Új privát üzeneted érkezett!

Zsu!
Rezsón répapárolás tapasztalat: mégiscsak jobb a konyhában a tűzhelyen. :lol: :lol: Egy óra alatt lett kész a rezsón, fürdőszoba ajtót be kellett zárni Dorka nehogy közelről "megnézze". Tiszta répagőz lett a fürdőszobában , abban is fürödtünk. :lol: :lol: :lol: :lol:
Már várom a konyhabútort, elhiheted. :P :P
Nyügöskédnek nyomj egy nagy cuppanóst a pofikájára a nevemben is. Szegényke, hátha túl lesz ezen az időszakon hamar.

Pintyuska!
Nem vagy nehéz eset, csak doki ügyben határozatlan (Voltál eddig). :lol: :lol: :lol:
Köszi a receptet, ha lesz normális konyhám megcsinálom tutira, nagyon jól hangzik. És még sosem csináltam ezzel a "micsodával", ahogy te is irtad. :lol: :lol:

Puszi Mindenkinek!!!!

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok csajok!

Csajok, csak gyors bekukk, mert ébresztem a csöppemet oviba.

Az utóbbi két hetünk katasztrófa volt, ezért is nem jelentkeztem, ill. egyszer megírtam, de elszállt az egész és feladtam.
Kezdődött Laci lázával , szépen masszívan 40, 5 fokig sikerült felmennie. nagy nehezen leküzdöttük, persze orvosról hallani sem akart. Miután még másnap is ezt csinálta elmorgolódott az ügyeletre. Várt 1, 5 órát és kapott 5 e Ft-os gyógyszert, amiről később kiderült, hogy mint halottnak a csók, így most újat kap és várjuk a gyógyulást.
Bogyókám kicsit nyúgice volt, gondoltuk várja már nagyon a Disney, el is mentük. Fantasztikus volt, még mindig meséli mindenkinek.
Vasárnap éjjel hányt egy iszonyút (hurutos, borzalmas büdit), egy kis köhincse és úgy tűnik ennyi, max. nem nagyon evett. Na de nem ment egész héten oviba, mondanom sem kell totál lefáradtunk tőle.
Én már csütörtökön kész voltam, a fejem a torkom minden lángolt, de lázas nem lettem.
Így telt a Húsvét, arra sem volt erőm, hogy dekoráljam a házat.
Tegnap Bogyót elvitük oviba , hazamentünk és 11-15ig aludtunk, de csak azért keltünk fel, mert el kellett hozni a gyereket.



Óvatos vagyok, részletekben írok.

Ennyi dióhéjban, szerencsére a nagy alvás megtette a hatását, már nem akar szétszakadni a mellkasunk.

Nem tudtam végigolvasni, csak a képeket nézegettem a kis drágákról.
Olyan ennivalóak ezek a minilányok! gyengém a kalap és a ruhácska harisnyával!
Zolika meg már most igazi művész! Nemhiába, gyereknek, felnőttnek nagyon kell a zene. Olgi, tanítod zongorázni a kisfiadat?
Nagyon irígylem ezt a képességet, de én még a furulyát is képtelen vagyok rendesen lefogni.

Pintyuska, látom Sápy-t választottad, ha érdekel mesélek róla, nagyon jókat hallottam, egyet kivéve a fix. szülési tarifáját. Bár ez lehet csak engem zavar, más örül neki, hogy ne kelljen találgatni.
Egyszer voltam nála terhes ambulancián meg egy oviba járnak a gyerekeink, hát imádom a férjem, de egy ajtócsapkodást megérne a pasi.... :lol:
Vicc volt, de tény, hogy igen jól néz ki, bár szülésnél ez a legkisebb szempont.

Zsu, Pannikának jobbulást, fél szemmel láttam, hogy ő is kis nyűgice. Lehet nem bírja ezt a hülye időjárást.



Majd próbálok még pótolgatni, mindenkinek szép napot!

Puszi Kriszti


 
 

Pankaa, köszi a szolitippet, majd megkeresem.
Pintyus: igazából olvasnak Titeket rendszeresen, de mivel az én gyermekeim már nem annyira babák( 11 és 4 éves), azokon a gondokon, problémákon, amikről Ti írtok, én már túl vagyok. Legfeljebb, ha visszaemlékezve eszmbe jut valami a saját tapasztalataimból, akkor megosztom Veletek. Egyébként az Asztalos utcán lakunk, a végén, az új építésű részen(gha ismerős vagy erre..) Az mit jelent, hogy itt vagy a közelben?
pave
 
 


Jó reggelt!!!

Ma eléggé későn ébredtünk!! Képzeljétek az este sanyi is érezte a picikét mocorogni!!! Kép nagyon virgonckodott és be hívtam hogy hátha ezt már megérzi mertr nagyon kiváncsi volt rá! És türelmesen kivárta mig 2szer érezte, 2 külömböző helyen! :lol: :lol: :lol: Hát mondhatom nagyon büszke volt a lányára!

Andi: a tegnap írni akartam de ki ment a fejemből hogy biztos izgi lehetett rezsón párolni a répát, Dorka mellett! A lényeg hogy meg lett!!! Villanytűzhelyet vettetek vagy kombináltat??? Most már ténleg nem kell sokat várnod és ügyeskedhetsz a konyhába!

Zsuzsi: Igaza van Krisztinek, lehet front érzékeny a kis csaj, hisz ez az idő valami borzasztó, a tegnap hírtelen elkezdett havas eső esni egy pár percig utánna meg kisütött a nap! :shock: :shock: :evil:
Tudom hogy az augusztus kicsit necces hó, de bízom benne hogyha netán ténleg pont akkor lesz szabin akkor át ad valaki olyannnak aki megbízható és nem a véletlenre bízza, nekem már ez is sokat jelent! És ezt mondták róla hogy ilyen!

Olimami: SZIA!!!! Végre megjelentél! Hát sajnálom hogy ilyen nehéz időszakotok volt, biztos nem volt könnyü pocakosan és 2 beteggel egy lakásban!!! De most már örvendek hogy jól vagytok!!!

Légyszi meséljél Sápyról amit csak tudsz, én is eddig csak jókat hallottam róla, és Roli (fia) a barátnőmhöz járt bölcsibe, nagyon szép gyerkőc! Engem ez nem igazán izgat hogy fix tarifája van, talán jobb is mert mindig gondba van minden ismerősöm hogy valjon menyit adjanak! Nem tudom menyibe kerül, majd megkérdezzük, de ha te tudod és ismerősöd szült nála akkor légyszi ird meg. priviben is jó!!

Pave: még egyszer elmondjuk hogy itt nem kórhatár van!!! De ha te igy szereted jobban akkor legyen. :cry: Azért mondtam hogy akkor itt vagy a közelben mert én csapókertben lakom, vagyis a malvinon, és ezt még sokan szabadságtelepnek nézik. Ezért mondtam ezt!

Pusza
Vendég
 


Sziasztok!

Andi! Répagőzös fürdés.... Hát ennél azért jobbat is el tudok képzelni! :lol: De a lényeg, hogy sikerült, hátha Dorka jóízűt eszik belőle! AZtán lassan kész a szép új konyhád! :lol:

Olimami! Jaj, sajnálom ezt a fránya betegséget.... :( A lényeg, hogy most már jól vagytok! Hát....én tegnap ezt nekem akartam írni, de sztem is piszok jó pasi Sápy.... Bár tény, hogy ez terhesgondozás és szülés esetén igencsak elhanygolható szempont... :lol:

Zita! Gratula a jó erős mocorgáshoz!!! Jaj, az annyira jó érzés! Nálunk, miután már a férjem is érzete Pannika mocorgását, minden este külön program volt a pocakkenegetés, és a kis Drága csak úgy ficánkolt! :D Meg beszélt hozzá az apja! És ez most is így van: fürdés előtt kb fél órát pucérkodik Pannika, egy szál bodyban, és az apjával társalog! nagyon élvezik mindketten! :D

Kép
zsuzska81
 
 


Sziasztok!

Olimami!
Sajnálom hogy betegeskedtetek!De akkor már mindenki oké?
Disney biztos jó lehetett!!

Pintyus!
Apának akkor most dagad a mellkasa, igaz? :wink: Meg is van rá minden oka!:)

Olimami:ezt akkor neked küldöm :wink: :
Kép

Emili ma átaludta az éjszakát, viszont cserébe 5.30kor kelt:(Persze nem aludt vissza, csak 8.15kor, és most hallom, hogy felébredt:)
Viszint így már ki van mosva, vasalva, és a lábam is legyantázva. :oops: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok!

Sajnos az én helyzetem változatlan :oops: megfázósan mélyhangosan orrfújósan vagyok :oops:

Tegnap este megprobáltuk a képeket letölteni átmásolni a Dvd-ről de nem sikerült.Ma reggel a "dolgozóban" is probálkoztam ujra de sajnos nem sikerült. :cry: Nem adom fel mert le fogom fotózni a monitort és akkor a fényképezőről feltöltöm majd.Így viszont megint tolódik egy napot. :twisted: :twisted:
Jelentem mi is mozgunk már elég aktívan.Fantasztikus érzés.
Szegénykém nem tudom mit él át az elmult napokból de ezt a köhögést neki sem könnyű elviselni.Rázkodik a Drágám :cry: remélem nem árt neki....

Andi
Nagy kalandokat élsz most át a konyhanélküliséggel :lol: De el tudom képzelni hogy napról napra szépül a konyha.

Zsu
Pannika snagyon aranyos a képeken.Remélem nem lesz semmi problémája és hamar kibújik a kis foga.

Olgi
Örülök hogy Tündikével minden ok.De szerintem is vidd azért el a dokihoz.Zolcsi művész úr fotója nagyon szuper. :wink: Érdeklődik a zongora iránt?

Pintyus
Én megismertelek a képen :lol: Igazi kismami kinézeted van :lol:
Huh de finit főztél.Én is besokaltam a húsoktól.Örülök hogy sikerült dokit választanod.Remélem vállal.

Olimami
Nagy a nyüzsgés nállatok akkor.Remélem már jobban vannak a fiuk.

Pave
Ahogy pintyus is irta szerintem itt nem számít a kor.Mindenkit szivesen olvasunk és látunk. :wink:

Panka
Én nem tudom mikor alszanak a kicsik a pocakba de a mi manónk olyan mint Emili volt szerintem Ő soha sem pihen.Az Uh-n is hiperaktív volt.Leehet hülyeséget kérdezek de az a napirend ami odabent kialakul azt idekint is folytatják?

Alíz!!!
Merre vagy?

Anita
De örülök hogy sikerül a lakást intézni.Ma van az Uh-d.Biztos megmondják megint hogy minden rendben van.Ugy látom mindenkinél nyerő a sárga és naranc szin.Majd felteszem én is a fal szineinket.Ami sárga és téglavörös.

Puszi mindenkinek

Évi

Kép
awe
 
 


CSAJOK!

ÖMLIK A HÓ!
Nem hiszem el... :shock: Itt a Veres Péteren nem esik hanem szakad a hó!

Itt a tavasz mi? :?:

Kép
awe
 
 


Csajok!!!!!!!!!!!

Szia Éva!!! Itt is ömlik a hóóóóó Kép , most már alább hagyott egy kicsit!!! na el is állt, most esik!!!!

Ilyen időjárást rég nem láttam!!!!

Virágzik a nárcisz a kertben és a föld fehér!! :roll: :roll: :shock: :shock:

Most már tegyél fel poci képet!!!!!!!!!!!!! :twisted: :? :roll: :wink: :lol: Meggyógyulni minnél hamarabb!!!!
És most süt a nap! :shock:

Éva gratula a mocorgáshoz! Az én picim nem épp anyira virgonc, ma például alig éreztem még, csak úgy néha néha egyet jelentkezik!!! Pedig nagyon figyelgetem és várom is!!!

Puszi
Vendég
 


Sziasztok!!!

Drága Kismamik!
Babamocorgáshoz nagy-nagy gratula Mindenkinek! Aktívak a kicsik, nagyon helyes. Addig sem ijesztgetik anyucijukat. :wink:

Évi!
Gyógyulj extra sebességgel, azt kívánom.
Én azt hallottam hogy van összefüggés a babamocorgás között. Azokban az időszakokban lesz ébren a gyerek születése után is amiben most is sokat mocorog. Hát nem is tudom. Dorkámat elnézve van benne valami. :lol: :lol: :lol:
Évi én juniusban "szültem" Dorkát és előtte december közepétől január végéig eszméletlen módon köhögtem. Szinte 6 hetet egyfolytában, iszonyat volt.Azt hittem már a gyerek is kiesik belőlem, annyira erősen rázkódtam. De tényleg . Mondtam is hogy ez nem normális, el is mentem dokihoz. Egy szintén kismami helyettesitett, azt mondta nem ajánl semmilyen gyógyszert, el fog az múlni magától is. Elmúlt szó se róla, de embertelen volt a köhögés amit produkáltam akkor.
Várjuk a képeidet, csak összejönnek talán már.
Ez az időjárás tényleg nem százas, nem tudja eldönteni hogy épp süssön a nap, vagy essen a hó, vagy süvitsen a szél. Őrület, komolyan. :roll: :roll: :roll:

Olimami!
Ti se betegeskedjetek ha egy mód van rá! Turbógyógyulást Nektek is!!! :wink: Az alvás segit pihizz Te is amennyit csak tudsz.
Képeket már emliteni sem merem, hogy mikor is láthatunk Rólatok? Esetleg házatokról? :wink: :shock: :shock:

Pave!
Igen, egyáltalán nem babakorfüggő, hogy melyik anyuka irogathat ide. Gyere nyugodtan. Szerintem jó kis csapat vagyunk, szívesen látunk. A tanácsaid- ahogy nőnek a gyerekeink -jól fognak jönni mindenkinek.


Na a felújításról hoztam pár képet. Nem pont babanetre valók az igaz, :oops: :oops: :oops: de haladunk szépen lassan a konyhával.
Kép Ez minden csak nem húsvéti konyha :lol: :lol: :lol:
Kép Még fugázatlan falicsempe, de már a falon van. :wink:
KépSzintén fugázatlan járólapunk, ami tiszta mocsok még. :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
bendor
 
 


Mai időjárás:

NO COMMENT........... :roll: :roll: :roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
bendor
 
 


Alíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííz!!!!!!!!!!!!!!

Hol vagy???? Merre vagy????????????
Ha tudsz , gyere!

Kép
Kép
bendor
 
 


Így szakdt errefelé is a hó :evil: :

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Bocsi, kép lemaradt :oops:
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Szia Andi!!!

Ez a hülye skype sose kapcsol be magátol mint eddig igy mindig elfelejtem bekapcsolni!

Pontosan babanetre illőek a képeid mert így mi is követni tudjuk a felújitásotokat! Hihetetlen hogy nem rég jártam nálatok , akkoör még minden a helyén volt, és most már teljesen más kinézete van. Nagyon kiváncsi vagyok a végeredményre, már most alakúl!

Épp kérdezni akartam tőled hogy Dorka sokat mocorgott, éjjel nappal a pocidban??? Mivel hogy ő kis örökmozgó!

Megcsinátam a parilevest, mindenkinek a receptjéből, hát meg kell mondjam nagyon fini lett, 2 nagy tányérral is megettem! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ez az idő, egyszer beborul, aztán kiborul :shock: :shock:
Kép

Kép Gyógyulást a betegeknek!
Vendég
 


Panka: milyen szép helyen laktok! Nagyon hangulatos!!
Vendég
 


Évi!
Én is volta köhögős, meg tüsszögős is terhesen, és én is paráztam, de azért a babócák jól bevackolják ám magukat odabentre(utánna meg alig léehjet őket kitessékelni:D)
Hát Emili idekint is nagyon mozgékony.Kicsi korában is ugyanúgy járt állandóan keze-lába,mint szerintem a pocakban. :lol: Vmi mindig mozog rajta :D Néha nem mozgott vagy 10 prcig, akkor már kezdtem aggódni, hopgy na mi van már? :) De tudod a babáknak már apocakban is van temperamentumuk, jellemvonásuk.És Emili kint is olyan,mint amilyen a pocakban volt.pl.tvzéskor simogatnom kellett a hasam, mert különben akkorát rúgott, hogy csak úgy nyekkent.De a simire mindig abbahygta.:)És kint is ilyen, nagyon szereti ha simogatom.

Emili megint alszik 2 óta:o, pedig már reggel aludt 3 órát!Bizti megcsípte a cecelégy:)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Pintyus!
Hát hogy hangulatos-e az ízláés klérdése.De az ablakunkkal szemben most épült fel egy ház, így csak azt látni.:(Jó közel van.Ami a képen látszik azt az erkélyről csináltam, és a hátsó udvarra látni így.
Egyébként meg a szomszédok...no comment :twisted: De alkalmi lakásnak megteszi.Meg belül nagyon szép, és azért ez sokat számít.:)

Andi!
De jó lesz az új konyha!Pont akarta kérni, hogy tegyél fel képeket! :wink: (jöhet még)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok!

Most csak bejelentkezem, nem vagyok formában, majd hozom képeket valamikor.
Ez az időjárkálás hihetetlen...derül-borul, esik-fúj, ááá.
Tegnap elindultunk: napsütés. Kicsit később: eső, Feleki tető: hó, Királyhágó: szakad a hó, Nagyvárad: hideg szél, volt minden.
Aztán ez a mai is..percenként változik.
Vendég
 


Évi! Gyógyulj meg minél előbb!!! :wink: Neked is gratula a mocorgáshoz! Nekem onnantól kezdve, hogy rendszeresen éreztem Pannikát, nagyon gyorsan telt a terhességem, csak az utolsó napok nem , mert türelmetlen voltam... :lol: Na, meg onnantól kezdve élveztem igazán a terhességemet! 18+2-nél éreztem először mozogni, előtte nem sokkal múlt el a hányós-émelygős időszakom, így onnantól szuper volt! Amúgy én is azt tudom mondani, mint a többiek: Pannika sokat mocorgott odabent is, és most is mindig jár keze-lába! :lol:

Andi! Pontosan idevalók ezek a képek! Legalább létjuk, hogy készül a szép konyhád! Szép a csempe és a járólap is, tök jó a színe! :wink:

Havat ne is mondjátok.... :evil: Ma 2-szer jöttünk szakadó hóesésben.... Persze Pannikát nem érte szerencsére, meg Ő nem fázott, aludt szépen. nagyokos anyja meg elment tavaszi kabátban, és jéggé fagyott.... Ha most nem fáztam meg, akkor soha! De mikor elindultunk olyan szépen sütött a nap, ki gondolta... :roll:

Bea! Ezek szerint hazaértetek, ugye? Új frizurádat mikor láthatjuk??? :lol:

Kép
zsuzska81
 
 


Panka! Emili de édes! :D Pucitappancs és kötényruha, haláli!!! :D Én lánykám is fél 6-kor kelt.... Összebeszéltek??? :roll: Evett és nem aludt vissza, mondjuk csendben volt.... :D Ahogy beszűrődik a világos a sötétítőfüggöny mellett, azt imádja nézni nagyra nyitott szemekkel! Így elvan akár másfél órát is, na meg nézi a nagy kedvencet a csillárt, és mosolyog rá.... :D Meg tudnám zabálni ilyenkor!

Kép
zsuzska81
 
 


Kép


Kép Lányok! Lassan de biztosan alakul a konyhánk. Most épp azt a pillanatot várom mikor pakolhatok be az új konyhaszekrénybe.
Ma lefixáltuk a burkolóval, hogy ápr. 21.-én hétfőn kezdi a wc és fürdőszoba felújítását.Ha a konyhaszekrény érkezésében nem lesz csúszás akkor 2 hét regenerálódás lesz a konyha után. Épp elég arra , hogy beszerezzünk minden fürdőszobai és wc kelléket. :lol: :lol: :lol:

Panka!
Tényleg szép a környéketek. Mondjuk ha túl közel épül a házikó az ablakotokhoz az nem igazán szerencsés... mert ugye szomszédokat megválogatni nem igazán lehet. (pl. mutogatós szembeszomszédunk, régebben irtam is róla.... egy 60 év körüli nénike rendszerint félpucéron főz a konyhájában függöny félrehúzva, ablak tárva-nyitva, reluxa felhúzva. :roll: nem túl felemelő látvány Szerencsére az akcióit ritkitja de még mostanában is előfordul, de a nyár etéren nem sok jóval kecsegtet. :roll: :roll: )
Nem reagáltam, néha kicsit szétszórt vagyok: tündéri Emili a macikkal a képen. Puci láb , nőcis ruhácska, nagyon szexi a csajod. :wink: Divatlapba illő a kép is, lánykáddal együtt. :wink:
Szavazásnál szembesültem vele hogy a lányos Emília, azt hittem Emili az anyakönyvezett neve is. Apropó, szavazás???? Hogy álltok?

Bea!
Ne nyügösködj, vagyis a vacak idő ne rontsa el a kedved, ne add meg neki azt az örömöt. :lol: :lol: :lol: Bízzunk benne hogy jön már végre a tavasz.Csak ideér már nagyon várjuk.

Képzeljétek voltam ma a Brendonban orrszívót venni Dorkának (régi eltört). Fizetek a pénztárban és ki jelent meg???
Anita.Jött új Brendon katalógusért. Szegényke mesélte hogy ma 3.5 órát várt az Uh-ra. Hát azért ez már tényleg balkáni körülmény, azt hiszem. :roll: :roll: :roll:
Na én hülye ennek hatása alatt meg sem kérdeztem mi volt az Uh-n rendben volt-e minden. Már épp rá akartam csörögni, mikor a másik sávban ő állt mellettem a piros lámpánál. :lol: :lol: :lol: Igy meg tudtuk beszélni gyorsan, minden oké a Manócskájával. :P :P
De majd biztos jön mesélni ő is.
Anita, bocsi a pletyiért!!!!!!!!!!!!!!

Egy kis tavaszváró:
Kép
Kép

Kép
Kép
bendor
 
 


úMindig elfelejtek valamit. :roll: :roll: :roll:
Szita az agyam. :roll: :roll: :roll:

Zsu!
Azért nagyon remélem hogy nem fáztál ma meg akármennyire vacak is volt az idő. Nyomd a vitaminokat és hátha elkerül minden baci.


Pintyuska!

Igen, aktív volt Dorka pocaklakóként is. De nekem Bence is hasonlóan rugkapált és most mégis nyugisabb , ahogy nő egyre inkább. Érdekes ez számomra.
Örülök, hogy sikerült a parilevesed. Én is nagyon szeretem, de sajnos kis családomban ezzel csak egyedül vagyok. Pici korában Bence állandóan ette, most rá sem néz, biztos megunta. Dorka étvágya... azt ismeritek, parileves sem kell neki. Férjem meg sosem szerette magát a paradicsomot sem. Igy én ha főzök akkor magamnak csinálom, igy elég ritkán eszem.

Alííííííííííííííííííííííííííííííz!
Merre jársz ??Remélem minden oké.

Kép Kép

Kép
Kép
bendor
 
 


sziasztok! szeretnék csatlakozni hozzátok, ha lehet. 26 hetes terhes vagyok és segitséget akarok kérni az szülésznővel kapcsolatban. lenne estleg valami tanácsotok, kit ajánlanátok a klinikákról? előre is köszi
pupsik
 
 


Kép PUPSIK!

Sajna ezügyben én személy szerint nem tudok segiteni, mert nem volt dolgom szülésznővel. Két császármetszésen vagyok túl, így nekem dokim volt.
Gratula a terhességedhez!!!!
Mesélj Magadról, Magatokról! Hogy viseled a terhességet, tudod-e már a babád nemét, dokid van-e....lenne millió kérdésem de nem akarlak elijeszteni. :lol: :lol: :lol:

Ezek vagyunk mi :
Kép

Kép
Kép
bendor
 
 


Jó reggelt!!!!

Szia Pupsik!!! Üdv köztünk, tök jó hogy bővül a kis csapatunk! Meséljél magadról!!! Sajnos én sem tudok segiteni szülésznő ügyben mert még nem szültem és nem is ismerek senkit! A szomszédom szülésznő volt, de már mást csinál a klinikán, esetleg meg tudom kérdezni tőle hogy kit ajálnlana a volt kolleganői közül, ha ez segitene neked. :wink:

Merre laksz, kisfiu kislány, stb: még a végén elriasztunk itt a sok kérdéssel!!

Anita: meséljél a Uh-rol.

Borzalmas hogy menyit kellett várni, mondtam én hogy mindegy hogy szerda van én is volt hogy 2és fél órát vártam! Valahogy meg kéne ezt oldják, mondjuk ha dokid van akkor gondolom más!
Vendég
 


Huuu, hogy telik az idő! Éva már félidős vagy!!! Nagyon elrepült!!

És most látom hogy Szabika lesz, apja után! :lol: :lol: :lol: :lol:
Szép név! :D Mit szólt a család??? még 2 nap és kész!!!! Mehetsz az állatkertből! 8) :P

www.babaholmiolcson.hu

Ez az oldal anyira jó, mi majdnem mindent innen fogunk meg venni, babakocsit is már kinéztem!!! Nagyon jó áron vannak! És cipők is, teljesen le hidaltam!

Pusza
Vendég
 


Helló Lányok!

Na megvagyok,Köszi a hiányolást csak annyi dolgom volt hogy alig értem megam utol. napig szinte csak mostam. :cry: Utánna meg persze vasalás . :evil:
Meg persze csavarogtunk mindenfelé,Anyósomat és apósomat letudtuk Húsvétkor meg utánna való nap .
Tegnap kiváltottuk a Cora pontokat (szerencsére nem voltak sokan,25 perc alatt végeztünk.)Meg a Stop Shopba néztünk be .
Tegnap meg még takarítottam .Röviden ennyi.
A nagynénéméknél nagyon jól éreztük magunkat sokat nevettünk,a gyerekek is kijátszották magukat.A fiúk pecáztak (igaz nem sok sikerrel. :cry: ),de volt lefagyasztva hal még amúltkori fogásból ,így megtudtuk főzni a halászlevet,ami isteni finom lett!
Balázs is csak úgy falta öröm volt nézni.Megevett 2 merőkanállal.Kicsit tartottam tőle hogy nem lesz valami baja tőle de semmi.Nem volt csípős egyáltalán,gondolom azért is ette olyan jóízűen.
Szombaton voltunk a Barlangfürdőben,tudjátok akkor volt amikor egész nap esett az eső meg a hó.Legalább is ott Vácszentlászlón Hó esett,Miskolcon meg szakadt az eső.
Képeket sajnos nem csináltunk ott mert bent felejtettük az autóban a táskában a fényképezőt és már nem akartuk áztatni magunkat a szakadó esőben,így nem mentünk érte vissza.
Majd úgyis elmegyünk még és akkor bepótoljuk. :)
Maj teszek fel képeket amit a nagynénéméknél csináltunk.
Ezt elküldöm és majd folytatom mindjárt nehogy elszálljon meg felteszem a tejberizst főnni.Most azt kívántam meg,Unom már a húst! :roll: Meg van hozzá májgombóc leves,Balázska fel kell akkor eszünk. ugyan is elaludt a sétában.Most nagyon jó idő van nem úgy mint tegnap.Elkapott minket a legnagyobb hóesés.Persze az én kisfiam nem akart feljönni mert élvezte a hóesést.
Mindjárt folyt. köv.

Kép

Kép
aliza
 
 


Aliz!!!! de jó hogy meg vagy!!!

Végre újra itt!!! Biztosan nagyon jó volt kikapcsolódni!!! Majd várjuk a képeket, képzeld azt álmodtam valamelyik éjjel hogy reggel felkeltem és jöttem babanetezni és azt olvastam hogy be jelentetted hogy kisbabat varsz!!!! Kép

Csak elfelejtettem le irni ezt nektek, és mo9st hogy irt aliz eszembe jutott!!! :roll: :oops: :lol: :lol: :lol:

Mivel eszitek a tejberízst?
Vendég
 


Újra Itt!

Látom mindenkinek jól telt a Húsvét.
Csak szegény Andiék dolgoztak serényen. :cry: Nem baj , a szép konyha kárpótol.
Nálunk a fiúk oda voltak locsolni .Balázs élvezte,minden hol jól érezte magát. :D Gyűjtött is sok tojást meg nyuszit. :) Nálam is volt egy pár locsoló,a családból.De elég is volt annyi. :lol: :lol: Én nem igazán csípem ezt a Húsvétot.Jó pár éve azaz (5 éve)amióta ismerem a férjem mindig elmentünk kirándulni valahova,de volt hogy anyuékkal is még régebben.


Próbálok reagálni amiket írtatok ,de nem biztos hogy mindenre sikerül ezer bocs érte de 1 hét kimaradt az életemből a a történések terén. :lol: :lol: :lol:
Nem is tudom hol kezdjem. :roll: :roll: :roll:

Awe:
Először is GRATULÁLOK A KISFIADHOZ!
Te is a fiús anyukák táborához tartozol. :lol:
Hú már nem sok van hátra a melóból,gondolom már alig várod.Én is eddig dolgoztam mint te ,április 1.-től jöttem el.Elég is ennyi belőle.

Pintyus és Anita ,gratulálok a baba mozgásokhoz.Nincs is annál jobb érzés,bár néha elég kellemetlen mikor a bordád közé rúg vagy nyomja a gyomrod,de azért mégis csak nagyon szupi érzés.

Andi:
Köszi az érdeklődést,minden oké csak kicsit eltüntem. :D
Látom szépen haladtok,nagyon modern kis konyhád lesz.yMár a múltkor is tetszettek a csempék mikor megmuttatad,de így felrakva még szebb.Egyébként nehéz volt leverni a arégit?Férjed sokat kínlódott vele?
Gratula Dorkának a fogacskákhoz. :D Balázs is most szenved, a két szemfoga egyszere jön .(15. és 16.).Nagyon nyügi most miatta,meg állandóan piszkálja.
Remélem Dorka már jobban van.

Zsu:
Örülök hogy nincs komolyabb baj Pannikánál.
HÚ már jön a foga,nem semmi,na akkor beindul a nyál tenger.
Balázs is kezdett már ilyenkor nyáladzani de csak 8 hósan jött az első fogacskája mindig vártuk hogy na most de nem.

Pankaa:
Nagyon édes Emili a képen a puci lábacskáival. :lol:

Pintyus:
Nagyon jók a képek Erdélyről meg az esküvői képek is gyönyörüek.
Jaj én imádom nézegetni az esküvői képeket. :D
Egyáltalán nem vagy dagadt csini kismami vagy.Majd lemegy szülés után ,most a baba a FŐNÖK!

Anita:

Rád is vonatkozik,hogy csini kismami vagy,még hogy te Viziló?2 hete láttalak azóta nem hízhattál akkorára. :lol: :lol: :lol:
A futásról nekem is az a véleményem hogy inkább halaszd el,nem igazán terheselknek való.de ez az én véleményem.


Olgi:

Cuki falat Tündike,na meg persze a művészúr Zolika az örök szerelem nálam. :lol: :lol: :lol:
Akkor ő is locsolkkodó legény volt mint Balázs. :lol:
Jaj de megijedtem mikor olvastam hogy Tündike féloldalazik,de megkönnyebültem hogy írtad most már nem csinálja,Lehet hogy csak a szuri miatt volt tényleg.De azért nem árt ha elviszed szerintem.
Az Ibolya u,-ra viszed?Ki nézi meg?


Olimami:
Jobbulást nektek,pihenj sokat,vagyi amennyit tudsz.


Pupsik:
Üdv itt köztünk.
Mikor én szültem akkor Péntek Anikó és Papp Judit szülésznők voltak ott,nagyon kedves aranyosak voltak velem.Csak jót tudok mondani/írni róluk.
Mesélj még magadról.Milyen nemű a babád?


Na egyelőre ennyi.Ha valakit kihagytam bocsika érte. :oops:

Kép

Kép

Kép
aliza
 
 


Pintyus:
Még most olvastam mit írtál!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon jó,még nem várok babát de remélem hamarosan beszámolhatok róla.
Úgy tervezzük hogy nyár végén -ősszel belekezdünk a Tesó projektbe. :lol: Aztán mejd meglátjuk mit hoz a jövő.
Azért aranyos kis álmod volt.
A tejberizst mikor mivel,befőttel,kakaóval fahéjjal,de most szerintem öntök rá Nesquik-es csoki szószt,
Nyam-nyam.

Megyek is megnézem mert már szerintem kész.

Kép

Kép
aliza
 
 


Sziasztok!

Kitoltam a világgal :twisted: lejátszottam a gépen a Dvd-t és a képeknél lenyomtam a pillanat megállítot és lefotoztam a kiskiunkat.Ha-ha-ha. :twisted: A technika ördöge kutyaf***a hozzám képest. :lol:

Nos jöjjön Ő
Kép
itt még csak simán....

Kép
itt már 4d-n

Kép
És itt már nagyon-nagyon álmosan :lol:

Szóval ezek vagyunk Mi!

Puszi Éva

Kép
awe
 
 


Kicsit értelmetlenül írtam ,de gondolom azért értetted,szóval most Nesquik-es csoki szószt teszek rá.
Felébredt Balázska úgy hallom.Kint aludt a za erkélyen másfél órát mert eleludt útközben a babakocsiban és kitettem hogy ne ébredjen fel.
Megyek is puszika.

Kép

Kép
aliza
 
 


Awe:
Nagyon jók a képek,szépen látszik rajta a babád.
Mindene kivehető rajta.Nagyon álmos a drága. :lol:
Mégegyszer gratula a kis fütyishez. :lol:
Ja és ügyi vagy hogy kitoltál a technika ördögével. :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
aliza
 
 


Sziasztok!

Éva! Gratulálok a gyönyörű Szabikádhoz!!!! :D Nagyon jók a képek! És már félidő! Szuper!!! :wink:

Alíz! Örülök, hogy jól telt a hétvégétek, és Balázska élvezte a locsolkodást! :D Na, akkor hajrá tesóprojekt!!! :wink: Mire a mostani kismamik megszülnek, Te leszel az utánpótlás! De jó!!! :D

Pintyus! UH-n való várakozás egy katasztrófa, és ezen sajnos az sem segít, ha van orvosod, attól nem vesznek előre... :( Ismerem ezt az oldalt, de csak így neten néztem. Ti majd felmentek Pestre vásárolni?

Pupsik! Üdv. köztünk! A Lányok már kérdeztek, kb. engem is ezek érdekelnek! :lol:

Pannika az erkélyen alszik 11 óta. De a sapkáját már valahogy letornázta az orráig, így ha felébred, nem fog látni.... :roll: Így most sűrűn nézegetem, mert nem hinném, hogy tetszene Neki, ha nem lát...

Kép
zsuzska81
 
 


Hoztam 2 mai képet

Kép rám nyújtogatja a nyelvét :)

Kép rémisztő ez a hasonfekvés... :D

Kép
zsuzska81
 
 


Halihóóó

Éva, gratulálok a kis Szabikához!!!! Nagyon cuki, és teljesen ki lehet venni már hogy igazi kisfiu!!! Már kezd hizni a drága!!!

Mi is el szeretnénk menni 4Dre olyan 20-21 héten. hátha láthatjuk mi is a kis arcát mert a múltkor eltakarta magát, és kivácsiak vagyunk a kis szégyelnős hercegnőnkre!!!! :wink:

Éva úgy látszik egy húron pendülünk, mert a múltkor én is igy csináltam a fotókat mert én sem tudtam lementeni őket!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Aliz: Ezek szerint csak valóra válik a kis álmom és szó van már a kistesórol, nagyon örvendek, igy legalább lesz megint kismama köztünk! Érdekes lesz az augusztus, izgulhatunk egymásért rendesen, egymás után jönnek majd ki a babák vagy lehet egyszerre!!! Ki tudja. 3-3 nap van köztünk!!!

Aliz: én is csinálok tejberizset!!! milyen arányba teszed a tejet és a rizset meg a cukrot???

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: most jut eszembe, lógok a csorba reecepttel már mióta!!!!!
Igérem ahogy vissza jövök anyóstól (ebédelni kell menni :roll: ) le írom!!! Ezer bocs :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég
 


Így alszik a kis Drágám :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
zsuzska81
 
 


Zsu:

Ó egyem meg hogy alszik a drága. :lol: Nagyon édes.
Szépen emeli a fejét már ,erősödik a napról-napra Pannikád.
A nyelvnyújtogatás Csúcs!
Az még odébb van hogy terhes legyek de remélem összejön hamar.Köszi előre is az izgulást. :lol:

Pintyus:
Jó étvágyat anyósnál!
Na igen,a Csorba leves receptjét azóta is várom türelmesen hátha eszébe jut drága PINTYUSOMNAK :lol: ,Egyébként ráér,de azért jó lenne ha leírnád. :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: de nem életbe vágó,nyugodtan ebédelj meg.
Reméljük előbb-utóbb valóra válik az álmod. :D
Na igen augusztus pörgös hónap lesz ,de addig még van idő.
Mindőtök augusztus közepére van kiírva kb. ugye?

Na lépek porszívózni.

Kép

Kép
aliza
 
 


Ja elfelejtettem:
Pintyus én egy bögre rizst tettem fel főnni annyi vízben hogy ellepje és miután elfötte a vizet akkor öntöttem hozzá a kb.3-4 deci tejet ehhez egy kis só meg egy evőkanál cukrot tettem és kész.
Figyi:
Azt akartam még kérdezni tőled hogy az Erdélyben hol van amit feltettél képeket?(ezt jól megfogalmaztam)Nagyon szép hely.
Ja és örülök hogy sikerült a doki választás,engem is vizsgált meg Sápy.Ő küldött fel a szülőszobára mert már 3 újjnyira ki voltam tágulva meg folyt a magzatvíz.Egyébként szimpi fickó volt.

Pankaa:
Azt akartam még kérdezni hogy kinél voltatok Emilivel a Rehabon vizsgálaton?

Most már tényleg megyek porszívózni,de hát mindig írtok és muszáj válaszolnom.

Kép

Kép
aliza
 
 


Ismét itt

Köszi a gratulációkat :lol:

Pupsik üdv közöttünk!Én sem tudok neked okosakat mondani szülésznő ügyben viszont örvendek hogy bővül a csapat.

Alíz!
De jó hogy megvagy. :lol: Már kezdtem aggódni...
Örülök hogy jól vagytok ebben az eszement időjárásban.Sajnálom hogy kint maradt a fotogép a kocsiba. :cry: Pedig biztos szuper volt.Azért majd hozz képeket.

Andi
A konyha képek tök jók.Így mi is részesei lehetünk a felujításnak.Nagyon jó a csempe és a járólap szine.Már alig várom a szekrényberakást :wink: Látod egy egész nagy "család" várja a konyhád szépülését.Ahogy olvastam nem sokat fogtok pihenni utána mert egyböl jön a fürdő felujítás.A végén annyira belefogtok jönni hogy a szobák is ujjulni fognak.....

Pintyus
Igen-igen a probléma megoldás mesterei vagyunk.Örültünk hogy megmutatta a kisarcát.Még egy kicsit öreguras de majd kialakul :lol: Mi legközelebb 27 hetesen fogunk menni mert akkor már kinyitja a kis szemét és nézelődni fog /persze ha nem alszik /.

Anita
Merre?Gondolom van sok intézni valód!Együtt érzek veled...
Majd azért mesélj.

Zsu
Ez a csaj zabálni való.Olyan szépen fejlődik.Azok a hurkás ujjai észveszejtőek :lol: Te hogy vagy nem fáztál meg a tavaszi kabátban ugye?

Na dolgozok még egy kicsit.Már csak holnap jövök.JUPIIIIIII
Jo ez a munkahely de csak a főnöknek mert Ő nem csinál soha semmit.Szóval nagyon fogom hiányolni :twisted: :twisted:

Puszi
Évi

Kép
awe
 
 


Jaj a szoba képeim elfelejtetem.

A nappali

Kép

és a hálószoba
Kép

Pusza

Évi

Kép
awe
 
 


Képzeljétek ,jó híreim vannak!
1:elvállat minekt a dévényes gyógytornász!!!!!!!!!!! 8) :D Hurráá!!!
Minden hétfőn 2re kell mennünk, nem is messzire ráadásul, ahová babauszira járunk gyógyfürdőbe, oda kell csak elsétálni!
2:tavasz van 8) :lol:
3:Emili ismét az újságban van :oops: :lol: , pontosabban a szüléstrténetem, a Kismamában.Csak úgy átfogalmazták, hogy kihagyták belőle, hogy március 15.-én született, így az "ünnepi" baba cím értelmetlen. :evil: :? Meg ugyebár nem tavaly júniusban lettem terhes, hanem már tavaly előtt. :lol: De én ezt már rég beküldtem a szerksztőségnek, de csak most adták le.Hát ez van.Az adatok sem stimmelnek, már nem 6500 g :lol: Na dehát nem vagyok én telhetetlen. :wink:

Ja, és a mai tornán mondta a nőci, hogy javult Emili lábacskája, már nem volt olyan feszes az izom, nem is fájt neki már!!!!Pedig csak 1 torna volt, így remélem sikerül teljesen rendbehozni!!!!

Évi!
De szép a kéró!!!És micsoda helyes kispaid van!Sógorom is Szabi.:)Technika ördögét ügyesen legyőzted, így kell ezt csinálni!

Aliza!
Dr. Szabó Évához járunk.
Hajrá kistesó project!Mi is ősszel szerettünk volna belevágni, de hí nem lesz lakás, akkor szerintem halasztunk:(Pedig már kezd megérni bennem lelkileg a vágy egy újabb terhességre, és babára!

Olik!
Tegnap benne volt a tv-ben a Dévény Anna, nem látad esetleg?Én igen, és ő mondta, hogy nem szereti, ha az orvosok azt mondják a szülőknek, hogy majd kinövi!!Szeretné elérni, hogy a babák pár hetes korukban essenek át egy szűrővizsgálaton, ahol szakember nézi át az ízületeit, izmait, mert a leghatékonyabban a korai hónapokban lehet kezelni!!Ezért szerintem mindenképen menjetek el a rehabra, de én a helyetekben megnézetném egy dévényessel is!Persze ez csak az én véleményem, de a mi esetünkből indulok ki, és ezért mondom!Ha egyszer kiflizett, akkor az jelenthet vmit, és esetleg csak később jön elő a probléma, amikor majd mászik, ül, jár, stb.De persze az is lehet, hogy csak a szuritól van, adja isten, hogy így legyen!!!

Pintyus!
Nekem is Papp Judit volt a választott szülésznőm, és csak ajánlani tudom!!Ő intézte nekem a tehesség végén már az uh-kat is, vmikor nem is kellett sokat várnom, mert a dokihoz is bevitte alapomat.

Pupsik!
Üdv itt!
Gratulálok a babához!Fentebb írtam Pintyusnak ,szülésznőről.Mi nagyon meg voltunk elégedve vele!

Zsuzska!
Édes kis vattacukor a lányod! :lol: Nálunk redőny van, így azért jobbana slzik regel, előtte nem volt lehúzva, és kelt a nappal :D

Bendor!
Köszi a pletyit :wink:
Húha, az a meztelen nőci nem semmi!Nálunk az lesz a gáz, hogy a szembeház ablakai alatt lesznek a klímák, kb. 8 db! :shock: :( Így azok nyáron nagyon fognak zúgni, mi meg nyitott ablaknál szeretünk aludni, így nem tudom mi lesz. :? Költözünk. 8)

Na mára elég belőlem, Emili nagy nehezen elaludt, bár az étvágyával nem vagyok megelégedve.Ha felkelt, irány a játszótér!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Panka: Örvendek hogy csupa jó hírrel jöttél!!! Nagyon jó hogy végre elvállalt a gyógytornász, mostmár megnyugodhatsz, jó kezekbe vagy! És nagyon klassz hogy már most javult a lábacskája!!!

Megkuksizom a szüléstörténetet, nekem jár a kismama, kiváncsi vagyok rá!!! Igaz Emili már elmúlt egy éves de jobb később mint soha!

Ha sikerül elköltöznetek akkor nálatok is lesz kistesó?! Már 2 kismami jelölt van jövőre! Nézegettek lakást egyébként vagy csak szeretnétek?

Nem én kérdeztem a szülésznőt hanem Pupsik, de nem baj, jó tudni hogy van valaki akit ajálnlanak! :D

Éva: nagyon klasszak a szobák!!!, jók a színek, majd kiváncsi
leszek az egészre mikor már be van rendezve, igy még nem nagyon tudom elképzelni milyen is! Kerttel sikerült valamit foglalkoznod? Most már szép idő lesz, lassan lassan az is meg lesz!

Zsuzsi: Annnnyiraaaaaaaaaa aranyos Pannika, nagyon sokat növöget napról napra, és mindent jobban figyel már, a nyelves kép a kedvencem!!! Látom szeret ő is kint lenni a jó időn!

Jön a recept is csak ezt elküldöm már!
Vendég
 


Csorba recept!

Ez ahogy mi csináljuk:
Hideg sós vízbe oda tenni a marhahusit csontosan (a csont a lényeg) főni. Zeller levelet.
Mikor majdnem meg van főve bele tenni a kockára vágott hagymát, a répát, petrezselymet, zellert, karalábét, kelkáposzta ha van és paszulyt (sok bab) + krumpli, szemes bors.

Mikor majdnem minden puha bele tenni a felvágott paradicsomot (ezzel savanyitod a levest) és 3-4 cikk apróra vágott fokhagymát . Ha nem eléggé savanyú kis citromsót is tehetsz belé.

Bele főzni valami tészta félét, eperlevél vagy ilyesmi.

Mikor minden kész, 1 tojássárgáját kicsi tejfőllel kikeverni és felfőzni!

Jó lenne bele lestyán, de az itt nincs! Én hoztam otthonról és elültettem a kertbe.

Remélem sikerülni fog!
Vendég
 


köszi a szivélyes fogadtatást! :) itt lakunk a párommal a főnix csarnoknál, jó kis hely, az erdő mellett, ezért nyugi van.
suliba járok Böszörménybe óvónéni nek tanulok már 2. éve.
a baba kisfiu lesz (Dávid), és most keresek orvost, meg szülésznőt, bár azt nem tudom, hogy szükség van e mindketőre. minden tanácsot szivesen fogadok, mert kezdő vagyok a témában. orvosnál még nem voltam itt magyarországon, mivel nin cs TAJ számom (kárpátaljáról jöttem), de ha minden jól megy májusban már lesz, és akkor elindulok felfedező utra. hát egyelőre azt hiszem ennyi
pupsik
 
 


Pintyusom:

Köszike nagyon a receptet,megcsinálom valamikor.Lehet hétvégén.
Lestyánt szárítva se lehet kapni?
Azt akartam még neked írni babakocsi ügyben hogy ti szoktatok járni Pestre,és ott a Soroksári úton van a Baby outlet center,mi Balázsnak ott vettük mert 30-70%-kal olcsóbbak a baba cuccok(kivéce ruha mert az elég drága volt akkor).Mi Graco babakocsit vettünk 30000 ft-ért ami itt Db-ben ugyanaz 70000 ft volt,jó volt hozzá hordozó.
Van olyan ami kicsit hibás vagy nincs meg hozzá a táska stb.
De van ami originalt és tuti jó.Ez is amit mi vettünk.Én megvagyok vele elégedve,nagyon jól szuperál.
Szóval ha gondolod,nézzétek meg csak most jutott eszembe hogy írtad és gondoltam leírom.

Na lépek mert a gyermekem óhajt.

Kép

Kép
aliza
 
 


Aliz köszike az ötletet!!! El megyünk és megnézzük!! Minnél több infó annál jobb!!!

Sajnos nem lehet lestyánt kapni semmi féle formában, itt nem is ismerik! De ha gondolod én majd száritok neked, vagy adok és le
fagyasztod!

Pupsik! Köszönjük az infókat, majd nézd meg a gyönyörü táblázatunkat és ha gondolod te is bele kerülhetsz, ha meg adod az adataidat! Biztosan Andi szivesen be tesz!

És akkor hova jársz orvoshoz? Odahaza?
Mi is ketten vagyunk nem Magyarországiak, vagyis hárman, de Olgi már nagyon régen itt van. Bea és én Erdélyiek vagyunk! De már van Taj számunk. Ha gondolod meséld el hogy kerültél ide.

Magánrendelőbe taj nélkül is járhatsz, de szülni már nem ajánlott anélkül mert rá megy a gatyád!!! Jó ha lesz májusba Taj kártyád!

A szülésznőröl és a fogadott dokirol mindenkinek más a véleménye. Táblázatba is ben van, volt akinek volt és akinek nem volt! :shock: ez aztán egy mondat!
Én személy szerint most fogadok dokit holnap, én nem lettem volna nyugodt ha nincsen, de az is lehet hogy nem tud be jönni mert szabin van meg stb. de én igy vagyok nyugodt, hogyha bármi baj van akkor tudjak kit hivni.

Vannak közülünk akik nem fogadnak, ez egyéni kérdés!!

képet nem tennél fel magadról és pociról! és Dávidról???? :roll: :roll: :roll:

Na aztán!!! jó sok kérés!!!! csak meg ne haragudjál!!!

Panka, pupsik, iwiwen fent vagytok?
Vendég
 


Pintyus!
Igen, tudom, hogy nem te kérdezted, de te is írtad, hogy még keresgélsz, aztán olvastam Pupsikot.:)
Igen, nézegetünk is házakat.Jövőre jó lenne egy kistesó. :wink:

Pupsik!
Ne haragudj, de elárulnád mi a kersztneved?Mert nekem elég nehéz megjegyezni a nickedet. :oops: :roll: Egyébként én úgy voltam/vagyok vele, hogy az orvos nem biztos hogy végig veled van a szülésnél, vagy egyáltalán nem tud ottlenni, de a szülésznő általában igen.És minek fizessek 9 hónapig egy dokinak, ha utánna nem is nála szülök.Persze ha van vmi komlikáció, akkor lehet mennék magánhoz, de ha nincs, akkor jó az sztk is.:)De ez csak az én véleményem.:)

Aliza!
Lestyánt lehet kapni kotányis szárítva.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?