Zsizsik
(((((
Rólunk annyit, hogy tegnap voltunk a gyerekdokinál aki majdnem gyerekgyilkosnak kiltott ki amiért egy évesen naponta egyszer reggelire tápszert merészeltem Lillának adni (ugye csúnya a lába, de nem lett rosszabb a tápszer őta, direkt figyelem). Most felírt HA-s tápszert. Lilla rá se hajlandó nézni. Képes volt reggeli nélkül játszani (üvöltés nélkül!!!!) csak, hogy nehogy meg kelljen ennie a HA-s tápszert.
Hogyan tudnám megetetni vele???? (A másik gond, hogy eltűnt a tápszeres cumisüvege - nem tudom mit csinált vele...tegnap reggel az ágya mellett megetettem, az üveget otthagytam és kijöttem... később meg már sehol sem találtuk.. feltúrtuk érte az egész lakást de nincs sehol. Lilla meg nem hajlandó elárulni, hogy mit csinált vele... de hová tud egy ekkora üveget eldugni?????? Most egy Nuby itatót kapott de ezt szemmel láthatóan rühelli... még az is lehet, hogy azért nem akart enni a tápszerből... bár nem valószínű)
Ja. Kullancs elleni védőltás. Megyek a rendelőbe, dokinő sír, hogy felemelték az árát, már 4000 az első szuri 1600 helyett. Mondom OK, ez van, szívás, én azért kérném Lillának. Erre tovább sír, hogy ő mennyit bukott ezen, mert eladta a 4000 Ft-os szurikat 1600-ért... (na ezt most nem értem,.. ha ő 1600-ért vette és közben felemelték az árát akkor miért bukott ezen??? Na meg ki nem xarja le... ). Mondom neki, hogy ez van, kifizetem a 4e-t, kérem a szurit. Ja, az nincs. Mondom OK, adjon receptet. Azt nem ad, mert úgysem kapok sehol, majd őket kell hívogatni, hogy mikor lesz NÁLUK védőoltás.
Na most csak nekem bűzlik itt valami?
Most az egyik ismerőst kértem meg, hogy írjon egy receptet aztán valahol csak találunk védőoltást.
Ja... meg Lilla lába. Na azért is gyerekgyilkosnak vagyok kikiáltva. Vigyem orvoshoz. Mondom, hogy voltam, xart sem ér. A végén kinyögte, hogy igen, tudja. Kapja be. Akkor meg mit szekál????? Végül megadta egy homeopata doki számát de mintha a fogát húzták volna. És azért is gyerekgyilkos voltam amiért képes voltam elvinni a helyi bőrgyógyászat nem gyerek rendelésére ahol kivételesen nem szteroidos krémet adtak. Ja, és kiakadt, hogy hazugság, hogy beutaló nélkül is be tudtam vinni Lillát a rendelésre.
Szóval most új dokit keresek mert ebből a nőből elegem van.
Lilla sem szereti. Úgy rontott rá a szájára, hogy megnézze a fogait, hogy Lilla teljesen kiakadt.
Szerintetek normális, ha az 1 éves kontroll ebből áll?
- Védőnő megméri - ez ugye mindig így van. (74 centi, kb. 7,8 kiló)
- Dokinő 2mp alatt meghallgatja a tüdejét (bodyba benyúlva)
- Dokinő nagy fapálcával nekiront a szájának, hogy megnézze vannak-e fogai (ezt én is megmondtam volna ...)
- Dokinő megkérdezi: lépeget már? Beszél már? Látása-hallása rendben van? (és ha nem lépeget és nem beszél? ha a szülő szerint OK a hallása-látása de közben gáz van???)
Megjegyzem a látás kérdés hülyeség volt mert ahogy beértünk a rendelőbe Lilla azonnal szemügyre vette a plüssállatokat és a képeket, mutogatott rájuk és néha babázott is... de ez nem tűnt fel a dokinőnek.
Hát ennyi. Ez az 1 éves kontroll.
Nem azért mondom, de ehhez minek kellett egy dokinő?????
XVI. kerület közelében nem ismer valaki egy normális és nem maroktartós gyerekorvost??? (a miénk csak addig kedves amíg pénzt remél... tőlünk még egy fillért sem kapott azért ilyen rohadt tahó)