Sziasztok!
Próbálok picit írni...
Ari,
köszönjük a dicséretet! Hát, én ki nem néztem volna ebből, hogy babakocsi...
Papírképet mi a fotomarket.hu-n szoktunk, ott is postán küldik ki. Érdemes megnézegetni az árakat.
Maci2,
konditeremben sajna nem voltam ügyi egyáltalán, de majd kitalálok valamit, hogy azért jól érezzem magam
.
Momo,
mi újság, hogy alszik Zsebi, zombi vagy még? Kérdezted, hol tart Anka mozgásilag, hát, most mintha picit megtorpant volna
. Vagyis ácsorog, meg mászik ezerrel, az egész lakást birtokba vette, de a bútorok mellett még nem nagyon lépeget, néha pár lépést tesz. Ha megfogjuk a két kis kezét, akkor viszont úgy beindul, nem is menni, hanem egyből rohanni, sőt, repülni szeretne
. Ami meg a hozzátápit illeti, kicsit rapszodikus, néha megeszik egy fél üvegnyi kaját is egyszerre, máskor egy kanálnyinál többet nem bírok beletuszkolni. Viszont annál többet szopizik. Éjszaka is mindig rengeteget. Szerencsére tejcsi van elég egyelőre, és engem mondjuk nem zavar, szeretem szopiztatni, csak hát előbb-utóbb azért mást is kéne ennie...
Jobbulást kívánok kis családodnak!!!
Orsoly,
etetőszék-témába nem nagyon akarok beleszólni, biztos mások sokkal jobban tudják, mint én, csak annyit jegyzek meg, hogy személy szerint nekünk az a kisszék-kisasztal kombináció nagyon bejött, és egyáltalán nem instabil, viszont sokkal olcsóbb volt, mint a PP és társai.
Zsuzsófi,
húgodnak óriási gratula, nagyon ügyes kislány! A kisfiad is ügyi, hogy már forog!
PsAndi,
nagyon drága vagy, köszönöm az érdeklődést!!!
Anka meg a bókokat!
Myssnia,
Szilárd milyen aranyos a pici fogacskákkal!!! Jól látom, hogy kettő is van már neki?
Elalvással kapcsolatban: nem okoskodni akarok, mert nem biztos, hogy ami egyik babánál bevált, az a másiknál is be fog válni, de azért leírom, nálunk hogy megy mostanában. Engem is kezdett zavarni a dolog, hogy csak cicire alszik el a drágám, ezért azt csináltam, hogy amikor azt láttam, hogy álmos, akkor kegyetlenül beraktam az ágyába, és behajtottam rá úgy az ajtót, hogy ne lásson. Így egy idő után (egyre rövidebb lett ez az idő!) abbahagyta a sírdogálást, és elaludt, hiszen álmos volt. Akkor beóvakodom és betakargatom. Ez este is működik nála, csak éjszaka nem
. Amikor felsír, mindenképp cici kell neki, akkor alszik csak tovább.
Manó,
na, milyen volt a szülinapi buli???
Sofka,
neked is köszi! A fogacska-hiányról nem is azért írtam, mintha különösképp aggasztana a dolog, csak az aktuális helyzetet írtam le pár szóval. El tudom képzelni a cici felé közelítő harapós csecsemőszájat, nem irigylem még tőled!
Timici,
nagyon aranyosak ezek a képek is!!! Mailt megkaptam, írok is majd, ha Anka még hagy egy kicsit, de legkésőbb este megpróbálok!
Kiszuny,
te szegény! Hát lesz még egy pár foga annak a gyereknek! Ha jól tudom, összesen 20!
Csucsuka,
de rendes gyerkőceid vannak, még éjjel is alszanak, asztaaaa... irigy-irigy!
Réka,
hát Dani se semmi, amiket írsz róla! Tényleg kellene már talizni, jó lenne látni a babókat, mennyit fejlődtek a legutóbbi találka óta!
Elli,
szegény
, kitartás!!! Hátha megjavul ez a Kevingyerek...
Évi,
bocsi, lehet, hogy én hülye vagyok, de nem értem, mi a bajod az ujjszopival... Anka is szopizza, és szerintem sokkal természetesebb, mint a cumi. Amikor elveszed majd a cumit tőle, meg lesz bántva, az ujjszopit meg magától fogja elhagyni, mert szüksége lesz a kezére a játékhoz. Nem hinném, hogy az iskolában mindenki előtt szopná majd az ujját...
Petra nagyon kis helyes a képen!
Anita,
aranyos lehetett Robi, ahogy hozzád bújt!
Zsuzsi,
annyira aranyos ez a sztori Gyuriról, nagyon drága kiskölyök!!!
Beu,
tejpép-ügyben én nem vagyok olyan szigorú. Anka a bolti Hipp tejpépet ette gyümölccsel, most vettem vaníliás milupa tejbedara-pépet. A családban nincs tejallergiás, úgyhogy én nem aggódom. Uzsira adom neki általában. Nem szokik le miatta a tejcsiről, ugyanolyan kiegészítőként eszi, mint tízóraira a gyümölcsöt, vagy ebédre a főzeléket.
Mariann,
és mi finomat főztél?
Toffi,
Zsombi és barátnőci aranyosak!!!
Zulu,
a hős lovag zabálnivaló! Na meg a nagypohárra erősen koncentráló kiscsajszi is!!
Hú, mióta írom már...
mi jól vagyunk, megint semmi extra, kivéve talán, hogy ma csak egyszer ébredt a lány éjszaka, fél 4-kor. Akkor aztán rengeteget evett, és visszaaludt fél 7-ig.
Szerintem most ébred, hallom, hogy énekelget valamit, úgyhogy megyek is, igazán drága, hogy hagyta, hogy befejezzem a kisregényt
.
Puszi
Franyó