Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Hú Rebi!
Szólni sem tudokKép Nagyon rátok jár a rúd mostanságKép Nem tudom, mit lehet ilyenkor tenni. Talán csak valakinek a jóindulatára lehet számítani.

Ha megvígasztal, nekünk is hasonló szar híreink vannak, a páromnak kihoztak 3000eurós adótartozást, 2 részletben lehet befizetni, az elsőt dec. 15-ig, a másodikat febr. 15-igKép Párom tegnap bement panaszt tenni, merthogy az egész jogtalan, tegnap hívták, hogy bocs, elszámolták, "csak" 1000 euróról van szó. A párom ezt is sokallja, majd meglátjuk. Már annak is örülünk, hogy nem 3000-et kell befizetni... Na de hogy hogyan fizetjük be, az még jó kérdés.

Rebi!
Hinni kell benne, hogy valahogy majd túl leszünk rajta! Szurkolok, hogy találjatok egy rendes, megértő embert, aki még időben tud segíteni!

Bogancsi!
Akkor mostanság nem dolgoztál, vagy csak rövidebb ideig? Tomi mikor megy a bölcsibe? Veled korán reggel?

Tiramisuról!
Pont aznap csináltam, amikor Linato írta a receptet, uis nekem is van egy, állítólag világbajnok receptem. Nekem is kb 2 hetente kell csinálnom.
Az enyémben nincsen tejszín!
leírom jó? 6tojás sárgáját habosra kikeverni 6 evőkanál tojással, hozzáadni 500gr natúr krémsajtot (én mascarponéval csinálom). A többi uaz, mint Linátónál. Ja és ez elég tripla adag, de mondjuk nagy a család nálunkKép

Leírok egy tegnapi Donci poént:
-Dodó, kakiltál? Igen?
-SokatKép

PUszi, Nyuszimanó, Donci és Petra
nyuszimano

Sziasztok!

Bogancsi
Nem semmi, amit anno végigcsináltatok!

Rebi
Fogalmam sincs, mit lehet tenni ilyenkor. Drukkolok, hogy vki észbe kapjon! Azért az eszem megáll, hogy ilyenek vannak!Kép
Küldök sok-sok jókedvre derítőt! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Hol vagytok sokan? Legalább egy kis "élünk-vagyunk" üzenetet küldjetek!Kép

Akit érdekel apukám, akit nem UGRÁS:
Apámat szerencsére nem kellett még 1x műteni, hátul magától összeforr a törés. Átkerült 1 másik szobába, ahol normális emberekkel van.Kép Anyám szerint sokkal jobban van, persze az állandó fekvést nehezen bírja. Ahogy kinéz a dolog, egész télen anyámnak kell behordani a fát a lakásba, ui. azzal megy a fűtés.Kép Eddig is rühellte, de már előre látom, miket fogok én még hallani tőle, hogy nem gázzal fűtenek...

Peti Csücsök is megfázott.Kép Szegénykémnek állandóan folyik az orra, oda kéne kötni egy zsepit. Aranyos egyébként, hogy időnként szerez magáznak pzs-t és megdörgöli vele az orrát, pontosabban szétmaszatolja a pofiján a trutyit.Kép

Szép hétvégét! Állítólag kirándulóidő lesz, tessék kihasználni!Kép

Gorsi++
gorsi

Nyuszimano: a munkaidom 8-3-ig tart szerencsere. Reggel egyutt megyunk be mindannyian kocsival. Eloszor leteszem a nagyokat a Fazekasban, onnan Tomival megyunk tovabb. Mar 7.20-ra bent vagtunk. Ez azert nagyon jo, mert igy nem kell kapkodni a bolcsiben Kép
megyek, mert munka jon
bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!
Mi megvagyunk, bár a gép délelőtt haldokló hattyút, esetleg bkv-t játszott (mivel Apacska távdiagnosztikája szerint az IDE busz döglődik)

Megerősíteném, hogy hétfőn de 11-től kifulladásig szeretettel várok mindenkit talira a Keve-házba, jó idő esetén meg kint a Bikás-parkban. KépKépKépKépKépKép

A netmentes időt kedélyes bútortologatással töltöttem. Feladva a reményt, hogy Luca a közeljövőben lemond a Non-stop Tejbár szolgáltatásairól, átvonyzoltam a mienk mellé az ágyát. Ha Murphy örök, holnaptól átalussza az északát.KépKép

Gorsi! Petinek extra gyors gyógyKépKépKépKépKépKépKépKépKépok póstázva.
Fölös kajamanóink sajnos nincsenek.

Rebi! Küldök egy csomó drukkotKépKépKépKépKépKépKépKépKép. Eszement ez a TB-ügyintézés!

Jó hétvégét!

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Szila! Egy pár kajamanó: Kép
Nekünk nagyon bejönnek étvágytalanság esetén a Delma dobozon lévő manók, sokszor Delmás dobozból kell ennünk, merthogy amit a manók hoznak, az finom. És el is fogy mindig. Kép

Bogancsi! Hát nem semmi volt a pár évvel ezelőtti sztori! Anyósodéknak mielőbbi felépülést!
Ha 4 gyerek mellett ennyi időd van, szerintem 2 mellett már egyenesen unatkoznál. Kép

Rebi! Kép Én mindenkire borogatnám az asztalt. Nem válogatnék az tuti. Ha saját magukról lenne szó, holnapra el lenne minden intézve. Ők mit javasolnak ilyen esteben? Nem kérdeztél rá, hogy ilyenkor mit kell csinálni? Mert csak ragaszkodnak ahhoz a rohadt szabályokhoz, de emberség az sehol. Legalább találjanak ki valamit, emeljék fel a telefont és intézkedjenek. Mindenre van megoldás, csak akarni kell.

A tiramisut nagyon megkívántam. KépMég még egyvalaki közli, hogy nagyon finom, esküszöm nekilátok! Kép

Ja! Schoberték közölték, hogy elégtelen tágulás miatt lett a császár. Gondoltam! Szóval tényleg nem jó az a sok ugra-bugra, bár erről ugye nem esett szó. 2700 g a kislány. És megnyugtattak mindenkit, hogy nem veszélyeztették a kicsit a diétával és a tornával, amit az is bizonyít, hogy nagyon nyugodt baba.

Ti hogy szoktattátok rá a gyerkőcöket, hogy kifújják az orrukat? Még nem vagyunk náthások, de jó lenne megtanulnunk addigra. Egyenlőre még csak nekem hozza a zsebkendőt vagy pedig a szájával trombitál bele. Kép Nem mintha nem lenne édes, de jó lenne funkciójának megfelelően használni végre a zsebkendőt. Kép

Rita
krita

Sziasztok!

Megvagyunk!
Az utóbbi napokban nagyon nem jutottam ide, ezért most rengeteget olvastam.
Helena már többmint 2 órája alszik ezért nem merek mindenkinek válaszolni.
Ja, este Győző összeszerelte az emeletes ágyat és még ugyan matac nincs csak ágyrács Helena mégis azon akart most délután elaludni, mert annyira tetszik neki. Kép
Rebi!
Gratulálok a kisöcsihez!!!

Esténként még mindig nem tudok jönni, mert ha Helena altatása után felkelnék, akkor tuti jönne a hányás még. De ma elkezdtem a 13. hetet, bízom benne, hogy már csak napok kérdése és elmúlik.
Ne haragudjatok, de rohannom kell!
Puszilok mindenkit!!!
Menta
menta

Sziasztok!

Egy gyors kérdésre ugrottam csak be!Kép

Szerintetek tud menni egy ilyen koru gyerek télen a kezes-labasba?Vagy ti mibe fogjatok oltoztetni a lurkokat télen a nagy hidegbe?

Edit
edith16

Bocs:Kezes-labasban.Kép

Edit
edith16

Sziasztok!

Edit: én a kezes-lábasra szavazok, bár azt, hogy hogy fog menni benne, nem tudom, de a többiek is túlélték Kép

Menta: szuper, hogy Helena örül az új ágyának Kép

Krita: néha így is unatkozom Kép Talán kéne egy ötödik Kép Kép Kép Ezt a két mondatot azért ne vedd komolyan!

Ma Zsófi vacsiztatja, fürdeti és fekteti Tomit, mert apával corázni megyünk Kép Ezer éve nem vásároltunk együtt. Remélem, nem kapok idegrohamot tőle Kép

Most megyek is, listát írni...

pusz: bogancsi

bogancsi
bogancsi

Krita
Annyit sikerült intézni, hogy felhívtam a minisztériumban azt a hölgyet, akihez ez tartozik... Azt mondta, most túl sokat nem tud tenni, de egy hivatalos bejelentést írjunk, hétfőn bent van... meg hogy az egyetem nem mondhat olyat, hogy nem fizeti vissza a pénz, hisz erre törvény van... De teljesen elképedt a történeten...

... hogy szebb legyen a nap: az egész eddigi munkám a szakdogával felesleges volt, mert nem tudom rendezni a táblázatot, és az lenne benne a lényeg... 2 hét munka ... KépKépKépKépKépKépKépKépKép ... most, amikor minden nap számít... Igaz, nem vagyok egy word zseni, de már mindent kipróbáltam, hogy rendezhető állapotba hozzam... hiába KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

... ezek után még nem tudom, hogy mi jön... de totál kiütöttem magam KépKépKépKép

R.

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Rebi!

Ha tudok segíteni valamit úgy, hogy elküldöd, elmondod mit kell, megcsinálom szívesen. De komolyan, szólj, ha tudok valamit segíteni! Kép

Rita
krita

Sziasztok!

Rebi, gratula a kisöcsihezKép tök jóKép

Cory, örülök, hogy minden rendben volt a kontrollonKép

Edit, kezes-lábas szinténKép Nekünk tuti ez lesz Bácu téli cucca.

Nyuszimanó: Donci-poénKépKépKép Tényleg, hogy viseli a "megváltozott körülményeket"? Kép És Te hogy bírod? Van már némi napi rendszeresség?

Zafi, jó ég, már félidő?????? KépKépKép Hát ez csúcsKép Örülök, hogy Réka szem-kontrollján jókat mondtakKép

Tikk, köszi, Bácu meggyógyult már, bár ezt a hetet még itthon töltötte, de hétfőn már mehet. Remélem, nem esett vissza "beszoktatásilag".
Örülök, hogy Hanna bibije probléma nélkül gyógyult!

Bogancsi, örülök, hogy Tomi bírja a bölcsitKép Anyósodnak jobbulást!

Menta, drukk, hogy végetérjen a hányós időszak!!!!

Nálunk még mindig nincs kistesóKép, de nem adjuk felKép

Na megyek, fürdetés-tájm.

Pusza mindenkinek,
Beja+Bácus
beja

Sziasztok!

Edit: Balu két részes overállt fog hordani.

Rebi: ha valamit tudunk segíteni, szólj! Pl gépelést vállalok szivesen.

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

GORsi!
Kérésedre én is jelentkezek.
Úgy írnék mindenkinek, de ilyenkorra már olyan hulla vagyok, bocs Kép Napközben ha Vili alszik akkor általában én is vele szundítok, vagy főzök, mert azt nagyon megköveteli a fiatalúr, és ha lehet két fogást is (a leves és a husika elmaradhatatlan.)

Rebi!
Ez tényleg horror Kép

Edit!
Én is a két részes overállra szavazok. Vilinek is olyat vettünk.

Zafi!
Vili azóta is emlegeti "Jéka, elment" "Jéka nyuszi nem, Jéka kaka (kacsa) nem". Szóval Réka semmivel nem akart vele játszani.

Cory!
Zsoma Kép Vilinek is lett bilije, egyelőre dísznek, bár ő sámlinak használja és ma este elmagyarázta, hogy "Bibi Bau" vagyis Balunak is van bilije.

bocs, annyit akartam még írni, de a már nem tudom kinek mit, leragadnak a szemeim.

Norci

Ui. Örülök, hogy a fáradtsgomon, azaz az augusztusi dátumon jót szórakoztatok. Ennyire vagyok beszámítható mostanában.
norci

Frissítettem a profilom.
Norci
norci

Sziasztok!

Borcsa
Köszi a gyógyokat! Úgy szeretnénk elmenni a talira, de még elég gázok vagyunk. Kép

Beja
Drukkok mennek a babához!Kép

Norci
Nagyon aranyos Vili a képen.Kép

Menta
Mész vagy voltál UH-ra/n? Nekem kedden lesz a 12. heti. Már nagyon várom. Ha minden rendben van, akkor végre elmondom anyukáméknak meg a barátoknak is.Kép

Én még nem vettem Petinek szinte semmi télit, csak sapija meg sálja van. A Kenguruban nagyon sokalltam az árakat. Cipőt vett már valaki? Mennyibe kerülnek a téli darabok?

Rita
Mi fürdetéskor próbálgattuk, mert akkor a párától és melegtől könnyen jön az orrtrutyi. Valahogy ráérzett és aztán amikor megfázott, a zsepivel sem volt gond. De azért van, hogy nincs kedve fújogatni. Így most is porszívózunk, de csak reggel és este, biztos ami biztos.

Cseréltem képet a profilomban.Kép

Jó éjt!
Gorsi
gorsi

Sziasztok!

Élünk még... de olyan rossz kedvem van mostanában. Kép

Ha megjavult a hangulatom, majd jövök.

Pussz: Laura+Toncsi+Romola
p_laura

Norci!Jó a kép Viliről.Ugye jobban vagy?Pocak ügyben nálam nincs változás.De rajta vagyunk.A kalkulátor szerint 18.-án a születésnapomon van peteérésKép

Andysj!A lányoknak nem igen szoktam adni belőle,mert nyers tojás van benne.Örülök,hogy ízlett.

Rebi!Ez egyszerűen elképesztő!Remélem sikerül elintéznetek időben.

Tegnap én is kiakadtam.Apósomat kellett bevinnem a kórházba,mert operálják a talpát.Valami vad húst szednek le róla.9-re mentünk.Vettek tőle vért,csináltak EKG-t,majd közölték az ágyra várni kell.10-kor azt mondták kb.13órakkor lesz szabad ágy.Addig üljön a folyosón.Öreg is,cukros is,nem evett és csak kicsit ideges,mert május óta hatodszor operálják.Mondtam a nővérnek,akkor miért kellett ilyen korán bejönni?A vérvétel miatt,de haza már nem mehet,mert felvették betegnek.10-kor eljöttem,mert a Kori velem volt és nem akartam egy pici gyerekkel órákat a kórházban töleni.

Gorsi!Petinek gyógyulást gyorsan,gyorsan.

Nyuszimanó!Még az is sok.Lottóz,hátha nyertek.
Borcsa!Hun van az a Keve-ház?Tudod vidéki lány vagyok a II.kerből.

Rita!Nagyon fincsi!Kezdheted.Kép

Bogancsi!Mi jobb esetben 7.20-kor kelünk...Jó vásárlást!

Menta!A rosszullétekért nem irigyellekKép13hetesért igen.Kép

Edit!Nagy hóban semmiben nem tud.Azért mi is maradunk az kezes-lábasnál.

Cory!
Jó,hogy minden rendben volt a kontrollon.

Beja!Mi is szorgalmasan gyártjuk hármaskát.
linato

Gorsi!
Amikor este én írtam,még nem láttam az előttem lévő két üzit.Megnéztem az új képet a profilodban.Nagyon édes!

Laura!Küldök neked sok-sok vidámságot.KépKépKépKépKép
linato

Sziasztok!

Tegnap este hazaérkeztünk! Megvagyunk egészben Kép, nagyon klasszul kipihentük magunkat! Barnika hangulatát kicsit rontotta ugyan, hogy náthás volt (ma persze már kutya baja), de nagyon jót tett nekünk, hogy folyamatosan együtt voltunk hárman! És csodás helyeket láttunk! Mérlegre nem is merünk állni, olyan ellátást kaptunk a barátnőmtől... Az idő nem volt az a nyaralós, de még az sem érdekelt! Autóztunk hóesésben, és gyalogoltunk hóban is! A jégbarlangot majd külön elmesélem - na, ott felmerült bennem, hogy nem vagyok normális, hogy 8 hónapos terhesen, a kétéves gyerekemmel ilyen helyekre jövök, de lejutottunk! Kép

Bővebbet később, megyünk reggelizni (amit ezúttal nekem kell prezentálnom Kép)

Puszi mindenkinek,
Heni+Barni+Kép34+Andris
gesztenye

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a felajánlott segítséget, meg részvétet ... nagyon jólesett Kép
.. sajna nincs mit legépelni, mert rögtön gépbe írtam... Viszont hajnalban eszembe jutott még egy mód, úgy lehet, hogy sikerül használhatóvá tenni az a francos táblázatot...

Amúgy a tegnapi napot kineveztük katasztrófa-napnak... a befejezés az volt, hogy CSenge éjfél után aludt el, mert Anyóséknál maradt délután/este a "királylányos" takarója, és nélküle nem volt hajlandó elaludni... Kép szegény Ati meg éjfélre ért vele haza Kép
... több ilyen napot azért nem szeretnék az elkövetkező jópár évben...

linato
II. kerületen hol? Mert egyelőre még mi is ott vagyunk Kép

Laura
Sok-sok vidítóKép-t

Gorsi
Olyan tüneményes Peti KépKép

Norci
Vili is egy vérbeli csibész Kép

Henke
KépKép Én szülés előtt 4 nappal voltam kirándulni (mivel eltévedtünk, kb. 15 km-t mentünk).. nem bírtam volna ki, hogy az éves rendes avarrugdosós erdőben sétálás kimaradjon Kép

... Pocakmanó elképesztő judo-edzéseket tart... mind a kb. 30 dekájával... mi lesz itt később??? Kép

... na megyek dolgozni..

üdv
Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok!

Rebi! Ez szörnyű. Mindig is utáltam a bürokráciát.

Norci, Gorsi! Nagyon jók a képek, olyan jó látni, hogy mekkorák lettek, így hogy nem tudunk találkozni. Lehet feldobok én is egy újabb képet Hannáról.

Menta! Csak elmúlik ez a fránya hányás most már. Nagyon kislányos tünetekKépMilyen emeletes ágyat vettetek? Nincs róla kép?

Laura! Mi a baj? Kimerültél?

Beja! Írtam emilt. Tessék válaszolniKép Örülök, hogy jobban vagytok. Lassan a kistesóval meg is várhatnálKépKép

Edit! Hogy érted, hogy hogy menek a kezes-lábasban? Hanna már tavaly is totyogott benneKép Amúgy ő is azt kap, mert a bölcsiben is ezt kérik, gondolom könnyebb rájuk adni. Nekem inkább az jutott eszembe, hogy ha esetleg télen szobatiszták lesznek, akkor hogy oldjátok meg? Hova viszik ilyenkor az anyukák a gyerekeket?

Borcsa! Mit rendeztél át otthon?

Henke! Tök jó, hogy épségben hazaértetek. Éppen tegnap gondoltam rátok merre lehettek. Azért ha van időd szívesen olvasok élménybeszámolótKép

Na megyek amíg Hannácska alszik, kicsit készülök a jövő hétre.

Szép hétvégét

Tikk
tikk

Sziasztok!

Linato: a Keve-háznak csak én kereszteltem el. A XI. kerületben, Kelenföldön lakunk a Keveháza utcában.
Mindjárt gyártok a profilomba térképet+útleírást.
Tikk: a kiságyat húztuk át a nagyszobába a mi ágyunk és a radiátor közé. Így könnyebb helyet csinálni magunknak az ágyunkban, mivel egyelőre nem akarok fellépni az éjszakai evészet ellen. Meg a kisszobában is lett hely játszani. A radiátor közelsége meg talán ellensúlyozza a leányzó kitakarózós hajlamait.
Bónuszképp arrébcibáltam a TV-t, hogy szembe legyen a kanapénkkal.
Norci, Gorsi!
Olyan helyesek ezek a huncut legények!KépKépKép
Henke! KépKépKépKép Várjuk a beszámolót!
Laura! Egy kis mosolyKépKépKépKépKépKépKépKép.

No megyek térképészkedni.

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Én is frissítettem a profiltKépKép Térképre!
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Koszonom mindenkinek a téli ruhazatra vonatkozo valaszokat!Kép

Tikk!Ugy értem,hogy az overall elég vastag és hat birnak e benne rendesen jarni?!Akkor ezek szerint nem akadalyozza oket annyira.

Rebi!Remélem megoldodnak a problémak korulottetek!Borzalom,hogy mik torténnek veletek mostanaban!Drukkolok!KépKépKépKépGratula a kisfiuhoz!Kép

Henke!De jo,hogy ilyen szupi helyeken jartatok!A fo,hogy pocaklako is birta a megprobaltatasokat!Kép

Linato!Nem is a hora gondoltam,hanem a hidegre.Kép

Laura!Gyere mesélj,hatha jobban fogod érezni magadat utana!KépKépKép

GOrsi!Nagyon aranyos a kis wc pucolo Peti!KépDe jo,hogy apukad jobban van!Szegény anyukad a fahordas miatt!Kép

Norci!Vili is tundéri!Kép

Bogancsi!Hogy sikerult a vasarlas?Ugye nem kaptal idegrohamot?Kép

Nyuszimano!Nagyon édes a kis szoszi Petra!KépAdotartozas!Kép

Zafi!Latod megéreztem,hogy meg kell kérdezni hogy van Réka szeme!?KépKépOrulok,hogy javulgat!Aranyos,hogy probalgatja egyedul.KépAz sokat szamit nagyon!!

Menta!Hanyasuzok!KépKépKép

Szila!Képzeld,megmutattam Rikinek Hangat és vagy huszszor le kellett jatszani!Ugy orult neki!Kép

Cory!KontrollKépKépKép

Riki kis balesetet szenvedett.A jatszon -nem is értem miért- van két lépcsofok.Mar olyan szépen le tudott jonni egyedul,olyan ugyes volt,erre tegnap leborult.KépSzerencsére csak horzsolas van a buksijan.
Es képzeljétek mar nem ajul el Riki,hanem amikor nem vesz levegot és ajulna el,akkor magatol észhez tér.Biztonsag kedvéért azért még rafujok,talan ez is besegit,de régen semmit nem ért,ha fujkodtam.Orulni majd akkor fogok,ha végleg kinotte,de ez mar haladas!Kép

Edit
edith16

Sziasztok!

Szanaszéjjel költöztük az agyunkat,de megvagyunk, majd később mesélek!

Nyuszimanó
Óriási gratula Petrához,KépKépKépKépKépKép nagyon aranyos kis pindurka természetessen már megnéztem ahogyan szunyókál!
Adótartozás Kép, lehet hogy a párodnak még sikerül lejjebb tornáznia!

Cory
Zsoma baba szépen hízogat, és a kontrolon is minden rendben volt, csupa jó hír!!!KépKépKép

Márti
Nem sokat írsz gond üzőket küldök, ebben a vacak időben bezárva a gyerekkel ne túl könnyű, és ráadásul még ez a fránya betegség is!!!!!Jobban vagy?

Laura
Mi a gond, nem meséled el?
Lehangoló hogy rosszul érzed magad a bőrődben.

Rebi
....ennyi rossz után most valami nagyon jónak kell jönnie, hallottad hogy most sem volt ötös a lottón,feltétlenül próbálkozz!
Kis fiad lesz??? Ez már egy jó dolog, nem?
AFP anyiembernek ad rossz eredményt, és ez ugyebár annyi mindentől lehet, hogy.....
Nekem is nagyon alacsony volt a dokim nem is foglalkozott vele UH minden rendben volt, szerinte nem túl jó diagnosztikai módszer!
Biztosan minden OK.

Edit
Pusszanccsok KépKépKépKépKép
Riki fejére. Örülök hogy javul a helyzet ájulás ügyben!

Norci
Megskubiztam Vilit is mint számítógép művelőt!KépKépKépKép

Gorsi
Peti meg besegít a háztartásban és pont ebe a nehéz feladatban..KépKépKépKép
Örülök hogy gyakrabban írsz, kiváncsi vagyok az UH-ra!

Menta
Jobban vagy már?
Én is így voltam alig vártam hogy végre rosszul legyek -mert ez ugye biztos jele a terheségnek- aztán meg hogy elmúljon már!!!!

Szila
Apucsika egy tünemény, és amit kérdez!!!!
Nekem is le kellet töltenem a Napocs nagy -nagy örömére!
Napsi is mondogatta neki hogy Apucika, Apucika.

Majd estére írok még a többieknek is , most megyek mert a fiammal moziba megyünk!

Pussz: Dzsili
dzsili

Sziasztok!

Apa megújította a profilomat. Kép

Este jövök, sziasztok:

Lauráék
p_laura

SZiasztok!

Élünk Kép, köszi a hiányolást, jövök, ahogy tudok, hosszabb időre is! Addig is jó hétvégét mindenkinek! KépKépKép

Márti++
márti

Sziasztok!

Tegnap voltunk együtt vásárolni Kép Ma megint megyünk Kép
Ja, és ma fél 11-kor keltünk mind a négyen KépKépKép

Zsoma ma 6 hetes Kép És holnap kéne megszületnie Kép

cory

cory
Budapest

Sziasztok!
Megnéztüka Bad Boys 2.-tőt tetszett, sokat nevettünk!

Borcsa
Lesz tali?
Mi elmennék esetleg Napocskával hozzátok, nem tudom jönne-e más is?

Bogancsi
De jó munkaidőd van!
Igaz hogy korán kell kelnetek, de legalább időben othon lehettek Tomival együtt! KépKépKépKép
Párod szüleinek jobbulást kívánok!
Azon nem is csodálkozom hogy Tomi ilyen jól érzi magát a bölcsiben, örülök neki!
Azért 12 évvel ezelőtt nem lehet semmi a lábadozásotok apával!

Tikk
Valószínüleg Napocska is télen lesz szobatiszta vagy tavaszal, ha kimegy eleinte feltétlenül kell neki pelus a biztonság kedvéjért.
Így ha bepisil is akkor sem lesz a meleg rucija nedves, később meg mielőtt indultok pisil ha akar, ha nem ,és egy ideig már vissza fogja tudni tartani.

Nekünk van kezeslábasunk is meg kétrészes gatyó kabáttal is, mert ha autóval megyünk akkor macerás lerángatni róla a kocsiban , ilyenkor csak kabátot adom rá aztán ha beülünk leveszem róla, ha viszont itthon gyalog vagy babakocsival megyünk akkor jobb a kezesl. mert védi a derekát, nem csúszik fel.

Zafi
Réka szemecskéje javulóban van látom, de jó, azért ez egy hosszabb idő amíg rendbejön, de ha ilyen ügyesen tornáztatja ő is biztos a siker!

Biztosan maradtak ki dolgok, nem vagyok teljesen képben, majd teszek fel képeket a költözésről és srácokról!
Ami nem volt zökkenőmentes, a párom jóformán minden bútorból leamortizált valamit, az íróasztalom darabokban volt....annyi mérget ettem, hogy na. Remélem a nehéz kezdet után kellemesebb folytatás jön!

Pussz: Dzsili
dzsili

Dzsili!
Gyertek feltétlen! Akkor máris lesz tali.KépKépKépKép
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!
Henke!Izgi lehetett a jégbarlang.Senki nem mondhatja,hogy nem vagy elég fitt kismama.

Rebi!Hidegkút.Bővebben e-mailban ha érdekel.Amikor Kori a pocakomban volt,néha úgy megrúgott,hogy magam is meglepődtem.Pedig akkor még csak félidős lehettem.

Borcsa!Tudom merre van,mert az Etele úton lakik a barátnőm.Szívesen mennénk mi is Korival,de egy picit folyik az orra.Más baja nincs.

Edit!Aki ilyen vagányan motorozik az biztos tud majd menni bármilyen téli hacukában.KépRiki pottyanásKép

Laura!Édesek a képek.KépNálunk majd nekem kell ügyeskednem,mert apa sokat dolgozik és nincs türelme ilyenekhez.

Cory!Fél 11-es kelésért nagyon-nagyon irígy vagyok!Nekünk sikerült ma 6-kor felébredni.De legaláb most már mindenki alszik rajtam kívül.Kép

Dzsili!Napsugár és Korina között 2 nap van.KépKépKépJó lenne talizni Borcsánál.Reggel meglátom,hogy van Kori.Ha nem folyik az orra csak icipicit mehetünk?
linato

Sziasztok!

Borcsa! Talira mi is benevezünk, remélem odatalálunk. Térképet megnéztem, de azért számíthatsz egy segélykérésreKép
Eredetileg nem értünk volna rá, de költözésünk jelenleg úgy bonyolódik, hogy Rékával mindenhol útban vagyunk, apa délután a budai lakásban tesz-vesz, úgyhogy majd tőletek megnézzük leendő kérónkat, hogy lesz-e még az idén belőle valami.

Dzsili! Gratulálok a költözésetekhez Kép és egyben irigy is vagyok, hogy már túl vagytok rajta, nekünk csak most kezdődik. Most kezdik el felújítani az "új" lakást, nagyjából sikerült kiüríteni, aztán pakolás itthon, költözködés, kipakolás...stb...
De annak nagyon örülök, hogy holnap végre veletek is találkozhatunk!Kép Mert ugye akkor jöttök?KépKépKép

Apropó költözés: tudnátok ajánlani nekem költöztető cégeket?
És mára abbahagyom a témát.

Edit! Látom Riki is jóban van a lépcsőkkel, szegénykeKép Gyógyok a búbjáraKépKépKép Ájulás-mentességhez meg gratulaKép, biztos hamar kinövi most már! Mikor is jöttök haza? Nem októberről volt szó?

Laura! Egy kis jókedvKépKépKépKépKép és gyertek talizni, jót tesz!

Nálunk megint alvásproblémák vannak! Valahogy borult minden, ami eddig szépen működött. Úgy kezdődött, hogy a Réka minimum 8-ig alszik, amivel ugye nem is lenne semmi bajKép de délután képtelenség elaltatni, legalábbis én nem tudom. Mire valahogy elalszik, már késő van, így este is nagyon későn alszik el, és akkor ez így megy körbe-körbe. Ma pl. egyáltalán nem aludt, mert nem hagytam, hátha sikerül átállítani egy másik ritmusra. Így most fél9 után kicsivel elaludt, kíváncsi vagyok, reggel meddig nyomja. Én egy 7órás keléssel ki tudnék békülni. Csak az a délutáni másfél-két órácska meglegyen, mert az nekem nagyon kell!!!
Tudom, hogy sokaknál nincs ilyenfajta napirend, de eddig olyan jól működött, a jót könnyű volt megszokni.

Zafi
zafi

Zafi!

Én annak idején Norcitól kaptam egy tuti költöztető címet. Átküldöm icq-n.

Tikk
tikk

Sziasztok!

Borcsa!
Ha minden jól megy (=reggel felmerek szállni akár buszra, vagy akár autóba merek ülni), mi is benevezünk a talira, feltéve ha a kedvemért elzárod a másik szobába a macskákat. (Tudod két oladli macsak fóbia)
Amúgy hány órától? Ugyanis nálunk szigorú napirend van újabban (kivéve ha borul Kép) és elég jól működik, igaz este fél órát ráhúzunk az altatásra, de ha cserébe nem kell felkelnem hajnalban mit bánom.
Ettől függetlenül nekünk is volt két "vicces" éjszakánk. Épp akkor kapcsolták be a fútést de még rosszul voltak feltötlve a radiátorok, így éjjel iszonyat hangon kluttyogott, Vili felébredt rá (én is), de nem tudott visszaaludni és azt kiabálta, hogy "anya nem mos" Aztán a kluttyogás csak nem maradt abba, hát Vili úgy gondolta ha én mosok akkor nappal van, szóval jó lesz ha játszunk egy nagyot. Köztünk sem aludt vissza, jó két órába telt míg sikerült meggyőznünk, hogy mi bizony aludni szeretnénk és ő is inkább azt tegye.

Zafi!
Gondolom a rossz idő miatt nem vagytok annyit levegőn már ti se, nem attól nehezebb egy picit a ritmust betartani? Egyébkén nem akarlak elkeseríteni, de sok olyan gyerkőc van aki már két-három éves korára kinövi a nappal alvásigényét. Remélem Réka még nem ennyire nagylány Kép Drukkok, hogy rendeződjenek az alvá gondok Kép .

A Bauer teher tényleg jó költöztető.

Dzsili!
De jó, hogy jelentkeztél, remélem a sok bosszúsgon már tényleg túl vagy és gyönyörű új otthonotok lett.

Mi olyan két részes overált vettünk, aminek a nadrágja kantáros, és jó hosszú a kabát, így abból sem lesz kint Vili dereka. télen

Cory!
Vásárlás szuper Kép !
Talira is beneveztek, vagy az azért még korai? Ha jól vagyok szívesen átfuvarozlak titeket Borcsáékhoz.
Vili már teljesen jól van és ahogy ígértük hozzátok is szívesen átmegyünk a héten.
Hánykor aludtatok el, hogy fél 11-kor keltetek?

Csibész Vili köszöni a bókokat Kép
Én köszönöm elég változóan vagyok hol semmi bajom, hol többször is hányok egy nap, de még mindig azt mondom, hogy tűrhető. Az alvásigényem meg megháromszorozodott. Mondjuk ha minden nap metróznom kellene és nem lennék ennyit levegőn, valószínúleg nehezebben viselném.

Gorsi!
WC pucoló Peti is nagyon aranyos. WC kefe megkaparintással Vili is próbálkozik, de azt tiltom neki.

Edit!
Jó jel, ezek szerint tényleg kinövi Riki ezt az ájulósdit Kép Kép

Rebi!
Királylányos takaró Kép Kép Nekünk a macis takaró és a tente maci ilyen, anélkül sehol nem alszik el Vili. Szerencésre a tente kutyát és az ágyat nem kell magunkkal vinni Kép

Laura!
Profil Kép És jó kedv Kép Kép Kép Nézz a két gyönyörű gyerkőcödre, az segít Kép

Bogancsi!
Nagyon ügyes Tomi a bölcsivel Kép Hogy fértek el annyian az autóba, mind a négy gyerkőcöt te viszed reggel?

Heni!
Jégbarlang Kép Barninak hogy tetszett? ÉN 36 hetes terhesen vidéken voltam lakziban és akkor már mindneki ikreknek nézte Vili pocakot (még a szülésznő is). Akik ott voltak azóta is kérdezik a pártól hogy velem mi van.

Andi3!
Ha tudsz jelentkezz!

Zsuzsi!
Ti merre vagytok? Vagy épp Izlandon?

Biztos megint kihagytam sokakat, de sokaknak írtam is. Majd legközelebb a többieknek.

Sziasztok, jó éjt:
Norci
norci

Sziasztok!

Ma is kimenőn voltunk Kép Anyukám úgy tűnik, kezd megérni a nagymama szerepre Kép

linato: olyan furcsa, mikor Koriról beszélsz, először, mikor meglátom a nevet, mindig azt hiszem, rólam van szó Kép

Talit kihagyjuk Kép

cory

cory
Budapest

Zafi
Igen szeretnénk menni, remélem már nem jön össze semmi addig.Apával megbeszéltem a fiukat, már mint hogy figyel rájuk mert nem érek haza mire ők.Remélem összejön és megdumcsizzuk a költözéses dolgokat is!

Borcsa
Nagy gond lenne ha hamarabb mennénk 10 óra körül, mert mi vonatozunk és a gyors akkor ér be Kelenföldre, van egy személy is fél óra múlva de az 25 perc több utat jelent.
Nem tudom Napocs hogyan fogja bírni még sosem utazott tömegközlekedve.
Mi szálljunk buszra egy megálló miatt,ha jól emlékszem annyi?
Nem viszek babakocsit mert azt macerás vonatoztatni, lévén nem egy pirinke jószág majd gyalogolunk meg cipelem a nőt.
Ha mégsem mennénk lázas lenne, vagy egyebek annyi minden közbe jöhet reggel szólok mindenképp! Addigra majd írd meg légyszíves hogy mehetünk e akkor 10 körül, mert 9 után nem sokkal indul a vonat és még ki is kell mennünk stb., sajna mobilom még mindíg nincs, így csak a tájékozódóképességemre meg a számra -kérdezés ügyén- hagyadkozhatok!

linato
Éppenséggel Napocsnak is folyt így este az orra egy kicsit, azt mondta a dokink még anno hogy ha nem sűrű és sárgás, zöldes akkor nem fertőzésről van szó. Én is remélem hogy nem lesz gond este, köhögés, láz vagy egyebek akkor megyünk és természetessen szívesen találkozunk veletek is!!!
Bár nem én vagyok a házigazda, de ugye így van Borcsa?

Dzsili
dzsili

Sziasztok!

VAgyunk mi isKép, de most csak olvasni tudtam, válaszolni nincs már erőm...megyek alukálni...

Edit, Dzsili,
nem csak ti vagytok így vele, Hanga szerelme (mert van ám neki, sőt, már csókot is kapott a pasitól - a szájáraKép) is állandóan követeli a videótKép.

Szila
szila

Sziasztok!

Bejelentkezem végre én is, még élünk...
Igaz, néha elég zombi-állapotban vagyok. Rengeteg a munkám, napközben azt sem tudom, hol áll a fejem. Hetente kétszer fél hétig vagyok bent, ilyenkor 8-ra érek haza. Szerencsére eddig a férjem el tudta hozni a lányokat.
Ők egész jól bírják, hajnalban is csak néha nyűgösködnek. Luca általában már este 8 előtt kidől, nem is csoda.
Egyébként a lányok jól vannak. Luca már egész szépen beszél mondatokban. Tegnap pl megkérdezte a trolin, hogy anya, a bácsinak miért van ragasztó a fején?Kép Már pár hete tombol nálunk a miért-korszak.Kép
A negatív széria még folytatódott, először a telefonom tört össze, aztán a mosógépem halt meg, de tegnap vettem egy újat, így talán már nem kell tovább kézzel mosnom.
Hétvégén próbálok egy kicsit pihenni, ez vagy sikerül, vagy nem.....
Bocsi, de személyesen most nem írok senkinek, már így is régen aludnom kellene.
A holnapi talihoz jó szórakozást!

Puszi
Andi

Andi
andi3

Sziasztok!

Vannak új képeink Kép Igaz nem túl jó minőségűek, de nem ez a lényeg Kép
http://terszt.fw.hu

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Frissítettem a profilomat!

Laura
A tiéd is nagyon jó el is felejtettem írni, pedig még a férjemnek is el kellett magyarázni ki kicsoda rajta!

Andi
Hát le a kalappal előtted, tényleg jól bírod ahhoz képest hogy mennyit kell dogoznod, pusszancs a lányoknak!

Szila
Pusziszkodunk.... na tessék, én meg itt ki vagyok akadva a tizenéveseken! KépKépKép
Hogy van Hanga köhög még?

Norci
Remélem összefutunk holnap, a kantáros gatyó is jó dolog az pont nem jutott az eszembe amikor írtam pedig volt a fiaimnak is!

Megyek még megnézem Cory friss képeit aztán szunya nekem is!

Én is hiányoltam Zsuzsit, lehet hogy már hűsölnek azért nincs, Solyát az utóbbi pár napban nem is volt, akárcsak BMárti, és Zsuzsa!

Jó éjt: Dzsili
dzsili

Szép jó reggelt meg hetet mindenkinek!

Anyukám ma reggel repült hazaKépKép Most annyira rosszKép Én is úgy mentem volna, naggggyon honvágyam van.
Viszont a jó dolog, hogy a párom ezen a héten papaszabadságon vanKép Merthogy itt Finno.-ban 3 hét papaszabi van, amit a gyerkőc 1 éves koráig lehet felhasználni. Úgy döntöttünk, most kivesz egy hetet, 2-t meg karácsonykor, mikor megyünk hazaKép Szóval a jóvilágnak azért még nincs végeKép

Norci!
De jó, hogy most nem hánysz annyit, mint anno Vilivel. Ez most vajon azt jelenti, hogy nagyobb lett a tűréshatárod, nincs időd a rosszullétekkel foglalkozni vagy netalán kislány van a pocidban?? Tényleg van vmilyen vágyad? Kislányt vagy kisfiút szeretnétek? Vagy abszolút mind1?

Mi tegnap Doncival képeket nézegettünk: vannak kedvenceiKép
A námbör1: Ármin, ha már megunta, jöhet Szila, aztán Hanga és végül Peti. Bár tegnap este csak Petit szajkózta, így vagy 5 percig vécésképet csodáltunkKép

Norci!
Vilis képből Doncit csak a számítógép érdekli, máskor kevésbé érdekes háttérrel fényképezzétek le VilitKép!

Laura!
Titeket is megnéztünk! A kutyaólas a legjobb, de úgyis tudjátok, nem? MIért vagy rosszkedvű? Az idő teszi, vagy más is?

Cory!
Benneteket is meglestelek! Látom, nálatok is hajnyírás volt! Én is pénteken vágtam le Donci haját, most meglepően jól bírta, mondhatni élvezte isKép Tündéri ZSoma!!! SZerintem mindkét fiad totál az apukájuk, jól látom?

Most mennem kell reggeliztetni!
Puszi: Nyuszimanó, Donci és a 2 hetes Petra
nyuszimano

Sziasztok!

Rebi!
Kép
Nem irigyellek. Sajnos ez a burokratikus ugyintezes. Kép Iszonyatos. Remelem sikerul valahogy elrendeznetek. Ugy sajnalom.

Gorsi!
Orulok, hogy apukad "megmenekult" egy mutettol. Ez egy jo hir. Ami anyukadat illeti, szegeny Kép. Remeljuk enyhe lesz a tel.
Jobbulast Petinek! Sok gyogyKépKép
Nagyon aranyos Peti a kepen. Kép Egy szavad sem lehet, mar wc-t is takarit. Kép

Krita!
Tetszik a Delmas etkezesetek Kép

Edit!
Madike februarban mikor elmentunk a hegyekbe kezes-labast hordott es tudott benne menni. Nekunk olyan volt, aminek a talpresze lekapcsolhato, igy bakkancsot adtunk ra a kezes-labashoz. Nagyon jol boldogul. Iden ha megyunk hideg helyre akkor ketreszes overallt veszek, olyat ami egy kantaros nadragbol es kabatbol all. Igy bizti nem log ki a dereka.
Sok gyogyKépKép Riki buksijara!

Menta!
De jo hogy Helena orul az agyanak!
Mielobbi hanyas, hanyinger mentesseget kivanok.

Norci!
Nagyon ari Vilike az uj kepen Kép Most mar ertem miert nem jutsz surun a szamitogephez Kép

Linato!
Nalunk a lanyok nagyon szerettek, es en a valtoztatast pont a nyers tojas miatt csinaltam. En hat tojassargajat foztem suruve 4 kanal cukorral (kb. 8-10 perc) es azt kevertem a sajthoz (persze miutan kihult). Tojasfeherjet teljesen elhagytam. Igy nyugodtan ehettek.
Apukad Kép Nem eleg a mutet, meg igy meg is kinozzak Kép Egeszsegugy Kép

Henke!
De jo, hogy jol sikerult a nyaralasotok! Kép
Bovebb beszamolot szivesen olvassuk majd.

Laura!
Sok KépKépKép a jo kedvhez!
Nagyon jo a kep es persze szepek a gyerkocok Kép

Nyuszimano!
Adotartozas Kép
HonvagyKép Anyukad Kép Gondolj arra, hogy hogy repul az ido es hamarosan itt a karacsony.
Tetszik ez a papaszabi, en is el birnam viselni.

Cory!
Fel 11-es keles Kép
Nagyon jok a kepek Kép Balu milyen nagy mar Kép Mind a ket fiad gyonyoru.

Dzsili!
Gratula a koltozeshez! Minden kezdet nehez, marmint ami a butorokat illeti, de remelem cserebe ezutan minden jo lesz.
Megneztem a te profilodat is, nagyon szepek a gyerekeid KépIrigykedunk Napsurag nagyon szep hajara. Kép
Andi!
Jo hallani rolatok!

Rolunk:
Mi a hetveget inkabb vasarlassal toltottuk, a lanyok rohamos leptekben novik ki a ruhaikat. Igy nekunk is rohamos leptekben kell potolni. Es vegre megvettuk Madikenek a jelmezet Halloween-ra. Lepke lesz. Kép Fatusi meg boszorkany.
Penteken probalkoztam Madikevel a pelenka elvetelevel. Hat nem jartam sikerrel Kép Levettem rola a pelust, adtam ra bugyust. Ami nagyon tetszett neki. Majd elment jatszani. Tobbszor kerdeztem, hogy kell-e neki pisilni, de a valasz nem volt. Tobbszor rault a wc-re is. Mivel mi veceszukitot hasznalunk, a bili nem a kedvence. Majd egyszer latom csak, hogy rohan a konyhaba es eloveszi a kis seprut a lapattal. Megyek utana es nezem mit csinal. Odapisilt az erkelyajto ele, es fel akarta seperni. Kép Amugy nem igen zavarta a pisis bugyi Kép Igy most meg varunk a szobatisztasaggal egy kicsit.

Kellemes napot mindenkinek,
Andysj
andysj

Sziasztok!

Mi is vagyunk, de mióta bölcsibe jár Bea, nem nagyon van időmide ülni a géphez.KépKép

A héten lesz időm többet lenni, mert sajnos szobafogságra lettünk ítélve Beussal.KépKép Az elmúlt 1-2 hétben kicsit köhögött, és folyt az ora, de semmi komoly nem volt. Tegnap aztán f...sás, hányás, nemevés jött.KépKépKép Ja, és egy kis láza is van. Mindjárt hívom is a doktor bácsit. Így a héten nem lesz bölcsi, jövő héten sem, bár az az őszi szünet miatt nem lesz.

Most mennem is kell, mert kisasszony felébredt, és nagyon el van keseredve.
Raktam fel új képeket, még a szülinapról.
http://babanet.hu/album/main.php?own=1&album=272&page=3
Az utolsó előtti sorban kezdődik.

Talizósoknak jó szórakozást, és nagyon irigy vagyok ám, hogy talán Dzsili is elmegy, mi meg nem lehetünk ott.Kép

sziasztok!
Zsuzsa + beteg Beababa

Majd később írok másoknak is, de most tényleg nincs időm,KépKépKép megyek vígasztalni, aztán ha délben csicsikál a Bea, akkor egy kicsit jövök majd.

beababa

Dzsili!
Csak most olvastalak, apa este szétkapta még a gépet. Gyertek nyugodtan 10 felé, és nem muszáj buszra szállni, elég rövid megálló.

Norci!
Csörögj rám, mikor indultok, és már zárom is el a macsekokat. Időpont: amikor jösztök, lesztekKépKép.

Linato!
Nekem még belefér egy kis orrfolyás, gyertekKép.

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Hát, most nem bentről írok, sajnos Kép Tominak szombaton többször volt hasmenése, éjjel belázasodott, vasárnap alig élt, délelőtt ügyelet: vírusfertőzés, majd jön a hányás is. Jött is, ma reggel Kép Apa itthon maradt vele, én meg bevittem a nagyokat, bementem a melóhelyre, elintéztem, amit muszáj volt, elkéredzkedtem és jöttem. Most itt vagyok. Tomi nem eszik semmit, de ami nagyobb baj, nem is iszik Kép Folyton sírKép
Holnaptól jön a bébiszitter, a 700 forintos Kép
Tegnap mentünk volna a bátyám 50. szülinapját ünnepelni hozzájuk, hát apa és Tomi itthon maradtak Kép

Edit: vásárlás 2 részletben csináltam. Rikinek gyógyok Kép Kép Kép

Dzsili: mozi Kép mit néztetek meg?

cory: 1/2 11 őrület Kép Hogy csinálod? Máktea ? Kép

Zafi: hú, nem könnyű pocakkal és Rékával dobozolni ...

Norci: reggel szabálytalanul megyünk, mert Tomi hátul a két nagy között üldögél, aztán a sulinál beteszem a gyerekülést, onnan már abban ül Tomi. Elég macerás ... Most kaptam egy kolléganőmtől egy másikat, azt egyszerűbb ki-betenni.

Andi: az este 8 nagyon durván hangzik Kép

Nyuszimanó: nem semmi a 3 hét papaszabi Kép Jó hely az a Finnország Kép

Zsuzsi: betegség Kép Gyógyok Kép Kép Kép
üdv bogancsi

bogancsi
bogancsi

Sziasztok!
Bogancsi!
Pedig jó messze lakunk egymástól, és mégis mindkettő gyerek ugyanabba a betegségben szenved.Kép Most volt itt a doki bácsi, nálunk is vírus fertőzés áll fenn. Amíg itt volt a doki bácsi békésen aludt, most meg felébredt, alig 1 órás alvás után.KépKép Most nagyon nyügi szegénykém.
Nektek is jobbulást kívánunk.KépKépKép

Dzsili!
Elég felületesen olvastam, bocsánat, de mi ez a pusziszkodás Márkéknál? Jól értelmeztem? Pityuék még nem pusziszkodnak, csak épp tetszik neki is egy kislány az osztályból, és ő is tetszik a kislánynak.KépKépKép És mivel egyfelé lakunk, ezért mindig haza kíséri, és csak úgy jön haza. Mondjuk énekkarra is csak azért jár a Manóm, hogy addig is a kislánnyal lehessen.KépKépKép
Márk ment a Bárczi pest megyei matek versenyre?

Linato, Krita!
Én is örülök, hogy itt vagytok, olvaslak ám Benneteket is, csak mint mondottam volt, az időm valahogy megrövidült az utóbbi időben.

linato!
Csak nem jan. 26-ai Korina? KépKép

Laura!
Mi baj van? Ne légy szomorú!KépKép

Most megyek, mert kisasszony nem tudom mikor kezd el kiabálni. Most nagyon jól el van és énekel az ágyában, csakhát aludni nem aludt sokat.Kép Rázós lesz a délután.

Zsuzsa

beababa

Zsuzsa!De igen.Miért?Bea is akkor született?

Egy órája értünk haza a taliról.Egész jól odataláltunk Borcsához.Jókat dumcsiztunk és végre személyesen is láthattam a babócákat na meg anyukáikat.

Borcsa!Nagyon szépen köszönjük a vendéglátást.Sajna indulnunk kellett,mert itthon rumli van és rendet kell raknom,3-ra pedig mennünk kell Milénáért az oviba.Luca hajáért irígykedem.Korié is ilyen volt ameddig le nem vágtam.Azóta szög egyenes./Holnaptól újra vészhelyzet a tv-ben./Kép

Norci!Vilka nagyon szép kisfiú,pont amilyet én is szeretnék.Kép

Dzsili!Napsugár egy kis tündér.Olyan édesen puszilgatta a többi gyereket.KépBocsi,de Kori ma nem volt túl jókedvű.Lehet,hogy fura volt neki egyszerre ennyi új gyerek.

Zafi!Nagyon sportos kis pocakod van.Költözéshez sok energiát.KépRéka egész komoly lányka már.Nagyon szép kislány.Hasonlít a huncut szemeivel Milénára.Most neki is ilyen rövid haja van.Kár,hogy kicsit később jöttetek,mi pedig hamarabb eljöttünk.Szívesen beszélgettem volna még veletek erről-arról.Na,majd legközelebb.Kép

Bogancsi!Tominak gyógymanók!Kép

Andysj!Jó ötlet legközelebb kipróbálom ahogy te csináltad.Köszi.Nem az én apukám,hanem a páromé.Azért akkor is elég gáz.Kép

Nyuszimanó!Gratula Petrához nagyon jó a kép róla.Szupi ez a papaszabi.Kép
linato

linato!
nem, Bea szeptemberi. Én vagyok ja. 26-aiKépKép

Zsuzsa

beababa

Linato!
Köszi Vili bókot, de ő nem Vilka, hanem Vili, Márti kisláyát becézik Vilkának Kép tudod, nehogy megsértődjenek a manók Kép

Borcsa!
Köszi a vendéglátást, meg hogy összemocskolhattuk a konyhát Kép

Dzsili!
Remélem visszataláltatok a pályaudvarra gond nélkül, sajnálom, hogy végül nem vittelek ki titeket. Napocsnak hogy tetszett az uatzás?

Eddig én is Vilivel szundíztam, most megyek megpróbálom gatyába rázni a háztartást, végülis négykor már ideje Kép

Norci
norci

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?