Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csak gyorsan, mert megy a víz a kádba.

Zulu! Neked mindig olyan infóid vannak! Mindig tudod a legjobb lelőhelyeket, árakat, stb. KépSzőlőt én centrifugáztam. Még nem találtam meg, mi a különbség a szőlők között.

Orsoly! Nem voltál tegnap a SAP csarnokban délután? Téged véltelek látni, de nem voltam biztos, ezért nem szóltam.

Timici! De jó, hogy előkerültél.Kép Foggratula!!! Honnan veszed ezeket a jó lábfej és ujjnélküli cuccokat? Én mindenütt ezt keresem. Vettem olyat, mint Te Bencusnak (a barna) csak zöldben. Heppi Orsijának is van! .)

Réka! Dani hogy bírta a merülést?

Elli! Kár, hogy Kevinnek nem tetszett. A többi baba általában mit szólt hozzá? Jóvő héten mi is elkezdünk pótolni. Képet megkaptam, köszi, köszi.

Kangi ugyan nem hatalmazott fel a tájékoztatásra, de biztos nem fog haragudni. Tegnap taliztunk, le van amortizálva. Julcsi (aki gyönyörű továbbra is) nappali alvás és hozzátápi sztrájkot tart, Kangi nem nagyon jut a géphez. Amúgy jól vannak. Remélem, azért jön még.

Tejpép. Világosítsatok fel! Lécci, lécci! Mindig nézem ezeket a gabonás cuccokat, meg mindenféle pépes kiegészítőket, de mindben van tej vagy tejpor, ami miatt nem akarjuk neki adni. Most az a téma, hogy olyat találjunk, ami adható a babóknak? Akkor összesítek: a Sinlac, a Milupa HA, Humana SL, Demeter/ Holl Sunval. Ezek közül van, ami tápszer? És azt adjátok a babáknak? De akkor azt anyatejes Lőrinckémnek adjam? Vagy most mi van? Azt sem tudom, mit akarok kérdezni. KépRemélem valaki érti. Kép Szóval: ha valamelyik bejönne neki, nem áll fönn a veszélye, hogy anyatej helyett azt eszi? Mert azt nem szeretném. Vagy szilárd kaja, vagy tejcsi. Valószínűleg hülyeségeket írok.Kép

beu
beu

Sziasztok!

Csak gyorsan mert holnap korán kelün, mert megyünk úszni. Pont erről kérdeztél Beu. Zsani múlt héten merült először és nem ijjedt meg egyáltalán, meglepődött az igaz, de kb 5 mp múlva már a rózsaszín delfin után "tekert"

Na megyek aludni ....

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Zsuzsi,
én már attól boldog lennék, ha a srácok reggel egy szobában ébrednénekKép. Malacka éjszakai turnéi elég uncsik már, főleg, mikor kiabál, hogy melyikünk kísérheti át.

Beu,
ez a soknevű izé, amit írtam délután, teljesen tej, tápszer,stb. mentes,vízzel, anyatejjel készíthető. A Sinlac szintén tej-és szójamentes, vízzel kutyulandó. Hippek tejesek (pontosabban tápszeresek) ehhez is vizet kell tenni, mert a tejpor már benne foglaltatikKép.
Én nem nagyon veszek ilyen bolti pépeket, mióta lehet zab meg rizs meg nemtudommilyen tejeket kapni, azt főzök kölessel, vagy darákkal. Csak ha utazunk, és nincs kedvem a fél konyhát magammal vonszolni, akkor jáccanak a pempik.

pusz, jóéjt mindenkinekKép

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Jaj, lányok,
ezt a kiszúrást!
Fél5 óta fenn vagyunk, mert hülyeanya 6kor lefektette a kölköt "egy kicsit szundikálni", fél 10kor ébredt, az már neki ugye éccaka (8kor fexik amúgy) szóval tegnap 6kor kezdte az alvást.
KépKépKép
Kezdődik a 7vége...
Elli
ellimami

Zsuzsi
A szopinak én is örülök, nem is szeretném abbahagyni. Azt hittem elolvadok, mikor olvastam Gyuri-Dani alvást. Olyan kis édes lehetett Gyuri. Kép

Réka
Jó lenne megtalálni Szilinek is az igazit, eddig semmiért nem volt oda, csak azért a nemgyerekbarát katiciáért, amiről jön a festék is... Azért próbálkozom. Kép

Évi
Petra milyen kis szépség. Szerintem ne aggódja az újszopás végett.

Zulu
Köszi, újra megnyugtató volt, pedig tudom írtad már egyszser a Maccicizést. Egyébként tegnap is kapott homeot, és ha nem is aludta át az éjszakát, de nem kellt 120-szor, csak 2-3szor.Kép

Elli
Szegény te, ma jól fáraszt ki Kevin cicát. Kép

m
myssnia
Budapest XI. kerület

Zsuzsi!

Gyurira rátört a gondoskodó anya szerepe! Tegnap szoptat, ma takargat!!!KépKépKépKépKépNagyon édi lehet,tök jó fej!!!!!

Magdi!

Mi is igy tartjuk a kapcsolatot a világgal!!!!vebkamera,mikrofon az MSN-en.Ennél nincs olcsóbb!!!!!!KépKépKépKépKép
Hogy birjátok a pöttyös labda nélkül?

Elli!

Részvétem a hajnal miatt! Hasonló történt velünk is,csak nálunk vissza aludt a Marci -és igy ma elaludtunk.
A 7 órai torna ma fél 9kor kezdődött ,Apa nagy örömére.Már nem is emlékszünk mikor keltünk ilyen későn hétvégén.KépKép

Ma érkeznek a vendégeink,szóval mától mindennap 3 fogásos kaja,amitől én már igan csak elszoktam,de végre van kinek főzni!(mert hogy a férjem vegetáriánus és nem szereti a főtt kaját,csak a nyers dolgokat.magamnak meg amennyit főzök...elhanyagolható)
A lakás puccba vágva,minden csillog villog,a hűtöt alig tudjuk becsukni,remélem minden rendben lesz.
Valahogy amióta a Marci megvan most van előszőr ,hogy másra is teljes erőbedobással tudok figyelni.

Marcikám nagyon szépen fejlődik,ügyesedik a kis keze,napról napra szebben fog,(mert hogy kicsit ügyetlenebb volt)és a baby gym nagyon leköti a figyelmét.(még ha szőnyeg nincs is hozzáKépKépKép: )Szóval jó vétel volt mert tetszik neki.

Na megyek konyhatündérkedni.
Mindenkinek jó hétvégét kivánok!!!!!

Mariann
Mariann

Sziasztok!

Már két napja csak olvasni van időm, most írtam egy csomót és valamit elrontottam, mert az egész elveszett Kép Béna vagyokKép

Csak emlékezetből, amíg Zsombi hagyja:

Manó
Boldog szülinapot EmmánakKépKépKép

Elli
Remélem, nem mutat többet a mérleg. De nekem a versenysúlyom 55 kg!!! Igaz, a terhességet 59-cel kezdtem, mert előtte volt két hónap nagyon rossz passzKép, de még attól is messze vagyok így (úgy bíztam benne, hogy kb. 62 vagyok)
Merülés: már írtam , még hétfőn, hogy nagyon álmos volt Zsombi, így nem jött be a dolog, talán majd most hétfőn.

Magdi, Momo
Nekünk is van MSN, csak mikrofon nincs (és webkamera sincs)

Momo
Zsebinek jobbulást!!!

Zulu
Kéregető MacKépKép
Macónak is jobbulást!!!

Évi
Szerintem sem gond az ujjszopi, majd elhagyja...
Pufi Petra? Nem isKép

Zsuzsi
Együttalvók klasszak KépKépKép (szoptatóst nem találomKép)

Mariann
Örülök a hipergyors fejlődésnekKépKép Baby gym nálunk is menőKép (Szandinak is Kép)

Babusok édesek, mindmindmindKépKépKépKép
Mennem kell, Szandi még nem tud szoptatniKép
PusziKép
Toffi + éhes Zsombi
toffifee

Keddi barátnőcizésKép

Kép

Tényleg megyekKép
Toffi
toffifee

Hali csajok!

Szetszedheto etetoszekhez: de akkor nem gaz ha majd jon a kisteso es abban kene etetni, mig a masik mondjuk rajzolna?Kép

Beu: nem engem lattal a Sap-banKép Meg johogy nem szolitottad le a delikvenstKépKépKép

Beu: mi sem eszunk nagyon bolti pepet, en rizslisztbol vagy zabpehelybol krealok neki pepeket (de ki fogom probalni a rizstejes, zabtejes stb dolgokat ala ZuluKép) Ja es meg hasznalom a 7 gabonas bippelyhet is, gyumihez szoktam neki keverni kis tomoanyagnakKép

orsoly
orsoly

Orsoly,
Nekem most az a gondom Mikinel, hogy nem tud rendesen ulni, ezert mindenkepp autosulesben etetem. Mondjuk ha lenne egy Prima Pappank, vagy valami hasonlo szuper kutyu, ez nem lenne problema.
Kisasztal+kisszek: az Ikeaban lehet kapni, kisasztalt 2 kisszekkel. 2 gyerekhez ugyis 2 szek kell elobb-utobb. Es az ara sem veszes.
Szvsz elso korben egy jo nagy, peremes-talcas etetoszekkel jarsz a legjobban, mar ha elfer. Abban kedvere malackodhat meg jo sokaig a gyerkoc, nem loki le veletlenul a tanyert, ha meg kiborul valami a talcan a perem felfogja!
Nekem a kisasztal+kisszek etetoszeknek nagyon kicsinek tunik a talcaja.

Pepek: itt a germanoknal hihetetlen valasztek van, de foleg a tejes-tapszeres cuccokbol. Ilyet Miki meg nem kapott, egyelore sima gabonapelyhet szoktam neki adni vizzel, gyumolccsel. Szoktam adni...milyen jol hangzik. Szoval elkeszitem, es utana altalaban en kajalom meg az egeszet. Pedig a nathaja elott mar tetemes mennyisegeket falt be belole! Kép
Ma vettem ketszersultet, aztan majd ezt is kiprobaljuk, pl. almahoz keverve.

Rizstejet, zabtejet hol lehet kapni? Csak bioboltban?

Zsuzsi
zsuzsi74

Sziasztok,

Elli,
Hááát, én nem mondanám annyira viccesnek az etetést - az én fahangommal körítve Kép

Melinda,
Szerintem egy másik topikban (ugyanitt, csak lejjebb: Szoptatás) többen tudnak neked segíteni, ott vannak LLL-es tanácsadók is, akik nagyon értik a dolgukat. DE a gyerek nem hülye, csak kicsi: ha éhes, "szól", ha elég, akkor nincs vele gond, alszik, jáccik, mosolyog stb.
Látom, többen is írták a szopitopikot Kép

Évi,
Később, amikor már nem fog szopizni este elalvás előtt, akkor lehet neki tápszert, babatejet, tejet adni neki - életkortól függően. Mindenütt azt olvasom, hogy az esti tejivás marad meg a legtovább, akár anyatej, akár más módon.
Ujjszopás: kétféle nézet van az okosok szerint. Az egyik, hogy mihamarabb adjunk neki cumit, mert azt később el lehet tőle venni. A másik, hogy ne adjunk cumit, nem baj ha szopizza az ujját, mert amikor már használni fogja a kezét a játékhoz, akkor választás előtt lesz - vagy játék, vagy szopizás. És ebben a korban már meg is oldódik a probléma.
Csak zárójelben jegyzem meg, hogy nekem 3 éves korig volt cumim, amikor elvették tőlem. Majd a hüvelykujjamat szoptam 16!!!! éves koromig - koliban elég ciki volt Kép Viszont ha nagyon nyűgi vagyok, néha még ma is e régi szokásomhoz fordulok Kép Jósokat segítettem, mi? Szal a lényeg, hogy nem nagyon lehet ellene tenni - szerintem!

Zulu,
Apája nem a Dalnokok Ligáját nézi??? Na, szép mondhatom, hiába reklámozom itt aZuramat!!! meg is vagyok ám sértődve Kép Kép Kép
Szőlőlé: hát az úgy van, hogy én nem a nagyszemű méregdrágát veszem, hanem az aprószeműt, aminek vékony a héjja, kevés a magja és igen lédús (Feri szőlőt tudom ajánlani - ez fajtanév, nem röhögni!) Szóval leveszek néhány szemet, alaposan folyó vízben megmosom, kettévágom, és néhány réteg gézlapra teszem. Sarkokat összefogom, az így kialakult kis zsákocskát tekergetem, nyomogatom. Ezzel a módszerrel tuti nem kerül bele a héj vagy mag, csak a fincsi lé. Nincs mosatlan, a gézt meg a trutyival kidobom. Marha gyors, kb 2 perc mindennel együtt Kép

Zsuzsi,
Együttalvó gyerkőcök édesek lehettek - irigy-irigy Kép Hogy egészséges-e? Hát nekem egy öt évvel idősebb bátyám van, és én is sokat aludtam vele, de soha nem mászott rám Kép Szóval ne aggódj!

Beu,
Szóval mi csak és kizárólag a KenguruGold-ban vásárolunk:
Széphalom Üzletház, II.ker Hidegkúti út 167
Kenguru Folk, Margit krt 34
Kenguru Kid Áruház XIII. Gyöngyösi sétány 12.
Megtoys Babaáruház IV. Aradi u 16
Rózsadomb Center - Kenguru kuckó II. Törökvész út 87-91.
Megatoys Délpesti Gyermekáruház IX. Soroksáru út 160.

Na, és akkor megmutatom, hogy az éjjel mit tanult a lányom Kép

Kép

Kép

Szerintetek ez nem korai még? 26-án lesz 7 hónapos - bár magától csinálja Kép

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Heppi,
Anka 5 és fél hónaposan állt fel, és azt mondták, nem gond, ha magától csinálja Kép. Gratula a lányodnak, nagyon ügyi!!

F.
franyo

Sziasztok,

kivégeztem a vasalnivalótKépKépKép.

Heppi,
aztaaaa, aludt is valamit a csajszi, vagy csak gyakorolt?Kép Apasast megvédem (kivételesenKép), nincs tévéelőfizetésünk (van 2 srácunk, ugyeKép), csak a retekklubot fogjuk 1 szobanövényre kivezetett antennával. Azt is a Vészhelyzet végettKép.

Zsuzsi,
rizstejet elég sok szupermarket tart, Kaisers, Match biztosan, meg a nagyobbak, Tesco, Cora és tsai.

Orsoly,
nálunk úgy van, hogy a Prima Pappában trónol Mac, (elvileg, mert Ő bárhol, ülve, állva, fekve stb. képes enni.) és az Ikeás asztal plusz székes kombináció Malackáé lett, Ő itt eszik, rajzol. Ehhez két szék van, szerintem olyan, mint amit Zsuzsi írt.

Elli,
jajjjjKépKépKép. Küldd el sétálni Dagimadarat Apájával, és aludj egy nagyot!Kép

Mariann,
de jó, ügyes fiú ez a Marci gyerek!KépKépKép

Toffi,
csajozósZsombi szuper!Kép

Myssnia,
akkor azért látszik már a fény az alagút végén!Kép

pusz
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Mai képkockákKép

Hős lovag

Kép

Macó iszik

Kép

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Zulu: tehat te Prima Pappa mellett voksolsz?Kép

Zsuzsi: Lacko sem ul meg rendesen....Kép De azert meg nem akarnek kiadni 40 ezer ft-ot egy PP-ert, hogy utana gyakorlatilag ugyanazt tudja mint egy mezei etetoszekKép Persze sosem volt pp-m...Kép

Ja es a szetszedheto variacional nem arra a mindenhol kaphato olcso, instabilra gondolok am, hanem a Drewexnek van egy joval szelesebb, joval stabilabb (es joval dragabbKép) verzioja, akkor azt vennemKép Ja es joval nagyobb a talcaja isKép

orsoly.aki.nagyon.bizonytalan
orsoly

Orsoly,
nekünk Brevi dolce vita van, az kicsivel olcsobb(29ert vettuk, de alt.33ezer) mint a PP(40ezertől a csillagos ég), ha megis hasonlot akarsz. Nalunk Apa nemet mondott a 40ezres PPre, pedig nekem is tetszett volna nagyon, de hat ugye a koltsegvetes, nem mindenki engedheti meg...

Igy most kilogunk a sorbol, hisz itt a topicban, ugy latom majd mindenkinek PPje van. Jo nekik, irigy-irigy.

De meg tetszett nagyon a LaRossi BOSS tipusu szeke is, ez 25ezer a Brendonban es tok jo picire osszecsukhato.van web oldala, ha kell elkuldom a letoltott pdf-et.

Ha erdekel az etetoszekunk, kuldhetek kepet rola
Timici
timici

Évi,

szerintem ne aggodj, nálunk is az pjját szoja Luca, de pont most figyeltem fel rá, hogy már csak ritkán. Mondjuk éjjel félálomban igen, de nappal már alig-alig, pedig 3-6 hónapos kora között ezt jóval gyakrabban tette. És nem feltétlenül jobb a cum sem. Nálunk Tominak az volt, sokszor sokkal nyűgösebb volt a dolog, meg reszkettünk mindig, hogy nem marad-e ott valahol, elhoztuk-e magunkkal. Augusztus közepén aztán egy éjjel "elvarázsolódott", és azóta nincs. De tudom, hallom másoktól, hogy ez nem mindig megy ilyen egyszerűen. Szóval szerintem, ne aggódj, ahogy elkezd Petra játszani, meg jönnek a fogai, remélhetőleg egyre kevésbé lesz szüksége az ujjára.

Szia, Erika
kerika

Jézusom..., szóval az ujját szopja Luca KépKép
kerika

Sziasztok!
Próbálok picit írni...

Ari,
köszönjük a dicséretet! Hát, én ki nem néztem volna ebből, hogy babakocsi...
Papírképet mi a fotomarket.hu-n szoktunk, ott is postán küldik ki. Érdemes megnézegetni az árakat.

Maci2,
konditeremben sajna nem voltam ügyi egyáltalán, de majd kitalálok valamit, hogy azért jól érezzem magam Kép.

Momo,
mi újság, hogy alszik Zsebi, zombi vagy még? Kérdezted, hol tart Anka mozgásilag, hát, most mintha picit megtorpant volna Kép. Vagyis ácsorog, meg mászik ezerrel, az egész lakást birtokba vette, de a bútorok mellett még nem nagyon lépeget, néha pár lépést tesz. Ha megfogjuk a két kis kezét, akkor viszont úgy beindul, nem is menni, hanem egyből rohanni, sőt, repülni szeretne Kép. Ami meg a hozzátápit illeti, kicsit rapszodikus, néha megeszik egy fél üvegnyi kaját is egyszerre, máskor egy kanálnyinál többet nem bírok beletuszkolni. Viszont annál többet szopizik. Éjszaka is mindig rengeteget. Szerencsére tejcsi van elég egyelőre, és engem mondjuk nem zavar, szeretem szopiztatni, csak hát előbb-utóbb azért mást is kéne ennie...
Jobbulást kívánok kis családodnak!!!

Orsoly,
etetőszék-témába nem nagyon akarok beleszólni, biztos mások sokkal jobban tudják, mint én, csak annyit jegyzek meg, hogy személy szerint nekünk az a kisszék-kisasztal kombináció nagyon bejött, és egyáltalán nem instabil, viszont sokkal olcsóbb volt, mint a PP és társai.

Zsuzsófi,
húgodnak óriási gratula, nagyon ügyes kislány! A kisfiad is ügyi, hogy már forog! Kép

PsAndi,
nagyon drága vagy, köszönöm az érdeklődést!!! Kép Anka meg a bókokat! Kép

Myssnia,
Szilárd milyen aranyos a pici fogacskákkal!!! Jól látom, hogy kettő is van már neki?
Elalvással kapcsolatban: nem okoskodni akarok, mert nem biztos, hogy ami egyik babánál bevált, az a másiknál is be fog válni, de azért leírom, nálunk hogy megy mostanában. Engem is kezdett zavarni a dolog, hogy csak cicire alszik el a drágám, ezért azt csináltam, hogy amikor azt láttam, hogy álmos, akkor kegyetlenül beraktam az ágyába, és behajtottam rá úgy az ajtót, hogy ne lásson. Így egy idő után (egyre rövidebb lett ez az idő!) abbahagyta a sírdogálást, és elaludt, hiszen álmos volt. Akkor beóvakodom és betakargatom. Ez este is működik nála, csak éjszaka nem Kép. Amikor felsír, mindenképp cici kell neki, akkor alszik csak tovább.

Manó,
na, milyen volt a szülinapi buli???

Sofka,
neked is köszi! A fogacska-hiányról nem is azért írtam, mintha különösképp aggasztana a dolog, csak az aktuális helyzetet írtam le pár szóval. El tudom képzelni a cici felé közelítő harapós csecsemőszájat, nem irigylem még tőled! KépKép

Timici,
nagyon aranyosak ezek a képek is!!! Mailt megkaptam, írok is majd, ha Anka még hagy egy kicsit, de legkésőbb este megpróbálok!

Kiszuny,
te szegény! Hát lesz még egy pár foga annak a gyereknek! Ha jól tudom, összesen 20! Kép

Csucsuka,
de rendes gyerkőceid vannak, még éjjel is alszanak, asztaaaa... irigy-irigy! Kép

Réka,
hát Dani se semmi, amiket írsz róla! Tényleg kellene már talizni, jó lenne látni a babókat, mennyit fejlődtek a legutóbbi találka óta!

Elli,
szegény Kép, kitartás!!! Hátha megjavul ez a Kevingyerek...

Évi,
bocsi, lehet, hogy én hülye vagyok, de nem értem, mi a bajod az ujjszopival... Anka is szopizza, és szerintem sokkal természetesebb, mint a cumi. Amikor elveszed majd a cumit tőle, meg lesz bántva, az ujjszopit meg magától fogja elhagyni, mert szüksége lesz a kezére a játékhoz. Nem hinném, hogy az iskolában mindenki előtt szopná majd az ujját...
Petra nagyon kis helyes a képen! Kép

Anita,
aranyos lehetett Robi, ahogy hozzád bújt! Kép

Zsuzsi,
annyira aranyos ez a sztori Gyuriról, nagyon drága kiskölyök!!! KépKépKép

Beu,
tejpép-ügyben én nem vagyok olyan szigorú. Anka a bolti Hipp tejpépet ette gyümölccsel, most vettem vaníliás milupa tejbedara-pépet. A családban nincs tejallergiás, úgyhogy én nem aggódom. Uzsira adom neki általában. Nem szokik le miatta a tejcsiről, ugyanolyan kiegészítőként eszi, mint tízóraira a gyümölcsöt, vagy ebédre a főzeléket.

Mariann,
és mi finomat főztél? Kép

Toffi,
Zsombi és barátnőci aranyosak!!! Kép

Zulu,
a hős lovag zabálnivaló! Na meg a nagypohárra erősen koncentráló kiscsajszi is!! Kép

Hú, mióta írom már...
mi jól vagyunk, megint semmi extra, kivéve talán, hogy ma csak egyszer ébredt a lány éjszaka, fél 4-kor. Akkor aztán rengeteget evett, és visszaaludt fél 7-ig.
Szerintem most ébred, hallom, hogy énekelget valamit, úgyhogy megyek is, igazán drága, hogy hagyta, hogy befejezzem a kisregényt Kép.

Puszi
Franyó
franyo

Zulu!
NAgyon édes gyerkőceid vannak. Hős lovag jelmezbálba készül, vagy mi van rajta?
Budagyöngyés bioboltban nem adtak nekem csak receptre írt Sinlacot, azt mondták minden receptköteles!?
Rizstej, zabtej - hol keressem a boltban? Tejárunál? Kicsit tudatlan vagyok. Valamit szeretnék adni a gyerkőcnek, mert folyton enne, gondolom fogyogat a tejem, óránként kér ugyanis enni. A gyümileveknél, ha abba akrom hagyni az etetést, kitör a hiszti, hogy adjak még. Most ezt a Sinlacot kibróbálom, de nem nagyon tudom, mit is adjak neki? Vettem barnarizst is.

Abban valaki tud segíteni, hogy a répát (vettema biopiacon), hogy készítsem el? MEgfőzöm vízben és összeturmixolom a főzőlevével? HELP!

Köszi szépen!

Réka
muki

Ja és képzeljétek tegnap feltérdelta kisfiam! Igaz a fején támaszkodott még, de a hasa már nem ért le. De ezt 1 másodpercig csinálja, nme tudtam lefotózni. Viszont voltunk tegnap vendégségben:
Két csibész:
Kép

És egy otthoni rosszalkodós:
(A hintaszéket megpróbáltam most egy nagy mackóval elbarikádozni, ez is bejött)
Kép

Réka
muki

Réka
Nem semmi Dani, hihetetlen kis mosolygós falatka! Kép Zabálnivaló.

m
myssnia
Budapest XI. kerület

Sziasztok!

Erdekelne a velemenyetek.
Ti mennyire hagyjatok a gyerkocoket belemaszni a kajaba? Mert en egyaltalan nem, es talan ez a baj, ezert nagyon nehez ot etetni.
Persze kenyerdarabot, kanalat, ilyesmit adok a kezebe, de a tanyer nalam van, es nem nyulhat hozza. Ki is boritana szerintem rogton az egeszet.
Nem igy kene csinalni?
Es utana hogy lesz, mikor mar egyedul enne? Egyszer csak odaadom neki es mar nem boritja ki, vagy hogy?
Bocs a buta kerdesekert, de foglalkoztat a tema.
koszi
KAkukk
kakukkfu

Heppi!
Akartam írni, hogy néztem ám tegnap a Dalnokok ligáját és gratula a férjednek. Kiemelten a szövgre is figyeltem és tetszett, hogy a tudás mögött még műveltség is vanKép
Ja és a babádnak gratula a felálláshoz!!!Kép Biztos őt is lenyűgözte az Inflagranti sikere!Kép

Myssnia!
Köszi! Ha nem éhes, nem álmos és ott van valaki mellette, akkor mindig mosolyog!Kép
Ja és van legótyúkunkKép A csipogó fej nagyon bejön!Kép

Beu!
Első két merüléssel minden rendben volt, de a harmadik után egy kicsit bújós lett. Aztán hamar megvigasztalódott. Az a baj, hogy a mély vízben nem tudtam rendesen hátrafelé menni és húzni Danit, ezért valszeg vizet nyelt.
Drukk, hogy jól menjen a pótlás!

Évi!
Ez a Petra egyre nagyobb és egyre tündéribb!Kép

Toffi!
Csajozós kisfiad nagyon helyes és látom egyből perverz játékkal próbálkozikKép

Réka
muki

Réka,
ezt most nem értem. Tegnap, mikor kérdeztem ezeket a pépeket, nem mondták, hogy receptköteles. Meg aztán mit keresne a bioboltban recept? Ki voltak téve a polcra, a Hippek mellé. Ez a nagyobbik biobolt, ahol husik és sajtok is vannak, a másik inkább csak gyógynövénybolt szerintem.
Gabonatejek általában ott vannak, ahol a Tetra Pek csomagolású tejek, vagy a Kaisersban zöldségek környékén, esetleg külön kis hűtőben.

Kakukkfű,
én anno Dávidnak a közelébe sem tettem a tányért, mert mindent kiborogatott, szétkent. 2 éves korától önállóan eszik, szerintem ez átlagos.

Orsoly,
nekem a PP és a Brevi DV tök egyformának tűnik.Kép

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Sziasztok!

Zsuzsi! Mikinek boldog nyolchónaposságot.Kép

Myssnia! Tegnap elfelejtettem mondani, hogy alig ismertem meg Szuilárdot a képeken. Olyan sokat változott. De nagyon helyes továbbra is!Kép

Beu
beu

Csajok,
Holnap hajnalban indulunk haza, es ha kozben ki nem cserelik a repulogepet, vagy nem esik be egy japan turistacsoport, akkor talan meg helyunk is lesz (reggel kerdeztem, akkor meg volt 80 hely, na ilyenkor szoktak betenni valami kis lelekvesztot a kihasznaltsag fokozasara).
Lassan elkezdek csomagolni. De nincs kedvem 3 gyerekkel egyedul kavarni...na mindegy.
Mikor talizunk, es hol! Imadom a nepszeruseget, hogy a tiszteletemre mindig talit rendeztek! Olyan ari toletek!
Remelem most is lesz valami osszeroffenes!

Beu,
Koszi a gratulat a 2/3 eves szulinaphoz!

Zsuzsi
zsuzsi74

Sziasztok! Kép
Mint Beu igen jó, hogy megírta Kép, élünk, csak kissé letörten. Julcsi minden új kajától a hasát fájlalja, csak a par.krumpli a nyerő. Múlt hét végén kapott csirkehusit, hát úgy üvöltött este, mint akit nyúznak Kép
Hétfőn jön a védőnéni és megpróbálunk kitalálni valamit, hogy ezt az érzékeny poackú kismalacot hogyan lehetne kajához szoktatni.
Gyümölccsel nincs gond, csak a körte tekeri a pocit, de az normális.
Viszont, ha már idejöttem, jól panmaszkodom is egy kicsit!
Julcsikám két napja MOROG szopi közben. Folyamatosan: hrrrööömm-hrrrööömm-hröömmmm .. irtó idegesítő, se ez még csak hagyján, de közben MARKOLÁSZ. Ettől aztán végképp kibuktam KépKépKép Nem tudom a körmét csutkára vágni (nem is egészséges), így aztán csillagokat látok szopi közben. Én ugye tablettázom, valszeg ennek is köszönhető, hogy mensi még sehol. Nem tudom, mi lehet az oka! Lehet, hogy csak egy új játék, és idővel leszokik róla? Vagy ez már mindig így marad?
Komolyan mondom, mióta ezt csinálja, utálok szoptatni KépKépKép És közben lelkifurdalásom van, hogy utálok ... KépKépKép

Zsuzsi Kép
akárhol talizunk, mi ott leszünk a kis Morgóval!!! KépKépKép Szopis-takargatós Gyuri KépKépKép

Minden gyerek tündéri a fotókon! Olyan jó lenne gyakrabban jönni, de valahogy kiveszett belőlem a lendület Kép
Sógorom ma jótündért alakított, megkérdezte, hogy akarok-e dolgozni, mert tudna adni fordítanivalót Kép Tökre meghatódtam. Aztán persze mondtam, hogy nem a MUNKA hiányzik, hanem a munkaHELY, erre jót mulatott, de megértette Kép Nem is mernék munkát vállalni, Julcsi annyira nem hagyja, illetve szóval azt hiszem, nem megy, egy nappal nemalvó gyerekkel!!! A suliban is a dolgozatok megírása a legnehezebb Kép
Vagy szerintetek? (olyan bizonytalan vagyok ... vagy mégsem?! Kép)

Myssnia Kép
Beu most írja, hogy kisfiadat muzulmán hitben neveled, új neve Szuilard? Kép Nagyon cukor a képeken!!!

Heppi Kép
váháháááá! Én nemláttam Dalnokokat!! Micsinált az Apájád??? Pedig imádom a paródiát! Az a legkifinomultabb műfaj! Szomorúkangi lemaradt!!! Kép Kérem videokazettán!!!

Elli Kép
látom,, hiányoltál! Kép Aranyos vagy KépKépKép Nembúvár Kevin Kép Sebaj, úgyis tök sok ólomnehezék kéne rá! KépKépKép
Majd belejön KépKépKép

Most abbahagyom, remélem, lesz majd erőm jönni még.

Pussz
Kangi és továbbraiscingár Julcsi
kangi

Sziasztok,

Kangi,
végre!Kép Anna is markolász, meg ütöget, ha nem jön elég jól a nedű. CingaJulcsi hol tart súlyban?

Zsuzsi,
akkor talira viszem a cuccokat. Happy 8 hónapot Mikinek!Kép

Csajok, akkor mikor talizunk? Hétfőn be kellene jelentkeznem fodrihoz, és megcsapna a guta, ha pont egy napra sikeredne a talival.

Myssnia,
küldök egy képet Sziliboynak a kolléganőrőlKép.

Kép

pusz
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Séta: na, próbálnám csak meg elbliccelni! Akkor lenne üvöltés! Vörösfej! Fekvetoporzék!
Mi minden délelőtt legalább másfél órát nyomjuk, az utsó félórát alva tölti a kis zsarnok.
Délután meg azért szoktunk elmenni otthonról, mert nem bírom nézni a sok távollét miatt elkoszosodott lakást Kép
De komolyan. Muszáj levegőre vinni. Ez egy vándorgyerek. Egy Amundsen. Egy Kittenberger Kálmánia. Mikor Beuval taliztunk, ránkszakadt az eső, még messze voltunk a háztól. Kézeljetekel engem, ahogy bordó kapucnis dzsekiben, a kabátujjon át kidugott két-két ujjal navigálok a dögség hideg esős szélben egy félgömb tetejű, apróvirágos szekeret. Pont olyan voltam, mint a Csillagok Háborújából az egyik űrkocsmatöltelék, amint Jabba széfjével igyexik meglógni Kép
Cserébe viszont koszlott a kecó Kép

Pussz
Kangi és vándorsólyom Julcsi
kangi

Lányok, ha tényleg tali (itt lenne az ideje), felajánlhatom kies hajlékunkat. De bánat messze van mindekitől. Talán Zuluéktól nem annyira. (:
Vagy: Állítólag a Mikkamakkában csekély térítésért adnak termet. Az a Nyugati és a Jászai Mari tér között van.
Réka, répa vízben (kuktában?) és vízzel együtt turmix, vagy kis anyatejjel, ha van tarcsiban. Lehet, hogy a tejjel hamarabb kedveli. Nekem az válik be, ha a massza folyós. MArci a töményebbtől még mindig látványosan fuldoklik, majd sír. Ilyenkor nem is eszik!!
Kakukk, én hagytam őket kísérletezni. Na persze mértékkel, és nem paradicsomlevessel. De most hogy vénülök, valahogy messze teszem a tányért, és aggályosan törölgetem a mancsokat, hogy ne kenjék szét a kaját mindenen. Aztán lehet, hogy visszatér a régi énem. Egyelőre szerintem az motivál, hogy egész nap vagy sikálok, vagy rendet teszek, és ha még Marci is beszáll a felforgató csapatba, akkor mi lesz szegény fejemmel? (És főleg mikor fogok netezni?)
Heppi, csaj ügyes, nagyon! Micsoda fejlődési ugrás! És még éjjel is alszik.Mindazonáltal nem irigyellek, én ,ég nagyra értékelem Marcipán heverészését. Néha ugyan arrébb jut, de ahhoz legalább egy távirányító kell, hogy meginduljon. Na azt eltettem.
Réka, fiad tüneményes. Érdemes volt beruházni a fényképezőbe, így mi is élvezhetjük!
Franyó, konditermet lehet hogy én sem kedvelném. Nincs felétek ilyen női torna féle? AZ általában barátságosabb. Persze jobban időhöz is van kötve.
Marci gyerek fél nyolc óta háromszor ébredt, úgy tűnik, ma éjjel megint egy ágyban alszunk, ha ezt a félálom állapotot, óránkénti ébredéssel alvásnak lehet nevezni. Fogzik? Szeparáltan szorong? Orra kicsit be van dugulva, de az nem komoly, születésétől fogva dugulós neki. Nem náthás. Talán a csillagok, vagy telihold van?
Miapánk is beteg. Lázas is. Gyógyszert is kapott. Tőlem. Augmentint. De nemsokára bogyókat kap majd, mintZsuzsi férje. Csak azt nem tudom, lenyeli-e őket, meg a homeopátiát. Ha beszélnének róla a national geographycon (?), vagy a spektrumon, nyert ügyem lenne. Mióta kábeltévénk van, a főzésbe is beleszól. Olyan érdekes állításai vannak, hogy azt csak külföldi adóról szedheti.
Voltunk shoppingolni. Kika nyitóakciós komód, lepedő. Anya és három gyermekecske. Nyertünk 1000 Ft-os utalványt. Szerencsekeréken. Tiszta szerencse, hogy egy barátságos hostess súgott picit, különben lehet, hogy még mindig a katalógusban keresnék a gyerekeim az acélvázas, fehér laminált lapú asztalkát. Na most a nyeremény többszörösét hagytuk ott, és bár Zulu után szabadon vettem 12 energiatakarékos izzót (170 Ft volt db, és előttem egy pasi telerakta a kosarát, gondoltam, biztos megéri), apánkat nem sikerült feldobni. Kiszúrt három kifestőkönyvet, egy botmixert (dagasztani is tud, így nem vót occsó), és megsértődött, hogy míg ő betegen is dógzik, én meg szórom a pénzt.
De a madártejet elfogadta, úgyhogy egyelőre nem nagy a vész.
Na megyek, próbálok aludni, míg őfelsége hagy.
Jó éjt, nyugodalmasat!
sofka
sofka

Zulu Kép
nemtom, mivel boldogítóan keveset járunk méredzkedni Kép
Utoljára (7 hósan) 6240 gramm volt (kék sáv legalja), 67 cm (átlagos! hurrá!). Combihurkája egyre csak apad. Hovatovább nem is látszik. Inkább kisgyerekre hajaz, nem csecsmőre.
Na mondjuk nálunk még a dédi is ropi, a mindösszes nagyik és a két szép, apró szülő is Kép
(igaz, a kedvenc fekete nacim még csak nagy jóindulattal és nem csekély testi erővel feszegethető karcsúságukat vesztett sonkáimra, de sebaj Kép)

Úgyhogy legközelebbi mérés 22-én, addig tudatlan maradok Kép

Markolászás: rossz hír! Jajjaj! Kevéstejci! Jujjuj! Liter baracklé hipphopp beugrik mindjárt!

Édes a kis zsákos Frodó!!! Kép

Pussz
Kangi
kangi

Kangi, na végre! És a kis Kittenberger Amundsen, legalább nem unatkoztok!!!
Zulu, tündéri a beszákolt Tündér. Gyönyörűen alszik!

sofka
sofka

persze nem beszákolt, bezsákolt!
sofka
sofka

Kangi! Nyugi, Lacko is morog es markolaszikKép En meg szepen minidg lefejtem a kezet a cicirolKép De en azt meg jobban imadom, amikor az alul levo kezevel!!! markolaszik meg csipked, az aztan a hawaiiKépKépKépKép

Franyo: hat ez az, PP-t valahogy nekem sem akarodzik venni 40-ertKép Meg Brevi Dolce Vitat sem 30 korulert (meg az indexen epp most taglaltak nekem a DV hatranyaitKép) A Drewex szetszedhetos 15 ezerbe kerul, az meg asszem nem veszesKép

orsoly

ps: babok tovabbra is edesek, jujjj de regen raktam fel Lackorol.
orsoly

Orsoly Kép
ja, az alul levő kezével nekem is feszegeti a bordáimat, meg a körmével élveboncolgat Kép
Aztán majd jól visszasírjuk a szopis-összebújós időket, tudom ám ... Kép

Jó éjt!
Kangi
kangi

Szaisztok!

ünneplés megvolt, képek a fotóalbumban manó Emmája 1 évesKép

Látom téma az etetőszék. Ahogy a képeken látjátok nekünk brevi dolce vita van, én használtan vettem 15 ezerért, hát én szeretm, de 30-e-et nem ér. Én 1 hátrányát tudom, írtó nagy helyet foglal, mert naygon széles lába van. Az állíthatóságát mi nem használjuk ki, 1-2 hónapig hazsnáltam az ülés dönthetőségét, amíg kissebb volr Emma, mióta nagy nem döntjük. A magasságát 1x állítottuk be az asztalhoz, összecsukni sose szoktamKép És még valami, mióta látom hogy mi minden kerül rá Emmától, már nem vennék hazsnáltat, d ehát ez van. (lehányta párzsor Emam is a bekötőjét plKép) Ja, és tisztítani nagyon nehéz, mert a bekötőjét nem lehet kivenni, sőt az egész szivacsot is csak felemleni lehet kivenni nem a székből.

Na jó, ahhoz képest hogy szertjük elég sok negatívot írtamKép Azért szeretem mert kénylemes a kagylóülés, tágas stb.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Zsuzsófi,
Gratula a forgáshoz és a szép mérethezKép valamint a kishugodnak a járáshozKép

Andy,
Gratula a mászáshozKép

PsAndi,
Éjjel amikor hagytad sírni Danit milyen gyakran mentél oda, kivetted vagy beszéltél hozzá?

Myssnia,
KépekKép FogacskákKép
Én is gondolkodom, hogy le kellene szoktatni Ronit a cicis elalvásról... De még nem vettem rá magam, kényelmesebb így.
Próbáltam cumisüveget és varázsitatót, de egyiket sem fogadja elKép Kedvenc játéka sincs.

Timici,
KépekKép
Fogakhoz gratulaKép HasználataKép Ügyes BenceKép

Séta:
Roni nem szereti ha beöltöztetem. A múltkor is haza kellett jönni, mert hisztizett. Jó ha 20 percig tartott a "séta".
Ráadásul nem hajlandó aludni a babakocsiban.

Heppi,
Jobbulást!
Nagyon ügyes a lányodKép

Momo,
Jobbulást Zsebinek!

Kiszuny,
Kitartás!

Évi,
GyógyultakKép
KépKép

Anita,
BújásKép
NemalvásKép

Zsuzsi,
Nestle-csomagKép
Dani doga, könyvKép
Gratula a 8 hóhozKép
Jó utat és drukk!

Kangi,
De jó hogy előkerültél, már mindenki hiányoltKép
Drukk, hogy Julcsi abbahagyja a sztrájkot és a karmolászást!
Roninak is volt karmolászós időszaka, szerencsére elmúlt.
Séta az esőbenKép

Toffi,
KépKép

Zulu,
KépekKép

Réka,
A répát főzőlével vagy tejjel is turmixolhatod.
KépekKép CsibészekKép

Kakukk,
Én sem adom oda a tányért (még).

Sofka,
Jobbulást a párodnak!

Csucsuka,
A mail címemben van egy kis változás, írtam neked.

Orsoly,
Nekünk sem lesz PP etetőszékünkKép
Képet, képet, képet!!!

Maci_2
maci_2

Zulu,
Mac gyönyörű és még alszik is.Kép
Milyen kár, hogy Bence beszállni se hajlandó a babakocsiba, pedig bizony isten vennék neki én is barit, ha ettől javulna a helyzet és még aludna is.KépKépKép

Kangi,
pusszantás a kis Amundsennnek.Kép
jó, hogy előkerültél

Zsuzsi,
jó utat és jelentkezz, ha megjöttetek, hogy megnyugodjak. Mikinek gratula a 8hóhoz

Beu,
a totyogó, ami a képen volt Kenguru Goldos, igaz nem mostanában vették, mert az ikres barátnémtól van kölcsönben nálunk. Az ikrek pedig hétfőn lesznek 2évesek.Kép

Franyó,
mailt megkaptam, képek mennek, válasz holnap.Kép

Tali: igen,igen,igen!!!
kár, hogy a jövő héten nekem szinte egyetlen nap sem jóKépKépKép

Megy a Heti7es, úgyhogy én jobbra el,
csók minden bobeknak, akik remélhetőleg már rég horpaszatanak.Kép
Pusza,
Timici
timici

Sofka,
látom nem volt uncsi a mai napKép.
Mikkamakka: elég picike a teremKép.

Kangi,
67 centi a csaj? A kis langaléta!Kép Mac 68. Képzelheted, milyen mókás, mikor gyalogol, igazi mobilkertitörpe.
Hurkincák nálunk is leapadtak (már Macómé, az enyémek kapaszkodnak, keményenKép), de szerintem ez már hajlott korának tudható be, tényleg egyre kisgyarakesebbek az arányai, már csak a méreteinek kellene felzárkózniKép.

Orsoly,
no akkor épp ideje felcsapni néhány fotót LackórólKép.

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

és végül 2 mai kép:
Kép
Kép

Timici
timici

Timici,
KépekKép

Maci_2
maci_2

Maci 2, én éppen a tisztíthatóság miatt vettem pp-t. persze kéz alól. Annyit amennyiért a bótban vesztegetik nem adnék, de nem ám!!!
Az összecsukhatóság meg akkor jön majd be, ha a szék a kistesóra vár. Naponta persze, hogy nem csukogatja az emebr!!

sofka
sofka

Sziasztok!

ne haragudjatok, most nem írok senkinek, csak el akartam újságolni nektek, hogy Dani ma az úszáson már egyáltalán nem félt, sőt, és a merülés is tök jól ment!! KépKép

+1 hír: anyóséknál voltunk délután, ahol Dani 15 hós unokabátyja reszelt almát evett, és Danit is megkínáltuk, imádta!! Remegett minden egyes kanálért, és sírt, amikor elfogyott Kép

jó éjt
Andi
psandi

ja és a legfontosabbat elfelejtettem: a tegnap esti 8 órás szopi után csak ma reggel 3/4 7-kor!!! kelt fel enni a Drágám! KépKépKép

na most már nem dicsekszem többet, megyek aludni, majd holnap írok mindenkinek! (remélem Kép)

Andi
psandi

Képzeljétek, amíg a fejéshez szükséges vackokat keresgéltem (Ímmel-ámmal, de muszájnak tűnt), felébredt újra a gyermek. És megszoptattam. (Ilyentájt nem szokott ébredni. Aludni szokott)Juszt sem fejek!!!
Andi, de jó, de jó!

sofka
sofka

Tali! De jó, de jó, de jó! Mi csütörtökig vagyunk itthon! Akkor utazás Pápára. Remélem, előbb lesz tali!!!!!!

Zsuzsi! Drukkolok, hogy legyen hely.

Kangi! Végre bejelentkeztél! Remélem, kitaláltok valamit a védőnővel.

Heni! Már mióta akarom írni, hogy nem Gratz felé megyünk végül, hanem az SCS-be. Majd legközelebb!

Babók nagyon aranyosak! Zulu! Nézegetem a barit (is), nade, nade.Kép

Köszi a tejpépes infókat. -még mindig nem tiszta, hogy adjátok, de majd a talin megbeszéljük.

Elalvás egyre nehezebben megy, cicit játszócuminak használja, ha elveszem felébred. De ez még hagyján, tegnap éjfélkor úgy döntött ébredés, játszás. Hiába szopi, hiába ringatás, csak nem akart aludni. Úgyhogy játszás, még szerencse, hogy egyedül is elvolt. Egyszer aztán arra ébredtem, hogy mindenki alszik. Kép

Na, most megyek én is, jó éjt!

Beu
beu

Kangi! Láttalak ma a Mogyoródinál, autóval suhantunk tesco felé zebrán mögöttetek. Persze későn jöttem ráKép

Timici! KépekKépKépKép

Beu
beu

Sziasztok!
Eltuntem rendesen! DE ollllyyyan specko hetunk van, hogy csak gyozom kapkodni a fejem. A heten megjott az utazoagy amit neten rendeltunk,Jazi 4 fogu boszi lett, tegnap megszuletett baratnomek varvavart kisfia (41ik het), erre ma a nap meglepetese: masik baratnom is extragyors szulessel eletet edott masodik babajanak. Szoooval, en is babazni akarrooookkk! Kép Kép (Heppi, ne vedd komolyan)

Emmanak termeszetesen, Boldog Szulinapot!!!!
Kép

Es a hofordulosoknak is boldog mindenfelet. En teljesen ledobbentem h Leszter Petraja mar fel eves???!!!

Franyo
Irogatunk,irogatunk? Kép anka tunderi, Te meg csak problemazz itt batran. De komolyan! Kép

Myssnia
Jazi is 8kg. es mi a Babylove 9tol-12kg.ig cimu pelusat hordjuk. Szoval en mar annyira nem adok a rairt kg.ra...

Timici
Bencesrac nagyon helyes!
Fogproba Kép
Agymelleti setakhoz gratula! Lassan a tobbi is rendezodik, meglasd!

Momo
Lecsaptam Cerazettre, apa nem az a tipikus munkaruhas Kép Bar ma tesztet csinaltam epp, mert annyira hanyingerem van napok ota...de Halistennek semmi. Huh Kép
Zsebinek jobbulast!

Heppi
hogy jut neked minden nap idod porszivozni???
Hogy milyen ugyes a kiscsaj???!!!!! Kép

Csucsuka
Fel8ig alvast ma ubereltuk! Jazi 9utan nyitotta ki a csipait (a csaladdal egyetemben...) Kép

Evi
jo,hogy meggyogyult a csalad! Kép
Jazi is szopizza az ujjat. eleinte en is aggodtam emiatt, de most mar teljesen termeszetesnek vaszem. Csak akkor csinalja ha ehes vaga almos. Szerintem meg nem tudnad leszoktatni rola, majd leszokik o egyedul!
Kep nagyon edi.

Zulu
Kepek! Kép

Orsoly
Nekunk olyan szetszedhetonk van (Drewex). Jazi nagyon birja.

Reka
Dani nagyon aranyos!

Kangi
Jazi kanallaleves kozben morog, minden egyes falatnal Kép Engem szerencsere nem zavar...kaparaszas. Irtora birja Jazi is csinalni es nagggyon faj. Szoval vagy poloban szoptatok vagy adok valamit a kezebe es akkor azt markolassz, nem engem kaparasz...

Kakukfu
En is hagyom Jazit matatni. Na nem a tanyerba, de altalaban hamar leesik par kajadarab a talcara, es utana azzal szorakozik.

Na leragad a zsemem...
Jo pihit mindenkinek! Kép

Norka s nemregmult8honapos JaziKép
norkini

Es egy kep a 4fogurol
Kép

Norka
norkini

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?