Új privát üzeneted érkezett!

Hajni, elvileg a normaflorenak a székrekedést is rendeznie kellene! :shock: A ricinus nem túl drasztikus? Lehet hülyeség ami eszembe jutott, egy kis almaecet? Annak is van egy kis hajtó hatása. Kaphat már egy évesen? Barátnőmnek még anyatejen keresztül is meghajtotta a babáját.

Bercelnek jobbulást, szerintem is lássa doki. A hátracsorgó orrváladék is ingerelheti, azért is köhöghet.

Lotti gyönyörűséges! Cigis kép :shock: ki vitte bűnbe a lányodat?? :lol:

Minket vízzel locsoltak csak meg. Persze kicsikével 8)

Fúú, negyed 7-kor kelt Zita, csomószor felsírt éjjel, ill. nyöszörgött. Tegnap azt hiszem túlpörgette Őt a nagy nyűzsi. :shock:
Én meg azóta kb már meg is ebédeltem annyit faltam :twisted: DE nem hagyhattam a tésztát megromlani, tovább már nem lehetett húzni :P A térdem elég szarul van még mindig, remélem azért helyrejön és tudok hamarosan újra tornázni. Így a tegnapi már elmaradt. Bár arra gondoltam majd Pilatest csinálok (van dvd) az nem terheli a térdet :roll:

Hajni, ez az! Ha az ember olyat talál ami tök jó, arra nincs lóvéja. Nekünk olyan kellene amiben van egy nappali és 3 szoba, legyen egy háló, és 2 gyerekszoba. És a nappaliban akkora hey, hogy elférjen még a számítógép. Most ez a problémánk, a lakásunk 2+ fél szobás. A legnagyobb szoba össze van nyitva az étkezővel, az a nappali, van egy háló, s a kicsi szoba lehetne a gyerekszoba. Jelenleg ez a dolgozó, itt van a számítógép, ami nem tudom hova kerül majd, ha ez gyerekszoba lesz :roll: és ez a kis szoba 2 gyereknek max emeletes ággyal lenne elég. Szal hosszútávon nem jó. Arra is gondoltunk, hogy ez lehetne a mi hálónk, a mostani háló pedig elég 2 gyereknek, csak ide a franciaágyunk éppenhogy befér, s nuku szekrény :evil: VAGY a nappalit visszaalakítjuk, s lesz az a háló, de akkor ha jön valaki hová ül? A franciaágyunkra? :shock: Na, neee...
Ezt jól kiveséztem :D

Etus, mi van a fogszabival??

Kép
ági_bp
 
 


Jöttem olvasgatni, itt mindig annyi mozgás van...ERRE! Köszi lányok, mehetek mosogatni :?

Zita egy kézzel kapaszkodva álldogált ma sokat. :D Máj volt a mai ebédben, tök finom lett, mondjuk kb 50 ml-t evett.
Voltunk méreckedni, 71,5 cm és 8620 gramm. Úgyhogy az elmúlt hónapban szépen hízott. Már lehet írtam, de visszanéztem a naptárat, s itthoni mérés szerint jan. közepétől febr. közepéig semmit nem hízott, s azóta beindult újra. és tök jó volt, mert a dokihoz nem jutottunk be :lol: így csak a védőnőnkkel beszéltem, Ő meg egyáltalán nem aggódott a súlyon és az evésen-ellentétben a dokinénivel, mert neki ez a mániája. Szóval meg vagyok elégedve. és ráadásul a hasa sem volt tele, ha kaja után viszem... :lol: :lol:
Dokinéninkről 2 sztori: barátnőm volt tanácsadáson nemrég, s mondta, hogy napjában többször kakil a kislánya. Erre a doki: NEM ELÉG KALÓRIADÚS A TEJE!!!ADJON TÁPSZERT!! :shock: :twisted: :twisted: Nooormális?
Másik: megismerkedtem egy anyukval, uaz a drnénijük. Meséli, hogy neki az elején "gyorsan" gyarapodott a bébi, sokat szopizott., és a dr azt mondta, hagyjon ki egy szoptatást, s adjon helyette cukros vizet!! :shock: hogy ne egyen má' annyit meg ne hízzon má' annyit. És KÖZBEN nekünk is azt javasolta, hogy adjunk cukros vizet, mikor hazajöttünk a kórházból, mert a hazajövetel napján 20 grammot szopott még "csak". és mi meg adtunk :roll: :? :cry: :twisted: Ajaja, a másodiknál már okosabb leszek (remélem).

Kép
ági_bp
 
 


Ági, képzeld el ha írunk, még most is ott állna a mosatlan kupac :lol: . DE azt én is utálom, ha beülök és kiderül, hogy még mindig én vagyok az utolsó.
A lakásnál, nálunk szinte szó szerint ez a helyzet,
csak mi a félszobát csináltuk meg hálónak és egy áthídalós szekrénnyel tudtuk a legpraktikusabban berendezni. Az annyira jól sikerült, hogy azt a szekrényt külön megvette a vevő, mert mi nem valószínű, h ugyanekkora hálószobásat fogunk taláni és ez teljesen méretre szabott. És én sem mondom hogy MOSt nem férünk el, de 10 év múlva vágjunk bele? Akkor már nem lesz időm kifizetni a hitelt. hmm..., így sem biztos, sosem lehet tudni. :?

Szép a súlya Zitának, remélem most nyugodtabb vagy.
dokinénid: :shock: :?
Vendég
 

 
 

Ági, a térded miatt pedig jobbulást!
Vendég
 


én vacsi közben szoktam olvasni, de most szerintetek hagyjam abba?! túl keveset írtatok!! :? :lol:
Vendég
 


ilyen tartósnak bizonyult ez a térd-malőr? :shock: :? szegény ági.

széklet gyorsítóként hat nálunk sütőtök és körte. igaz, enyém egyáltalán nem székrekedéses, de ezek tényleg lazítanak. sárgabarackot milyet-honnan adtok? én még nem próbiztam.

kata, barilla tojásmentes, persze! én is azt használom :)

ma spenót volt. lehet h bemásolom majd (egyszer) h hogy nézett ki utána. azt érdemes megnézni! feje búbjától a lába fejéig (harsnyájáig) spenótos volt :shock: :roll: :oops: önállóan evett :lol: legalábbis egy darabig. ági, erre kivi leszek én is h a mosószer kiviszi-e! :roll:

Bercelnek jobbulást! szegény feje... :( na meg az orrszívás nem is egy nagy élmény senkinek. komolyan, én attól tartok a legjobban h orrot kell szívjak. nem is az h beteg, csak az orrát ne kelljen szívni, mert az katasztrófa!!! :cry:
Vendég
 


Lottiról nekem is a hajpántos a kedvenc!! :D ez babahajpánt v a tied/keresztanyujé? én is úgy adnék a lyányomra vmi kis kendőt v ilyesmit, de tuti leszedné a buksijáról! a sapit is állandóan rángatja - volt amikor bőgött is, amikor ráadtam. :roll: :?

még az ekcéma témáról szeretnék egy kisesszét írni, ha lesz rá időm, de tudjátok: elmegyek fürcsizni :wink: idén már másodszor :oops: :lol:
Vendég
 


Tényleg nem voltunk ma olyan aktívak mint szoktunk. Nekm fooróváltásban volt ma it két barátnőm, úgyhogy nekem van alibim. Jó volt, végre kibeszélgethettem magam.
Na, ezt sem bírom magamba tartani, bár nagyon korai, mert semmi konkrétat nem tudunk. Találtunk egy új építésű házat, még csak most kezdik az alapokat, szobaszámra annyi amennyit szeretnénk, de még holnap megyünk az építettőhöz megnézni a tervrajzot. Azt azért mondta h nem nagyok a szobák. No, majd meglátjuk. De jó helyen van és fel tudnánk venni a szoc.polt.

Doo várjuk a kisesszét.
Hát ha Viki egyedül eszik akkor neki szabad maszatosnak lenni. mi még csak mostanában gyakoroljuk. Eddig Hangaszálam meg sem fogta a kanalat, most van hogy a negyedét, felét egyedül kanalazza, úgy hogy megmerítem és Ő teszi a szájába. Hát van még mit gyakorolni rajta :lol: . Az a baj, ha üresen rágcsálja a kanalat, akkor azt lehet forgatni ezt meg nem annyira kellenne. :?

És még egy tegnapi eset: Édes kis Tündérbogaram hazafelé a kocsiban, a 25 km-es útból kb. 5 km-t bírt nyugodtan, aztán rázendített. Én elől ültem, gondoltam, mostmár ezt is meg kellenne próbálni. Szégyenlem, de akkor egyszerűen nem volt türelmem, ahhoz, hogy az egész útat végigbohóckodjam és hagytam sírni. A furi, hogy nem is voltam dühös, egyszerűen kikapcsoltam a fülem. Az volt rossz, hogy a férjem viszont nagyon az volt. És ami bosszantó, hogy csak annyit mondtam, -nézd ott egy kutya- és rögtön abba tudta hagyni, akkora hatalmas problémája csak nem lehetett. De ez már tényleg sok, hogy egy pillanatra nem lehet intenzív szórakoztatás nélkül hagyni, úgyhogy beszigorítottam. Mostmár nem érdekel mit csinál a kocsiban. :evil: Tudom durván hangzik, de tegnap besokaltam, mert ez már nem babás sírás, hanem gyerekes hiszti. :evil:
Vendég
 


Hajni, nem kanállal evett :lol: tudod, csavartészta spenóttal és kézzel nyomta be a szájába :lol:
Vendég
 


Hajni, nekem nem hangzik annyira durvának - legalábbis, amit te csináltál. amit Hangi, az azért elég idegtépő - el tudom képzelni... :? vmikor tényleg meg kell majd szokniuk/érteniük h nemcsak körülöttük forog a világ. csak nekem az a marha nehéz h ez mikortól van? meg egyáltalán h hogy lehet leszerelni a hisztiket?! :shock: jaj.
pont arra gondoltam h azért hallod bátor vagy egy ilyen többemberes bébi mellett bevállalni egy másodikat!! sőt, bátrabb, mint Katáék - mert Marci nem is többemberes :lol:

hogy értetted h hogyan tervezem a szülit?

ekcéma: csak annyit akartam h nem akarom ám mindenki fülébe beültetni a bogarat h tuti kajától van!!! nálunk azért volt erősen vszínű, mert a hozzátápikor keződött és a füle tövében is volt egy folt, ami dokink szerint az ételallergiákra jellemző. (utólag belegondolva mintha nyáron is lett volna a térdhajlatában pirosság, de az gyorsabban elmúlt - magától. akkor még a melegre fogtuk. lehet, már akkor is ekcéma volt és akkor még mi is számíthatunk kiújulásra :roll: :evil: )
és sztem Bea, ha neked is volt vmi ilyened, akkor az eléggé abba az irányba mutat h ez inkább genetikus dolog Rozinál, nem? én nem hiszem h lisztérzékeny lenne. volt a családotokban bkinek olyanja? semmi gluténeset nem kapott még, csak most először?
Vendég
 


Hajni, Ti melyik városban is laktok?
Nálunk autós story: én is tegnap elől ültem Apa mellett! Ez mostanában kétszer fordult elő, tök nagy élmény :shock: :lol: és mindkét alkalommal Anyukám ült hátul, és én azt éreztem:de jó, hogy nem nekem kell szórakoztatnom! Mondtam is, erre anyum, hogy miért, hát olyan jóóó! :D Persze. Egyébként múltkor mi is hagytuk sírni az autóban, csak mi marha messzire utaztunk, és az elején (sírás elején) türelmesen énekeltem, simogattam (aludnia kellett volna) de Ő tovább bírta, mint én :oops: még meg is kellett állnunk a végén, annyira gáz lett a helyzet. Eről ennyit.

Hajni, nem nyomnál egy fotót a hálótokról? Jöhet priviben is. A mi kisszobánk 7,5 nm, és hosszúkás, széltében talán 180 lehet, nem tudom pontosan.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ági_bp 2009.03.18 15:43-kor.

Kép
ági_bp
 
 


Doo, azért Ti is tervezetek kistesót, nem? Egy "jólneveltet" :lol: :lol: (idézet apátoktól) :wink: Erről jut eszembe, egyszer etetés közben mondtam Zitának, hogy elcserélem két jóevő gyerekre...erre-mint aki érti-kitátotta a száját! :lol: :oops: nem adnám Őt oda a világ minden kincséért sem!!!
Visszatérve, szerintem nem nagy bátorság bevállani még egy gyereket egy többemberes után, hiszen azért feladni az álmokat, mert nem olyan egyszerű :roll: Inkább Hajni bátorsága abban rejlik, hogy ilyen hamar. Bár ha jobban belegondolok mi sem fogjuk sokkal később, de mi minimum 2 évet tervezünk a gyerekek közé. Ha jól számolom Hangi kistesója hamarabb érkezik, és ráadásul boszorkány is vagyok, és majdnem azt írtam kisöccse! :) Szal Hajni, már megelőlegeztem Nektek egy bébit aki hamarosan kopogtat! Végülis már tavasz van!! :wink: :wink:

Kép
ági_bp
 
 


Sziaszto!

Hát elvileg gyerek hajpántnak vattem(bele van hímezve baby)De még rám is nagy!Amúgy van több ami nem ilyen nagy és kendő is 2.Hát régebben nem szette le de most már igen-még a kötős sapkát is!

Foltok:nekem is azt mondta a bőrgyógyász hogy volt-e valakinek valamilyen ételallergiája?!Hát én voltam ilyen kis beteges babó(5 év heim pál és szabadsághegy szanatórium)Allergiás voltam:tejtermékek,gomba,tojás.....Tehát valószinű tőlem örökölte!Hát legalább örökölt tőlem is valamit?! :roll: :?

Kistesó:lassan nekem is jönnie kell a gólyának :wink: dehát még várhat egy picit -hóban nem jönnek még haza(tiszta havas a táj megint)Mondjuk az én lányom nem többemberesnek mondható :lol: Csak ide szeretek írni!!!!Szoktam is mondani apának:a második babó tuti olyan lesz mint egy kisördög!Merthát Lottival nemigazán volt eddig semmi olyan kirívó rossz :lol:

Hajni:remélem megtaláljátok álmaitok házát!Azért irgy vagyok :oops: Itt a közelbe semmi értelmes nem épül :twisted: Nem messze tőlünk épülne(már 4éve)csak a földterület miatt valami pereskedés van az önkormányzattal.A látványtervek nagyon jók!!!

Kocsi:nekem eléggé elvan ha valami olyat kap ami érdekli őt!Vasárnap a cipője volt a sztár(bordó)15 perc után már az egész gyerek piros volt-kiszívta a szinét.pedig elég nehéz lehetett.

Ma nálunk is spenót lesz!Csak neki mert én nem szeretem :evil: Majd meglátjuk!

KépKép
vicuska
 
 


Kistesó: Jajajaj, valamit biztos félreérthetően írtam, de én az idén tavaszt TÉNYLEG csak viccnek szántam. Előzmény: Írta Kata, h vágjuk bele egyszerre jövő tavasszal, erre én csak szájhősködtem hogy minek ennyit várni. :oops:
Vszont nem mióta eladtuk a lakást tényleg megfordult a fejemben, mert ha 2 éves koráig megszületne újra gyeden lehetnék és nem kéne a 2. gyerekkel újra előről kezdeni a táppénz stb, szóval így folyamatosan többet lennék itthon, de ha összesen nézem az éveket akkor kevesebbet. Sajnos muszáj az anyagi oldalát is figyelembe venni, mert nem kis hitelt kell felvegyünk.

Ami a többemberességet illeti ez egyáltalán nem ijeszt meg. 2 okból.
1: a másik tuti kisangyal lesz :lol:

2: én nem tartom tipikus többemberesnek. Vagyis ha a szakirodaom szerinti többemberességre gondolok. Mert nekem nehéz vele az utazás, séta és folyton a lábam alatt van, de itthon elég jól el tud játszani, szuperkönnyű az altatás, jól eszik, szóval nem kompletten nehéz vele, csak bizonyos helyzetekben.

És még van egy 3. okom is, ami Nektek is meglesz, mégpedig a rutin. Szerintem ennyi tapasztalattal sokkal rugalmasabb lesz az ember.

Egyébként mióta jár még jobb a helyzet. Már elég sokszor előfordult, hogy MAGÁTÓL bement a szobájába és EGYEDÜL JÁTSZOTT. És a héten már sírás nélkül járok Wc-re, -márminthogy Hangi nem sír- szóval kezd hinni nekem h nem tűnök el örökre. :lol:

Vicus, azért nagyon ne irigykedj, én eléggé be vagyok ijedve. Egyrészt a több évtizedes hitel miatt, másrészt mert pillanatnyilag hajléktalanok vagyunk. Jó lenne ha már lenne valami fix. Ma kiderül mi a helyzet azzal amit kinéztünk. Még az nagyon bizonytalan.

Ági majd megpróbálok olyat csinálni amin egybe látszik és felteszem. Bár már nem is a mi hálószobánk. :cry:

És köszi mindenkinek azért hogy nem köveztetek meg amiért a kocsiba sírni hagytam.

Doo, szerintem onnan lehet látni, mi az a pont, hogy ha valami neki tetsző dolog miatt máris tud önfegyelmet produkálni. Hangi pont ezt csinálta, ezért mondtam hogy ok. itt a vége. Ha sírsz, hát sírsz az én fülem sokat kibír. Csak az IR.-em nem, de ezt próbálom előtte leplezni.
Tegyed csak fel azt a spenótos képet!!! :lol:

Részvétem és jobbulást az orrszívós babáknak és a sántikáló Anyukának .

Regényt írtam, úgyhogy ma ne mosogassatok és egyetek, meg fürödjetek hanem TESSÉK ÍRNI.
Vendég
 


Most visszaolvastam és még néhány dolog kimaradt, ha még nem unnátok ellégé :lol:

Ági, Gyulán lakunk. A zuraddal minden rendben? Hú, az én emberem egyszer, a balesetének a 2. évfordulóján nem ért időben haza és a telefont sem vette fel és ugyanott volt ahonnan akkor jött haza... józan ésszel tudom hogy ennek semmi jelentősége nem volt, de akkor teljesen bepánikoltam. Na aztán jól összevesztünk amiért nem telefonált, h beülnek a focicsapattal egy sörözőbe. Tényleg nem a sörözőért haragudtam csak h nem telefonált.

Ági édes vagy h már azt is kiszámoltad kistesó mikor érkezik nálunk :lol: . Megmondod Nekem is melyik hónapban fogan, akkor abban a hónapban már nem kávézom. :wink: . És tényleg fiút szeretnénk.
Vendég
 


Először kipanaszkodom magam, aztán megpróbálok reagálni is :?

Rozi éjszakánkánt azzal szórakozik, hogy alvás közben felül és úgy sirdogál. Néha ha nem reagálok elég gyorsan, csak eldől valamelyik irányba és úgy alszik tovább kb. egy fél órát - órát, aztán kezdi az egészuet előről. Általában ilyenkor lefektetem magam mellé és nyomom a cicit a szájába (cumit nem veszi be) és rögtön visszaalszi. DE! Engem már annyira kikészít, hogy kb. 10x felkelünk éjjel! Utálom, hogy minden nap olyan vagyok mint egy zombi :twisted: Szerintetek alvajáró, vagy fejlődési ugrás, a foga vagy mi a nyavaja van megint :?:

Amúgy már olyan sokmindent tud: tapsol, ideadja ha nyújton a kezem és kérek tőle valamit, pápázik és folyamatosan beszél (babanyelv).

Hajni!
Engem is érdekel a hálótok, mi is ilyen ágyon keresztül hidaló szekrényt szeretnénk, jó pakolósat. A Bricostorban láttam hasonlót, ti csináltattátok? Kistesóhoz és új lakáshoz sok sikert kívánok :lol: Szertintem is jól tetted, hogy hagytad kicsit Hangát. Hiszen már ennyi rutinnal Te is tudod, mikor miért és hogyan sír. Az örörkös mórikázás meg szórakoztatás tényleg nagyon fárasztó tud lenni.

Én egyenlőre a gondolattól is rossszul vagyok ha arra gondolok még egy gyerek.
Ne kövezzetek meg, tudjátok imádom a tökmagot, de elég belőle egy is!

Ági!
Apával ugye minden rendben?

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Doo!
Igen most találkozott először gluténes cuccal. Végülis az ekcéma nem egy nap alatt múlik el, szerinted ne adjak neki tésztát, amíg el nem múlik és utána próbálkozzam megint vele vagy adjam tovább és ha nem jön ki több folt akkor azt jelenti, hogy nem az volt a ludas?

Vicus!
Ennyi mindenre voltál allergiás? És ha jól értem már elmúlt szerencsére!

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Bea, annyira szeretnék valami okosságot mondani, de gőzöm sincs, hogy lehetne ezt orvosolni, meg hogy mi lehet a baj. Ez nagyon kimerítő, az alvás nekünk is létszükséglet nem csak nekik.
Ez kifelejtettem a kistesós fejtegetésemből, hogy ha éjjel nem aludna akkor biztos jobban félnék belevágni vagy meg sem tenném míg meg nem oldódik ez a helyzet. (De, -hangsúlyozom- még most sem eldöntött kérdés, mikor is szeretnénk, csak sürget az idő, hogy eldöntsem.)

Bea, én is a liszttől féltem, de mostmár én is azt gondolom, nem ez van Rozinál. Viszed dokihoz?
Vendég
 


Vicuska, az nektek csak jó, ha áll az az építkezés ami Nektek tetszik, mert legalább meglesz 2 év múlva is. mikor Ti szeretnétek költözni. :lol: . Ilyen optimistán kell hozáállni. :lol:
Vendég
 


Hú, nagyon precíz az ingatlanosunk. az akartam hogy nézzétek meg a hálónkat az oldalán, de már levette a hirdetést. Akkor majd csinálok, csak új program van a gépen amivel én nem biztos hogy be tudom másolni, de akkor majd Apa.
Vendég
 


Basszus... kardomba dolok mindjart... vegre elaludt Bercel, gondoltam bepotolom a lemaradasomat, irtam egy csomo mindent, eskuszom ott voltam, hogy lenyomom az elkuldest, erre elszallt az internet explorer... basszus! :twisted: Mindjart letoltom a Mozillat, en nem szarakodok ezzel a hulye explorerrel...

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Bercel sajnos nincs valami jol meg mindig, tegnap este vittem dokihoz, mert csak este rendelt, a bal fule be van gyulladva kicsit, igy vihetem fuleszetre penteken... Agi, megertelek a dokiddal kapcsolatban, az enyem talan meg idiotabb mint a tied, kezdetektol kezdve iszonyatosan bunko es lekezelo velem, altalaban ugy jovok el tole, hogy a siras kerulget... mivel most este rendelt, mondtam Olivernek, hogy jojjon el velem, kivancsi voltam, hogy hogy viselkedik majd... hat nem tudom, hogy azert, mert Oliver oltony-nyakkendoben volt - munkabol jott - vagy mert kopaszodik erosen a dragam es ezert le szokta nyirni a hajat, es megijedt tole, vagy miert, de majdnem kinyalta a fenekemet, mezes-mazos volt, majdnem hogy gugyogott... amikor kijottunk, mondta Oliver: nemtom mi bajod ezzel a novel, hiszen milyen kedves... mondtam, hogy persze, mert o itt volt... :twisted:
Haladasnak tekintheto, hogy mar csak orankent kell szivni az orrat, es nem 20percenkent... :shock:

Hajni: de jo, kivancsi vagyok, mi lesz a velemenyed miutan megnezitek a terveket! Izgi! :) Szerintem relativ, hogy mi a kicsi szoba... csak jol kell berendezni... :) Habar nalunk a halo akkora, hogy PONT befer a franciaagyunk, elotte a 2 ejjeliszekrenyunk, aztan kesz. Mas semmi...ott nem nagyon lehet rendezgetni... de az tok jo, hogy a gyerekszobat meg tudtam ugy csinalni, hogy legyen egy kis hely kozepen, ahol tud jatszani a Dodolle.
na ezt most elkuldom, mielott elszall...

zetus8
 
 


Bea: sajnalom hogy meg mindig nem rendezodtek az ejszakaitok... Nekem van egyebkent egy elmeletem, hogy Rozi miert ebred ilyen gyakran... szerintem joval fejlettebb mint a kortarsai, ezaltal tobb inger eri, jobban elfarad az idegrendszere... de tenyleg, en lattam ot, ertelmes kislany, milyen hamar ult meg felallt mar stb. Szoval szerintem siman tobb dolgot kell feldolgoznia... Viszont cserebe lesz egy okos lanyod, aki majd sorra nyeri a tanulmanyi versenyeket, te meg majd buszkelkedhetsz vele, hogy hat hm, igen, tolem orokolte... :) Mi ehhez kepest par honap atvirrasztott ejszaka????? :wink:

zetus8
 
 


na ezt meg nem akartam elkuldeni, bocsi, csak kozben felkelt a Dodi, es at kellett vinnem a kisagyabol a nagyagyra, plusz odafekudni kicsit melle... most ott alszik... azaz itt, mert en meg mellette potyogok... :) Mire nem jo egy laptop? :)

Kisteso: szerintem mi nyaron fogunk elkezdeni probalkozni a dologgal, mert nem szeretnem, ha tul nagy lenne koztuk a korkulonbseg... ugyis legalabb 3 gyereket tervezunk... Oliver 2 kislanyt "rendelt", szerinte mivel nekem van ikertesom, miert ne lehetnenek nekunk is ikreink? Mondtam hogy felejtse el, ha akarcsak az egyik is olyan orokmozgo sajtkukac lenne mint Bercel, en felkotnem magam... de tenyleg... o azert tobbemberes baba, mert allandoan mozgasban van, megy a laba, egy pillanatra sem all le... De alenyeg, hogy ha nem is 2, de legalabb egy kislanyt szeretne Oliver, megpedig egy Lucat! Ezt is kozolte ugyanis! :)
Nekem mindegy, hogy fiu vagy lany, annyi kikotesem volt amikor terhes lettem, hogy felolem lehet fiu,annak is orulok, ami viszont biztos: en addig szulok amig nem lesz lanyom (is)... :) Ugyhogy lehet hogy a vegen lesz 6 fiunk... :D Nem baj, akkor is szulok hetediknek egy lanyt! :) (mi 4en voltunk testverek, 4 lany... gondolhatjatok... :)

Agi: el kell mennem rontgenre az allkapcsommal, hogy megnezzek, hogy a koponyammal van vmi "defekt", vagy csak alapbol rovidek vhol a csontjaim, aprilis elejen ezt el kell inteznem, aprilis kozepere van idopontom a dokihoz... akkor kiderul a rontgen alapjan, hogy mi a helyzet, kell-e a fogszabalyzo ellot muteni, stb...

Errol jut eszembe: Kata, nincs kozben infod arrol, hogy klinikan lehet-e ilyet csinaltatni, ha nem is ingyen, de kevesebb penzert??

Agi: paroddal minden okes??? Irjal maaaaaaaaaaaa'!

zetus8
 
 


Hajni, én úgy olvastam, hogyha gyes alatt szülsz, akkor ugyanazt a gyedet megkapod a következővel, mint amit most kapsz!!! persze ha közben táppénz, ilyesmi, akkor gondolom más. Itt olvastam a babaneten. Azt írta a lány, hogy ez tuti, hogy így van.
Fúú, a hónapot azt nem érzem, bárhogy koncentrálok :roll: :lol: de a babó nemét sok ismerősnél-barátnál meg szoktam érezni. :wink:

Bea, szegénykék. Elég durva éjszakáitok vannak. Én marhára együttérzek, bár Zita jól alszik azt mondhatom, mert csak felnyöszörög, cicizés, aztán elfordul és alszik tovább. De nekünk is volt néhány nehéz éjjelünk már, ill. olyan mikor sűrűn felsírt, és engem nagyon megviselt és marha türelmetlen vagyok ha virrasztani kell, sajnos. Elhiszem, hogy kivagy.
Figyi, nem tudjátok kipróbálni azt a kiságyas dolgot, amit írtam? Csak azért, mert pl Zita imád forgolódni, hasra, vissza, keresztbe-kasul, s mikor Anyuéknál alszunk 3an 1 ágyban, akkor Ő is sokszor ébred, mert nincs helye. Talán Rozi is jobban aludna, ha lenne több helye mocorogni. Hmm? :roll: Vagy van Neki? Esetleg próbáljátok ki, ha Apa nélkül alszotok pár éjszakát ketten a nagyágyon, és jobban elfértek, változik-e a helyzet. Más nem jut eszembe. Ill. még annyi, hogy Zita régen elvolt a takaróval, most már abszolút nem használunk, mert zavarja az is, nem tud úgy mocorogni alatta.
Melege nem lehet? Este mit eszik? Mármint gondolom semmi "nehezet".

A sírni hagyásról még annyit, hogy ami engem megdöbbentett a múltkori ominózus sétánkkor, mikor hazafelé és még a lakásban is hagytam sírni, hogy olyan szinten behergelte magát, hogy teljesen magamra ismertem: én nagyon hisztis sírós gyerek voltam. Ugyanúgy hüppögött még a sírás abbahagyása után is jó pár percig, mint én anno....emlékszem nagy hisztijeimre, kemény volt. :oops:



Vicuska, kinőtted az allergiákat? Rossz lehetett ennyit kórházban. összesen 5 év volt?? :shock: :shock: :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ági_bp 2009.03.18 15:49-kor.

Kép
ági_bp
 
 


Jaj, szegény Bercel :cry: :cry: :cry: és még 2 nap, mire fülész látja??? :shock: :shock: :shock: nem lehet hamarabb megmutatni??

Etus, szegény Bea nem lesz ott atanulmányi versenyek díjkiosztóján, hanem akkor fogja bepótolni az elmaradt alvásokat :lol: :lol: Bea, csak viccelek.

Jaj, a Luca név nekem is tetszik. De Apája már leszavazta :cry: Nálunk úgy van a tervekben, hogy abban a hónapban engedünk szabad utat a kistesónak, mikor Zita is fogant, így minimum 2 év lesz köztük. Aztán meglátjuk. Én ha tutira tudnám, hogy egyből összejön, akkor lehet inkább 2ésfél évet terveznénk, de akkor meg mi van, ha nem jön össze, s vissza kell mennem dolgozni. Így nyugisabban állhatunk neki, több időnk van RÁ :D Bár most olyan közelinek tűnik a nyár vége-ősz... :roll:
Ami a nemet illeti, kérdeztem Apát, ha lehetne választani mit szeretne kistesónak, és Ő, aki elsőre fiút szeretett volna, sőt "érezte" hogy az lesz :D , azt mondta, KISLÁNYT és akkor két kis hercegnője lenne :D :D Én talán egy picivel jobban inkább fiút, mert olyan jó az egyensúly, egy fiú egy lány-mi így vagyunk bátyámmal. DE persze csak legyen és egészséges legyen. Lehet akár többemberes is :lol: :lol: csak azt nem tudom hol fog aludni? :shock: Zita addigra külön alszik majd? :shock: Vagy a kistesó majd egyből különszobába megy és jól bírja majd? :roll: Vagy alszunk4en 1ágybanplusz kiságyban. Én ezen szoktam filózni, de kár a gőzért. Majd kiforrja magát addigra. Én szeretek mindent előre megtervezni, kiszámolni, úgy általában többféle "katasztrófatervem" van, A, B, C, D...aztán valahogy mégis sikerül a dolgoknak úgy alakulniuk, amire én nem is gondoltam :shock:

Kép
ági_bp
 
 


Etus, egypetéjű ikrek vagytok?

Ja, Hajni, a babónemeket eddig csak fogantatás után éreztem meg. De tegnap komolyan az jött egyből, hogy kisöcsi :shock: :lol: :lol:

Kép
ági_bp
 
 


Sziasztok!
Igenmár kinőttem minden allergiámat!
Fertőzött tüdőgyulladással születtem a doki miatt-így olyan fokú asztmám és hörgő problémáim voltak,hogy állandóan a rohammentő vitt itthonról vissza valamelyik kórházba szanatóriumba!Nagyon beteges voltam olyan 12-13 éves koromig:vagy ezerszer szúrták fel a fülem......mindig volt valami!De azóta meg beteg sem voltam szinte soha.

Hát bizti nehéz így az éjjel,de vígasztaljon,hogy ma az én lányom is úgydöntött olyan 3körül,hogy játszhatnéka van-egy órán keresztül játszikált és visszaaludt...Már többször előfordult ilyen,bár nem sír-csak én így nem tudok aludni...

KépKép
vicuska
 
 


Agi: nem, ketpetejuek vagyunk... es igy egyaltalan nem hasonlitunk egymasra... de tenyleg, a hugom meg a noverem is jobban hasonlit ram mint o. A termeszetunk is tuz es viz! :) Persze en vagyok a nyugodt vizecske... :wink:
Nekem ez a 4-en egy agyban+kisagyban megoldas tetszik a legjobban a jovore nezve :) Egyutt az egesz csalad! :)

Vicuska: hat akkor nem lehetett konnyu neked gyerekkent... en koraszulott voltam, meg asztmas, de 4-5 eves koromra kinottem, szoval nem huzodott olyan sokaig.

zetus8
 
 


Ja, azert tudok most igy napkozben irni, mert Bercel ugyan felkelt, de bekapcsoltam neki a karacsonyi gyerek cd-jet, es azt hallgatja teljes ahitattal. a jo, kozben rugdossa a szekrenyt, de akkor is egyhelyben van! Mar 2 perce! :)

zetus8
 
 


na, egyelőre csak ennyi, mert ezt tegnap is akartam még írni: nálunk ekcéma NEM egyik napról a másikra jött ki - szal ezért sem vszínű h egyetlen kajával való találkozás hirtelen ekcémássá tenné! de sztem praktikus megvárni, míg elmúlik a fol v legalább enyhül. ha kaptok rá kencét, az pár nap alatt nagyon jól rendbeteszi! én először csak ilyen pici piros csíkocskát-foltocskát láttam, ami fura volt, de egylőre nem ijedtem meg nagyon. és mire mindenki számára nyilvánvaló lett h ekcéma, az azért idő volt ám! nem tudom h ez-e a "normál" lefolyása a dolognak, de nálunk így volt. én arra tippelek h nálatok véletlen egybeesés a glutén és az ekcéma.

és még: enyém is csinált ilyen éjjel felülök sztorit kb 8.5 hósan - nagyjából 2-3 hét alatt lecsengett. én sem tudom h mi volt az. de talán emlékeztek h írtam h már előtte is naggyon gáz volt az alvása - úgy értem, irtó későn tudtam ágyba nyomni... nem zárnám ki h valóban az okosodással-ügyesedéssel van vmi kapcsolatban a dolog. kitartás!!!

a bátorságot kistesó ügyben én is úgy értettem h ilyen hamar. én nem hiszem a magam esetében h a rutinon sok múlik. mert az h ringatni kell h igény szerint szopik, etcetera, az nem rutin kérdése. a legtöbb dolgot én a következőnél sem csinálnám másként. és sztem én most sem parázok túl dolgokat, tehát azt sem hiszem h a másodikkal még ennél lazábban veszem majd. akármilyen kisangyal is lenne a következő, itt lesz mindig Vikó, akinek szüksége lesz a figyumra, tehát eleve kétfele kell "osztanom magamat". és én ettől a fjta a nehézségtől félek - egyelőre. a legjobb példa erre, amit Ági is írt: egyik bömböl a kocsiban/kendőben, a másik meg már hetedhéthatáron túl van... :roll: :roll:
Vendég
 


Ági, 2 éves korig meg is kell szülessen, h újra kapjak mindent, tgyás, gyed. Ha akkor csak terhes lennék, akkor már csavaros, mert papíron vissza kéne menni dolgozni, és közben kivenni a szabit, utána táppénzen lenni. Azt viszont a munkahelyem nem fogja tolerálni, mert ha én szabin vagyok akkor nem lehet helyettesem, a szerződésest el kéne küldeni, de a munkát valakinek mégiscsak vinni kellenne azidő alatt is.

Nem állítom, hogy én nem félek, ha így lenne már belevágtunk volna. Na, de a nők specialitása az osztott figyelem, úgyhogy valahogy majdcsak belerázodom, ha oda kerül a sor. Jesszus, már tök úgy beszélek mintha terhes lennék, pedig még azt se tudom mi legyen. :roll:

Ági, légyszi koncentrálj még egy kicsit, hátha megérzed. :lol:

Vicuska, én nem is tudtam h az asztmát ki lehet nőni. Még jó hogy nálad így lett.


Etus, miért kell műteni az állkapcsod? Rövidebb az alsó állkapocscsontod vagy csak rosszul áll? Szegény Bercel, a füllel nagyon kell vigyázni.
Vendég
 


HOVÁ TŰNT MINDENKI??? :shock:
Vendég
 


Remélem nem halt ki a topic, mert el akartam Nektek mesélni, h nagyon úgy néz ki, nem a tegnapi volt álmaink háza. Bár nekem a tervrajz, olyan mint egy szabásminta, nem látok ki belőle semmit, de azt látom, h nagyon kicsi. El se tudom képzelni, hogy tudnám berendezni. 70 nm. N+3szoba, étkező, konyha, kamra, fürdőszoba Wc. szóval képzelhetitek. a lépcső a nappaliból megy fel az még foglalja teret.
(Ígérem nem fogok minden részletről beszámolni, mert biztos már unjátok, de ezt még utoljáta leírtam.)
Vendég
 


HAJNALKA Isten éltessen sokáig a névnapodon!!!!

(Olyan büszke vagyok magamra, hogy nem felejtettem el :wink: )

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Nagyon köszönöm a biztatásokat, és bocsi, hogy így kiakadtam , pedig nem vagyok egy hisztis tipus.
Tök jó, hogy egy szuper értelmes lányom van, remélem a sírhantomnál álldogálva majd azt is megérti, hogy miért dobtam fel a pacskert ilyen fiatalon :lol:

Ági!
Szóval aludtunk apával, apa nélkül a nagyágyon és hajszálnyival, de apával jobb. Nekem az az elméletem, hogy azért alszik így jobban, mert nem tud annyira mozgolódni a helyhiány miatt.

Hajni!
A 70 nm nem tünik kicsinek. Mi most vettünk (januárban) egy 54nm-es lakást, na az tényleg kicsi. Még a hitelekre várunk uh. nem költözhetünk, de kihívás lesz berendezni. II. em., belváros, tégla fal, egyedi fűtés. Jobb lett volna egy szobával több, de nagyon nehéz olyan lakást találni ami minden igénynek megfelel. A fürdőszobának ablaka van és tágas (aránylag) világos én ezért is szerettem bele. Szerintem mindenkit érdekel itt , hogy milyen lakást találtok uh. ne fosszál meg minket az infóktól. Nem csak a gyerekről szól ez a topic :lol:

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Bea, köszönöm szépen a köszöntést. :lol:

Ne tarts telhetetlennek, nem a 70 nm. a kicsi, hanemm ennyi helységet nem lehet belezsúfolni. a konyhába már nem fér el a hűtő sem, a kamra nem a konyhából nyílik hanem az előszobából és hasonlók. nincs hely egy beépített szekrénynek ahová a takarítóeszközöket eltehetném. Egyszóval rossz elrendezésű. És északi, tehát SOSE fog besütni a Nap.

Bea, az előbb beszéltem egy barátnőmmel , a kislánya 8 hónapos, 10 pecenként kelnek éjjel. Ez téged biztos nem nyugtat meg, de látod, van roszabb is.
Vendég
 


Én is több részletben küldöm félek, hogy elszáll........

Doo!
Köszönöm és tényleg úgy gondolom én is , hogy nem gluténtól lehet. Azért gondolom mert máshol nincs folt , és semmi más tünet nem jelentkezett ami allergiára utalna. A sudocrem szépen elhalványította, már alig látszik. Hétfőn akarom vinni tanácsadásra, mert nem akarom a beteg gyerekek közé vinni és most húsvét miatt elmaradt. Én amúgy a fürdetőre gondolok, egy újat használtunk, ez is Johnsos de másfajta. Azóta sima vízzel fürdetem csak hydrophillel kenem át.

Etus!
Tetszett, hogy ha 6 fiú lesz akkor is próbálkoztok tovább míg lány nem születik :lol: Kata már régen jeletkezett, de jó lenne ha a klinikán meg lehetne csinálni a röntgent és ha kell a műtétet is, azért nem mind1 mennyibe kerül. Azért remélhetőleg nem kell műtét. Látod Bercel nem is örökmozgó, csak tudni kell hogyen kötsd le a figyelmét :wink:

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Hajni nagyon boldog névnapoz kívánunk! :D 8)

Én is arra kérnélek, gyere csak a részletekkel, én amúgy is IMÁDOM a részleteket :D de ez a lakásügy különösen érdekel. Amit mi néztünk az 76,8 nm volt, 2 szintes, alul nappali, konyha, étkező egyben, tároló, nappaliból megy a lépcső, és egy wc, felül 3 szoba, 2 db 8,5 nm-es, és egy 11, és egy fürdő. Ez azért kicsit több, mint amit Ti néztetek, de a nappali még így is kicsinek tűnt, na meg amit írtam, hogy ugye egyszerre csak 38 nm-t látni, és olyan "kicsi" benyomást keltett. Perzse a betonfalak, a nagy szürkeség biztos nem dobott rajta, kifestve egész máshogy néznek ki, világosabbak, stb...
A 70 nm szerintem se sok, mi most 64ben lakunk, és kellene még egy szoba...de lehetőleg ne 6 nm-es :roll: szal nehéz ügy. Mondjuk mi valószínűleg "elnapoljuk" 1-2 évvel, ezt is csak azért néztük, mert bedobtak hírdetést, s megtetszett, de nem mi kerestük.
Én úgy értettem, hogy ha már GYESEN vagy, és akkor szülsz, akkor megkapod ugyanezt a gyedet. Vagy szerinted nem így van?

Kép
ági_bp
 
 


Hajni, így már teljesen megértem. Nem süt be a nap, hát ez nagyon gáz! Nekünk a konyha , érkező, nappali egyben lesz csak pulttal elválasztva és marad még egy közös háló helység. Gondoltuk egy pár évig jó lesz így és elférünk (Rozi addig nem hiszem, hogy igényelni, hogy külön legyen) utána meg hátha sikerül egy kis kerteset venni, ez az álmunk.

Viscuska!
A 3 körüli játszás sem túl biztató!Ezek a gyerkőcök nem semmik, mit ki nem találnak.

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Ági és volt kert is a lakáshoz? A 8,5 nm -es szoba valóban nem túl nagy :shock:

Bea

Kép[/url]
június
 
 


:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: elszállt amit írtam!!

Kép
ági_bp
 
 


hali,

Etus,
ne haragudj, az ünnepek miatt nem kérdeztem utána. A férjem is jár fogorvoshoz, régi ismerős, tőle akartam megkérdezni. Jövő kedden megy, ha addig ráér.

Hajni,
Isten éltessen névnapod alkalmából, és virtuálisan is meghúzom a füled :lol:
nekem a lakberendezés rendesen a "mániám". Sokkal jobban érdekel, mint a egy csomó gyerekkel kapcsolatos dolog :roll: vagy csak a szar hajnal miatt írom ezt és, mert katasztrófálisak az étkezéseink. Írnék is egy pár gondolatot, vagy szted priviben? Nem tudom kit mennyire érdekel :roll:

Képzeljétek tegnap sütöttem pizzát :lol: :lol: :lol: És mind megették, evett belőle a majd 3 éves Anna, a 7 hónapos Boróka és a kis Marci. Sőt reggel kis Marci evett az ici-pici maradékból is, amit Apájával feleztünk a konyhapultnál. Tök jó, az egész család állva evett-ivott (na jó Marci karon-ülő volt). Meg volt a hangulata :lol:

Doo,
képz készítettem tésztát a Marcinak, leturmixoltam és kiakadt tőle. Megőriztem néhány egybe darabot is, attól meg kirázta a hideg. Nem viccelek. Üvöltő gyerekkel a karomon kellett néhány perc alatt sütőtökös köles kását gyártanom, a minap. Azt megette... Pedig az olasz konyhánál csak a spanyol és indiait imádom jobban. vagy lehet, hogy egyformán.
kpetro78
 
 


Kata!
Nehogy má privibe nyomd a a lakberendezést! Engem is nagyon érdekel. Ha levélben elküldöm neked a lakásunk alaprajzát, adnál ötleteket az átalakításhoz? Ezt komolyan kérdezem! Szeretnénk falakat bontani stb. és tényleg érdekel más véleménye is!

Marcika pizzát evett, azanyja! :lol: Nagyon ügyes vagy, miket nem csinálsz!

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Vicus,
nálunk 4kor kezdődött... Én kb 20 percig fagyoskodtam az ágya mellett, és nem akart aludni.És mikor kiakartam menni a szobából sírt. Bement az Apja és pár perc alatt megnyugodott és elaludt. Jól értem, hogy neked nem sír ilyenkor, hanem egyszercsak visszaalszik?

Hajni,
nálatok este fél 9-től meddig alszik a Hanga? És nappal hogyan alszik? Te mit csinálsz, ha megébred? Ő álszik még cumival? Azért Téged kérdezlek, mert a mi gyerekeink alvási szokásai hasonlítanak a legjobban.

Vicus Ti, hogyan is alszatok? köszi
kpetro78
 
 


Bea,
persze nagyon szívesen. De én csak amatőr vagyok, bár már sok lakásberendezést végig aszisztálta,hátha tudok segíteni. kpetro78@gmail.com az emailem. Ja, és életem első pizzája volt, nyugi 8) Úgy izgultam, mint egy gyerek...

Egy gondolat: tudom, hogy vmvel talán költség hatékonyabb a szintes ház, de az emeleten mindig meleg lesz nyáron, ha tetőtér. És pici gyerekekkel a lépcső rémálom is lehet...

Különben mi most egy 75 nm-ben lakunk, nappali-étkező-konyha egyben (kényszer, sztem utálatos dolog, ha tehetitek ilyent ne) és két szoba. Az egyik nálunk is nagyon pici. Van egy nagy beépített szekrény, az rejti a mosógépet, bojlert, takarítószereket, a ruhák mellett.

Készítek ebédet...
kpetro78
 
 


Hajni: hat kar, hogy nem ez almaitok haza, azert remelem hogy belathato idon belul talaltok vmi jot, es nem kell kompromisszumot kotnotok a fontos dolgokban!! Az hogy a nap besusson, szerintem is fontos, bar mostanaban neha elatkozom, mert nalunk a nappaliba egesz nap besut, ami tok jo, viszont nincs fuggonyunk, mert Oliver allergias, es semmi porfogo nem lehet a lakasban, redonyt-reluxat meg meg nem volt idonk csinaltatni (pedig lassan egy eve hogy itt lakunk... :oops: ), szoval amikor napsuteses az ido, akkor a nappaliban nem tudunk jatszani, mert Bercelt tok zavarja ha rasut a nap... mondjuk ez egy fuggonnyel ugye megoldhato, "normalis" lakasokban... mi nem vagyunk "normalisak"... :)
Es igenis irj nyugodtan a reszletekrol, meg hogy hogy haladtok, ha valakit nem erdekel, vagy nincs ideje elolvasni, akkor egesz egyszeruen majd atugorja azt a reszt...
Kata, te se priviben irj majd a lakberendezos otleteidrol, ugyanezen okbol kifolyolag! :)
Vegulis raer keddig a fogorvos-kerdes, mert utana heten kell visszamennem, aprilis 8-an.

Nem tudom, hogy mi a baj az allkapcsommal, pont et probaljak kideriteni a rontgen alapjan majd... lehet hogy rovid a csont, meg meg par mas eshetoseg is van. Ami biztos, hogy kersztharapasom van, es nagyon rosszul harapok, ezaltal folyamatos durva nyomas alatt vannak a fogaim, es emiatt hamar romlanak (majd), tobb mint valoszinu, hogy emiatt kellett gyokerkezelni a mostani fogamat is...

Ah, en ezt elkuldom, mar nagyon para lettem, tegnap egy iszonyat-hosszu hozzaszolasom szallt el...

zetus8
 
 


Kata: pizza: nyam-nyam! Nagyon szeretem, foleg a hazi sutesut, mert annak olyanra lehet nyujtani a tesztajat, amilyenre akarod... en azt imadom, amikor tok vekony! paradicsomos alap, kukorica es jooo sok sajt... hu, osszefutott a nyal a szamban... :)

Az engem is erdekel, ki hogy alszik mostanaban (marmint gyerkocok :wink: ) Bercel este 9-fel 10 korul alszik el, es reggel fel7-7kor kel, amikor az apja. Sanda gyanum, hogy csak eiatt kel ekkor, mert most az unnepek alatt elaludt 8, fel9-ig is, hogy az apja nem kelt fel... Na mindegy, o fel 11-kor mar nagyon faradt, akkor alszik egy nagyot, van hogy 3 es fel orat, de a 2- 2 es fel ora az atlag. Ezt ugy, hogy elalszik, erre berakom a kisagyaba. Kb. haromnegyed ora mulva felkel, es akkor mar csak ugy alszik vissza, ha atrakom a nagyagyra, es odafekszek melle. (Ilyenkor vagy alszom en is, vagy olvasok...) Netezni csak addig tudok amig a kisagyban alszik, mint most... :) SZoval 1-2 kozott felkel, es utana mar nem alszik, viszont este 7-tol mar tok nyugos... megprobaltam, hogy elobb leraktam aludni, hat nem jott be, mert akkor meg hajnalban kelt, es en azt nem birom... fenn vagyok ejjel 3-ig ha kell, de reggel engem hagyjanak beken....

Kepzeljetek, jol "megszivtuk", a betegsege miatt tobbszor atvettuk magunk melle ejjel e nagyagyba, mert alig kapott levegot, meg minden, es annyira hozzaszokott ezalatt az egy het alatt, hogy most mar nem alszik vissza a kisagyaban... :roll: Ugy ejjel 2 korul mindig at kell hozni hozzank, kulonben ordit mint a sakal, es en azt nem birom... de nem lehet tole aludni, mert forog egyfolytaban, Oliver szegeny ejjel annyira kikeszult tole, hogy nem eleg, hogy lelok minket az agyrol, de meg ordit is, hogy kiment a nagyszobaba aludni... most eloszor... :oops: En meg arra keltem az ejszaka kozepen, hogy nem talalom a gyerekem, ha ahol a fejenek kellett volna lennie, ott volt a laba... Mondjuk szegeny meg mindig nincs jol... a hulye fuleszeten meg ahova beutalot kaptunk, csak penteken van gyerekdoki... :twisted: szoval holnap megyunk. Ja, es szerintem jon is a foga, csak ugy tomi a kezet a szajaba, van, hogy az egesz oklet, es azt ragcsalja. Szegenykem...
Na abbahagytam, mar megint szofosasom volt... :)

zetus8
 
 


Hajniiiiiiiiiiiiii, BOLDOG NEVNAPOT!! :) (jut eszembe...) :)

zetus8
 
 


Sziasztok!
Hajninak:Boldog Névnapot!

Kpetro:Igen az én lányom nem sír csak felkel és játszhatnéka támad!Aztán egy párszor bemegyek-cumi vissza,-rongyika odaadás,-lefektetés...és elalszik!De én addig nem alszom :cry: :cry:
Kezdetektől fogva külön szobába alszik-éjjeli fénynél.2hónapig vele aludtam de utána mentem vissza apához :lol: .Falszomszéd a másik szoba és ugye panelben mindent lehet hallani,így még a mocorgást is hallom :lol:

Na tegnap mi is belevágtunk a ház keresgélésbe..Még hirdetést is adtam fel a miénkre(apa csak később tudta meg :wink: )Én nem szeretnék nagyot,jelenleg63nm a lakásunk...+egy szoba jól jönne a kistesónak és egy kis kert .Mi kertesben nőttünk fel a szüleink mai napig ott is élnek.És olyan jó egy kis terasz előtte bográcsozóval.....

KépKép
vicuska
 
 


Zetus:én 7-8között fürdetek 8körül elaszik és reggel 7-kor kel fel.Nappal még 2× alszik délelőtt 10körül ebédig olyan 1.5-2órát és délután 4körül is 1.5 órát.
Anyósom néha ki van akadva,hogy miért alszik ennyit?!Mert ő pont most jönne le :evil: Szerintem ez normális ha igénye van rá akkor alszik :shock: !
Így délelőtt a főzést tudom ez idő alatt megoldani,délután meg a pihenést!

KépKép
vicuska
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?