Sziasztok csajok!
Szégyellem magam mert csak nem jöttem és nem is olvastam vagy másfél hete...most is épp csak az utolsó oldalt.
Zsófi
Nekem is megjött mindkétszer az első szuri után...többet nem lesz jó ideig ne izgulj!
Mi jól megjártuk múlt héten a dokinál...ott voltunk órákig...a dokival nem is beszéltem.Asszisztens ideadta a receptet, hoztuk a szurit, benyomta...és kérdi, hogy mi lesz a műtéttel???
Mondom jó kérdés...gondoltam azért jövök, hogy valami vizsgálat..pl ca125, uh meg ilyenek és eldöntjük lesz -e műtét. Azt mondta, hogy akkor várjam meg a dokit..nemsoká visszajön..megint eltelt két óra a doki jött, vizsgált vagy kettőt és elment.Na akkor kaptam el...de hát sok értelme nem volt...mit tudott volna mondani a műtétemről a folyosón?Azt mondta, hogy menjünk vissza 1-jén, akkor vérvétel meg minden műtétes vizs...és megbeszéljük.De én csak poénból nem akarok műtétet!!!Nézze meg előtte nem-e javultam vagy mi van. Szóval ez van, majd meglátjuk.
Gyugyi
Mi lemaradtunk House-ról.
Tegnap voltunk 4 évesek..és elmentünk hazulról...beállítottuk a videót felvételre...de nem vette fel vmiért.
Meg kéne szerezni valahonnan.
Amúgy történt valami jó, amíg nem voltam????
Babásodás valakinél??? Majd visszaolvasok...de hogy mikor???
Szép napot nektek!!!