Sziasztok
Na latom, meg mindenki egyben...
kiveve Edut... persze
Edu, Aron baba edes pofa
Micsoda kis erett lenyek mar par het utan
Orolok, hogy "mellesleg" jol vagy
Amugy milyen antibiotikumot adnak ilyenkor
Es a baba nem kap semmit, es szophat gyulladt mellet is
Egyelore nem jarkalok Medela utan, meglatjuk az Avent hogy szuperal.
Hu, barcsak en is hamar 55kg lennek
De 3 hettel szules utan ne kivanj meg darazsderekat
Haskoto: nem is haskoto, mert az valami szules utani dolog. Ez mas. Anita markaju, gumis szerkentyu, amit terhesseg vegen kell magunkra tepozarazni, hogy a has ne huzzon lefele. Igazabol akkor jo, ha sokat jarkalsz. Nos, en inkabb sokat ulok, igy ma inkabb a visszerharisnyamat vettem fel
Kolyok, na akkor a familyd mar el is huzott. Hiaba, nem szulunk mi itt hamarabb, ahogy elnezem. Nem baj, legalabb hiznak a bebik
Rima, most mar csak orak kerdese, tuti
Te, es bizti nem a magzatvized folyik
Nekem is van folyasom boven
de ez normalis. A 6 honap ota egyre tobb...
Kitartas
Ja, tegnap lezartam a vendegsegek sorat VEGLEG
Minden nagyon jol sikerult, de a vendegek erkezese elott 1 perccel meg ugy veszekedtunk, mint a kutya. Eleg lesz most mar mindkettonknek. En is elfaradtam, az uram meg rengeteget dolgozik igy elkoltozesunk elott, rengeteg a papirmunka, ugyintezes stb. es azert tudat alatt ott van bennunk, hogy nagy valtozas elott allunk.
Ja, Olikank sulya pont koranak megfelelo es en is megnyugodtam, mert innentol mar nem lehet koraszulott.
Igen, valoban Geza bacsi felesege volt lombikos. De ma mar annyian azok, hogy en ezt szamon sem tartom.
A helyzetunket most meg csak az bonyolitja, hogy Geza bacsi mult hetvegen rabeszelte az uramat megiscsak a koldokver levetelere, amit most en intezek az utolso pillanatban es sajna nem olyan egyszeru a helyzet, mert a helyi korhaz elegge ellenzi, sok papir kitoltesevel, engedelyek beszerzesevel jar, ami most pup a hatunkon. Geza bacsihoz elutazhatunk vajudva (Stord, 2 ora delre), onala szulhetek is meg leveszi a koldokvert, de a terminusom elott 1 hettel hazautazik. Es ahogy titeket elnezlek, nem nagyon szulunk elsore hamarabb. Tehat ez nem ziher. Aztan meg a szules mesterseges beinditasaba meg nem nagyon mennek bele. Van meg egy variacio, Voss (2 ora eszakra), ott is leveszik a koldokvert, de talan szakmailag nincsenek a toppon, ha adodik valami komplikacio. Ugyanakkor mindket videki korhaz, azonkivul, hogy nem szoroznek a koldokver levetelevel, bent tartja a kismamakat 3-5 napig, vedonok segitenek szoptatni, mig itt a bergeni klinikan, ha klinika is, 2 nap utan csao, raadasul, a vajudok 50%-at is hazakuldik, hogy meg nem eleg nyitott a mehszaj, menjenek csak haza vajudni.
Szoval most egy kicsit dilemmazunk ezen. De en azt hiszem, a sors fog eldonteni mindent..... maj jo megszulok otthon oszt mindenki mehet a busba...
Bocs, hogy ezzel farasztottalak titeket...
Holnap van hivatalosan az utolso munkanapom. Hihetetlen, hogy ez a nap is eljott az eletembe
Itt holnappal 5 napig bezar minden. Ma listaval megyek a botba, hogy legyen elemozsiank. Tavaly jol megszivtam, nem tudtam, hogy itt ennyire "unnepelnek". A norvegok dolgoznak vilagszerte a legkevesebbet. Persze, mert van zse...
Na pa.
Kolyok