Új privát üzeneted érkezett!

Rambóka: bocsi, nagyon fél szemmel olvasok... A Crayola van nekünk is és tényleg tökéletesen lemosható... de én inkább még nem adom Lillának mert a szájába is veszi (van is róla egy állat kép összefirkált fejjel:))))

Tutira nem vagyok terhes, annak lenne jele (a feltételezett PÉ valszeg 12-e és 14-e között lehetett plusz alig voltunk együtt mert korábban a férjem szenvedett a keze miatt stb. utána meg a púpom se kívánta az actiont... )... de azért én is szurkolok, hogy zebracsorda lepje el a topikot :))) Ha ez most PÉ volt és megjön akkor talán a következő ciklusban már adunk egy kis esélyt a dolognak:))) (én tavaszi babára pályázom úgyhogy nyár körül lenne az ideális ha összejönne:)))))

Babancs: fú... azért most beparáztam kicsit a pajzsmirigy cuccos miatt... a hányingerek elég idegesítőek és ha az hipó miatt van... na ebbe inkább bele se gondolok... Megpróbálok időpontot kérni a belgyógyászomhoz... akkor 3-4 hónap múlva lesz vérkép:)

Domiról kapunk még képeket?

Rambóka: Gergőről is... jó régen pakoltál fel róla!!!!
Vendég

(ja... az esti hőt mindig TV nézés közben mérem miután már min. fél órája kussban és egy helyben ülök... a lényeg az, hogy nálam KIZÁRÓLAG PÉ vagy betegség miatt megy fel a nap közbeni hőm... egyébként a kihülés szélén állok... vagyis álltam még Lilla előtt... de azóta ugye soha nem hőmérőztem... tudom, hogy ennek semmi értelme de nálam valamilyen (persze azért megbízhatatlan) szinten tényleg működött... persze ezt csak érdekességképp mértem plusz mostanában azért mert nem találtam a digitális hőmérőt a higanyossal meg nem volt 10 percem reggelente méricskélni viszont furdalt a kíváncsiság a PÉ miatt... )
Vendég

na szóval nem javaslom a módszer követését:)))) (de aki ráér próbálja ki:))))) kíváncsi vagyok a tapasztalatokra:)
Vendég

höhö:))) mégegy laptető:)) tegnap (kedden:))) két laptetőt vittem, ma meg egyet :))))))))))
Vendég

Sziasztok!

Kati!

Asszem Te kérdezted.
Nálunk Pécsett van ingyenes kombinált teszt. Nagyjából még mindig rejtély hogy miért, de valószínű azért, mert itt mindkét kórház oktató kórház. (Halkan jegyzem meg, hogy nem megerősített infok szerint, Szegeden és Debrecenben is ugyanez a helyzet, meg mintha Kaposváron is... de erre ne vegyél mérget!) Mellesleg itt sem reklámozzák és végzik mindenkinek, csak annak aki elég szemfüles, vagy van jó dokija, vagy van egy szemfüles ismerőse, mint nekem Rambóka.

Csakegy!

Előbb utóbb megterhülsz meglásd... ennyi laptetővel. :lol: :lol:
Megszáll a laptető.

Jaj és köszönöm a dícséreteket! :lol:
Vékony? Én?! Ez tök vicces. :lol: De azért jól esett... 8)
Néha ha majd rossz kedvem lesz, rakok fel megint képet és fürdőzöm a dícséretekben! :lol:

Tegnap kolosszális felfedezést tettem kencézkedés közben. Jön kifelé a köldököm... :shock: Az én eddig mélyen ülő, összeszűkült köldököm kijött és tisztán lehet látni az alját. :lol:
Nincs ez még korán? A baba még alig 80 g, az én köldököm meg már nő kifelé... Mi lesz később?! :lol: :lol:

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

sziasztok

ZSIZSIK SZERDA VAN!VÁRUNK A HÍREKKEL! :D DRUKKKKKKK+++++++++

Kép

Kép
lecso

Táblázathoz:
már 35 éves vagyok, és újrakezdtem ezúttal a meforalt 2008 márciusában. Ezt kéne kijavítani, ha lehet.

Gratulálok a két kis aranyos babához :)

(Tegnap kihúzták az egyik 6-os fogam, pocsékul érzem magam, bedagadt tőle a fejem... Megyek sós kamillával öblögetni... Nektek szebb napot!

Vöcsök

Kép
vöcsök

Szép jó "reggelt"!

Pogi! De jó, hogy újra itt :) Miért nem saját néven????? Ne már.... gyere vissza rendesen, plíííííz ;) És tessék mesélni, hogy mi történt veletek mostanában, hol tartotok, stb.

(Nálam csak a met változott: már nem szedem abszolút, majd szülés után kezdem újból...)

Vöcsök: Sajnálom :( Szörnyű lehet... Pihenj sokat és öblögess szorgalmasan.

Zsizsik: Nekem az az olcsó teszt mutatta ki a babát a 10-11.dpo-n 8igaz én nem kaptam szurit...). Tesztelgess, ha olyanod van ;) Én is ezt tettem még jó néhány napig :lol: Drukk, hogy ne a szuri hatása legyen!!!!

Csakegy: Tényleg te leszel itt a következő babás, ha ennyi laptetőt gyűjtesz be magadnak :lol:
Hogy van Lilla szájacskája?

Monee: Az egyik nagykerünkben van egy kismama leányzó. Ő is alapból elég vékony, emiatt az ember azt gondolná, hogy szép nagy pocija van. Hát április végére van kiírva (már csak a héten dolgozik) és nagyából egyforma a pocakunk, pedig nekem szerintem nincs még hatalmas pocakom... :shock: 6 héttel előttem jár és egyforma méretű a pocink, pedig mondom ő nagyon vékonyka... A köldököm meg nekem is valamikor a 15 hét tájékán kezdett el kifelé mozdulni látványosan ;)
Alkalom adtán majd fotózok, már igen csak aktuális lenne. Ma töltttük be a 29. hetet :D

Kép

Kép
bettica

segítség. én nem értem a gyerekemet. egyszerűen nem akar enni. mármint még mindig szenvedünk az evészettel. van ilyen? mármint pár kanállla megy, aztán csak a nyögés. stb....sőt....a turkálás. mindneki azt mondja okosan,hogy ne hagyjma turkálni a kajában :? igaz ma már én is besokaltam ettől :) ugyanis az tetszik neki,higy belenyúl és jön át az ujjai közt a cucc. de szájába nem teszi. semmit sem. a játékait max. néha.....normális ez? vgay még nem "ért" meg az evéshez. vagy mi a szösz??????????

csakegy, ennyi laptető :)

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Helló csajok,

ma reggeli olcsó tesztem full negatív. Már az a halvány alig látható csíkocska sincs, tehát egyértelmű, hogy nálam még tegnap bejelzett a tüszőrepi. Ez 12 dpo, és 14 nappal (ha jól számolom ) a tüszőrepi után. Szóval, nincsenek illuzióim. Már jól kibőgtem magam, most próbálok dolgozni, -elég sok a meló, úgyhogy nem nagyon kell erőlködjek, hogy sok munkám legyen - és próbálok előrefelé nézni. A többit gondoljátok hozzá. Mostanában lesz 3 éve, hogy szeretnénk kistestvért Eszternek. Meddig lehet még újra meg újra összevakarni magát az embernek a porból ???

Na, mindenkinek szép napot, bocsi ,hogy most ilyen önző vagyok/voltam.
zsizsik

Zsizsik :((((((

Rólunk annyit, hogy tegnap voltunk a gyerekdokinál aki majdnem gyerekgyilkosnak kiltott ki amiért egy évesen naponta egyszer reggelire tápszert merészeltem Lillának adni (ugye csúnya a lába, de nem lett rosszabb a tápszer őta, direkt figyelem). Most felírt HA-s tápszert. Lilla rá se hajlandó nézni. Képes volt reggeli nélkül játszani (üvöltés nélkül!!!!) csak, hogy nehogy meg kelljen ennie a HA-s tápszert.

Hogyan tudnám megetetni vele???? (A másik gond, hogy eltűnt a tápszeres cumisüvege - nem tudom mit csinált vele...tegnap reggel az ágya mellett megetettem, az üveget otthagytam és kijöttem... később meg már sehol sem találtuk.. feltúrtuk érte az egész lakást de nincs sehol. Lilla meg nem hajlandó elárulni, hogy mit csinált vele... de hová tud egy ekkora üveget eldugni?????? Most egy Nuby itatót kapott de ezt szemmel láthatóan rühelli... még az is lehet, hogy azért nem akart enni a tápszerből... bár nem valószínű)

Ja. Kullancs elleni védőltás. Megyek a rendelőbe, dokinő sír, hogy felemelték az árát, már 4000 az első szuri 1600 helyett. Mondom OK, ez van, szívás, én azért kérném Lillának. Erre tovább sír, hogy ő mennyit bukott ezen, mert eladta a 4000 Ft-os szurikat 1600-ért... (na ezt most nem értem,.. ha ő 1600-ért vette és közben felemelték az árát akkor miért bukott ezen??? Na meg ki nem xarja le... ). Mondom neki, hogy ez van, kifizetem a 4e-t, kérem a szurit. Ja, az nincs. Mondom OK, adjon receptet. Azt nem ad, mert úgysem kapok sehol, majd őket kell hívogatni, hogy mikor lesz NÁLUK védőoltás.

Na most csak nekem bűzlik itt valami?

Most az egyik ismerőst kértem meg, hogy írjon egy receptet aztán valahol csak találunk védőoltást.

Ja... meg Lilla lába. Na azért is gyerekgyilkosnak vagyok kikiáltva. Vigyem orvoshoz. Mondom, hogy voltam, xart sem ér. A végén kinyögte, hogy igen, tudja. Kapja be. Akkor meg mit szekál????? Végül megadta egy homeopata doki számát de mintha a fogát húzták volna. És azért is gyerekgyilkos voltam amiért képes voltam elvinni a helyi bőrgyógyászat nem gyerek rendelésére ahol kivételesen nem szteroidos krémet adtak. Ja, és kiakadt, hogy hazugság, hogy beutaló nélkül is be tudtam vinni Lillát a rendelésre.

Szóval most új dokit keresek mert ebből a nőből elegem van.

Lilla sem szereti. Úgy rontott rá a szájára, hogy megnézze a fogait, hogy Lilla teljesen kiakadt.

Szerintetek normális, ha az 1 éves kontroll ebből áll?
- Védőnő megméri - ez ugye mindig így van. (74 centi, kb. 7,8 kiló)
- Dokinő 2mp alatt meghallgatja a tüdejét (bodyba benyúlva)
- Dokinő nagy fapálcával nekiront a szájának, hogy megnézze vannak-e fogai (ezt én is megmondtam volna ...)
- Dokinő megkérdezi: lépeget már? Beszél már? Látása-hallása rendben van? (és ha nem lépeget és nem beszél? ha a szülő szerint OK a hallása-látása de közben gáz van???)

Megjegyzem a látás kérdés hülyeség volt mert ahogy beértünk a rendelőbe Lilla azonnal szemügyre vette a plüssállatokat és a képeket, mutogatott rájuk és néha babázott is... de ez nem tűnt fel a dokinőnek.

Hát ennyi. Ez az 1 éves kontroll.

Nem azért mondom, de ehhez minek kellett egy dokinő?????

XVI. kerület közelében nem ismer valaki egy normális és nem maroktartós gyerekorvost??? (a miénk csak addig kedves amíg pénzt remél... tőlünk még egy fillért sem kapott azért ilyen rohadt tahó)
Vendég

Dimet: hagyd turkálni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Max. egy-egy kajálás egy óráig is eltart majd.

Ez neki nem játék, komoly munka.

(csak vannak akik szerint ha a gyerek nem nyomja két pofára a kaját akkor játszik vele és el fog romlani... ez baromság... szerintem a gyerek ezzel is tanul!!!! Adjál neki egyszerre sokféle kaját, hagy válogathassa ki belőle ami tetszik neki... Lilla pl. első körben mndig a bébirépát eszi ki mindenből, utána jön a borsó, utna a rizs és a többi... ja, a hús is az elején szokott fogyni... a végére általában mindent befal)
Vendég

(na jó, Lilla is disznólkodik néha... olyankor a "felesleges" kajákat egyszerűen leszórja a földre... de nála onnan szoktam tudni, hogy tele van vagy nem ízlik a kaja... de legalább kipróbál mindent... pl. a HA tápszert amivel ezt követően a gumikutyát etette csak:))))))
Vendég

Zsizsik: :( Lehet még itt + teszt csak ki kell várni a végét. Ha van hozzá lelkierőd, akkor hagyd most ezt a tesztelést a fenébe és a hétvégén majd eldől minden... Én még azért drukkolok neked ;)

Csakegy: Nem lehet, hogy a dokid drágábban akarja átadni az olcsón szerzett védőoltást? Esetleg valahonnan tudott még szerezni olcsón oltást és azt akarja most tovább adni igen szép haszonnal... Reméljük, hogy nem ez van, minden esetre elég gyanús, hogy nem akart receptet írni... Mondjuk az alapján, amit leírtál a dokiról, én is nagy ívben kerülném. Biztosan találtok egy sokkal kedvesebb dokit a környéken ;)

Kép

Kép
bettica

Zsizsik, sajnálom :cry:
Vendég

Lányok,

egy kérésem van: egyik legdrágább barátnőmnek szeretnék segíteni. A kislánya születésétől kezdve egy "pingvines" takaróhoz ragaszkodott, azt vitte mindenhová magával, azzal aludt. A kislány már 9 éves lesz lassan, de a pingvines még mindig a legfontosabb tárgy volt az életében.
Egy szerencsétlen helyzetben ellopták tőle a kis hátizsákját, amiben a pingvines is benne volt. A kislány azóta vígasztalhatatlan, hetek óta siratja a takarót, szabályosan gyászolja. A szülei reménytelenül keresnek egy hasonlót, ha már az eredetit nem kaphatják vissza. Ha esetleg valakinek van ilyen takarója, és meg tudna válni tőle, vagy van tippje, hogy még hol lehet ilyet kapni, hihetetlen nagy szívességet tenne vele.
A képet csatolom. A takaró három színű, a képen a rózsaszín és a kék látszik, a harmadik szín a zöld. Ezekben a színes csíkokban egymás mellett fehér állatkák vannak. A másik oldal fehér, ott pedig színesek a kisállatok.
Előre is nagyon köszönöm, ha tudtok segíteni, priviben írjatok légyszi,azt rögtön megkapom.

Kép

Itt még csak pár hónapos az azóta 9 évessé cseperedett kislány
zsizsik

zsizsik: nekünk sajna nincs (van egy hasonló de azon kacsák vannak), de mindenképp tedd fel az index felesleges gyerekholmis topikjába is, hátha!!!
Vendég

Zsizsik, sajnálom :cry: :cry: :cry: De amíg nincs piros addig nem szebad feladni!!! Én továbbra is drukkolok Neked nagyon!

Monee, Monácskáról van valami híred? hazaengedték őket?

Kép

Kép
anyoooka

Anyoo!

Reggel írtam nekik egy sms-t hogy mizu, megy-e a szopi, de nem válaszolt. Zaklatni nem akarom, gondolom ha esetleg nem megy a szopi, akkor most még én kellek neki púpnak a hátára az érdeklődésemmel...
Ha ír választ, jövök majd vele. De remélem este már otthonról ő is tud jelentkezni! :wink:

Zsizsik!

Ő izé?! Hogy csináltad a tesztet? Rendesen ahogy kell, 10 perc után eldob és sír? :?
Én is a netes occsót használtam és még a 14. dpo-n is, csak jó 20 perc múlva lett zebrás. Konkrétan 10 perc után felcsesztem a polcra, hogy jóvan, nem érdekel, és amikor egy óra múlva visszakukkantottam rá már zebrás volt. Nem feladni amég nem jön a mensi! :wink:

Monee

Monee

monee85

Hm......Monee...... belestél az ablakon reggel ?? :lol:
Pontosan így volt. Illetve a szivet tépő zokogás a kocsiban volt, még jó, hogy a férjem vezetett.
Na jó, akkor kitúrom a szemétből ma este, megnézem, mi a délutáni állapota. Bár nem sok bizodalmam van már. De már lenyugodtam. Már azt is kitaláltam, hogy hogyan lesz nekem mégis áprilisban is clostyzásom.
zsizsik

Zsizsik!

Az sem jó ám, hogyha most esetleg zebrás... mert ugye hivatalosan a sok állás elvileg adhat fals eredményt. Szóval semmi sem jó. :lol:
Még jó hogy a Férjemnek nem árultam el, hogy mennyit állt a teszt, mert akkor még jó pár hétig nem hitte volna hogy baba van. :lol:

Ha most nem, akkor hajrá neki az április!!!!
Decemberben is megint kell PCOS baba. :wink:

Monee

Monee

monee85

Zsizsik!
Ha esetleg megnézed a másik topikban a görbémet, látod, hogy hasonló volt a reggelünk. :cry: (Bár nekem a teszt meg sem fordult ezek után a fejemben) De én annyira kivagyok, hogy sírni sem tudok.Olyan "semmi nem érdekel, minden értelmét vesztette" érzésem van.Monotonon csináltam egész nap a dolgom, mint egy gép, fel sem lehetett volna húzni semmivel.Pedig az pl.tegnap még nagyon érzékenyen érintetett, hogy apukám be akart fizetni májusban egy 5 napos gyönyörű erdélyi kirándulásra, és nekem pont azon a hétvégén lesz továbbképzésem!Hihetetlen, hogy lehet valaki ilyen peches! :( Mivel vidítsam fel magam?????????????

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Dimet!

SOS kérdés: Chamomillából a CH15-ös kell fogzásra?És milyen adagolásban? És vízzel higítva?
Gyermek több fogat növeszt egyszerre,tegnap este hőemelkedés is volt, a lánc erre már kevés,de azért maradnék a homeopátiánál, mint a gyógyszer.
ezoterike

Hi!

Zsizsik!
Én még bízok!!

Monee!
Eszedbe ne jusson most a kilókkal foglalkozni!! :D
Sitty -sutty lemegy a nagy nap után!! :D Így képről nézve olyan alkat vagy mint én. :D
Csini pocid van! :D

Kép
lara26

Monee, már itthon vagyok, megnéztem, és továbbra is teljesen negatív. Hát, evvan. Közben azért eszembe jutott, hogy anno a kisfiammal mikor terhes lettem, valami 34-35.cn-on mutatta ki a teszt először, úgyhogy adok további 0,01 % esélyt a dolognak..... tényleg amig nme jön meg, addig még nem keseredem el teljesen.... Ááá, már nem is, már mostanra össze is kaptam magam. Az már nagyon megy.
Zazzy, :cry: , javaslom hogy hagyjuk itt a topicot, és vonuljunk át a Száni club topicba, az kicsit lentebb van...... :wink: Á, csak vicceltem. Tudom, milyen állapotban voltál ma, mert én pontosan ilyenben voltam, csak aztán magával ragadott a munka. :roll: :evil:

Elárulok egy titkot..... láttam Monácskát itt a babaneten....! Monácska, ha van erőd, kedved, írj !!! Információra éhesen csüngünk szavaidon....!! hogy vagytok, hogy ment a szülés, milyen Nóri, KÉPEEEEETT !!!!! :lol: :lol:
zsizsik

zsizsik, zazzy!!!! a remény hal meg utoljára! könnyű ezt mondani....de nagyon nagyon drukkolok. vagy most vagy később lesz ott baba!!!! zsizsik, talizzunk.

és kellene már egy mini tali is!! hm?

ezo, írtam privit.

itt ma is nyűg!!!!!!!!!!!! de még mindig nem jött ki az a fránya fog.
du. már feladtam, csak tápot adtam. semmi pépes cucc.

Kép

dimet

Hello!

Monácska??????!!!!! :D

Zsizsik!

Sajnálom, csak egy tipp volt. Remélem nem lesz nagy csalódás már ez után. :wink:

Lara!

Jah, nem érdekelnek a kilók. Csak azért rötyögtem, mert én minden vagyok csak vékony nem, max. a ruha ápol és eltakar. :D
Annyit eszek amennyi jól esik, ma pl ettem csokit is, mert épp azt kívántam, szóval tényleg nem érdekel.

Az előbb voltam dokinál.
Minden okés van, a baba a "gagyi" UH szerint valamennyivel nagyobb, mint 16 hetesen kell lennie, de nem izgat. :lol: Kijönni úgyis akkor fog, amikor ő akar.
Az első percben kicsit meg volt illetődve a drágám, de utána olyan mocorgást rendezett hogy alig tudta lefényképezni a doki. :lol: Féloldalasan fejjel lefelé lakik most, a jobb oldalamnál van a lába. Nem is csodálkoztam, mindig jobb oldalon megy a matatás. :D
Méhszáj zárt, bár ma eléggé fájt úgy mensisen mind a hasam, mind a derekam. Ennek következtében MagneB6 parkoló pályán, kaptam én is MaCi-t (Kavicska után szabadon). 3*1 hajrá. :lol:

Monee

Monee

monee85

Sziasztok!

Zsizsik szomorú vagyok de még drukkolok és bízok!
(az én tesztem is később lett pozitív inszem utáni 13.napon,a wc-ben hagytam és szomorkodva az ágyba bújtam aztán a férjem közölte,hogy második csík is van haloványan a teszten...)

Mona hazaértetek??

Ezoterike veletek mi újság???
Sikerült beszélnetek?

Pogi köszi a táblát! De RÁD is kiváncsiak vagyunk!!!!!!!!!!!!!!!!!

Afp és kombinált teszt, nem is tudom Norkával értek egyet, gondolkodtunk a mostani afp után, hogya következő babánál nem kérjük (itt leveszik a 16.héten szó nélkül az afp, hcg, papp-a,sp1-ra a vért..de minek? legalább normálisan csinálnák)
És sztem a szülők elhatározása a döntő, ha a pocakban lévő babát semmi módon nem akarják "zaklatni" nem érdemes levetetni sem...
de ez az én véleményem...
Vendég

Zsizsik!
Nekem megjött.De legalább nem idegelem magam tovább.Teljes erővel a következő hónapra gyúrok! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Zsizsik sajnálom :( ,de talán ....Hátha csak korai volt még!

Kincs csini pocak!!!És hogy meg nőt :shock: Igaz közben rendesen eltelt az idő is :D

Kép

Kép
lecso

zazzy! :cry: de volt gyönyörű pé-d és elkezdtél működni! és szép szabályosan megjött!!

zsizsik neked még mennek a szurkok!!!! Hívj fel valamikor ha van kedved!

rami péntekről tudsz már valamit? Anyukád jobban van?

Kincs lebuktál!!!! Kiskincs kisfiúúúúúú!!! :wink: 8) :lol:

Kép

Kép
rejo

Zazzy!

Igazad van, ez a jó felfogás, úgyis egyre közelebb leszel már ahhoz, mikor összejön.(mert ugye távolabb nem kerülhetsz, az kizárt :D )

Zsizsik!
Sajnálom,de Neked is azt mondanám, mint Zazzynak!(de még ne add fel!)

Dimet!
Válaszoltam, és köszike!

Kincs!
Csini a pocid!És a babaszoba is nagggyon szép!Nekem is ez a márkájú babakocsim volt-van, ezt árulom most a neten.

Rólunk!
Megy a foggyártás ezerrel :D Ma azért már nyugisabb nap volt, most elaludt, remélem nem lesz hasonló éjszakánk, mint tegnap, mert már jó lenne aludni.
ezoterike

kincs, ledöbbentem!!! jó nagy lett a pocakod! de nagyon tuti ám!!!csini vagy nagyon!!!!! kisfiú? hm. vagy kislány :D

rejooo, mizujs van veletek?

k.ir? vajon mi van velük?

és okr még mindig el van tűnve.

Kép

dimet

zazzy, sajnálom. de azért jobb,mint a bizonytalanság. új hónap, új esélyek!!!! tessék rágyúrni! és nem csak a lehetséges pé-kor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

dimet

Sziasztok!

Zazzy: itt is :cry: :cry:

Kincs: én is fiúra tippelek :wink:

Zsizsik: még nincs veszve semmi míg nincs piri!!!!

hajni...
Budaörs

Sziasztok!
Én még mindig csak olvasó üzemmódban.

Vöcsök!
Rambóka majd kijavít, ha hülyeséget írok, de foghúzásnál nem öblögetünk, nem szívogatjuk. A lényeg, hogy benne maradjon a véralvadék. Ha kiesett, akkor be tud gyulladni, irány a fogorvoshoz vissza, fog beletenni valami fertőtlenítős gézcsíkot.
Jobbulást! (Ja a duzzantatot lehet jegelni, 2 percig hűteni, aztán 10 percig szüneteltetni. Jó rá konyharuhába csomagolt mélyhűtött zöldborsó, az jól fel tudja venni az arc formáját.)

Mindenkinek gratulálok az erdeményeihez, akik pedig még várnak a csodára, kitartás!!!

Vera
verus81

Dilemmáztam, hogy most lincselés lesz-e ha berakok egy fényképet...

Vazze... egy peteérésem volt a szülés óta...

Szóval....

Nem bírtam és teszteltem egyet...

Vazze... vazze... vazze.... meg vazze....
Vendég

CSakegy ???CSak nem???Gratulálhatok???
Vendég

(franc... azt se tudom mikor volt peteérésem... mondjuk max. 3 esélyes a dolog... asszem)

Kérdés a dokilányokhoz: az egyik esély aznap volt amikor a férjem CT-zték (ld. CT plusz kontrasztfolyadék)... a másik kettő pedig ugye nem sokkal utána... Ez okozhat fejlődési rendellenességet vagy ha gond lenne úgyis elmenne a baba?????? (a CT-nél szerintem még nem lehetett PÉ mert utána napokkal is pozitívat mutatott az LH teszt az meg már nem lehetett volna... nem????)

Vazze... hát erre nem számítottam....
Vendég

:shock: :shock: :shock: :shock:
KÖVETELJÜK A KÉPET!!!!!!
lincselés nem lesz! :D
:D :D :D :D :D

Ezoterike ugye nem azért árulod a kocsit mert rossz? :shock:

Köszönöm a pocakdicsiket :oops:
Vendég

Egyébként amikor írtad Csakegy,hogy a férjed balesete miatt ez a lehetőség kilőve valamiért egyik kedves topiktársunk nagggyon hasonló esete jutott eszembe....
:lol: 8)
Vendég

Kincsecske!

Hű de szép nagy formás poci! És gyönyörű a gyerekszoba. Azért a pelenkázóért irigykedek is, jól látom, hogy a fejnél is párnás? Domi mindig beveri a fejét a falba. Ha meg párnát rakok oda, azonnal elveszi onnan. :lol: Nagyon designe-os a babakocsitok is. Öröm lesz csodakiskincsnek megérkeznie oda. :wink:

Csakegy!

Ez most nagyon kétértelmű volt. Ne csigázz, most mi van? :shock: :?:

Zsizsik! Zazzy!

Sajnálom, hogy nem vagytok a topon. :cry: Fel a fejjel!

pingvines takaró:
szegény kislány..na meg aki ellop egy ilyet, milyen ember??
Nem lehet tudni, hogy honnan vették? Esetleg a gyártót meg lehetne találni, vagy neten ilyesmit keresni.

Ezoterike!

Nyugisabb éjszakát kívánok, remélem meglesz! :wink:

Monee!

Pihenj sokat, a MaCi biztos segít majd. Én is "végig" azt szedtem.

Kép
babancs

Kincsecske, hatalmas a pocakod!!! :lol: :lol: :lol:

Csakegy, kérjük azt a képet :!: :!: :!: :!: :!: :wink:

Kép

Kép
anyoooka

Csakegy! Hát most én katapultáltam a székből! :lol:
Tudod már, miért mondják, hogy "Kéz- és lábtörést!" ? Mert szerencsét hoz! A mi esetünkben babát! :wink:

No hol az a kép?

Kincs, ez a pocak borzasztóan fiús. :shock: Annyira előrefele megy, hogy csak na! Nagyon édes!

Zsizsikem! Csak nem vártad meg a hétvégét. 8) Türelmetlen voltál most nagyon (de megértelek). Ne feledd azért, hogy az ilyen Clostys próbálkozásoknál, terminált akcióknál nagyon ritkán sikerül elsőre... és még másodikra sem nagyon. Nem véletlen, hogy ezekből fél évet szoktak előirányozni. Fel a fejjel, átjárható vagy, apa eredményei jók, nagyon szépen reagálsz a Clostyra, egy kicsit több türelemre van szükség, ez még csak az első próba volt... (és még el sem dőlt).
Egyébként a szonográfusos cikluskövetés nemsokára megvalósul az MM-ben, ami leegyszerűsíti a dolgot (gyakrabban, olcsóbban stb.).

No, nálam a kombinált teszt dolog eldőlt... :? ma voltam L.dokinál (Dimet ezt most ne olvasd :lol: ), és kapásból mondta, hogy menjek az Istenhegyire, csináltassam meg. No hova fejlődik a világ, Boginál ezt még nem forszírozta. Úgy megyek mintha a fogam húznák (2 hét múlva), de legalább 2 órán belül van eredmény...
Vendég

Látom, itt nagyon pörög az élet. :) Kábé féléves lemaradásom van, csipegetem fel az információmorzsákat....

Kép

Képurl]
espero

norka, nekem is anno ezt mondta. hogy ők a legjobbak. mármint uh-ban is. vagy a másik, a bartókon. egyszer egyiken, másszor másikon voltunk :)

CSAKEGY. BASSZ... :lol: HUN VAN MÁR AZ A KÉP!!!!!!

zsizsik, norka szépen megfogalmazta!!! igen, a lényeg, hogy mindne okés. és a clostizás sem jön össze rögtön!! de még hátha....(annyira szeretném. annyira)

Kép

dimet

Kép

Ez olyan durva... talán 2 hete a fél fejem be volt dagadva úgy begyulladt a csonthártya... erre... vazze...

Skacok... utoljára kb. 2 éve voltam rákszűrésen... tök ciki lesz odasomfordálni a dokimhoz... ha egyáltalán megvan még... a belgyógyászról nem is beszélve... (mondjuk várok még 2 hetet mert addig sok minden történhet... túl érzékeny ez a teszt, asszem 10-es... ez a csoportosan rendelt teszt )
Vendég

Ez szép!Gratulálok!

Espero,Sárának boldog szülinapot!
Vendég

Csakegy, ilyen tesztem nekem kb. a 15-16 dpo-n volt, ez tuti hogy minimum 4 hetes terhesség!!

(Onnan tudom, hogy megvan az összes... és most hasonlítgatom...)
Vendég

WOW!WOW!WOW!

(lehet nekem is kéne csinálnom....mert mostanság túl sokszor van hányingerem, és mensi sehol. és szurkál pár napja a hasam :lol: hülye laptető.... :lol: )
CSAKEGY, grat :) de csak halkan. :) jujjuj. ki lesz a párod??????

Kép

dimet

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?