Sziasztok!
Rebi!
Nem irigyellek. Sajnos ez a burokratikus ugyintezes.
Iszonyatos. Remelem sikerul valahogy elrendeznetek. Ugy sajnalom.
Gorsi!
Orulok, hogy apukad "megmenekult" egy mutettol. Ez egy jo hir. Ami anyukadat illeti, szegeny
. Remeljuk enyhe lesz a tel.
Jobbulast Petinek! Sok gyogy
Nagyon aranyos Peti a kepen.
Egy szavad sem lehet, mar wc-t is takarit.
Krita!
Tetszik a Delmas etkezesetek
Edit!
Madike februarban mikor elmentunk a hegyekbe kezes-labast hordott es tudott benne menni. Nekunk olyan volt, aminek a talpresze lekapcsolhato, igy bakkancsot adtunk ra a kezes-labashoz. Nagyon jol boldogul. Iden ha megyunk hideg helyre akkor ketreszes overallt veszek, olyat ami egy kantaros nadragbol es kabatbol all. Igy bizti nem log ki a dereka.
Sok gyogy
Riki buksijara!
Menta!
De jo hogy Helena orul az agyanak!
Mielobbi hanyas, hanyinger mentesseget kivanok.
Norci!
Nagyon ari Vilike az uj kepen
Most mar ertem miert nem jutsz surun a szamitogephez
Linato!
Nalunk a lanyok nagyon szerettek, es en a valtoztatast pont a nyers tojas miatt csinaltam. En hat tojassargajat foztem suruve 4 kanal cukorral (kb. 8-10 perc) es azt kevertem a sajthoz (persze miutan kihult). Tojasfeherjet teljesen elhagytam. Igy nyugodtan ehettek.
Apukad
Nem eleg a mutet, meg igy meg is kinozzak
Egeszsegugy
Henke!
De jo, hogy jol sikerult a nyaralasotok!
Bovebb beszamolot szivesen olvassuk majd.
Laura!
Sok
a jo kedvhez!
Nagyon jo a kep es persze szepek a gyerkocok
Nyuszimano!
Adotartozas
Honvagy
Anyukad
Gondolj arra, hogy hogy repul az ido es hamarosan itt a karacsony.
Tetszik ez a papaszabi, en is el birnam viselni.
Cory!
Fel 11-es keles
Nagyon jok a kepek
Balu milyen nagy mar
Mind a ket fiad gyonyoru.
Dzsili!
Gratula a koltozeshez! Minden kezdet nehez, marmint ami a butorokat illeti, de remelem cserebe ezutan minden jo lesz.
Megneztem a te profilodat is, nagyon szepek a gyerekeid
Irigykedunk Napsurag nagyon szep hajara.
Andi!
Jo hallani rolatok!
Rolunk:
Mi a hetveget inkabb vasarlassal toltottuk, a lanyok rohamos leptekben novik ki a ruhaikat. Igy nekunk is rohamos leptekben kell potolni. Es vegre megvettuk Madikenek a jelmezet Halloween-ra. Lepke lesz.
Fatusi meg boszorkany.
Penteken probalkoztam Madikevel a pelenka elvetelevel. Hat nem jartam sikerrel
Levettem rola a pelust, adtam ra bugyust. Ami nagyon tetszett neki. Majd elment jatszani. Tobbszor kerdeztem, hogy kell-e neki pisilni, de a valasz nem volt. Tobbszor rault a wc-re is. Mivel mi veceszukitot hasznalunk, a bili nem a kedvence. Majd egyszer latom csak, hogy rohan a konyhaba es eloveszi a kis seprut a lapattal. Megyek utana es nezem mit csinal. Odapisilt az erkelyajto ele, es fel akarta seperni.
Amugy nem igen zavarta a pisis bugyi
Igy most meg varunk a szobatisztasaggal egy kicsit.
Kellemes napot mindenkinek,
Andysj