Új privát üzeneted érkezett!

Zuzmara szomorúan olvastam amit írtál, akkor tényleg nem keveset buki szegény Patrik azt hittem hogy max 3-5ml-ről beszélünk. Sajnálom szegénykét.
Mi is erre gyanakodtunk az elején hogy biztos még nem zár jól a gyomorszája. Aztán két hónaposan voltunk a hasi UH-on és ott mindent rendben találtak direkt elötte etettem meg hogy jól lássa a doki. De ő azt mondta hogy minden renben van. Ezek után változtattam a napirendjén és inkább tövvször etetem, és kevesebbet adagonként, így kevesebbet bukik.
Patrik hányszor és adagonként mennyit eszik?
Puszi!
Anna, Levi baba
Kép
boganna07
 
 


Sziasztok!

Zuzmara, nagyon sajnálom.....akkor inkább már húgyuti fertőzése legyen mint a reflux...az tényleg nem túl szerencsés :(
Tényleg lehet abban valami amit Anna mond, hogy csökkenteni kellene az adagokat és többször etetni....bár ha reflux akkor a kivizsgáláson biztos mindent részletesen elmondanak állítólag őket máshogy is kell büfizteteni....valamint.....asszem kaja után 30 perc pihiszékben.....egyik ismerősömnek is ez volt a babájának és így elég könnyen túljutottak a nehéz időszakon....és elég hamar ki is nőtték!Elsőre minden olyan ijesztőnek tűnik!Bár pont én beszélek aki állandóan parázik valamin :(

Háááátt a tegnapi evésünk is kiakasztó volt.....du. kitettem Rékát az erkélyre alukálni.Tök jól el is volt....behoztam...na mondom jön egy kis hasazás...játék aztán kajcsi.....Csajok ahogy leültünk enni kb.30 ml után iszonyatos ordítás....pedig ő nem egy sírós-ordítós baba...egyszerűen nem lehetett megetetni...köpte ki....vísított mint akit nyúznak....amikor elmentünk büfizni mint akit elvágtak semmi baja...aztán visszaültünk és újra kezdődött a műsor...feladatam 30ml-vel a gyomrában este 18-ig húzta....semmi baja nem volt....vigyorgott....stb.Aztán mondom csak kéne enni.....úgy etettünk hogy az ölemben volt Réka az apja mellette simizte a fejét és énekelt neki na így lecsúszott 100 ml....ÁÁÁÁ....teljesen kész voltunk!
Este szintén kb. 10 ml-vel feküdt le aludni vagyis bealudt az evésen....10 kor kihoztam és félálomban 1,5 óra alatt sikerült ismét 100ml megennie!Hajnalban is 1 óra alatt 100 ml......Reggel énekelnem kellett neki közben na akkor szépen evett....150 ml....de amint abbahagytam az énekelést hiszti ezerrel.Kezdem azt hinni hogy 1,megúnta a tápiját 2,unatkozik kaja közben!!Egyszerűen nem jut más az eszembe :!: De már a hétvégén megkóstoltatom vele az almalevet nem várok én még 2 hetet!!!

Kíváncsi leszek mi lesz délben!Énekelnem kell vagy sem....mondjuk ez a legkevesebb csak ne hogy ezt is megunja mert nem tudom mit fogok kitalálni neki!

Puszi
Niki és Réka baba
Vendég
 


Zuzmara, sajnálom, remélem "csak" felfázás...

Nicolete, mintha Huniról beszélnél :shock: a gyerek 4 napja nem eszik...a gyűjtős anyatejet nem issza, pedig eddig odavolt, a tápszerből kér helyette, de ilyen 60ml-ket iszik talán, néha 100 ml...üvölt, elalszik, üvölt, nem eszik, ha énekelek eszik valamit de alig...viszont ha gyümit kap vagy bébiételt, akkor eszik..nem értem..anyu szerint megunta a folyadékot és a szilárd finom íze kell neki...lehet...mert a szilárdnál már nem csinálja ezt a hisztit.
Alig hízott most, 6500 gramm és csak 100 grammot hízott egy hét alatt.
ha így folytatja, nem nagyon kap tápot , csak szilárdat és tejpépet,mert azt szereti nagyon, este azt megezi szépen.
Vendég
 

 
 

Sziasztok!

Köszönöm lányok az együttérzést, kedvesek vagytok.... :)
Sikerült reggel a vizeletgyűjtés, Apa be is vitte a laborba. Délután már meg is lesz az eredmény ha minden igaz...
Az a furcsa, hogy nincs láza, nem rosszkedvű, dumálgatott tegnap is, ugyan nem annyit, de nem láttam rajta különösebben semmit.
Szerencsére ma már nem bukott, nem tudom mi a fene volt tegnap, de jobb félni mint megijedni :cry:
Minden esetre ha negatív a labor akkor marad az ágydöntés, állítólag az használ. Nagyon boldog lennék ha nem a gyomrával lenne baj! Azt olvastam az este, hogy ha bevezeti az ember a szilárdabb táplálékot akkor rohamosan csökkennek a bukások. De hát szegényem pont ma 3 hónapos.... Kicsit azért még korai lenne nem?
Van valami sűrítő cucc is, valami tápszer amit kaja előtt lehet adni a babáknak, állítólag az is jó!
Viszont ami nagyon furcsa, hogy amikor voltunk hasi, koponya és csípő uh-on, akkor nem mondott semmit a doki. Lehet, hogy meg sem nézte a gyomrát??? Vagy az nem is kell neki megnézi?
Pihenőszékünk nekünk is van, de sajnos tegnap az sem használt... Bízom benne, hogy helyreáll a rend!

Kép
zuzmara08
 
 


Zuzmara:drukkolunk,hogy az eredmény negatív legyen...

Patriknak Boldog hónapfordulót!

Gyerekek itt havazik... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Öltöztetem a gyereket oszt megyünk szánkózni. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Vendég
 


Úgy tűnik nagyon zenekedvelő gyerekek vannak itt. :)
Pnnit a zene mindig megvigasztalja, vagy ha éneklünk.
Letöltöttem neki egy csomó zenét a musical cd a kedvenc.. :)
Ja..és ha nem tetszik neki a zene már görbül a szája. :wink:
De elég nyűgös, alig alszik nappal.. :?

dhbetty
 
 


Sziasztok!

Betty,tényleg Réka is imádja a zenét....ha pedig énekelünk attól teljesen kész van....na pedig az én hangon hagy némi kivetnivalót maga után :)

Lafead,a két gyerkőcöt össze kéne kötni :)

Bááárr most du. evésnél mintha kezedenék rájönni mi lehet a baj...de csak nagyon halkan merem kijelenteni.....de mintha iszonyat éhes lenne a kicsikém....így borzasztó gyorsan próbál enni-nyelni és e miatt rengeteg levegőt nyel az első pár korty kajcsival.....rendesen hallom ahogy zuborog a gyomrában a levegő és ma pl. rendesen vörösödött a feje...nyomott....gondolom a levegő miatt azt hiszi így meg tud szabadulni tőle...büfinél pedig azért nyugisabb mert távozik a levegő.....de ha lenyugtatjuk elvonjuk a figyelmét mondjuk énekléssel akkor kicsit nyugodtabb
és ez az oka hogy ha félálomba van sokkal jobban eszik. Na asszem ennyi talán megpróbálok neki kicsit gyakrabban adni kajcsit hogy ne legyen halál éhes....meglátjuk.....ki tudja lehet tök hülyeség amit gondolok!Bár teljesen kezdem azt érezni hogy nem elég neki a tápi....túl híg....nem lakik vele jól!Na úgyis megyünk jöv.héten oltásra akkor konzultálok a dokinénivel!

Na pusza!

Niki és Réka baba
Vendég
 


Tényleg Zuzmara ha tudsz eredményt akkor írd meg lécccci....Szorítok értetek!
Vendég
 


Sziasztok!

Ne haragudjatok, ha zavarok, csupán pár perc erejéig alkalmatlankodom.

Azoknak, akik Angelcare Captiva pelenkatartó szemetest használnak, szeretnék a figyelmébe ajánlani egy olcsóbb utántöltési lehetőséget.

A termékről az alábbi linkeken található részletes leírás, de aki nincs regisztrálva a Tesz-Vesz-en/Vaterán, és venni akar, az priviben elkérheti tőlem az e-mail címet, ahol tud rendelni.

Tesz-Vesz: http://www.teszvesz.hu/show_item.php?item=329687737

Vatera: http://www.vatera.hu/angelcare_captiva_ ... 55625.html

Mégegyszer ne haragudjatok a zavarásért, további jó fórumozást!

gerbera33
gerbera33
 
 


Sziasztok!

Megvan a labor eredmény és szerencsére minden adat normális :!: :lol: :lol: :lol:
Úgy örülök, de ami nagyon érdekes, hogy ma egész nap csak 3x bukott a Manó! Ami csak azért furcsa, mert ha reflux akkor ma miért nem? Miért csak tegnap?
Értitek ezt? Ma teljesen normális kis bukás volt mind a 3, máramikor volt.
Nem tudom hova tenni a dolgot, de maradjon is így :)

Nagyon köszönöm mindenkinek aki gondolt ránk és szorított nekünk! :D

Kép
zuzmara08
 
 


Sziasztok!

Zuzmara, örülök hogy minden ok :D

Nálunk a helyzet változatlan....éhségsztrájk van ezerrel...max 100 ml ami becsusszan....már ennek is tapsikolok örömömben :!: Hétvégén almalé...és veszek egy pár bébiételt....csak ha nagy vész van akkor nyitom ki....jövőhéten úgyis tanácsadás oltással megfűszerezve....dokinénivel konzultálok ez ügyben. De nagyon olyan érzésem van hogy nem ízlik neki a tápi mert amíg nagyon éhes eszi aztán köpi ki...fintorog....öklendezik! Szóval vagy kipróbálunk másik tápit vagy jöhet a tejpép ill. bébipapi :)
Vendég
 


Zuzmara örülök! Nincs rosszabb mikor ők betegek :(

Niki! Ti már nagyon közel álltok a 4 hónaphoz, tuti nem lesz semmi baj. Anyukáink nem vártak ennyit, ez tuti.
Panka is egyre jobban fintorog, dehát ő még csak hétfőn lesz 3 hónapos. Ennek ellenére adni fogok neki 1-2 kanál almalevet, hogy szokja az ízeket.
Amúgy van ahol azt írják, hogy már 4 hetes korától nem árt.

Kia!
Vágysz haza ugye?
Én is októberben voltam otthon utoljára :(
Jövő hónapban megyünk, kíváncsi vagyok Panni mit szól hozzá. 1000 km, de féluton van a győri nagyi, úgyhogy ez megkönnyíti. és azt hiszem éjszaka megyünk, mert akkor alszik úgyis. Na majd meglátjuk.. :)
Nagyon váááárom. Annyira egyedül vagyunk itt néha.. :cry:

Linus!
Hogy álltok az éjszakai evéssel? Panni mostanában -ez új- este 10 után is éhes, aztán alszik tovább, majd 5kor újra kér.

Cicc!
Megvan a kenguru? Majd meséld el milyen.

Anna, Lafead!
Fiaitok mennek locsolkodni? :lol:

Van valakinek tippe nagyon-nagyon száraz bőrre?
A dokinő megtiltotta, hogy minden nap fürdessem. Amúgy ez itt nem szokás. A picik hetente 1x fürödnek, a többi napokon tisztálkodás. Tényleg elég is, de én azért fürdettem, mert imádja.
De itt a víz annyira kemény, hogy minden nap fürdetem ekcémás lesz a bőre..
Na most már hetente csak 2x (egyet nem bírok ki, az nagyon kevés) fürdünk, többi napokon popsi mosás, hajlatok áttörlése, de a bőre még mindig olyan száraz, hogy hámlik..
Olaj, hiperszuper krém nem segít..fürdetőkrém sem..

dhbetty
 
 


Vendég
 


Sziasztok!

Betty, egyre jobban érzem én is -olyan anyai ösztön- hogy tuti kell neki a hozzátápi!!!
Naaah száraz bőr...nekünk is van...sajna....pont amikor az antibigyót szedtük akkor jött ki.Rékának rendesen begyulladt a bőre szebboreás ekcéma....Kaptunk rá gyulladáscsökkentő gyógyszertári keveréket...nagyon szépen rendbehozta...de a száraz bőr maradt...aztán írt a dokinéni testápolót...ami nagyon jó leírom mit tartalmaz....ha jöttök haza kevertess ki patikában....én úgy szoktam mivel Réka imád fürödni este rendesen várja....szóval mi minden nap szoktunk....naaah szóval.....este fürcsi után ezzel kenem be: Ung.emolliens/galenus/ 100 gr
Ung.hydrophil. nonion 100 gr
Reggel pedig kajcsi előtt Bepanten nálunk ez vált be a keverék a vizet pótolja....a bepanten pedig zsíroz.

Na megyek mert hív a lánykám!

Puszi
Vendég
 


Zuzmara, ez szuper, örülök!


kingii, boldog 4 hót!!!!!!!Anyám......telik az idő... :shock:

Nicolete, mi is így vagyunk vele, rájöttem, hogy ha délben főzi van (teganp sajtot is kapott, imádta), akokd nulla hiszti, délután adnám a tápot, hiszti, gyors gyümi egy kis pászkát ráreszelve, mindjárt mosoly...este tejpép, imádja...szóval rá kellett jönnöm, nem elég a táp, utálja már, nincs benne annyi tápanyag vagy íz vagy nem tusom...így mi leállunk a gyűjtős anyatejjel és a folyékony táppal...marad a főzi, gyümi, pászka, sajt, hús és gyümis tejpép...

Betty, megy locsolkodni...(pisivel :lol: na jó egy mosollyal), ma megyünk haza, kecskemétre a nagyikhoz.Bőrre nem tudom...de sajnálom hogy kevésszer fürcsizhettek...a gyerekek imádják, gondolom a kisPanna-baba is...
Vendég
 


Kép
Kép
Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Most vidéken vagyunk, csak felugrottam..

Kép

Zuzmara és Kingii
Boldog Hófordulót!!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Sziasztok!

Betty a fiúk valóban mennek locsolkodni! De azért én is elkisérem őket, mert Levike még picike, és anyára még igencsak szüksége van.:-))))) Kiélvezem amíg lehet, amíg kicsi mert ha felnő akkor anya már ne kisérgesse :( :(

Lefaed, Hunor nagyon cuki főleg abba szőrmés cucban írtó helyes. :P

Betty, Levinek is száraz egy kicsit a bőre de nem vészes mi is gyógyszertári krémmel kenjük, mint Nikiék, és nekünk bevált. Én is csak ajánlani tudom. Szegény picúrok bőre annyira érzékeny, erre a szar kemény vízre. :( :(

Nekünk a csütörtök jó lenne a talira, ha jó az idő természetesen.
Olyan rossz hogy így az ünnepekre ilyen hideget mondanak.

Képzeljétek valószínű sikerül eladni a lakásunkat, és irány a keretes ház, már annyira várom. Amíg építík anyuéknál fogunk lakni, kertes házban. Végre ki lesz használva az a nagy ház, megtellik élettel újra. :D :D

Zuzmara örülök hogy Patrikkal minden ok, hidd el majd kinövik ezt gyorsan, nemsokára már szilárdabb kajcsit esznek és azzal megszűnik a buki.

Puszi Mindenkinek!
Kellemes Húsvétot!
És BOLDOG HÓNAP ÉVFORDULÓT KINGII, és ZUZMARA!!!
Anna, Levi baba
Kép
boganna07
 
 


Kellemes húsvéti ünneoeket kívánunk mindenkinek!!!!

dhbetty
 
 


Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk mindenkinek!!! :lol: :lol:

dhbetty
 
 


Kép

dhbetty
 
 


Kép





Kellemes Húsvéti Ünnepeket Mindenkinek! :D
Vendég
 


Sziasztok!!!!!!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok Mindenkinek!

Sajnos benáthásodtunk....lehet hogy ma kipróbáljuk az orszívó porszívót is. Egyenlőre jó kedvü, C vitaminnal és homeopátiával, meg gyertyával kezelem.

puszi:

Zsuzsi

Kép Kép
tn_zsuzsi
 
 


Sziasztok!

Mi is:
Mindenkinek-Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk!

Kép
aniko...
 
 


Sziasztok!

Flórikának nagyon boldog hófordulót! :lol:

És Mindenkinek Nagyon Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok! :D

Kép

Kép
zuzmara08
 
 


Bódog nyulat!
Anna hova mennétek? Ti építkeztek, vagy vesztek házat?

Kép
nyafi
 
 


3 hónapja ilyenkor... :shock: :shock:
Hogy repül az idő. :roll:

dhbetty
 
 


Betty nagyon boldog hónapfordulóta kis Panka babaának!!!!

Nyafi most ruházunk be egy újépítésűsorházba ami okt. -ben lesz kész, és ráadásul a szüleimtől két utcányira lesz, szóval nagy segítség.:-)))
Kb. májusban költözünk anyuékhoz addig ott leszünk, de remélem már a karácsonyt már az új lakásban ünnepeljük.:-)))
Kész bűbarlang a fejem.:-((( Megyek hajat mosni, remélem ma már lesz több locsoló!
Anna, Levi baba
Kép
boganna07
 
 


bűzbarlangot akartam írni, meg azt hogy remélem ma már nem lesz több locsoló.
boganna07
 
 


Sziasztok,

Ne haragudjatok, bocs a zavarásért…! :oops:
De talán jól jöhet valakinek: :wink:
Aki Sangenic szagzárós pelenkatartót használ, annak figyelmébe ajánlom a következő linket,
ahol Sangenic pelustartóhoz utántöltő fóliát lehet venni – sokkal olcsóbban, mint a gyári kazetták…! Szerintem megéri!!!

http://www.vatera.hu/pelenkatarto_vodor ... 39854.html

üdv

Dylkai

Kép
dylkai
 
 


Csüt eddig kettőnknek jó csak? Kép mi!!!

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok!

Anna, Nyafi: csütörtökön mikor gondoltátok a talit? Délután, délelőtt? Mert mi délelőtt megyünk oltásra 11-re, utána meg jön hozzánk a takinéni, de ő 4 körül lelép...

Jó pihit mindenkinek :)

Kép
zuzmara08
 
 


Sziasztok!

Ha Bencus teljesen rendbejön csütörtök nekünk is jó.

puszi:
Zsuzsi

Kép Kép
tn_zsuzsi
 
 


... bár lehet hogy jövö hét eleje, közepe jobb lenne mert akkor már jön a jó idő...

puszi:

Zsu

Kép Kép
tn_zsuzsi
 
 


Tényleg lehet hogy az idő miatt a jövő hét jobb lenne addigra mindenki meggyógyul, meg túl van az oltásokon is.:-)))
Nekünk egyenlőre még nincs programunk a jővő hétre szóval neünk bármelyik nap jó!
Most megyünk baba-mama buliba.:-))
Puszi!
Anna, Levi baba
Kép
boganna07
 
 


Nyafi cukik vagytok így együtt nagyon!
Kép
boganna07
 
 


Sziasztok!

Zsuzsi
Jobbulást nektek!

Jó volt a hétvégénk - Levi nagyon élvezte az utat, a nyüzsgést.
A nagyik és a dédik is nagyon örültek, hogy láthatták Manót.

Nyafi
Szép nagy baba Abigél :lol:

Levi:
Kép
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Ok akkor jövö hét inkább, csüt nekünk is oltás.
akkor már csak lesz jóidő...

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok Anyucik!

De jóóó nektek hogy taliztok...énis...énis akajok...de nem megy sajna :(
Na majd egyszer talán nyáron összejön :)

Lafead nagyon édi Hunora...nekem a kádas kép jön be :)

Nyafi ti is nagyon cukik vagytok....jó húsban van Abibaba :)

Kia, Leviről nem is beszélve irigykedem a hurkái miatt....bár Rékucinak is akad...és én annyira imádom gyomrozgatni ... puszilgatni :)

Az evésünk mikor milyen....hol ilyen hol olyan...egyik nap tök jó 160-akat eszik...aztán másnap 130...aztán 100...teljes káosz....hétvégén megkóstolta az almalevet....hááááttt....érdekes arcokat vágott....nem mondhatnám hol nyelte mint kacsa a nokedlit....na de nem adom fel :)

Sajna én pedig lebetegedtem...pénteken elmerészkedtem fodrászhoz és összeszedtem vlm.megfázásos izééétttt......brrrr....elég ramatyul vagyok....félek hogy Réka is elkapja....de nem tudok mit tenni ez van...örökre nem zárkózhatunk be...sajnos ez benne van a pakliban :(
Már alig várom a nyarat hogy vége legyen ennek a "takonykóros" időnek!Holnap megyünk ismét a szokásos konrollra igaz múlthéten be lett vizsgálva a pisije...de most a szokásos rutin pisivizsgálat.....hááát nem örülök neki olyan vacakul vagyok....mind1 inkább én legyek ilyen sz....ul mint Rékuci!Aztán csípő uh.-ra is kéne menni...jöv.héten pedig ortopédia.....jaaaa...és holnap elvileg oltás is....tiszta káááoooosz :)

Naaa megyek kivonszolom a löttyedt hátsóm...megpróbáok némi élelmet magaba küzdeni!

Puszi
Niki és Réka baba
Vendég
 


Sziasztok!

Így utólag is kívánok mindenkinek Boldog Tojást!

Ahogy itt olvasgatlak titeket mindig megdöbbenek, hogy én mennyire nem vagyok szívbajos mama. Mármint sokatok aggódik azért, hogy mennyit eszik a gyermeke. Nálam ez valahogy nem volt probléma annak ellenére sem, hogy van olyan nap, mikor két óránként eszik, van, hogy csak összesen négyszer egy nap. Úgy gondolom, hogy minden normális. Pl múlt héten mi egy grammot sem híztunk. Talán 20 grammot összesen. De Csabinak semmi baja nem volt, kakilt rendesen, sűrűn evett. Mi magunk sem eszünk mindig úgyanúgy. Vannak napok, amikor jobban kívánjuk az ételt, és van, amikor egyáltalán nem. Ez a babáknál is így van. Nem lehet beléjük tömni, mint egy Csibének. :lol:

Látom azt is, hogy a szurik miatt milyen sokan aggódtok. Igaz nekünk még csak egy volt, jövő héten kedden lesz a második, de nagyon szerencsés lehetek, mert nálunk ez sem okoz külön stresszt. Ugyanolyan nap, mint a többi. Úgyhogy ha nem a most csütörtök (amit egyébként erősen pártoltam volna), akkor a jövő héten találkozhatunk, nekünk majdnem mindegy mikor. Én inkább azt kérném, hogy dél-kettő körül, tehát tényleg nap KÖZBEN legyen, mert ha tényleg a Városligetben találkozunk (ami alapjában nem rossz ötlet, sőt!), az nekünk legalább egy óra buszozás, így legalább egy etetés is lesz közben, ahogy néztem. De megyünk ám szívesen! :lol: Nem bíííííííírok már itthon ülni, amint adódik egy mászkálási lehetőség, megyek! :lol:

Egyébként én is megkóstoltattam már Csabival az almát, jól pürésítve anyatejjel, hát nagyon nyelte. 8 kanál simán lecsúszott, utána már én állítottam le, hogy inkább egyelőre maradjunk a cicinél.
Valójában akartam már tőletek tanácsot kérni. Rengeteget olvastam ezzel kapcsolatban, de nem tudom eldönteni, hogy amikor fokozatosan kezdi az ember a hozzátáplálást, (anyatejesek esetén) akkor evés előtt közvetlen kell kóstoltatni, vagy közben? És mi az a mennyiség, amit meg kell ennie az almából ahhoz, hogy bizton átléphessek a banánra pl?


Betti
Még nem vettük meg. Nagyon akartam, de egyikkel sem voltam túlságosan megelégedve, így most hét végére tettük a vásárlási projektet! :)

Most megyek aluszkálni, remélem senkit nem bántottam meg!
Sokszor úgy érzem, hogy nagyon nagy szerencsém van ezzel a gyerekkel. Vagy nincs vele probléma, vagy csak én nem érzékelem annak, nem tudom. De tény, hogy mindig az ösztöneimre hallgatok, és bevállt! Rengeteget nézegetem őt, amikor nem is rám figyel, és ez is sokat segít. Ímádom nézni az arcmimikáját, így pillanatok alatt kitalálom, hogy mit szeretne.
Ímádom ezt a kis lényt, akinek gyönyörű szép nagy szemei vannak, és nagyon szeret belebújni a két cici közé. :) Szeretek délutánonként egy fél-1 órácskát vele aludni úgy, hogy a fél kezemben tartom. Egyre szebb a hajacskája is, ahogy fokozatosan nő le az aranybarna haja! Nagyon szeretem a kicsinyemet!
Remélem Ti is ímádjátok őket!
Nem kell félni, segítenek nektek, elrontani nem lehet! Tényleg! Sokat kell vele lenni, játszani vele! Mesélni, magyarázni, énekelni, mikor mit igényel!
Ha beteg lesz, szeretgetni kell. Ha kakil, vele kell erőlködni. Ezek mind olyan szép dolgok, ne izguljatok lányok! :oops: :)

Szép álmokat mindenkinek! :lol:

Kép


Kép
fcicus
 
 


Cicc köszi a levelet!!
Azt hiszem én sem nagyon vagyok szívbajos, persze mikor már nagyon ordít, alig eszik, stb..akkor akaratlanul is a szivecskéje jut eszembe, meg az, hogy 1 éves koráig nem nyugodhatunk meg.

Niki neked pedig köszönöm a kenőcs receptjét!!

Itt totális tél van..mire felébredtem minden fehér volt. Tegnap is, de az hamar elolvadt.
Én már tavszt akarok.. :x

dhbetty
 
 


Cicus, ha 2-3 napig ízlik neki, mehet a köv. gyümi, majd így tovább...Cici után szokták mondani a hozzátápi elkezdését...asszem.
Vendég
 


Kia:Levi édes, meg jó kis húsi!!! :lol:

Nyafi:Abigél aztaaaaaaaaaa a vigyorit! :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Naaa csak nem mentünk pisivizsgálatra majd 2 hét múlva mert Réka is kezd betaknyosodni így mondták hogy ne vigyük! Húúúú nagyon rossz éjszakám volt....remélem neki nem lesz ilyen gáááz ez a takonykór.....
Amúgy Cicc, én sem aggódnék Réka evése miatt ha mondjuk 6 kg fölött lenne és anyatejes baba lenne....de mi még csak 5700 gr körül vagyunk mint mondtam alsó határ....szóval én azért vagyok ilyen paragép a kajcsizásával kapcsolatban....és ha már csak 30 ml-vel kevesebbeket eszik egy héten igencsak meglátszik a súlyán sajna :( !
Irigykedem is rendesen rááátttoookkk :)
Amúgy egy kis imádnivaló kiscsajom van....én is bár alig van tejcsim de amikor csak Rékuci hagyja magát cicin altatom el....olyyaannn jóóó érzés amikor az ölemben alszik el....órákon át tudnám csak nézegetni ahogy alszik....békésen az anyucija ölében :)
Amúgy már nagyon ügyi tegnap már 2-szer is átfordult a hátáról a hasára....csak a keze van útban azt még nem tanulta meg hogyan tudja kivenni maga alól :) Oldalra már mindkét irányba forgolódik :) Hason pedig egyre jobban szeret lenni annyira hogy van neki egy képeskönyve azt elérakjuk.....látjuk rajta hogy már fárad rendesen hason visszafordítjuk hogy pihizzen és rendesen kikéri magának hogy mi ezt meg hogy merészeljük amikor ő olyan jól elvan....jaaaa és hason is már nyúl a képeskönyve után....csakhát egy probléma van ezt ugye igen nehéz megfogni és mindig begurul hogy ez neki nem akar sikerülni :)
Kis méregzsákom....nagyon tudja már mondani.....rendesen kiabál....jaaa és a hiszti sem marad el ha nem sikerül neki valami...igen türelmetlen a lelkem....akárcsak az anyukájaaa :)
A játszószőnyegét pedig egyenesen imádja :) Nagyon jó kis találmány :)

Lányos anyukák nektek is ennyit visongatnak a kiscsajok....mert Réka hatalmasakat tud sikítani....a dobhártyám már néha kivan....jaaa és az egész lépcsőház vízhangzik Tőle :lol:

Naaah puszi nektek!

Niki és Réka baba
Vendég
 


Sziasztok!

Köszi :P

Cicus
Szép hozzászólást írtál! :wink:
Jó volt olvasni a végét...

...igen, cici után kell adni a gyümit.. bár én még nem adok semmit.
Levi már megnyalta a sárgarépát a levesből - de nem evett - és egy almát is, ízlett neki nagyon, de még nem adok neki..
Amíg van rengeteg tej - még úgy 2 hónapig csak azt kap.... :P

De így tudom, hogy nem lesz semmi gond a hozzátápival, mert szereti az új ízeket :lol:

Én is sokat puszilgatom Levit...
pár napja már nevet :lol: nem csak mosolyog... szereti, ha szeretem :P

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


erőőőőős
Kép

dhbetty
 
 


Sziasztok!

Niki
Aláírom, igazad van! Ellenben most én vagyok féltékeny :lol: Igaz, hogy Csabi egyszer megfordult hasról hátra, de azóta sem. Én pedig már alig várom, hogy forgolódjon, úgyhogy most emiatt nagy az elismerésem! :)

A talival kapcsolatban annyit, hogy hülye vagyok. A jövő héten a szerda nem jó, de a kedd és a többi jó!

Na, jó éjszakát!

Kép


Kép
fcicus
 
 


Én is menni akarok :(
Kimozdulni, felfrissülni, beszélgetni, nevetni.. :cry: :cry:

dhbetty
 
 


Hát, ha hazajöttök tavasszal, találkozhatunk! :wink:

Kép


Kép
fcicus
 
 


Sziasztok!

Énis,énis akajok.....tavasszal mi is benne vagyunk....remélem akkor már lesz az uramnak is ideje felvinni minket...kikapcsolódni!

Cicc, ne légy féltékeny....ma pl. még nem is fordult meg Manó...de amúgy tényleg nagyon ügyi....nagyon kis mozgékony az bizti :)

Betty, Panna is nagyon cukikaaaa.....:)

Jaaajjj tegnap elmentünk csípő uh.-ra feleslegesen mert az asszisztens rossz időpontot adott. Nincs is csípő uh. szerdai napon ... odamegyünk sehol-senki....aztán kijön a takarítónő és közli hogy ma nincs is csípő uh. és hogy mondta is neki az asszisztensnő hogy adott egy rossz időpontot :shock: .....de én legjobban magamon csodálkoztam egyáltalán nem húztam fel magam rajta...tök nyugodt voltam....hmmmm....még én mondtam a takarítónőcinek hogy semmi baj előfordul az ilyesmi......na meg a férjem is teljesen kész volt hogy milyen nyugodtan viseltem....és megdícsért hogy így kéne mindig hozzáállnom a dolgokhoz....feleslegesen ne idegeskedjek.....úgy látszik lecsengőben vannak a hormonjaim :lol:
Ma pedig felhívtam újra a kórházat és tök rendi volt az asszisztens.....a legelsők leszünk hétfőn :D

Jaaaajj viszont ez a hülye nátha az istennek sem akar elmúlni...ma elküldtem az uram...hozzon homeós bogyót nekem....mert folyamatosan ömlik a könny a szememből ill. titta takony vagyok :(

Sajnos Rékucin is kezdem észlelni a tüneteket :( De egyenlőre jókedvű, dumál....vigyorog....és már kacarászik is....annyira vártam már hogy kacagjon...és olyan édiiiii.....IMÁDOM!!!!
Már majdnem el is sírtam magam tegnap amikor kacagott csak hirtelen amikor meglátta hogy könnyes anya szeme elkezdett görbülni a kicsi szája.....jajjj....mondom nehogymár azt higgye hogy sírni akarok....és megerőszakoltam magam és csak mosolyogtam.....így tovább kacarászott :)
Csajok hogy ezek a babók mi mindent észre nem vesznek....annyira tudják hogy anyával minden okéééé-e :) Sose gondoltam volna hogy ennyire érzékenyek anyuci hangulatára!

Zsuzsi hogy van Bence? Meggyógyultatok már? Milyen homeós bogyót adtál neki? És hogy gyertyázod?A C vitamint azt én is adom neki...nekem azt mondta a sógornőm hogy nyugodtan lehet neki kb. a háromszorosát is adni mint ami a dobozon van!

Naaah megyek mert már nem látok annyira folyik az orrom és könnyezik a szemem!

Puszi

Niki és Réka baba
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?