Új privát üzeneted érkezett!

most vettemészre a feliratomat, hogy Maszat
már készen áll, hogy kijöjjön a világba :)

hát hajrá, kicsim, gyere, búj kis, csodaszép havas tájat láthatsz :)
és a szüleid is nagyon várnak ;)

Kép

Kép
kolyok28

Kölyök, még két napod van! Én drukkolok, hogy Neked is összejöjjön a 28.-a!!! :lol:

KépKép
KépKép
mni

köszi Mni, én is ezt mondogatom Maszatnak, hogy a 28. milyen csodás nap lenne.
De a 29. is jó lenne, ugyanis anyukám, apukám és én is 29dikén születtünk :lol: és igy a férjemnek lenne esélye megjegyezni a 29-et, mert mindig eltéveszti :roll: :lol:
De az április elsejének is vannak szurkolói :lol:

de nekem a péntek lenne a legszimpatikusabb :)

Kép

Kép
kolyok28

tegnap nézegettem Lillababa fotóalbumát! olyan tündéri!
És volt egy kép, ahol állsz, és nem nagykabátban! Teljesen ledöbbentem milyen jól nézel ki!!! Szval le a kalappal előtted! :) Szeretnék én is igy kinézni majd.... de most szinte hihetetlen a gondolat, hogy valaha is a mellem előrébb lesz mint a pocakom... :roll: :lol: najó, ez túlzás, de hogy normális hasam lesz.... ez olyan furi gondolat... ;) szval csini vagy ;)

Kép

Kép
kolyok28

Sziasztok!

ZsU! HATALMAS GRATULA NEKTEK!!!!!

Tegnap meglátogattuk Mártiékat. Jól vannak, a pici nagyon édes!!!! Van egy képem is, majd hozom. Ha minden igaz holnap mennek haza.

Nálunk is lassan RISKA szindróma van. Nem tudom mi lesz!!!!!!!
Kezdek én is aggódni, hogy nem lesz elég a tejcsi.

Lexa! Linocs! Lusie!
Nagyon aranyosak a babák! Olyan jó nézni őket, meg persze látni, hogy mekkora lesz kb a miénk is ennyi idősen.

Kölyök!
Nemsokára nálatok is itt a pici! Lassan mindenki odaát állapotba kerül!!!!

Juditkecskemét
Ennek a picifiúnak hatalmas haja van! El vagyok rajta csodálkozva!

Kép
Kép
tündérmanó27

Kép Kép Kép

Kép
Kép
tündérmanó27

Egy pár kép, ha nem gond :))))

Kép
Kép
tündérmanó27

Csak hogy lássátok, nálunk sem fenékig tejfel: ma a "csakazértsemalszomegyóránáltovábbbármitcsinászanyabebebe" nap van :(
linocs

És mindezt csak azért csinálja, hogy bebizonyitsa, ő is emberből van... Andris reggel fél nyolckor kelt, azóta egyszer elbóbiskolt 10 percre... hol is van a garanciális gyerekek visszaváltója??? :lol:

Mzx, kipróbáltam a kiscsibét... első párnál a aszáját is eltátotta, nem is csodálom. Aztán égtelen üvöltésbe kezdett, egyetértettem vele... aztán egy cumisüveggel befogtam a száját :lol:

Na, megyek, mert megint sir

Kép

KépKép
eszterxx

[quote="linocs"]& írta:linocsquot;csakazértsemalszomegyóránáltovábbbármitcsinászanyabebebe" nap van :(

Tegnap Lilla is ezt csinálta, de 10 percnél tovább nem aludt... :lol: Cserébe éjszaka csak 2x1 órát volt fent :D

KépKép
KépKép
mni

csak halkan jegyzem meg: már több, mint egy órája alszik :) :) :)
linocs

Bocsi, de csak sebtében tudtam visszaolvasni, sőt már most is beindult a lármagyár!!!!

Judit,
a "végigpicsogtam" azt jelenti, hogy bőgtem, mint a záporeső!!! A kórházban végig nagyon tartottam magam, és amint kiléptünk az ajtón, beültünk a kocsiba, eleredtek a könnyeim - annyira vártam már azt a pillanatot!!

A fürdéssel mi is bajban vagyunk, eddig még mindig végigüvöltötte, olyan, mintha nem szeretne, sőt kifejezetten utálna meztelen lenni...a kis szemérmes Erzsók...abban bízom, hogy majdcsak megszokja vhogy.

Fejés:
van, hogy 20at van, hogy 140et fejek le, igazából nem tudom, mitől függ...én mindig szopi után fejek (már ha nincsenek vendégek, vagy egyéb akadályozó tényező), eddig éjszaka is lelkiismeretesen, viszont ma kihagytam - annyira hulla voltam a tegnapi naptól, és lám, összességében uannyit lefejtem, mint máskor egész nap!!

Bosek:
Voltál motorozni??? IRIGY-IRIGY! Nekem ma kerül haza a motorom, eddig másik garázsban volt télire, és ha szép idő lesz, biztos el is megyek egy félórára..Muszáj kikapcsolnom, annyira hiányzik már!!

És nagyon köszi mindenkinek a büfizéssel kapcsolatos tapasztalatokat, próbálkozom felváltva ezzel is, azzal is, remélem hosszútávon beválik valamelyik technika!

KépKép
kmanna

Micsoda csend van a fórumon!

Nagyjából sikerült visszaolvasni az elmúlt 5 nap termését, deazt nem ígérem, hogy reagálni is tudok...

Legfőképpen mégegyszer gratulálok minden megszületett babához mégegyszer. :D

Juditok, Pété!
Tudom, hogy nem vigasztal benneteket, decsatlakozom hozzátok a szoptatási nehézségekkel küzdők sorába. :cry:
Semmi nem reménytelen, de mi is többproblémával küzdünk az első naptól fogva, de sajna ez így volt a nagyokkal is. Nehezen fogadtam el én is a tápszer tényét, de reménykeltőnek: a ányom mégis 11 hónapig jutott anyatejhez. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Szüléstörténeten még kotlok, de lesz. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

[quote="pumperka"]
írta:
pumperkaLegfőképpen mégegyszer gratulálok minden megszületett babához mégegyszer. :D

:wink:

Na ez baromi értelmes. :?
Valamiért fáradt vagyok. :?:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Fürdés: nálunk 3 hete már nagyon szeret fürdeni, az első 3 hetet végigüvöltötte. Onnantól már csak nyöszörgött, amikor szolgálatba állítottuk a hősugárzót. Jól befűtünk, és a mosógépen megy a vetkőztetés-öltözés. Most így teljes csendben megy a fürdetés, ebből azt a következtetést vontuk le, hogy bizonyára nagyon tetszik neki. :)

Szerintem fázós tipus, mint én, ha 1 órán keresztül ordít, akkor sem izzad meg. Erik az 2 perc múlva csurom víz volt, állandóan át kellett öltöztetni.

Kép

Kép
mzx

Sziasztok!

Mostanában ritkán vagyok, de ennek az az oka, hogy a kiscsajom minden délutánt végigüvölt, és este/éjjel is csak másfél órákat tudunk aludni, ugyhogy mind a ketten apával készen vagyunk, mint a zacsis leves!
Remélem lesz ez még jobb is!
Most éppen alszika kis drágám, azért is tudok gyors bekkukantani!
Na megyek megpróbálok visszaolvasni, mert nem vagyok képben!
Vendég

Sziasztok!
Benevezek én is a hasonlóság versenyre!!!!!!!! :D :D :D
Az első képen Nimród van, a másik kettőn Levente ugyanennyi idősen. Szerintetek is hasonlít??? :wink:

Kép Kép Kép

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Pumperka!
Nekem lassan nem a tej mennyiségével van a baj, hanem azzal, hogy Nimród 150 grammal sem elégszik meg, pedig annyi már összejön a két ciciből....

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Sziasztok!
Megérkeztek a képek a csöppségről!
Szerintem gyönyörű!!!!
Tehát: BEMUTATOM VIKÓT!!!!!! Kép Sziasztok! Kép Megérkeztem!!!
Vendég

Judit(kmét).!

Igen, értem az se lehet könnyű, ha extra nagy étvágyú a gyerkőc. Valószínüleg nekünk sok is lenne a 140...
Az én tejem meg valószínűleg még elég lenne egy 2,5 kg-os babának. Szóval a tej mennyisége csak a baba függvényében mérhető. :? A korházban a szobánkban egy 2,4 kg- os baba ette a 20 ml-eket, és tök elégedett volt, és még a súlya se esett, csak egy picit.
A hasonlóság tényleg félelmetes nálatok is.

Zsu!
Aranyos, formás Vikó nagyon! :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Mni!

A kis Lujzit azért vitték le a koraszülöttre, mert két nap alatt 130g-ot vesztett a súlyából és folyamatosan bukott vissza! Ez talán annak is betudható, hogy eleinte nem tudtam szoptatni, mert a szülőszóbáról is elvitték, mert komplikációk adódtak(velem), késöbb pedig az én állapotom miatt nem adták ki a babát!
Vendég

Judit, tényleg nem semmi, kiköpött Levi !! :)

[b]Pumperka[/
b], és neked mennyit sikerül szoptatni?

nálam fixen beáll, hogy félórás fejéssel 20 gr jön ki :( ez nem mozdul sehova.
ez azok után, hogy eszem : MoreMilk, Urtica Urens-et, iszom Laktoherbet, napi 4 liter vizet és néha még alkoholmentes sört is
hát ez van. naponta összejön 120 gr kb ha bírok még éjjel is fejni...
azt mondta a gyerekorvos, hogy persze jobb mint a semmi...

Zsu, tényleg gyönyörű Vikó!! már összekarmolta szegény az arcocskáját?

én már lassan másodszorra fogok manikűrözni Eszternek, úgy nő a körme, hogy ihaj, de legalább nem karmolássza magát

fürdetés - új technikával dolgozunk, fele kaja fürdetés előtt, ettől lenyugszik de nem lesz tele a poci, hogy kijöjjön, másik fele utána...

mzx, én is kiscsibéztem ma már :) terjed a kór...
nekem dallamban valahogy nem jön ki az a sor, hogy azt amit a nagy csak kicsibe... de sosem voltam jó énekből...

KépKép
judit18

Tündérmanó! Zsu!
Szépek a babáitok!!!Köszönjük a képeket!!!

Nekünk is pont ilyen zokni volt a Nimi kis kezén....
Azóta sem jutottam odáig, hogy levágjam a körmét...

Mindenki tegyen fel képeket, olyan jó nézegetni.
Tand Grétijét én is meglestem nagyon gyönyörű...
Aranykavics babáját nem találtam..
Remélem ide is visszatérnek, és nem bántottuk meg őket semmivel :( :( :(

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

viszont képzeljétek, nem akarom elkiabálni, de kezdünk beállni egy jó kis rendszerre, szinte óraműszerűen 3 óránként eszik, utána kis ébren nézelődés kb. fél-1 órát, utána kb negyed óra alatt el tudom altatni és alvás a következő etetésig...
és ma ez végig így volt...

a hátulütő továbbra is cumikérdés, ha nem alszik mélyen akkor nyöszörgés majd sírás ha kiesik és azonnal nem rakom vissza a szájába

persze Attila szerint neki így szupi, hiszen itt vannak a rabszolgái akik ugrálnak, hogy visszategyék a szájába... :)

KépKép
judit18

Minden kismamának, friss anyukának nagy nagy gratula a csöppségekhez! Sajna már nem tudom név szerint követni, de mindenkinek jó egészséget, boldogságot és sok-sok tejcit kívánok!

Kölyök!
Tényleg nagy már a pocid, és én is szóritok, hogy összejöjjön a 28-a!

Zsu!
nagy-nagy gratula Viko babához, szép nagyra nött a hasidban! Nagyon aranyos baba!

Fürdetés kérdése: mi elöbb fürdetünk, utánna eszünk! A mi kis drágánk szeret fürödni, vetköztetésnél üvölt, de ahogy a fürdővizbe ér a lába, és elkezdem mosdatni, megnyugszik és szépen türi, nézeget! Ennek nagyon örülök, bár így is sokat sír!

Bosek!
De jó, hogy voltál már motorozni! :D :D :D Kell egy kis kikapcsolodás!

Mindenki, aki még "növeszti a hasát", megy a sok +++++++++++++++, hogy már ti is karotokban tartsátok a kis drágákat!!!!!

Na megyek, mert ugy látom ébredezik a kis drágám, és készülünk a fürcsire!!!!!!
Vendég

Sziasztok!
Elfelejtettem az előbbi hozzászólást aláírni!
Szilvi voltam!
Zsu és a baba pénteken jönnek haza!!!
Pussz minden mamának és babának!
Vendég

Zsuzsófi! Holnap küldöm a privit!

Képzeljétek! Amióta elkezdtünk tápizni, a 30 ml helyett ma már kétszer is sikerült 60 ml szopizni, illetve inkább 40-50 a minimum+mindig 30 ml tápi. Tehát egy héttel ezelőtt alkalmanként 30 ml evett, mostmár átlagban 80-90 ml!!! Három nap alatt hízott annyit, mint születés után két hét alatt! :roll: Én nem akarok senkit a tápszerre bíztatni, de állítólag valami immunbigyó kivételével minden tápanyag megvan benne, amire a babának szüksége van, tehát ha akár 20-30 ml tudsz szoptatni a tápszer mellett, akkor mindent megkap a pici csibe, amire az egészséges fejlődéshez szüksége van. És lám, amióta megnyugodtam, hogy nem éhezik, azóta több a tejcsim. Ráadásul úgy, hogy csak a More Milk-et szedem, mert elfogyott a teám, a homeós bigyót meg mindig elfelejtem bevenni....

Úgyhogy ne csüggedjetek csajok, akinek kevés a tejcsije! :wink:

Kép
pété

na Pété, tökre örülök, hogy ilyen jól alakul!
én is sokkal nyugodtabb vagyok mióta kapja tápot és már 3,8ról 4 kgra ugrott vissza a súlya

KépKép
judit18

ZSU!!!!!!!!!!!!! HATALMAS GRATULA!!!!!!!!!!!! SOK ÖRÖMÖT, EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK NEKED!!!!!!!!!!! ÉDES VIKÓ!!!!!!!!!

lányok, nem nagyon van energiám jönni, mert a fiam folyamatosan a mellemen csüng. Szerencsére éjjel alszik, így azért tudok én is, de a betankolt folyadékmennyiségek miatt kb 3-4x fel kell kelnem pisilni....

Régen 1 hét alatt nem ittam annyit, mint most fél nap alatt, de szerencsére kívánom is, nem okoz problémát. Ma hozott a párom mérleget, mert már kétségbe voltam esve, mennyi lehet a tejcsi, hogy örökké szopizna. Az eredmény: jobb mellből 60-70-et szopizik, nem elég neki, így bal mellre áttéve még cumizik 20-at. Amúgy a balban sokkal több van, ha ott kezdem a szopit, nem kell áttenni a másik cicire, éjjel a balból 100-at eszik.

Kérdésem: amikor csak egy ciciből szopik, azt utána kifejtem (kb 20 marad még), következő szopi a másik cicből ment, ugyanúgy fejés utána. Na most hogy már két mellből kell szoptatnom, akkor melyiket kell kifejni és melyik mellel kell a következő szopit kezdeni???

én így csináltam, nem tudom jó -e:
pl: jobb 50, majd át a balra, mert nem szívta, onnan 30. Utána a jobbat fejtem. 2 óra múlva a balra tettem, 70 szopi, majd jobból 10, és a balt fejtem.
Jó, így? Vagy melyiket fejjem, amiből utoljára evett????
Vendég

judit és pété: örülök, hogy megnyugodtatok, Milánnal én is hasonlóképp voltam, csak később adtam neki pótlást. Nekem azért volt kevesebb tejem, mert pár hetes volt Miló, mikor visszamentem az egyetemre. Ott ugye csak WC-ben fejtem, az meg nem volt elég. 4 hós koráig csináltam, a végén táp lett. Engem lelkileg teljesen kikészített, de aztán megnyugodtam és nem volt vele soha semmi baj. Pété, amikor írtad, hogy zseni is lehet, aki tápos, most nem találtam, pedig idézni akartam, szóval akkor egoista módon magamra gondoltam, hogy tápos csirke vagyok, de az IQ-m átlag feletti :oops: :lol: szóval hajrá!!!!!!!!!!!!!!

kolyok, édes a kis pocikád, most már neked sincs sok vissza, sokat gondolok rád!

nekem a sebem egész jó, már nem fáj úgy. csak dagi vagyok, de a 110-es mellbőségem kompenzálja 8)

megpróbálok gyakrabban bekuksizni, szülésstoryt írni, de még nehéz a gép előtt ülés.

ja, aki akar szopipárnát, nagyon ajánlom, szuper!!!!!!!! és 3900 Ft-ért találtam!!!!

pusszantás

ui: Feri, Lilla-Niki hasonlóság egyszerűen hihetetlen, anyukám is csak nézett, mintha ikrek lennének!!!

Milán egyfolytáben puszilgatja Martint, olyan édi. ja, tárgyalás holnap lesz...
Vendég

Jim!
Nappalin mentél vissza az egyetemre??? Nekem is vizsgaidőszak lesz juniusban... :( :( :(
Én nem fejek semmit. Ha az egyikből kevesebbet evett (általában a másodikból) akkor leközelebb azzal kezdem. Sokak szerint felesleges a fejés, a baba beállítja magának a mennyiséget...

Az én hasonlóság benevezésemre mit szólsz? Ugye ők is hasonlítanak???

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

sziasztok!

nagyon vidám délutánom volt :) bocsi hogy eltűntem ;)
csak átjött két itteni magyar anyuka gyerkőcökkel, hogy együtt pizzázunk. Aztán kiderült, hogy utána, amig a gyerekek oviban vannak az egyikük vásárlókörútat tervez. És invitált. És mentem :)
Jó hosszú délután volt, de jó volt kimozdulni, és Kriszta pedig nagyon jó fej :)
Viszont megtudtam, hogy ami hétfőn rám vár várhatóan, hogy megnézi a doki a magzatvizet, az bizony mintavétellel. De állítólag ez hasznos. Meg beindithatja a szülést. Asszem most már pozitivan állok hozzá. De hátha beindul addig magától. Bár akkor a kis tappancsával mért rugdossa a bordámat?????? miért nem lent tolakszik a kis fejecskéjével??? :roll:

Pété!!! tök jó ezt a vidám Pétét olvasni!!! :)

Tündérmanó! köszönjük a képeket!!! és ha mégegyszer valaki odaírja, hogy nem gond, hogy képeket rak fel.... :roll: ne idegesítsetek minket,
KÉPEKET MÉÉÉÉÉGGGG!!!!

látom beindult a kiscsibe... akkor én is kipróbálom, hátha kiijesztem őt ezzel a pocakból :lol:

Pumperka, remélem megoldódik a szoptatási nehézség, drukkdrukk! a szüléstörténetet várjuk! :)

Csujzi!!! dejó, hogy itt vagy!!! viszont ez a komplikáció nem hangzik jól... ugye már minden rendben? Ha van időd, írsz szüléstörténetet?
Képeket? ;)

Juditkecskemét! hihetetlen a hasonlóság!!!! wow!

Szilvi, KiszaZsuhúg :) köszönjük a képeket, télleg gyönyörű a kis Vikó! :) és üdvözöljük Zsut!!!

Judit18 :) cseles fürdetési technika :lol: bevált?

na megjött az uram :) megyek :) majd este még leszek. puszka

Kép

Kép
kolyok28

judit: csodaszépek vagytok!!!!!! Annyira édes Levi is, hogy van most Nimivel?
Azért gondoltam a fejést, mert talán az is szaporítja a mennyiséget, vagy nem jól gondolom? Éjjel nem fejek, mert így is már katasztrófa, hogy 30 percig eszik, aztán 10 percig fejek, aztán megy a fertőtlenítőbe a szívó és akkor lassan megint jön a szpoi, mert bélpoklos a drága.
mennem kell, mert folyik a tejem :oops: jó ez a Stella Artois 8)
Vendég

Jim!

Igen így kell csinálni a két mellből való szoptatást.
Hogyan fejsz?

Nekem olyan sebes a mellbimbóm, hogy csillagokat látok néha, fejéssel végképp nem tudom gyötörni magam ,csak ha némileg begyógyulnak a sebek. :cry: Már a szülőszobán hólyagosra szopizta. Zsomborhoz képest a lányom olyan finoman selymesen szopizott. Persze ez csak ront a mennyiségen is, mert tiszta görcs vagyok a fájdalomtól. :cry:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Judit 18!

Nem mérem a szopikat, mert az engem stresszel nagyon. Kétszer mértem csak. Egyszer 70-et, akkor éreztem is, hogy egész jó... Egyszer pedig 30-at. Az meg nudli. Gyanítom, olyan 80-100 körül igényelne.. :?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sziasztok!

Még mindig a kórházból...Holnap megyünk haza,utána aktívabb leszek ígérem...

ZSU!

GRATULA!!!

Évi,Norco,Kölyök,Beuska???És még akit kihagytam??? :oops:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Zsu! Oriasi gratula, gyonyoru Viko :D!!!!

Mni! Hihetetlen a hasonlosag, nem hittem a szememnek :) !

Juditkecskemet! Nalatok is ikrek szulettek, csak 2ev kesessel :wink: !

Kolyok! Nagyon szoritok a 28.hoz, de meg az is lehet, h egyszere szulunk, csak epp mas orszagban, ha pl. hetfon beindulna es nekem is :roll: ...na almodik a nyomor :oops: :roll: !

Kép Kép
rima

Helló! Sziasztok Mindenkinek!

Én Bianka Apuka vagyok.

Kép És ezúton szeretnénk mindenkinek elmondani, hogy a mai napon este 19-kor megszületet Bianka!

KépKép
bnesz.eva

érdemes volt idenézni :)

Évi!!! és Bianka apuka :) GRATULÁLUNK!!! Csodaszépek vagytok! kivánunk soksok örömöt, vidámságotés sok tejet!!
köszönjük a jóhírt :)
várjuk a részleteket :)

Kép Kép

Rima! Hogy vagy? bővebben is írj magadról! jővő héten inditanak? hátha hétvégén szülünk ;) vicces lenne egynapon ;)

Kép

Kép
kolyok28

Sziasztok!

Bocsi, hogy csak így ismeretlenül ide írok...csak szeretnék Nektek minden jót kívánni!
Már többször beleolvastam a írásaitokba és nagyon tetszettek! Szóval szeretnék mindenkinek gratulálni és jó egészséget kívánni! Én április 2-re vagyok kiírva de lehet, hogy előbb érkezik a babám...így lehet, hogy márciusi kismamának számítok majd. Jó titeket és a tapasztalataitokat olvasni! A szüléstörténetek pedig nagyon tanulságosak!
Puszi Nektek
borakata
Vendég

bneszeva!!!! NAGYON SOK SZERETETTEL GRATULÁLOK!!!!!!!!!!! BNESZEVA FÉRJ, TE NEM KOMLÓI VAGY??? annyira hasonlítasz egy barátnőm pasijának (Böröcz Béla) barátjára!!!! Ha nem, akkor bocsi, ha igen, akkor meg hihetetlen, milyen kicsi a világ :wink:

borakata, aranyos vagy, neked is megy a drukk.

pumperka: van régről Aventes kézim, azzal fejek. Most megyek is, mert kell mennem varratszedésre, babó meg itthon marad anyummal, aztán vmi kajcsit kell neki adnia. Én sem fogom mérni, csak néha, de megnyugtató, hogy hétfőn 3550g volt a kórházban, tegnap meg pucéran éhgyomorra már 3690-et mértem, úgyhogy biztos nem éhezik.
Mellbimbóim nekem is odavannak, dokitól kaptam rá homeós bogyót, nitricum acidum, napi 3*5 golyó. Kezd helyrejönni, de volt, hogy én is sírtam szopi közben.
És próbáld minél jobban szellőztetni, úgy gyógyul.
Vendég

Hajrá, szellőztessük a mellbimbókat! Anyucik, tegyük ki a Pamela Anderson melleket, és rohangáljunk a lakásban félpucéren, az apukák nagy örömére :wink:.

Judit18, "azt" nélkül van, azaz "amit a nagy csibe, csak..".

Biankaapu, szépek vagytok, gratulálok! :)

Kiszazsuszilvi, nagyon édes Vikó, jól látom, hogy Zsu-orra van?

Laura elkezdett nagyokat kurjongatni, ha épp jó kedve van és elnézelődik. Nagyon cuki! :)

Kép

Kép
mzx

ZSU, ÉVA! Gratulálok a babátokhoz, tündériek, gyertek hamar vissza.

Nagy itt a pangás lányok, Pati, Eszter merre vagytok?
Jim: nekem azt mondták, hogy mindig arra a mellre kell tenni, amiből utoljára evett, és azt lefejni, amiből előtte. Én még nem fejtem sose, a pesztronkával nem ment, most szereztem Avent kézit Mxz-től, kíváncsi leszek, de nekem úgy tűnik, mintha egy csepp sem maradna benne. De eddig nem panaszkodhatom, mert egyből is jön kb. 110 kivéve reggel, akkor mindig kicsit kevesebb van.
Kölyök: nagyon drukkolok neked, hogy minden simán menjen, szép emlék legyen és gyönyörű, egészséges kisbabával térj vissza közéntk. Nagyon megérdemled.
Szobatársam, Pété és Pumpi: minden elismerésem továbbra is a tiétek, hogy ilyen kitartóak vagytok tejcsi ügyben. Biztos nem lehet könnyű, tényleg szuperek vagytok.

Lányok sürgős kérdés: Ezt a konakion injekciót hogy a picskuba kell feltörni? Egyet már sikerült szilánkosra és már nagyon be kéne adni neki a heti adagot, de nem bírjuk lepattintani az üveg tetejét.
Észrevettétek, hogy ahogy gyerekesedünk milyen gyakorlati témákról dumcsizunk: alvás, büfi, tej, fejés, gyógyszerek, krémek stb.hi,hi,hi - így jártunk!!

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Biankához szívből gratulálok!!!!

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sziasztok!

Éva! Gratulálunk neked és kívánunk minden jót!!!!!

Pumperka
A szopizással én is így voltam. Már a kórházban sírás volt a szoptatás, na amikor hazajöttünk arról ne is beszéljünk. Bevetettük a bimbóvédőt, amihez Ádi után nem fűztem nagy reményeket és láss csodát eszik vele kiscsajszi. Nem is fáj a mellem úgy. A fejés viszont már más. Ahhoz ritkán van lelkierőm a fájdalomtól. Szerencsére eddig nem gond.

Kép
Kép
tündérmanó27

Sziasztok!!!

Képzeljétek mától mehet a cici, és a kis szaros nem felejtette el két hét alatt sem, hogyan kell szopizni, olyan édesen cuppogtatott rajta. Kép Tiszta átszellemült fejjel szívta ki azt a keveset, ami még maradt. Remélem azért még ki tudok termelni valamennyit, de tuti biztos vagyok benne, hogy sose lesz már annyi, hogy ne kelljen a tápszer.

Nekem is Isis kézi van, és miután már nem jön semmi vele, még kézzel ki tudok sajtolni egy keveset, szerintem próbáljátok ki.

Hasfájósoknak: Blankának szinte sose fáj a hasa, csak a szagából tudom, hogy kakailt, nem is kell erőlködnie. Kép Ez azóta van, hogy mecsek teát kap, ha szomjas vagy csuklik, szerintem nagyon jó. Kamilla meg édeskömény van benne, semmi más.

Böbi

Kép

Kép
bosek

Ja és tegnap voltunk méreckedni, egy hónaposan 4,6 kiló már. 3750-nel született.... a kis zsíros...

Böbi

Kép

Kép
bosek

Bosek

Ez a neve, hogy "mecsek tea" ? :oops: Mert nálunk is van hasfájás, de én még tejcsin kívül nem adtam semmit neki.

Kép
Kép
tündérmanó27

Bianka Apuka, Anyuka (Évi)!!!
Szívből gratulálok, sok boldogságot!!!

Fanetta!
Nem sikerült, egy mukkot sem értek az utasításokból, azért köszi. Majd a férjemet megkérem....

Nimit éjszaka úgy felkaptam evés után (még egy kicsit meg is ráztam), hogy sugárba kihányt mindent. (min. 1 dl-t). Úgy haragudtam magamra!!!!Persze éhes lett utána és az értékes anyatej helyett tápszert kapott :cry: :cry: :cry:

Hajnalban és reggel is 70 grammal megelégedett, igaz csak két órára de jó ez így.... :roll:

Jim!Veled álmodtam. Te mentél a tárgyalásra, én is hivatalos ügyet intéztem és megismertük egymást. Te teljesen karcsú voltál, mint a terhesség előtti képeken, én meg irígykedtem.....
Meg csodáltalak, hogy 6 naposan ilyen fitt vagy.... :wink:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?