Új privát üzeneted érkezett!

Fióra az már valami egy újnyi bár én is annyira voltam azt Gergő nem akart megszületni pedig oxitocinnal 2 percesek voltak a fájásaim de remélem neked azért gyorsabban fog ez menni és lehet mire ezt én leírom neked már a kezedben van Zsófi baba

nika70
Salgótarján

Nika,Viki!
Köszönjük a köszöntést!

Fiora!
Még a végén valóban húsvéti baba lesz Zsófi :D
No és anyósod szerint?Torzulsz már ?:lol:

Mi is kívánunk nektek kellemes húsvétot!Mindenkinek pontosan olyat, amilyet szeretne !

Mi holnap szeretnénk elmenni Bogival cirkuszba.Apa most van ott, hogy jegyet vegyen.Remélem lesz.Bár én nem annyira szeretem a cirkuszt, már Bogi biztos élvezné.
Megyek és folytatom az üvegfestésemet, míg Bogi alszik.

Szép napot!

Anita
Kép

Kép
gani

Hú, Fiora ma nem jött :roll: Lehet már meg is született Zsófika??? :lol:

horvviki

Pár kép
Kép Kép Kép

horvviki

Semmi sem lesz holnap reggel! Ma 16:41-kor megszületett a kislányunk 3550 grammal, 56 cm-esen. Baba és Édesanyja jól vannak. Ha minden rendben lesz, szerdán már otthon alszanak! :wink:

Kép
fiora

GRATULÁLUNK

Zsófi baba gyönyörű paraméterekkel született sok tejcsit és sok boldogságot nektek:):):):):):)):)

nika70
Salgótarján

Kép

nika70
Salgótarján

Nagyon nagyon gratulálunk Fiorának!!!

Várjuk majd a szüléstörténetet és persze sok-sok képet!!! :lol:

horvviki

Kép Zsófi születése után

Kép
fiora

Fiora!
Gratulálunk! Mindhármótoknak kívánunk egészséges, boldog, kiegyensúlyozott életet, tele örömmel és boldogsággal!

Anita
Kép

Kép
gani

Gyönyörű baba Zsófi! :lol: És mennyi haja van... Fanninak még mindig nincs....

Én nem akarom elkiabálni, de Fanni már a 2. éjszakát alussza át... Tegnap este is 8-kor elaludt és reggel 6-kor kelt fel először...

horvviki

Ez igen mennyi haja van :):):)

Zsófi apuci gratula nektek gyönyörű kislányt sikerült összehoznotok :):):):):):)):):

nika70
Salgótarján

Nagyon gratulálunk a gyönyörűszép Zsófi babához!!!

Születéstörténetet és sok sok képet kérünk! Hihetetlenul edes a kislanyka!

KépKépKépKép
thelga

Sziasztok! :wink:

Először is nagy nagy gratula Fiorának! :P Nagyon szép baba Zsófi,és tökéletes méretei vannak! :lol: Várjuk a sok sok képet,és születéstörténetet,ahogy időd engedi természetesen!

Mi tegnap este értünk haza,nem is tudtam jönni már,mert hulla voltam!

Viki Gratula akkor,de csak halkan az alváshoz nektek! :wink:

Trécsi? [b]

Kinek hogy telt a Húsvét?

Nekünk kicsit zsufolt ünnep volt,mert szülinap,húsvét és névnap!

Nika
párodnak utólag is boldog Névnapot! :lol:

Nemsokára lesznek majd képek! :P [/b]

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Boszi köszönjük és persze nektek is hasonlóan szép boldog névanpaot mindkét fiúnak :):):):):)Képek jöhetnek:):):):)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Csak most tudok jönni...

Először is
Fiora
Kép
Szép baba és jók a méretek :wink:
SOK BOLDOGSÁGOT!!!
Majd gyere, ha tudsz, ha van időd...

Viki
Neked is Gratulálok, hogy Fanni átaludta az éjszakákat.

Boszi
Így utólag
Kép
Gabikának!

Mi jól vagyunk, Levi élvezte az utat....
A nagyszülők, dédik nagyon örültek neki.
Kicsit kevés volt ez a kb 4 nap otthon.
Apa nemrég hívott - elengedték szabira , így megyünk haza majd áprilisban ismét :lol:
Nem sok embert látogattunk meg, de áprilisban bepótoljuk.
Tegnap megszületett az egyik barátnőm kislánya is :P 4050 grammal és 50 centivel :shock: :lol:

Manó vasárnap már 7230 g volt.
Néhány kép:
Kép
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Látom nagy itt a csend...

Nika
Már engem is idegesített ma, hogy nem tudtam felmenni sem az iwiw-re :?
De már jó :wink:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

ja köszi már én is voltam aóta

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Tegnap extran kitort rajtam a tavaszi faradtsag, egesz nap roszkedvu voltam, semmihez sem volt kedvem. Aron rendszeresitette az 5 orai keleset, ez is betett nekem. Nem baj, par nap, es mar 6 oranak fog majd szamitani :)

Elegge pang a forum, remelem, gyorsan visszarazodunk, es rendszeresebben tud jonni mindenki.

Nagyon varjuk a szuletestortenetet Fiora! Remelem, a szoptatas konnyen megy, nekem az volt a legnagyobb mumus az elejen. Nagyon megszenvedtunk vele, de megerte, mert meg mindig szopizik Aron.

Levi hihetetlen kis vasgyuro baba! Mar 7kg felett van??? Pont most panaszkodott egy jobaratnom, hogy az O kisfia, aki mar 9 honapos, most 7kg. Folyamatosan tomne kajaval, de nem igazan eszeget.

Na ezt elkuldom, mert megyunk reggelizni!

KépKépKépKép
thelga

Hopsz, majdnem kimaradt valami:
[color=blue]Boldog Nevnapot Gabikanak![/color]

KépKépKépKép
thelga

Hát igen csajok hol vagytok?

nika70
Salgótarján

Nika,
Ujabb video???

KépKépKépKép
thelga

Sziasztok!

Elnézést lányok h ilyen soká nem voltam..
És köszönöm Mkinek az aggódást!De főleg Neked Viki..láttam,h ki nem hagytál volna az üzijeidből:)

Jól esik nagyon,köszönöm!!

Rengeteg minden történt itt ,mióta nem voltam..

Elsősorban Engedjétek meg h köszöntsem az új porontyunkat!))

NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT ÉS EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK ZSÓFINAK ÉS KEDVES CSALÁDJÁNAK!!!!!!!

BOLDOG NÉVNAPOT GABIKÁNAK!!!!

Velünk is okminden történt,de most nem kezdem el sorolni..ha nem baj..

Nem is magyarázkodnék,h miért nem voltam...
Hellyel-közzel minden rendben...

VIKI!Olvastam Fanni evéséről,alvásáról,fogyásáról...
Szerintem nem kell aggódni,ha jókedvű és egyébként minden rendben van.A vitamin biztos nem árthat Neki,de nem mkire van étvágygerjesztő hatással.
A tápszert meg már Milán se ugy fogadja,mint azelött..Más ízek jöttek divatba már:)))örülök ha reggel meg este megissza a 100at)

Egyébként már mindjárt 4 fogunk lesz!!)és fursca módón közlekedni is tudunk:)))
Kis túlzással,de mondja h Apa és rengeteget köpköd)))
Elösször megijesztett a dolog,de olvastam h ezt tudni kell egy fél évesnek!Hát Ő gyakorolja is!))
Ja igen,tegnap töltöttük a 6 hónapot!
trécsi

Csajok tényleg mi ez a pangás mostanság? Máskor oldalakat írtunk tele,most meg? :roll:
Mi ma 9:15re megyünk tanácsadásra,majd megírom az új adatainkat ám! :P

Köszönjük a köszöntéseket!

Levi baba olyan édes,megharapdálnám! :lol:

Viki munkahelyen minden ok? Trécsiről semmit nem tudsz?

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Helga mikor is lesz az óraátállítás? Már várom! :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Ami még fontos számomra!

15.-én megérkezett az autóm és azóta szorgalmasan jövök-megyek.
Minden indulás egy gyomorgörcs,de leküzdöm!És nagyon élvezem,ha már elindultam.
A páromat kikell h zárjam a kocsimból,mert folyamatosan csak ordibál,amitől már tiszta idegroncs vagyok!!!

A húsvétot a nagyszülőknél töltöttük,én otthon jól éreztem magam..A többit nem részlezetném..(anyós)

Apropó!!!!Ma este lesz 2 hete,h nem cigizünk!!
Az első pár nap elég pusztulatos volt és hazudnék ha azt mondanám,h nem jut eszembe soha..hiszen tizenakárhány év szokása...De lényeg h mostmár nem füstölgünk!!Furcsa is kicsit:)
trécsi

Viki miujs a melóhelyen?Milyen munkaidőbeoban dolgozol?

olvastátok az Iwiwen azt a szörnyűséget?Amiben a kisfiút elakarták rabolni?

Kia ilyenkor mit lehet tenni?
Ezt miért nem közli le a média?Hány millió gyereket érint és egy mukkot se szólnak róla!
trécsi

Fioráék mikor jönnek haza a kórházból?
trécsi

Sziasztok!

Én is vagyok, csak ha dolgozom, mindig hulla fáradt vagyok már este, és alig van időm ide jönni... :(

Fioráék ha minden igaz ma jönnek haza! :lol:

Trécsi: jó hogy végre jöttél :wink: Már aggódtam, hogy kereshetek másik fodrászt :wink:
Grat a cigi letételhez, és Milánnak boldog fél éves szülinapot!
Anyóssal ne foglalkozz, tudod, az anyósok már csak ilyenek...

Boszi: Gabikának boldog névnapot (bocsi, hogy csak utólag :oops: )

Thelga: Fanninak is volt rossz alvós időszaka, hál Istennek nem tartott sokáig. Vigasztaljon az, hogy egyik napról a másikra megszűnt.... Így minden nap úgy feküdhetsz le, hogy hátha ma már nem kel korán... :wink:

Kia! Gondolom örültek Nektek otthon! Levi baba nagyon kis formás! Most már simán lehagyta Fannit, esetleg örökölhetnénk tőletek ruhákat :lol:

Rólunk pár szóban:
Mi is ma voltunk tanácsadáson (találkoztunk Bosziékkal is). Fanni hízott! :lol: Most 6770 gramm volt, múlt hét szerdán pedig 6610. Ez 160 gramm hízás egy hét alatt, ami a doki szerint tök jó. De csak egy hónap múlva mérjük újra, mert azt mondta, nem érdemes hetente mérni, mert nem ad reális képet... A vitamint szedjük még 3 hétig. És ne aggódjak azon se, hogy keveset szopizik, most már lassan el fogja magát választani, és eszik majd mást. Ne erőltessem a tápszert se. Tök rendes volt a doki, és nagyon megnyugtatott.

Munka van bőven. Ma is megyek be délutánra még dolgozni, de holnap itthon leszek. Még mindig jól bírjuk, Fanni is, anyu is, én is... :lol:

És képzeljétek tegnap kinéztük hova megyünk nyaralni, a héten le is foglaljuk! :lol: Augusztus 2-án megyünk egy hétre Horvátországba, már alig várom! 12-en megyünk, és egy nagy házat bérelünk ki.

Majd jövök még este is, puszi mindenkinek!

horvviki

Sziasztok!

Trécsi
Milánnak Boldog fél éves szülinapot!! :lol:
Neked gratula a kocsihoz! Remélem minden rendben a vezetéssel.... na és a cigi... Csak így tovább!!!

Kép

Boszi
Most hétvégén kell órátállítani.
Vasárpan hajnalban 1 órával kevesebbet alszunk :?
Új adatok?

Helga
Neked jó lesz, így 6 -ig alszik majd tényleg Áron :P

Én nem olvastam a történetet, hogy el akartak rabolni egy kisfiút.. Szerintem sokkal több ilyen van az életben, mint amennyit tudat a sajtó...

Viki
A 160 gramm tényleg jó.

Irigykedek a nyaralás miatt - mi idén nem megyünk...
Levi még nagyon kicsi.
De majd jövőre :wink:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Megjöttünk már egy ideje a tanácsadásról,csak még gyors bepakoltam a mosógépet,és felraktam az ebédet! :P
Gabika megkapta az agyhártyagyulladás elleni szurit! Volt ám sírás,pedig magamhoz szorítottam.Ezt már nem combba,hanem karjába kapta!

Új adatok:
9890gr( februárban 9800 volt,tehát most nem is hízott szinte) és 77,5-78cm! Bőre továbbra is nagyon érzékeny,és foltokban néhol száraz. Erre írt fel a dokinéni krémet,ami holnap lesz majd kész! Ha nem múlik el akkor bőrgyógyászatra kell menni! :roll: Tápszert továbbra is ennie kell,tejtermékek közül csak az Activiát,és mosakodókrém közöl csak a gyógyszertárit kell alkalmazni a bőr érzékenysége végett! Gabika most alszik! :wink:
Legközelebb majd csak a 15 hónapos oltásra kell menni,és,ha vmi elfogy felíratni!

Trécsi,de jó,hogy végre írtál pár sort! :) Grat a kocsihoz,jó vezetést!
Milán babának doldog 6 hós szülinapot! :lol: Nincsenek új képek? :P
Kép
És gratulákok,hogy a cigit le tudtad tenni! :P
Kép

Helga azt hittem többet aludhatunk,akkor mégse olyan jó ez az átállítás! :roll:

Viki neked mára jó munkát! Jó volt látni titeket,Fanni nagyon cuki volt! :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

2008. március 30.-án (vasárnap) 8-16 óráig újra Babaruhabörzét és Gyerek Expot szervez a BabyMarkt! Minden, ami a várandós kismamának és kisbabájának szükséges, itt egy helyen, kitűnő áron megvásárolható! Családoddal együtt szeretettel meghívunk!

Helyszín
Hungexpo Vásárközpont B pavilon
(1101 Budapest X., Albertirsai út 10., I. főkapu, Expo tér)
A látogatókat sűrített Expo Járat szállítja a Vásárközpontba.

Belépő
900 Ft (gyermekeknek ingyenes).

Kínálatuk
Választék 0 – 14 éves korig új és használt ruha vásár! Libero és sok fajta pelenka vásár!
HIPP Bébiételek csak a vásár ideje alatt kedvezményesen! (+ ajándék!)
További kínálatuk: babakocsi, etetőszék, babaápolás, ruházat, játékok, könyvek stb.

Programok
09 óra: Fawa Fittnes bemutatója
10 óra: Divatshow
11 óra: MEGLEPETÉS KONCERT!
12 óra: Baba Mama Szépégverseny díjátadás
13 óra: Fogi Színháza: Bambi
14 óra: Tilesch Kata színpadi aerobicórája óvodásoknak

Közben kvízjátékok, nyereménysorsolás sok-sok ajándékkal.
A rendezvény háziasszonya: Bálint Edina és Erox.
A kisszínpadon folyamatos babaholmiárverés!

Minden gyerkőcöt szeretettel vár az egész napos Játszóház
és a fergeteges program! A játszóházak és a gyerekmegőrző is terítésmentes!
És még lesz a Papák örömére, kívánságára: Apa Pihenő, Mama - Papa Relax Sziget.
Babymarkt Baba Mozi (óriás vetítővásznon a kedvenc meséink), Baby - Bar (bébi étel kóstoló) Bio Sziget - Szépség Farm Mamáknak - Kozmetikai Tanácsadás.

A börze teljes ideje alatt üzemel a Babaetető, Pelenkázó, Szoptató helység.

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Hát ez az idő nem normális! :evil:

Láttátok,hogy szakadt a hó?! :evil: Az ablakon kilátni se lehetett! :shock:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Húúúúúúúúúúúúúúú

kicsit hiányolok mindenkit aztán meg kapkodom a fejem annyit írtatok :):):):):)

Trécsi de jó hogy újra itt vagy köztünk :):):):)
Gratula a két hét nem cigihez csak így tovább szerintem a nagyon nagy nehezén már túl vagytok ja és a kocsihoz is gratula:):):):)

Az elrablésos sztori nem a tescós mert az már vagy két éve kering a neten ne dőljetek be neki.

Fiora szerintem ma vagy holnap jön haza :)

Viki: majd egy cm- adatot is kérnék ha az is változott:9 tökk jó hogy normalizálódik a súly kérdés tényleg felesleges hetente mérni :) mi sem mértük sőt nincs is itthon baba mérleg csak amikor mentünk tanácsadásra akkor tudtuk meg mekkora:) most is csak legközelebb áprilisban tudjuk meg mikor majd kapja a 15 hós oltást :)

Mi meg (nehogy elkiabáljam) gege két napja nagyon jól alszik igaz reggel 6-kor kukorékol de legalább tegnap átaludta az éjszakát ma meg csak egyszer kelt :):):):):)

Boszi nem is fog most már olyan ütemben hízni hiszen sokkal többet mozog mint mondjuk 5 hónaposan :) Gegének is van a lábán száraz bőrfoltok lehet nekünk is az a gond mi nektek mit kapott rá?
Ja mégeyg kérdés boszibaba: én sehol sem találok a fürdőkádba csúszásgátlót ha megkérhetnélek rá nem veszel nekem egyet? és valahogy postán eljuttani?

nika70
Salgótarján

Nemcsak a mai nap,hanem egész héten hosszú lesz nekem minden nap! :roll: Apjuk mától péntekig 6-19ig melozik. Tegnap nem voltak nyitva,pihinap volt,de most még szombaton is megy,pedig előtte héten is ment! :evil:

Nika még nem tudom mit kaptunk rá,mert gyógyszertárban készítik el,és holnap lesz csak kész! :wink:
Szívesen veszek neked csúszásgátlót,ha gondolod! :lol: Utánvéttel jó,ha feladom,vagy hogy?
Ha a héten nem is,de a jövő héten veszek,ahogy időm engedi! Milyen legyen? Mint a mienk? Színben? :P

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

És akkor készüljetek,mert most képtömeg fog érkezni! :lol:

Vonaton lefele
Kép
Kép

Gabika születésnapja
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Fodrásznál voltam :P
Kép

Húsvét
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Boszi a jövő hét az megfelel és ne legyen több mint egy ezres mert többet nem szeretnék áldozni rá:) utánvét jó de szerintem ha belefér inkább sima levélként add fel mert úgy olcsóbb ne legyen már több a postaköltség mint maga a csúszigátló. de ha gondolod akkor privibe adj számlaszámot és elküldöm a pénzt és ajánlott levél díját is add hozzá és akkor nem kellene az utánvét borsós díját megfizetni:) ráér jövőhét mert akkor már jön a gyes :):):):)

nagyon jók a képek :) Nagyon szép tortája volt Gabikának:):):)

nika70
Salgótarján

szenzációsak a videók :):):)
:)
Nekünk most nincs újjabb videó majd csinálok mondjuk egy táncos van na majd felteszem :)

nika70
Salgótarján

Ok Nika,akkor jövő héten feladom neked! A csúszigátló 990Ft körül van,az ajánlott levél árát,meg majd megírom+a számlaszámom is,s akkor át tudod utalni! :wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Boszi
Gabika lassan 10 kiló.. :shock: :wink:
Én sem akarom sokáig mérni hetente, csak amíg ilyen szépen hízik... :P

Jók a videók és a képek..
JÓ LETT A HAJAD!!
Szép tortája volt Gabikának!

Nika
Várjuk a videót!

A hó
Nagyon meglepődtem :shock:
Nem semmi - lassan április..

Megvette valaki a Micimackós újságot?
Mi igen.. Még otthon Szabolcsban. Nem akartam otthagyni - jó az a kulacs.
A következőben pedig jó lesz az osztott tányér. Azt is meg kell vennem :P

Vasárnap délelőtt megyünk... a börzére...

Az előbb porszívóztam. Levi játszott közben a szőnyegén, egyszer csak azt vettem észre, hogy alszik a nagy zajban :P Most ébredezik...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Fiora és a kicsi délután már biztos otthon lesz, remélem nincs semmi gond és hazaengedték őket.

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kia jó,hogy mondod az újságot írok is apának sms-t,hogy vegye majd meg! :P

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Boszi megbeszéltük :):):):) és köszike

nika70
Salgótarján

ja és valami fiús színt ha lehetne:):):):):)

megkeresem a videót felteszem az oldalra és akkor belinkelem ide de nem ma hanem inkább holnap ha nem gond ezen is táncol de már annyira ráuzza tekeri figurázza nagyon édes a desperádóra:):):):):):)

nika70
Salgótarján

boszi jut eszembe msn is küldheted:):):):):)a számodat :)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!
Viki!
Örülök neki, hogy a doki rendes volt és nem túrázta föl magát a semmin! Ma nekünk is megkezdődött a meló :x Pedig olyan jó volt itthon :lol:

Kia!
Olyan csábos pillantásai vannak Levinek! :lol: De komolyan!
Feltöltődtél otthon? :wink:

Boszi!
Gabikának Mi is kívánunk utólag boldog név- és születésnapot!Nagyon szép tortája volt!Te csináltad ezt is?
Jó közel van a 2 nagy ünnep Gabikának!

Hózápor itt is volt ma vagy 3-szor.

Megyek már benézek Bogihoz, mert felettébb csendben van :lol: Ez nem jó jel :lol: Biztos sminkeli magát már megint :lol: Vagy öltözködik :lol:
Fanni,Fiora készüljetek!A fiús anyukák ezeket nem tapasztalják meg, csak Mi :lol: :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

gani:):):) én szeretném ezt is megtapasztalni :)mármint a lányos anyuka szerepet :)

nika70
Salgótarján

Gani köszike neked is! :wink:
Ezt a tortát cukiból rendelte anyukám,nem lett volna időm sütni! :roll:
Én is nagyon szeretnék egy kislányt is! :P

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: