Új privát üzeneted érkezett!

Muffin, annak nagyon örülök, hogy nem komolyabb a baj. Tudom, így is bőven elég, ami kijutott nektek. Annyira tisztellek azért, ahogy írsz a piciről! Kitartás! Egyébként ezek menetközben nem szokott "összeforrni"? Buta kérdés? :roll:
magdolnam
 
 


Muffin
Megmondom őszintén bennem is mindenféle rettenetes,élettel összeegyeztethetelen fejlődési rendellenesség képe ötlöt fel a hétvégén.
Azt hiszem az tényleg helyes ha kerestek képet a neten vagy könyvben,hogy tisztában legyetek vele ,mire számítsatok születés után. De műtéttel tényleg szépen korrigálható a hasadék!!!
Nekem 3 korombeli ismerősöm van akiknek 2 oldali ajakhasadéka van és eszünkbe se jut úgy nézni,úgy gondolni rájuk,hogy ők mások..mert egyáltalán nem mások,szeretetreméltó és boldog felnőttek. Talán gyerekkorában lesz picit nehezebb neki de akkor pedig a csodálatos, szerető szülei át fogják segíteni őt a nehézségeken. És igen ettől még teljesértékű, boldog életet fog élni kicsi fiatok Eliot.
Köszönjük Muffin,hogy jöttél és meséltél nekünk és gyere továbbra is és érezd továbbra is,hogy kicsi Eliot egy kincs az élettől,a ti édes kincsetek!
holka
 
 


muffin!
szóhoz sem jutok, de én is felnézek rád. nagyon sok erőt kívánok nektek!

Kép
andyfekete
 
 

 
 

Muffin:

megkönnyeztem, amit irtál és az egész ahogy kezelitek a dolgokat nagyon nagy lelkierőre vall.Egyetértek Csucsuval, amit irt én is ugyanazokat akartam leirni.
Hidd el, hogy nagyon boldog lesz Elliot,mert ilyen csodálatos szülei vannak!!!És ti is !
Ne hagyj itt minket, mi is tanulhatunk a ti esetetekből!
Kivánok a jó Istentől sok-sok erőt, hogy megtudjatok küzdeni ezekkel a problémákkal!

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Muffin: a könnyem is kicsordult ahogy írod a sorokat! Ti nagyszerű szülei lesztek Eliotnak! Jobbat nem is választhatott volna. És tényleg nehéz időszak áll előtettek, de ti meg fogtok küzdeni vele. A soraidból erő sugárzik. Kívánom, hogy sose hagyjon el az erőtök. A ti babátok ugyanolyan szép lesz, mint a többi baba! Sőt a legszebb!!! És a műtétekkel nagyon szépen korrigálható minden. És gyere továbbra is. Ne hagy el minket!!!

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Muffin

Azt hiszem mindent leírtak a lányok amit én is gondolok. Minden tiszteletem a tiétek, hogy ekkora szeretettel várjátok Eliotot és bizonyára ugyanolyan 100%-os ember lesz mint mások, sőt talán még különb is, mert ilyen szülei vannak. Bevallom és is valami sokkal nagyobb szörnyűségre gondoltam és "megkönnyebbültem", hogy "csak " ekkora a baj. Ezeket a problémákat már nagyon jól tudják korrigálni és szerintem a szájánál lévő sebet is lehet plasztikázni, ha majd azt akarja Eliot. Nekem is van a barátaim között olyan fiú, aki szintén ilyen rendellenességgel született és sose kezetük rosszul. Szerintem az egy emberi butaság lenne. És hidd el a többi gyerek fogja a legkönnyebben elfogadni, vagyis a barátai, mert bennük még nincsenek előítéletek.
Szeretném én is ha továbbra is jönnél és megosztanád velünk minden gondolatodat.


Sajna 38,1 a lázam és a rubophen nem használt. Most bevettem egy algopirint és hűtő tusolást vettem, sajna kádunk nincs. Már egész jól lennék, de iszonyatosan aggaszt a láz. Bár valaki azt mondta a tartós 38,5 feletti hő a veszélyes.

Kép
Kép
nati80
 
 


Viri
Amikor Heni úgy igazán akar valamit és összeszorított szemekkel torkaszakadtából bömbizik akkor én atom flegma arccal kérdezem tőle:
-Sírással el lehet intézni bármit is?
-NEM (ilyenkor még hüppög,probálja visszatartani a sírást)
-Akkor nem sírsz?
-NEM (és tényleg abbahagyja)
-Akkor,hogy mondjuk?
-KÉREM (és így megkapja amit kér illetve amit ezen belül lehet)

Ez nálunk mindig beválik.

Öltözködés:mióta önálló kezd lenni nálunk is 20 perc egy öltözködés. Ha itthon van apuja is és gyorsítani akarunk a tempón akkor egyikünk eltakarja a szemét a másikunk 3-ig számol (azért addig mert Heni csak addig tud számolni) és addig a másik ráadja a bodyt vagy a pizsit.Így akkor ő is játéknak érzi a dolgot és fülig érő szájjal hagyyja hogy öltöztessük. Ha én számolok és Petim öltöztet mindig mondja közben lassan számolj...lassan számolj :lol:

Nadrágba bújás, azt szoktam hagyni neki hadd bíbelődjön vele...
Vagy van,hogy elmondjuk neki,hogy azért kell gyorsan öltözködni mert különben megfázik,beteg lesz. És ez nem ijesztgetés mert tényleg így van....

Kaja:
én hagyom,hogy önállóan egyen. Persze először minden olyan (előke+konyharuha az ölébe) de gyorsan belejönnek. Heni a tésztát pl már villára szúrja és úgy veszi be óvatosan a szájába. Pedig pár hete még sopánkodtak a nagyik mert kézzel fogta meg. Oké akkor még úgy ment neki könnyebben de most már tanulgatja,hogy kell és ritkán nyúl bele az ételbe.

Én nem hagyom magára sírva.....eddig össz 2x küldtem el a sarokba gondolkodni,akkor is abba a szobasarokba ahol én pakolásztam.

Meg tökre hiszek abban,hogy akkor kell neki magyarázni arról,hogy mi a helyes amikor még nincs begőzőlve mert akkor már elég nehezen jut el az agyáig. Mondjuk a fent leírt kis párbeszédünk eljut az agyáig de gondolom azért mert volt olyan nap amikor többször is elhangzott :roll: ... Most lekopogom nincs ilyen gondunk.
Ja,és a figyelemelterelésben is hiszek. Ha mondjuk dobálni kezdene,begőzőlve... kézen fogom és leültetem és rajzolok neki...és elfelejti gyorsan a begőzőlését.....
holka
 
 


megkaptam az afp eredményeimet, negatívot írtak mindenre a számok:
afp: 15 iu/ml mom 0,52
hcg 27,44u/ml mom 0,93
ue3 6,85 nmol/l 0,79
15 hetes és 4 napos voltam az én számításaim szerint. a papírra ráírták hogy a magzati életkor a vérvétel alapján 16+2 hét. ez jó, igaz?
én az afp-t alacsonynak tartom, utánaolvasgattam(de minek?), valahol azt írják 0,7-2,5 között jó a mom valahol meg 0,5-2,5
tud valaki ehhez hozzászólni?

+ a mom értékeket korrigáló faktorok: anyai testsúly.

amúgy azt is olvastam hogy a 18 hetes genetikai uhn az orvos rábólint akkor nincs gond, mert megmézi a leletet. ráírták hogy negatív, de szerintem kicsit alacsony az afp.
valaki?
vagy ne idegesítsem magam.? ugye ne?
jövő szerdán megyek a 18 hetes uhra.

bocsi hogy most ezzel jövök, ne haragudjatok

Kép
andyfekete
 
 


Márti
így látatlanba elég nehéz megmondani miért fájt a hasid.
Ha hirtelen,együttlét után jelentkezett akkor tényleg lehet a levegő szorult be...ez akár 3 napig is fájdogálhat...
Ha kismedencei gyulladásod lenne akkor lázad is lenne.

Nati
Most feküdj,pihenj... Sok C-vitamin,sok folyadék. És csak akkor vegyél be lázcsillapítót ha 38 felett van.
Nekem is a tesztelés körül volt hányós-fosis bajom...és nem lett semmi baj. Vigyázz magadra!!
holka
 
 


Andy
semmiképp ne idegesíts magad,ha 15+4 helyett 16+4-kor mentél volna el akkor magasabb lett volna picivel az érték. Szóval ne izgulj!!!
holka
 
 


köszi holka!
én is erre gondoltam, mert ráírták a papírra hogy 15 hét... nap.
tehát gondolhatják hogy azért alacsonyabb egy picit, a másik kettőre jót olvastam, azok határon belül vannak
köszi holka
de szerdán jövő héten 10re megyünk 18 hetes uhra.
asszem jött valami új gép állítólag Ajkára, legalábbis egy csaj ma azért jött el Tapolcáról ide, mert van valami új gép.
úgyhogy remélem minden rendben lesz

bocsika hogy aggódom
majd még jövök

Kép
andyfekete
 
 


Köszi Holka a választ :lol:
Lehet, hogy levegő szorult be :roll: . én meg a méhszájsebemre gyanakodtam, hogy attól van :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Márti
ha a méhszájseb ilyen fájdalmat okozott volna akkor együttlét után vérezgetnél is.
A rákszűrésed egy éven belül rendben volt?
holka
 
 


Holka
Szerinted nem árthat még neki ez a gyogyi mennyiség? 1 500mg-os rubophen és rá kb 3 órára egy algopirin? Nekem azt mondták inkább gyogyi, mert a láz ártalmasabb és vetélést is okozhat mert méhösszehúzó hatású.
Megyek veszek be c vitamint megint. Egy dolog jó, hogy a vitaminok bennmaradtak.

Kép
Kép
nati80
 
 


Szerintem ettől a 2 szemtől nem lesz semmi baja..de azért most ne vegyél már be többet.
Most bevetted az algot szerintem menj elaludni egy nagyot és kiizzadod a lázat remélhetőleg.
És ha csak 38 akkor ne izgulj.
holka
 
 


Holka:
most voltam Januárban és azt mondta a doki, hogy évente kell menjek kontrollra mert nem voltak a legjobbak az eredmények. Kiirt hűvelykupot és annyi... Vissza sem hivott, hogy hatott -e? :roll:
De gondolom azért nem hivott, mert minden rendbe... :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


holka!

nagyon aranyos vagy hogy mindenkinek adsz jótanácsot, te vagy a mi doktornénink, ugye nem baj hogy ezt írom?
nagyon rendes tőled
megnyugodtam

Kép
andyfekete
 
 


Sziasztok!

Muffin!
Nagyon jó, hogy jöttél, és örülök, hogy megosztottad velünk a történéseket......És én is valami "nagyobb" bajra gondoltam.....
Arra gondolj, hogy ezt a betegséget mostmár nagyon szépen lehet korrigálni, és "csak" testileg van probléma, nem szellemileg!!
Tudom, nem nagyon vigasztal, de az én közvetlen főnökömnek is ilyen problémája volt, (gondolom, így született...) mert a szája és az orra között még most is látszik a heg, viszont van bajsza, és nem feltűnő.... És egy végtelen jó fej, okos, egyetemet végzett ember......Pedig már 50 valahány éves, és akkoriban, amikor ő volt gyerek, biztos nem tartott itt az orvostudomány....Szóval a kicsi Eliotból még bármi lehet!!!!
Sok kitartást kívánok nektek!!

Nati!
Szorítok, hogy ne legyen gond!! Tényleg tedd azt, amit Holka mondott,gyógyszer, és bújj az ágyba!

Viri!
Hiszti nálunk is van Atinál, pedig ő már 4 elmúlt....De rájöttem, hogy szép szóval hamarabb célt érek, mint a veszekedéssel...

Én továbbra is émelygek, de legalább nincs róka.....Holnap du. fél 2 -re megyünk a dokihoz, szorítsatok, hogy minden oké legyen!

Ditta

Kép

Kép
ditta76
 
 


Szia Ditta!

Szoritok neked holnapra!!! Aztán gyere és mesélj!!! :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Ditta: holnapra szoritunk:) Gyere majd a doki után várunk:)

Kép
csucsu05
 
 


Andy
nagyon kis aranyos vagy. Én csak leírom amit tudok de azért vannak esetek amit láttatlanban nehéz orvosolni..
Nekem holnap lesz AFP. A hasim pedig óriásnövekedésnek indult,már szemből is tök jól látszik,hogy ez bizony babás pocak.


Viri
az előbb facsartam Hencinek narancslevet amit nem akart meginni(pedig a narit imádja) erre elővettem egy szívószálat -nem szoktuk használni szóval újdonság volt neki-na így persze kiszívta az egész pohárnyit egyhuzamban. Szóval a játék sok mindenen átsegíthet minket.... :wink: :lol:


Ditta
húú 7 és fél hetesen már jó kis szívhangot fogtok hallani! De jó!!
Gyere majd,mesélj :D
holka
 
 


Végre hatott a gyogyi. Már csak 37 a hőm. Most megint fájnak az izületeim. Ettem egy bögre marhahúslevest, de csak levet. Remélem bennmarad. :oops:

Ditta
De jó neked!!! Nekünk még várni kell péntekig.

Kép
Kép
nati80
 
 


Nati: JAvulást. A leves az jó ötlet volt. Gondolom jól is esett nem?

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Muffin!
Már-már közhelynek tűnik de én is teljesen meghatódtam a soraidon! Nagyon-nagyon tisztellek titeket ezért a felfogásért! Bár én is sokkal nagyobb bajra gondoltam, és bevallom megkönnyebültem olvastam, amit írtál. Ezeket a rendellenességeket ma már nagyon jól tudják orvosolni! És persze, hogy ennek ellenére is a kicsi Eliot egy teljesen tökéletes baba lesz! Lehet, hogy a gyermekkora kicsit más, vagy nehezebb lesz a többiekénél, de ott vagytok ti, akik támogatni és szeretni fogjátok őt, tehát semmi baj nem lehet! Én is kérlek, hogy maradj velünk, hogy megoszthasd velünk a tapasztalataidat, hogy együtt tudjunk szurkolni minden egyes nehézség láttán! Nem mellesleg néha már az is segít az ember lelki állapotán ha leírhatja, hogy mi bántja! Nagyon-nagyon sok erőt, és kitartást kívánok, és kívánom, hogy a kapcsolatotok is maradjon ilyen erős, mint most! Eliot stramm kis babóca lesz és mi is nagyon várjuk már őt!

Kép
anda81
 
 


Nati:
Gyógyulj meg! A leves szerintem is jó ötlet volt! Sok-sok pihi!

Kép
anda81
 
 


muffin:
Azt hiszem a babátok a lehető legjobb szülőket kapta! Nem hiába ő érkezett hozzátok.
Egyébként, régebben valahogy én is tartózkodó voltam az olyan gyerekekkel, akik kicsit mások, mint a társaik. Féltem tőlük, de azt hiszem leginkább attól, hogy mi lenne velem, ha nem teljesen egészséges gyerekem születne. Aztán a 36. héten szívritmuszavart állapítottak meg Annámnál, a műtét is a lehetőségek között volt, de bármit is csak szülés után tudtak mondani. Egy világ omlott össze bennem.Voltunk szívuh-n szerencsére minden rendben, van egy kis abberáns ínhúrunk. Azt hiszem azóta van az, hogy bármilyen beteg kisgyereket szépnek és édesnek látok. Mert tényleg azok!
Aki ezt nem tudja elfogadni,és máshogy viszonyul a ti, vagy akár bárki gyerekéhez az szerintem nem érett a szülői szerepre.
Szóval biztos vagyok benne, hogy gyönyörű, boldog kisfiatok lesz, a kezdetekben egy kis nehézséggel. Azért ,ha akadnak uh képeitek, igazán megmutathatnád a drágát!

Nati:
benyaltad jól a vírust, mi is benne voltunk, de viszonylag rövid idő alatt lefut. Ez vígasztaljon :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Muffin: Én nem akarok most okoskodni. De a férjem bátyjának vannak egy ikrei. az egyiknek valami hasonló lehet igazából nem tudom melyik. De neki azt mondták, hogy 12évesen megműtik. Amúgy érdekes soha senki nem nézett rá más szemmel. Ma már a dokik csodákra képesek. Szerintem nem is fog a kicsi fiatoknak látszani.Igaz nehezebb kezdés után már csak jó dolgok jönnek .
És annyi szeretettel várjuk a kicsi fiatokat, hogy remélem ez is erőt ad nektek. :)

Kép
csucsu05
 
 


Muffin:
Szeretettel várjuk a kis Eliotot! :D :wink:

Kép
anda81
 
 


jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
andyfekete
 
 


Hali!
Csak gyors bekukk és értesítés! A reggeli tesztem NEM MŰKÖDÖTT! Nem jelent meg a kontoll csík az ablakban, pedig mindent úgy csináltam, ahogyan le volt írva! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
anda81
 
 


Anda: remélem ez jól jel lesz és ha csinálsz egy másikat akkor az zebrás lesz:)

Kép
csucsu05
 
 


:lol: ez lehet valamiféle jel!!!
magdolnam
 
 


Na itthon maradtam, mert nagyon megy a hasam Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad így a párom kíséri el anyut a vizsgálatokra!

Csucsu:
Szeretnék, de ez volt az utolsó! Amúgy meg elég depis lettem tegnap este, így elég halvány reményt látok arra, hogy pozitív lenne! Szerintem csak azért késik, mert ezt a hónapot gyakorlatilag itthon töltöttem, fele annyit nem jöttem-mentem, mint egyébként szoktam, ezért gondolom azt, hogy várat még magára piri!

Kép
anda81
 
 


Anda:és ha nem ettől késik??? Én még mindig bízakodok:)

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Ki hogy van ma?
Én elég pocsékul...Tegnap összevesztem anyámmal meg tesómmal :evil: Elkezdték számonkérni tőlem, hogy miért nem jártam el a hivatalokban valami ügyeket???De ugy csináltak, mintha nekem kutya kötelességem lenne az egész...Anyám fölhivott vagy 5X ,hogy a postás azt mondta menjen a postára édesapám nyugodjék kapott valami háborus veterán nyugdijat még a januárra és csak személyesen veheti ki...mármint anyám...Erre fölhiv, hogy menjek oda, vigyem el a postára...Mondom neki nem tudok menni, egy az, hogy nincs kire hagyjam a gyerekeket, másik,hogy betegek, kint szélvan, hova hurcoljam őket???MOndom szóljon a bátyámnak kérezkedjen el a munkábol egy órával hamarabb és menjen el...El is mentek, de nem adták ki, mert kellett valami papir, igazolás...Errefel felhiv a bátyám és jol letol, hogy miért nem intéztem el, hogy ő elkérezett a munkábol potyára. Hát egye fene, nekem családom van, gyerekeim, ö meg egyedül van, nincs senkije, anyámmal él, mégsem csinál semmit...Bevásárolni is én megyek legtöbbször. cipepem a nagy szatyrokat,hátizsák a hátamon, ő meg lógatja a lábát...
Na, de mind1,majd elmulik... :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Márti: Igazad van. neked családod van és miért is kéne neked intézni mindent?, jó dolgukban nem tudnak már mit csináltatni veled.
Neked a családod az első. és már bocs de utána jöhet a többi rokon.

Kép
csucsu05
 
 


Márti:
Szerintem is igazad van! A család az első! És nehogy már a két beteg gyerekkel menjél te intézkedni!

Kép
anda81
 
 


Igazad van Csucsu!
A párom mindig mondja, hogy vigyázzak, tulságosan ugrok, ha valamit intézni kell, főzök, takaritok nekik és tul rá szoknak..Nem hittem el, de tessék, most bevált a jóslata...

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Márti: A jót haram megszokja az ember. És ha egyszer nem ugrassz rögtön hiányzik nekik. Na de felnőtt emberek?? nem???

Kép
csucsu05
 
 


A bátyám 34 éves, anyám meg nagyon elvan kényesedve és beletemetkezett a panaszkodásba :cry:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


na, de attól még szeretem őket :lol:
csak most egykicsit betelt a pohár :cry:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Márti!
Szerintem se ugrálj nekik minden pillanatban. Csucsunak igaza van! Felnőtt emberek, akik hála Istennek nincsenek olyan rossz állapotban, hogy nem tudnának magukról gondoskodni!

Kép
anda81
 
 


Márti!
Azt gondoltam, hogy szereted őket, effelől kétségem sem volt, csak nekik is tudni kellene,hogy hol a határ!

Kép
anda81
 
 


Anda:
vizeletsugaras teszt volt? Mert én is jártam úgy, hogy túl sok pisi ment rá, és túlságosan elázott a teszt, nem jött ki még kontrollcsík sem.

Márti:
Teljesen igazad van. Az ember, ahol lehet, segít a családjának, de nem szabadna, hogy ezt kihasználják. Neked is megvan a magad baja, ott a családod, nem lehetsz folyton készenlétben nekik! Valahol meg kell húzni a vonalat.

Aput visszavitték Szegedre, korai volt a sönt kivétele, visszarakják. Fel vagyok háborodva, hogy csak azért, mert területileg nem ahhoz a kórházhoz tartozunk, ahová először vitték, inkább kiveszik a söntöt, csak, hogy szállítható legyen, és ne rontsa a levegőt ott. Mert nincs hely! Hát nem életveszélyes állapotban van?? Ha szürkehályoggal megy be, hogy műtsék meg, akkor megértem, hogy átirányítják... Na de egy súlyos agyvérzéssel???? Negyedjére utaztaják! :evil:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Jó reggelt!

Ma már jobban vagyok. Nincs már lázam se, de olyan émelygés van rajtam, hogy csak na. nem tudom a baba miatt, vagy a vírus miatt. nem vettem be ébredés után a vitaminokat, mert el kellett mennem gyógyszertárba az utroért és lehet az volt a baj. Lehet a B6 tényleg csökkentené a hányingert.

Márti
Túl sokat elvárnak tőled, nem? Egy kicsit le kéne állítani erről őket. tesód is felvállalhatna dolgokat otthon.

Anda
Ez tényleg jelenthet valamit. Milyen teszt volt? ma veszel másikat? Méhszájad? megvan?

Kép
Kép
nati80
 
 


Mondjuk anyám, egy éve volt egy agyvérzése(stroke) és le volt bénulva, ugy kellett etessem, pelenkázzam, de azóta annyira helyrejött, hogy főzőgetni is tud már, és amit nemtud megcsinálom én amikor tudom,de ne várja el , hogy 24-ből 24-órát nála legyek..Sir, hogy nem tud kijárni, de amikor pénzről van szó, akkor kitud menni gyalog a postára :? Máskor meg még velem sem akar kimenni sétálni, hogy gyenge...
Azonkivül mindig sir, hogy nincs mit egyen.MEgjegyzem, hogy én is viszek neki heti 3X amikor tudok, azonkivül fizetve van egy vendéglő, ahonnan hozzák hetente 3X a kaját, meg ő is főz a tesómnak, mert ugyebár ő vegetáriánus és nem eszik húsos ételt...Mikor ott vagyok, egy csomó romlott ételt ki kell dobjak de azért sir,hogy nincs mit egyen...Panaszkodik fűnek fának, hogy elvan hanyagolva. Akkor meg engem tartanak a legrosszab , háládatlan gyermeknek...MErt ugyebár ők nem látnak mindent, csak azt hallják anyámtól, hogy nem törődünk vele...


Na de eldugulok...Bocsi, hogy terhellek ilyen szamárságokkal...!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


mágnes:
Igen vizeletsugaras volt, de még a biztonság kedvéért a 2. módszert választottam ami a használatin volt. Hogy érthető legyek, nem a vizeletsugárba tartottam, hanem felfogtam egy edénybe és a megadott 5 másodpercig belemártottam. Ennek ellenére sem működött! :evil: :evil:

Édesapád ügyében, pedig teljesen megértelek! Hogy jönnek ők ahhoz, hogy ide-oda szállítgassák! Nagyon sajnálom,hogy a söntöt vissza kell rakni! Te is nehéz időkön mész keresztül, sok-sok erőt és kitartást kívánok neked!

Kép
anda81
 
 


Mágnes: sajnos ez a magyar egészségügy. Kitartás Apudnak!! Tényleg felháborító amit ezek művelnek!!!!

Kép
csucsu05
 
 


Mágnes:
hu, ez durva, de nem gondolkoznak ezek az orvosok :evil: :evil: :evil:
De ne aggódj, erős édesapád és helyrejön!!!
Édesapámat is mikor volt az agyvérzése, hurcolták egyik klinikárol a másikra, szinte meztelenül,csak egy rozzant takaróval a hordágyon, Januárba! és emiatt kapott tüdőgyulladást, másképp lehet, hogy tulélte volna az agyvérzést... :cry: De talán igy volt jobb, mert erősen szenvedett volna utána...Milyen élet az, hogy beszélni nem tudsz, félszemre vak vagy, mozogni nem tudsz, pelenkáznak, forgatnak, etetnek szondával...szoval neki job volt igy,hogy elment :cry: :cry:

Nati:
örvendek, hogy jobban vagy!

Anda:
lehet tényleg ugy van, ahogy Mágnes mondta
:roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Ja, bocsika, utána olvastam, a 2. modszerről :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?