg+uh és az uccsó vérkép.

Zsuzsa
KépKép
kerekes97

Lilla!

Ne aggódj!!! Font front hátán, totál természetes, hogy fáradt vagy!
Szorítok, hogy vége legyen a frontoknak.

Nomeg azért is, hogy Zsuzsa kislánya fejvégű maradjon!!!:-)

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!

:D :D :D
Köszi szépen (mármint, örülök, hogy így tetszik nektek a kislányom)!!! :D

Nutella, Dominika!
Igen, tök jól vagyok, köszi az érdeklődést. Már akármit is tudnék csinálni, csak itthon nagyon kikímélnek. Most épp az a "problémám", hogy hogyan osszam be a napjaimat, hogy minden beleférjen: hogy az etetések mellett a házimunkákat is el tudjam látni, meg még ki is tudjam magam pihenni.

Köszike, Fricky!
Az még túlzás, hogy összeszoktunk, még nem. Még csak szokogatunk egymáshoz, ismerkedünk egymással, de alakul a dolog.

Mannogab!
Sajna nem tudom, h kölcsönözni hol lehetne, mert mi ezt kaptuk kölcsön. De tényleg az interneten ha a google-ba beírod, hogy babamérleg kölcsönzés, biztos, h kidob egy csomó mindent.

Lilla!
Az én véleményem a szülésznő fogadásról; szerintem érdemes akkor is, ha esetleg császáros szülésed lenne. Nekem Ágika (Czövek Ági) volt a szülésznőm, a műtét előtt ő kötötte be az infúziót, vezette be a katétert, tehát ő készített elő a műtétre, és végig beszélgettünk, amíg vártunk arra, hogy elkezdődjön a műtét.
Egy jó pár órát kellett várnom, hogy rám kerüljön a sor, ugyanis korán reggelre kellett bemenni, de csak fél egykor született meg Zsófi, tehát délben kezdték el a műtétet, mert előttem volt még egy csomó ún. kisműtétes.
És nem utolsó sorban lelkileg is nagyon jó volt, hogy ott volt Ágika, vagyis, h volt szülésznőm, merthogy végig beszélgettünk, és az olyan jó volt. Úgy elterelte az izgalomról a figyelmemet. Én kb. 31 hetes voltam, amikor megismertem őt, és onnan kezdve végig tartottuk a kapcsolatot. Ő is hívogatott engem telefonon, e-maileztünk, tehát érdeklődött irántam, és mire a szülésre került a sor, már olyan jó kapcsolatba kerültünk, úgy megismertük egymást, olyan baráti kapcsolat alakult ki közöttünk.
A szülés után még az újszülött osztályon is minden nap meglátogatott. Nagyon aranyos volt, úgyhogy szerintem érdemes.

Hű, na megyek, mert most kezdett el nyafogni a kiscsaj.

Sziasztok:
Évi

Kép
evisan

Mannogab!

Mi a Brumi Maciban béreltünk mérleget 2 éve (www.brumi-maci.hu), de csak 1 hónapra, az untig elég volt. Csak idegesített. Utána meg a gyerek 2 hónapos korától úgy is havonta kell menni egészséges tanácsadásra szurikra, ott mindig lemérlegelték. Nekem ez így jó volt. A férjem azt mondta, hogy most ne is legyen mérlegünk, de azért szerintem az első 2-3 hétben jó, ha van. Szóval, én a bérlés mellett teszem le a voksomat.

Lilla!

Szerintem a császár ellenére is érdemes szülésznőt fogadni. Nekem Andris születésénél nem volt (pedig tudtam, hogy császár lesz, faros volt) és akkor megfogadtam, hogy a második gyereknél lesz. Ha császár lesz a vége, akkor az ember nem tud semmit csinálni, a műtét után órákat kell mozdulatlanul feküdnie, akkor úgy gondolom, hogy az a szülésznő feladata, hogy az első órákban legyen melletted, segítsen mellre tenni a babát. Mert ez egy férjtől (pláne ha első gyereke neki is) nem biztos, hogy elvárható. De azért remélem, hogy az én szülésznőmnek most a szülésnél kell a segítségemre lennie. Én a 32. héten fogadtam szülésznőt, akkor még faros volt a gyermek.

Zsuzsa!

Számolunk és várunk, mást nem tudunk tenni. Nekem is keményedik a hasam, de nem elviselhetetlen. Fájásaim még nincsenek (na jó, néha éjszaka egy-egy) és a méhszáj is zárt. Egyre izgibb. A rokonság arra tippel, hogy egy pontosan érkező kislány várja születését...pár nap és kiderül.

Jó éjt mindenkinek!

Nutella

Kép

Kép
nutella

Sziasztok Lányok !

Rég voltam nálatok . Csak nem nagyon voltunk itthon . Remélem Mindenkinek jól telt a húsvét . De ahogy vissza olvastam nem igazán a frontok hat Mindenkire . Sajnálom . :(
Nekem a fülem fáj , holnap megyek fülészetre . És síratom az utolsó húszas évemet . Jövőre már én is harmincas leszek . Mondtam a páromnak , hogy nagyon szomorú vagyok , mert ez a második szülinapom amire nem kapom meg amit szeretnék . Szombaton megjött . :cry:

Na nem siránkozok . De vasárnap végre láthattam az unokaöcsém . Nagyon drága . Teljesen elolvadtam amikor a lányom tartotta az ölében és a pici oda bujt hozzá .

Évi . Zsófi baba nagyon formás és gyönyörű. Nagyon ügyi baba ,hogy így fejlődik .

Snápi . Nagyon sajnálom , hogy ennyire nem vagy jól . Nem is értem hogy bírod . Én már világgá mentem volna ennyi migréntől .

Judit . Nekem szinte végig kemény volt a hasam , és görcsölt is . Görcs oldott szedtem a végén , de a 39 hétig bent maradt .

Na most már abba hagyom .

Sziasztok , Mindenkinek szép napot . Front mentest . Hajni

Kép
hasadi

Sziasztok!

Hajni! Örülök, hogy hallok rólad! Sajnálom, hogy fáj a füled, az nagyon rossz érzés.
Hogy picit vígasztaljalak (meg magamat is) állítólag a harmincas évek a nőknél a legvonzóbbak.
Tényleg más időszak, az ember tudatában van a nőiességének és szereti is alkalmazni. Már nem vagyunk "csitrik", észrevesznek a férfiak és komolyabban is vesznek.
Nekem a harmincas éveimben több férfi hódolóm volt, mint a huszasokban.
A harminc éves szülinapomat fel sem fogtam, és utána sem törődtem vele.
A durva a 35. volt. Akkor kicsit összetörtem lelkileg. Hetekig letargiás voltam és befelé fordultam. A párom segített, hogy visszatérjek a rendes kerékvágásba, és ne foglalkozzam az idő múlásával. Vállaltam még egy babát és már nem törődöm a korommal. Most 36 elmúltam, és nem érzem magam annyinak.
Állítólag nem is látszik. A többi meg nem érdekel.

Most elhatároztam, hogy nem kölcsönzök mérleget. Az első két gyerkőcnél volt, mindíg túlaggódtam magam, ha nem szoptak annyit, amennyi az előírás. Vezettem naplót, írtam minden adatot és túlparáztam a dolgokat.
A húgomnál láttam, ő nem használt mérleget a harmadik babánál. Nem idegeskedett, látta, hogy szopás után jóllakott, vagy sem.
Meg igaz amit Nutella is említett, hogy ugyis mérik a védőnők.

Szép napot, sziasztok!

Judit

Kép
yusz

Sziasztok!

Jó sokat írtatok mióta utoljára voltam.

Hajni! Már a múltkor is írni akartam csak kiment a fejemből, hogy kérném akkor az általad felajánlott kenyérsütő gépbe való kalács/süti recepteket. Nekem csak egy receptem van, és már kicsit uncsi mindig azt enni, sőt mindig máshogyan sikerült eddig. A legfinomabbnak természetesen az első sütésnél éreztem... :) A fülfájásnál szerintem csak a fogfájás lehet rosszabb, lehet hogy majd cseppeket kapsz a fájdalomra. Bár én hallottam már azt is a barátnőmtől, hogy ők kövirózsa levét nyomták a kislánya fülébe és nagyon hatásos volt. A kövirózsa pedig bárhol megterem, egy egyszerű növény, persze a kertes házaknál gyakoribb.

Yusz! Szerintem is ez a legjobb "felfogás" az életkort illetően. Én is így gondolok rá, bár még azért van három évem a 35. életévig. Nem tudom, hogy akkor is így fogom-e ezt a kérdést gondolni, de persze hiába idegesíti az embert a kora, ezen nem tud változtatni. És persze mondják azt is, hogy a gyerek fiatalít!

Mannogab! Ha mindenkáron szeretnél mérleget akkor szerintem is vegyél akár használtan is. De tudom, mikor én is néztem a használt mérlegeket, akkor soha nem volt olyan jó áron hogy érdemes legyen megvenni, majdhogynem új áron árulták őket így én is használtan vettem. Méregetni nem kell állandóan a babát, mert be lehet dilizni tőle. Meg kell találni a kényes egyensúlyt. A sógornőméknek kölcsönadtuk most mi is a mérleget de egy héten egyszer mérik a babát, és egy héten egy alkalommal megnézi a szoptatás előtt és után is hogy tudja, mennyi tejet szív le egy alkalommal. Ennyi bőven elég. És akkor még járnak a védőnőkhöz mérésre is, - amit Nutella is említett . Mi nem jártunk mérésre, és ezért jobban ki volt használva a mérleg.

Evisan! Zsófi baba gyönyörű! Olyan kis törékeny édes kislány a képek alapján! És ne keseredj el, ha esetleg nem találod majd meg az egyensúlyt a házimunka ellátása, a babázás és a pihenés között. Inkább az utolsó kettőt helyezd előtérbe!

Nutella! Ma már nem jöttél a topikra! Van már fejlemény talán? Már csak négy nap!!!!!!!!!!!

Kerekes Zsuzsi! Nem tudom hány front lesz még, de hátha nem változtat irányt a picúrka! :)

Röviden ennyit! Nálatok is ilyen lehetetlen idő van? Fúj a szél és borulás jön éppen most nézem. Még sétálni sem lehet menni. Ezt nem szeretem mikor be van zárva az ember a négy fal közé....

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Mannogabb!

Nem jól írtam a nagy koncentrálásban :), szóval én is újonnan vettem, mert a használt Tefal mérlegeket akkor a babaszoba.hu-n olyan áron árulták hogy 2-3 ezer forint különbség volt a használt és az új ára között. Én meg nem vagyok egy nagy alkusz, így inkább újonnan vettem.
Megnyugtatónak gondolja az ember, ha van mérleg, de mint írtam át lehet esni a ló túloldalára.
Szóval a döntés a te kezedben van! :D :D :D

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Sziasztok!

Véget értek az ünnepek, vissza minden a régi kerékvágásba. Remélem mindenkinek jól telt és a lányokat nem kerülték el a locsolók! :D

Évi, nagyon tündéri Zsófi baba! Ha kell segítség vagy csak egy kis megértő hallgatás, tudod hol találsz!

Mesi, Lara babának nagyon boldog névnapot kívánunk! Láttam a másik topicon a képeket, szép baba nagyon!
Kép

Nutella, ez nagyon izgi! Itt a vége! :D Huhhh, nagyon izgatottan várom a híreket rólatok!

Rohanok, mert a lakás szalad!

Pusszantás mindenkinek:
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

Hűű csajok!!!
Annyit írtatok, hogy csak na!!!!

Mérleg: én nem frusztráltam magam vele!!!!!!
Egyébként használtban érdemesebb és digitálisat. Ezen a szopizások mennyiségét is tudod csekkolni!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Képzeljétek milyen véletlenek vannak. Hoztak a férjemnek javítani egy videót, de mivel ő nem volt itthon én vettem át. Látja rajtam a srác, hogy már igen nagy a pocim, kérdezte mennyi van még hátra és hol szülünk. Erre ő: az én anyósom ott szülésznő. Na és mit gondoltok ki az? Sutusné Erzsike, akinél a Bettit szültem. Ennyire kicsi a világ.

Nutella! Már nem emlékszem írtad-e, hogy most végülis fejvégű már a kicsi?

Zsuzsa
KépKép
kerekes97

Sziasztok!

Mazsazsu ! Persze megírom .

Standard- sütemény keverék .:
Hozzávalók 1 csoport
vaj /olvasztott/ 3/4 mérőedény , vanilia koncentrátum 1/2TK , tojás /felverve / 3 közepes. citromlé 2TK
Hozzávalók 2 csoport
kenyérliszt 1-5/8 mérőedény , sütőpor 2TK , finomszemcsés kristálycukor 1 mérőedény . Programválasztás : 10 /sütemény /.
Elkészítési mód : 1. keverje össze az 1 csoport hozzávalóit egy külön tálban! , 2. Szitálja a csoport hozzávalóit egy másik tálba ! , 3. Keverje össze az 1 és 2 csoport hozzávalóit ! , 4. Tegye a keveréket a sütőformába !

Kevert gyümölcsös sütemény
Hozzávalók 1 csoport : vaj / olv. / 3/4 mérőed. , vanilia koncen. 1/4 TK , tojás 3db , citromlé 2TK , szárított vegyes gyümölcs 5/8 mérőed.
Hozzávalok 2 csoport : sima liszt 1 5/8 mérőed. , sütőpor 2TK , cukor 1 mérőedény , fahéj őrölt 1/4 TK , szerecsendió őrölt 1/4 TK. Programválasztás 10 / sütemény / .
Elkészítési mód : A standard-sütemény receptnél megadott módon járjon el !

Jó sütést ! Köszi a tanácsot már vettem kövirózsa cseppet de nem elég . Igazából nem csak fáj hanem viszket , de nagyon és nehéz vissza fognom magam . De majd holnap kiderül .

Judit . Köszi a biztatást , én sem érzem magam annyinak , sőt az a bajom , hogy mindig megkérdezik hogy a kislányom a húgom . Mert kb. 20-nak néznek . Remélem már jobban vagy .

Jön a meleg front , már érzem .
Snápi hogy vagy ?

Kriszti . Hogy vagytok ?

Szép estét . Hajni

Kép
hasadi

SZIASZTOK!!!

HASADI!!!
KÖSZIKE AZ ÉRDEKLŐDÉST ÉN MÉG JÓL VAGYOK IGAZ EGY KICSIT NYOM A FEJEM DE KIBÍRHATÓ MÉG!!!REMÉLEM MEG SEM ÉREZZÜK MAJD!!!SAJNOS TÉNYLEG NEM TUDOK MIT CSINÁLNI VELE!!!FEKVÉS ÉS FEKVÉS ÉS TÜRELEM!!!
JÓL HANGZANAK A RECEPTJEID VISZONT!!!

NEKEM IS AZT MONDTA A TESÓM, HOGY NEM KELL MÉRLEG MERT CSAK IDEGESKEDNI FOGOK MAJD!!!

NUTELLA!!!
HOGY VAGY???3 NAP!!!NEM SEMMI!!!

LILLA!!!
NE FELEJTS EL ÍRNI HA VÉGEZTÉL A HARTMANN PAPÁNÁL OKÉ???MINDEN RENDBEN LESZ AMUGY ÉN MÁR MOST MEGMONDOM!!!

KRISZTI!!!
MIZUJS VAN VELETEK???DOMINIKA 3 HÓNAPOS!!!NEM SEMMI!!!
BOCSIKA!!!
MIKOR IS LESZ AZ ESKÜVŐJE???

SZIASZTOK!!!
SNÁPI ÁGI

Kép
Kép
snápi

Sziasztok!

Tegnap este 20.52-kor a Jáhnban megszületett Petra lányunk, 3100 g, 49 cm. Mama és baba jól vannak, már alakul a tejecske is.

Nutella-férj

Kép [/img]

Kép

Kép
nutella

NUTELLA!
SOK BOLDOSGÁGOT, TEJCSIT, JÓ EGÉSZSÉGET AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!
Nagyon szépek vagytok!

Kép Kép
fricky

Kedves Nutella és Nutellaférj!

Sok boldogságot nektek a gyönyörű pici lányhoz!

Judit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit

Sziasztok!
Először is gratulálok a Nutella családnak! Sok boldogságot kívánok nektek. Gyönyörű a kis Petra.
Lilla, én is ma megyek a dokihoz. 16.45-re kell ott legyek. Lehet hogy tudunk találkozni? :) Úgy néz ki hogy prüntyit is magammal kell vigyem, mert apuci nem ér addig haza.
Lányok én ma fogok először kenyeret sütni házilag :shock: Kiváncsi vagyok, hogy milyen lesz az első. Azt hiszem azért bebiztositom magam, és veszek is egyet. Majd kipróbálom a receptjeiteket is, csak egyenlőre egyféle sikerüljön.
Andi.

Kép
Kép
apcukk

Nutella! Gratulálok a kis Petrához, és sok-sok tejcsit kívánok nektek.
Kép

Zsuzsa
KépKép
kerekes97

Lányok én leszek a következő a sorban. :D

Zsuzsa
KépKép
kerekes97

nutella Sok boldogságot és jó egészséget a kis Petrának!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nutella! Nagyon sok boldogságot kívánok a pici lányhoz, egészséget és sok sok tejcit!!!!

Zsuzsa!
Tényleg te jössz, aztán Mannogab és én. Vagy fordítva, mert köztünk 1 nap van.
Mindenesetre drukkolok nektek (és magamnak is)!

Mostanában egyre többször álmodom a babámmal. A szülést rendszerint elegánsan kihagyom, de a lányomat sokszor ölelgetem álmomban.
És érdekes, hogy mindíg a mocorgására ébredek fel, no meg, hogy menni kell pisilni. Egy éjjel legalább 4 szer.

Nem tudom nézitek-e a dr. House-t, de tegnap nagyon érdekes rész volt benne. Pont egy terhes nő és magzata volt veszélyben.
A magzatot meg is operálták, úgy, hogy kivették addig az anyaméhből. Borzalmas!!!

Szép napot, sziasztok!

Judit

Kép
yusz

én is láttam tegnap a dr house-t.érdekes volt de ilyesztő is! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok Lányok!

Nutella!
Én is nagyon sok boldogságot kívánok Nektek kislányotokhoz! :P :P :P

Andi!
Sajnos nem fogunk találkozni, mert én 15 órára megyek. Majd megírom mi volt, Te is írd meg, hogy mi van veletek.

Sziasztok
Lilla
Vendég

Nutella!

Nagyon jó egészséget és sok-sok tejcsikét nektek!!!

Na kicsit nemjövök aztán történések vannak ezerrel!!!
Most akkor, hogy van a tövábbiakban???
Zsuzsi,Yusz,Snápi,Lilla,Apcukk? :lol:
Hűű lesznek ám itt babókák rendesen.!!!

Ági!

Mi köszike jól vagyunk, csak hébe hóba ülök a gép elé, mert sok a dolog.
De mindig be van kapcsolva mert feldobtam egy pár cuccot a vaterára eladni és az érdeklődők miatt muszáj néha ránéznem a gépre.
Esküvő???Nem tudom. Az apja rácsokat akar szerelni, puskát vesz, árkot ás a várunk köré, melyben 6 méteres víz és egy tűzokádó sárkány lesz. Úgyhogy nem tudom lesz-e királyfi ezek után ???

Hajni!

Köszi Neked is, jól vagyunk.!!Jó neked, hogy 20-nak néznek! :lol:
Én egy kicsit le vagyok harcolva..... :cry:
És Domi is rettentő nyűgös szegényke.....nem alszunk valami jól.

Képzeljétek: ma voltunk mázsáltatni!
6000 grammosak és 60 cm hosszúak vagyunk!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Gratulálok Kriszta, szép nagy a Domcsi!
Jó kis edzés őt már cipelni. De az a lényeg, hogy jó az étvágya, és gyarapszik rendesen.

Azzal meg ne törödj, hogy "le vagy harcolva", mivel ez az idősazak erről szól. A baba 1 éves korára kezdi picit összeszedni magát az anya.
Szoktam mondani, hogy ez azért van így, mert a természet elrendezi, hogy addig ne szülessen utód. Mármint a férfiak nem nagyon akaródznak ránk nézni :oops:

A húgomnak most 9 hónapos a kisebbik lánya, és most kezd kicsit visszaváltozni az eddigi amorf alakjából. Már tök boldog, hogy rá megy egy régebbi farmerja, amit terhesség elején tudott hordani.

Szóval fel a fejjel, leszünk még szépek, csak ki kell várni!!!

Sziasztok!

Kép
yusz

Judit!

Ahh köszi a vígaszt!
Nekem világ életemben tök jó alakom volt! A fiam után is 36-os!! méretű cuccokat hordtam.
De most!!!Katasztrófa ahogy kinézek!
A 38-as gatya csak úgy jön rám, ha behúzom baromira a hasam!Vagy akkor se... :cry:
Alig eszek, mégis híztam még 1 kilót szülés óta...nem tudom hová fog fajulni a dolog.
Ja ehhez én 160 cm "magas" vagyok és 64 kg. :cry: :cry: :cry:
Ugye ez el fog tűnni????????

Kép

Kép

Kép

dominika1

sziasztok!

nutella: Nagyon nagyon sok boldogságot a kis Petrának és családjának és hosszú boldog életet neki! Nagyon aranyos. Olyan hihetetlen.hogy kedden este még írtál a fórumba és tegnap estére már a karjaidban tarthattad a kicsit. Már én is alig várom,hogy átéljem ezt az érzést. Sok tejcit.

Kerekes: Te leszel a következő. Rajtad a szemünk! Nagyon izgulok értetek!

Yusz: Hát igen mi nagyon közel vagyunk egymáshoz. Te mikor mész az első CTG-re? Nekem kedden kell időpontot kérni a jövő hét valamelyik napjára. Már nagyon várom,hogy mit fognak mondani.
Jaj de jó,már nemsokára 3-an leszünk:)

Kép

Kép
mannogab

Jaj és itt a nagy boldogságomban elfelejtettem megköszönni, hogy a mérleg témában ilyen sokan segítségemre voltatok.

Majd még megkérdezem a védőnőt is, kíváncsi vagyok ő mit gondol erről. Én sem akarom mindig mérni,de néha azért lehet,hogy nem árt.

MA melegfront van vagy mi lehet,de nekem reggel annyira fájt a fejem és nagyon rosszul aludtam. Ilyenkor pedig nincs belölem semmi:(

Na mindegy, ilyenkor kinyitom a hűtőt,hátha van ott valami nassi,ami feldob:)
Szép napot Mindenkinek!

Edina

Kép

Kép
mannogab

húúúú Mannogab Téged kihagytalak!!!! :oops: :oops:
Ne haragudj!!! :(

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok Lányok!

Most jövök a dokitól, minden rendben. Most vagyunk a 28. hét 5. napján az UH gép szerint, pont úgy, mint a vonalzómon. És meg is fordult a babucink, mostmár fejvégű fekvésűek vagyunk. A szülésznőt is megkérdeztem, Békési Erzsikét ajánlotta, majd felhívom, hogy megbeszéljek vele.

Ági!
Igazad van, tényleg listával kell menni. Most a szülésznőt nem felejtettem el, viszont elfelejtettem papírt kérni a háziorvosomhoz, hogy felvegyen betegállományba ápr. 7-től, addig szabin vagyok. Majd kérek egy hónap múlva, de akkor tényleg felírom, hogy mit kell megbeszélnünk.

Andi!
Remélem veletek is minden rendben, írj hogy mi volt a dokinál.

Sziasztok
Lilla
Vendég

Sziasztok !

Nutella ! Nagyon gratulálok és jó egészséget sok - sok boldogságot kívánok az egész családnak . Petra nagyon aranyos .

Kriszta . Ne izgulj biztos el fog tűnni . Csak kell egy kis idő , meg csak nemrég szültél . Nyugi !!!

Yusz . A fiad felvételiéről van már valami hír ? Izgulsz már ? Nincs sok hátra . Izgi .

Lilla . Tök jó , hogy minden rendben . Így tovább .

Mindenkinek szép estét . Hajni .

Kép
hasadi

kriszti jól megnőtt a domika!!!!!!!!!
gratula hozzá!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nutella és Nutellaférj! Kívánok nektek itt is minden szépet és jót, sok tejcsit, egészséget! Petra gyönyörű!

Krisz, nem semmi Domi. Mondjuk ne szóljak én se, Hanna megkétszerezte a súlyát az ötödik hónapra. Nőnek ezek az aprónépek! :D
Csajok (yusz, Lilla, manogab a teljeség igénye nélkül) hamarosan ti is a karotokban tarthatjátok a babócáitokat! Huhh, mennyi babanetes baba lesz! De jó! :D :D
Dobok egy képet, most ez az egyik kedvenc.
Kép elgondolkozva

Mindenkinek szép estét!
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

szép baba a hanna!sőőőőőőt gyönyörű!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek