Sziasztok!
Én is vagyok, csak ha dolgozom, mindig hulla fáradt vagyok már este, és alig van időm ide jönni...
Fioráék ha minden igaz ma jönnek haza!
Trécsi: jó hogy végre jöttél
Már aggódtam, hogy kereshetek másik fodrászt
Grat a cigi letételhez, és Milánnak boldog fél éves szülinapot!
Anyóssal ne foglalkozz, tudod, az anyósok már csak ilyenek...
Boszi: Gabikának boldog névnapot (bocsi, hogy csak utólag
)
Thelga: Fanninak is volt rossz alvós időszaka, hál Istennek nem tartott sokáig. Vigasztaljon az, hogy egyik napról a másikra megszűnt.... Így minden nap úgy feküdhetsz le, hogy hátha ma már nem kel korán...
Kia! Gondolom örültek Nektek otthon! Levi baba nagyon kis formás! Most már simán lehagyta Fannit, esetleg örökölhetnénk tőletek ruhákat
Rólunk pár szóban:
Mi is ma voltunk tanácsadáson (találkoztunk Bosziékkal is). Fanni hízott!
Most 6770 gramm volt, múlt hét szerdán pedig 6610. Ez 160 gramm hízás egy hét alatt, ami a doki szerint tök jó. De csak egy hónap múlva mérjük újra, mert azt mondta, nem érdemes hetente mérni, mert nem ad reális képet... A vitamint szedjük még 3 hétig. És ne aggódjak azon se, hogy keveset szopizik, most már lassan el fogja magát választani, és eszik majd mást. Ne erőltessem a tápszert se. Tök rendes volt a doki, és nagyon megnyugtatott.
Munka van bőven. Ma is megyek be délutánra még dolgozni, de holnap itthon leszek. Még mindig jól bírjuk, Fanni is, anyu is, én is...
És képzeljétek tegnap kinéztük hova megyünk nyaralni, a héten le is foglaljuk!
Augusztus 2-án megyünk egy hétre Horvátországba, már alig várom! 12-en megyünk, és egy nagy házat bérelünk ki.
Majd jövök még este is, puszi mindenkinek!