Új privát üzeneted érkezett!

Gröni

honnan szeded hogy utállak! Te kis butus! :)
Vendég

Csajok! jelentés: Ma nem volt barna! :roll:
Vendég

Baba, ez jó hír, nagyon drukkolok!!!!!!!!!!

Gizi, Vicuska, a kádat mi sem szeretjük, csak fürdésre használjuk, nem kényelmes :oops: bár (hosszú távú) tervben van egy nagy jacuzzi a kertbe :wink:

Holnap vagy pénteken küldjétek pirit, akkor még nem futok ki az időből!!!!!!!!!!!

Tali: június 7-hez mit szóltok? Bár még nagyon messze van, de addigra már tuti kint ülős jó idő lesz! És mivel messze van, mindenkinek kötelező jönni, nem fogadunk el kifogást, ennyi idő alatt bármit át lehet szervezni :wink:

Kép
vickybabe

Susy!

Én tudom, bízz benne te is! :wink:

Baba!

A tegnapi miatt gondoltam! Aztán el is tüntél! Nagyon megy nekem mostanában a megbántás, pedig nem akarom! Gyugyinak is múltkor mit írtam jesszus, még mindig ég a pofám! 8) :oops: Az jó ha nincs barna! Nem akarsz tesztelni? :roll:

Vicky!

Ha én akkor eltudok menni, akkor nagy baj van! Így inkább szeretnék akkor ágyban párnák közt..... De küldöm az orvosi igazolásomat, jó? :wink:

Gizi!

Lassan éjfél! :wink: Kár, hogy nem tom a privid, csörgetnélek! :lol:

Jóccakát csajok!
Vendég

Na megjottem...voltam suliban okosodni :lol: aztan haza es most ebedelek :roll: Utana kissebb pihenes utan megyek megveszem a cipot amit felrerakattam :D de nincs kedvem metrozni :x Ma a jatszo mellett jottem el ahova Kittyvel es a lanyaval szoktunk menni es mit lattam :shock: minnya meglatjatok:
Telos foto azert ilyen :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Pálinkásat :!:

Ma má' dolgozom, hosszúcsütörtök....

Gröni :)
Ne égjen a pofád, Kedves!!! :D Jókat írtál!!!! :wink: Csak nem megy az olyan könnyen... Illetve sajnos igen, de nem biztos, hogy azt akarom. :roll: Na, ezt jól megaszontam.... De érted azért, hogy mire gendolok? 8)

House-t néztétek tegnap???? :D
Vendég

Kép
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

De szép!!!!!!!!!! :)
Vendég

Jó reggelt csajszikáim :D

Kép

Kép
edinka

Edinka
Jo reggelt 8)

Gyugyi ez meg semmi...csak igy teloval lottem kettot de ahol egesz cseresznyefa sorok vannak az naon szep tud lenni...majd szombaton megyunk csak ne essen :evil:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó reggelt Csajszikák! :)

Baba!

Szerintem tesztelj még egyet hétvége felé. Én ugyanígy voltam , mint te....... :)
Vendég

Gröni!

Köszi magkaptam!

Lassan olvastam és eljutott az agyamig!! 8) :lol:

Mi se vagyunk nagyon édesszájúak.
csipcsab

Úristen 100 nap alatt vagyok! :shock:

Jaj nekem! 8) :D
csipcsab

Csipcsab!
És már csak 2 nap az esküvőig! :lol: Hogy állsz a készülődéssel?

Képzeld beszéltem a dokival és azt mondta előfordulhat, hogy megjön. :evil: Csak ugye így épp a célját veszti. Mondjuk rendes volt piri, már odébb is állt. De ha a második szuri után is megjön, akkor abbahagyom a kezelést. :roll: Minek nyomjanak hormonnal, ha semmi értelme?

KépKép
zsófikukac

Luca!
Szorítok nagyon a mai uhuhoz! :lol: Minden rendben lesz! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vicus!
Neked küldtem pirit, remélem odaért!+ Mikor lenne amúgy esedékes? :roll:

KépKép
zsófikukac

Zsófi!

Akkor jó hogy a doki megnyugtatott. Utólag belegondolva mintha nekem is mondták volna hogy ilyen köztes vérzés jelentkezhet az első hónapban. Csak hát igen jó lenne ha semmi nem lenne mert pont ez a lényeg. A kövi hónapban már tuti nem lesz ilyen,addigra a szuri tutira kifejti hatását.

Esküvő?! Hát ne is mond. Már most tiszta görcsbe van a gyomrom. Eléggé tartok tőle. De hát remélem minden oké lesz. Holnap reggel még fodrászhoz megyek. Aztán utána még főzni is,mert anyósék ugye a távolság miatt hamarabb jönnek stb.... Csak még nem tudom mit csináljak. :roll:

Aztán ma még házidokihoz kell mennem,csokrot intézni,meg még sütni,mert a páromnak kell holnap bevinni a melóhelyre. Szóval úgy érzem annyi dolgom van,hogy nem elég az idő rá. Ja és még a 7végi takarítást amit szoktam csinálni ugye akkor azt is most kéne. Szóval elvagyok úszva mindennel. :shock:
csipcsab

Csipcsab!
Nyugi, csak szép sorban és meglesz minden. Ha közelebb laknék szivesen segítenék Neked! :wink: :lol:
A legfonrosabb, hogy azért túl ne hajszold magad!

KépKép
zsófikukac

Hahhhóóóóóóóóóó!!!!!

Sulis bekukk! :wink:
Vendég

sziasztok,

Bridget, szuperek a fotók! :D

Marietta, gondolunk Rád szombaton, csak nyugi, minden OK lesz (és majd kérünk fotókat :wink: )

Zsófi, látom vágod a centit - hamar letelik már az a 4 hónap! :D

Kép
vickybabe

Sziasztok csajok!

Szégyellem magam mert csak nem jöttem és nem is olvastam vagy másfél hete...most is épp csak az utolsó oldalt. :oops:

Zsófi
Nekem is megjött mindkétszer az első szuri után...többet nem lesz jó ideig ne izgulj! :D

Mi jól megjártuk múlt héten a dokinál...ott voltunk órákig...a dokival nem is beszéltem.Asszisztens ideadta a receptet, hoztuk a szurit, benyomta...és kérdi, hogy mi lesz a műtéttel??? :shock: Mondom jó kérdés...gondoltam azért jövök, hogy valami vizsgálat..pl ca125, uh meg ilyenek és eldöntjük lesz -e műtét. Azt mondta, hogy akkor várjam meg a dokit..nemsoká visszajön..megint eltelt két óra a doki jött, vizsgált vagy kettőt és elment.Na akkor kaptam el...de hát sok értelme nem volt...mit tudott volna mondani a műtétemről a folyosón?Azt mondta, hogy menjünk vissza 1-jén, akkor vérvétel meg minden műtétes vizs...és megbeszéljük.De én csak poénból nem akarok műtétet!!!Nézze meg előtte nem-e javultam vagy mi van. Szóval ez van, majd meglátjuk.

Gyugyi
Mi lemaradtunk House-ról. :( Tegnap voltunk 4 évesek..és elmentünk hazulról...beállítottuk a videót felvételre...de nem vette fel vmiért. :( Meg kéne szerezni valahonnan.

Amúgy történt valami jó, amíg nem voltam???? :D Babásodás valakinél??? Majd visszaolvasok...de hogy mikor??? :shock: :oops:

Szép napot nektek!!!
vizkriszisback

Gröni

ugyan már! Csak az igazsággal szembesítettél! Azóta próbálkozom azzal, hogy elengedjem őt, de nagyon nehéz, és fogalmam sincs, hogy hogyan kell! Nagyon szörnyű! :cry: Úgy hiányzik!
Még nem tesztelek, legalábbis birom még Nati kérésére :D De mára bedurrantak a cicijeim, főleg a jobb, a mellbimbóm is érzékeny :shock: és tegnap már barna nem volt, odabent még keményen tartom magam, és a hőm is fent van. Hogy ebből mi lesz? :shock:

Melus

Te is barnáztál? És meddig? És mikor csináltál tesztet?
Vendég

Baba! :)

Én barnáztam mindig, mielőtt megjött, 1-2-3 napig.
Most legutóbb nem foglalkoztam szintén a barnával, ez tartott 2 napig, mivel gondoltam, hogy megindul a piri harmadnapra.De nem így történt, a barnázás után semmi.
Aztán rá egy hétre csináltam a tesztet.
Vendég

Jó reggelt!:lol:

Kép

Vicky!
jacuzzit mi is akarunk majd, a teraszt akarjuk télikertnek beépíteni, és oda 8) , csak a zsozsó hiányzik hozzá :?

Baba!
nagyon bíztatóak a tüneteid :D

Gyugyi!
House nekem is megvolt tegnap este :oops: :P

Bridget!
teccik a vonalzód!
és a fa is 8)

Kukac!
privire válaszoltam, nem?most nem vagyok képben, mi mikor lenne aktuális? :roll:

Krisz!
üdv, elveszett madárka :lol:
dokid is bek@phatja :shock:
gratula a 4.évfordulóhoz :wink:

Melus!
drukk ma a doki(m)hoz :D
Vendég

Melus

én 21. naptól barnáztam , tegnap már nem volt, és szombaton kéne nem megjönnie. És már ezer éve nem barnáztam :roll:
Vendég

Baba!
Mert a 21. napon ágyazódott be! :lol:

Krisz!
Köszi megnyugodtam. :roll: Neked amúgy hogy vették észre, hogy kiújult? Látszott uh-n? Mert azt mondják igazáncsak műtéttel látszik. És akkor ki is tudná venni, amit ki kell, nem? :roll:
Ja és Grönland zebrásat pisilt! :wink:

Vicus!
Hát piri mikor lenne aktuális!? :lol:

KépKép
zsófikukac

Kukac!

nem tudom.. :( doki szerint műtéttől számítva kb.30-35 napra fog jönni piri anyó :shock: , az még kb. 2 hét :roll:
ja, most már emléxem, a szerdai napról írtál :oops:

Baba!

tényleg akkor volt a beágyazódás :lol: görbéd nincs? :roll:

nekem meg ma úgy leesett a hőm, mintha ma lenne pém :shock:
szúrkált is rendesen a 2 oldalam :shock: de pém nem lehet ebben a hónapban,vagy de? :roll:
Vendég

csipcsab

csak ügyesen, és nehogy túlzásba vidd a sok tennivalót! Nehogy megerőltetsd magad! :wink: Az esküvő miatt meg ne aggódj! Rendben lesz minden! :wink:
Vendég

Szép napot!

Marietta!

Még annyit, hogy ezt nem kell sütni! :P Remélem sikerülni fog! Nekem az első nagyon csúnya lett, viszont finom volt!

Gyugyi!

Persze, hogy értem! :wink: Megnyugodtam, hogy nem harapod le a fejem! :lol:

Baba!

Ez nem fog egyik napról a másikra menni! Nekem napról napra lett jobb és egyszercsak azt vettem észre, hogy ha a babákra gondolok nem szorul el a szívem, nem érzem azt a nagy fájdalmat! De ettől még rossz, de nem annyira! Nem is lehet ezt szavakba önteni, hogy mikor érzi az ember! Kívánom, hogy Hanna találja meg a szívedben azt a helyet, mikor eszedbe jut már mosolyogni is tudsz!
Vendég

Kép

Gröni!

5 hetes vagy!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vicus

Nincs görbém, mert mindig csak menszi előtt pár nappal kezdek mérni, fent van még mindig a hőm, 37.
Vendég

Gröni

pont most meséltem Vicusnak msn-en, hogy ma láttam két babát is, mikor mentem az ebédemért, és most nem éreztem azt mint máskor, nem éreztem a fájdalmas hiányt. Hanna ha eszembe jut, akkor szoktam mosolyogni sokat, de néha meg nagyon kiborulok, és olyankor sírok még sokat, mert hiányzik. De már mosolyogva tudom elmesélni rokonoknak, hogy mi volt az utolsó szép emlékem róla: 3d-n láttam őt, és huncutkodott, eltakarta a kis kezeivel a szemeit, mint aki bújócskázik, és nyelte a vizet is, meg ásítozott. Tündérke volt! :) Meg amikor pukliat csinált a hasamon reggelente, és simogattam a kedvenc mackójával, akkor meg rendesen odadörgölőzött :)
Vendég

Vicuska!

Tényleg! :oops: De figyelmes vagy! :wink: Nem semmi esés! Milyen hosszú szokott lenni a luteálisfázisod? Ha esetleg pé, akkor lehet számolgatni, hogy mikor jön meg!

Baba!

Az biztos, hogy volt pé-d és nincs cisztád! :wink: Én is a beágyzódásra gondolok! :wink:

Zsófi!

Azért hamar itthagyott piri, ezt vegyük jó jelnek! :wink: Látod Krisznek sem jött többet! Túl vagy egyen, márcsak öt! :wink:
Vendég

Gröni te mikor is csináltál tesztet?
Vendég

Gröni!
max.12 nap :lol:
Vendég

Baba!

Elindultál az úton! :wink: Asszem a 10.napon volt az a nagyon halvány! :roll: De a másnapin már szépen látszott! Hol tartasz most?
Vendég

Vicus!
Igen a szerda. Alakítsd úgy pirit, hogy ne szerdára essen az első vizsgálat! :lol: :wink: (Magyarul hazudj el egy napot, ha pont így lenne!) Már nem kell sok és megjön.

Gröni!
Hát még egy kis barna van, de tényleg nem volt sok. És előtte nem volt barna, és a hasam se fájt, szóval király vagyok! :lol:
És hétfőn a másodikon is túl leszek és már csak négy marad! :wink: És a vonalzóm az utolsó hatásának a végét jelzi, onnan újra indul a pé. :lol:

KépKép
zsófikukac

Gröni

Hát a 26. napon, de nem tudom, melyik dpo, ha azt vesszük,hogy pénteken, vagy szombaton hoztuk össze, akkor már 14 :shock: , de ha vasárnap, vagy hétfőn, ami inkább valószínü, akkor 12. :roll:
Ha én azt tudnám :roll:
Vendég

Baba!

Akkor reggel pisilj egy zebrát! :wink: De szerintem a déluátni is kimutatja már! Nekem is délutániak voltak! :wink:

Zsófi!

Olyan hamar elfog telni meglátod! Már lassan túl vagy a felén! :wink:
Vendég

gröni

nem merek :oops:
Vendég

Megértem. Én azért teszteltem korán, hogy ha nega, akkor rátudom fogni, hogy még korán volt!
Vendég

Gröni

Nati tanácsára csak szombaton fogok! :D
Vendég

Nem tesztelünk korán :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !
Vendég

Baba!

Az minnyá itt van! Addig nem alszok, de ne is törödj velem! :P
Vendég

Gröni!

Igyál egy pohárka borocskát, attól jobban alszol 8) 8) 8) :lol: :lol: !
Vendég

Gröni

HOgy te nem alszol? Akkor mit szóljak én :lol: :lol: :lol:
Folyton a teszten jár az eszem, hogy kéne már, de eszembe jut Nati, hogy eldádáz, ha hamarabb tesztelek, mint szombat :lol: :lol: :lol:
Vendég

Baba!!!
Vigyázz a fenekedre, mert itt van nálam a virtuális fakanál!!!!!!!!
Vendég

Kép
Vendég

Baba!

Á, szóval csak be kell fenyíteni! Osz csak azt kell eldöntened, hogy kitől félsz jobban! 8) Én tudok ám karatéjozni! Igaz a lábam már nem tom felemelni! :lol:

Nati!

Ejnye, ilyen tanácsokat adni egy kismaminak! :lol:
Vendég

Kép

na most kitől féljek jobban :?: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Baba!

Natitól, 3 gyerek mellett neki nagyobb tapasztalata van! :lol:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X