judit és pété: örülök, hogy megnyugodtatok, Milánnal én is hasonlóképp voltam, csak később adtam neki pótlást. Nekem azért volt kevesebb tejem, mert pár hetes volt Miló, mikor visszamentem az egyetemre. Ott ugye csak WC-ben fejtem, az meg nem volt elég. 4 hós koráig csináltam, a végén táp lett. Engem lelkileg teljesen kikészített, de aztán megnyugodtam és nem volt vele soha semmi baj. Pété, amikor írtad, hogy zseni is lehet, aki tápos, most nem találtam, pedig idézni akartam, szóval akkor egoista módon magamra gondoltam, hogy tápos csirke vagyok, de az IQ-m átlag feletti
szóval hajrá!!!!!!!!!!!!!!
kolyok, édes a kis pocikád, most már neked sincs sok vissza, sokat gondolok rád!
nekem a sebem egész jó, már nem fáj úgy. csak dagi vagyok, de a 110-es mellbőségem kompenzálja
megpróbálok gyakrabban bekuksizni, szülésstoryt írni, de még nehéz a gép előtt ülés.
ja, aki akar szopipárnát, nagyon ajánlom, szuper!!!!!!!! és 3900 Ft-ért találtam!!!!
pusszantás
ui: Feri, Lilla-Niki hasonlóság egyszerűen hihetetlen, anyukám is csak nézett, mintha ikrek lennének!!!
Milán egyfolytáben puszilgatja Martint, olyan édi. ja, tárgyalás holnap lesz...