Új privát üzeneted érkezett!

Hull a hó itt és süt a nap :shock: :shock:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Márti:
Sajnálom édesapádat! :cry: Az enyém idén lesz öt éve, hogy elment! :cry: Mindíg mondogattam, hogy lehet,hogy az apukám viszonylag fiatalon 56 évesen halt meg, de legalább megmentett attól, hogy évekig álljak az ágya mellett tehetetlenül és nézzem, ahogyan leépül. De most meg itt van anyu! Komolyan mondom, hogy néha annyira durva tud lenni az élet! Tudom én, hogy a pofonokból tanulni kell, de az ellen nem lehet tenni, amikor csak a hasznot lesik az orvosok, mint Mágnes édesapja, és a te apukád esetében! Egyszerűen felháborító!

Kép
anda81
 
 


Először is mindenkinek nagyon köszi a támogatást. Teó, köszi az infót, már megnéztünk mindent. Smile Szerintem lassan képzettebbek leszünk mint az orvosok nagyrésze. Smile
de komolyra fordítva a szót. Igen, azt hiszem tegnap a nehezén túlestünk. A szombat vasárnap hétfő szerintem pár évet kivett belőlünk és nem nagyon láttuk a kiutat, de tegnap sikerült megnyugodnunk és elfogadni a helyzetet. De csak hogy ne legyen nyugodt az ember egy seggfej a védőnőm, és mivel pont ma kellett mennem hozzá, jól megszívtam. MOndtam neki hogy mi a helyzet. Erre láttátok volna azt a sajnálkozó fejet... Azt hittem fejbe rúgom. Aztán mondtam neki hogy már utánaolvastunk és megtudakoltuk hogy mik a lehetőségek stb. ERre kb. mintha felháborodott volna hogy engem ez nem tört össze és hogy nem tud nekem újat mondani, elkezdte sorolni, hogy ugye tudom hogy nem fog tudni szopni. MOndom igen, felkészültünk már rá. Erre folytatja, hogy de azt is tudnia kell, hogy amikor megszületik egy borzasztó látvány lesz. Mondtam neki hogy a hétvégén nézegettünk elég sok képet (azt nem akartam neki hozzátenni hogy a borzasztótól messze van, főleg ha tudod miről van szó). Ezen még jobban bepöccent hogy ez sem akasztott ki. ERre azt mondja nekem hogy azt is tudnia kell, hogy az ilyen gyerekek 50%-nál szívfejlődési rendellenesség is van. És általában abba halnak bele. Normális az ilyen ember???????????????????? Egész hétvégén csak ezt kutattuk, szerintem többet tudunk róla mint egy csomó ember aki valaha tanult róla (főleg a legújabb eljárásokról) ráadásul a czeizel központban a genetikus is megmondta hogy általában izolált betegségről van szó. Valamint találtam olyan cikket is, amiben azt írják le, hogy az esetek 15-20%-ban társulhat más rendellenességgel. És annak is csak x százaléka érinti a szívet, erre egy védőnő veszi a bátorságot és ilyen baromságot mond, hogy 50% szívbeteg. (Valószínű ő abból merítette a gondolatot, hogy a leleten az volt, hogy visszahívtak egy magzati szívultrahangra is, mert mondta a doki, hogy össze-vissza forgolódik a bébi és neki úgy tűnik mintha egy kicsit balrább lenne a szíve, de a kamrák meg ilyesmi épek, csak szeretné ha megnézné egy specialista) ráadásul a szívét már annyit nézték, és minden leleten rajta van, hogy jó szívhang, ép kamrák stb... Kérdeztem is hogy ez mit jelent, mondta hogy igazából semmi jelentőssége csak szeretné ha megnéznék. De ugye tudunk olyan esetről is, hogy valaki úgy élte le az életét, hogy a jobb oldalon volt a szíve... Ja, és amúgy tök jó, mert az a nő fogja megvizsgálni, akiről a következő van neten:
Dr. Hajdú Júlia egyetemi magántanár, Magyarország legismertebb magzati szívultrahang specialistája, a Semmelweis Egyetem Perinatális Intenzív Centrumának vezetője. Ja, és azt is mondta a doki aki vizsgált, hogy legalább megismerkedem vele mert ha itt szülök nem rossz dolog összebarátkozni a főorvossal...
Szóval a védőnő nem is tudott vele megrázni mert tudom hogy egy seggfej. És végig olyan szánakozva nézett rám mintha kb. azt mondtam volna neki hogy haldoklom. Ezután közölte, hogy ő áprilisban végig szabadságon lesz és majd akkor májusban menjek. Most találkoztam vele másodszor. AKkor május három, és júniusban valószínű szülök. Ahhoz képest, hogy havonta kellene találkoznunk és ki is kellene jönnie legalább egyszer de inkább kétszer (főleg ilyen esetben) na mindegy. Minden napra jut valami jó. De már nem érdekel. Kicsi Eliot cuki lesz és imádni fogjuk azzal együtt amilyen. Persze másra sem tudok gondolni és nagyon nehéz elfogadni hogy ez egy örök életre látszani fog, de lehetett volna sokkal nagyobb baj. Úgyhogy megpróbálunk erősek lenni. És mégegyszer nagyon köszi a támogatást. Most majd egy csomó helyre kell járnom folyamatosan és vizsgálják majd össze vissza, de legalább lesz egy csomó lehetőségem látni őt.

KépKép
muffin
 
 

 
 

bocsi hogy a másik topikból másoltam át, de most nem akartam mégegyszer ugyanazt leírni és bennemaradt egy pár név...

KépKép
muffin
 
 


Muffin:
A védőnő, egy seggfej! Te meg erős és kitartó vagy!

Kép
anda81
 
 


Muffin
Mekkora egy kretén az a védőnő. nem lehte igaz, hogy ennyire be akar pánikoltatni téged. Mire jó ez neki? Én tuti lerúgtam volna a fejét. csodálom, hogy te nem tetted.
Jó kezekben vagytok, szeretettel várjátok a kisfiatok és ez a lényeg.
A kretén emberekkel akik másként gondolkoznak nem foglalkozz.

Kép
Kép
nati80
 
 


Muffin
Hajdú Júlia tényleg a legeslegjobb szakember magzati szív Uh terén!!!!!
védőnőd...háááát no comment!!! :shock:
Biztosak vagyunk benne,hogy felkészülten és hatalmas szeretettel fogadjátok majd Eliottot.
Remélem minden következő vizsgálatról már csak újabb és újabb jó híreket hozol majd. Szorítunk ám nagyon!!!
holka
 
 


Ma jó fáradt vagyok ám :roll: ....este éjfélkor is még virgonc voltam...ma viszont hétkor kelltem az afp miatt. Amúgy nekem a labor nagyon korán volt,5 hetesen. Így most csináltattam egy újabb vérképet is hamár egyszer van rá lehetőségem,hogy kérjek vizsgálatokat és ha ugyis szúrnak mindegy mennyi vért vesznek le...
holka
 
 


Holka!
Pihi, pihi ja és pihi!

Kép
anda81
 
 


Igenis,Anda :lol:
Tényleg ugy tervezem,hogy ma délután csak pihi van ugyis a szerda délután mindig anyum napja mert ilyenkor 11-kor végez a munkahelyén...ugyhoz ez az unokás napja.
Tegnap nem pihentem semmit egész nap,de olyan jót pakolásztam.... tudom,hogy már nem kell feküdjek..de azért inkább kihasználom a ma délutánt és csak pihizni fogok.

Magdolnam
merre vagy?
holka
 
 


Muffin:

Ne törődj te senkivel, hadd beszéljenek az emberek, hűlyeségeket, nem tőlük függ a ti életetek.A kis Elliot egyboldog, kiegyensulyozott családban fog felnőni és megfogja tanulni kezelni a helyzeteket...
Azt a védőnőt meg, csak sajnálni lehet, mert egyáltalán nem volt a helyzet magaslatán :evil:

Szia Holka!
Ugy csinálsz mint egy kalitkából szabadult madárka! :lol: :lol: Vágre szabad vagyok :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Tényleg mi van Magdolnámmal, meg a többiekkel??

Bejci, Kisvirág, Odri, Lilla, Erika????
Bocs, ha valakit kihagytam :oops:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Meg babett????rég nem voltál!!!!

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Muffin: Hát én itt zsörnyülködök miylen védőnő ez. hisz nem az a dolga, hogy ijesztegessen hanem pont segíteni támogatni kéne titelet. na sajnálkozzon csak akkor is megmutatjátok neki, hogy a kicsi Eliot sokra viszi. És nem is tudom ki írta már de igaz, hogy mivel pasi lehet bajsza. És azzal szépen ha majd marad neki kevés heg akkor el lehet takarni. Szóval ti ne törödjetek csak semmivel.
Na meg ez, hogy születéskor csúnya? Mi van???????????? Ez egy állat nem védőnő. Már hogy lenne csúnya. Lesz majd látható jele persze de azt majd korigálják. A plasztikai sebészet már csodákra képes. A Szivbetegség meg mindenkinél fenn áll. Ez is hülyeség. Szerintem jobb is ha ehez a negatív nőhőz nem mész sürübben. Szerintem legközelebb mond meg neki, hoyg a szánalomból és az ijesztegetésből te nem kérsz. Nem vagytok rászorulva sem te sem a kicsi Eliot.
Ja és ami a szoptatást illeti. Lányom sem szopot sajna. Amit lefejtem igaz kevés is volt a tejem azt cumisüvegből itt csak ki. Tehát én sem szoptattam és attól még az én lányom egyenlértékú azzal aki sokáig szopott!!!

Muffin te ne fogalalkozz vele és további szeretettel várd csak a kisfiad:)

Kép
csucsu05
 
 


Hali!

Jó szarul vagyok. Nem tudom ez a betegség vagy a baba jelzése e. Olyan furi a gyomrom és csak egy dolgot tudok enni, sima üres levest paradicsomlével. Attól egy kicsit jobb lesz, de nem sokáig.

Andy
Te vagy a nagy "rosszullétszakértőnk". Fel sem tudok kelni az ágyból egész nap fekszem, de nem lett jobb. Ez vírus? vagy a baba?

Lányok én annyira aggódom a pici miatt, hogy valami baja lett a betegség miatt. Néha furcsán szurkál a hasam, inkább egy erősebb, de rövid mensis görcsre emlékeztet. Bár lehet a vírus piszkálja a beleimet? :oops:

Kép
Kép
nati80
 
 


muffin:
Egy védőnőnek éppen az lenne a feladata, hogy támogasson, nem pedig az, hogy riogasson. Én váltanék védőnőt, ha lenne rá módom.
Mi Hajdú Júliánál voltunk magzati szív uh-n. Nagyon kedves, alapos orvos, nem hiteget, őszinte, és azt hiszem nektek is erre van éppen szükségetek. Én tőle tudtam meg, hogy Annánk hajas baba lesz, közölte, hogy :látom copfos kislányuk lesz :)

Nati:
A szurkálás a méh tartóizmok nyúlását is jelzi, ne aggódj, ilyen esetben azért kicsit pihenj le, a szervezet jelez, hogy kell a kikapcs.De látom, hogy fekszel, akkor minden ok :) Azért a Magne B6-ot rendszeresen szedd.
A betegséget pedig ők nagyon jól átvészelik, gondolj csak bele, az anyaméhben a lehető legvédettebb helyen van, ennyire biztonságban soha életében nem lesz sehol. :)
Anno nekem 30 hetesen volt 39.4-es lázam, hűtőfürdő sem vitte le, jött hozzá egy calici vírus, Anna alig mocorgott a láz miatt. Semmi baja nem lett, pedig 4 napig a víz is kijött belőlem.
Szóval nyugi, ha te nyugodt vagy, a picúr is az :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Nati:
Kívánom, hogy gyorsan gyógyulj meg!!!!!!

Kép
anda81
 
 


Sziasztok!

Na, megjöttünk a dokitól!! Szerencsére minden oké, a doki is tök jó fej, így első találkozás után! (dokit váltottam, az első kettőt másnál szültem) A doki egy évvel idősebb, mint én! :)
Megvizsgált, csinált rákszűrést, uh-t. Van már szívhang is, a képet meg mutizom:
Kép

Muffin!
jujj, de genyó az a védőnő........... :evil: Nemhogy még nyugtatgatott volna.........De az a lényeg, hogy ti magatokban elrendeztétek a dolgokat.......

Nati!
Szerintem már a baba miatt vagy ilyen......... :wink:
Ja, és a doki, meg az uh-s nő is azt mondta, hgy az nem baj, ha van hányinger.....akkor biztosabban megmarad a baba....na igen, csak nekünk kell ezt elviselni!

D.

Kép

Kép
ditta76
 
 


Ja, azt elfelejtettem hogy most a vonalzóm szerint 7+5 vagyok, az uh-ra 8 hét 0 nap volt írva, szülés időpontja november 5. és a CRL 10 mm!

Kép

Kép
ditta76
 
 


Nati
Hányingered a terhességtől is lehet, unokaöcs fosis-hányos betegségétől is...
szerintem szinte nincs is olyan kismami aki a 9 hó alatt ne kapna el valami kis fertőzést....most csak az a lényeg,hogy kúráld magad és mihamarabb túl legyél rajta. Szóval ne izgulj csak vigyázz magadra.


Ditta
nagyon szépen látszik. Ez komoly kis embryo képe!!!

Anda
holnap ismétled a tesztet??
És te Csucsu?
holka
 
 


Ditta:
Nagyon szépek vagytok! Gratulálok! :D :D

Holka:
Ezt tulajdonképpen neked kellene megmondani! Érdemes holnap reggel tesztelnem? Kiszámoltattam egy születés kalkulátorral, hogy ma éppen négy hetes kismama lennék! Szerintem ezt már ki kellne mutatnia a tesztnek nem? Jó lenne tudni, mert nagyon-nagyon megy a hasam egész nap, szinte óránkét szaladok a WC-re. Közben mesiesen fájdogál a hasam, igaz, csak nagyon rövid ideig nem nagyon erősen! Cicik megduzzadtak, de nem feszülnek és nem túl érzékenyek! Az a gondom, hogy tudom a hasmenésre a számomra megfelelő gyogyit, de azt nem szedhetem ha terhes vagyok! Viszont ha holnap negatívat tesztelek, de nem jön meg, az még egyáltalán nem jelenti azt, hogy nem vagyok terhes!
Tudom bonyolult vagyok, de most nézzétek el nekem!

Kép
anda81
 
 


Anda
Az ovu után ha bekövetkezett a találkozás akkor kb egy hét múlva történik a beágyazódás és a mai tesztek a beágyazódás után 3 nappal kimutatják a terhességet.
kérdés általában szabályos 28 napos-e a ciklusod (ha igen én csinálnék egyet reggeli pisiből) és még akkor is előfordul,hogy nem a 14 nap körül van ovud hanem spontan megreped jópár nappal előbb vagy később.... Ha amúgyse szabályos a ciklusod akkor várnék még.
Amúgy orvosi szént bevehetsz most is...az nem szívódik fel a szervezetedbe.
holka
 
 


Nem tudom miért de nekem a széntabletta nem jött be! Először én is azzal próbálkoztam (még évekkel ezelőtt), de egyáltalán nem állította meg a hasmenésemet, csak görcsösebbé, nehezebbé tette!

Kép
anda81
 
 


Sziasztok!!

MÁr nagyon régen voltam, elnézést!
Elvileg minden rendben van, holnap megyek dokihoz, nem tudom mikor megyek megint uh-ra, de nem érzek semmi különöset...
vagyis émelygek igen gyakran, meg hát a szagok....de egyébként minden ok!
Remélem jól érzem!!

Ditta!!
Nagyon ari a babód!! Gratulálok!!
Te hogy vagy??

Muffin!!
HÁt ez a védönö....
még nem volt idöm visszaolvasni, de igyekszem!!

Nati!
Te mikor mész dokihoz??

Egyenlöre további szép napot Nektek!!

Kép

Kép
dbabett
 
 


Muffin!!

Most olvastam el a keddi írásodat!
Nagyon erösek vagytok!! Én nem sajnálattal, hanem tisztelettel olvastam végig, amit leírtál!! Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek!!!

Kép

Kép
dbabett
 
 


ismét itt vagyok. Vettem egy pár kis ruhát az én kicsi fiamnak. Annyira szuper, hogy bánom hogy az utcán nem fogja mindenki érteni... :)
Kép

KépKép
muffin
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat. Mostanában lehet kevesebbet jövök, mert tudok a gép előtt ülni, mert hiszi lesz akkor.

Egy-két hiszti story: Egyik éjjel mondja: tej, kimegyek és beteszem a mikroba 40 mp-re a tejet mindig annyira teszem viszem neki és közli meleg, aztán egy másik nap gondoltam beteszem 30 mp-re viszem neki, közli hideg, kiviszem visszateszem még egy kicsit a mikroba, visszaviszem és közli meleg. Na ilyenkor fel tudnék robbanni. Ő persze sír, mert nem kapja meg a tejet. De 5 perc múlva már jó volt a tej úgy ahogy volt.
Meg az akaszt ki, hogy pl: fel akarom adni rá a gatyát, közli, hogy Kende (ő akarja), de nem tudja felhúzni. Utána hiszti, aztán szól hogy anya, felhúzom neki, aztán mondja vissza, lehúzom neki, aztán üvölt, hogy anya vissza, na visszahúzom. Szerintem fogalma sincs mit akar.

Holka: ez az öltözködős tipp nem rossz :) Most én oroszlánost játszok vele közbe, hogy morogjon mint egy oroszlán, én meg megijedek. Ma ez működött, holnapra valami új kell :)
Kaja: önállóan eszik már, azzal nincs gond, csak azzal, hogy nem akar leülni enni. Ha meg leül akkor se eszik. Azzal fenyegetem, hogy kidobom a kukába a kaját, de már nem nagyon használ. Tojik a fejemre. És amikor begőzöl a kis agya, akkor tök mindegy mit mondok neki, fel se fogja, sajna nálunk a figyelem elterelés nem működik. Lehet nem vagyok elég kreatív hozzá. Gyakorolnom kell még. :)

Nati: nyugi a babónak nem lett semmi baja a betegséged miatt.

Anda: teszt miatt grrr…

Márti: jól kivagy a családod miatt. Van neked ezer más gondod. Nem fogják fel?

Mágnes: fel vagyok háborodva én is, hogy mit tesznek apuddal. Nem igaz, hogy ilyennek kell lennie az egészségügynek. Horváth Á. Bezzeg osztrákoknál fog szülni egy magánklinikán. Hát gratulálok…..

Muffin: ilyen egy seggfej védőnőt. Nagyon kiakasztó, hogy nem is tudja miről beszél és mondja. Jobb, ha nem sűrűn mész hozzá. Reméljük ő se fog sűrűn keresni titeket. És ami a szopit illeti. Ne aggódj Eliot már most tudja milyen szupi anyukája van és nem a szopitól fogja ezt érezni!!! Te meg ne rágódj azon, hogy nem leszel jó anya, mert nem tudsz szoptatni, ez baromság. Majd szépen lefejed a tejecskét és megkapja üvegből.
Hajdú Júliáról én is hallottam hogy messzemenőkig a legjobb és nagyon aranyos is egyben.
Jujj de klasszak a pólók!!!

Ditta: nagyon helyes a kis babszemed ;)

Babett: drukk holnapra!

Jó hosszú lettem bocsi, de csak most jutottam géphez. :(

Jó éjt mindenkinek!

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Muffin: Képzeld tegnapa péromnak elolvastam mindkét írásodat. Na és ő azért jobban tudja mivan a bátyjának a iker kislányának. Szóvla a helyzet úgyanez mint a kicsi Eliotnak van. Orrát nem érintette a kislánynak sem. Már 10éves és meg is mütőttél 2X biztos de minth amár 3X. Viszont van egy jó hírem: A kislánynak a hegg az látszik de semmi más. Na most ő bajuszt sem tud vagy borostát növeszetni mint a kicsi fiatok. De igazából én nem is tudtam ezzela kislánnyal mi történt sosem kérdeztem meg mert nem olyan a heg mintha itt komoly baj lett volna. Egyszer a Zsófi mondta nekem ő nem olyans zép mint a Réka: Mondom miért is? Erre mert ott van az a heg. És kérdeztem mitől van? azt mondta nem tudom kicsi koromban megmütőttek. Szóval sok minden nem maradt meg. Azóta azt mondtam neki azért van ez a heg mert neked ez a szexepiled:) És azóta nem is zavarja. Amúgy állitólag ha nagyobb lesz lesz egy plasztikai műtétje kegalábbis a párom ezt mondta. Hogy a heg ne láccodjon még ennyire sem.
Ja és nem társult semmilyen betegség sem ehez. Maximum annyi , hogy soványabb inasabb a testalkata mint az ikertesójának.
Csak ezt akartam leírni, hogy a védőnő ne ijesztegessen hisz nincs miért.
Puszi.

Kép
csucsu05
 
 


Jó reggelt!

Ma reggelre kb 1 köbméter levegő gyűlt össze benne. Gondolhatjátok hogy éeztem magamat. Még mindig feszíti a hasamat. Lehet nem kellett volna tegnap ennem. De ha annyira kívántam a levest?
Ma hívom a dokit a holnapi uh miatt. Már nagyon várom.

Muffin
Nagyon jók a cuccok. Hidd el sokan érteni fogják. Hol vettétek őket?

Ditta
Gratula a kis pöttyhöz. Remélem én is valami hasonlót fogok kapni holnap.

Anda
Teszt???
Remélem csináltál?

Kép
Kép
nati80
 
 


Jó reggelt!

Viri, :shock: :shock: :shock: ! Huh legalább tudom mi fog Lizánál rám várni.... Ha rám hasonlít majd személyiségben, akkor jajjj nekem, ha apára, akkor könnyű dolgom lesz.

Babett, :lol: örülök, hogy minden rendben van. Ugye milyen jó a saját picikédet nézegetni azon a képen? Igaz, hogy egy paca az egész, de.... olyan leírhatatlan.

Anda, ma teszt! Szerintem vegyél Clear Bluet, mert azt nem feltétlenül kell lepisilni, elég ha belemártod. Nekem előbb lett +, mint hogy megjelent volna a controllcsík. Siess a hírekkel ám!

Mágnes, hát lehet én kellettem volna apud kezelőorvosának... Cinikusan kiidegeltem volna, meg egy két lényegi dologra rávilágítottam volna. Bár szerintem a helyzet uaz lett volna, hogy átszállítják. Már elnézést, mert nem kenyerem a politizálás, de véleményem szerint erről inkább az állam tehet. Jó a dokik is szeretik a terhet lepattintani magukról (tisztelet a kicétel!). Pont tegnap láttam egy dokfilmet valamelyik csatornán, ahol frandón bevallotta az egyik, hogy ha valami gázos dolog van, akkor lepattinitja másnak, ha ő is tud valaki naivat, akkor uezt teszi, ha netán van kibúvó, akkor átszállítják máshova :shock: Remélem azért jól van apud.

Nati, remélem gyógyulgatsz! Sok friss gyümit egyél attól kimegy belőled a baci. Én beszari voltam és nem mertem bevenni fájdalomcsillapítót :cry: inkább kínlódtam a hülye fejfájással, pedig nagyon padlón voltam. De azt mondják, hogy semmi baja nem lesz a picinek tőle. Úgyhogy ne aggódj, pláne ne a hányinger miatt! Az egyre jobban elő fog jönni sajnos. De örülni kell neki.

Muffin, nem tudom, hogy nagy szád van e vagy sem, de legközelebb, ha ilyen a "kedves" védőnéni, akkor kérdezz rá, hogy pontosan mit is szeretne elérni a rémisztgetésekkel? Az enyém is ilyen "fura" volt de aztán jól helyretettem, nehogymár a nyúl vigye a puskát... Na meg akkor is mikor csak úgy nem jött el a megbeszélt időpontra. Nem veszekedtem vele, hanem egyértelműen gátlástalanul rákérdeztem dolgokra. És lássatok csodát!!!!!!!!!!!!!! Meglett a gyümölcse! Tegnap felhívott 2szer. 1. hogy mi van velem. 2. milyen lett a laborom. Mikor van kedvem hozzá menni :shock: :roll: nem tudtam hirtelen a kedvességét hová rakni.

Én,
tegnap egész nap úton voltunk. A szokásos tsh, t3,t4 miatt (vérvétel) de jó messzire mentünk. Aztán beufrottunk a corába, ott kináztem egy baromi csini táskát, de nem nagyon adtam volna érte 3500nál többet. Erre a kasszánál: 5000. lesz, ááá mondom, akkor marad inkább. De a szívem nagyon vérzik érte. Hátha véletlen valaki megszán és pont olyat vesz. Apuékhoz hazamentem, addig a férjem intézte az ügyeit, fasírtot gyártottam rizzsel a szülöknek, amit hiphop betoltak az arcukba. Tök jó fejek voltak. Mondtam nekik, hogy 1etlen 1 db stria kezd jönni a pocimon (3cm kb) és láttam neten a vichitől jó kis krémet, meg hogy nagyon száraz a bőröm. Mondtam nekik, hogy most egy pillanatra ledőlök mert már állva elaszom. Mire felébredtem kaptam 2 vichi krémet. Olyan rendesek voltak.
Aztán anyós telefonált, hogy otthon vagyok e. Annyira furán beszélt. Úgy mint amikor az alkoholistáknak nagyon lelassul a beszédük. Mondtam neki apuéknál vagyok, és hogy mi van mert elég gázul beszél. Erre ja semmi csak a vérnyomásmérőt akarta kölcsönkérni. Aha mondom, de neked mi bajod van. Ja... hát eleste és egy vaspadba a fejemet bevertem, a szám feldagadva + kék zöld, a könyököm fejem, térdem iszonyúan fáj. A térd meg 2szeresére dagadt. Mondom szólj a dokidnak. Válasz ááá. Ráraktam a telefont felhívtama dokiját, mondta, azonnal jöjön be, de ha senki nem tudja bevinni akkor kimegy hozzá. Apóst elértem, mondtam neki, hogy izirájder. Aztán cseng a telefon, mondta anyós hogy elláták és röntgenre kellett volna menni. Mondom miért nem mentetek? ÁÁÁÁ majd ha nagyon rosszul leszek. Telefonban nem akartam letoln. Gyorsan hazamentünk, na akkor személyesen kezdem neki elmagyarázni a dolgokat, hogy aszem nem nekem kéne tisztába lenni biz. eü dolgokkal (ö aszisztens), mondta, hogy igazam van, holnap lehet akkor elmegy :shock: Csórikám nagyon gatyául nézett ki. Ma csinálok neki brassóit. Hátha felvidítja.

Hát nagyjából ennyi történt.
magdolnam
 
 


Nati, úgy irigyellek azért hogy tudsz enni! Én alig bírtam bármire ránézni
magdolnam
 
 


Magdolnám: Hú igazad s van ilyen esetben rögtön doki, röntgen meg ilyenek. Jó, hogy kitartó voltál mert ez nem játék.

Kép
csucsu05
 
 


Mindjárt megyek át lecsekkolni, hogy mi a helyzet, ha nem megy, akkor én fogom lekötözni és elcipelni :lol: Ja és hogy miért volt ez az egész???? fél 3kor megkérdeztem mit ettél? Erre 2 kávét ittam..... és a vérnyomásom már csak 190/110!!!!!!!! Na hát személyesen a véleményemet is elmondtam neki..... Még jó hogy nem verte szét a fejét.
magdolnam
 
 


Magdolnám: Hú szegény azért nagyon össze törte magát. Azért remélem ebből tanul, hogy 2kávéval nem lehet elleni.

Kép
csucsu05
 
 


én is bízom benne! Még annyir azért hozzáfűzött, hogy eddig semmi bajom nem volt tőle :shock: nagyarul akkor ezt nem először és nem másodjára játszotta el.
Anyós tudja már, hogy tudjátok, hogy ő hol vett telket?
magdolnam
 
 


Magdolnám: nem tudom. nem beszélünk néha még a köszönö viszony sincs meg. Az igazság már nem is érdekel mert mi eléggé el leszünk határolva töllük. A z utcárül egy hosszú út vissz be a telkünkön és a ház az hátul van a nagy telek meg megincsak hátul tehát nem az utcára nézünk ki.
Namár most egész nap sétálhat az utcánkban akkor sem látom.
Tegnap vettünk LCD kaputelefont. ha netán olyan jön aki nem kivánatos nálunk akkor be sem kell engedni:)
Az élet lehet hagy szivatni de nem engedem ezt úgyse. Hisz amiről nem tudom az nem fáj. Most próbálom a homokba dugni a fejem és nem idegeskedni.
Remélem tényleg lesz kistesó és egy kicsit eltereli a családi viszályról a gondolatainkat.

Arról nembeszélve, hogy ha jön a baba nem is kell elmondani senkinek. Majd egyszer megtudják, hogy eggyel több unokájuk lett. Bár nem hatja meg szerintem őket hisz a lányommal sem foglalkoznak.

Kép
csucsu05
 
 


hm akkor jó, mert nem látod őket! Mi is gondolkodunk az ilyen kaputelefonon! tegnap pont néztem őket csak drága. 21.000ért láttam, de ezt majd csak akkor vesszük meg, ha már Harasztira visszaköltözünk. Az ilyen embernek nem is kell tudni a 2.gyerek jöttéről! Én sem kötném az orrukra. Majd megtudják...

A mali kikészít. 2 napig depis volt, most meg idegel, rágja a házát. Szerintem játszeni akar vagy nem tudom mit, de ha odamegyek akkor csöndben van, ha eljövök akkor rág. Kezd az idegeimre menni. Nagyon úgytűnik, hogy nem nagyon fogom tudni elkerülni azt hogy párt vegyek neki.
magdolnam
 
 


Magdolnam
Sajna tegnap a vírus miatt voltam rosszul. És ami most zajlik bennem az se semmi. Olyan hangok vannak bennem, hogy az előbb azt hittem már maga Alien mászik ki a hasamból. Zuborog, és egyfolytában puffad. Szóval szörnyen vagyok.
Anyósod, hát nem semmi. Enyém egyszer belelépett egy rozsdás szögbe és nem akart bemenni tetanuszra. Mondtam neki, hogy abba bele is lehet ám halni, ha tetanuszos lesz! Nem hatottam rá. Szerencsére semmi baja sem lett.

Csucsu
Mikor tudtok költözni?
Ugye még nem jött meg?

Kép
Kép
nati80
 
 


Magdolnám: Mi ezt 27ezerért vettük. De volt olcsóbb de azt mondtál nem mindig jó az. A szinesek jobbak állitólag.
Van egy ismerösünk neki elöször olcsó volt és 2hét alatt tönkre ment. Aztán most 80ezerért vett. Na mi annyit nem akarunk kiadni érte,. Hisz garancia van rajta de szerintem ez szerencse kérdése milyet fogunk ki. Nekünk kell amúgy mert ha csöngetnek akkor jó sokat kellene kimenni a kapuhoz és igy egyszerübb meg meg is lehet szürni ki az akit be akarunk engedni.

A pár majd leköti őt:) hisz párosan szép az élet:)

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu
Nálunk is ilyen video kaputelefon van, de sajna ha nem elé áll aki csenget, akkor nem tudjuk ki jött. Ez sokszor problémát okoz. De egyébként mi is ilyet tervezünk a fenti lakásunkhoz.

Kép
Kép
nati80
 
 


most néztem a híradót :shock: :shock: :shock: szóval inkább a színes. ti milyet vettetek?
Nati, doki már látott?
magdolnam
 
 


jééééééééé, mali feladta és csöndben van :lol:
magdolnam
 
 


magdolnam
Házidokinál voltam, de sajna ez a puffadós dolog "természetes" velejárója ennek a genyó vírusnak. Máskor is volt már hasonló bajom, de akkor hetekkel utána is nehezen emésztettem a fehérjét. Most ittam egy normafloret. Az remélem rendbeteszi a benti dolgokat.

Kép
Kép
nati80
 
 


remélem hamar meggyógyulsz. Mikor mész uh-ra? Munkával hogy állsz?
magdolnam
 
 


Sziasztok lányok!

Jaj Nati, remélem nem egy hasnenéses virust nyaltát be!
Akor is szokott olyan hangokat kiadni a gyomor..
Holnap mész a dokihoz???

Csucsu:
lehet anyósodék sem tudják, hova költöztetek, csak tátva marad a szája, ha véletlenül összefuttok :P :lol:

Magdolnam:
még jó, hogy nem lett agyvérzése, vagy agyrázkódása anyósodnak...
Malinak keress egy párocskát és akkor több baja nem lesz.. Esetleg ivartalanitod, ha nem akarod, hogy megtöltsenek kicsi malikkal...

Nos nem nagyon hiszem, hogy összejött volna nálunk a babó.
1.folyamatosan görcsöl a hasam, mind amikor megkell jöjjön

2. regnap észrevettem, hogy ha megnyomom a mellbimbóm akkor tej-előtej csorog belőle :shock:
ugyhogy megint mehetek dokihoz, mert biztosan a prolaktinom magas és a 4-5 napi barnázás piri elött meg sárgatest elégtelenségre utalhat :cry:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Márti
De sajna vírus, és kedden lázas is voltam, de mára csak a puffadás maradt meg és a hasmenés újra. tegnap már semmi bajom nem volt. Ma megint diéta lesz. Anyu is beteg így most főz nekünk rizst. Párom meg édi és elmegy venni kétszersültet.

Kép
Kép
nati80
 
 


Márti
Előtej? Az utalhat terhességre is! Méhszájad? Nem csinálsz egy tesztet?

Kép
Kép
nati80
 
 


Méhszájam lent van nagyon és nem tudom, hogy létezik, de egyik fele puha, másik fele kőkemény :lol: :lol: :lol: Na ezt magyarázzátok meg...
Tegnap csináltam egy tesztet, igaz jós teszt volt, de negativ lett :cry:
Annyira negativ, hogy ilyen sosem volt még :shock:
Csak egy csik volt rajta. Eddig mindig megjelent a második csik amikor csináltam, mégha halványan is, de most semmi második, csak a Control csik. :shock:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


:shock: Márti, nem vagy véletlen terhes???
magdolnam
 
 


Nem tudom Magdolnám! De én nem hinném, ilyen tünetekkel... :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?