Újra Itt!
Látom mindenkinek jól telt a Húsvét.
Csak szegény Andiék dolgoztak serényen.
Nem baj , a szép konyha kárpótol.
Nálunk a fiúk oda voltak locsolni .Balázs élvezte,minden hol jól érezte magát.
Gyűjtött is sok tojást meg nyuszit.
Nálam is volt egy pár locsoló,a családból.De elég is volt annyi.
Én nem igazán csípem ezt a Húsvétot.Jó pár éve azaz (5 éve)amióta ismerem a férjem mindig elmentünk kirándulni valahova,de volt hogy anyuékkal is még régebben.
Próbálok reagálni amiket írtatok ,de nem biztos hogy mindenre sikerül ezer bocs érte de 1 hét kimaradt az életemből a a történések terén.
Nem is tudom hol kezdjem.
Awe:
Először is
GRATULÁLOK A KISFIADHOZ!
Te is a fiús anyukák táborához tartozol.
Hú már nem sok van hátra a melóból,gondolom már alig várod.Én is eddig dolgoztam mint te ,április 1.-től jöttem el.Elég is ennyi belőle.
Pintyus és Anita ,gratulálok a baba mozgásokhoz.Nincs is annál jobb érzés,bár néha elég kellemetlen mikor a bordád közé rúg vagy nyomja a gyomrod,de azért mégis csak nagyon szupi érzés.
Andi:
Köszi az érdeklődést,minden oké csak kicsit eltüntem.
Látom szépen haladtok,nagyon modern kis konyhád lesz.yMár a múltkor is tetszettek a csempék mikor megmuttatad,de így felrakva még szebb.Egyébként nehéz volt leverni a arégit?Férjed sokat kínlódott vele?
Gratula Dorkának a fogacskákhoz.
Balázs is most szenved, a két szemfoga egyszere jön .(15. és 16.).Nagyon nyügi most miatta,meg állandóan piszkálja.
Remélem Dorka már jobban van.
Zsu:
Örülök hogy nincs komolyabb baj Pannikánál.
HÚ már jön a foga,nem semmi,na akkor beindul a nyál tenger.
Balázs is kezdett már ilyenkor nyáladzani de csak 8 hósan jött az első fogacskája mindig vártuk hogy na most de nem.
Pankaa:
Nagyon édes Emili a képen a puci lábacskáival.
Pintyus:
Nagyon jók a képek Erdélyről meg az esküvői képek is gyönyörüek.
Jaj én imádom nézegetni az esküvői képeket.
Egyáltalán nem vagy dagadt csini kismami vagy.Majd lemegy szülés után ,most a baba a FŐNÖK!
Anita:
Rád is vonatkozik,hogy csini kismami vagy,még hogy te Viziló?2 hete láttalak azóta nem hízhattál akkorára.
A futásról nekem is az a véleményem hogy inkább halaszd el,nem igazán terheselknek való.de ez az én véleményem.
Olgi:
Cuki falat Tündike,na meg persze a művészúr Zolika az örök szerelem nálam.
Akkor ő is locsolkkodó legény volt mint Balázs.
Jaj de megijedtem mikor olvastam hogy Tündike féloldalazik,de megkönnyebültem hogy írtad most már nem csinálja,Lehet hogy csak a szuri miatt volt tényleg.De azért nem árt ha elviszed szerintem.
Az Ibolya u,-ra viszed?Ki nézi meg?
Olimami:
Jobbulást nektek,pihenj sokat,vagyi amennyit tudsz.
Pupsik:
Üdv itt köztünk.
Mikor én szültem akkor Péntek Anikó és Papp Judit szülésznők voltak ott,nagyon kedves aranyosak voltak velem.Csak jót tudok mondani/írni róluk.
Mesélj még magadról.Milyen nemű a babád?
Na egyelőre ennyi.Ha valakit kihagytam bocsika érte.