Jó reggelt!
Viri,
! Huh legalább tudom mi fog Lizánál rám várni.... Ha rám hasonlít majd személyiségben, akkor jajjj nekem, ha apára, akkor könnyű dolgom lesz.
Babett,
örülök, hogy minden rendben van. Ugye milyen jó a saját picikédet nézegetni azon a képen? Igaz, hogy egy paca az egész, de.... olyan leírhatatlan.
Anda, ma teszt! Szerintem vegyél Clear Bluet, mert azt nem feltétlenül kell lepisilni, elég ha belemártod. Nekem előbb lett +, mint hogy megjelent volna a controllcsík. Siess a hírekkel ám!
Mágnes, hát lehet én kellettem volna apud kezelőorvosának... Cinikusan kiidegeltem volna, meg egy két lényegi dologra rávilágítottam volna. Bár szerintem a helyzet uaz lett volna, hogy átszállítják. Már elnézést, mert nem kenyerem a politizálás, de véleményem szerint erről inkább az állam tehet. Jó a dokik is szeretik a terhet lepattintani magukról (tisztelet a kicétel!). Pont tegnap láttam egy dokfilmet valamelyik csatornán, ahol frandón bevallotta az egyik, hogy ha valami gázos dolog van, akkor lepattinitja másnak, ha ő is tud valaki naivat, akkor uezt teszi, ha netán van kibúvó, akkor átszállítják máshova
Remélem azért jól van apud.
Nati, remélem gyógyulgatsz! Sok friss gyümit egyél attól kimegy belőled a baci. Én beszari voltam és nem mertem bevenni fájdalomcsillapítót
inkább kínlódtam a hülye fejfájással, pedig nagyon padlón voltam. De azt mondják, hogy semmi baja nem lesz a picinek tőle. Úgyhogy ne aggódj, pláne ne a hányinger miatt! Az egyre jobban elő fog jönni sajnos. De örülni kell neki.
Muffin, nem tudom, hogy nagy szád van e vagy sem, de legközelebb, ha ilyen a "kedves" védőnéni, akkor kérdezz rá, hogy pontosan mit is szeretne elérni a rémisztgetésekkel? Az enyém is ilyen "fura" volt de aztán jól helyretettem, nehogymár a nyúl vigye a puskát... Na meg akkor is mikor csak úgy nem jött el a megbeszélt időpontra. Nem veszekedtem vele, hanem egyértelműen gátlástalanul rákérdeztem dolgokra. És lássatok csodát!!!!!!!!!!!!!! Meglett a gyümölcse! Tegnap felhívott 2szer. 1. hogy mi van velem. 2. milyen lett a laborom. Mikor van kedvem hozzá menni
nem tudtam hirtelen a kedvességét hová rakni.
Én,
tegnap egész nap úton voltunk. A szokásos tsh, t3,t4 miatt (vérvétel) de jó messzire mentünk. Aztán beufrottunk a corába, ott kináztem egy baromi csini táskát, de nem nagyon adtam volna érte 3500nál többet. Erre a kasszánál: 5000. lesz, ááá mondom, akkor marad inkább. De a szívem nagyon vérzik érte. Hátha véletlen valaki megszán és pont olyat vesz. Apuékhoz hazamentem, addig a férjem intézte az ügyeit, fasírtot gyártottam rizzsel a szülöknek, amit hiphop betoltak az arcukba. Tök jó fejek voltak. Mondtam nekik, hogy 1etlen 1 db stria kezd jönni a pocimon (3cm kb) és láttam neten a vichitől jó kis krémet, meg hogy nagyon száraz a bőröm. Mondtam nekik, hogy most egy pillanatra ledőlök mert már állva elaszom. Mire felébredtem kaptam 2 vichi krémet. Olyan rendesek voltak.
Aztán anyós telefonált, hogy otthon vagyok e. Annyira furán beszélt. Úgy mint amikor az alkoholistáknak nagyon lelassul a beszédük. Mondtam neki apuéknál vagyok, és hogy mi van mert elég gázul beszél. Erre ja semmi csak a vérnyomásmérőt akarta kölcsönkérni. Aha mondom, de neked mi bajod van. Ja... hát eleste és egy vaspadba a fejemet bevertem, a szám feldagadva + kék zöld, a könyököm fejem, térdem iszonyúan fáj. A térd meg 2szeresére dagadt. Mondom szólj a dokidnak. Válasz ááá. Ráraktam a telefont felhívtama dokiját, mondta, azonnal jöjön be, de ha senki nem tudja bevinni akkor kimegy hozzá. Apóst elértem, mondtam neki, hogy izirájder. Aztán cseng a telefon, mondta anyós hogy elláták és röntgenre kellett volna menni. Mondom miért nem mentetek? ÁÁÁÁ majd ha nagyon rosszul leszek. Telefonban nem akartam letoln. Gyorsan hazamentünk, na akkor személyesen kezdem neki elmagyarázni a dolgokat, hogy aszem nem nekem kéne tisztába lenni biz. eü dolgokkal (ö aszisztens), mondta, hogy igazam van, holnap lehet akkor elmegy
Csórikám nagyon gatyául nézett ki. Ma csinálok neki brassóit. Hátha felvidítja.
Hát nagyjából ennyi történt.