De, de, vagyok! Csak eddig olvastam...de bevallom csak felületesen.
Bölcsességfog, ágyról leesés, kiszáradás, befulladás, stb...hát eseménytelen nem volt a hétvége nálatok.Nekem a derekam állt be ma reggelre. Tök jó így ellátni a két lurkót
Nagyon rokinak érzem magam, ha leülök 2 percre, nyögve tudok csak felállni. A nyakam is begörcsölt. Ááá, kell a francnak ez a sok navalya!
Megjöttünk mi is Egerből. Pénteken laza 3,5 óra alatt letudtuk a 130 km-t oda
A Lágymányosi hidat ki akartuk hagyni, mert a Hungária pénteken nagyon gáz, erre bemondták, h az Erzsébet hídnál baleset, erre mi vissza a Lágymányosira, majd Zugló felé el és már éppen nagy levegőt vettünk, hogy kiértünk a városból, mikor az M3-on történt valami baleset (helikopteres mentés) és megállt az élet. Fót felé sem volt jobb,majd valahogy csak rátaláltunk a sárga útra... Ábel édesen aludt egy darabig, majd követelte a betevőt, így valami útszéli pihenőhelyen megszoptattam, de akkor már sötét volt. Majd este 7 re már ripsz-ropsz otthon is voltunk Egerben.
Első éjszaka gáz volt, mert mivel gyorsan ágyba dugtuk a gyerekeket, és nem szippancsoltuk le az orrukat. Így Ábel óránként ébredt, mert nem kapott rendesen levegőt. De! Másnap kirúgtunk a hámból.Miután túl voltunk a kötelező rokonlátogatásokon, a gyerekeket ágyba dugtuk és mi leléptünk Apával a barátainkhoz. Azaz a fiúk elmentek kocsmázni, mi meg a barátnőmmel dumálós estét csaptunk + egy filmet is megnéztünk (Az ördög Prádát visel). Hááát, kellett már ez!
Húsvéti ajándékozást próbáltuk visszafogni. Szerencsére sikerült. De azért persze volt ez-az.
Kiri, ha nem biztos, h fogzás, akkor sztem ne adj Chamomillát. Inkább próbálkozz a VIBURCOL kúppal (abban is van Chamomilla,meg még más egyéb is)
.
Kaják. Hát úgy tűnik Ábel rákapott az ízére, mert eszi a főzelékeket is, pl a borsót elsőre benyomta.
Én ezeket adtam eddig neki (bár ő már 7 hónapos volt a minap, szóval bátrabb vagyok), sorrendben - uncsi lesz, ugorjon, akinek nem inge, de hátha valakinek segítötlet szinten:
*almalé (lereszeltem, szűrőn átszűrtem)
*almapüré (reszelve nem ette meg, meg nyersen sem, így először sütöttem, most már megeszi nyersen is, de a legjobb állagot botmixerrel értem el, reszelve nem kell)
*őszilé (hát, cukor nélküli nem volt készen, de bevállaltam...aztán megtaláltam a fagyasztóban az őszibarackokat
)
*alma-őszib (saját a fagyasztóban talált őszib-ből),meg Kecskeméti alma-őszi (nincs benne cukor), Univer alma-őszi
*alma-krumpli (na, ez nem jött be)
*sütőtök (anyukám fagyasztott egy csomót kis adagokban még a télen, de a Kecskemétit is megette, bár a saját édesebbsztem)
*alma-sütőtök (ez már döfi)
*alma-körte (Frutapura)
* vilmoskörte (bébiétel)
* répa, répa-krumpli (na, ez nagyon gáz, sem a saját, sem a bóti nem kellett)
* cékla-krumpli (ez de fincsi!!! céklát szintén anyukám fagyasztott le kis adagokban)
* zöldborsó (Univer bio - nagyon ízlett!)
* alma-gesztenye (ez volt a tegnapi újdonság - vettem a Tescoban főtt, héj nélküli gesztenyét mindenféle tartósítószer nélkülit, szerintem fincsi)
Hát kb itt tartunk. Most már nem nagyon aprózom, elsőre megkóstoltatom délben, aztán, ha ízlik, akkor eszik belőle valamennyit, a többit meg megkapja vacsira. És 2-3 napig ugyanazt adom.
Ja! Sűríteni krumpli, vagy rizs, de a sima liszt helyett a rizsliszt is jó.
Anett, de szépek vagytok! Ezt a háton hordozást én is szeretném, de hogy tudod egyedül felvenni? Van valami praktika? Hová teszed Esztellát, a pelenkázóra?
Timi, csatlakozom a pajzsmirigyes klubbhoz is, szintén ciszta, néha nyakon szúrnak, h megnézzék mi újság. Jolka, mi lett a vizsgálatok eredménye?
Móni, hol van az üveghegyen túl?
Kikuka, cukik a lányok!
Ciripke, hogy ezek a gyerekek mennyire hasonlítanak egymásra! Fogszabályozód? (Én már nagyon a végét járom...remélem a doki is így gondolja) Ja és kérdezni is akartam, hogy a Tiéd valami kisérleti darab, h ilyen ócsó?
Ábel majd hívja a csajokat, akik bejelentkeztek
... szépen sorjában.
Hófordulósoknak boldogot:
Panka, Lilla, Ádi, Marci, Ákos
Ja! Úgy tűnik Ábel tényleg kihagyja a kúszást (pedig gyakorolunk), tegnap óta, ugyan megfontoltan, de
mászik. Ettől Benedek meg a falra mászik
, mert a játékai nincsenek biztonságban. Mindent elér. Én meg kezdhetem a napi kétszeri felmosást, hogy ne szedjen össze minden porcicát...
Habtapit a Tescoban láttam múlt héten. ABC-s volt.
Na, én is elmászok aludni