Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

:shock: :shock: :shock: az jóóóó?? én se értem akkor már. Huba most is úgy alszik, és átölel egy zsiráfot. tök cuki.
hol van Orbánhegy? (mindig ez a politizálás, komolyan :? 8) :roll: ) :wink:

jaj, és Mogyónak: elfelejtettem/azaz baromira nem vagyok rá büszke/ írni, h Huba is leesett az ágyról anyukáméknál múlt héten. pedig kb 10 centin eshetett le, és persze h odatolatott a kis bucifej. egy percre se hagytam magára, és hallottam, ahogy a 10 centis nyíláshoz odatámasztott szék a konvektornak ütődik. loholtam befelé, Huba még az ágyon az egyik pillanatban, a másikban a szék alatt, de már kaptam is föl. így is lett egy kis rózsaszín csík a homlokán, de anyukám annyira megijedt, h bizarr lett volna, ha én is ráparázok még erre. így én nyugtathattam őt. érdekes szitu volt.

Kép
an°°di

sehol senki? se Prücsi (biztos korai), se más? szétbarmolom a topikot. ígérem, h nem vállalok több fordítást! :twisted: :? :roll:

Kép
an°°di

Sziasztok!

Mi is megjöttünk, szorgalmasan elolvastam mindent, de sajnos nem jegyzeteltem úgyhogy hátulról visszafelé, amire még emlékszem. :)
Macsek gratula a lakáshoz! Akkor ez új építésű, ha jól értem?

Andi, Vicuska, bezzeg enyém cici már másnap alkalmazkodik a csökkent igényhez. Bezzeg a megnövekedettet észre sem veszi. :(
Szerintem ha szomjas a gyerek úgyis jelez, nem hiszem, hogy számolgatni kéne mennyit ivott. Én is néha felkínálom a vizet, de nagyon ritkán iszik Marci komolyabb mennyiséget.

Jutta, a TT cumi rózsaszínben is nagyon jól mutat. :wink:
Örülök egyébként, hogy nem vonultál vissza, hiányoztál volna.

Timi, az ajándéközönön jót derültünk. Mi lenne ha fiaid lennének?
Mi is beszéltük éppen anyósomnál, hogy eddig kiadással járt a húsvét, most hogy fiam van, indulnak a bevételek. :D Aztán majd kérhetem, hogy adjon már kölcsön egy kis lóvét szegény anyjának.
Nagyon szépek a lányok. Jobbulást és kitartás!

Ciripke, kis druszának is jobbulást! Nagyon jók a képek.

Kikuka, tényleg nagyon hasonlítanak a lányok és ők is nagyon szépek!

Kriszti, örülök, hogy jól sikerült a kirándulás. Látod, hiányoltad, hogy Nadin nem elég bújós és tessék! Almával én is így jártam, 3 órát állt, mire 3 kanál lé kijött belőle. Nekem azt mondták, műanyag szűrőn lehet csak átnyomni, az meg persze nem volt itthon, úgyhogy én türelmesen vártam, hogy eressze a levét. :D
Marci apja fia, szeme színe legalábbis. :)
Sütőtök bébiétel nálunk bejött. Én nem találtam Hippes sima őszit, pedig ma is kerestem, a kecskeméti meg cukros, de én azért néha megkockáztatom.
Hát a fogacska bizony nem sieti el a dolgot, lassan bújik nálunk is a második.

Zsu, te merre jársz? Mi újság nálatok?

Bea, neked is kitartás, ha vigyázol szerintem most egy darabig nem fog begyulladni, úgyhogy remélhetőleg kihúzod a műtétig.

Móni ez aztán a pörgés, mozgalmas ez a hónap nektek. Mi letöltöttünk gyerekedalokat, anya-továbbképzés céljából. :) Gondolkoztam rajta, hogy azt kellene játszani a kocsiban út közben, hátha lekötné Marcit. Bár van egy sejtésem, hogy számára az én művészi előadásom sokat dob a dolgon. :)

Hétvége egyébként várakozáson felül jól sikerült. A kis cseles Marcika tudja ki a rokon, mert most első perctől kezdve vigyorgott mindenkire, egy hangja nem volt. Persze kényeztette anyósom, két sógornőm, két unokanővére, úgyhogy panaszra nem volt oka. Viszont jól evett, jól aludt. Mire hazaértünk úgy kidőlt, hogy két szopival megszakítva délután 6-tól reggel 7-ig aludt. :)
Ma viszont rémálom nyüszi volt, nyilván nem vagyok elég ügyes, 5 az 1-ben nem tudok teljesíteni. :wink:

Mentem, jó éjt!
Prücsi? :wink:

ukati74

Hű, itt mindenki költözik? Mi meg még sehol sem vagyunk ezzel a projekttel (sem).
Macsek, Ti hányan vagytok tesók? Orbánhegy? Családi ház?
Mostanáig videóztam! Visszanéztem Jankáról a felvett dolgokat. Hát csajok, néha elcsodálkozom hogyan mertek az égiek rám bízni egy ilyen édes kis tátogó csomagot! Kis törékeny, védtelen kislányka... Olyan cuki volt... és természetesen most is az!
:wink:
Szép álmokat, én bazi fáradt vagyok. Nem alszom valami jól...
Elmegyek nézni hogyan készül a tequila (valamelyik kanálisból ez folyik most)!
Szép álmokat!

Kép
ermoni

Andi, mit csinálsz te? Amúgy mi ez a 65 kiló? Te most sem vagy annyi valld be! :wink:

Macsek, oké, látom már, hogy nem új építésű, viszont akkor jó sok munka lehet vele. Orbánhegy, érdekesnek hangzik. :D

Akkor most mentem.

ukati74

mi az h mit csinálok? fordítok. vagy mire gondolsz?
én most sztem kb 70-73 kiló lehetek. sajna. de kedves a kacsintás! kössssz! :D
jóccaka

Kép
an°°di

De, de, vagyok! Csak eddig olvastam...de bevallom csak felületesen.
Bölcsességfog, ágyról leesés, kiszáradás, befulladás, stb...hát eseménytelen nem volt a hétvége nálatok.Nekem a derekam állt be ma reggelre. Tök jó így ellátni a két lurkót :shock: Nagyon rokinak érzem magam, ha leülök 2 percre, nyögve tudok csak felállni. A nyakam is begörcsölt. Ááá, kell a francnak ez a sok navalya!

Megjöttünk mi is Egerből. Pénteken laza 3,5 óra alatt letudtuk a 130 km-t oda :twisted: :twisted: :twisted: A Lágymányosi hidat ki akartuk hagyni, mert a Hungária pénteken nagyon gáz, erre bemondták, h az Erzsébet hídnál baleset, erre mi vissza a Lágymányosira, majd Zugló felé el és már éppen nagy levegőt vettünk, hogy kiértünk a városból, mikor az M3-on történt valami baleset (helikopteres mentés) és megállt az élet. Fót felé sem volt jobb,majd valahogy csak rátaláltunk a sárga útra... Ábel édesen aludt egy darabig, majd követelte a betevőt, így valami útszéli pihenőhelyen megszoptattam, de akkor már sötét volt. Majd este 7 re már ripsz-ropsz otthon is voltunk Egerben.
Első éjszaka gáz volt, mert mivel gyorsan ágyba dugtuk a gyerekeket, és nem szippancsoltuk le az orrukat. Így Ábel óránként ébredt, mert nem kapott rendesen levegőt. De! Másnap kirúgtunk a hámból.Miután túl voltunk a kötelező rokonlátogatásokon, a gyerekeket ágyba dugtuk és mi leléptünk Apával a barátainkhoz. Azaz a fiúk elmentek kocsmázni, mi meg a barátnőmmel dumálós estét csaptunk + egy filmet is megnéztünk (Az ördög Prádát visel). Hááát, kellett már ez!

Húsvéti ajándékozást próbáltuk visszafogni. Szerencsére sikerült. De azért persze volt ez-az.

Kiri, ha nem biztos, h fogzás, akkor sztem ne adj Chamomillát. Inkább próbálkozz a VIBURCOL kúppal (abban is van Chamomilla,meg még más egyéb is)
.
Kaják. Hát úgy tűnik Ábel rákapott az ízére, mert eszi a főzelékeket is, pl a borsót elsőre benyomta.
Én ezeket adtam eddig neki (bár ő már 7 hónapos volt a minap, szóval bátrabb vagyok), sorrendben - uncsi lesz, ugorjon, akinek nem inge, de hátha valakinek segítötlet szinten:
*almalé (lereszeltem, szűrőn átszűrtem)
*almapüré (reszelve nem ette meg, meg nyersen sem, így először sütöttem, most már megeszi nyersen is, de a legjobb állagot botmixerrel értem el, reszelve nem kell)
*őszilé (hát, cukor nélküli nem volt készen, de bevállaltam...aztán megtaláltam a fagyasztóban az őszibarackokat :oops: )
*alma-őszib (saját a fagyasztóban talált őszib-ből),meg Kecskeméti alma-őszi (nincs benne cukor), Univer alma-őszi
*alma-krumpli (na, ez nem jött be)
*sütőtök (anyukám fagyasztott egy csomót kis adagokban még a télen, de a Kecskemétit is megette, bár a saját édesebbsztem)
*alma-sütőtök (ez már döfi)
*alma-körte (Frutapura)
* vilmoskörte (bébiétel)
* répa, répa-krumpli (na, ez nagyon gáz, sem a saját, sem a bóti nem kellett)
* cékla-krumpli (ez de fincsi!!! céklát szintén anyukám fagyasztott le kis adagokban)
* zöldborsó (Univer bio - nagyon ízlett!)
* alma-gesztenye (ez volt a tegnapi újdonság - vettem a Tescoban főtt, héj nélküli gesztenyét mindenféle tartósítószer nélkülit, szerintem fincsi)

Hát kb itt tartunk. Most már nem nagyon aprózom, elsőre megkóstoltatom délben, aztán, ha ízlik, akkor eszik belőle valamennyit, a többit meg megkapja vacsira. És 2-3 napig ugyanazt adom.
Ja! Sűríteni krumpli, vagy rizs, de a sima liszt helyett a rizsliszt is jó.

Anett, de szépek vagytok! Ezt a háton hordozást én is szeretném, de hogy tudod egyedül felvenni? Van valami praktika? Hová teszed Esztellát, a pelenkázóra?

Timi, csatlakozom a pajzsmirigyes klubbhoz is, szintén ciszta, néha nyakon szúrnak, h megnézzék mi újság. Jolka, mi lett a vizsgálatok eredménye?

Móni, hol van az üveghegyen túl?

Kikuka, cukik a lányok!

Ciripke, hogy ezek a gyerekek mennyire hasonlítanak egymásra! Fogszabályozód? (Én már nagyon a végét járom...remélem a doki is így gondolja) Ja és kérdezni is akartam, hogy a Tiéd valami kisérleti darab, h ilyen ócsó?

Ábel majd hívja a csajokat, akik bejelentkeztek :lol: :lol: :lol: ... szépen sorjában.

Hófordulósoknak boldogot: Panka, Lilla, Ádi, Marci, Ákos

Ja! Úgy tűnik Ábel tényleg kihagyja a kúszást (pedig gyakorolunk), tegnap óta, ugyan megfontoltan, de mászik. Ettől Benedek meg a falra mászik :lol: , mert a játékai nincsenek biztonságban. Mindent elér. Én meg kezdhetem a napi kétszeri felmosást, hogy ne szedjen össze minden porcicát...

Habtapit a Tescoban láttam múlt héten. ABC-s volt.

Na, én is elmászok aludni :(

KépKép
KépKép
prücsi

Sziasztok!

Na Én vagyok a reggeli első de csak azért, mert Miskolcra megyünk gondolom ezt Petra is tudja ezért 1 órával előbb felkelt most az ágyába tornázik.
Ja és tegnap elfelejtettema babyoutlet-be le vannak árazva a ombidresszek 800-900ft-ra van köztük olyan is amit nyáron akár napozónak is lehet hordani.
www.babyoutlet.hu
Na lépek szép napot!

Andi
KépKép[/url]
andi005

Sziasztok!

Rég jártam erre. Gyögyörűek a babkák. :) És mekkorát nőttek. :shock: :D Pedig csak most szültünk nem? :D

Hoztam nektek valamit. Ez nem hülyeség, hanem tényleg létező.

A világon elsőként, 2007. március 31-én Sydneyben több mint 2 millió cég és háztartás kapcsolta le az áramot egy órára - a Föld Órájára, egy erőteljes nemzeti és világméretű üzenetet küldve arról, hogy van lehetőség tenni a globális felmelegedés ügyében. 2008. március 29-én este 8 órakor a Föld Órája világméretűvé válik, hiszen világszerte városok és emberek milliói csatlakoznak a programhoz bolygónkat valaha legnagyobb mértékben fenyegető kérdésben csatlakoznak. Ha szeretnél te is tenni valamit, kérlek, 2008. március 29-én este 8 órakor te is kapcsold le egy órára az áramot. Kérlek, küldd tovább ezt a levelet minél több ismerősödnek, és nézd meg az alábbi weboldalon látható videót, mely a tavalyi Föld Órájáról készült: http://www.eventa.hu?lv=1197

Ha valakit érdekel akkor tegyétek ezt ki minél több helyre. Had olvassák el sokan.

Puszi

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Sziasztok!

Kiscsaj ma 5-kor kelt, hurrá! Valahogy meggyőztem, hogy még 1 órát aludjon.... kezdek összefüggést látni a Lactiv esti adása és a reggeli korábbi ébredések közt. Ez szerintetek létezhet??? (mondjuk étvágyat csinál? mert nincs rosszkedve, meg nem fáj semmije... na ma este nem kap... múltkor síeléskor kapott, és ott is hamarabb kelt, most meg 2 napja itthon és most is ez a helyzet )

Háton haladunk lefele :lol: , miden forgolódással fél cm-t, ezért a járóában jó fent rakom le, hogy legalább fél óra legyen mire a rácsig lemocorog! 8)

Homorítunk mi is mint állat, pedig mi éppen nem túl feszesek vagyunk elvileg, de nálunk gyógytornász nemtetszését fejtette ki erre... fene se érti már ezt! De tuti, hogy MAJD KINÖVIK! :lol: :lol:
Szerintem 1 év alatt mindenre ez a szlogen!

Hááát már minden baba forog, kúszik, kutyázik és mászik??? Mi csak fordulgatunk, éppen hogy! De nekem ez is jó! Olyan kis cuki!!!
Ja és este apa tartotta a kezében és puszilgatta, én meg odamente és másik oldalról puszilgattam! Na ez nagyon tetszett!! Úgy röhögött! Meg a bababababa és mamamama-ra is röhög (ezt még én mondom!). Ja és a röhögéstől néha elkezd csuklani :shock:

Kati, örülök, h örülsz, h nem tüntem el! :lol: Ehhez kellett a helyzet javulása is!

Hello Rita! Megnéztem!! Apa elveszi anyát??? És már kevesebb mint 2 hét múlva! GRATULA! :lol: :lol:

Jutta

KépKép
jutta

És még 2 dolog!

HAJNI! Mindig elfelejtem írni, hogy amióta sűrűbbre csinálom a Sinlacot, azóta nyomatja a csajszi rendesen! Lassan az a kedvenc!

ÉS még egy kérdés! A Ti gyerekeiteik is szeretik a mobilt? Dorka már most oda van érte, nyúl utána meg nagyikat hallgatja (kerekedő szemekkel) néha meg már dumál is bele... :shock: :shock:

Jutta

KépKép
jutta

No, halihó!

Örülök, hogy a húsvétolók/utazók is megvannak, és hogy jól telt az ünnep! Bár én ezt nem értem: fekete karácsony, fehér húsvét, kicsit megbolondult a világ. Itt tegnap este szakadt a hó, úgyhogy kimetünk a gyerkőcökkel hógolyózni (Rékát jól arcon kapta egy: :( ), élvezték, hogy talán még utoljára lehet a tavasz előtt (legalábbis remélem, utoljára).

Az én Botim is csak max 20 percekre alszik el a kocsiban, amint megállun egy lámpánál, fel is kel. Réka ugyanilyen volt. Aztán ha felkel, vagy elvan, vagy ordít. Én nem tudok ugye odaülni, mert a 2 másik gyerkőc ül hátul (uh, éppen hogy elfér 3 ülés :lol: ), de azért előbb-utóbb elhallgat, bár volt már, hogy elég sokat sírt, hiába álltunk meg szopizni stb. Nem rég volt egy poénos eset. Februárban minket 5-ször igazoltattak a rendőrök (volt, hogy egy napon belül egyszer engem, egyszer a férjemet), az egyik alkalommal este jöttünk haza Debrecenből. Észre vettük, hogy kiégett az egyik első lámpa, de azt ugye csak a szervízben tudják kicserélni (nem is éretem, minek kell az izzókészlet, mivel úgysem férünk hozzá...de ennyit a logikáról), Újfehértón látom, hogy ott állnak, mondtam is a férjemnek, hogy tuti megállít a lámpa miatt. Így is volt. Bevilágít hátra, a 3 gyerek szabályosan bekötve, ülésben alszik nagy békésen, megijed a rendőr, mondja, hogy jajj, fel ne keljenek, ne keresse a papírjait! De azért tudja, uram, hogy nem ég az egyik lámpa? Mondta az uram, hogy tudja, másnap kicserélteti, és ezzel el is engedtek! Úgyhogy rendesek voltak!

Timi! Bakker! Nem iagz, hogy megint van valami!! :twisted: Voltatok már dokinál? Megy a drukk!

Andi005! Jó utat Miskolcra! Csajok, az is feleteheti a kezét, akinek nincsenek rokonai/ismerősei Miskolcon! :lol: Így akár ott is összefuthatnánk egyszer!

Prücsi! De jó, hoyg tudtatok lazulni kicsit a férjeddel! Derekad?

Kati ! Édees lehetett Marcika a rokonokkal!

Macsek! De jó, költözés! Hajrá!

Andi! Hogy áll vagy bukik a fordítás?

Kiri! Hogy aludtatok?

Sajna, lépnem kell!

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Móni: 2+1 a tesóim száma, a plusz egy adoptált, kevesen voltunk :lol: egyébként miért a te hibád lenne, ha a kiskirályleányka csak a babakocsiban alszik? ezt már én is észrevettem magamon, h van vmi változás, vagy akármi történés, egyből azt gondolom, h miattam van. Pedig nem biztos...
Andi: XII. ker, ja, és nem családi ház. De a Vilkó tuti Újpest drukker lesz, muszáj neki :lol: Ja, és ha már politika... Meggyesi Péter is Orbánhegyen lakik, ebbe még bele sem gondoltam :lol: 8)
Kiri: vhol elvesztettem a fonalat. Miért adsz camomillát? Meg egyáltalán mi az? A fogzás miatt?
Jutta: hozzánk közel a heim pál, meg én 2-án megyek gyógytornára, szóval ha unatkoztok... összefuthatunk lent a kertben, vagy ha sürgősen kell vmi, akkor is szólj! telefon nálunk is nyerő, szereti rágni, sőt, a gyógytornán újabban elég nagy sírás van, úgyhogy ott odaadom neki, bízom benne, hogy ha tönkremegy lecseréli a cég.

Újabban Vilkó fordul hasról hátra, ha épp eszébe jut, hogy hogyan kell. De sztem nem előírásosan csinálja, mert nem lendületből, hanem kiteszi oldalra a fejét, és a súlya viszi... Hát elég vicces, főleg, h úgy próbál utána hasra is fordulni, hogy a teste oldalt, fejét meg fúrja a habtapiba... és szegénynek úgy ropognak az izületei, negyon durva!!! :shock:

kajaötlet: spenótos márványsajtos öntet tésztával. nyammmm!!!

KépKép
1macsek

Macsek, akkor cseréljünk telószámot!

Dorka pont így fordul!!! És mivel a feje viszi oldalon kívül hátrafelé is, így a megfoduláson kívül 90%-ban is elfordul (ha ezt valaki bírta követni :lol: )

Jutta

KépKép
jutta

Jó reggelit!
Macsek! Naggyooon menő helyre költöztök! :wink: Onnan kicsit messzebb van a HP! (Harry Potter/Hewlet Packard/Heim Pál) :D
A babakocsiban alvásban meg hibás vagyok! Könnyebbik megoldás... Nem volt időm megvárni míg az ágyában elalszik (ugye, aki ennyit rohangál) és a babakocsiban meg gyorsan elalszik!
Csajok! Képzeljétek beakadt valami a jobb lapockámnál, alig bírok mozogni, emelni stb. Ez mondjuk most épp f*sza!
Írni is nehezen, olvasó üzemmódban leszek főként!
Napsütéses szép napot!

Kép
ermoni

sziasztok
ma én iylen: :evil: kevés alvás, hajnalban kelés, hülye autósok, fráadt vagyok, ittam egy kávét, amitől túlpörögtem és ideges lettem, és valószínűleg nem lesz keresztelő (még?), mert a pap még nem kérdezett ki a katekizmusról, a gyerekek üvöltve aludtak el, Petrát erőszakkal szoptattam meg... ááá, többet kellene lazítani. de mindjárt kész a fordítás és Gyula április 1-től újra dolgozik :D
Móninak jobbulást, Beának jobbulást, Prücsinek jobbulást! (de uncsik vagyunk, h mindenkinek annyi baja van, az annyi bajnak annyi baja van.... hm)
még sztem jövök...
:twisted: nem úsztok meg ma sem :twisted: :arrow:

Kép
an°°di

Andi, Neked meg jobb kedvet! És pihennyé má' egy kicsit! Minek ez az állandó pörgés! Katekizmus? Nagyon betartja a pap a dolgokat!
Holnap megyek csontkovácshoz, mert ezt nem bírom... ledumáltam vele! 8)
Na, most valahogy felöltözetetem a gyereket és irány a tanácsadás... :arrow:

Kép
ermoni

Prücsi, Ábelnek boldog mini-szülinapot kívánunk!

Móni, neked jobbulást, Andi, neked meg jobb kedvet!

Macsek, mit vettetek végül Orbánhegyen?

Jutta, Esztella dettó homorítva és 90 fokban fordul, húzza a fejecskéje. Olyan édes! Igazán jó gyerek volt ma éjjel, este 8 tól 6-ig aludt cumi nélkül, utána még egy órát ráhúzott cumival. Ja, és fél 8-tól alszik megint.

Most két napig egyedül leszünk, apa Angliában, péntek hajnalban ér haza.

Hol van Mogyo???

Kép
waterlilly

sziasztok!

Tudom már mit felejtettem el tegnap:

Ádámnak és Ábelnek a két nagyfiúnak boldog 7 hós szülinapot!

És utólag is isten éltesse Pankát, Ákost, Lillát és Marcit féléves szülinapján!

:evil: Andi :evil: :?: :D Mi zu? Tudom, hogy a fordítást gyűröd, tegnap a szétbarmolom a topikot beszólásra céloztam. Esküszöm, 60 kilónál nem nézel ki többnek, biztos a cicik nyomják fel a mérleget. :D
Katekizmus? :shock: Vizsgázni kell keresztelő előtt is, én azt hittem csak esküvő előtt. Jézus. :roll: Viszont ha elmarad a keresztelő, legalább lesz időd értesíteni a rokonságot.

Móni, jobbulást!

Látszik milyen bunkó pesti vagyok, azt hittem Orbánhegy pestkörnyéki falu vagy város neve. :oops:

Nagyon szomorú vagyok, mert több mint egy év után elő kellett keresnem az always ultrát. Báj-báj jó világ, meg báj-báj szoptatás?

Na mentem a kis harapóshoz, mert sikerült elrontani hétvégén, nulla percig van el magában. :evil:

ukati74

Ábelnem boldog szülinapot mini!

Kép

Kép
mogyoland

Kati, a szopi nem mindenkinél jelenti a szopi végét, és saját tapasztalat szerint már a mensi előtt 1-2 nappal is lett volna elősztrájk, ha a fiatalúr is olyan lenne mint Dorka, de nem lesz olyan!!!

Anett, csak 9-kor aludt, nem fél 8-kor... szerintem alapból 1 órával rossz a babanet órája. De így is okés a dolog... :lol:
Azonban a pocak megint nem 100-as... vagy egy hónapja nem láttam ilyet... találkoztam az alma-banán mixxel 1,5 órával megevés után :!: felismerhető (összetéveszthetetlen) formában... :? (és volt némi nyivák is, de nem olyan vészes)
Ja és akkor ezt a 90%-os fordulatos forgást mindenki érti, akinek hasonlót produkál a gyerkőce! :lol:

Ábelnek nagyon boldogat!! :lol: :lol: Tényleg nagyfiú már ő is!

Andi! :twisted: :roll: :? :( helyett :) :D :lol: 8) :P :wink: -t kívánok! Azt a papot meg... háááát... szerintem passzold le neki a ikreket, amíg katekizmust tanulsz! Azt hiszem hamar meggondolja magát! :lol:

ITT ESIK A HÓ! :shock: :shock: :shock: (most néztem ki)

Na el, mert én :( :? :evil: :twisted: ha szétnézek a lakásban, pedig a :roll: :oops: :oops: lenne helyes, hiszen én nem csinálok semmit!

Jutta

KépKép
jutta

Hajni!!! Mi van veled?????? Kezed? (jöhet kisbetűvel is a válasz :wink: )

Na tényleg :arrow:

Jutta

KépKép
jutta

Szita az agyam.
Prücsi, te szuper csaj vagy, és még precíz is. :D Köszi a listát!

Jutta, én is ebben reménykedem, azért még szeretném húzni egy darabig.
A lakás állapota nálam is :oops: de ma beletörődős napom van nem takarítós asszem.

Egy pár kép:
Kép Reszelt almát nem szeretjük, de egészben jöhet:)
Kép a locsolás kissé megviselt, de a kacsacsont izlík
Kép hölgykoszorúban

ukati74

Halihó!

Macsek, de jó h megvan a lakás! Orbánhegy - na ez nem a IX. ker :lol: Drága Keresztanyám lakik ott. Közel a Normafa, szuper játszóterek, jó levegő :)

Kati, nálunk sem a menszi jelentette a szopi végét, meg a tejet azóta is issza. Úgyhogy nyugi! Chamomilla homeós bogyó, fogzás miatti nyugtalan alvásra. De azt hiszem hasfájásra is adják. Tegnap kapott, és csak egyszer kelt, nem tudom van-e összefüggés. Ma megint megpróbálom kihagyni, és akkor kiderül.

Prücsi, miért ne a Chamomillát szerinted? És miért inkább a Viburcolt? Az nem durvább azért? Nem lázas, nincs hőemelkedése sem, csak nyugtalan, de szedálni azért nem akarom, vagy azért az nem ennyire durva?

Nálunk már jön a ketteske is alul, és felül is duzzadt az ínye. De az első fog is még csak kicsit van kint, de már így is harap. Viszont enni nem nagyon akar, se ciciből, se üvegből, szerintem azért mert fáj neki. Kaja előtt kenem dentinox-szal, de még így is alig eszik. Meg a dentinox-ot sem lehet állandóan.

Ádinak és Ábelnek boldog hetediket!

KépKép
kertikiri

Mi nagyon lassan haladunk az almázással. Nem látom rajta az elsöprő örömöt, hogy eheti :) Hogy lesz ebből rendes kaja :shock: Almadarabka nekünk is szimpibb, mint a püré. De tejjel sem az igazi. :?
Kati, jók a képek!

KépKép
kertikiri

Figyu Kriszti, lehet hogy csak az almát nem szereti, én is jó gyorsan továbbléptem és a sütőtök almával például nagyon bejön. Persze te tudod, nem akarnék okoskodni. :wink:
Mondtam már, hogy gratula a fogacskákhoz? Dentinoxot konkrétan 3-szor lehet, úgyhogy én nagyon megválogatom mikor kenem be, de a legjobban azért a fagyasztás vált be (hideg rágóka, de mégjobb a hideg répa). Amúgy sajnos Marcinak sincs vmi fergeteges étvágya, úgyhogy most már vagy 8-szor 3 percet szopizunk napközben. Mindig kéri, aztán 3 perc után kiköpi.
Holnaptól jó idő lesz, mikor jöttök sétálni?

ukati74

Sziasztok!

Vagyunk ám!Voltunk tanácsadáson!
65 centi és 7300 gramm!
Kemény fél centit nőtt a csaj!
De most nem tudom mi volt vele egyfolytában orditótt mikor feküdt az asztalon!
Mikor felvettem meg nevetett!
Egy picit piros a torka de megkapta a szurit!
Hát ugy sikitott lehet ,hogy közrejátszott a picitpiros torokhoz!
Mert nem lázas meg semmi!
Remélem nem is lesz az!

Nézte a fogát azt mondta ma-holnap kijön az a fogacska!

Kép

Kép
mogyoland

Kriszti: hát szerintem nyugodtan adhatod neki a vibrucolt is!

Hát nállunk is sűrűn fent van a csaj éjszaka!

Kép

Kép
mogyoland

Prücsi, remálem nem kisárleti darab, szerintem a dokinőnek nincs üzleti érzéke. Alakul a dolog, csak nem kéne mindig pár héttel késöbb mennem mint mikorra hiv, biztos elürébb lennék már. De nem zavar semmiben egyébként.

Jutta, mi sem kutyázunk meg semmi

Andi: 73 kiló minusz a melled az 65. :wink: csak irigykedek, nyugi
ja most látom, hogy Kati is igy látja a helyzetet

na olvasok tovább

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

hali

Bea
ez az eü kérem szépen :evil: förtelem
drukkolok hogy kibírd addig :shock: :?

Andi
sok +++++++++++++++++++++++++
mert rád fér
megnéztem az ikrecskéket nagyon édesek,szépek :-)

Ciripke
hogy van Marci?

Mogyó
milyen oltást kapott most Ágika?

Mindenkinek jobbulást és boldog hófordulót
Vendég

Agyhártya ellenit kaptuk ma!
következőt meg 9 hósan gondolom én.

Kép

Kép
mogyoland

Köszi a kérdést, Marci jól van, néha köhögi fel a trutyit, de már nincs láza, azt hiszem mondhatom, hogy megúsztuk az antibiot.
Timi! Ti hogy vagytok?

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Köszi, Timi! Most egyáltalán nem fáj, csak ezt a 2 hetet kell kibekkelnem, hogy nehogy megint begyulladjon az egész! Nem tudok máshova menni, ez szájsebészeti eset, fogorvos nem vállalta! Szerintem is gáz a helyzet, totál ki vagyunk szolgáltatva... Na, mindegy, most nem is idegesítem magam! Ennek örömére ma el is mentem tornázni, megint jól esett.
Azt nem írtad, hogy Ti hogy vagytok! Mizujs?????

Ciripke! De jó, hogy Marci jobban van. A 2 nagy nem beteg?

És Hajni??????????? Mi van Veled??????

És Jolka??? Zsu???

Van még, aki régen írt? Mindenki adjon életjelet!!!

Én holnap viszem Botit mérésre, majd jelentkezem! Jó éjt! Mi már diavetítőztünk, remélem, nemsokára mindenki szunyálni fog! :arrow:

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

nagyoknak hála égnek kutya baja

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Ciripke
jajj de jó ,hpogy jobban van,hörghurutra mondjuk nem is hat az antibio,ha az volt Marcinak

Bea

mi is diavetítőzünk majd minden nap,csak már nagyon unom a meglévő meséket

Majának reggelre eltűntek a fehér pöttyei :shock: múltkor két hétbe tellett mostmeg adtam neki arra való homeosgolyókat és a reggelre eltűnt,drnénivel csak lestünk,úgy látszik vannak még csodák,így antibio nem kell,csak az orrafolyik mondjuk az eléggé és zöldes tehát van baci bőven,de a golyó talán segít,tüdeje tiszta,torka nem piros úgyhogy golyózunk péntekig

anyukák,van még akinek már hisztizik a babája??? Bibus átállni készül a napi két alvásra és este már nem lehet vele bírni ,altatni akartam aztán ordított mint a sakál,mondom bizti éhes,hát nem volt az csak ordított,fogtam leraktam,asztapaszta megfeszült és hü,hű,vhávhá,csak lestem,jájj de szép percek várnak rám,ha majd eccere nyomja a kettő.és persze nem aludt ám el,meghallotta a lányok hangját felkapta fejét és 8kor aludt be addig szórakoztatni kellett :?

jah és evés közbe mit csinált az én kisebbik angyalkám?mármint én ettem ő meg levegőztette a kis popiját hát nem odakakkantott az ágyra a kis szemérmetlen :shock: úgyhogy megeyk is pucolni a kakit,meg különben is azt mondt a horoszkópom hogy ma megtalálom az édenkertet,hiszem ha látom :arrow:
Vendég

Hogy én milyen egy lökött anya vagyok!!!

2 óta nincs gáz (szomszédtól tudom) én persze nem vettem észre (nem főztem, nem mostam hajat stb.)... és mikor jöttem rá? amikor fürdetem volna... ja és persze itt lent a nappaliban nem volt hideg (ezért se vettem észre) de fent a hálókban...

Na elő a fürdőszobai melegítő, kihagytuk a fürdést és etetés... Utána bekapcsolva hagytam a melegítőt Dorka szobájában.

Végeredmény: Dorka olyan meglepődött fejjel nézett ki a kiságyból fürdés nélkül ill. a világosban (melegítő) - persze nem aludt el - bőszen cumizva...

Mostmár kikapcsoltam a melgítőt, kicsit sirdogált amikor meglátott és kijöttem, de szerintem már alszik... gondolom jól meg lett zavaarva a kis lelke! :lol:

Mostmár van gáz is!

Jutta

KépKép
jutta

Timi, nekem csak a pelenkázóra tett oda lány, az semmiség az ágyhoz képest!
(éppen egyik pelus kidob, másik alátesz akció közepedte nyomott egyet :roll: )

Jutta

KépKép
jutta

Jutta
gáz :-) :?

bibus is egy alátétre nyomott,láttam ügyeskedik de szokott így szórakozni,aztán bejött Maja,az arca mindent elárult :-)

jajj elkéne indulnom,nincs kedvem annyira bírnák egy két-három napot aludni
Vendég

jah de olyN TEXTIL ALÁTÉTRE SZÓVAL PUCULNI KEll szóval GO :arrow:
Vendég

tényleg Jutta
te írtad a göngyölt csirkét ügye?hogy csinálod?
Vendég

Kiri, a Viburcol szintén homeos, nem szedál. A homeos tanfolyamon azt mondták a Chamomilláról, h olyan állapotok szere,amikor semmi sem jó, ha felveszed az a baj, ha leteszed az a baj, stb. Ebbe ugyan beleillik a fogzás is, de a pasi szt nem lehet sokáig szedni, tehát ha kijött a foga, akkor már abba kell hagyni, ill. azt írtad, h nem használt, ilyenkor meg váltani kell.

Almát hogy adod, reszelve, vagy turmixolva? Írtam, h nálunk a reszelt doog nem jött be, ellenben a turmixolt! A sültet már nem is ajánlgatom, mert Andit lecseszte a doki miatta, de mi így is szoktuk továbbra is. :roll:

Kati, édi Marci a kacsacsonttal!
Én is előszedtem az Alwayst a minap, de nálunk nem okozott szopisztrájkot egyáltalán.

Á-babám köszöni a 7 hós köszöntéseket! Pénteken megyünk mázsálni...lehet, h a derekam ezt érzi? Kenegetem Svédkeserű krémmel, de azt hiszem este a chilis krémhez folyamodom. Ráadásul B ma extra hisztit nyomott, és úgy kellett bevonszolnom a szobába, meg cipeltette utána magát. Szóval nem javult a derekam ma sem. No,majd holnap! (A remény hal meg utoljára, mint tudjuk)

Timi, no, nem kell már a Liberos nyuszis embléma a csomagolásról?

Móni, üdv a roki klubban :lol: Jobbulást! Egy csontkovács nekem is kéne.

Ja! Ekcéma eltűnőben van Ábelen. Kenegetem a gyógyszretári kevert Á vitaminos zsíros krémmel, meg nem eszem kesudiót (brühühü)...

Néhány fotó a hétvégéről.

Fekvőtámasz, egy, kettő...

Kép

Vendégségben

Kép

"Hogy vagy kis Mézmimóza babám? Úgy szeretlek!"- Ábel kiképzés alatt

Kép

Méghogy a fiúk nem babáznak...

Kép

A mester alkot...szép piros húsvéti tojást

Kép

Na, alakítunk zenekert? Én leszek a rumbatökös, jó?

Kép

KépKép
KépKép
prücsi

Jankának és Vivinek boldog 6 hót!

Gabci, Zsu,hol vagytok?

KépKép
KépKép
prücsi

Jankának és Vivinek boldog féléves szülinapot! Puszi nekik!

Hajni! Boldog névnapot!!! Mizu? Kezdünk aggódni!

No, lépek, ma én is megyek mázsálásra!

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Prücsi!

Jók a képek! Az én nagyfiam is vagy 15 tojást festett: szebbnél szebbek, mondanom sem kell! A kiképzést meg jól bírja Ábel! :lol:

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Újabb félévesek! Jankának és Vivinek nagy puszik!

Megint többet büfizünk, és csak most hagyta abba (7-kor evett és kb fél 9-től szenvedett a büfiktől...) beöltöztettem és már a babakocsiba tétel előtt elaludt! :?

Jutta

KépKép
jutta

Ja és ez a fekvőtámasz ledöbbentett! :shock: :shock: :shock:

Jutta

KépKép
jutta

sziasztok
szép napot mindenkinek! még a nap is kisütött Vivinek és Jankának! boldog felediket. hihetetlen, mi? :D :D :D
megyek takarítani kicsit. enyhén szalad a lakás. és Petra kihagyta a reggelit :? :roll:

Ábel nem semmi! :D :wink:
na, még talán vmikor később
:arrow:

Kép
an°°di

A csaj azóta is alszik, ő a tízórait hagyta ki!

Tényleg Andi? Ikrek alvása? Meg most hányszor esznek? Mikor?

Timi, göngyölt cucc:
2 féle változat van:
A.) csirkemell kisdarabokra nyisszantva baconbe gyöngyölve (fűszerezve ízlés szerint,én a sültcsirke fűszerkeveréket szoktam használni, vagy vmit én alkotok9
B.) máj csirkmellbe majd baconbe göngyölve
Ezek be sütőbe és kész!

Gyors, eccerű, finom!

Gyümisalit szoktam mellé csinálni (most nem ez volt): banán, gyümikoktél konzerv (leve nélkül), Hófehérke (sima, édes) vagy Vaníliás joghurt, fahéj, gyömbér, cukor ízlés szerint.

Jutta

KépKép
jutta

Hali

Jutta
kösszencs :-) ilyet szoktam én is :-)

Hajni
Boldog névnapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bibuska ma anyaidegölősdit játszik,elég jól megy neki :? 8)
Vendég

sziasztok!

köszönöm a köszöntéseket.
a kezem rosszabb lett, így felvan kötve. olvasni olvasok, de írni nem nagyon tudok....

Kép
Kép
h@jni

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?