Kata: pizza: nyam-nyam! Nagyon szeretem, foleg a hazi sutesut, mert annak olyanra lehet nyujtani a tesztajat, amilyenre akarod... en azt imadom, amikor tok vekony! paradicsomos alap, kukorica es jooo sok sajt... hu, osszefutott a nyal a szamban...
Az engem is erdekel, ki hogy alszik mostanaban (marmint gyerkocok
) Bercel este 9-fel 10 korul alszik el, es reggel fel7-7kor kel, amikor az apja. Sanda gyanum, hogy csak eiatt kel ekkor, mert most az unnepek alatt elaludt 8, fel9-ig is, hogy az apja nem kelt fel... Na mindegy, o fel 11-kor mar nagyon faradt, akkor alszik egy nagyot, van hogy 3 es fel orat, de a 2- 2 es fel ora az atlag. Ezt ugy, hogy elalszik, erre berakom a kisagyaba. Kb. haromnegyed ora mulva felkel, es akkor mar csak ugy alszik vissza, ha atrakom a nagyagyra, es odafekszek melle. (Ilyenkor vagy alszom en is, vagy olvasok...) Netezni csak addig tudok amig a kisagyban alszik, mint most...
SZoval 1-2 kozott felkel, es utana mar nem alszik, viszont este 7-tol mar tok nyugos... megprobaltam, hogy elobb leraktam aludni, hat nem jott be, mert akkor meg hajnalban kelt, es en azt nem birom... fenn vagyok ejjel 3-ig ha kell, de reggel engem hagyjanak beken....
Kepzeljetek, jol "megszivtuk", a betegsege miatt tobbszor atvettuk magunk melle ejjel e nagyagyba, mert alig kapott levegot, meg minden, es annyira hozzaszokott ezalatt az egy het alatt, hogy most mar nem alszik vissza a kisagyaban...
Ugy ejjel 2 korul mindig at kell hozni hozzank, kulonben ordit mint a sakal, es en azt nem birom... de nem lehet tole aludni, mert forog egyfolytaban, Oliver szegeny ejjel annyira kikeszult tole, hogy nem eleg, hogy lelok minket az agyrol, de meg ordit is, hogy kiment a nagyszobaba aludni... most eloszor...
En meg arra keltem az ejszaka kozepen, hogy nem talalom a gyerekem, ha ahol a fejenek kellett volna lennie, ott volt a laba... Mondjuk szegeny meg mindig nincs jol... a hulye fuleszeten meg ahova beutalot kaptunk, csak penteken van gyerekdoki...
szoval holnap megyunk. Ja, es szerintem jon is a foga, csak ugy tomi a kezet a szajaba, van, hogy az egesz oklet, es azt ragcsalja. Szegenykem...
Na abbahagytam, mar megint szofosasom volt...